Порошенко: Общоукраински референдум за членство в НАТО

Петро Порошенко заяви, че решението за членство на Украйна в НАТО трябва да се вземе на общоукраински референдум. Вратата на Алианса е отворена за Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко: Общоукраински референдум за членство в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Забавни са укрите. Едно е да искаш, друго - да можеш, а трето е да го направиш. Наистина, те имат суверенното право да поискат членство в НАТО. А държавите от НАТО имат суверенното право да им откажат. Когато ние влизахме в НАТО имаше куп критерии, които са си валидни и сега. Ще напомня само един от тях - никакви териториални спорове със съседите. Ако Украйна влезе в НАТО в сегашното си състояние - е, това означава НАТО да влезе във война с Русия, при това - незабавно. Естествено, никой нормален човек от Европа не иска това, дори и Обама им го каза направо на укрите. Техният натиск в тази насока показва, клко са първични, да не кажа по-кофти дума, техните политици.

Само че Крим е украински и ще стане част от Украйна, след като Путин капитулира с финансите.

Не всичко е пари, троле. И ние направихме Съединението с 90% риск от война с Турция и финансови загуби. Освен задник другите хора имат и сърца и това ги отличава от теб.

ПороСенко, сигурно не осъзнава, че е слуга. Дали не е мръднал? Толкоз да е лаком? Времето ще покаже и тям, и вам, кое е истина!

Всяка година около 9 милиона руснаци снасят в любимите на цяла Русия НАТО-вски курорти около 15 милиарда долара! Половината отиват за противоракетната отбрана на НАТО! Братята са умни, искат да почиват на сигурно място, без да ги застрашават ракетите на Лилипута!

Вратата за УКРАЙНА в НАТО е отворена, но и вратата за УКРАЙНА в АДА също е отворена!

Мда, ти явно добре се чувстваш в НАТО-вския АД! Сатаната даже и компютър ти е осигурил! В Рая компютри не се полагат!

Ето например : "...Полк "Азов" показал женщин, которые воюют на Донбас в лавах полка. Фото прекрасных патриоток публикуют в Фейсбуке...." Украинките не се стряскат от ада.

това е все едно ние да направим референдум за качване на българин на международната космическа станция. Смях.

Даже го знам кой е - Чък Норис. Ама то на живо не е точно като на филм. Казвам го като войник на НАТО /макар и о.р./

Какъв референдум. Ясно им казаха на Украйна и от НАТО, и от ЕС, че трябва СЛЕД НЯКОЛКО ПОКОЛЕНИЯ да се пробват. Тия са си повярвали

А бе те нека си направят референдума! Шъ видим как ще реагира най-големия любител на референдуми, жужето Лилипут!

Тази другарка с външност на припкава и палава партийна секретарка от средата на 70-те е голяма сладурана.Гарантирам ви, че ако КПСС бе жива, със същия плам и жар щеше да громи империализма и да палува с партийни величия.Какво да се прави, кадър на Висшата партийна школа към КПСС.Сладуранка, а?

Какви сладури са само тези от снимката. Как да не им се радва човек. Весели, богати, изкъпани и пухкави. И референдума ще е успешен, само да се отърват от Домбаса, че след 5-6 години не е ясно дали изобщо ще има подобен референдум, -дум, -дум......

Дум, дум и нема го Думбас! Но украински ДОНБАС ще има! Аман от неграмотни руски тролове!

И сто референдума да направи, снощи швабския външен министър каза, че окраина ще се модернизира 25 години и тогава въобще може да се мисли за ЕС и НАТО. А всички знаем, че след 25 г. нито ЕС нито НАТО ще съществуват !

все пак учи български

The boxer

Ма да свиква бе! Що се бави! А учтивите хора ще му охраняват референдума. Смеф!

и аз викам, че е хубаво да се провеждат референдуми, както и да се обяснява по-подробно и ясно на народа - какви (ще) са ползите и какво (ще) струва нещото за което ще се гласува. в случая ще речете: е да, ама сигурността е безценна. да, верно е, за тез, дето предизвикаха несигурността - още по-оценена.

humfry

Хубаво е да се провеждат референдуми. Ама колко референдума имаше проведени в България?

един не съм видял до сега.защото не им стиска.....!

Коментар - Малоумие от Попич - отговор - Попич псува. Да ви кажа като се появи оня с ника на Бандера не вярвах, че доларът толкова може да се обезцени, ама сега като гледам Попича, почвам да си мисля, че тия са някви много хитри русофили във форума дето псуват и ръсят абс. безмислици, та хората тотално да се отвратят от позицията САЩ.

като гледам тези простотии може да ги напише само един безмозъчен малоумник........!

бе ти прочетели какво си написал ? ако си , пиши си минус веднага

еврофондовете си ги слагам на оная работа,както и EC.

Popa

Учи болгарский!

Popa

ОДРЕЗАН мозък?

Тъпанарът пути направи от украйнците ,който не искаха да чуят за НАТО бъдеши членове...но простата милиционерска пръчка си остава такава, даже и да е в Кремлин.

след колко години не се знае...

Popa

Конституцията на древна Русия е от 1993 година. Е и?

днес след изказването на антон силуанов русначетата тук изпаднаха в кома ! гледам някой вече мърдат . и се зъбят , миличките крепостни мужичета !

не виждаш ли че си закрепостен от EC.

трябва да е много прост да не го е разбрал.

крепостничеството е ваш руски патент ! никой друг в света не е способен да измисли такава простотия !

Popa

Натюрлих, партайгеносе!

Popa

А я провери Рамблера руски сайт ли е или американски! Провери и руския меил.ру!

хохолите и г.зовете да си съдерат HATO ще го гледат през крив макарон........!

Така хортуваше и генерал Добри Джуров, и се смееше !Ама на, в НАТО сме ха ха ха ...Благодарение на българския патриот и родолюбец Соломон Паси!

това не е влизане в HATO,трябва първо да се направи референдом и народа да реши дали да влезне в HATO или не.както дали да бъдем в ES или не.соломон пути народа си го слага на оная работа.

Соломон Паси- българският родолюбец и патриот!!!!!!! Ако е сериозно, то почети малко за този продажник, освен ако и ти си проамерикански евреин.....

Мисля, че по-голяма е вероятността Русия да "влезе" в НАТО, отколкото Украйна.

много хубаво си го казал байно - в кавички - хахахахах

Popa

Шъ "влезе" заднишката!

Popa

Съвременна Русия, която съществува едва от 21 години се прави на хилядолетна империя! А САЩ съществуват от 1787-ма година! Близо 230 години, и Русия и дава акъл!

вземи се гръмни поне едно добро да направиш през скапания си живот

Popa

След тебе, драги, аз съм джентълмен!

:) От къде такива умнички се завъждате. Поне развеселявате хората

Popa

Конституция на РФ - приета 1993-та! Конституция на САЩ - приета 1787-ма! Спуках се от смях!

Ти нормален ли си???? Да мии даваш за пример държава, която говори езика на поробителя си!!! Не, благодаря! България толкива ниско не е паднала за почти 500 години!!!!

Popa

Значи хвалиш и обожаваш турците, дето за 500 години не ни забраниха българския и не ни научиха на турски! Евала и машала, аркадаш!

Украинците са руските македонци.Изводите за тяхната интелигентност оставам на вас.

След първият мегдан в Киев Жириновски препоръча на оранжевите лидери да не забравят руският език защото може да им потрябва в Сибир. Забелязъл съм, че този човек има дарбата на пророк. Може би и нашите държавни мъже и жени трябва да се поровят на таваните за руските дипломи, току виж им потрябвали пак.

Аз пък си мисля че Яйценюк и Потрошенко ще ги бесят на Майдана самите украинци

Popa

Ми не си ли, брато! Аз си мислих че си Титланин, а ти се оказа прозд Пацак! Или Кацап!

Те го не щат в селото, той пита за на попа къщата.

Popa

Я ми посочи един руски сайт, в който всякакви коментарии не са забранени от преди три месеца!

Още малко ще ви трае Путин - след това ще пеете руския химн и ще развявате руски знамена (тези от вас, които оживеят)...визирам тези от Полша, Литва и Украйна!...а и булгаристанците, естествено!

Няма да стане. Защото украинците вече спряха ПУ-ТЛЕр

локуми в руските сайтове. Тук няма место за препили тройной.

А българите такъв ще ти го отпорят ,че и Путин няма да те познае мужик прозд...

Popa

Путин вече не трае, след като си свали памперса (поради ембаргото), шурна и вече няма спиране!

Мануел

това да се гръмнеш важи и за тебе Верно е обаче че един човек визилам Асен Генов не може да се гръмне два пъти

Руските тролове са жизнено необходими - иначе нормалните хора забравят, че Русия представлява военна заплаха за родината им.

Въпреки многото податки за мирно решаване на кризата, вместо да седнат и да преговарят, Порошенко и сие предпочитат да дърпат котката за опашката и да изострят ситуацията правейки антируска коалиция. Явно освен Германия досега никой не впряга, че Русия никога няма да позволи Украйна да влезе в НАТО и САЩ да им дишат във врата. И така, вместо да има една свободна и мирна Украйна без НАТО ще има конфликт с риск за ескалация и жертви итака докато празните украйнски и европейски тикви не узреят и не спрат да играят по свирката на американците.

за кефа на "опълчението", чиито мераци са като в Абхазия е Приднестровието. Има украинска граница.

Германия ясно каза, че Украйна няма да бъде поканена за член на НАТО. Пък Порошенко ако иска и референдумче да си провежда и ден на НАТО да обяви за официален празник все тая.

някой да мъ успокои. Щото никак не стана ясно кои медии цитират у нас - немските или по стар обичай - азиатските.

Но най-добре научи немски и си чети директно от Шпигел, там ще намериш и други интересни неща които, противоречат на желанието на САЩ да скара Европа и Русия.

Popa

Германия не е НАТО! Кой я пита! НАТО е САЩ, те решават! Нали Германия е тяхна подлога!

Това да не ти е селската кръчма бе приятелю, че най-гръмогласния да решава. НАТО макар и авантюристична организация с много спорни мисии си има устав и в него чл. 10 казва, че нови членки се приемат само след единодушно съгласие. Германия да не е луда, заради една Украйна да съсипе едновременно доставките на жизненоважна газ за икономиката си и най-големият пазар за същата.

Тогава и България е тяхна подлога. А? Или това вече не е новина, викаш ти ....

Незабавно присъединяване на Украйна към НАТО и разполагане на военни бази за противодействие срещу чудовищната руска агресия!

На времето Далия е била готино парче и явно е имало за какво да я водят по комсомолските купони в далечните съветски времена. Мога обаче само да гадая какво някой руски пиян комсомолски активист е направил, а по скоро не е направил,че е толкова ядосана на руснаците

Popa

На Путята му биха шута в Гъ-то във всичките Гъ-та и Бъ-та!

Голям руски пердах ще ядат и Полша и Украйна и Литва заедно накуп!:)

Бай Ставри

Ако искаш и Николай Второй се кръсти в психодиспансера и там се целувайте с Болен Фикуса Путлер и него ще пратим на лечение при вас

Popa

Блажены верующие, ибо им принадлежит царство небесное! А засега между 9 и 12 милиона "узкоглазые" вече са заселили Сибир! Братята предлагат и да ги заселят в празните села в европейската част на Русия! Не е лошо човек да се порови из руската преса!

Това докато го клатеха Сидерага гаджалите ли, ти се привидя?

Украйна заслужава това.В момента няма по ревностен борец за евроатлантическите ценности от Украйна, от друга страна древните укри са множество неоценими приноси към човечеството, като откриване на колелото, опитомяване на коня, изключителни достижения в хидростроителството. По скоро въпросът е достойни ли са ЕС и НАТО да бъдат редом с Украйна.

Popa

Брато, толкова ли си тъп, та да не знаеш, че пропагандата не борави с факти!

Ако Русия продължава с агресията, гарантирам какъв ще е резулатът от референдума в Украйна - ДА за НАТО, ДА за ЕС. Крим и Донбас ще си останат окупирани российски зони на хранилка на Кремъл

Popa

То и без да продължава, вече е ясно! Резето хлопна!

Гведарите упражняват паралелна власт в Украйна и то отявлено.Таква неще не е виждано при комунизма.Таква груб вмешателство.Но какво може да се очаква от говедари.Миришат на фъшкии, крадат и убиват. Дано да назначат Мак Кейн .Виетнамската яма за военен министър.Да обяви ваойна на Русия, за да гледаме парада на 9 Май догодиняа във Вшингтон.

Старият Мак Кейн въпреки войнствената си риторика, като човек запознат от страшно близо със съветските високотехнологични оръжия едва ли би се решил на директна конфронтация с Русия

Гладен мужик,спри да фантазираш...

Валцманн преди два месеца бе обявен за военнопрестъпник от Световния интелектуален елит във Венеция. Така че, военнопрестъпник посреща главните военнопрестъпници

Popa

Само след една година, Путин на колене ще моли НАТО да спре окупацията на Сибир от китайците, ама ще бъде късно!

В тоя момент ти ще се казваш така или иначе Асан, а над Америка ще бъде ядрена зима, така че не го мисли

Бай Ставри

Ти в момента се казваш Асан, уважаеми Болене гнида рашистка и турски фикус

Popa

Да, бе! То Америка няма ядрени гащи, само Русия!

ТЕЗИ ДВАМАТА НА СНИМКАТА СА ДВЕ НЕОПРЕДЕЛЕНИ СЪЩЕСТВА !НИТО МЪЖА Е МЪЖ ,НИТО ЖЕНАТА ЖЕНА ,ЗАЩОТО В КАКВИТО И СЪЮЗИ ДА ГИ ВРЪЗВА САТАНАТА ,ТО ТЕХНИТЕ НАРОДИ ЩЕ СТРАДАТ ,ЗАЩОТО САТАНАТА ГИ ВОДИ КАТО ЖИВОТНИ ВЪРЗАНИ С ВЪЖЕТА ЗА ШИЯТА ,А ТЕ МУ СЕ КЛАНЯТ И СЕ ВЪРГАЛЯТ КАТО РАЗГОНЕНИ КУЧКИ В КРАКАТА НА РОГАТИЯ !

Popa

Прав си! За безполовите дебили всички хора са неопределени същества!

Popa

Браво на Порошенко! Сеги шъ видим как ще се разсмърди жужето, дето много обича референдумите!

Резултатите на Пу-тлеристката агресия: 1. Свободна от рашизма единна Украйна 2. Бедна тежко въоръжена и изолирана Россия 3. Единно НАТО и ЕС срещу бандитските държави Защото доблестната, слабо въоръжена украинска армия спря руската армия с казашкия несломим дух

що реват като наритани тогава, че влизали руснаци през границата?

Бай Ставри

Ти сериозно ли задаваш толкова тъп въпрос? Руснаците влизат в Украйна въоръжени, с танкове, системи ГРАД и ПВО системи Бук, за да убиват украинци. Средствата за Масова Дезинформация на Раша ги наричат опълченци, а те са башибозуци и ОРДА

не е мръсна, да проведат. Важен беше КРИМ.

Референдум е висше проявление на демокрацията. Д Е М О К Р А Ц И Я Т А и свободното волеизявление. Нещо много чуждо на Имперска Раша

Ам, тук що нямаше за НАТО-то? А? Или не сме демокрация ..... !?!

В момента западът трескаво търси начин да излезе от положението, в което сам се набута. На всички политици в щатите им е ясно, че америка няма да издържи на нова студена война - и без нея се скъсват да печатат - СПРАВКА - USDEBTCLOCK . ORG. Русия видя накъде духа вятъра и още преди 6 години заедно с Китай започнаха изкупуване на злато, в резултат на което борсовата му цена се вдигна от 760 до 1200 долара за 31 грама. Аз вога само да се радвам, че единствената приятелска страна на България ще спечели стратегически тази идиотска сигуация.

кое им е кофтито на Политолозите - всичките се продават за кинти. Някои за много малко кинти. Капиш ??