Земан затвори вратите на двореца за американския посланик

Чешкият президент Милош Земан каза, че няма да приема в своята официална резиденция посланика на САЩ в Прага Андрю Шапиро.

Обратно в новината

Коментари - Земан затвори вратите на двореца за американския посланик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само че няма да ходи на парада. Набиха му чивиите и бързо подви опашка Милошката. Разбра, че ще има яки шутове за всеки, който поддържа руските престъпници.

Какъв спам е това, че представители на САЩ искат да се самопоканят на същият парад, за който се опитват да разубеждават европейските ръководители да не присъстват, какъвто е случаят с нашият прецедент?

какво недоволства? Нали народа чешки ги нахрани с домати, малко благодарност да покажат!

Само едно ще кажа: Когато и българските политици започнат да се държат с чувството за национално достойнство, демонстрирано от чешкия президент, тогава и само тогава ще усетим, че живеем и в по-добри времена. Всички аналогии с Уорлик и Пардю, се открояват гротескно на този фон...

Земан е истински родолюбец и човек с достойство, на което може да завиди нашият Гиньоло. То трябва да имаш хъс дори и да завиждаш, пък нашето момче само "бисери" ръси от време на време.

Ша та срина,бееее !

е решило да му спре командировъчните! Ще трябва да ходи на автостоп до Москва.

Нищо ново президента е комунде.

БРАВО НА ЧЕШКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е СРЕД СТРАНИТЕ КОИТО ИМАТ НОРМАЛНИ И ДОСТОЙНИ ПОЛИТИЦИ!!!

хамериканците се мешат дето не им е работа не им е за последно ако мине номера надявам се че все повече политици ще им показват мястото и ще изискават уважение към техните решения и няма да търпят брутален американск диктат ...

мислещ човек-политик на народа си

между две водки!

САЩ нямат никакъв шанс в нормалните европейски държави и никой не споделя агресивната им геноцитна политика по света, затова се насочват към най-бедните и корумпирани държави за подкрепа. Ръководителите на тези страни ограбват народите си и са готови на всичко, включително и на безплатни американски военни бази и други унижения за да запазят статуквото си на ненаказани крадци и грабители, като рискуват живота и продават бъдещето на народите си.

то и орбан го хвалихте че голям и тнт. пък нещо.....?

БРАВО!

Завиждам им на чехите!

Yankee, сикимини!!!

И аз искам да имаме такъв ПРЕЗИДЕНТ !!!

от алкохолизъм ли?

Като знаем как изглежда един достоен прзидент да не избираме пак ирландски овчарки и магарета!!!

поздравления, ето един умен и далновиден политик, който, не се съобразява с мнението на" най-голямата демокрация "- даже напротив, показва им вратата на" демократите"- а у нас кога..... ще го доживеем ли да видим един нашенски шушон да се опълчи някога за нещо на "демократите" отвъд океаназа благото на българия и българите

браво Земан,не им се продавай да те тъпче американеца,те са нагли диктатори и ограбвачи на народите

Добре, че не всички са на тоз акъл, щото иначе как ще продължим да изнасяме демокрация?

В ЧЕХИЯ ИМА МЪЖЕ И ПОЛИТИЦИ!! ИКОНОМИЧЕСКИ ЧЕХИЯ Е ДОБРЕ ЗАЩОТО ПО-ВАЖНО ЗА ТЯХ Е ДА ИМАШ ПОЗИЦИИ И ИКОНОМИЧЕСКА РАВНОПРАВНА ИЗГОДА !!ТОГАВА ХОРАТА ТЕ ЦЕНЯТ И ИМАТ ЗА РАВЕН ПАРТНЬОР,А НИЕ КАКВО СМЕ СТАРА СЕЛСКА ЧЕРГА ВЪРХУКОЯТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА МИНЕ И ДА ТЕ ИЗТУПА КОГАТО ИСКА!!!!!!!!!!!БРАВО ДОСТОЕН ЧЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ!!

Гнидите на кърлежа САЩ трябва да се поставят на мястото им! Отстранени и смачкани в кофата за буклук, вместо да смучат кръвта на хората и да сеят смърт по целия свят. Крадци, които продават чужди, скъпи и вредни атомни реактори, добиват шихтов газ в плодородни зами и американски тецове под натиск ,за рушвети на продажни правителства. Страна която бомбардира с атомни бомби мирни градове и съседите ни и нас с уранови. Браво на хора, като Чешкия президент, като Унгарския президент, браво на хора като Меркел, като Гърците и жалко за президент - карикатура на женски полов орган, които го прекъсват по време на изказване по Българската телевизия за реклама на дамски превръзки. За нас ОФШОРНА демокрация, американски такове, безплатни военни бази на неплатежоспособни агресори и бодрото: Здравейте колорадски бръмбари!

СОЦИАЛИЗЪМ: да нахраниш гладния с риба. КАПИТАЛИЗЪМ, кaкто го описваха: да не се храни гладния с риба, а да му се даде въдица. КАПИТАЛИЗЪМ НА ДЕЛО: да не му се даде въдица, а да му се продаде на кредит, без да му се обяснява, че той няма достъп до язовира, пък и няма право да лови, тъй като язовирът и рибата са отдавна собственост на този, който му е дал въдицата на кредит, на когото вече дължи и за въдицата.

И при соц`а нямаше риба без пари, това поне го помня...

Ама сега всякакви дървени философи изтъкват, че тогава заработвахме малко пари, пък никой не казваше че и рибата и сиренето бяха евтини... че с една Минимална работна заплата от 140 лв можее да се купят към 54 кг краве сирене, 11 чифта и нещо мъжки сандали (от естествена кожа), 2333 билетчета за градски транспорт, 4375 KWh дневна енергия или 6384 KWh нощна, да се обядва 150-180 пъти в работнически стол с пълен порцион (първо, второ и трето), да се купят 29 кг свински бут без кокал... Като нито сиренето беше менте, нито сандалите бяха от изкуствена кожа.

а помниш ли баби имаше и кучешка радост от 1,ш0 ама от месоооо, а сега бабин мои ядеш родопсска на житница от 6,50 в която не се знае дали има месо но,сас сигурност има го.но. та,бабиното аз помня много по-отдавна от теб.помня че нямаше банани но,имахме пари а сега има банани но,пара иог *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нормално е свободните хора да одобряват позицията на Земан! Родените роби са си винаги роби и са винаги на колене! Преди бяха на колене пред СССР, а сега са колене пред САЩ!

Виждам, че някакъв екземпляр от робската дружинка се е обидил. Това само ме радва!

свободни хора знаят какво Путин върши в Украйна, никой трол не може да ги убеди, че руските войничета са се заблудили там!

Безсмислено е да влизам в полемика с такива като теб, но само едно ще ти кажа, че лично министърът на отбраната на Украйна е заявил, че руски войски (и войничета съответно) в Украйна не е имало. А ти си пиши, че чаветата трябва да ядат!

Би трябвало да затвори вратите нз резиденцията си за нашия президент, защото той нареди на Обама да не присъстват държавни глави от НАТО и ЕС на парада в Русия. Посланикът просто изпълнява заповед.

на президента. може посланикът да почете рускитге вйници но чехите не забравят като нас. помнят как танковеде дойдоха и убиваха в Прага хората които смело се изправиха и казаха - "стига -искаме свобода"

Може ли превод !

Така постъпват ДЪРЖАВНИЦИТЕ С ХАРАКТЕР! А не като нашата кратуна,която послушно,и безропотно вдига РЪЧИЧКА.

дори и на снимката е пиян!

включително и България са участвали в разгрома на хитлеризма!Защо Русия си приписва победата само на себе си ?

Затова и Путин кани всички европейски лидери на парада. А 1945г единственият чужденец, удостоен от СССР да бъде поканен на официалната трибуна на парада е бил нашият ген. Стойчев

още един достоен човек и мъж на място! Браво на Чешкият Президент!

Има достатъчно клипове в мрежата, където на официални тържества едва го държат! Как може да се спре един такъв човек, когато знае, че в Москва, ще го черпят неограничено с водка!

Гнидите на кърлежа САЩ трябва да се поставят на мястото им! Отстранени и смачкани в кофата за буклук, вместо да смучат кръвта на хората и да сеят смърт по целия свят. Крадци, които продават чужди, скъпи и вредни атомни реактори, добиват шихтов газ в плодородни зами и американски тецове под натиск ,за рушвети на продажни правителства. Страна която бомбардира с атомни бомби мирни градове и съседите ни и нас с уранови. Браво на хора, като Чешкия президент, като Унгарския президент, браво на хора като Меркел, като Гърците и жалко за президент - карикатура на женски полов орган, които го прекъсват по време на изказване по Българската телевизия за реклама на дамски превръзки. За нас ОФШОРНА демокрация, американски такове и безплатни военни бази на неплатежоспособни агресори.

ами той ако не пие няма да е мъж,а че е мъж се вижда по изказването му.Що нашия не се изцепи така!

А, за Чехльо не тъй! Той е гъвкъв и послушен, него в УСА много го арешат!

ако се наредят в строй всички загинали във Втората световна война и да почнат да минават на парада в Москва, ще им трябва 19 ДНИ , за да минат всички войници, загинали в битки ! Поне пред смъртта трябва да имаме респект !

ЕВАЛА ИСТИНСКИ ДОСТОЕН МЪЖ И ПРЕЗИДЕНТ!!!

КОЛКО ДОСТОЙНО СЕ КЛАТИ ПИЯН НА ПРИЕМИТЕ!

За достойнството на една нация, първоначално изводите се правят от достойнството на нейните политици, а в последствие и от нейните граждани! Къде сме ние, си отговорете сами!

като ти гледам писанията азия !при най достойния , да се свети името му путину !

Европейски политик мъжкар с топки и собствено мнение ! Американския посланик нямаше да се роди , ако майка му не е избягала 1939година от Прага ,когато нацистите преследваха евреите , затова той като представител на тази нация се бори с държавата спасила милион евреи от холокост ,позор !

Хамериканският ненормалник Ендрю Шапиро смятал кое е правилно и кое неправилно в действичта на чешкия президент. И се изказва най-нахално публично. А Милош Земан ще присъства на парада на победата против фашизма в Москва, което е най-нормалното нещо в света.

и браво,мошениците -вън

за какво става въпрос? Отварям да видя кой е тоя и опааа, гледам на снимката - путлерас, същи янукович в сурата. Хора, видите ли такива лица на висок пост, уведомявайте специализираните органи за борба с путлерастията. Такова лице издава жестоко промит мозък, в него се въртят частушки, "да живей дружбата", "смърт на фашизЪма", водка, и някакви изкривени идеали и заблуда, че "строят" си беше ОК, ама някой отвън го бил разрушил. Добре че навреме се е издал, те чехите много обичат мужикията, браЦки народ са, най-обичат да ги освобождават. От държавите в източна европа, сега членки на ЕС и НАТО, най-много путлерастията се е разпространила в България и РУмъния, така че за чехите съм спокоен, също и за румънците.

А Ви нещо лошо и погрешно ли намирате в лозунга : "смърт на фашизЪма" ???

Къде да са тържествата по случай 70 г. от разграма над Германия, в Берлин ли? Тябва ли да се политизира историята, да си спомним бойкота на олимпийските игри в Москва през 1980г. За 35г. Европа не е мръднала. Забележете терминилогията "Обидинена Европа". Никога не е била така разединена, а което е по-лошото, вижте кой ни казва на "обидинените" и достойния отговор на Земан!? "Не мога да си представя чешкият посланик във Вашингтон да дава съвети на американския президент къде да пътува". Явно "Пантовчо " е инструктиран добре и е много послушен.

Пише се обЕдинена, думата идва от Единен а не Идинен. И ПантоФчо, от пантоф. Хайде научете се първо да пишете пък тогава коментирайте, моля.

Прав си че трябва да се спазва правописът, но важното е идеята и становището, които липсват при теб.

абе не трябва посланик да дава акъл на президента , но ако не беше сащ да даде пари и акъл след втората световна , европа сега щеше да е същата кочина като русия .

А американските войски си почиват на Хаваите и пеят Кумбая!!! Поредното безочно, цинично и варварско изказване на американски официален представител. Сеят смърт, хаос и разруха по цял свят, а тръгнали почтеност да раздават!!!

така си е ! всички бягат от щатите ! там се обезлюди . из прерията призрачни бизони и скалпирани индианци .

Идиот! Дори не можеш да защитиш това, за което "се бориш" ( имам предвид парите, които ти плащат за писането)

BRAVO na prezidenta Zeman !

КОМУНЯГАТА ПАРТИЯТА СИ МЕНИ, АМА БОЛНИЯ МУ МОЗЪК СИ ОСТАВА!!! ЗА КОМУНЯГАТА ЛЕЧЕНИЕТО Е ГРОБА!!!

твоето лечение е да чукаш камъни доживот в белене

На това се казва "ДЕМОКРАТИЧНО" изказване. Ти за демократ ли минаваш? Изменихте смисъла на думите!!!

След появата на заглавието, "Вашингтон си купи България" в таблоида "труп". Аз вече сериозно се замислям, какви ли "добрини" още ще донесе на България и "Трансатлантическото партньорство за търговия и инвестиции" (ТПТИ). Обаче знам, Обещано ми е, "палачинката" Господ да я обърне веднага когато стане безкрайно зле дереджето. (Все пак сме в "страстната седмица".)