Надежда Савченко получи присъда 22 години затвор

Украинският военен пилот Надежда Савченко е осъдена на 22 години затвор за три престъпления и глоба от 30 хиляди рубли.

Обратно в новината

Коментари - Надежда Савченко получи присъда 22 години затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само я погледнете на снимката и си правете изводи...

Не ни занимавайте повече с тази жена!

не я обесят тази хитлеристка , а я мотаят още, така както е тръгнало една престъпница е на път да стане национлна героиня за тъпите укри.

Много си прав(а)

Народът го е казал най-точно - "На зла кучка - зъл прът!", но... Аз съм за освобождаването й - върнете я в Украйна! Ще има съществен принос за доразпадането на тази измислена държава.

просто трябваше да я осъдят на смърт както това би се случило в любимата ви аМЕРИКА - империята на измамата и сатанинските сили

да отвлекат някой и да го съдят че е минал нелегално границата! Това показва безсилие на обвинението!

САЩ редовно са отвличали - цялото Гуантанамо - и всичките нелегални близнаци - са пълни с отвлечени убийци. като тази на снимката. Всъщност, САЩ се опитаха да отвлекат и Асандж, който не е убиец... само е пуснал филмчетата на убийците.

русия и правосъдие....това е като дървено желязо колхозните пак станаха за резил...таз мацка среден пръст лично на дребния фашист...

България и правосъдия тва е като твоят одървено желязо. Хахах уж сме демокрация уж сме авери с най-голямите демократи обаче хехех мрем гладни, голи и тъпи.

Нема страшно, ще я пуснат след година-две на Пръдльошенко шоколадкото!

Тя ще се оправи! Но ти ще си останеш МАНГАСАРЯН!

Лудата фашага има да дебелее от гладни протести. Дано я вразумят сега, че от много злоба и грозотия играе по свирката на хунтата и разстреля невинни цивилни.

Ако аз съм такъв, то ти явно си "газ" (б.р. долен десен педал)

Руската диктатура в действие! Агресия на чужда територия, отвличане и изфабрикуване на обвинение! Бетер 1950-а година! Да повторим: срещу Севченко НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСВА!!! Останалото е тролуване и опорки! ДА се чудиш и маеш, как пък има тоооолкова заинтересувани и свръхинформирани за всички подробности уж български граждани! Ще кажеш, че стават и лягат с този случай! Айде моля ви, се, не сме мърмоти!

Бе то и за "%снайперите на Янукович" в Украйна нямаше доказателства...

не може да се скриете!

повторете... потретете. мантри. има повече доказателства, от колкото за когото и да е от американските политзатвори по военните им бази.

тия руснаци съвсем либерали го раздават-това ако беше се случило в САЩ досега госпожицата вече щеше да е "опържена" на стола и никой нямаше и да чуе да нищо по този повод .Така е в "демократичните" щати.А в Русия кво-22 години затвор за убийства -като за добро поведение ще излезе на 12-тата.

Така е, но в случая руснаците умело се възползват от възможността да размахват образа на терора в лицето на този дебилен получовек от снимката.

А чистито.

Бандеровците - под земята, Русия - световен лидер!

СВОБОДА ЗА НАДЕЖДА САВЧЕНКО! Жалка държава, жалък президент, срам за човешкия род, Бог ще ви накаже, колкото и да се преструвате на християни. Мъчно ми е само за нещастния руски народ...

Е как хем ти е жал за нещастния руски народ, хем Савченко да е на свобода? Не се връзва.

Жалка, жалка, колко да е жалка......заради тази жалка държава и народ те има ...все пак

къде къде има по важни работи те на занимават с някаква полу откачена жена.

докато лилипуткините са се гарвили с нея! Да отвлечеш жена и да я съдиш, че мелегално е влязла е най мизерната гавра за която съм чувал!

Не съм нито русофил(фоб), нито украйнофил(фоб), но след известно наблюдение в/у поведението на тази кака, изглежда ми като постоянно дрогирана или е абсолютно инфантилна.

АДВОКАТЪТ МАРК ФЕЙГИН Е ЕВРЕЙН! СРАМ ЗА ТЕБ И ЕВРЕЙСКИЯТ СВЯТ, МАРК! СРАМ В ПАМЕТ НА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИТЕ УБИТИ ЕВРЕИ ОТ "УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ!" ТИ ЗАЩИТАВАШ УБИЙЦИ! НЕ СИ ПОКАЗВАЙ НОСА В ОБЕТОВЕНАТА ЗЕМЯ!

Украински БОКЛУК!сигурно вече сере както самосвал изсипва рядка вар!!!!!!!!!!!!!

е осъдена в Съвецкия съюз на 22 години, защото е предала координатите на украинската артилерия и точно там са се нахождали двама съвецки журналисти, които са загинали вследствие обстрела. И тогава Савченко пресякла украино съветската граница с цел да направи партизански отряд и да свали съвецката власт! Ето защо е осъдена!

Неграмотнико, и тук ли се появи !

"Съвецки".....прост си, ама и ти личи

Само при Путин! Могат да отвлекат жена и после да я съдят че е "влязла" незаконно в Раша! "Велик" е Путин!!!!

Братска Турция като влезе в ЕС, и ще му покажем на путя късокраки как се дества.ха..ха

Я САЩ направо ги трепят влизат незаконно в държавата ти и та трепят. Хайде сега ни съ обаждай за тва ли има и Гунтанамо, в Полша и Герамния затвори на ЦРУ. Ай факай се!

Савченко има проблеми с очите си, едно око все бяга настрани, поне заради този проблем тя никога нямало да стане пилот, защото в училища за пилоти приемат след много строга медицинска проверка. Тя никога не е била в украинската армия. Тя се подвизавала в батальона Айдар, където се сабра всякаква сган - насилници, садисти, изроди и престъпници.

Спря Путин в Украйна! След намесата на Путин украинците заплатиха с 6000 убити!

Тркатористите и миньорите на Донбас натрошиха канчетата на "великата" Пърдяшенкова "армия" !!! Пак добре ,че ги пуснаха да излещат от деИбалцево, щот още доста наемници щяха да останат там, да ги кълват гарваните{:-(((

Малко са и 22 години на тази мръсница, този изверг!!! В пандиза-докато изгние!!!

Това на снимката не ми прилича на жена. То и на човек не ми прилича. Така че май присъдата е напълно заслужена. Убивала е. Точка.

в огледалото!

че това на снимката ти е селфи в огледалото.

Тая жена я гледах как се хвали, че и мъжете се учудвали на "нервите" й да гледа трупове и да си пие сокчето. Не е добре с главата. А че са я осъдили - ми да, ще я разменят за своите двама. Какво толкова?

ТОВА, ЧЕ ТЯ ВЕЧЕ Е БИЛА АРЕСТУВАНА, КОГАТО СА ЗАГИНАЛИ ЖУРНАЛИСТИТЕ НЕ Е ВАЖНО ЗА ПУТЛЕРИСКИЯ СЪД. ВАЖНОТО Е КАКВО Е КАЗАЛ ЛИЛИПУТИНОВ !!!

И кой го казва това? Хахахахаха!

преял е с американски екшъни. Имаше един дето предвиждаха престъпленията и арестуваха преди да се извършат. Не като изостаналите руснаци, които две години провеждат съдебен процес, разследват, доказват... Балами! Тя е невинна, рече чичи Сам

не лъжи!!! Като не знаеш нещо със сигурност, не лъжи хората, защото ще платиш за тези лъжи

-Съдът е НЕ легитимен .... да се поправя

И без твоите смешни претенции и нахахламузиха заслужените 22 годинки.!. Тук някой от коментиращите беше нвписал: Савченко да се радва че ще бъде облечена нахранена и на топло, щот сега в Урайна с тия неща е много зле.!.ха.ха Приперно така.

"съда в руския град Донецк"-Съдът е легитимен защото няма такава държава и нямат закони по които да водят делото. Това си е линч на славяно-монголската орда.

Я кажи ся -линч, тва от де е тръгнало бре лалугер.!.

А бре, идиот, първо провери, после се излагай. Има, разбира се, ама тъпанаря Щерев от къде да знае?

щерев, има град Донецк в Ростовска област, точно за него се пише в материала. не се прави на толкова глупав, защото, например, граз Сопот има и в Полша, и в България, град Брест има поне в 3-4 държави, град Москва има и в САЩ.

"подновява гладната стачка без приемане на течности". По.силно ще бъде и без ОТДЕЛЯНЕ на течности. По-ароматно някак си...

личи, че е била на гладна стачка (между обяда и вечерята)

Путилофилиците нямат почивка, бичат и нощни смени за жълти коп...., аа сори , евроцентове.

Ти май сега застъпваш? Хайде, спорна и доходна!

Чалгопитека сън не спи, дай му да дращи под 1001 ника.!. Явно стоинки събираш, за рДоганя, 6 милн. трябва да му плащаш.!.};-)

Сега е на 34. След 22 години ще е на 56. Като погледне човек, ще излезе запазена. Млада е. Бъдещето е пред нея. Ей сега ще се търкулят още 20 години.

Реакцията на цялата журналистическа пасмина по тоя случай е СРАМНА и ПОЗОРНА .

тази голем късмет има че я съдят в русия , представете си какво щеше да стане с нея ако я съдеха например в саудитска арабия ? ... мм.? или пък в турция ? или в пък в кравария ?

можете да се сравнявате!" Върха сте"! ТАЛИБАНИ!

Сега ще стане Надя "Общата". И правилно! Трябва да бъде поправена.

Hаи лесно е да убиваш беззащитни цивилни и журналист от самолет,но понякога и те падат за нещастие на пилотите.

отвлечени жени за това, че си ги отвлякъл! Голям "мъжкар" е Путин на отвлечени жени!

РОДИНА! СЛАВА НА САВЧЕНКО!

С убийства на цивилни ли?

влезли незаконно в Украйна и прекарали оръжие и боеприпаси за местните талибани!

бухаа мерси за вечерния виц , а иначе реалноста е друга 20 хиляди укро армия се окекаха в гащите само при вида на руските воиници в крим и се надпреварваха кои да се предаде по напред , по късно ядоха предах от донбасци , а по повод савченко това че е отговорна за убиството на цивилни ще трябва да си понесе наказанието , пък и няма нищо героиско да убиваш журналисти .

Путлер кога анексира и Донецк г-да дирници?

родината си, но щом тя не е Путландия, значи си предател.......

тук става дума за убийство на невъоръжени, те не застрашават Родината, пък която и да е тя...

незаконно в Украйна?

че са невъоръжени? Прекарали са през границата оръжие и боеприпаси за сепаратистите!

Тази ми изглежда като факен фрик,не може да убиваш невинни хора и да очакваш да не те осъдят.Отдруга страна като я гледам по скоро е за психиатрично отделение...

ами те всички украинци са психари или много умни и над тях само господ

Абе защо пищите срещу здравната ни система, бе. Я хвърлете един поглед на форума, да видите колко живи комундели има още.

Абе що си такъв мизерник бе.ха..ха

Не съм бе. Така ти се струва.

Скоро укрите много ще завиждат на Савченко- нахранена, на топло, има покрив над главата...

ли го пишеш или от Раша?

Братоубйца !

Господа, откъм възможното, а не невъзможното, виждам друго. Виждам предложение малката патаклама да се реши чрез размяна на агенти. Каквито и предметите на размяна са. Голямата патаклама се решава в хода си, зависимост от този ход и само в този ход, а ходът зависи от силата на ходещите държави. Ходове всякакви и пропагандните са действителни. Опитът за развяване на украинско знаме в руски съд е ход на вече загубили, но нежелаещи другите да знаят, че са примирени със загубата. Те не са идиоти - намерили са начин да предупредят съдебната охрана за намеренията си - белким тя ги осуети. Пеенето на песни в съда е възможно да е договорено като допустимо от двете страни и не е възможно стане ако не е. Госпожата не би пяла, а би направила самопризнания в съда и при възможните средства, и това не е договорено между ротиводействащите страни. В договарянето госпожата е предмет, а не субект. Невъзможно е договаряне между пленник и пленилите го. И така, напомням Ви един текст на "Пинк Флойд" отпреди 43 години: - "Няма тъмна страна на Луната - тя е цялата черна". Не ми харесва тази истина, но други такива няма.

Е да, ама едната страна на Луната е по-тъмнозелена, както пък се казваше в един виц за ЮАР.

Драги, Пинк Флойд не разказват вицове, а друго. И този съд е за друго, а не за определяне на вина. И военният пилот е цивилен наводчик на артилерийски огън. И не е военнопленник, а задържан агент. А не виновен агентът да служи на агенцията си. И не е виновна агенцията да служи на държавата си. И хубаво пее пилотката, но не си е тя шапка - пилотка, иначе речено. Няма тъмна страна чернотията, в която горката жена е, та и й служи. И ако изпълни договореното - да пее, ще я разменят за подобни й. Инак - четвърт век, та и ако го живее...

Каква ли друга тъпотия ще натворят руските алтернативнополови.

...ТОВА Е БЕЗПРИСТРАСТНА МЕДИА, ТО ТЕ НЯМА ДА Я ПРЕДСАТВЯТ КАТО "ВОЕНЕН ПИЛОТ", ЗАЩОТО В МОМЕНТА - ПРОСТО НЕ Е ....А И Е ОБВИНЕНА В ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

че е украинка и се сражава за Родината си срещу руски агресор!

Скоро Порошенко, Яйценюк и Турчинюк ще правят компания на Савченко в руска трудова колония. Ще изпълняват трудови норми и ще се надяват на снизхождение ...

в трудовата колония за да ги чакаш там!

А защо тази терористка предизвиква такъв небивал интерес в България?

защото 5-6 протестъра са се хвърлили да защитават една доказана убиица на цивилни и жураналисти

5 _6 протестъра и журналистическата гилдия ,противно на здравия разум. Всичко в природата се връща , та очаквайте скоро некой от квичащите сега журналя , да ги настигне божието наказание , както днес в Брюксел изгубилите морал и християнски ценности си получиха порцията изтрезняващо.