МО отрича за АУАКС и натовски войски в България

Министрите на отбраната от НАТО приеха решение за допълнително увеличение на присъствието на изток. Няма решение за изпращане на самолети АУАКС в България.

Обратно в новината

Коментари - МО отрича за АУАКС и натовски войски в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма решение за изпращане на НАТО-вски самолети АУАКС и войски в България. В България има АУАКС и войски само на САЩ!

Честито товарищи путинуиди ,степни получовеци и советски ватники,, Ето накратко резултатите от наложените ни санкциите и нашето участие във войната в Сирия Курс продава Sarovbusinessbank in Moscow 1 EUR = 99.0 RUB Само 1 % не стига за да се изравни с рейтинга на Путин и Ким Дерзайте товарищи Ваш Путин

МО отричало! Откога нашите войски престанаха да бъдат НАТОвски! Кви са? Занзибарски??? Мухахахахахахаха!

на политиците - дупетата са им много Ш И Р О К И.

Бъди рахат, и твоето ще го разшири някой як, черен и ръбат НАТОвец! Не им завиждай, идва и твоя ред! Мухахахахахахаха!

А какво е лошото, да има натовски военни. Или искате да ни спретнат сценарии като в Украйна. В Германия има огромни бази и там цели градове се издържат от тях. Или вие не искате работни места. Аз разбирам, че троловете получават пари, за да пишат глупости но все пак. Просто НАТО прави плановете на рашките да ни направят втора Украйана невъзможни.

Пак безсрамно ни ЛЪЖАТ Никой не знае какво се прави зад гърба на НАРОДА от продажните ни управници и какво са обещали на новите си ГОСПОДАРИ

искам референдум за НАТО - да се преброим - ама истински, не като гербаджийските избори - с външни наблюдатели - от САЩ,Русия,Китай. И тогава да видим кой-кого. Защото иначе престъпниците управляващи + президент ще ни харижат на Турция за векове, с което ще изчезне и България.

И аз мразя гербаджий.

А после референфдум да се включим в състава на русия ще има ли? Щото платените тролове плачат за НАТО, ама да кажат крайната цел каква е?

В ЦРУ обявили конкурс "Как евтино и безопасно да се унищожи Русия?" Победил проект от една точка: 1. Не пречете на Путин.

Оня дебил лъже!

НИКОЙ С НИЩО НЕ Е ЗАПЛАШИЛ нато!!!РУСИЯ СИ ВЪРШИ СПРАВЕДЛИВАТА КАУЗА В СИРИЯ И НЕ ПРОВОКИРА НИКОЙ!!!ЗАЩО ДА СЕ УВЕЛИЧАВА ПРИСЪСТВИЕТО НА натовски ВОЙСКИ В ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА???БЪЛГАРИЯ ИМА ПРОБЛЕМИ С АГРЕСИВНАТА ПОЛИТИКА ЗА АСИМИЛИРАНЕ ОТ СТРАНА НА ТУРЦИЯ!!!СЪЗДАВА СЕ ИЗКУСТВЕНО, ПОРЕДНОТО НАПРЕЖЕНИЕ,ЗА ПОСТИГАНЕ НА СЪМНИТЕЛНИ ЦЕЛИ!!!

Те и преди отричаха, кучетата, докато заедно с братята си кравари не се гръмнаха с базуката накрая... И после - Олеле! Кой ми сра в гащите?!

Искам база до база, ескадрила до ескадрила-да ни пазят от путлеро-фашистите-на когото не му изнася-да се изнесе в путлерланд!!!

по-голям тъпанар си и от краварите чиито задници целуваш!!!!

Никой с нищо не може да бъде опазен от собствената си простотия. Запомни това, ако можеш!

ти искаш , ама аз не искам. к`во правим ? има местя с ескадрили до ескадрили - върви при тях

Кой си пък ти ,че да искаш? С гол дрипник е трудно да поставяш уссовия и да искаш нещо.!.

Нормално е МО да отрича каквито и да било факти, че сме надупени на новия господар. Там, както и цялото ни политичесто управление със все премиер и президент имат трайна евроатлантическа ориентация, в едно с екзактно мислене и вакуум в кратуните.

Даваш ли даваш, Балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра? - Море, войводо, глава си давам, Яна не давам на турска вяра. Пак ще бъдем редом с руските войски, за да защитим хубава Яна от турска вяра! А НАТО ще защитава турската вяра и баши бозука!

АУЬКС са изключително полезни при борба с ИД.

Благодарение на тях Ислямска държава изникна от пустинята и за кратко време превзе всичките американски интереси в Сирия и Ирак - петролните находища и рафинерии! Без координацията от въздуха сега НАТО нямаше да има с кого да се "бори"!

dnes otrizat,utre-fakt

MO отрича,а местните хора ги виждат.

Тайно ни набутват във войната но горко ще се каят юдейската организация НАТО е агресивна в същноста си и целта и е унищожение на източната раса. Гадна циониска структора. Този път войната ще е на живот и смърт милост за тези чада адови няма да има този път ели ху... в г...з или сабя на кръст

Интересното е че всички държави съседки на България се управляват от мъже а не продажни п*тки.

Аз смятам, че е крайно време и ние да помогнем на НАТОвските си съюзници, а не все да чакаме те да ни помагат. Тъй като Аляска е близо до Русия и съм убедена, че много ги е страх от руско нападение, предлагам да изпратим войски там, за да ги пазят. Все пак трябва да си помагаме не само едностранно.....

няма да ни е ьза първи път когато някой министър каже че "няма такова нещо" и след няколк одни да се излезе че точно така е било. те и без това вече ни взимат само ходещи касички и пет пари не дават какво мислят хората. а тия дето си мислят че НАТО ще ги защити има да се хващат за палците и да се дупят на Ердоган и компания докато свят им се завие. ако руснаците решат да ни атакуват, което според мен е почти невъзможно, ще ни смачкат за няколко часа. след това няколко дни пред събранието на ООН ще се говори за това и нищо. да не би някой да вярва че САЩ ще започне трета световна война заради някой и още по малко заради някаква си България дето повечето американци дори не са я чували.

България я пазят най мощният военен съюз на света НАТО и най- мощната и милитаристическа сила в света САЩ. За това и косъм не може да остане на гърба на Българина. Задника на премиера и Президента станаха на понички от НАБИВАНЕ на "атлантически идей", даже започнаха да си пускат бради и да се бръснат някой чсти преди прегръдкис ръководители от Турция и САЩ. Страната ни процъфтява с 3 военни български, американски, тренировъчни, безплатни полигона заедно с 4 военни български, американски безплатни бази на САЩ и военен команден център на НАТО готов да смаже всяка прогресивна сила за пари.

"За 65 години основната отговорност на НАТО бе да пази своята територия и население от нападение. Изправени сме днес пред най-големите предизвикателства за сигурността за последното поколение Тези думи са поредното доказателство, че сърцевината на евроатлантическите ценности са лъжата и лицемерието. От своето създаване (1949 г.) до днес , никога войски на НАТО не са водили военни действия в защита на територията на една или няколко държави-членки. Всички военни конфликти в които са участвали войски на НАТО пряко или под маската на коалиции на желаущите са били на чужда територия, на територията на суверенни държави. Ето кратка хронология на конфликтите в които е участвало НАТО : 1955-1990 г. в нито един; 1991 г. операция на територията на Иак и Кувейт; 1995 г. първата пълномащабна операция на НАТО- в Босна и Херцеговина; 1999 г. в нарушение на Устава на ООН и без решение на Съвета за безопасност към ООН е проведена 78 дневна военна операция срещу Югославия. Същата година е приета нова стратегическа концепция на НАТО, съгласно която военната сила става главен инструмент за реализиране на политическите и икономическите цели на страните членки на НАТО; През 2001 г. започва военна операция в Афганистан( Съюзна сила), която продължава и до сега. В момента в Афганистан има около 87 хил. военнослужещи от НАТО ; 2001-2003 проведени са три военни операции на територията на Македония ; 2011 г. военна агресия срещу Либия. И още един факт ,който упорито се крие от летописците на НАТО. През м.Март 1954 г. тогавашният СССР изпраща официална нота до страните членки на НАТО, с предложение да обсъдят и ако приемат да започнат преговори за присъединяването на СССР към НАТО. Тогавашните членки на НАТО отхвърлят това предложение, като основният аргумент е бил, че НАТО не е само военна организация, а тя има и икономически функции, поради което страна с други икономически принципи не може да влезе в съюза. След този отказ е сформиран Варшавският договор.

...пропусна Корейската война! И Виетнамската и...

Шерке , а когато дойдат руските войски в България - ти как ще се чувстваш ?

Как как? Той, и всичката соросоидна паплач ще са първи с хляб и сол, за да ги посрещнат.

дали ще са руски или други войски е все едно. не ни трябват. а ако ти толкова много ги искаш приеми ги у дома си.

Добре дошли са войски НАТО в България. Българскя народ ще се чувства по спокоен от руската агресивна заплаха

Я докарай и повече германки -войнички пешаци около Бургас и ... Царево!!

И да ги предвожда той!

Сигурен си,но нямаш визия.

МО на Бананова Република България отрича всичко! Ние не въоръжаваме терористите от Ислямска държава с гранатомети, нищо че техни хора се самовзривиха на наш полигон, което също беше отречено. Ние не снабдяваме терористите от Ислямска държава с бомби, нищо че в Сирия правителствените войски откриват в разгромените от тях бази купища сандъци, бомби и снаряди с надпис "Произведено в Бъгария", при това с "хуманитарна" доставка на Червения полумесец (през Турция и Йордания). Ние се борим с терористите от Ислямска държава - морим ги със СПА процедури на Девин, Велинград и Хисаря.... Остава само да разберем какво има предвид под "Ние"!

Всичката ни работа е такава - неграмотна! Дори и преводът на AWAСS е грешен, щото airborne e въздушнопреносим/о/а - нешо, което се пренася по въздуха, а не въздушен. И системата е такава - Въздушнопреносима Система за Предупреждение и Контрол...

За какво въобще МО трябва да влиза в обяснителен режим? Ние член ли сме на НАТО или не?

Прав си драги,ние ме само "ЧЛЕН"..... и то умрял,ако ме разбираш.

Ststar

Ние сме член, а не членка. Ако твоя е умрял, пробвай моя.

За т.нар."Псевдойовиги"!Не мърси сайта с невежеството си!

Влизането на България в НАТО отговаря на нашите национални интереси. Ако не го бяхме направили, щяхме да си вадим визи в турското посолство в София, за да можем да пътуваме до Кърджали и Варна.

Че няма решение за АУАКС няма.Но нека комунистите ,Атака и тем подобна русофилска измет не си правят Пи Ар акции!Комунистите пидписаха договораза присъединяване на България към НАТО ,тяхният президент Първанов го утвърди с подписа си.Така че ,ако се наложи и АУАКС ще има и НАТОвски войски ще има,а ако се наложи и във военна операция ще учавстваме!Видяхте преди две години,додоха Американските сенатори ,натиснаха правителството на Орешарски и "Южен поток"беше спрян!Такче ,не ревете на чужд гроб!Не сте света вода ненапита!

Хайде стига с тези приказки за лека нощ. То бива опити за дезинформация, но вече се поизтъркаха. Какви комунисти ви гонят още? Къде ги видя в посочените?

Глеам тук се спори за членството ни в НАТО. Няма какво да спорите. В нашата история има аналогия която ше ви даде отговор. Турското роб..опс..съжителство. БГ не имала право на армия и турската армия е имала бази и присъствие тука. Сега е абсолютно същото. Нямаме армия и чужда армия (НАТО) има право на бази тука. Приятелите и съюзниците ги познаваш по това до колко доверие ти имат да носиш оръжие и да бъдеш фактор.

Кой ги бръсне за слива нашите управници, те са винаги "Yes", няма нужда да ги питат, винаги готови и надупени :-)

НС си гласува и нови автомобили по 200хл лева но това не значи че са прави. Нали кофо?

Както винаги, нашите управляващи недоразумения са неадекватни !!!!!!!!!!!!!!

Когато Панагюрище е запалено от всички страни от турците и е започнала голямата сеч на деца ,жени и старци Г.Бенковски и Зах.Стоянов заедно с др.четници гледали от една височина и плачели.Но Бенковски казал:"В сърцето на тирана ,аз отворих такава люта рана ,която никога не ще заздравее.А сега !Русия-нека да заповяда!"

И сега си имаме натовски войски в България. При положение, че България е член на НАТО, българската войска не е ли натовска!? Даже ми се иска народното събрание да гласува закон, с който да изпратим част от нашата армия да охранява небето над САЩ и Канада, а защо не на Австралия и Япония? Излиза, че само ние чакаме на готово, а не помагаме с нищо на съюзниците ни.

Нашите олигофрени от МО никой и няма да ги пита! Накрая, като се вземе решението "отгоре", само ще ги уведомят! Не виждам никаква полза от подобно мекотели образувания като нашето МО и Главнокомнадващ. И без това нито им искат мнението, нито ще се съобразяват с него, дори да го имат! Но както изглежда, те и нямат такова. По-сигурно и безопасно е за заплатките и местенцата на общата хранилка.

Интересно, от кога американците докладват в МО какво правят в България.

Левски се обръща в гроба, още откакто продажници като теб ни докараха немски цар. Чистата и свята република така и не се роди.

Държавите където има US бази се развивали много добре - може би има презвид Ирак, Афганистан, Япония или коя по-точно! Единствената е Южна Корея, щото има за огледало Северна Корея!

че гласувалите 240 хрантутници в НС са за съд.... за предателство, защото народът не ги е упълномощавал за влизане в НАТО?! И сега какво, къде да ги съдим?

Държавите, където има американски военни бази, се развиват икономически много добре, а когато САЩ искаха военна база им отказахме, и външният министър Калфин се хвалеше с това. Каквото сам си надробиш, това ще сърбаш, и никой не ти е виновен, даже и турското робство.

Боже слез и си прибери тъпанарите по нашата земя.

Има бази в Афганистан, в Ирак, в Косово - защо не поживееш малко там.

В Афганистан и Ирак още има война, така че това са тъпи примери, а за Косово ще видим, убеден съм, че след няколко години руснаците ще почнете и там да бягате от съветския режим.

Не е като да нямаме американски бази, даже повече от три имаме, и то безплатно, нищо не искаме за тях, като същевременно нямаме никакъв контрол върху това какво се превозва в тях и колко човека има в тях. Факти, оред които жалкия ти тролинг не върви.

Забравяш Германия където са най-големите бази!

Германия и без бази щеше да се развива добре. Дори мисля, че щеше по-добре да се развие!

В другите страни си плащат като ползват, докато при нас всичко е безплатно, а сега ще им ремонтираме и инфраструктурата

Би ли ми обяснил как една чужда военна база ще ти помогне за икономическото развитие? Теорията за парите, които харчат военните издиша, защото всичко им е внос, дори водата.

Кой ти дава право да споменаваш въобще Левски,Ботев, Бенковски и други наши национални герои,неграмотнико.Повтаряш като папагал натъпкани в главата ти фрази ,извадени от контекста на цялата история и истина.Явно е ,че не си чел нито З.Стояновите "Записки...",нито Сим.Радев нито литература някаква.Захари Стоянов описва как преди Априлското въстание ,в Панагюрище и навсякъде ,където е имало българи готови за борба, той и Бенковски са лъгали макар и с половин уста ,че зад тях стои Руският цар.А са били принудени да лъжат ,тъй като навсякъде с надежда ги питали Русия ли ги праща и ако би казали ,че не,нямаше да има Априлско въстание а след това и Руско-Турска Освободителна война.Защото всички са знаели ,че сами няма да имат сили срещу Османската империя.

Това предизвика доста дискусии, така че го пускам пак :D 1.Защо Русия не престане да поддържа сръбско коминтерновската идиотска лъжа македонизма? 2.Защо и днес в руските университети се изучава антибългарската варварска измишльотина , наречена македонски език? 3.Защо Русия не си оттегли иска за 1,5 млрд евро неустойки за АЕЦБелене ! Та нали НЯМАМЕ ПОДПИСАН ДОГОВОР за централата? 4.Защо Русия ни налага неизмеримо високи мита на българските стоки? 5.Защо Русия ни продава природен газ на най-високите цени в Европа? 6.Защо Русия не ни върне двата милиарда долара, които ни заграби с подписването на новия договор за доставка на природен газ през 2006 година? 7.Защо Русия не иска да отвори архивите на Азиатския департамент за българските учени? 8.Защо Руските учени не искат да кажат истината за досегашната антибългарска политика на руските управници и дипломати?

Двойна надница днес, а?

Защото ние българите в лицето на нашите политици не отстояваме интересите си. Защото слушаме глупостите на САЩ за шистов газ и за доставки на газ от Америка. Защото сме продажници, защото от 26 години нямаме нито един читав политик, които да отстоява интересите на родината ни, защото позволяваме да се избират боклуци със зависимости, които ги правят уязвими и те се съгласяват със всичко което им се поиска. ЕТО ЗА ТОВА!!!

ти си некъв фанатик брато. В новината пише за НАТО ти си матруваш за Русия. Смешен си брато.

Може и защото от желщ до сега сме били все срещу русия в икономически и политически план? Може би защото имаме американски бази на територията си? Може би защото антируската риторика последните 20 години е на най-високото си ниво и то забележи - напълно безпричинно.

ти сега спомни за това че сме "братушки"? А къде си бил ,когато руснаци питали защо България се подключи към санкции? Къде си бил когато България 8 години не можа да реши за Южен поток? Искаш като по соца - безплатно нефт и газ, ама няма братле - сега си европеец.

Коя страна и кой президент пръв признаха "държавата" Македония? А Русия прави това, което й диктуват нейните национални интереси.

Отговорът е много прост бе пич(ако си мъж): Русия е суверенна страна, така както САЩ продаващ ни прескъпо нашия ток от Маришките тецове, както и западната Европа към която сме уж приобщени и която ни затвори АЕЦ Козлодуй. Русия е приела западните ценности за пазарната икономика и свободната търговия на либерализма, но това вече не се харесва на демократичното либерално западно общество. Това да питаш защо Русия води някаква политика срещу членка на НАТО е все едно да питаш защо НАТО и САЩ водят анти Руска политика. А отношението на Русия към нас можеше да бъде много по гадно, повярвай ми. Интересни защо либералното западно пазарно общество саботира руската икономика с антипазарните тъй наречени санкции. Затова пък трябва да се благодарим, че вече не сме в икономически съюз с Русия а с пазара на либералния демократичен свят и може би за това ядем банани, но караме коли втора и трета употреба, ходим на запад, но да мием чинии, да берем домати или да бачкаме по строежите за да пращаме пари на родителите си. (е някакви 2-3-5% правят изключение, но те живеят в квартали с ограничен достъп или имат двойно гражданство). А не си ли си задавал въпроса: защо като сме част от мечтаното западно общество 27 годени вече не можем да настигнем тогавашния ВБП, който е основния макро показател за развитието на една икономика?

остава да препишете нещо от руските медии. Те ката ден дават опорни точки.

ОТ МНО И ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ТАНКОВЕ ОТРИЧАХА - А ТАНКОВЕТЕ ВЕЧЕ БЯХА НА ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ. ТАКА ЧЕ ЦЯЛАТА ТАЗИ ТЕХНИКА ВЕЧЕ МОЖЕ ДА Е РАЗПОЛОЖЕНА НА НАША ТЕРИТОРИЯ. НИЕ СМЕ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА И УВЕДОМЛЕНИЕ НЕ Е НУЖНО. И ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ ДЕТО СПИТЕ ВСЕ ОЩЕ СИГУРНО ЩЕ ВИ СЪБУДЯТ ПАДАЩИ РАКЕТИ И БОМБИ...!!!

и бомби бе. Тук да не е руско въздушно пространство или Сирия.

Бате , тва животно ша го опоскаме за една нош , ма нема къде да ни го земат- ша ни изловат!!

Опоскайте го и след това се обадете в руското.. с някоя джебчийка!