Коментари - Украински военен освободен с намесата на руския патриарх | dnes.dir.bg
назад

Украински военен освободен с намесата на руския патриарх

Украински военен беше освободен от плен в Донбас с посредничеството на руския патриарх Кирил.

Обратно в новината

Коментари - Украински военен освободен с намесата на руския патриарх | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите килимявки не отидоха на осмия православен събор, а сърбите дори отидоха. След намесата, Левски не е провъзгласен за светец, а страната ни е залята от руски такива избивали хора в името на исляма и заклеймявали Дънов. След намесата му, нашите килимявки се изнизаха от освещаването на паметника на Левски във военна академия, като пръдня из под расо!

В путинска русия всичко е за фронта и за победата: Руската Православна Армия Тръбопроводната армия Газпром Тролска интернет армия и тн

руските свини - наи-големите свини!

Искам новото Правителство да прекрати всякакви отношения с Украинското Правителство и съответно закриване на Посолството на украйна в София , до това време докато не се прекрати обстрела на ДНР и ЛНР от Украинските войски Азов собственост на Порошенко който си връща за Дебалцево !

от къде сепаратистите имат снаряди и ракети? Пак ли руския патриарх им ги е пратил?

от където и "умерената опозиция" в Cирия

Както ние не продаваме ракети ГРАД на сирийските ислямисти, така и Русия не снабдява Донбас.

От усраинската армия, задник. Вземат си ги или с бой, или си ги купуват на безценица, щото усраинците измират от глад и продават всичко.

Това е Руска Земя. На територията на Донбас по време на Революцията се водят най-ожесточените битки между Червени и Бели. Елитни армии от Двете страни. Класика. Сблъсък неописуем. Решава се съдбата на Русия. Следват кораби на Антантата и Емиграция. Много от руските белогвардейци избират България, а не Франция за своя Втора Родина. Защото е ПО БЛИЗО до Русия. Руските белогвардейци с Чест стават Граждани на България и малко от тях се съгласяват да служат на Германците по време на Войната. Много МАЛКО сътрудничат на Хитлер. Руските бели емигранти работят и живеят, като всички българи и никога не са опетнили второто си Отечество. В годините на войната са покрусени от това какво става в Матушката. Даже да е на Сталин. ------------ Това са други времена - пълни с Човешко страдание и възход...може би ние трудно ще разберем това, като българи...

това е била империя! т.е. съвъкупност от много народи с техните земи!

Трябва да знаеш, че Неуместното коментиране на нещо, е все едно да си пръднал на място с много хора.

"Съвъкупност", викаш...

Такъв човек е живеел в кооперацията на баба ми и от това знам че при идване на комунистите на власт у нас той и други като него са напуснали, за да избегнат от преследване. Има и такива остават и съответно биват репресерини, от новата власт, белогвардейци. Така че тяхна история никак не лека.

В контекста на казанато тук, е добре да се знае, че по време на Втората Световна война - генерал Деникин, един от лидерите на Бялата Гвардия със лични средства закупува превързочни средства и лекарства. Изпраща ги на Червената армия на безкрайно изненадания Сталин?! Просто за него бойците- красноармейци са били сънародници, той си остава истински патриот...Години след смъртта си САЩ, е препогребан в Москва, а дъщеря му подарява сабята му на Путин.

и за това ли на руските генерали трябваше да им изплащаме пенсии от България?

Дано това благородно дело, събуди воля и в двете страни за мир, разбирателство и добро. Комплименти за патриарха на Русия и тяхната православна църква. Аз лично се моля, за мира в Украйна понякога, и апелирам към всички останали също да го правят. Нека сме силни не само на думи, скъпи русофили и русофоби, но и на добри дела.

с "комплиментите"! Просто си обирайте крушите от Украйна и оставете хората там да се разберат!

Аз нямам нищо общо с Украйна и незнам в какво ме обвиняваш. Това което се случи там не е просто някакъв пореден локален конфликт ами раздели целия свят и това дълбоко ме безпокой. Всичко което доприняся там за мира и намаляване на напрежението аз подкрепям и харесвам.

Има подобна, но Украинска в Русе. "Щабът" е в Центъра на града. Ръководи си от някакъв "атаман", на не знам какво. .............. Прадядо ми е бил Атаман на 1000 Руски саби в Армавир.Потомците на тези казаци сега са Ударната част на братята от Донбас. Мога да преценя този, що за "атаман" е. Че са му и тепосали Фотографията, като на фолк певица.

Казашка паравоенна организация в София ще брани Отечеството, но не казва кое....Според проф. Янакиев в устава на организацията било записано, че "тя организира донаборна подготовка на младежи, шефство на подразделения на руската армия, политическа и обществена дейност в страната". Членовете на организацията, сред които имало и български граждани, се заклевали да служат на отечеството, но проф. Янакиев запита за кое отечество става дума. Като още по-скандално той определи изказването на преднастоятеля на църквата игумен Филип на събиране на 8 септември, на което е присъствал и лидерът на БСП Сергей Станишев. Тогава отец Филип Василцев прогласил, че има една единна православна държава. Това е теза, която никак не е чужда на църковния клир в Москва, особено след като начело на Руската православна църква застана патриарх Кирил. Ние, енориашите - и българи, и руснаци, настояваме българските институции да си свършат работата и да бъде отзован този човек (отец Филип - бел. ред.), който нарушава конституцията и законите на нашата страна, призова проф. Калин Янакиев. Впрочем подробности за странната организация съобщава сайтът за православна култура "Двери на православието" още на 20 септември, като се позовава на известие на самата Руска църква. След Русия и Украйна казачеството се настанява и в България

Патриаршеският храм в София носи името на Александър Невски-васал на монголците син на васал за да заеме мястото на брат си поставен от монголците да събира данъците им донася че брат му отклонява от парите за себе си .Брат му е убит а на неговото място монголците поставят него.Точно по това време в България царува Иван Асен втори.Какво е заслужил повече от него че храма да носи името на този меко казано господин никой

Александър Невски, натрапен като патрон на българското православие от руските освободители, както и шлема на Иван Грозни, титуловал се като цар на българите след генцида, който наложил върху волжките българи през 1552 г. На шлемовете на тези братушки е било изписано първото изречение от свещения за мюсюлманите Коран, чието трикратно произнасяне пред свидетели е условие за приемане на исляма: Няма друг Бог, освен Аллах и Мухаммад е неговия пророк! За Александър Невски е известно на просветените отдавна, че е приел исляма като слуга на монголската Златна орда по времето, когато тя се ислямизира също. Още по-поразителен по своето грозно лицемерие е случаят с Иван Грозни. Два века след Невски първият руски цар продължавал руската традиция да води войни срещу мюсюлмански неверници ( като волжките българи) с оръжия, украсявани с арабски букви и дори с цитати от Корана. Изследването акцентира върху факта, че онази Русия е била двуезична- ползвала е руски и турски като два официални езика едновременно.

Вместо да се посвети на Св. Киприан - един наистина светец, нямам представа дали е канонизиран, извинявам се. Така така..

След намесата на руския патриарх, нашите килимявки НЕ ОТИДОХА на осмия вселенски църковен събор, а сърбите отидоха! След намесата на руснаците , нашите килимявки НЕ ПРОВЪЗГЛАСИХА ЛЕВСКИ ЗА СВЕТЕЦ, А НАВОДНИХА БЪЛГАРИЯ С РУСКИ ТАКИВА, БОРИЛИ СЕ СРЕЩУ ДЪНОВ НАПРИМЕР!

нашите килимявки се изнесоха от освещаването на паметника на Васил Левски във военната академия, като пръднята на дядо Николай из под расото му!

С всатанения еретик Дънов е длъжен да се бори всеки православен християнин и днес, и винаги, както са го правили и светиите поради непоколебимата си привързаност към чистото Православие!

ходил да убива в полза на МЮСЮЛМАНИТЕ!

Россия зае второ място(изпреварваики Kитаи ) в рейтинга за наи бързо развиващи се се економики през 20016г в класацията на Bank of America Merrill Lynch .

Тва е... още утре си купувам руски смартфон, Москвич, руски костюм и съм супер пич...

да не забравиш да си купиш и руски телевизор "Радуга" и да ходиш на почивка в Сочи! ;-)

точно москвич може да не си купиш но виж хюндай тойота воксваген може рено също и други има и което по интересно доста са по евтини от при нас

Твоето изказваен е пример за руските FAKE NEWS (фалшиви новини). Няма такова нещо! Според немски икономически всекидневник, петте най- бързо развиващите се икономики са 1. Либия- с 17,1 % икономически растеж 2. Мианмар (Бирма) с 10,5% икономически растеж 3. Етиопия- с 10% икономически растеж 4. Катар- с 9,7% икономически растеж 5. Нигерия- с 9,3% икономически растеж! (Търи в интернет "Shooting Stars: Diese 5 Länder wachsen am schnellsten" и чети)

FAKE NEWS (фалшиви новини). Няма такова нещо! Търсете в интернет Russland: Wachstum des realen Bruttoinlandsprodukts (BIP) von 2006 bis 2016 (gegenüber dem Vorjahr) от тази статистика е видно, че икономическия растеж на Русия през 2016 е - 0,17% (минус)

Черковнославянски са. Най-вероятно баща му е бил свещеник, а той е станал военен. Оттам името, оттам застъпничеството на църквата.

Че к'во търси тоя в Донбас? Че и го освобождават, вместо да му теглят...!

Вярно е! Какво търсят в Украйна?

Генерал Кристоф Гомар, шеф на военното разузнаване, заяви по време на аудиенцията си пред френското Народно събрание, че няма руски войски в Украйна! Същото каза и Тръмп: "Тръмп казва Путин не влиза в Украйна" ("Trump Says Putins Not Going Into Ukraine", July 31, 2016, New York Magazine).

Поздравления за доброто дело ! Но не му прилича на патриарх един военен. Опълченците държат няколко стотин пленници, украинците - още повече, още от 2014 г. Да можеше да ги освободят със съдействието на двете братски поместни църкви и да се приберат всички за Коледа, това щеше да е исторически успех ! Най-вероятно е сигнал за добра воля, дано преговарят, дано стане !

Николай Малинов БСП. 19 март 2014 "Депутатът от БСП Николай Малинов заяви за присъединяването на Крим към Русия, че може да се поздравим с победата в Третата кримска война и че следват Балканите." Николай Малинов БСП 4 юни 2014 "ЕС е икономически и несъстоял се политически съюз... съдбата ни е неизбежно свързана с нашия цивилизационен брат Русия"

Така приказват бесепарите, иначе кой щеше да гласува за тях. Всъщност, те са най-личните хамерикански подлоги: "...Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП... ...БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид...." Из интервю с Академик Борислав Йотов. Националната стратегия "Ран-Ът" или планът "Ран-Ът", е план за преход към пазарна икономика, изготвен в рамките на 6 месеца от Националната търговска камара на САЩ по молба на последното правителство на Народна република България в лицето на Андрей Луканов и поръчан през март 1990г. "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, (В.Иванов, 24 Часа). Даа, кажете ми още веднъж, че БСП са патриоти и русофили, та да видим колко Ви е акълът!

Ай ся ДАНС да го погне за държавна измяна

Ти за Местан ли говориш?

Време е следващото Правителство да изгони Украинския Посланик и да закрие тяхното Посолство , защото с пари на жидовете се нарушава нормалната обстановка в България , подкупване на наркомани и психично болни за да водят през България Хибридна война с Русия !

Правилно е постъпил Негово Светейшество Патриарх Кирил ! Тарас е изпълнявал заповеди и не е виновен! Виновни са еврея Потрошенко , еврея Яценюк , еврея Турчинов , еврейката Юлия Тимошенко ! Същите тези станаха милиардери доларови от тази Война брат срещу брата славянин , всеки от споменатите с лична армия въоръжена с тежко оръжие и танкове ! Време да помогнем на ЛНР и ДНР , ужким режим на тишина а частните армии стрелят по къщите на Народа на ДНР и ЛНР !

Янукович , че подписа с Путин вместо както беше обещал с ЕС?

Ничии, просто беше наясно, че "светлото бъдеще" няма да настъпи. И избра сигурното.

а защо не пишете че от мвф са отложили следващия транш за украина "до тогава докато не бъде урегулиран въпроса с дълга им към Pусия "и защо не пишете че от два дни от "приват банк украина" не могат да се теглят пари , всички банкови сметки и кредитни карти са блокирани .

не цитирате три независими източника за тази ваша публикация, затова.

звънни в Kиев и питаи ще ти кажат , може да звъннеш на 3-ма човека за да имаш и три източника . телефония код е +380

този патриарх не е ли онзи патриарх, дето благослови руското оръжие и нашественици в украина!? дето каза , че убиването на украинци не е грях!?

Сменяй дилъра.

Не, НЕ Е КАЗВАЛ ТАКИВА РАБОТИ! За разлика от всички жидовски свини, някои от които имаха дори кампания в банката си - "10хил. за москалу". Въобще в момента у-Краина е окупирано от невъзможна амалгама от фашизоидни укропитеци и мазни жидове. Де да можеше Хитлер да види това... фашизоидни жидове... ДВГ на чиста морска вода вместо нафта или бензин...

днеска православната прави жест, утре католическата и пали храмовете....щот слаба и непригодна.

Кирил и Путин си пият ракията заедно, това и слепците го виждат. Да не говорим за оная лъжа за "разкаянието" на Калашников.

А Алиса Б. им прави салатата! Хахахаха

Кобила,-от кой пореден си слязла?

"Украински военен беше освободен от плен в Донбас с посредничеството на руския патриарх Кирил. "- е имали по очеизваждащо доказателство че руските терористи са под прякото командване на Москва?

..И КОЕ ТИ Е ОЧЕИЗВАЖДАЩОТО,ТОВА ЧЕ РУСКИЯ ПАТРИАРХ СЕ Е ЗАСТЪПИЛ ЛИ ? ПАПАТА КАТО СЕ ПРЕГРЪЩАШЕ С АЛИ АГДЖАДА НЕ Е ОТ СИВИТЕ ВЪЛЦИ ? ...ТЪП СИ !

Шило

Добър пример.

Наистина добър пример..ха.ха...Али Агджа, който извърши покушението срещу папа Йоан Павел Втори, трябвало да убие лидера на ислямската революция в Иран аятолах Хомейни по нареждане на КГБ. Такова сензационно съобщение направи комисията, разследваща дейността на бившия агент на руските служби Василий Митрохин, която проучва документите, изнесени от СССР по време на комунистическия режим.

Ами примера не е съвсем уместен, не само защото без причина немесвате папата, притова канонизиран като светец, а защото като католик знам че много от правослванте християни в повечето случай постояно се дърпат и не искат да имат нищо общо с нас. Колкото до Агджа, папата не се е "кръщавал" с него, беше му предоставена възможност да се изповяда и да получи опрощение лично от човека, който той се опита да убие, нещо което той нееднократно не прие.

Абе я продължавай да го духаш на янките, и не квичи за нещо което не знаеш.ха..ха И не пиши от мое име говедо.ха..ха

Руснаците освободиха една такава и сега в Киев се чудят как да се справят с нея, дори я обявиха за агент на путин. Говоря за Надежда Савченко.

А защо я бяхте отвлекли? Защо я съдехте , че била минала незаконно границата, след като я бяхте отвлекли?

ТАКА ЛИ ВИ ИЗНАСЯ ДА ПЛЮЕТЕ,ЧЕ Е ОТВЛЕЧЕНА,А НЕ ЧЕ НАРУШИЛА ГРАНИЦАТА ? :))

Шило

Сега ще я горят на клада! Защото иска да помогне и на останалите пленници да се върнат при семействата си.

Народа е доволен че президента ПЪРВАНОВ подписа за членстното ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна Украйна

А Финландия е съседна на Русия страна и не членува в НАТО. Та Финландия благодарение на какво не я е нападнал?

замразен борш.

В Иркутск 8 руснака са утупали куйрука след като са пили фалшиф алкохол

Това и ще яде.

Тоя поп да прокълне Путин дето нападна Украйна и избива православни христиени

Не е зле да научиш българския език, защото това, което си написал, ако така го и говориш е страшно. Утре може да има война и разделение и у нас, твоят български спрямо книжовният е, като украински спрямо руски!!!

Ще обясниш ли на твоя книжовен език ЗАЩО ЛЕВСКИ НЕ Е ПРОВЪЗГЛАСЕН ЗА СВЕТЕЦ , а ни заливат с руски такива? Невски например е избил хиляди, при това е воювал на страната на мюсюлманин!

Това е било и у нас - брат е колил брата ей така, за едното нищо или за нечии амбиции. А воюваха заедно някога...Днес е диващина, а куриозът е, че ползват едно и също оръжие!

Ами, че то и Константинопол е превзет, по-точно, омаломощен, от българи, гърци, сърби, турци и прочие, за да го превземе окончателно само за 1 ден гвардията на Мохамед ІІ. Нищо ново под слънцето. Спомнете си Юда, Брут и кой ли не. Подобни примери са безброй. За да не си мъчите мозъците Ви припомням за още няколко от българската история: Хаджи Иванчо Пенчович, Дядо Вълко и всички именни и безименни шпиони и предатели, за които 30-те сребърника са по-ценни от всичко останало. Нали така?!

Постановки от селски вечеринки стил КГБ

вече са в рая след намесата на Путин в Украйна!

След намесата на кой ?