НАТО се събира на най-важната си среща на върха от 20 г.

Кризата в Украйна и по-широката заплаха от войнствеността на Русия ще доминират започващата днес в Уелс среща на НАТО. Тя е считана за най-важната от 20 г.

Обратно в новината

Коментари - НАТО се събира на най-важната си среща на върха от 20 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

натовците, ще го духате на руснаците подводно, за да не се диха прах. Русия може да ви напляска когато си поиска, а вие ще седите мирно и ще подсмърчате..Справка- Грузия, Сирия,Крим, Украйна.

Време е НАТО да въоръжи Украйна, а рушнаците да започват втори мавзолей - ще им трябва...

Рашистката кочина може да бъде заплаха само са слабите си съседи, които не са в НАТО. Путлю знае, че ако отцепи малки територии от тях, уставът на НАТО не позволява членстово при конфликт за територия със съседите... Докато се пази от НАТО чайниците ще му го подадат отзаде....

Цялата тази дивотия на ЕС е, че се образува нов икономически блок - Евразийски съюз, който може лека полека, да измъкне от еврейските им пипала малките разочаровани държавички на изток. Тежко ни....май пак избрахме грешния съюзник.

Украйна показа среден на джуджан, а Назърбаев изобщо не е във възторг от агресията на рашата..а белоруския президент каза, че ако се появят зелени човечета в Беларусия пиши ги умрели...

ANISHAR

Евразийския съюз там ни е мястото .. престанете с това НАТО и ЕС !!! нищо добро не ни очаква от тях !!!

България е добре да се насочи на изток към Евразийския съюз и отново да сме с Россия, а и прабългарите са дошли оттам. Целия черноморски заедно с каспийския региони да се съюзят.

по-точно се завращат от там *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво те кара да мислиш, че това е добре за България??????

Регионът е богат на ресурси, огромни пазари, Изтока се засилва икономически,военно и прочие, а Европата деградира в всяко отношение. Добре ще е ВЕДНЪЖ да погледнем прозорливо и направим ПРАВИЛНАТА крачка, а не да сме ЗАДЕН двор.

ANISHAR

точно така !!! не ни трябва НАТО нито ЕС най малко пък Америка !!!!

Вижте страните, в които ние или НАТО пращахме военни контингенти или военни съветници: Камбоджа, Ирак, Афганистан, Либия, Косово, ... Кажете ми къде животът е станал по-добър и богат, обществото по-справедливо, хората с повече права? Посочете ми една благотворна намеса на военните за цивилизацията и културата и ще ви разбера защо сте за "оше НАТО" като жалката кукла Плевнелиев, Агов, Моше Паси, ....

ANISHAR

САЩ , НАТО И ЕС са зло не знам как има хора който не могат да го проумеят .. при наличието на очевадни факти - само някой - подмяна на ценностната система , предлагане на храни и медикаменти който вредят на човека , обедняване на нацията , затриването и изкупуването на чужди културни ценности !!!! и т н и тнннн ...

OSIGURIHTE TILA NA ISLIAMISTITE

Добре, че си от другото село ДРУГИКОЛХОЗНИКО.

Вярно е най-важната среща на НАТО от 20 години....тогава Алианса "разпадна" СССР след края на студената война.Сега ще трябва да вьзпира болните имперски амбиции на путин за вьзстановяването поне на отделни парчета от "великия" ссср.........:-)

България има КРЕЩЯЩА НУЖДА ОТ НОВА КОНСТИТУЦИЯ!!! СЪЩО ТАКА И ОТ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ!!! Колкото по-скоро, толкова по добре!!!

За да ускориш процеса започни да готвиш списъци на комунистите!!!После ще ни е по-лесно!!!

Списъците ги има - всички, които са били на платена "партийна" длъжност би трябвало да попаднат под ударите на закона! Обикновените комунисти не са виновни, че са вярвали в нещо с което дълго време са ги мамили! По-скоро и те са потърпевши!

Европа , или по-точно ЕС НЯМА никаква нужда от НАТО!!! Тази военна организация е ОТМРЯЛА структура от "студената война"!!! САЩ финансираха малка част от украинци ,които създадоха напрегната обстановка в страната. Това "послужи"като повод на САЩ и НАТО да "изпратят инструктори" в Украйна и да раздуят създадения от тях конфликт!! Русия има право да ОБЕЗОПАСИ границите си!! Погледнато от страни САЩ с ОГРОМНИЯ си външен дълг /около 17 трилиона долара/ СПЕШНО се нуждае от въоръжен конфликт за да "използва ракетите , които са с изтекъл срок на годност/след удължаване/!!! Ако това не се случи до 03. 2015г военно промишления комплекс на САЩ ще се срине и следва: безработица , срив на социалната система за помощи , здравна система е ПЪЛНА финансова криза!!! Ако ЕС не се дистанцира сега--то кризата ще се "изнесе" в Европа!! Имаме опита от последната криза в САЩ!!!

Да, ама НЕ!!! Не са проблемът нито Украйна, нито Грузия, изобщо не са проблемът териториите. Русия има територия в излишък, слабонаселени, неразвити в икономическо и всякакво друго отношение. Те даже са й в тежест. До случая с Грузия, Русия си кротуваше. Съвсем друг е проблемът с Русия! Тя иска война, тя търси война. Тя от това е живяла и съществувала през цялата си история. Тя е неспособна на съзидание. Тя е кърлежът на планетата. Хора, събудете се! НАТО-събудете се! Искате - не искате, Русия ще разпали война - иначе загива.

Всички големи войни са почвали или са кулминирали в нашествие на Запада срещу Русия. А малките по правило почти неизменно са САЩ срещу слаба и неудобна държава. Исторически факт. Така че, стига сороски лъжи.

НАТО не е само военна организация. Занимава се с куп други важни неща. И за разлика от тн. Варшавски договор е жива и функционираща. За наш общ късмет. А криза в Америка няма, драги. Глуп.

ти пък голЕм разбирач излезна на другите какво им трябва. за тебе знаем, един путлеристки член и един бял крематориум са ти напълно достатъчни.

Крайно време е да се вземат твърди мерки спрямо товарищ Путя. То не беше Крим, то не бяха измислени референдуми, то не бяха пияници с ракетомети срещу жилищни блокове. За сваленият самолет да не говорим. Мерак му е на Путя да стане втори Джугашвили, да подкара и нова студена война, па и нов Брежнев да стане Ама който е тръгнал срещу света и цивилизацията си е намирал майстора. Жалко за руските хора, защото ще понесат последиците от санкциите, а те тепърва предстоят. Жалко за великата страна Русия, че пак налетя на психопат-полутарикат. Жалко и за зле платените му поддръжници, дето миришат из форумите. Те горките почти са си повярвали

НАТО е инструмент на САЩ за принуда и саботаж на ЕС( виж Франция, Южен поток-България, ... ). За наше добро би било да се създаде военна организация на ЕС, а САЩ и Канада да си направят американски съюз ако искат. Тези "евро -атлантически" ценности са само прикритие за американската експанзия и агресия в света.

От най-висша класа!

АМИ АКО УКРАИНЦИТЕ ВРЪТНАТ КРАНЧЕТО ,С КАКВО ЩЕ СИ СТОПЛИШ ДУПЕНЦЕТО ,КОЕТО ВЪРТИШ КАТО БАЛКАНСКА КУРВЕТИНА.

"...БАЛКАНСКА КУРВЕТИНА..."? Какъв великолепен руски академичен израз, какво фино владеене на руските изразни средства, особено след като не съм насочила свой коментар към Вашата величайша особа! :D Имам честта да Ви уведомя, че около 2% от българите се отопляват с руски природен газ през зимата.Това е пренебрежим процент и не представлява заплаха за живота на българските граждани през зимата:D

изразът си е наш, роден. Грубичък е наистина, но човекът е патриот и националист.

тфу простак,можеше да ти каже че си блядка или мурзилка па тоя балканска шафрантия ще ти вика-ни го и срам мизерник долен

Значи 2% от българите са около 130-000 души при сегашната численост на населението. И тия 120 хил. трябва да знаят, че те са "пренебрежимо" малка загуба за великата ни държава, според юридическата умница Пъструша. Евала адвокатке, що не откриеш една погребална агенцийка? При тая твоя политика ще просперираш...

Граждани да, ама училища, тецове и газта не е само за отопление....

Свързана новина- МИЕ публикува всички документи по проекта Южен поток, които не представляват търговска тайна. Най- накрая ще може да се разгледат и да им се направи правен анализ. Да видим с какво и как руснаците изнудват България....

Правният анализ не е за твоята глава, но е и най-маловажният. Има икономически и инженерен анализ, които определят дали проектът е рентабилен, а правният е последна стъпка и дори може и да не се стигне до него. Ние обаче загърбихме здравата логика и се поведохме по изветрелия пръч Маккейн. Какъв ден на независимостта идва: да кацне някакъв американски сенатор, да привика българския премиер и президент и да им диктува какво да правят... Срам.

Руския агентурен апарат се хвърля открито в информационна война срещу всичко българско!! ГНУС!!

Това е добре. А кога и за Уестингхаус?

А кой ще озаптява мераците на САЩ да налагат демокрация , там където има ЗА ЛАПАНЕ.НЕ СЕ НАХРАНИХА БЕЕЕ.

Във външната политика винаги е имало двойни стандарти. Най-добрата политика е да се избягва собствената слабост, а вместо това да се изпитва слабостта на противниците. Псевдоподкрепата на НАТО за Киев беше полезна за Путин заради подкрепата на руските народи по границата на Русия. Киев, ЕС и НАТО играят опасна игра с Москва за Украйна в продължение на години. Саймън Дженкинс, в. Гардиън*

"Боговете мълчат"!!!Защо не се представят фактите!Колко са наемниците -силоваци от Украйна!Колко са опълченците!?Кой е убил повече мирни жители?Относно пътят на парите кой е спонсорът и защо!?Кой не иска да преговаря и избира пътят на войната?

Няма защо да питаме кой е спонсорът. Виктория Нюланд каза по CNN, че САЩ са похарчили 5 милиона, за да докарат демокраципта в Украйна.

От 23 години съществува независима държава Украйна, призната от цял свят, включително от Русия. С референдум, в бюлетината на който пише: ОБЯВЯВА НЕЗАВИСИМОСТТА НА УКРАЙНА и образуването на самостоятелна украинска държава - УКРАЙНА.Територията на Украйна е неделима и неприкосновена. От този момент на територията на Украйна действат единствено Конституцията и законите на Украйна. (Резултат: 90,32% - да, потвърждавам). От 20 години Украйна не е ядрена държава като е предоставила ядреното си оръжие на Русия, в замяна на което САЩ, Великобритания и РФ са гаранти за нейния суверенитет и териториална цялост.

Консититуцоията действаше докато не бе извършен преврат. А оная шарената да ни светне какви са правните последствия от преврата - кое важи и кое не.

Абе профсъюз на мурзилките , няма ли най накрая да се появи. Ей на в Германия взимали по 1500 евро...пък нашите ...копейки , тока едвам си плащат.

Ха-ха , лъжливото овчарче с план...

Кретени ли са, платени ли са или зависими. Явно с подслушванията ги държат на каишка.

Предварителният доклад за причините на крушението на малайзийския Boeing 777 в Източна Украйна ще бъде представен на 9 септември, за подготовка на окончателния доклад ще потрябват месеци, съобщиха от Съвета на сигурност на Холандия, предаде RT. Напомняме, че на 17 юли гражданския самолет е летял от Амстердам за Куала Лумпур, навлизайки във въздушното пространство бе отклонен от маршрута си от украинските диспечери, след което в зоната на военните действия в Донецка област катастрофира. На борда на лайнера се намираха 298 души, повечето от пътниците са граждани на Холандия. Киевските власти обвиниха в катастрофата опълченците, но последните съобщиха, че не разполагат със средства, способни да свалят самолети на такава височина. В последствие се потвърди информацията, че малайзийският боинг е свален от украински военни.

датата, защото са омазани ди шия.

то така или иначе каквото и да кажат вие вече си знаете кой е нали? какво рипате. като станете професионалисти като холандците тогава си отваряйте устата да се обаждата. щото сега така отворена може само едно г...но да лапнете.

Украинската диспетчерка, дала указания за отклоняване на самолета и насочила го към район с военни действия, се е потулила в дългосрочен отпуск. Нищо чудно за по-сигурно по време на отпуска да й се случи нещо и да замлъкне завинаги. Обикновено така става. Дано не позная.

Най- правилното решение е нато да затегне редиците, да се отделят повече пари от националните бюджети за въоръжаване, защото рф е агресор в Украйна, води твърде агресивна политика в Европа, а поне 2/3ти от членовете на нато са държави в Европа. За да има мир, нато трябва да покаже, че има потенциал.Нямам нищо против малко да ми се увеличи размера на данъка, но да съм сигурна, че ако рф иска да напада България, нато може ефикасно да й строши и мераците, и агресивната глава.

VIPER

А кой ще озаптява мераците на САЩ да налагат демокрация , там където има петрол ??

анонимен

Не ме интересува сащ и никога не ме е интересувал! Интересува ме само защитата на България от ВСЕКИ агресор да е ефективна. Тролове на сащ не са заплашвали нас- всички българи- със окупиране на България. Ти като руснак, неприятелю, би следвало добре да си спомняш, че заплашваше руски ботуш да тъпче България. Написах ти и рецептата за твоята болестна мечта: 1. Режем крака , заедно с ботуша 2.Разрязваме само ботуша от вече обездвиженият крак. Друго решение не виждам....

Разбери, НИКОЙ, ама НИКОЙ дори и да иска не може да ни защити от Русия и Турция. Ще бъдем прегазени преди да го съобщят по новините. Усещам, че си само юристка ( най-добрата от 40-50000 с такива дипломи ), а не военен експерт. Ние сме като тъпото копеле по американските филми, което си го търси и умира бързо в началото на филма.

Ако това стане, на теб ще ти видят сметката първи! Нали знаеш защо?! Защото никой не обича предателите! Тях първо ги убиват, онези на които са служили!!!

Ами хайде мятай пушка на рамо и марш да воюваш с рашките като имаш желание. Аз лично нямам. Меракът да воювам ми е минал отдавна. А да воювам заради онова комсомолско недоносче дето го туриха за президент пък смятам че е пълна глупост.

Кой ще спре Путин, ако не НАТО??? Действията му копират 1:1 Хитлер, а медийната му пропаганда е точно като на Гьобелс! Цял свят - срещу Путин!

Защо си мислиш,че света е това което се е събрало в твоето НАТО.Ми няма такова нещо.Колкото и да не ти се иска Русия и Китай са стратегически съюзници,а това е повече от половината свят.Дори и любомият ти Пентагон призна в доклад,че Китай е непобедим както с военни така и с "мирни" средства.Ако сравняваш Путин с Хитлер,с кого да ставним тогава Буш.С Наполеон или с Чингис хан.

Хахаха, голям виц! Кои са съюзниците на Путлер?! Северна Корея, Куба, Венецуела и .... то други няма! Китай ли? Аааа, не! Не слагай китайцита при партньорите на Русия! Та те почти винаги са били в "натегнати отношения"! Колко натегнати ли? Ами толкова че едва не стигнаха до война! Толкова с партньорството между Русия и Китай! А иначе с руска пропаганда по "Дивия Запад" няма да стане, разберете го най-накрая!!

Най - важното и единствено правилно решение което НАТО-то може и трябва да вземе е да се саморазпусне.

мечтата на путлер.... има да чакаш!

Доста време се чудех защо Меркел се съпротивляваше доста на Черния задник и същевременно се държеше много неуверено и зависимо и се луташе назад напред с санкциите срещу Русия и на края се предаде окончателно.И днес разбрах защо. Срещу нея у САЩ има компромат, което, впрочем, неудивително. Затова САЩ подслушват и следят дори близките си съюзници и после ги държат на къса каишка да не се дърпат много. Оказва се,че Меркел била замесена в една корупционна схема. И сега тя принудена да се противопоставя дори на своя елит, бизнесмени и електората си, които вече открито проявяват недоволството си.

Никога да нямаш вяра на бивш комуняга или комсомолче.

Не знам какво ще измисли НАТО, но ако вземе по мека позиция към Русия, колкото и да не ни се иска, трябва да се съобразим, защото няма как като съюзници да обявим война на алианса.

Редица западни анализатори смятат, че конфликтът в Украйна е дошъл като манна небесна за НАТО в момент , когато целите и смисълът от неговото съществуване са ставали все по-неясни. Начинът на възникване и развитието на конфликта в Украйна обаче поставят въпроса- дали това наистина е манна небесна или е събитие предизвикано точно от тревогите за бъдещето на НАТО.

тази манна небесна не е ли предизвикана с-у 5 милиарда долара платени от УСА-та

Горбачов и Буш се догонориха източната граница на НАТО да бъде източната граница на Германия.Къде и защо НАТО се разшири ? Мошенническия Запад както винаги излъга. Кой търси уса в Украйна ? Каквото търси ще си го намери !!

а до кога путлеристите ще искат да определят живота на другите? до кога ще ги мародерат? нато не е заплаха за русия докато русия не стане заплаха за нато! до колкото си спомням руски войници се обучаваха в натовски бази, германците им строяха тренировъчни лагери и т.н. никой не приемше русия като враг, докато тя самата не го обяви, че е такава!

езика руската пета колона в България.

путлер иска % от сделките за новото оръжие, което ще купува нато. весе пак, ако не беше той, нямаше да има сделки!

ДВА АМЕРИКАНСКИ ТАНКА СА РАЗБИТИ В АРОПОРТА В ДОНЕЦК!!! КАК Е ХАМЕРИ

Абрамси се намират в Крайна???!!! е ако е така това ще е еабси СКАНДАЛА!!!!

Не пиши глупости и ти, не им се уподобявай на орките. Абрамси там няма, но пленени поляци, грузинци и американци е почти сигурно ще измъкнат от подземията. Само че тези не са интересни - обикновени наемници авантюристи. Виж онези 6-мата от Мариопул са друга бира. Там ще има Сноудън 2,3,4...99 и обратно.

или Шеридъни леки танкове... Разузнавачи на опълченците не са глупаци и могат да различават техника и са го казали официално...Може и да не са американски а друго западно пройзводство..Примерно британски Скорпиони!

хаховууд няма ли да спретне нещо от рода на спасяването на редник райън или на иранските заложници

Кои са онези шестимата от Мариупол?

Расмунсен приветствува мирния план на Путин, а той означава - нова държава Новорусия, която няма да бъде към Руската Федерация... Клекна Западът !

Щяло да има бази на НАТО в Украйна.Ами руски в Куба? Откакто Путин кажа,че ще възтановяват руска база в Куба и нещо замълчаха за бази в Украйна. Американците не са чак толкова глупави.Те не са на принципа на шопа за Вуте. Те са на принципа: "Ти сими мил,ама аз съм си по-мил." Когато искаха да раположат ракети в Полша,руснаците казаха ами ние ще раположим тогава в Калинградска област и те спряха. Така,че кой какво ще раполага ще видим. Дори и обещаните уж бази в Източна Европа.

Като каза полша та се сетих тия кво направиха с ябълките?

ПИПО

Ще ни ги докарат, да ги рупаме ние. Нашите ще гният по дърветата, или ще ги изкупят за жълти стотинки. Трбва да помагаме на братска Полша.

неогнилите ние ручаме а нашите гният успешно

Вече е доказано има руски войски в Украйна, Путлер лъже за мира и допълнително е вкарал войски за да заграби повече територия преди да обявят уж мир със запазване на статуквото. Доказано е че пияни руски терористи са свалили пътническия самолет за което и се похвалиха.

И ти си от отбора на патичката, пишеш против Путин, а всъщност работиш за него. Само се чудя на акъла на онези от щатското сополство, дето ви и плащат да ги резилите пред хората. Ама стюпид янки.

анонимен

Искаш ли да те угостя с още "закачки", руски патарок?:)

ПИПО

Освен това е доказано, че има живот и на Марс. Има и неоспорими доказателства, че марсианците живеят сред нас.

ЗЪЛ ДУХ Я МИ ПРИПОМНИ ТУРЦИТЕ С КОЙ ЕТНОС НЕ СА СЕ ИЗПОКЛАЛИ ЧЕ НЕЩО НЕ ПОМНЯ и защо точно ние ще живучкаме мирно с турците в една държава без като им хрумне да ни скъсява с една глава като кюрдите напр

Кюрдите хич не са стока, да знаеш. Битер нашите ма... роми де са.

добре де кюрдите не са стока ами арабите гърците арменците ние и грузинците Комай тъй излиза че ако не бяха руснаците ние арменците и грузинците щяхме да сме исторически спомен

Опълченците са започнали щурм за Мариопол!

Чакайте малко бре.... Нали обявиха всички мир!

Не спекулирай, не ти отива на титлата. Опълченците мир не са обявявали.

Пачата Парасенко изтегли ли укронациските войски от Донбас?! Не!!! Тогава няма МИР!!!

путя каза че не влияе Затуй бой по кратуните докато не се озоват на майдана обезоръжени и с водоноска отзаде им

Ще правят подарък на форума на НАТО - Пленени американски офицери през центъра на Донецк.

живи ли

НАТО да каже КОЙ СВАЛИ САМОЛЕТА, след като са толкова информирани.

доказателствата ичезнаха .... дим да ме няма. след 10 години ще се появят..

С риск да ми предадете АйПи-адреса на ЕнЕсЕй (макар адресът ми да е маскиран), смятам да напиша, че преди да се изказва някой "шеф" на НАТО, би трябвало да се допита до гражданите на страните от НАТО.

не се притеснявай най- много да объркат адреса няма да им е за първи път.

РАСМУССЕН ИДИОТ ИЛИ НАПРОТИВ !!! ТАКЪВ Е И КАМЪРЪН !ДА ВСИЧКИТЕ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СРАВНЕНИЕ С ДЕ ГОЛ ЧЪРЧЪЛ ИЛИ ЧОВЕК КРИТО НИКОГА НЕ БИЛ ПОЛИТИК ЛЕВ ТОЛСТОИ МЕЖДУВПРОЧИМ АКО БИЛ ЖИВ НЯМАЛО ДА ИМА ПЪРВАТА ВОИНА (СВЕТОВНА) СЕГА НЯМА ТАКИВА ПОЛИТИКИ !!! ОБАМА СЕ БЪРКА !!! НЕЗНАЕ ИМАЛО ЛИ Е РЕФЕРЕНДУМ В КОСОВО !!! НЕ ЗНАЕ ГЕОГРАФИЯ !!ДНЕС ПАК НАПОМНИХА ЗА ТОВА !КАМЕРЪН КТО МАЛКО КУЧЕ САМО ДЖАВКА !!!А ВЪРХЪТ Е ПОРОСЬОНКОВ !!! !КАКВО ЩЕ РЕШАВАТ ТЪПИТЕ ЦАРЕ !!! ДОИДЕ МИ НА АКЪЛ КАКВО СВЪРЗВА ПУШКИН И ДЮМА !!! ТОВА Е МНОГО ИНТНРЕСНО!!!

Нали и аз това писах суътринта. Няма ръководители Запада, а само някакви плюнки. Ех, де Меркел да се беше попила малко повече от Кол, а Оланд да беше се поучил от Митеран. За онова недуразумение, дето добре контрастира на фона на Белия дом какво да говорим... Жалка работа.

Ivan Nenov

НА МЕН МИ СРУВА ЧЕ ПУТИН НА ЕДНА ГЛАВА ПО ВИШЕ ОТ ТЯХ И ЗА ТОВА НЕ ГО КАНЯТ

"РАСМУССЕН ИДИОТ ИЛИ НАПРОТИВ !!!" "ПУТИН- ТЕРОРИСТ 1 НА ПЛАНЕТАТА ИЛИ НАПРОТИВ?

Напротив. Терорист номер Първи е Обама.

Ivan Nenov

НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ДА ПАДАШ ТАКА НИСКО-- АДВОКАТ

Не знам дали забелязвате, но много западни дипломати имат характерно скулести и изпити физиономии. Погледа на човек казва много. Можеш да му прочетеш душата и намеренията.

физиономията им е идиотска-познах ли

твърди че забележете НАТО твърди че разбирате ли имало руски войски в Крайна...............Еми добре де.....НАТО ТВЪРДИ!!!! А КЪДЕ ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА БРЕ? ААААААААААААААААААААА???????!!!!!!!

нямало доказателства -това твърди държавния им департамент

Имаш ли издадено законно разрешително за достъп до класифицирана информация на нато? Ако нямаш- няма как да ти бъдат показани документи с гриф" секретно", в които се съдържат и доказателствата на нато. Извади си такова разрешително, а после ще видиш и доказателствата с очите си:)

Е това е измислено ОПРАВДАНИЕ!! КОЛКОТО СИЛНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА НА ПСАКИ И ОБАМА ЧЕ РУСИЯ Е ВИНОВНА ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОИНГА!!!! САМО ДЕТО НЕЩО ГИ НЯМА ИЗМИСЛЕНИТЕ СИЛНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!ХАХАХАХХААХАХ

Каквото и да поеме Норвегия вече няма такъв смисъм. Украинското правителство е похачило за армията над 3 млд $. И нищо. Проблемът на Украина е икономическата криза, И Яценюк каза ,че трябват 35 млд. $ за да не фалира Украйна. Обещанията от ЕС и САЩ засега са само обещания. Украинците започват да го разбират. Има протести срещу Порошенко. Има опасност на зима от хуманитарна криза. На Украина и трябват спешно пари а не обещания за североатлатически ценности. В противен случай може да има Майдан 2.Хората като изгладнеят високопарните приказки не вървят. Да не говорим,че и други могат да поискат автономия. Викор Орбан вече го каза за унгарците.

И накрая Путин ще им изпраща хуманитарни конвои с храна в Киев, Одеса и даже и в Лвов. Ще им дава газ на версия, за да не измрат от студ. Защото каквото и да се говори, това си е един народ. Той онзи паметник в Трептов парк не е просто така направен.

А ние с турците един народ ли сме? Че като ходя по улиците и се носят едни Константинополски ритми отвсякъде! Предполагам си чел неведнъж, какво смятат турците, че ако не са били лошите руснаци да ни разделят и скарат, щяхме да си живеем в мир и любов в една голяма Турция :D

за Одеса няма да праща. Тя ще е руска до зимата. И така трябва да е. Стратигическа ВМ база е.

Кой квото си е надробил! А винаги може да се оправдаем с американците! :D

Мммммм даммммм....Докато платените протестъри тук, заработват кирливи пари със своите лъжи..Армията на Новорусия освобождава поредния окупиран от нациситите град! Скоро Мариупол ще падне, под натиска на справедливия народен гняв на Опълчението!! Скоро нацистите ще получат това което заслужават!!! Ще висят по електропроводите, като мъртвите фашисити от разбитите танкови колони под Старобешево! Препоръчвам на всеки европодмазвач с болен мозък, да види клипа за Старобешево! За да разбере какво наистина им с е случва на нацитата в Донецк! А не пропагандата на Фарашенко. За уж непобедимата Национална гвардия, Десен сектор, наемнически батальони и армия....

"...Скоро Мариупол ще падне..." Да, да- то от 10 дни прокламирате и се кълнете, че няма държава Украйна, а пък след 9дни започва военно учение на нато в западната част на държавата Украйна, която уж вече не съществувала:D:D:D

Е та??Какво от това??? нека си правят учения украинците..ще им е за последно..вместо учения да бяха помогнали на обградените в котлите войски..Войски които в момента биват водени на заколение като агнета!!!