Киев осъди оскверняването на български паметник

Украинското външно министерство нарече провокация оскверняването на паметника на българските опълченци в Одеска област.

Обратно в новината

Коментари - Киев осъди оскверняването на български паметник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашистите навсякъде са фашисти! В Пловдив на 22 февруари се изгавриха и оскверниха "Альоша". Обикновен фашизъм!

Какво значи "осъди". Единственият начин вътрешно министерство да осъди нещо, е да издейства ефективна присъда на мазачите. До тогава, само ги поощтрява. Само че, дори да ги хване, вероятно даже глоба няма да платят. Подобно поведение е крайно неприемливо от страна, опитваща се да се присламчи към ЕС и която се обявява за наследник на Киевса Рус - пряко отговорна за обожаряването и разграбването на старата ни столица Плиска.

Велика България на Кубрат,Караболгар,Киевска Рус а сега , това е една и съща страна наречена в последствие Украйна.Първата украинска княгиня е Олга, дъщерята на Владимир - Расате, внучка на Княз Борис Покръстител и Племенница на Цар Симеон Велики.Украинците са Наши кръвни братя.Къде е ушито Самарското знаме ? В Украйна, в град Самара.

У-краинина-та на държавата но не самостоятелна държава. ЗАПОМНЕТЕ"

Самара е руски град, не украински

Сваления пътнически самолет, се оказа дело на рашистите Снайперистите на Майдана, които убиваха, се оказаха рашисти Това е поредната провокация от рашистите, да съсдадат напрежение между нас и братския украински народ, но няма да се получи. Това са стари и изтъркани трикове на Руслямска държава

Овча главо, какво казваш. "Братски украински народ" ХА ХА ХА. Отидт а Ивано Франковск, Чернигов или Львов на мегдана и се провикни "Здравейте братя" лда видим как ще те посрещнан. Смешник безмозъчен само сътресаваш въздуха с изказвания

сепаратисти.

Интересно? Как не са написали, че това е работа на Русия, за да ни скара с Украйна. Но за сметка на това нашите соросоидчета пишат ли, пишат...

Обикновнен фашизъм. Но какво друго да се очаква от последователите на Бандера?

Геневчетата са се развихрлили и там. Хахахахах, ей тъпаци има навсякъде! като цяло- Закривай!

Защо е провокация? Заливането с жълт цвят издава извършителите - украинци, които осъждат проруските настроения на българите? Като заливат имената на загинали опълченци, показват, че заливат честта и славата ни и не искат да ги уважават. Заради онези, които несправедливо подкрепяме. Можеше да е с червен цвят и щеше да си личи руския почерк, а може и руснаци да са го извършили, за да ни скарат. Тогава украинската държава , която също има добри чувства, както повечето украинци иска ли да се кара с нас? Затова официалната позиция защитава добрите ни отношения. А ние не трябва да се поддаваме на провокацията.

Ха ха фашагите си показаха рогцата! Единственно който може да ги вразуми е Героят на Украинуската революция,радетеля на изтребването на всичко руско дето мърда, флагмана и бивш първи началник на българската армия,изкукуригалият ястребб на нато срещу русия,мистър бийн на театъра наречен България ,аархитект инженер комсомолец и недоказан комунист Р.. плевнята!

КЕИВ Е РУСКИ, ТА КАКВО ОСТАВА ЗА КРИМ. НЕ ИСКАМ ФАШИСТИ ЗА ПРИЯТЕЛИ. ПРИЯТЕН ФАЛИТ, ПОЖЕЛАВАМ НА ПРЪДЛЮШЕНКО.

Иди да се прегледаш. Все още има добри психиатри.

Не мога да оправдая тая просташка варварщина, но я разбирам. Бесарабските българи в своето мнозинство са на страната на рускоезичното население на Украина. В Украйна има 18 големи малцинства. Това е все едно в България турците да обявят Кърджалийска Народна Република и татарите в Силистренско да се обявят в техна подкрепа. Така и в Украйна на некой дрисльо, след като се е наслушал на пияните приказки на тате, му е дошло да иде да нацапоти паметника на българите. И така да ни покаже, че не може да напише едно изречение от три думи с по малко от пет правописни грешки. Много време му отделихме на това...

Свръхпредателство е да си против санкциите срещу русия окупирала Крим и открито поддържаща кървавия конфликт в Донбас, когато десетки хиляди украинци са дали живота си за освобождението на България от турското робство.

До преди година работех след пенсия като охрана от Випсекюрити в училището към руското посолство.Имаше ученици от много националности.НЯМАШЕ по-невъзпитани и по-големи хулигани от украинчетата,и момчета и момичета.Даже тези от средна Азия и Монголия бяха по-възпитани и спокойни от тях?СТРАННО,защото преди години съм посещавал многократно Киев и украинците бяха по-интелигентни и по-културни от руснаците?!?!?!НЕ МОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ТАЗИ ПРОМЯНА?

loyola

но затова пък украинките са страхотни жени (на външен вид, за характера - не знам)

Трябва да видиш и латвийките!

Руските интриги и номера вече ни са до болка ясни като бял ден...Нали с тях се живеели всеки ден в окупирана България от руснаците..Каквото и да правя руснаците България няма да се настрои по братската държава по съдба-Украйна и няма да признаем Крим за руски.

Шило

Сигурен ли си?

Абе дрисльо смръдливи. Теб пък кой те пита. Стига си писал глупости, че ми писна от такива като теб.

У нас вече от години лумпени те боядисват паметници и като правило телевизиите посрещат това с въодушевление и даже правят художествен анализ.

с тази фашизирана, корумпирана, свръхтоталитарна държава трябва да се прекратят всякакви отношения, като се започне от дипломатическите...

ГЕРБЕРАСТКИТЕ ТРОЛОВЕ - ВЗЕМЕТЕ И СЕ СКРИЙТЕ В ГЪЗОВЕТЕ НА УКРОПСКИТЕ СИ ТАТКОВЦИ :))))

Че с какво този паметник се различава от паметника на съветската армия? И в двата случая става въпрос за окупатори и поробители. Е някой ще каже - българи били, ама какво от това? Че те служат на окупатора - те са чужди агенти, продали се за рубли.

Как са могли да те пръкнат мама и татае на белия свят?Безнадеждни сте!Ще направите това,което Турция не успя за 500 години!Такива,като теб ще погубят България.Колкото и да се навеждате,от Козек 16,само ви използват.После ще ви изхвърлят в мръсния канал,не чистоплътни сте и за тях и за народа български!

Евротолераст ди ти. Какви ги говориш изобщо. Какви окупатори какви пет лева?

За това, че си ЕВРОПЕДАЛ, си личи от написаното от теб. Не вярвам да си българин. Все пак във всеки българин има макар и малка частица национално достойнство. Случаят с теб не е такъв. Марш при дъртака Сорос.

С извинение, ти си идиот!!!! Прочете ли това , което си написал преди да го публикуваш? Безсрамник долен.

Ти не си Евролиберал. Не си... Европедал си си. Или то няма разлика....

руски тролове и руски шайкаджии с което в момента е пълно в Украйна а не на братята украинци.

Кат Русия няма друга, тъй коварна на света...... ."Бояджиите" на паметника са на работа към руското посолство(както и троловете)Христо Ботев за Русия:Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии. Тя отне земите на колонистите, подложи ни със сичката своя неясна строгост и подлост под законът на общата повинност и, когато ние пожелахме да оставим пепелищата на ногайските татаре, които трудолюбивата българска ръка преобърна на рай, и да са върнем в своето старо отечество, испроводи няколко черни български души за да ни отвърнат от това намерение. Но това, което не можиха да направат устата на продадените блюдолизци, направиха казаците със своите сулици и камшици и с копитата на своите коне, направи правителството със своите темници, със своят Сибир и със своите 25 по гърбът. Вие няма да повярвате, ако ви кажа, че в едно село казаците извързаха сичките старци, мъже и ергене и, като ги испроводиха куда Макар телят не голял, не оставиха не една жена необезчестена, ни една мома неразвалена и ни едно дете неизнасиловано. Тие испокрадоха имането и покъщнината на селяните, испоклаха им птиците и добитакът и сичкото това премина ненаказано от страната на правителството. На мяста даже и кръв са пролея!

Имам въпрос към хора които убиват братята и сестрите си по заповед на Сорос? Като се погледнете в огледалото не се ли питате ,как е възможно ЧУЖДИ НА МЕН ХОРА ОТ ЧУЖДА НА МЕН РЕЛИГИЯ ,С ЧУЖД НА МАЙЧИНИЯ МИ ЕЗИК ,МЕ КАРАТ ДА УБИВАМ БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ?

Укропитеци

Протокола: Кой е първият патриарх на Киевска Рус?!

Свети Путен! Много ясно..! Другото е украински фашизъм, разбира се.

Българин

Свети Киприан Цамблак митрополит Киевски и Московски

Мили братя Украинци ,не вярвайте на запада,пет пари не дават за вас ,само ви лъжат както лъжат и нас Българите,след като станахме част от европа ,станахме държава от третия свят ,родината ни се превърна в цигански катун и намаляваме с един град всяка година ,до пълното ни изчезване ,към това ли се стремите?

Поругаването на българския паметник е инсцениран да развали братските отношения между България и Украйна.

ДО СЕГА НА НЕГОВО МЯСТО ДА СЪМ НА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА,НИКОЙ НЯМА ДА ГЪКНЕ САМО ЩЕ ГЛЕДАТ КАТО НАСРАНИ...ОЩЕ НЕ Е КЪСНО ....

НА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА ще го ближеш с космите, нищо друго не можеш. на приказките вярно, има достатъчно клепарчета да ти вярват

ЩЕ ГО БЛИЖИТЕ СКОРО ВСИЧКИ ,НАЧЕЛО С ЯЛОВИЯ ПЛЪХ -ПОРОШЕНКО

Пропагандирането на война е престъпление и прокуратурата трябва да те разследва, нещастнико!

какви "руснаци" представлявате вие бе, курви турски "атакистки" !? с вас може да се бърше ибрик, нищо друго.

Ибрика си ти,при това хохолски Ибрик! Използваш турцизъм,неграмотнико.Нали мразиш турците,погледни какво си написал и си го преведи!Знаеш ли какво е ибрик,и какво е предназначението му? Не вярно,какви умници се пръкнаха в България

Украина е една блестяща геополитическа победа на САЩ. САЩ винаги залагат в политиката, а и в икономиката си на най-низмените човешки качества и не е имало досега случай да не са спечелили от това. Да запушат руската тръба за Европа с парцалите на сребролюбието, плъховете на нацинализма, фекалиите на религиозните разпри, вековната кал на изторическите конфликти споени от историческата деменция и културният аутизъм на младото поколение е по ефективен подход от колкото ако просто я бяха взривили тази тръба. Путин им спира тръбата в Сирия, те му я режат в Украина. Западна Европа трескаво минава на възобновяеми източници на енергия, а в източна сиромасите си приспособяват старите опелчето да се движат с електричество, връзват ги към самопрайски зарядни устройства и получават фойерверки, изгорели съседски коли и смътното усещане, че историята с черешовото топче се повтаря отново.

ти пък, как разбра какво е Украйна бе, глист недоебан? Че, започна и да "обясняваш".... твоята м.мица мръсна.

Аз

Откак Русия обяви, че признава Новорусийските документи за самоличност, кандидатите за такива документи са скочили два пъти, най-вече от Украйна. Всички украинци, подобно на президента си, искат да правят кинти в страната на окупатора.

Прав си Рандале. Ама то се иска малко акъл и усилие за да се асимилират фактите. Ама акъл от къде? От Сорос акъл? - байгън както казват турците.

Парите не миришат. Иначе отдавна да са надушили всяка стотинка.

Не вярвам българите сме толкоз у гъз правени, че комунистите зорлем да успеят да ни скарат с украинците. Но нищо чудно, като знам как ни насъскаха с македонските българи, братя срещу братя.

Българите не сме, ама като те гледам и как намирисваш..

Прави впечатление, че новата опорна точка е "санктпетербургски свине". Има го на няколко места по-долу. Приятели, имам предложение. Помолете работодателя да използвате руски градове от типа Тула и Том. "Тулски (томски) свине" е далеч по-кратко. Утре може да Ви накара и Петропавловсккамчатски или Комсомолскнаамурски свине да изписвате. Без клавиатури ще останете за едни 20 стотинки на пост.:) Поздрави сърдечни! Лека и доходна! :)

Ех коце коцее, кога ти викаха асан кога стана борец за демокрация?

Е голяма работа сега за един паметник..важното е че чехлю и герп подкрепят фашистка украина :) Ние нали всеки месец цапаме паметника на съветската армия, как пък руснаците не осраха един наш паметник за баланс поне..

Какви български паметници имаме там?

Не знаеш ли за паметника на Винету в Москва?

това е дело на калбуржииския циганин асен генов, тоя докато не бъде бит и е*бан няма да се кротне

Аз

Квай таз Руско-Турска война, бе?! Няма таквоз нещо! Войната е била Украинско-Турска! Добре, че е бил Европейския съюз да ни освободи!

Явно трябва да освободим Болград и българска Бесарабия от бандеровско фашистко робство, и да изселим от България украинските простаци драскащи срещу Русия по форумите.

Всъщност българите би трябвало да видят се е си в този акт. Обяснете ми по како се различава заливането с боя и писането по паметника в Болград от заливането с боя и писането по паметника в София? И двете действия показват безкултурие, национални комплекси и най-елементарен страх. Поругава паметник само страхливец на който не му изнася или не му е изнасяло да се изправи срещу онзи на когото е издигнат паметника. Това е акт унизителен предимно за извършителите. Днес в Украина става това, което от двайсет години става в България. Украинската вакханалия обаче е умножена по десет, тъй като укрите трябва да наваксат и да се изравнят с българите по самоунижение. Те трябва да се самооплюят за три години точно толкова, колкото ние се самооплюхме за двайсет и пет за да стигнат на нашето дередже. Да не мислите, че е лесно. Един залят с боя паметник е нищо по този път. Прочие, ние трябва да се отнесем с разбиране към украинците и да ги насърчим за други подобни прояви. Това би бил пример за истинска европейска солидарност.

Паметниците на окупатора трябва да бъдат съборени в България.Никой не посяга на паметниците на падналите воини в руско-турската война!

Аз

Ти, моше, ще си налягаш парцалите, щото да не загубиш и останалото парченце без време.

Кажи ми, комунистическа свиня, защо никой не посяка на паметника на Царя Освободител? А само на комунистическият окупатор? М?

И това време ще дойде! Не бързай! Едно по едно! От едно посолство ни знаят манталитета и продажността! Първо чалгаризиране, после паметник не българоубийците, цапаме и рушим паметниците от соц време, и до руските ще дойдем... Няма да има спиране....

Прави впечатление изключително ниската култура на българските националисти. Не, че националистите, където и да са по света блестят със знания или се отличават с логика. На първо място, окупатор е нация, която има военни части на чужда територия. В това отношение Русия може да бъде обвинена в окупирането на Унгария, Полша, Чехия и Германия след втората световна война, но по никакъв начин не би могла да бъде обвинена в окупирането на България. Това последното е много странно, тъй като България, за разлика от Чехия и Полша е била противник на Русия във войната и Русия е имала всички основания да я окупира. На второ място паметниците във София и Пловдив не са комунистически символи, а са антифашистки символи и правилно би било да се обръщате към мен с определението "антифашистка свиньо", както подобава на достойни фашисти. Не се излагайте. Даже и фърерът не е понасял идиотите. Вземете и почетена малко. Разбирам, че четенето не ви е силната страна, но не може така - та повърхността на главният ви мозък е по гладка от тази на черепа ви.

Ако е дело на руските, фашистки свине, наистина жалко за тях. Явно са толкова отчаяни, че прибягват до такива елементарни провокации.

Хасане, стига писа глупости, идвай си към Херсон!

Хасан ще викаш на баша си, аз съм българин, и мразя фашистката свиня путин. Какво учудващо има?

Аз

Абсолютно си прав, Мюмюне - точно тяхна работа е. Между другото - руските фашистки свине си имат име - самонаричат се "украинци".

само бои на мръсните укобандеровци

Туй е ,активно мероприятие на путинската гмеж...Украинците нямат нищо общо с този вандалски акт!

Да бе, нямат! Тия ултранацистки зверове са способни на всичко, не само да крадат газ!

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж. Но всъщност е един женски репродуктивен орган. В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация. В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация. В Болгария - Пятая колонна - паплач от продажници и копейкаджии-еничари. "Освободените, и те ли не ни обичат?" Да, представете си, и те не ви обичат. Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупване. И платена пропаганда. Какая мужчина, божеееееее...

Ми цъкате минуси, ама само това ви остана, копейкаджии. Иначе нищо не става от вас. И от миризливата ви матушка. И от фашистчето путин. Цъкайте минуси....

Минусите са заради Алкохола .

ЮТюб K6JSuBaFbQY

.

,,В освобождаването на България от турско владичество"-винаги сте били лайнари.така или иначе,обяснил съм на децата си,защо трябва да се мразят турците,както съм и обяснил за вас-съвремените еничари.

"приятелските украинско-български отношения" приятелски отношения с укробандеровците нямаме и нещем да имаме , помака вече го няма за да се подмазва на шоколадения бос така че укрите да го ду.ат

Тъпи, помисли защо Украйна официално е признала българския етнос, а Русия - не, и откъде са се озовали, аджеба, стотиците хиляди нашенци там.

В освобождаването на България не от турско владичество, а от турско робство!

Калташка хибридня отвсякъде! В началото на март предстои среща на мазника Тоби с турския му съпруг, а и помежду другото защо и да не налее в мелницата на комунистите на предстоящите избори в България, пък и да демонизира Украйна в очите на глупослепия ганЮвец? Абе историйката смърди на мъничък разхобит, та се не трае.

Тоби, Доби - все тая.

си ти!Та Хунтата в началото забрани да се ползва друг език,освен хохолския!

Елементарна руска, фашистка провокация. Ясно като две и две.

путин е фашистка свиня, затова всички фашистки свини го харесват. Особено руснаците, бидейки едновремено и фашисти, и свине.

Пачаврите на киевските укропитеци наистина сте мразена, фашизоидна сган, почитаща изверга терорист Бандера! Жалки, презряни крадци на газ, валящи се в калта.

Петоколончици, вместо да ни плашите с турски ятагани, що не си гледате Москва, където белите вече са малцинство, и чеченците на продворната корва Кадиров чукат по сто рускини на нощ? А?

Руски свине, толкова сте прозрачни...

Казват, че господ на всички хора е дал мозък, но не на всички е дал упътване за използването му.

На рублярите като теб, не е дал нито едното, нито другото.

Взимай си гривните от Поросенко и се махай, укропитекско корупционерче! Ти си толкова българин, колкото и Хасан от Анадоллука. Толкова сте жалки тия, дето се продавате на подобни изверги и убийци, като бандеровските зверове!

Вземай обезценените копейки на фашиста путин и пошел на хой бляд руская. Понял?