ООН съобщава за военни престъпления в Украйна

ООН заяви, че и двете страни в конфликта в Украйна може да са извършили военни престъпления.

Обратно в новината

Коментари - ООН съобщава за военни престъпления в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как смее този доклад да подлага под съмнение позицията на плювнелиефф?

бомбите на нато в югославия да не би да са концерт

"Нападения, умишлено насочени срещу цивилното население и срещу хора, които не участват в конфликта, е военно престъпление, напомня докладът." Умишлено насочените бомбардировки на НАТО с обеднен уран над цивилни квартали в Белград военно престъпление ли са?

Как бе дебелогъзи проруските сепаратисти са си обстрелвали собствените жилища???До кога ще манипулирате хората защото никой от тези територии не е навлязъл навътре в украйна а си защитаваха собствената територия. Майданците съсипаха хиляди животи, разрушиха хиляди жилища заводи пътища. Няма как нормален човек да ви приеме приказките че този който си защитава дома е виновен за зверствата на нападателите. Именно заради такива двуличия света е в това позорно положение за човечеството

Следователно властите в Киев са избивали собствения си народ което превръща правителството в ... всеки да се сети

хунта

Хунта, ама избрана "демократично".

"Убийството на цивилни лица, на медицински или религиозен персонал или на всеки, който не участва активно във военни действия е признато като военно престъпление, се припомня в документа". Въх и убийството на лекари без граница също ли?

А БОКЛУЦИТЕ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР СЕ ЛЕКУВАТ У БЪЛГАРИЯ. ЧЕХЪЛА ОДИ И ГИ НАГРАЖДАВА

купуват имоти по морето с преференциални заеми! Нов Крим готвят!

ООН съобщи???Звучи ми ,като ,една жена каза!Къде са обективните български журналисти с репортажи от мястото на събитието?Знаете ли ,на колко жутналисти е отказан достъп в Украйна ,защото пишат истината ?А тя е страшна.Про американското правителство на Украйна ,избива тези от украинците ,които не желаят да бъдат роби и да продават страната си на САЩ серещу курабийки и ДЕМОКРАЦИЯ.Виделили сте поне един репортаж от мястото навоенните действия? Не! Обаче ЕДНА ЖЕНА КАЗА.....

Така ли правят американците от Десен сектор в Украйна?Добре,че сте вие, ,обективните" путински тролове да ни кажете, ,истината"!

Bреме е да осъдат хитлериста потрошенко.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЗА БЪДЕ ИЗПРАВЕН ПРЕД СЪД РУСКИЯ ФАШЕСТ ПУТЛЕР!!!

От де ги намира Асен Генов такива идиоти Интересно ще ми е ако САЩ и Русия се договорят и Америка спрат грантовете какво ще правят жалките соросоиди. Досещам се даа ще ровят кофите за боклук те за друго не стават

Браво на тях! След две години се сетиха за това, че има много жертви сред цивилното население.За това се говори от самото начало, но кой да чуе?

Стига жертви! Мир, мир, мир! Ако можете да го разберете.

Kажи го на HATO и на Oбонго.

Тия от ООН знаят ли за какво пишат ? Кой обстрелва и избива цивилни ? Нима дончани са тръгнали да стрелят по Киев ? Киевската хунта среля с различни оръжия в жилищни квартали и села и избива мирното население като целта е да ги прогони от домовете им в Донбас.Има и видео материали но нашите "независими" медии не пускат нищо.

Рижи дончани с кавказки акцент, дончани с монголски физиономии, дончани с руско гражданство... Военно престъпление е, че Путин води необявена война.

Казват че там си бил отличник по марксизъм ленинизъм

пожелавам скоро това да се случи и при виновните за конфликта в америка и европа

Асане, виновника е в Кремъл! Неговата КГБ-ска логика му диктува само една - ОТРИЧАЙ ДО САМИЯ КРАЙ! И той ще дойде, много по-скоро, отколкото на мнозина им се иска!

Трепете се да ви е.ба в тъпите украйнци.Пътя ви е като нашия.Глад и мизерия.

Чехъла много обича Украинци, иска да ги подкрепи с вонни сили. ЧЕХЪЛА Е ВОНЕН ПРЕСТЪПНИК. КОГА ЩЕ ВЛИЗА В ЗАТВОРА?

400 жертви за повече от две години ... а в цивилизована европа - "само "СЕДЕМДЕСЕТ" жертви за пет минути ... и то навръх националния празник на Франция ...

как ли ще номинира цру своето протеже порошенко - нобелова награда за мир или хаагски трибунал? и двете са подконтролни на цру, та възниква конфликт на интереси в отделите на ведомството

Тия чийто президент открито се заканваше, че "...техните деца ще се крият по мазетата...". Тоя, който гостува тука на оная пача Плювналиев.

vasil

Когато има две воюващи страни виновни са и тия,които обстрелват жилищни райони и противниците им,разположили изстрелващите си установки нарочно в жилищни райони,разчитайки на пропаганден ефект от цивилни жертви при ответен огън.Такива случаи са много в израелско-палестинския конфликт.И след прецизен ответен огън от израелска страна по установки,стреляли по Израел често има цивилни жертви,защото установките нарочно са в населен район.Сепаратистите в Украйна също го практикуват.При натовската атака срещу телевизията в Белград директорът е бил предупреден,но не уведомил дежурните в сградата,за да има жертви.

А тогава къде стоят украинските /и наемни/ сили, че и там има убити цивилни? Или викаш те стрелят сами по онези, които защитават.

Броят на убитите е вече над 80.

това е под 1% от жертвите, цитирани в статията; броят на жертвите в Либия е несравнимо по-голям, за което французите носят пълна отговорност

Руснаците знаят как да се справят с терористите и бежанците, но вече дори не желаят да помагат на европейците. Резултата от купища срещи между премиерите на страните членки, безумното договаряне с Турция, а резултата е видим-Ница! Сега да питам, не спите нощем и не можете да се разхождате из улиците понеже Русия е заплаха номер 1 или ИД ?!?! ИД" децата на запада"

Прав си човече.

Вярно че Е по нощите - ама Трябва да Се Задействате с материал отн. Терористичния Акт в Ница, Дир.бг ! Е Сериозно. ...а отделно : - Вече има Изявления - Ница - Е Спокоен град... а Фактът че ИменноТам бяха наскоро Онези кражби..+ Фактът коиСа Доста там --- правят Нещата СвръхСериозни.

жертвите станаха 77

Казньев е в ВрящаСреда...

...май в Ница са Предотвратили нещо ДостаПоСтрашно...

нищо не са предотвратили ... сега по пресконференциите фр полицай говорят че от началото на европейското до днес са били предотвратили 15 атентата ...дръжки

Камионът - Пълен с амуниции. ...а Изборът на Момент и Място за Терористичния Акт - говори за Сериозна подготвителна Комплексна дейност.

... ТолковаКрасив град ! ... Спокоен ! ...със Стабилно/Неместещо-се население...

не може да има военни престъпления, Чехльо каза че поддържа във всичко Прасенко.

гадни терористи ! развалиха празника на оланд !

73 убити според испанските новини

Лошо... - май Са вдигнали И Легиона... - ВВС обеща директни включвания...

...TheGuardian - дава систематично осъвременяване...

ей .. журналята ... дава се номер на доклад , дата , че с вашите преводи е още по страшно

Мирът в света се крепи на РУССИЯ. Ето го краварският кошмар!

FuckTheEU

Сега и за атаките в Ница Путин ще е виновен. Жо суи френски глупак, за кой ли път!

FuckTheEU

Щом оонето се намеси и заговори за военни престъпления, значи свинщините на киевската хунта са започнали да минават всякакви граници! Разбира се не могат да кажат "киев е виновен", разбира се, че не, омекотяват престъпленията им, като обвиняват и двете страни. Ама видов ден иде!

неее..те руските сепаратисти изобщо не вършат безобразия..изобщо! те са самаряни! вършат добрини и раздават подаръци! да ви е. у кретените.....

"сепаратистите" са си у дома и всичко им е позволено, когато трябва да си бранят семействата, капиче?

Кравар, еврофашист и бандеровец. Та това са синоними.

Барак Обама, германският канцлер Ангела Меркел, вече бившият британски премиер Дейвид Камерън и френският президент Франсоа Оланд носят огромна вина за най-големия външнополитически провал в историята, който доведе света до взривоопасна обстановка и сериозна опасност от ядрена война. Нато игроа опасна игра на изток, която може да завърши със ужасен термоядрен апокалипсис. ООН трябва да удари камбаната на световната тревога. Време е да се спре с военната истерия от нато. Ако се случи война, то това са хората които са нейните подпалвачи. Русия не заплашва никого и няма намерение да напада никого ,но става опасно и нато трябва да спре с дрънканиците на оръжие край руските граници. Това е важно и много сериозно.народите трябва да се събудят и да си дадат ясна сметка какво става. Победители няма да има.Разберете го това и вие от ООН.

коя част от украйна искат руснаците?

Социалните мрежи разпространиха видео кадри, на които се вижда как хората в Ница бягат панически по улиците. Съобщава се, че камион се е врязал в тълпа, по време на празненствата за националния празник на Франция. Чути са и изстрели. На снимки в Twitter се виждат множество пострадали хора. Така ще да е,първо ги пуснаха,а сега всички ще ревем... Всички бежанци вън от ЕС!!!!

гостите на меркел май са недоволни или ердоган съботира чуждия туризъм с надежда да отидат после в турция !

Според местните власти има десетки загинали. И вече се цитират данни за над 30 убити. Това ни носят бежанците - насилие и терор,газене по улиците,кланета,изнасилвания и убийства,а Меркел и някой западни политици изобщо не се замислят,какво докараха и продължават да мислят,как ще ги интегрират... за наш ужас обаче,те не се интегрират,а ни избиват!!!

Меркел и Оланд все по уверено съсипват ЕС и бележат огромни успехи покрай тези бежанци дето призоваха в Европа,да му мислим ние европейците,какво ни чака тепърва.... Явно всичко е нарочно,има някаква много болна цел,тепърва ще я разгадаваме...

Дира,кво става в Ница бе? Що няма информация? Терористи с камион изпомачкали десетки с камион стрелби десетки трупове по земята....

най-малко 30 убити и десетки ранени на английската разходка в нис (фр) атентат с камион на националния празник !!!

В Крим никой не умря. Там се намеси руската армия, а в Украйна се изтепаа с намесата на американските инструктори.

С право историците причисляват монголоидите към списъка с най-големите врагове на Българския Народ: водкостан, урция, франглия, ърция, ърбия, мериканските щати.

Може и да може. ООНето може и да пише, докато в Донбас умират хора. Защото няма интерес да спре войната. И защото не може. Може само да я подпали. Може и без доклади - Достатъчно е да погледнете в You tubata - повечето кадри са истински.

Шило

Явно зверствата на Киев вече не могат да бъдат крити.

Насилието ражда насилие. Зверства има и от двете страни. Въпросът е да се намерят виновните за конфликта. А те не са на фронтовата линия, а в билдербергски хотели.

Шило

Скептично съм настроен. За да укротят обстановката ще си затраят. Дано не съм прав.

FuckTheEU

Я ни кажи повече за зверствата на опълченците? Колко деца убиха в киев?!

:)))))Това значи ли ,че докато 2-3 месеца не се говореше за Украйна покрай гласуването на Великобритания,войските на ДНР и ЛДНР са стигнали го Лвов,и Киев и са бомбандирали училища и болници,но нито една казарма,или всичко е като онзи стар виц -Срещнали се Брезнев и Джими Картър на търговско изложение и Картър се хвалел как са направили новият форд и колко малко гори ,Брежнев му казал ,че и те са направили новата Волга много хубава.На въпроса на Картър -колко гори новата кола Волга-Брежнев му отговорил-а аз питам ли те защо биете негрите

За какви военни престъпления става въпрос; не са ли в правото да бранят земята си от нашествениците, нашите братя украинците?! Toва ли е етнически нетолерантното?

Шило

Хората на Донбас ли са нашественици?

За това ни плащат от подривните американски НПО - да пишем глупави лозунги срещу Русия. Всеки ден получавам американското списание "Наръчник на козяка" с набор лозунги за копиране и пействане.