Украинско-американски военни маневри започнаха край Лвов

Мащабни украинско-американски маневри с кодово име "Бърз тризъбец" (Rapid Trident) започнаха на полигона Яворивски в украинската Лвовска област.

Обратно в новината

Коментари - Украинско-американски военни маневри започнаха край Лвов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи заглавието трябва да е "американо -американските военни маневри"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Американо-украински простотии.Не дразнете мечока,ще ви изпапка,ако продължавате да го дразните по този елементарен начин.

А защо да не си спомним и за някоя Афганистанска препоръка. Че нещо там мечока се осра. До ушите се осра. Е, тогава беше съветски мечок, но то същата работа. мечока най-добре да помисли дали сис трува да изпапка някого. Да не му приседне. Щото едно е да си имаш работа с украински офицери, обучавани в СССР, готови при първа възможност да се бпредадат на Русия, съвсем друго е да си имаш работа с офицери от НАТО. Дето ще ти покажат "къде зимуват раците" Справка - сваления руски самолет на турско-сирийската граница. Там руският мечок получи такъв шамар, та дълго ще му пази влага. И май никого не изпапка. Май някой усети изневиделица гореш дъх във врата и остра болка в гъза. А както беше писал председателят Мао, това е сигурен признак че врагът ти е отзад

За пореден път се убеждавам, че народите, чрез СМИ и лидери-лъжци, лесно се подвеждат. Когато разберат грешката си - вече е късно! Вместо да заживеят дружно със своите съседи и да си помагат взаимно, те се чудят как да влошат отношенията си! Крим, та Крим!! Крим и сега реално е украински - препълнен е с почиващи украинци. То не може да бъде и друго!!! Това са два братски народа! Да не говорим колко украинци живеят в Русия и обратно - руснаци в Украйна. Така са се омесили!!! И откъде идва тази злост??? Не е трудно да се отговори, разбира се!

ОЩЕ МАЛКО АКО МЕ ЯДОСАТ И ЗА ЕДНА ВЕЧЕР СЪМ НА ПОЛСКАТА ГРАНИЦА,ТАМ ДА СИ ИГРАЯТ ВОНИЦИ

Няма не искаш, ще искаш щото си евроатлантик, и си подписал лисабонския договор. Америка е обявила България за фронтова територия. Демек за евентуално пепелище . Така ,че няма мърдане , всеки демократ на фронта, да защити ценностите на баба Вуна.

Ние не изоставяме своите. Горда единна и независима демократична Украйна, поела по пътя на свободата демокрацията и просперитета огрян от евроатлантическите ценности ще чувства подкрепата на прогресивното човечество. Тази древна нация допринесла толкова много за света е заслужила свободата си и гордо ще я отстоява срещу коварният си съсед. Тази борба е тежка срещу потомците на древните укри са се изправили седем милиона терористи в Донбас, закърмени с идеите на тероризма още в детската градина чрез родният си език. Проблемът се усложнява, защото те имат подкрепата на още двадесет милиона латентни терористи. За това обаче са приятелите. Ние ще окажем всекаква помощ за победата на евроатлантическите ценности.

Бих се радвал да е горда и независимо, но реално тя е надупена и сервилна. Нещастна страна с нещастен народ. Непрекъснато позират и играят пиеси изпълнени с псевдогордост.Такива никой не уважава.

Само за уточнение, От Карлуково, база на разстроени мозъци пише човекът. Погледнете и от тази страна, не само сериозно моля, та давайте + или - който както го разбира. :)

Незабавно "вдигайте учението във въздуха" и с десант го стоварвайте на "Ататюрк"!

Така беше и авгъс 1968 ! От ученията в Съюза ни стовариха на летището в Прага!

Операцията би трябвало да се казва Rapid Shit, заради резултата който би се получил ако наистина северният съсед отговори на тази явна провокация.

Учете се ама внимавайте да не се изтрепате едни други, че като се вземе предвид какви сте лемави и че раполагате само с леви ръце, не може да се очакват от вас кой знае какви резултати!

Не бойци, а страшилища - говеда!!!

Защо Бърз тризъбец ? А не Мръсни Гащи ? Това Американската тъпотия Граници няма сега се ханаха с онези Пропадняци Украйнците и какво ще превзамате Москва ли ? Американски Главнокомандавщ ви го каза , даже няма да можете да се организирате да избегате .

Ако ще и марсианците да тренират с укранците и грузинците, тия глупаци пак ще са пушечно месо, ЗАЩОТО такава е политиката на американците. Ако искаха мир отдавна да са договорили срещу риципрочни отстъпки.

Тия момчета така ли смятат да променят света към по-добро?-дърпайки дявола за опашката? А сега остава и още едни мащабни кубинско-руски маневри с кодово име Стоматолог (Dentista) в Карибския басейн. А мотото им може да бъде например: Лицево-челюстна хирургия-вадиме зъбки (dents), изпилваме нокти, а за добронамерените ни приятели услугата ни ще е по клинична пътека на НЗОК-безплатна и без упойка.

тези колега са на принципа на умник гюро мечка страх мене не страх !но и без глава останал глупакът!!!!!!!!!!!!!!!

Забрави за российско-кубински маневри :) Най-вероятно ще се провеждат и там американо-кубински... мда...

Мда, ще видим. Както много видяха Американската мечта, естествено недосегаема и само мечта. Бачкай яко за другите....

Ами нали затова си въртят голите задници близо до твърдите руски инструменти! Дано им се отвори парашутът!

Агресора русия първо да се изтегли от Грузия, Молдова и Украйна да се извини.на цяла Европа за агресивната си фашистка политика и чак тогава може да иска нещо.

Пич, не ти ли поясниха точно под кои статии трябва да копираш това? Или викаш, от много глава не боли, стига да не е бой по главата?

NIKI NIKOLOV

На всякъде трябва да се противопоставяме на путлеризма червената чума.

Където се появят американците започват войни и преселение на народите. На тази политика светът трябва да даде силен отпор. А самите американци трябва са озаптят политиците и военните си за да живеят спокойно и без страх.

Това е кодовото название на укро-краварските военни маневри.

Тия ще подпалят света, тъжно и страшно!

А ти миниевропееца за пълноценен евроГеец ли се броиш? Тебе мизерника никой не те брои за бройк, ама ти си с голямо самомение!

това ми звучи като руско-мексикански маневри край Ню Мексико /американската украина/

явно предпочитат здрави мъжаги...

Американските оборни говеда бяха предупредени с устата на Германия, че на ЕС му писна от шетнята и подстрекаването към конфликт с Русия на периферните полу-европейски държавици.

Изпратете и нашите медицински идиоти.

Pesh0

Много искам Плернелиев и вонния ни министър , лично да представляват България , на тези учения . Посе да им нахлузят по една каска , да им набият по един пистолет отзад , да не се посират и да ги пуснат да нападат Русия . Като превземат Москва , ще изпратим военния хеликоптер , да ги прибере с почести .

А кой ще плаща горивото?

Тъпо!ДОКОГА ЛИ РАШИТЕ ЩЕ ТЪРПЯТ ПРОСТОТИИТЕ НА КРАВАРИТЕ. ВСЕ ЕДНО РУСИЯ ДА ИДЕ ДА ПРАВИ УЧЕНИЕ С МЕКСИКО НА ГРАНИЦАТА С КАУБОИТЕ.... НАКРАЯ ЩЕ ГИ ЯДОСАТ ДА СИ ВЗЕМАТ И ОДЕСА И ДА СЕ СВЪРЖАТ С ПРИДРЕСНОВСКАТА РЕПУБЛИКА!

Правете маневри, че както е тръгнало и НАТОТО ще ви се разпадне...нещастници, до какво то се докопахте и го унищожихте!

Нима не е факт ,че всеки бяга от съюз с Русия,а тя се подмазва смешно и напразно на могъщите сили САЩ и Китай за съвместни действия!Путин трябва да изпълни първо условията :-изтегляне от Крим,Украйна,Кавказ и Молдова!

Така ли? Питай ЕРдоганя ко иска от Путин....

Много странни субекти се навъдихте. Тези териториални искания неведнъж са отправяни към Русия през вековете и винаги са завършвали с погром на агресора. Много ми е интересно господине и Вие ли си падате мазохист? Мода?

Вълчанов

Уфффф, още един россиянин в български форум!... Абе, гаспадинчо, вие, рассияните, на това, да се изтеглиш от анексирани територии, териториална претенция ли му казвате? Па вие сте надминали и новоговора на "1984", бре! Значи, пребарваш чуждата кесия и после, като те хванат и те накарат да върнеш откраднатото, крещиш до небесата, че искат да те оберат!? Е, нема по-голяма наглост от маскалската!... Прави са хората, че ви нямат доверие! Кога не предадохте и кого не ограбихте?

После си тръгват без оръжие, на кого ли ще го дадат? Очаквайте включване.

маневри ги разиграха преди 70 и кусур години. Дано не се натъкнат на някоя немска мина че отидоха милиони за психиатрична помощ и логистика.

Ами, нека се обучават, да поддържат форма, само за какво ли им е.

ХИ. ХИ, ХИ! "СТРАХОТНИ войни" на "ПРОГРЕСА И ДЕМОНКРАЦИЯТА"! Дано не им се наложи изобщо да воюват истински!

Както са казали американците: "толкова е зле подготвена пехотта, че дори няма да успее да отстъпи ако я нападнат"

докато прелетят калибрите над главите на смелите кравари и памперс ще е малко!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!а камоли да говорим за укрите те както винаги са бита карта!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какви са тези мишоци, срещу комари ли пръскат или срещу кърлежи. Цял свят осраха тъпите кравари.

А Украинците, дето работят в Русия са там, понеже...? Дървосекачът ( регистриран ) 27.06.2016 17:16 . Глупости. - Украйна - Е с най-Впечатляващия авиолайнер ! .. И ! - Бе представен във Франция. - Безбработица В Украйна - Има, НО! - В Русия е ДалечПо Свирепа.

Нние не маневрираме! Време е да си вземем Одеса и .. Браила!

Предлагам да Прекратим ВеднъжЗавинаги Тъпотевиците Тук... ...и отн. Конкретното да Изясним : - какви Са (или - Има ли) Нашите подразделения Там ? - какъв е Обхватът за тях ? - какво Ще Ни донесе Това участие ? ---- За първите две - Не чувам нищо. А третото - Е Неминуемо В зависимост от първите две.

..дърварът си е дървар..

симо

....да прекратим ТЪПОТЕВИЦИТЕ,,....Чудесно.....ИЗЧЕЗНИ от форума,идиот.Точка.

тези учения са абсолютно без смисъл,руснаците си знаят територията,останалите не е добре да ходят там.Само немски мини и руски мечки ще срещнат.Иначе разбирам че роско си е зел каска и ша ходи.

Не е тяхна.

Това е добра новина за нормалните хора в Европа и лоша за руските пиянки и русолизачите :)

Все се Надявам да Престанат да Си повръщат ... (сстомашните сссоккчетъ След Злоупотребъ ;-)

Соро ще пиянстват в Донбас , по пътя за Крим!

Американците си разиграват коня както си искат в Европа.Няма ли едно правителство да се опъне и да изрази несъгласие или всички ги е страх?Ще ни жертват за чужди интереси.Мамму.

Украйна - е Една от Житниците на Тази Планета. Да ! - Европейската. (Нашата е Вторична.)

Николовв

Ако имат гориво да го съберат! :)))

Близо си до истината! Всички много ги е страх, като си помислят, че могат да останат извън блок!? Само на ръшите не им пука!!! И то - толкова години.

Русия има всички основания да вкара войски в Украйна и да я освободи от окупацията на фашистка Америка и нейните васали ! Между другото вижте какво правят местните украински фашисти в Източната част на страната ! Започнали ли са да заравят живи тези ,които им противоречат !? https://www.youtube.com/watch?v=vNvowDFSUX4

после трудно ще излезе от Украйна .

Абе само да не излезе от другата страна...

Очевидно Сталин малко е бил до 50а година...Останала е още от заразата... Сега с доларова помощ щедро избуява. Но нищо,надявам се Че Путин ще бъде достатъчно мъдър да ги остави на съдбата им. Украинците като усетят фините европейски лъжи за бъдещето им-сами ще клекнат!

американците вече толкова нагрубяха, че и тези дет са с очила забелязват посраните им задници по цялата граница на Русия. К'во ли го дирят и дъл най-после няма да го намерят??? Ами дано Тексас малко ги отрезви, да вземе да ги шитне и да спретне подобни лайнарщини с руснаците до американската граница. ДАЛИ ЩЕ СЪМ ЖИВА ДА СЕ ИЗКЕФЯ - как ли ще изглежда таквоз нещо??? И какъв ли ще бъде воят на щерев и на оня там некъв секачбеше, дет нищо не му се разбира?

В Тексас - Има И Агрииндустрия.. И Космически... И Нано ... И Морски/Логистика... И Петрол... И... И... - а И СА най-Дивите Свободни ! Ха Само си представете Какво Ако станат Решаващи ЗА позиционирането на Америка !

Да Приемем че Тук сме Само Българ(к)и... Да Приеме че на проКремъл Колегите далаверките Си вървят... Да Приемем че за Максимум 10-12 Месеца - Земите-Ни Окончателно ще се 'спасят' от Всякакви Не-проКремъл Хора... Е ли Ясно какво Ще последва ?!

Е Ясно,че на тебе Нищо не ти е ясно! Защото людете прокремълски Ориентирани НИВГА няма да намалеят до броената соросоидна пасмина. написано в Твой типично неандерталски стил-ЕГА ЗАЦЕПИШ ЗА КАКВО Иде РеЧ!!!

Че Сте (как-обьiчно) на амбразурата (а Всъщност - май На амбриажа !) - Ясно ! - ама На какъв език да Ви го Изкажа --> че Изказах че Е възможно да Си останете СамСаминки ! ...и Тогава ?!

Не,просто щеше да удари с юмрук по масата/както нещастника Горбачов трябваше да направи/ и останали те да скимтят тихичко под масата! Просто не можеш и бегло да си представиш могъществото на Съветската армия тогава! За Щатите не знам,че са далече,ама не бяха рекли тогава-не бяха взели цяла Европа! Барабар с ядреното им оръжие!

ТУКА СЪМ

Там стой! Не излизай от кенефа и си дрискай на воля! Не забравяй да пускаш водата, иначе много се разсмърдява на щеревска дрисня!

симо

Усещаме....мирише..

Да си го спазват. Последно тебе за Крим ли те яд