Мъртвият лидер на ”Десен сектор” се прострелял случайно

Един от лидерите на радикалното украинско движение "Десен сектор" - Олександър Музичко, се е застрелял случайно с пистолет, а не е бил убит, както се смяташе.

Обратно в новината

Коментари - Мъртвият лидер на ”Десен сектор” се прострелял случайно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е важно, как си е отишъл, важното е, че си е отишъл... един психопат по-малко...

Сашко Белия го има в нета как казва, че е готов да води война с руснаците, което означава, че техни агенти са си го гръмнали. Все пак в Украйна е пълно с комунисти,които още не са надигнали вой в защита на работническата класа. Украйна има само един съюзник и това е Полша. Другите са подлеци.

По-дебилно и тъпо заявление не може да бъде направено... Но какъвто електората, такива и изказванията - много им трябват на мегданците фашизоидите от десния/правилния сектор..., бе зтях са за никъде, а с тях могат да изкарат и до края на годината.

Явно вече има ново описание за самоубитите :) "Гръмнал се случайно няколко пъти в сърцето..." Това вече наистина граничи с нагло и цинично отношение към нас.

Той се спъна и падна на ножа и така 17 пъти.

8901

А пък аз в къщи имам толкова голяма тенджера,че за да си извадя сварените картофи използвам подводница.Акула.

вижте още :Вижте как ултрас от "Десен сектор" хвърля човек от мост (ВИДЕО 18+)

То и последните думи на Пламен Горанов от Варна май са били другари не ме палете

Явно е бил доста пиян!

да ви сера на фалшивата демокрация.

като нашето "нещо" в Перник.

Мафиотите почват да се избиват помежду си.Дано да ускорят темпото.

работата стана на "кой ми сра в гащите".....

нищо случайно на този свят. След като са го ранили смъртоносно, са го простреляли и с неговия пистолет. Това, че се е самоубил е за пред бойците от десен сектор. Но надали и те вярват на тази версия.

революцията изяжда своите деца , хахахха застрелял се два пути :"случаино в сурцето си" дир- аджиите са абсолютна пета колона, заще не пишете колко пути "случаино се е застрелял в сърцето?????

Гадовете в гроба.

Господа, разпространяваната версия е несъстоятелна - твърде много са случайностите в нея. "Дясен сектор" е въоръжен сююзник на днешните украински управници, а "Сокол" е тяхна организация за налагане на ред. Тогава дали господинът случайно е извадил оръжие срещу "Сокол", които случайно са дошли да го задържат, и случайно е стрелял срещу себе, та и случайно в сърдечната област? Невероятно. Вероятното е друго. Господинът е бил агент на руските служби и е бил убит - може би при въоръжена съпротива на "Сокол". Кой прав, кой крив в украинската гражданска война не искам да съдя - не съм ни украинец, ни руснак. Но ... не искам и толкова тъпи лъжи.

Нещо сте се пообъркали. Тоя беше при майдановците и даже западни журналисти го бяха снимали. Войници воювали в Чечения го разпознаха на снимките като Сашко Белия - главорез воювал на страната на мюсюлманите. Тогава се помъчиха да го покрият, но безуспешно, щото се разчу. А явно Интернетът не прощава лошата слава. Така както се оказа и за 5-те милиарда от САЩ...

""Дясен сектор" е въоръжен сююзник на днешните украински управници, а "Сокол" е тяхна организация за налагане на ред." Да е съюзник, да е съюзник, колко да е съюзник?

Какво сте се развикали всички?! Новият стандарт за самоубийство е до 4 куршума, а този е убит с 3! Чисто самоубийство! От същото щеше да пострада и Янукович, но бързо се усети и си би камшика към зона, където са първобитни хора и за самоубийство считат само тези с 1 куршум.

Е,много разточителни самоубийства предлагаш...Отпускам ти само един патрон...Кис,кис,кис...д ти е по-просто,де къде три,къде един!!!

както е казал Кърт Вонегът. Стпка 2: Замитне на следите.

Взрете се във физиономията на тази "демократична" и "свободна" биологическа единица!Нищо повече не мога да ви кажа...!!!

Много удобна версия за фашистите украйнци...

Гръмнал се сам случайно, и така 17 пъти

Подобни инциденти ще сполетят всички знакови лица от Майданския метеж.Техните ще си ги ликвидират - щото не щат да делят с тях. Ще им спретнат хубави погребения и айде...кой от къде е. Пък може и в Киев да си ги погребат.

НА СНИМКИТЕ НА ТРУПА ДОКАТО ГО ИЗКАРВАХА ОТ ЕДНА ПОЛЯНА ОБРАСЛА С ХРАСТАЛАК ИМАШЕ ТРИ КЪРВАВИ ДУПКИ НА РИЗАТА В ОБЛАСТТА НА СЪРЦЕТО ... ... СНИМКИТЕ ГИ ИМАШЕ В КОМСОМОЛСКАЯ ПРАВДА ...... ... .... ТИЯ ДУПКИ НЯМА КАК ДА СТАНАТ ОТ ЕДИН ИЗСТРЕЛ - ЯВНО ТОЯ Е КРИЕЛ И ПО-СТРАШНИ ТАЙНИ ... ...

подхлъзна се на стълбата и да го подпрат с пищова, та така 3 пъти

Абе това МАЛОУМИЕТО било заразно бре...........................!!! Западът се държи тотално НЕАДЕКВАТНО и МАЛОУМНО в ситуацията в Украйна, а сега това БЕЗУМИЕ обхваща здраво и управляващите БАНДИТИ в Киев!!! Сещам се за един виц, в който мъжът убит със 17 наръгвания от нож в гърба, а жената обяснява, как е загубил равновесие, паднал назад и се пробол на ножа....................и ТАКА 17 ПЪТИ............................!

Ха ха, самоубили са го с 3 куршума в сърцето:))) Тези са абсолютни дебили.:)))

Иначе Русия били примитиви !!!

Е , какво пък ? Този поне не е бил вързан с белезници и не са го пазили 5 ченгета докато е траела процедурата по самоубийството ...

Като тъщата, която се спънала и паднала върху ножа който държала в ръката си и случайно бил насочен към нея. И така 68 пъти.

На ламята да отрежем главата... Тоя филм и в България се прожектира много пъти, като омаскарявяха на ламята главата.... Да видим, дали ще проработи този прокомунистически метод...

Методът си е чисто американски:))) Там се самоубиват случайно с по няколко куршума я в главата, я в сърцето или пък се самонамушкат по 100 пъти :)))))))

Който ходи по гей-паради и по майдани, пардон, мегдани, така се самонаранява...

явно трябва да се скрие какво е станало понеже се тиражират най различни версии /лъжи/, нещо като малайзийския самолет )))

И в България един прокурор се самоуби преди време с три куршума.

Ха ха ха ха ха!

Аха, лично! Преди това май се беше и самооковал с белезници

Мъртвият лидер на Десен сектор се прострелял случайно ... с гранатомед. ;) Шегувам се. Не че не може да се случи, но изглежда съмнително. Странното е, че за този никой не съжалява, освен явно някакви близки сподвижници.

Гранатомед..!!?? Ехх... Медунчо, Медунчо....

Явно съм гладен - гранатомет. ;)

Вероятно като е видял, че идват да го арестуват и от радост се е гръмнал няколко пъти, случайно разбира се!

Ако и в Украйна са махнали казармата, както при нас - обяснимо е...

Ясно е, че трябва да не се докаже никаго кой изби сто човека на Майдана. Само, че за някои работи хората натрупаха опит, а и тоя път щатските служби си гледаха работата шест за пет - все пак нали ЕС им ближе краката, защо да се зорят толкова, и да се разбере, ще самоубият един изрод и никой няма да рови повече.

Прави ми впечатление, че майданозащитниците и демократизаторите никакви не се обаждат тук. Изглежда, новината за тях не съществува и смъртта на Саша - видният борец за права и свободи, не ги вълнува особено. Дали е защото ще са тотално смешни ако и това го пишат на Путин или са прозряли, че праведната революция изяжда децата си?

Отдавна се доказа, че не е възможно два изтрела в областта на сърцето да си отправи човек.

Ако са "демократични" - може! :) Даже и ръцете на "самоубилият" се да са вързани зад гърба му - това го улеснява да се простреля ако трябва и три пъти в сърцето :) Научи се да мислиш "демократично" и ще разбереш, че "всичко" това е "възможно" ;)

Много бързо са си научили урока в Украйна,правят го много по-добре от нашите . Това ,ако не е лъжа е много трудна истина .

Само не ми е ясно едно. ДИР-а защо се връзва на елементарна дезинформация. Или прави опит нас да върже.

Трябва при подобни убийства и самоубийства да вземат пример от северно-корейците, които застрелват дисиденти с огнепръскачка и гранатомет.

Важното е на кого човек си е продал душата. Тялото е само опаковка...

Ритуално самоубийство. Само едно ми е чудно, защо блядките си мислят, че те са го измислили.

То сега е модерно да си правиш селфи. Стрелял е в смарфона си и той отвърнал на стрелбата

има си хас да признаят,че има война между групи които драпат да хванат кокала

Сега всичките, които вършиха мръсната работа ще измрат "случайно". Затова пратиха вицето там, да има кой да командва парада.

Застрелял се случайно 4 пъти в главата и един път в тила!