Полша отказа да пусне руските ”Нощни вълци”

Полските гранични власти заявиха, че не са допуснали в страната руските рокери, планиращи мотопоход от Москва до Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Полша отказа да пусне руските ”Нощни вълци” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГолЕмо шубе от едни моторджии... Хахаха!

Мечтая си......да изчезнат всички путинофили от България, и техните политици, олигарси, доносници, агенти, поддръжници, симпатизанти и т.н. боклуци, които работят в полза на россия и във вреда на България. Едва тогава България, най-накрая, ще се отърве от руския смрадлив ботуш, защото където е стъпил смрадливия руски ботуш - трева не расте, живот, достойнство, морал, интелект, свобода и демокрация няма.

който не помни историята си, няма бъдеще.

И сега те са се върнали ... да сменят превозните си средства с друг модел - Армата!?

Браво на Полша! Такива путински лакеи никаде по ЕС да не се пускат!

Неграмотен папагал.

На френския сайт алвине днес в 16.30 е поместено заглавието "Руските рокери блокирани, полските рокери поемат щафетата".

на поляците е, че винаги са втора ръка. Втора ръка в леглото, та полякините знаем какви ги вършат по морето. Втора ръка на труда, че немците ги имат за бели роби. Като армия са пък далеч назад. Втори са дори и по пиенето на водка, за което ги най-боли, та затова ненавиждат руснаците.

По байтошово време на морето често общувахме и с поляци, и полякини разбира се. Намирахме ги за много общителни възпитани хора. Много рядко сред тях се случваше някой, който да изразява ненавист към руснаците. Всъщност аз помня само един такъв случай и той беше сам, в компанията на няколко французи, та поради това тогава нямах впечатлението, че поляците мразят руснаците. Може би пък да съм попадал все на "изключения", но надали. Мисля, че приказките в този смисъл са твърде пресилени. По-късно вървеше информация за разни там народни вълнения и активността на "Солидарност", но поляците продължаваха да идват у нас и по нищо не личеше, нито пък споделяха, че става нещо кой знае какво при тях. Освен това си пътуваха където си искат, тъй като помня, че от България "прескачаха" и до Турция.

Като човек попътувал, ще ти кажа - отиди в Полша, Унгария, Чехия, Естония, Германия (източна) и опитай да си общуваш с местните на руски език. Гарантирам ще удариш в бетонна стена. В Талин я виждам женицата, че разбира какво й казвам на руски и ми вика не разбирам, не искам да говоря руски. Като че ли има значение на какъв език ще продава. От друга страна като кажеш, че си българин те гледат по друг начин и виждаш усмивка на лицата. Така, че "обичат" си ги много, но защо ли не искат да си общуват с тях (руснаците) или на езика им... Който на каквото си е постлал.

Поляците винаги са бли глезениците на Запада /нали са католици/. Само че в тази дълбока икономическа криза Запада гледа да спаси себе си, а не любимците си. С парите налети в НПО-тата им за подкупване на политици, поляците скоро ще се окажат в положението на украинците.

Запада е предимно протестантски, слънце. Поне, богата му част.

Само санкции до дупка и изолация на путинизма е решението на кризата с войнолюбеца в Кремъл!Руснаците трябва да разберат ,че с Путин и шайката му ,няма да стигнат до никаде!

Ем то хубаво да го разберат, ама като не знаят къде е това "никАде" как да го разберат. Поне кажи, град ли е това, икономически термин ли е или не дай боже рожба на неграмотността?

Известно е,че нищо руско не е добре дошло в Полша от векове и руснаците,особинно путинофилите,го знаят добре,но се учудвам на нахалството и тъпотията на путкиновите рокери,да се навират там,явно търсейки провокации!Не само поляците ,а и всички европийци не ги искат!Противни са!

Да, то защото никой не ги иска руснациет и затова крайморските бетонолиери ореваха света, че таи година нямало достатъчно туристи и ще закриват сезина на загуба...не че някога са го закрили на печалба по документи!

Черноморските бетонолиери всяка година реват по тоя начин независимо колко туристи има. Също е и за планиските бетонолиери.

Ако ги нямаше руснаците през втората световна война, поляците и до ден днешен щяха да обитават сапунерките на германците!

Да не би тези "Байкеры" (рокери на руски, от англ. biker) да са искали да поднесат цветя на мемориала в Катин, издигнат в чест на онези 22 000 полски войници, офицери и интелектуалци, избити от руската армия "освободителка" през 1939, когато Сталин окупира независима Полша? Едва ли! Пък ако случайно са решили да посетят местата, където руската армия "освободителка" е минавала и "освобождавала", то да се отбият и през Литва, която през 1940 е "освободена" от 35 000 литовци, а други 140 000 биват депортирани

Уби ме с глупостите ,които си написал! А бе тиквеници,защо не се научите да четете сериозни исторически изследвания, а да не повтаряте лъжите на разни донеутрепани фашаги и неонацисти!

Мото клуб блядовете от ада са решили по случай победата да обиколят 50 пъти мавзолея на Ленин

Само,дето не се разбра,какви са званията на "рокерите" и в кои поделения служат?!

Това със спирането е адски ретроградно.През 1968 за младежкия фестивал в София така нашите спряха на Калотина някакви чехи щото носели идеологическа диверсия.Му-ха-ха-ха. Горките поляци... Къде отиваш Европо?

Естествено, че няма да ги допуснат. Путиняшките блядове да си се връщат назад при бащицата си - дядя Путя.

Отдадоха почит и вече пътуват към Берлин . Поне акотуализарайте инфото ДИР !

Tези руски рокери ,като искат да отидат до Берлин могат спокойно и със голямото гостоприемство на българските власти със топли чувства и връзки от съветски времена да отидат до мечтаният Берлин!

както казват сърбите " наша войска назад не знае. Напред напред па кругом и па напред" та и руските рокерчета съща сръбска армия

деер

Голям страх от едни рокери?! Тази демокрация много интересна - хе трябва съд , хем може и без съд! ДПС заедно с останалите до 240 депутата ни подготвят 25 години да ни лапне Турция, но никой "гък" не казва! Един турски камион не спряхме, един имам не изгонихме, защо не ги накарахме немците от турски произход да пообиколят през Албания, Македония и Гърция, като ни притискат да им признаваме потребностите, а колко кина в Германия са със субтитри например?...

Хайде като е толкова ербап Путьо и като приема референдума в Крим да приеме референдум и в Сибир, Абхазия, Чечня, Кабардино-Балкария и още над 50 народности, подложени на тотален геноцид от Русия!

в Ню Йорк или Вашингтон? Ами ако спечели? Ще махнете ли "демократично" О'Бамаба?

ДОНАЛД ТУСК НЕ Е ЧИСТ ПОЛЯК А Е ОТ ПОМЕРАНСКИТЕ НЕМЦИ :))) POMERANIA ГУГЪЛ

То и Путин не е чист руснак ,ама полза от това никаква... :)

Пукайте се , анонимни лузъри, над 200 рокери от Ночные Волки вече яздят по пътищата на Полша и са се насочили към Берлин. 70 години по-късно историята се повтаря!

Русия иска обяснения от Полша заради Нощните вълциА какви са тия вопли на Кремъл???

Ако са Гейове тръгнали на Парад ще ги пуснете ама нали са руснаци ... с оръжие ли са , или са тръгнали да почетат пътя на Разгромяването на Фашизма . Долни Предерастки Евро-утрепки !

на са просто руснаци а 'придворните' рокери на Путин. И между тях със сигурност има значителен брой 'fruit-cakes' съдейки по смешните облекла и комплексираното им поведение. Тъй че- по-леко със заклинанията ;)

Говориш така, защото не си виждал Хелс ейнджъл, човече аахахаха

Четете западната преса, ако искате да знаете истината! Днес 200 членове на клуб Нощни Вълци минаха полската граница. 10 членове бяха спрени на границата. Останалите 200 рокери от клуба бяха посрещнати от полския рокер клуб Катин райдърс и посетиха Катин, където поднесоха цветя. Рокерите минаха заедно по Вършавския мост и се отправиха към посолството на Русия в Полша.

Да бе и затова Кабаев вие като вук на офци, що не му пуснали рокерчетата в Полша. Направо да вземе да ги обади на другарката тия гадни полячета, дето го разплакаха

Кой ще пусне в нормалния свят фашистката путинска Орда на мотори

За всички, които смятат заплахите на Путьо за мъжествени да кажа: да заплашиш някого със сила не е мъжественост, а страх и комплекси!Ако някой си мисли, че демократичния свят е незащитен е идиот! Демократичния свят обаче не желае световното унищожение, защото свободните хора искат да живеят, да усещат, да се развиват, да се влюбват и т.н., все неща, за които смахнатите последователи на жужето от Кремъл пет пари не дават!

А кога точно и как Путин е заплашил т.нар. "демократичен" свят? В последните 2 години гледаме само обратното - Русия търпи заплахи и санкции. Би ли ни дал източник, цитати и т.н. , защото на голи твърдения се наслушахме.

Батьо, Путин нахлу и превзе части от една суверена държава! Ако ти наричаш това борба за мир, може би и Хитлер, и Сталин са търсили мира нападайки Полша и избивайки интелигенцията и?

а безхаберното дрънкане за Искандери , че доктрината за ненападение не важала и пр ? Познат прекарал доста време в СССР и Русия сподели чистосърдечно - чудо е че 'тези михлюзи' досега не са вдигнали Света във въздуха.

Не ги е срам поляците - убиха детските мечти на руснаците да карат по асфалт!

Слаба мозъчна колика е довела до нещастния ти коментар.

'мозъчна колика' ? Титан в Медицината значи .. предавам се!

в ТАЗИ СТАТИЯ НЕ ВИЖДАМ ДАЛИ ИМА НЯКАКВА ВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ. Само журналистически екип на НТВ е бил спрян на границата на Полша и недопуснат да премине - без обяснение. Рокери не са спирани. Днес Нощни вълци навлезе на територията на Полша, придружени от полски рокери, които ги последваха. Не разбирам статията на дир - тя е невярна и дезинформираща. За точна информация търсете в гугъл блога на Нощни вълци - Официальный блог Мотоклуба НОЧНЫЕ ВОЛКИ, където има информация за целия преход ден по ден плюс снимки от деня. Днес има снимки от Полша - преминаването на рокерите през Варшавския мост и насочването към Брест. Отиват също така и в посолството на Русия в Полша.

Всъщност полските власти мислят за здравето и най-вече за живота на руските пияндета. А са ги пуснали в Полша, а не са излезли от там. Поляците такава любов изпитват към руснаците, че ум да ти зайде... То не е любов, то не е чудо! Славянска любов...

Мили мой Ози, ако мислиш, че руснаците са пияндета, то явно ти не познаваш поляци и не си ходил в Полша никога. Поне някоя полякиня лятото на 76-та на морето не си ли срещнал, за да знаеш, че поляците бият неколкократно руснаците по алкохолизъм.

Именно, за чий са им още пияндета?

А, да. А аз познавах една Елжбета, дето изпиваше на екс половин литър водка и нищо и нямаше. Велика беше.

пуснете ги бре ще се върнат за танковете беееееее

Немското общество изживя своя катарзис и своята вина и за Освиенцим, Аушвиц, Треблинка и т.н. прие вината и погледна напред и в днешно време направи така, че подобна трагедия да не се повтори! Какво направи Русия - нищо! В момента в Русия хората с различно мислене и поведение биват затваряни бити, измъчвани и убивани! Аз не мразя народът на Русия, но се възмущавам, че не се надига срещу диктатурата на Кремълското джудже! Путин удобно се крие зад тонове желязо, под формата на оръжие, което доказва само, че е много слаб мъж! Един достоен човек излиза и преодолява комплексите си, а не се крие зад оръжие!

+++

Напразно се хабиш и се изсилваш. Русия не иска война и такава няма само защото Путин е търпелив човек. Впрочем 200 рокери от вълците вече пътуват по пътищана Полша - необезпокоявани от никой и любезно посрещнати от поляците.

А какви са тия 200 руски мотоциклетиста дето са влезли в Полша. Между тях и губернатора на Калининградска област. И кой е бил на военното гробище в Бранево, Полша, заедно с полски ветерани.

В групата на рокерите бил ли е и познавачът на руски униформи Съргей?

панахида на СССР на 9 Май ще е изнасянето

Да ги накарат да си платят за един курс по безопасност на движението и после да им се конфискуват матациклите за да се покрият разноските по репатрирането.

ЖЕРТВИ ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА САМО МИРНИ ЖИТЕЛИ ... ИЛИ ЗАЩО ПОЛЯЦИТЕ СА ИДИОТИ :) - СССР - 15 245 000 - КИТАЙ - 7 200 000 - ПОЛША - 5 600 000 - ИНДОНЕЗИЯ - 4 000 000 - ИНДИЯ - 3 000 000 - ГЕРМАНИЯ - 2 470 000 - ФРЕНСКИ ИНДОКИТАЙ - 2 020 000 - БИРМА - 1 070 000 - ФИЛИПИНИТЕ - 960 000 - ЮГОСЛАВИЯ - 750 000 - МАЛАЙЗИЯ - 695 000 - ЯПОНИЯ - 690 000 - ЕТИОПИЯ - 610 000 - РУМЪНИЯ - 500 000 - ФРАНЦИЯ - 412 000 - ГЪРЦИЯ - 375 000 - ЧЕХОСЛОВАКИЯ - 335 000 - УНГАРИЯ - 270 000 - ХОЛАНДИЯ - 182 000 - АВСТРИЯ - 140 000 ...... - САЩ - 3000 ....

ГЕРМАНЦИТЕ ИЗБИХА 5.6 МИЛИОНА ПОЛЯЦИ :))

Я кажи колко от тези поляци са избити от руснаците!!! Не е зле са си спомниш за осемдесетте години, за Солидарност.

Явно малко жертви е дала Полша, щом толкова бързо е забравила жертвите си и концентрационните лагери. Още е трябвало явно, щом днешните полски политици са обикновени марионетки, забравили историята на Полша.

Май разказваме "отбрани" части от историята, а? Я да прочетеш целия учебник!

zeddd

В голяма грешка си, ако смяташ, че всичките жертви на Полша са от нацистите. Показва също, че не познаваш добре историята.

- МИРНИ ЖЕРТВИ В БЪЛГАРИЯ ВТОРААТА СВЕТОВНА - 2516 ДУШИ - ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БОМБАНДИРОВКИ - ТА НА ТИЯ АМЕРИКАНСКИ УБИЙЦИ ДЕТО ИМА ПАМЕТНИК В СОФИЯ :)

Германците са унищожавали евреи, а руснаците - поляци. Което означава, че поляците не са идиоти, идиот си ти.

Елементарната хигиена на общуването предполага подобни пършивци да не бъдат допускани. Тръгнали като аслани па се върнали насрани

Аз понеже знам малко полски ще допълня новината с това, че в знак на несъгласие с решението на митническите власти,рокери от клуб "Катински братя", блокираха границата за няколко часа. Дезинформацията е безмислица

И в някогашните соц. страни всички мразеха руснаците. И това няма да се промени никога, защото това племе е с дивашки манталитет. Огромна бариера ги дели от цивилизованите хора.

Чудя се на тебе, от каква страна на бариерата си ти. Не мразят руснаците, а мразят комунизма или по-точно социализма, но не давате сметка, че на самите обикновени раснаци не беше никак добре.

Аз лично съм от българската страна. И ме боли....шлифера колко им е било зле на руснаците.

В България не ги мразеха. И сега не ги мразят. И все по-симпатични им стават.

Това важи само за БСП и Атака, но те са малцинство.

вместо да правят пропаганда за " царете" си, да идат до непал, та да помагат. някак не си спомням, русия да е оказвала помощ pri podobni bedstwija, както нормалните страни.

Изпратиха веднага след земетресението. Очевидно новината не е достигнала до теб, защото четеш и гледаш само сиенен и бибиси. МЧС России отправило в Непал несколько самолётов со специалистами, а также поисковые вертолёты и беспилотные летательные аппараты. С учетом географического местоположения Непала спасатели оснащены специальным, в том числе альпинистским, оборудованием и снаряжением для проведения поисково-спасательных работ, как в городской черте, так и в горной местности. Россия отправила в Непал, пострадавший от разрушительного землетрясения, два самолета МЧС. Они летят из Москвы в Катманду с дозаправкой в Дели. Как сообщили в ведомстве, если потребуется, предоставят еще два борта с аэромобильными госпиталями.

И Щатите пращат 70 души + 45 тона помощ.

Така правят мишките позовават се на Шенген, ЕС и други простотии, демокрацията е друго нещо тя не забранява различните!! Иначе демокрацията щеше да забранява, гейовете , лезбийките, мислещите по различен начин, ало Европейския съюз излез с чест от ситуацията, не слушай САЩ мисли различно!!!

Демократите и тези които обичат цензурата не слагат минуси на демократичните изказвания!!!

Накарай Путин да мисли разлино ха ха ха...

Е, кво ше дирят тия пропаднали типове в ЕС?! Имат си Сибир - да ходят там. И още по-добре да отидат в Сев. Корея да празнуват. Високоразвита, братска държава. Също като Русия.

Съвсем правилно са ги спрели. Руски мутри и путинови нацисти... Това заслужават.

Полша нищо не е научила за ВСВ. Ако не бяха тези, които днес пропъждат, щяха да са на сапун и на дим от комина на пещите. Уви, който не си взема поука от историята е принуден да я изживее отново.

Да, бе питай потомците на жертвите от Катин с какъв сапун се мият наследниците на Сталин!

Така, така, да споменем удобно Катин, а да премълчим Аушвиц, Дахау и Бухенвалд? Коя истина бе, Минко, на кого се кланя Полша днес? Кому прави реверанси?

Впрочем същите тия рокери, заедно с полските си приятели първо минаха през Катин, за да поставят цветя. Смисълът на всичко е "да не се повтаря", а това, че някой обяснява какви са тия хора не означава, че е така. Как ще ми обясниш тогава поддръжката от полски рокери? Рекерите по принцип са по-пернати от средното и някак си не е убедително да ми обясниш, че тия поляци са путинови агенти.

ела на гробището край Катин и ще ти дойде акъла в кратуната. И СЕ МОЛИ да не те гръмнат в ТИЛА с вързани отзад ръце !!!

вече не е актуално,рязват ти главата пред камера. Защо ровите неща станали преди много години а не виждате какво се задава????

Точно тия мазни пияндурници са спасили Полша преди 70 г. Как пък не?! А що не се сети да уточниш, че ВСВ започва именно след нахлуването на руснаците (и германците) там?

Преди 70 години двама малоумни идиота - Хитлер и Сталин запалиха една война довела до масово унищожение и над 55 000 000 жертви! Днес, след 70 години едната държава е пример за демокрация и икономически и културен просперитет, а другата се управлява от също такъв кухоглав идиот, икономическото и културното и настояще е като от 16 век! Два свята, единият е излишен!

Така казаха и турците за арменците 1915 г. Едните са излишни ... А тези, набедените за излишни къде да отидат ?

Ами не мисля. Знаеш ли защо? Защо днес Германия е забранена тази част от историята - да споменеш Хитлер? Хахахаха. Срамът на победените. Войната я запали едно комплексирано човече - еврейско германче. В момента това отново се случва - Меркел и нейните боклуци приятели зад океана се опитват отново да драснат фитила. По хиляди начини, като се почне с кривите краставици, щастливите свине, гей браковете, третия пол, отричането на християнските ценности, населявайки най-стария континент Европа с всякаква африканска паплач...По хиляди начини. Да се надяваме, че търпението на Путин е голямо. И мъдростта му безкрайна.

Кой си ти че да кажеш кое е излишно??? Господ ли си или какво??? Щом на хората им харесва да живеят там...да си живеят.

Светът им е излишен, а не хората, но такива като вас само за изтребление мислят!

Коя държава е пример за демокрация и икономически и културен просперитет казваш? Всичко е относително друже, много относително. Ако говориш за Германия погледни й прираста на населението и то заедно с потоците имигранти - гони нашия. Ако говориш за демокрация - дали тя е добро във формата дето е за пример? Как така в една друга демокрация хора с умствени проблеми стават президенти и държат онова копче (Буш), как едва не стана президент една домакиня, която въобще не е наясно с нищо? Това за пример ли е - пример колко опасно нещо е изборът, макат и свободен, по пропаганда и баснословие? Икономически растеж, хм, ако вълците имат икономически растеж, то агнетата ще трябва да гледат по-икономично на шансовете си да доживеят старост, а дори и да не мислим за такива метафори - кое е растеж? Има ли свободен пазар, ако манипулацията на избора ти е основната стока? Свободен за кого? Ти знаеш ли какво избираш, разбираш ли качествата на стоките и услугите, които избираш или се мислиш за свободен защотото телевизорът ти говори и познатите ти те осведомяват? Дано да пишеш тия глупости за пари, защото не си даваш сметка накъде върви тоя твой свят за пример.

Това е европейската демокрация!

Да идват насам, и тях ще посрещнем с хляб и сол, като уногундурите, куманите, татарите, узите, печенегите, скитите, латинците, османлиите и вермахта.

15 мотоциклетисти, субсидирани от Путин с около 18 милиона рубли. Това е всичко! На полско-белоруската граница не им останало нищо друго освен с подвити опашки да се върнат обратно! Походът към Берлин е само в увредените им от кремълска пропаганда глави!

Спокойно евросерко,тангото е бавно. Ще ги пуснат, защото не могат да ги спрат.Ако не беше СССР щяхме да се мием със сапун от поляци.А ти резанков слагай потурите, вазелина и на Турски поток...

Днеска са с мотоциклети.....И не ги пускат..Утре ще са с руски танкове Т-90 и Армата Т-14...И няма д аима кой да не ги пусне и да ги спре..Така че поляците да се запзасяват с възелин..Кат не искат со кротко со благо ..щ е го получат четвъртития:)

им го писах нам колко си пъти.....пред рокерите Т-14.....

Само с танкове и без авиация ? Щото там куцат работите, не че с танковете са много цъфнали..

Истина е . Руснакът, може да тръгне на екскурзия само ако е в танк. А те на мотоциклети и колко? Десет. Да бяха поне 2000 и в танкове. :) :) :)

На роби държава не се прави, защото те винаги са предатели и неблагодарни. Цезар Това представляваме ние българите и се чудим какви са причината.Робско племе сме, а не народ.... Поляците са същите, за хохолите да не говорим, защото думата означава роб работещ под слънцето..

Тъпи поляци, не разбрахте ли още, че ако не беще СССР нямаше вече да ви има. Приятелите ви германците, щяха да направят от вас много сапун. Етати комплексарите сте.

Кога поляците обелязваха "Катин"? Ще има да стоят на границата с Русия.

Господа юнаци дето пищете минуси. Опитайте се да бъдете обективни. Не е ли вярно,че на 1 март 1939 г. Германия премаза Полша за 3 дни като унищожи милиони полаци ...

Германия премаза половин Полша. Другата половина я премаза СССР.

stan_posta@

Ами не е вярно. Операцията трае от 1-ви септември до 6-ти октомври (36 дни). Загинали 69 хиляди, ранени 153 хиляди, пленени 852 хиляди поляци. Скоро и бързо ще се поучим от историята, ако си играем с цифрите ...

Вместо да дрънкаш глупости вземи се поинформирай първо. Когато Германия нападна Полша от Запад, СССР влезе от изток и завзе колкото можа. Плениха много полски войници включително почти всички офицери на полската армия. Всички тези офицери - около 2 - 3 000 човека бяха избити от руснаците по заповед на Сталин през 1940 г., а Полша де факто беше поделена между Германия и СССР. Поляци и руснаци по принцип не се обичат от векове както това се случва между държави и народи, които граничат заради войните, които са водили в миналото, но след събитията от началото на 2-та Световна и след следвоенната окупация на Полша от разположените корпуси на СССР на тяхна територия за 45 г. социализъм поляците мразят в червата руснаците. Такива ми ти работи - трябва да почетеш малко история преди да коментираш подобни новини.

Ако говориш за Катин, доклада на Берия който гдето уж наредил да ги изтрепат е менте барабар със подписа на Сталин върху него

Г-н Историк, четеш историята ,както Дяволът Евангелието

Пред Господ се изправили Брежнев, Кол и Гомулка (полски генсек от близкото минало). Всяка от душите имала право на едно желание. Брежнев: - Всички германци да умрат! Господ: - Ами, добре. Кол: - Всички руси да умрат! Господ: - Ммм, щом казваш... А ти, господин Гомулка? Гомулка: - За мен едно кафе.