US танкове в Прибалтика, Русия заговори за ядрени оръжия

Стотици US танкове са в Прибалтика, за да успокоят членки на НАТО, разтревожени от действията на Русия. Москва пък обяви, че има право на ядрено оръжие в Крим.

Обратно в новината

Коментари - US танкове в Прибалтика, Русия заговори за ядрени оръжия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я си задайте въпросът,кой е агресорът....къде не са отишли амриканците и навсякъде ядат бой.Не беше Виетнам,не беше Корея....

По  американска телевизия американски генерал заповяда да започне ....???  избиване на ...РУСНАЦИ И Немцов е първата жертва!!!

а ти видя ли как кисел'ов говори за анихилация на америка преди 9 месеца?

дирники.бг, новината е от преди два дена!

НИКАКЪВ ШАНС ЗА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТАТА НА ПУСИН :))

Кой е толкова глупав да праща на чужда територия зелени човечета. Там ще летят зелени ракети. Казват се Искандер. И други видове ракети. тежко му на местното население. Заради скапаните и никому ненужни американски интереси, при евентуален конфликт, земята на местните ще бъде в руини. Изгорено и изпепелено. Ако няма американски войски, няма и защо да се стреля по тях.

Америка не може да се справи с фалшивата ислямска държава,пък се дръвчи на Русия........... ха ха ха пълни смешници :))

Като пропаганда добре,но като реалност-не.USA-то преди всичко се явяват първопричина за появата на ИД-фактите са дискутирани многократно,тече информация от една страна за хвърляне на бомби от друга на продоволствия на същата тази ИД,от същите тези USA,последните не предприемат адекватни действия за решаване проблемите с ИД,както се казва поддържат огъня и замазват очите.Последното-на света и на собствения си народ,който вероятно включва и хора,човеци,а не само уруди като собствениците на големите пари и интереси и управляващите.

Съгласен съм, но какво печели САЩ от избиването на християни и други инакомислещи в региона.

Да бе да, то чергата ти започеа да гори (ислямисите не признават и се бирят да унищожат всяка една друга религия различна от тяхната) а ти хвърляш масло в огъня за да се грееш. Моето мнениее, това са една пасмина от терористи убийци и престъпници, дето са си избрали религията за параван на безумно жестоките и нечовешки престъпления. Доходите им дрога, алкохол и проституция.... ! пък като параван се крият зад измислена религия! Лек ден.

Това за горящата черга и маслото в огъня нещо не го разбрах,или просто не прочете добре какво имах предвид за САЩ и Русия.

Значи за "успокоение" на някой се струпват стотици танкове в близост до граница на суверенна държава?! Егати фарса!

В момента и двете страни си играят на стражари и апаши. Това е толкова очевидно, че не трябва да си аналитик. На форумците дето се плашат от ядрените ракети и въобще ядрените оръжия съм длъжен да кажа: Господа и дами, колкото и да мразите, съответно да обичате Путин, Обама, Меиркел и Оланд, няма на света човек, който да желае собствената си смърт (осмен ако не е пълен олигофрен). Така, че закачките ви относно ядреното оръжие са просто игра на ашици. ДРАГИ МИ ФОРУМ-ГЛУПАЦИ.

Смъртно раненото животно хапе най-лошо умнико,ако разбираш какво искам да ти кажа.

Тука някой си позволява да ни плаши с държавни измени и т.н. Държавна измяна е да тикнат държавата в някаква си военна организация и въобще да не те питат. Ама видите ли без да сме в НАТО не можело в ЕС. Дрън дрън. Да знаете, че сме последната дупка на ....ЕС и НАТО. Ама Турците хич не се посвениха в Кипър. Какво като сме в НАТО. , С Русия все още сме близки с азбуката, която използваме, славянския език, православието. Руснаците ни освободиха , не западни държави. Бих казал направо въпреки техните неистови усилия да не стане това. Да сте запомнили във 13 вековната си история като народ помощ от западни народи???

брато, да се местиме в прибалтика, мноооого скраб, че има

да ве манго, от бсп-евророма ходети там!

чекаме да се затопли че уса танковете на студено не бутът,абе разпраам им на нато то купуайте руско въоръжение те не и не ..те са ке чекате летото за маневри тоо и без туй метеросексуалния им личен състав не държи мноо на ладно

якой може ли да ми каже какво значи анексирал. По мое осмутрение значи върнал, или се лъжа...

значи присъединен, насилствено или не, в тоя случай /- с референдум!

Прочети в европейската история колко такива анекси с референдуми има. И у нас ще има.

Велик е Путин!Велика е Русия. Поредното доказателство?Оня ден само за 11/2минута Русия спечели на борсата 45Милиарда Долара. Това се казва интелигентност.А на продажниците тук,които са точно 3броя под различни инициали им пожелавам да са все така тъпи но упорити.Да ходят да успокоят господарите си зад океана.

Много санкции , много пушек!!!Дайте да помислим трезво! Откъде Русия печели най-много пари? От природния газ. И що не спрат западните страни да купуват газ от ПУТЛЕР!!?Спират кранчето на Русия и да ги питам откъде пари! Да, ама не!!!! Щото ако го направят ще се окаже, че улиците и площадите в Западна Европа ще се окажат тесни от пратестиращи! И тогава да не излезе, че обикновените граждани на Западна Европа са ПУТЛЕРИСТИ!?

ба ти наивника ти верно ли си мислиш че в парите е силата,силата е в ресурсите и технологиите парите са хартия в най-добрия случай парите са еквивалент на съшите онези ресурси и технологии,руснаците имат природни ресурси и не лоши технологии,имат също интелектуален потенциал да преодолеят технологичното изоставане,за твое сведение ши кажа че имат и доста резерв на жалки долари които са доста безполезни хартийки и пълен икономически балон ,знаят го всички но потдържат световната илюзия за такива кат тебе леваци да имат спокоен сън,същото е кат да вярваш в дядо коледа едно боц и банкерите ше са най-нещасните създания на планетата така че зомбита важно е да не излизате от състоянието си за тва се грижи цивилизацията

Тоже США угрожает России наш ответ Америкосам

Напишетев тубата: Наш ответ Америкосам

Круто!

Защо по времето на Борисов имаше терористичен акт на летището в Бургас и защо американците са в България?

Защото вече не сме свободни.

ТРЯБВАТ 48 ЧАСА И ЛАМАНШ Е РУСКИ !!! А В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ТОВА Е- ДАИТЕ ПАРИ ПОВЕЧЕ НА НАТО - ВСИЧКО ОСТАНОЛО Е ЦИРК БАЛАМОСВАНЕ НА ЕВРОПА ПО ЗИДЕ ОТ ТОЯ С МИНИ МУСТАЧКИТЕ

Прибалтика не е Украйна, нито Крим!!! Всички прибалтийски дьржави са членки на НАТО. "Нападението на една страна член на НАТО означава нападение над цялото НАТО" Путлер добре разбира това.....

Ало халостния,НАТО обслужва и налага предимно интереси на USA.В това си качество не само не гарантира сигурност на когото и да било друг,напротив дори генерира несигурност.Погледни света в който живееш.

nobody

дай някакъв пример къде е нападната държава на НАТО и нищо не се е случило на нападателя. Иначе говориш празни приказки, типично за путлероид

Истината е, че от Балтийско море до северна Африка САЩ обградиха ЕС с конфликти и огради. Погледнете украинската гривна, при неработеща икономика трябваше да се срине, но не ЕС зорлян я държат. А какво стана с Еврото ? Преди Майдана 1,35 лв за долар а сега 1,85 при това ЕС дори не е част от конфликта. Не ме разбирайте погрешно, не защитавам Русия. Но фактите говорят, че явно САЩ си спретнаха световна война само и само да си оправят икономиката. ЕС накрая, ще плаща сметката.

При евентуална война ние българите на коя страна сме ? 1. За Русия сложете + 2. За Америка сложете -

Измяната във военно време се наказва със смърт...

Да се направи народно допитване и тогава да се види какво е измяна. над 85% от народа е за Русия, как можеш да наречеш това измяна?!

кой закон бе мърляч

По време на военното време май ще има съд за престъпление към нацията.Продажниците,вкарали ни поредна национална катастрофа,няма да се разминат с наказанието.

Хелллллоооооуууу.....Братя Хамериканци...какъв го дървите в Европа???? Глейте си Северна Америка...и стига се бъркайте в световните проблеми!!!!!!!! Без Вас....света ще е много по-добро място за живеене............

Интересно,как ще се нарича САЩ в близко бъдеще -Северно Мексико или Северна Гвинея-Бисау?

Паразитите ,трябва безмилостно да бъдат захвърлени на бунището. Как може да си за паразит,и то такъв който паразитира върху твоя народ.Нагло саксите песента им е изпята.

Аха ,нови клиенти за Кадиров и спец бойците от Чечня.А те са готови по всяко време, в която и да е точка на света да изпълнят заповедта на дядя вова.

путин вече си призна, че е окупирал крим. следващото признание може да е за разпалената гражданска война в украйна. жалко че умират невинни хора.

Путин призна че е освободил Крим .Само вие безродници наричате нашето освобождение руска окупация.Огледалата се чупят цървули змията се клати съска дращи

Русия - империята на злото - трябва да бъде изхвърлена от ВСИЧКИ международни организации, като в концлагер!

Истината е, че комисията по определяне на най-голямата империя на злото е много затруднена и поставена под силен натиск. Както призна президента на един от претендентите - понякога извиваме ръце.

Европейските лидери,Путин и Порошенко се споразумяха.Всяка страна приведе в изпълнение споразумението от Минск.Само САЩ бързаха да вкарват излишно оръжие до границите на Русия.На мислещите хора им е ясно,че САЩ са империята на злото.Европа трябва да намери сили да се освободи от щатската хегемония.В противен случай нищо хубаво не ни чака.

През 1913 никой не дрънкаще оръжия! Но войната стана, без да я иска никой....Уби милиони. През 1936 всички искаха война, /а най-вече двама от тях, но не им стискаше/ Войната стана. Започна през 1939 в Полша, а такава голяма Полша/ като днес/- нямаше. През 1941 г. "Единият" реши да нападне "Другият" и да се уедини завинаги с "Drang nach ....смотаняци, като нас българите- славяни, източно-православни барабар с богомили мешани с анархо-комунисти, есери ,врангеловци и откровени фашисти,... Започна войната, защото "Единият" инсценира атака на военна радио-служба от врага ... /Другия/.. В Полско- Литовското княжество., поделено между "Единия" и "Другия" по заслуги или кой както могъл, и каквото е могъл да завлече предварително. Войната2 уби повече милиони от предната. Кой победи в първата ? Не знам- сложно е. Кой победи във Втората? Много, много сложно..... Кое е просто, ли? Всички загубиха!

Не съм маршал, но знам, че моите новобранци се бият добре/ Защото аз съм ги учил/ Защо да се бият? Това е скуесчънът...... Ще нашляпат ли при полу-равен брой "тия"? Да. Ще нашляпат ли при равен брой "ония"? Да, разбира се. Искат ли да го правят? .....Ама, хора.... те незнаят. При мен нещата не опират до знанието, а само до рамото- ляво или дясно все едно. Моята команда е важна: До ...рамото ми строй се! И ще дойдат , и ще се строят...., а аз къде да ги водя на майната си? АЗ БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА НЕ ЩА!!!!Не я искам. Имахме едно и го усрахме. Зеле се ражда и в Петърч, не ми трябвва да грабя македонско зеле. Киви се ражда и в Петрич, защо ми е Гърция и т.н Свободно, СВОБОДНИ СТЕ!.. Това е, но не ме ядосвайте, че ставам звяр. И танкове около мен и моите в радиус 1000 км са в сериозна опасност, без значение от водещия цвят. Амин

Вярно е,че загубиха обикновените хора.Европейските страни се разделиха със статута на велика сила.Русия понесе огромни загуби.САЩ след всв стартират своята програма за подчинение на света.За тях войните не свършиха.От където минат сеят разруха,ако "доброволно"страните не се съгласят да бъдат ограбвани.Това е втората римска империя.Буквално копие на първата.Стремежа им да владеят света и мародерствата по места,ме карат да си мисля,че човечеството е проспало две хиляди години.Само развитието на технологиите,ме ориентира, че сме в сегашно време.

на параноиците от НАТО.

Кой каквото търси ще си го намери на финала! Включително и ние българите!

това са "игрите на глада" - война за ресурсите на Русия - последните неопоскани световни ресурси, който победи той ще оцелее по-дълго

И кого или какво дирят в прибалтийските републики америкосите? Ами те са много кротки хора!

Каквото търсят ще си го намерят!:) Армагедончо иде.... и нито краварите, нито еврогейзерете ще са победители (меко казано) Чудя им се на акъла не са ли чели предсказанията на Йоан, на Нострадамус,на Кейси,на Ванга...:)

Благодарение на стратегическото равновесие, което няма нищо общо с БВП на САЩ и Русия, изразяващо се в броя ракети, ядрени бойни глави, атомни подводници, стратегически бомбандировачи между САЩ и бившия СССР/сега Русия/ имаме мир и не е избухнала Трета световна война.Затова сега Русия взема мерки да запази това стратегическо равновесие. Ако избухне Трета световна война тя ще бъде с употреба на ядр ено оръжие от което ще пострадат не само воюващите страни но и неутралните поради разпространение на радиоктивното заразяване на цялата повърхността на Земята и настъпване на ядрена зима с понижаване на температурата поради облаците прах които ще пречат на слънчевите лъчи. Това се имаше в предвид от САЩ и СССР и затова на времето Караибската криза се реши по мирен начин.

В Москва смятат като безоснователни твърденията на НАТО за провеждани от Русия мащабни военни учения за отработване на ядрени задачи, заявиха от Министерството на външните работи. От външнополитическото ведомство заявиха: Обърнахме внимание на изказването на 2 март на първия заместник-генерален секретар на НАТО Александър Вершбоу на конференция по проблемите на контрола на въоръженията, разоръжаването и неразпространението на ядреното оръжие в Доха, в което той заяви, че конфликтът в Украйна има измерения, свързани с употребата на оръжия за масово унищожаване. Безапелационно се твърди, че в провежданите от Русия мащабни военни учения за отработване на ядрени задачи, са включени ядрени компоненти в тренировките с обикновените въоръжения. Според външнополитическото ведомство подобни твърдения не се основават на никакви обективни реалности, което руските власти нееднократно са демонстрирали с факти пред техните чуждестранни партньори.

Tези танкове,ще заредят с ефтина "салярка",ще пият по един самагон и с шут в гъза обратно..това ще им е целият цирк!

Преди години руснаците започнаха да произвеждат автомобили от немски каски а сега ще ги правят от американски танкове.

Е научиха ли се да правят поне един истински автомобил? А глупако?

Ти научи лисе да управляваш българския суперкар КАРРУЦАРРИ ,или досега си с МАГАРЙЕДЕСА ХА..ХА

Във автомобилната индустрия със закъснение се въвеждат материали,които са използвани преди това в космически разработки.А там водещи са руснаците.Всичко е въпрос на приоритети.Светът е шарен и такъв трябва да се съхрани.

'матриала' като са им криви ръцете..

Проверете в Ю ТУБ произведени президентски автомобили.Ще разберете нагледно,дали не могат да правят супер автомобил.

"САЩ ще дислоцират общо 3000 войници за три месеца военни учения в балтийските републики в рамките на операция "Атлантическа решимост" и "Близо 750 бойни машини и друго военно оборудване пристигнаха с кораб в Рига, за маневрите, които ще траят 90 дни", съобщи говорителят на Пентагона ". Това означава 90 дни безцеремонно дрънкане на оръжие и умишлено поставяне света на ръба на нова световна война, защото ще имат адекватен отговор, в съдържанието на който някой трябва много да внимава какво върши и да не пристъпва границата на нечие търпение, като същевременно трябва да се поогледа добре и в звездите и небето над главата си и над и под водата около бреговете си, а също да не падне нещо изневиделица над земята му!!! "Изтребители на НАТО от литовската военновъздушна база "Зокняй" са били вдигнати, за да прехванат предполагаем руски самолет цистерна Ил-78, летял над неутрални води от Балтийско море край латвийската граница." Е, следващият път и при нужда няма да е сам в тези неутрални води и тези изтребители може и да не долетят обратно при такъв бъдещ прехват в неутрални, т. е международни или меко казано за общо ползване от всички страни, води!

ако човечството беше насочило ресурсите които отиват за въоръжаване към космоса,то би колонизирало всички видими с просто око звезди и планети !

Точно надпреварата във въоръжаването движи техническия прогрес.

тоз Йенс Столтенберг,нещо май се изказва неподготвен пак.

Да са им честити на прибалтийците окупаторите!

Те са свикнали вече.

Те,прибалтийците в най-скоро време и държавици може да нямат! :) Може да бъдат изтрити от картата!:)

Докато поне половината говеждо не бъде изпарено, мир няма да има.

Много,много говеждо печено ще има,но в менюто ще се появи и доста еврогейско задушено,или пържено! :)

В Света празно място няма - Руския ботуш сме го изпитвали вече, а ако случайно мислиш че Китайския е за предпочитане - питай как са новоколонизираните Африканци на които прилагат схемата ресурси срещу инфраструктура.

Абе Фъшкиев, твоите чорбаджии имат 716 военни бази по света.Много са демократични и миролюбиви ? Носители на цивилизация.Изключителни ? Нещастни фашисти които си намериха майстора !

кой им пречи да имат и те? Но нещо не ги искат никъде нали? Най-вече тези които са им сърбали 'братството' Освен диктатура и това дето им извира от земята наготово нямат нищичко какво да предложат. Майстор ? Ха, голодранци смотани!

По добре първо питай как са новоколонизираните БЪЛГАРИ на които нците прилагат схемата ресурси (безплатен труд злато безплатен ток и т.н.) срещу инфраструктура , тъкмо са ти по близо ако разбира се не смяташ ,че в бЪлгария мирно живеят само турци цигани арменци евреи и др

Като им гледам джиповете на говедата - никакво въображение. Едни метални плочи, заварени една за друга и това е. Технологии, братче :)

nobody

ти за военен джип какво очакваш? Металик и лети джанти или какво? :)) Поне имат лъскави коли, ''гражданско производство'' а при братушките и ''гражданските им коли'' са дялани с теслата

Орлин Данев

А при една ракета,или бомба какво ще ти помогне лъскавата гражданска кола? Моето семейство винаги сме карали(караме и сега) военни високопроходими пикапи и джипове!:)

последните руски бойни системи са чисто въображение. Затова неимеютаналоговвмире :)))))

Орлин Данев

Нищо, американско зомби, нищо! В най-скоро време ще се убедиш какви са им безаналоговите оръжия на руснаците! Ама ще бъде късно!:)

Светът ще стане по-спокоен и ще настъпи просперитет, когато НАТО (най-жестоката терористична организация в света) се разпусне и КРАВАРСКИ ботуш не стъпва извън границите на САЩ (в рамките на северна америка.

nobody

отчасти си прав. Ще стане ''по-спокоен'' за Путя и други тирани и диктатори. Тогава те ще могат да колят и бесят на воля, както и да превземат цели континенти само чрез заплаха от ядрена атака. Това теб те устройва разбира се, но нормалните хора не!

Кой ти го наби това в куфалницата.От това,което наблюдавам впечатленията са ми различни.Или си на заплата?

Светът щ е стане добро място за живот когато Русия сателитите и всякакви арабески просто изчезнат . Пряк атомен удар върху Кайро и Багдад за начало . И руска гражданска война с мънички бомбички . Акунин предвиди етакова за Московия .

Put in им е приготвил цял чувал с изненади на евроатлантическите педали

ако тези пари, похарчени за дрънкане на желязо и безсмислено репчене - бяха дадени за нещо полезно, сигурно никой нямаше да пише коментари.

Американецът дава само за безвъзмездна помощ с ракети и бомби.Трябват му територии и ресурси,не хора.

със задните си части..Не ти изнася истината за ленд-лиза и за Плана "Маршал".