Окупацията на правосъдното министерство в Киев приключи

Членовете на украинското движение "Общо дело", които бяха окупирали сградата на Министерството на правосъдието в Киев, решиха да прекратят блокадата.

Обратно в новината

Коментари - Окупацията на правосъдното министерство в Киев приключи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Волни, а Волинь.

айде, до следващият "майдан-байрам" - той ще е в Източна Полша...

Янукович е осъждан 2 пъти. През 1967 г. за грабеж получава присъда от 3 години затвор, намалена на 18 мес. като част от амнистията по случай честването на 50 год. от Октомврийската революция. Втората присъда е от 1970 г. за нанасяне на средни телесни повреди, за което получава 2 години затвор.

Уважаеми Дир.бг !, --> Да Не би да Съм невчесан ил ял чесън ?! (та Все-Още се поподмайвате да Сложите Предложенията-ми ЗА Анкета и Мнение по Тази Тема)

янукович май обръща хвата:) явно се е просветил какво го чака революция е това ей не е първомайска манифестация

киев се размина с извънредно положение абе на кой му стиска да го обяви я стига глупости :) чакам 10 минуса:)

Вместо Воистине-Разумните Ваши въпроси --> ха Помогнете да Започваме Нашите Работи ! (относно току-що Изказаното тук по-горе подсещане към Домакините-Ни от Дир.бг)

Тук непрекъснато се говори за някакви про-руски и анти-руски позиции в Украйна. Според мен, такова нещо няма. Украйна отдавна напусна СССР и ОНД, и няма да влезе и в Евроазиатския съюз. Толкова, колкото и България ще влезе в него. Според мен, битката в Украйна е същата, каквато е и у нас - между агресивни неолиберали и хора с непромити мозъци, които се стремят да намират рационални решения на реални проблеми.

не си в час с процесите в глобален мащаб и в украйна в частност

Да, има хора и в Украйна, и в Русия, и в България, които оценяват събитията там през призмата на национализма. Нещо повече, те са мнозинство. Но истината не се определя чрез гласуване.

С власта на блядките в Украйна е свършено...''президента'' на Украйна е мутра с 2 присъди и с едни отменени избори заради фалшификации на неговата мафия

От злоба не виждаш очевидното, че Украйна и в ЕС и оттътък на ЕС без газта, нефта и пазара на Русия няма да мине!

Запорожие - граждани осуетиха опит за протест на няколко стотин човека дошли от западните части на страната като разпръснаха митинг още преди идване на Беркут и в последващи няколко часа издирваха и демократизираха предполагаеми участници.

Цитат: "Истинската същност на еврокомисарите и фалшивата демокрация Ако сравним настоящите еврокомисари с болшевишките комисари в Съветския съюз от началото на 20 век, веднага ще видим общите тенденции, същата престъпна идеология, пропагандно промиване на мозъци и геноциден план (които очевидно произлизат от един и същи Център) и.."

Алексей Соколов: Что за бредовая реплика: "Антисоветский, значит антирусский" Россия не есть советский союз и советский союз не есть Россия. На мой взгляд, советский союз это образование уничтожившее Россию. Советский союз это система осуществлявшая геноцид Русского народа,и других народов проживавших на его территории, отбросившая наш народ в развитии на десятки и сотни лет назад, во всяком случае в области социальных отношений...

Видяхме какво е ЕС - разруха, бедност, глад и болести. Има и малко подлоги които за жълти стотинки кибичат цял ден в чата и пишат ли пишат глупости и лъжи.

аз живях 4-ри години в европеиския съюз и разруха и бедност не видях. видях доволни и щастливи хора, а бедност и разруха виждах, когато се прибирах в българия тогава управлявана то бсп (жан виденов).

А сега, какво виждаш в Бг

Ние плащаме с бедността си и разрухата и с ролята си на заден двол за ЕС доволството и щастието на баш европейските страни! В живота винаги е така-щастието на едни се крепи на нещастието на други! Е, ние сме от тези другите!

"097" или още "веселяк" адска злоба те изяжда отвътре а? Дълбае грозно и злокобно ден след ден до самия край...бавно и мъчително. :)

северна и южна корея са отличен пример за това, какво е да си приятел с русия и със америка. това го казвам не защото съм почитател на американците, а защото украина е с население подобно на южна кореа. значи докато в северна корея се чудят какво да ядат и екзекутират цели семеиства, в южна кореа смятат да строят обитаема станця на луната - нещо което нито америка и още по-малко руснаците са способни да направят. и така нашите форумни доброжелатели пожелават блестящо севернокореиско бъдеще на украина

не е точно така - руснаците са 18 процента, като само на крим и около харков са повече от половината

Може ли малко по-подробно кое му е еднаквото на украинското и южнокорейското население ?

като брои население :) около 50 милиона в двете при това в южна кореа са страшно натъпкани.

sawo

Защо пък още по-малко руснаците да са способни да го направят? Дори американците признават, че никой няма повече опит с дългия престой в космоса от руснаците.

097= Веселяк ! Разкрит си...

сега чета тая статя и отстрани в полето виждам заглавие: "цяло семеиство екзекутирано в северна кореа" - ето това са приятелите на русия, това подкрепят и желаят на украина (и на бългря) някои писещи в този форум!

Не можеш да отречеш, че Германия е в много добри/отлични отношения с Русия. На този ден преди 70г. се слага край на блокадата на Ленинград/632 хил. загинали съветски граждани/ благодарение на Германия. Ето какви са приятелите на Русия. :)

putin zapochnal da pikae gaz kato gleda kakvo stave v ukraina.

Свободата си заслужава усилието.Браво народе на Украйна.Смело тръгна към Европа.

путин започнал да пикае газ като гледа какво става в украина.така смята да намали цената на газта за украинците.

Тъпо и злобарско.Отделно поне по четери направления можеш да бъдеш атакуван.Отнасяш минус.

За жалост не разбират, че ще влезнат в ЕС след Турция.

Хамериканците пак ще ядат хурката

Насила хубост не става.Янукович насила не може да накара народа на Украйна да е с него.

Украйна никога повече няма да е с Русия какъвто и да е изхода от революцията.Това е резултата.България също.Видяхме на Русия меда и жилото.

Съюзът на Украйна с Русия става още по- силен и здрав

На България с Русия - също

Гледам, цялото младежко Бе се пе се е надървило против украинската революция. Да не сте почнали да изпускате втори страх в гащите: освен ГЕРБ, и Украйна еманира :)

Точно попадение в Станишевите тъпанари. Здравейте другари Еманирате ли :) ХА ХА ХА

За омешването на картофите с крушите отнасяш "". Нерде Майдан-нерде Позитан ?

Каква революция ??? Майдановски смешници - хамериканска работа,

Свобода за украинския народ и влизане в ЕС и НАТО.

Фашагите на Майдана започнаха да разбират, че нищо добро не ги чака... Освободиха вече правосъдното министерство, сега освобождават и министерството на енергетиката ... Но отърване няма, бандюгите са индентифицирани и краят им е ясен ...

Усещам как радикалните украинци ще хапнат дръвцето!

Путин, защо не пратиш Олимпиадата, например биатлонистите, за да спасят Янукович.

Време е власта да им покаже, че анархията не е майка на реда, тия там хептен са изтрещели!

тлъста хапка за изгладнелите западни хиени.Те обаче си играят с огъня. Кафяват чума, наледници на Бандера, които сега вилнят в западна украйна, ще донесе повече проблеми на запада от колкото ползи. Тогава нашите цигани ще имизглеждат херувимчета. Възродения фашизъм ще помете всичко по пътя си.

Янукович или е неадекватен, или иска пълномащабна гражданска война. Ще развали на Путин хубавата олимпиада... И ще гризне дръвцето....

В крайна сметка Украйна ще остане под руско влияние не само заради историческите им корени.Икономиките на двете страни са силно свързани ще са нужни деситилетия това да се промени особенно в сегашната икономическа обстанова в света.

Янукович, вдигни останалата част от Украйна - 38 млн.души, за да смачкат бандеровските лайна !

Украйна и Македония, едно и също нещо! И двете са използвани от чужди елементи! Познайте кои.

Хора,които не сте ходили в Украйна не се подавайте да ви лъжат,че милицията убива хората.Там и преди човешкия живот не струваше нищо и всяка вечер някой някого убиваше без да го познава и без причина.Правят бас за живота на някого и край,а ако ви спрат да ви искат цигара давайте без да мислите,че зад вас стои някой с отвертка готов да ви я забие.Така преди години шампиона на Украйна по бокс го убиха в парк.Сега там всички престъпни елементи са на улицата и ей така за кеф убиват в тълпата някого,а после казват,че са го убили милицията.

Понеже обичам воения екшън, ще се изкефя ако президента им, устрои на мейдановците тази вечер един екшън - бой на украинци в тъмна нощ!

ебати кефффааа, иаз се кефя, ще бъде лют филм и то на живо

Ако бунтарите отстъпят в исканията си за нови избори и конституция под какъвто и да е предлог украйна ще се загуби задълго в мъглата Що се отнася до заплахата за извънредно положение реално тя е без стойност и управляващите са напълно наясно с това

Има опасност ситуацията в Украйна да излезе извън контрол. Дано не е това целта на Янукович и Путин.

Дано да не е! Но на ЦРУ със СИГУРНОСТ Е!!!

Прага 1968 = Киев 2014 ?

ти си някакъв маниак на тема ЦРУ. Хората искат свобода, не руски ботуш !

Рецепта за Молотов Взимате парцал кото стар потник и го натъпквате в шише от водка 700 грама после наливате бензина и затвааряте На издълженате част прикрепяте с тиксо бенгалски огън или друг фитил И готово

Бъди последователен ! Запознай се и с чертежите на гилотината !

ЕС да се замисли дали иска да приеме славянските талибани в съюза. Там има истински фашистки паравоенни формирования. Англичаните не бива да се притесняват от българи и румънци, а от украинците.

Много лоши тези славяни и православни християни бе. Голяма чума са значи. да се чудиш за какво господ ги е създал наравно с другите.

Другаря Путин се опитва да ги предпази от европейците, ама те като са хукнали и никой не слушат.

Нямаш си на идея колко си прав - тъпанарите в Брюксел идея си нямат какво ще се случи ако оставят казаците и хохлите гладни. Имат да пишат писма като султан Мехмед 4. Ама да се поучат от историята какъв е бил отговора.

Най-вероятно някой искаше да изчезнат определени документи,свършиха си работата,оттеглят се,навремето така запалиха партийния дом в София при поредните спонтанни протести

.Я да се сетим на "мирните протести" в Лондон и Париж????По точно там бяха БУНТОВЕ. Друго да има демокрация:."Френските власти забраниха протестната акция срещу филма Независимостта на мюсюлманите";. Тя трябваше да се проведе в събота пред сградата на Великата парижска джамия. Нарушителите на забраната могат да бъдат глобени със 700 евро и да влезят в затвора за 6 месеца

Глупави хорица умело експлоатирани от външни и вътрешни сили с цел унищожаване на държавата Украйна и превръщането и в пазарен, суровинен и сексуален придатък на Еврогейския съюз!!! Ще се усетят, но ще е късно, като се случи НА НАС БЪЛГАРИТЕ!!!

Във всяка нормална страна още от първият ден на подобни протести президента щеше да си подаде оставката.Този ,както и нашите не подават оставката...Само боя ще оправи всичко!

Дали си чул АМЕРИКАНСКИ ПРЕЗИДЕНТ да си е подал оставката след протести!??? Ядът бой като магарета и това е!!!

На американските президенти оставката им винаги си е в джоба Клинтън едва не влезе в затвора заради Моника

Ама ти ще вземеш да ме разплачеш. Клинтън 7 години лъга за Моника и в последния ден от престоя си в Белия дом си призна и сключи сделка за избягване на съдебно дирене за лъжесвидетелствуване.

Майдановците дадоха заден ход. Нали и те са за гей браковете. Започнаха да освобождават заетите правителствени сгради и да се ориентират на запад ...

Тъпи комунисти/Божи изчадия/. Ще отговаряте в деня срашния съд.

Тия украинци що не ги доуморих от глад навремето, малко бяха останали Сега само да се бунтуват срещу империята

Не е точно Сталин причина за гладомора в Украйна. Пак ще развяваме митове и легенди.

Чети повече история...

евала за смелостта на украинците...-това е корав народ-всичките проблеми и там и у нас идват от путин

искаше да кажеш, че всички проблеми за вас неолиберастващи еврейчета ще дойдат от Путин..

Путин ни продаде заводите по левче бройката, Путин разби селското стопанство, той направи здравни каси, делегирани бюджети, ЕРП-та и т.н. За всичко е виновен Путин.

Майдановците удариха на бяг ...