Коментари - Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили | Днес.dir.bg

Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили

Привържениците на Михаил Саакашвили го освободиха от полицейския микробус, с който полицията се опита да го откара от дома му.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили | Днес.dir.bg

Коментари

Погуби Украйна. Алчен и безскрупулен неофашист.Дано го свалят!!

Това ще е краят на хунтата, защото посегнаха на най-големия демократ и военен стратег на всички времена, ха ха! Искам сега посланик Балтаджи да ми обясни кои са здравите сили в битката за Киев.

Майко мила, че в тази т.н "Украйна" съвсем я Омесиха, като Волски тезеци със слама - и се Мажат Един - Друг, че тази лайняна смес за това много я бива. ------------ Логиката говори - Донбас добре направи, че се Раздели с тез Лайняри Окончателно. Даже нямат и Мерак в Донецк да се "разходят" до Киев за да провесят няколко "Видни Майданци" по дърветата, че да не си хабят пароните на халост - Те - "нацитата" сами ще се изтрепят.

Пак замириса на курабийки....и Путин виновен.

Горди потомци на своите деди, великите Укри, жителите на Единна Неделима и Демократична Украйна няма да оставят една шайка да обсеби и унищожи постиженията на Революцията на Гордостта. Революцията има начало, но няма край. Революция до пълна победа делото на Майдана

Тъкмо сапунката "Украинска политика" беше започнала да става леко скучна и еднообразна и ето отново екшън. Не ни остава нищо друго освен да се запасим с пуканки и да се разположим по удобно на дивана.

Цирка в България изглежда като изискан класически балет спрямо цирка в Украйна.

не братва ... при нас просто нищо не случва освен да ни шиба всеки които ни хване ...

Ние нямаме цирк, като сграда. Имаше, но изгоря много преди 1991 и-беше до БСП и Профсъюза. Балетът също не притежава сграда, като Болшой театр , но хората танцуват, играят,гледат и се забавляват. Защо са ви притрябвали сгради? Нали има Парламент, Министерски съвет и Президентсво? Там пък има само сгради, които раждат артисти , които творят голяма забава ежедневно. Но не търсете артистите в сградите. Ново време е. Те са в медиите по цял ден, горките....

Иква сега я дробят . . . . . братята соросоиди? Убо - Янукович - проруски политик! Ами Порошенко и Сакашвили . . . . възпитаници на КГБ . . . . . путински агенти . . . хамерикански демократи . ? Казват, че до края на 2017г. ще се монтират всичките опори, оставало им по една от двете страни на арките и ще може пешком да се мине по моста. Представятели си какво означава и дали хората не разбират, какво щеше да стане в Крим, ако ги нямаше пуитиновите зелени "чоловечки" и на Кадиров "преговарящите" с баш- демократичните т.н. кримски татари.? Ами западните медии, вече открито говорят, че Путин е начело на ОПЕК, даже и Салман вече се съобразява. И Путин сега седи и се хили. двама "демократа" се бият . . . . . . .и си чака коледния подарък - цяла Украйна. Само че и ЕС и САЩ, и Украйна ще минат през "иглени уши", като Ердоган. . . Слава богу, че си отиде оня Комсмолец, чр бая попара щеше да надроби . . .

Саакашвили си е Пич ...Най -готин когато връзката изяде...и панически се струполи наземята при евентуална атака

И посланник Балтаджи се е скрил. Няма го никакъв

Порошенко сигурно се е подрискал от страх. Най-добре да бяга при Янукович, в Русия. Путин е добър човек с нежно сърце, ще ги приеме всичките

Пред президентството на Украйна протестиращите са докарали една кофа за боклук. Въпросът е кого ще бутнат в нея - Порошенко или Саакашвили. Може и двамата ...

Петрушенко, да бъде заменен от още гнусния подлец Саакашвили. И то от самите направили цивилиационен избор жалки украинци. Демократичния, свободен свят ще е доволен. Пак ще раздават курабийки на Майдана.

Много силно са им спрели парите на украинските хиени, след като започнаха да се гризат помежду си толкова явно!

САЩ въоръжаваше украинците за война с Русия. Но може да се окаже, украинците да се сбият по-между си, с американско оръжие

Този, ако бутне Порошенко и Донбас замина при Крим!

Президент, губернатор на Одесска област, опозиционер, арестант. Страшна кариера!

че "ще даде живота си за Усраина". Много е смела подлата твар Насерашвили. Знаем. Както го даваше живота си за Грузия, кога дъвка вратовръзката и лазеше по асфалта пищейки от ужас да го закрият с бронирано одеало пазвантите му, че ей-сега руския изтребител ще издумка някоя бомба? Така ли?

Тия ли ще влизат в НАТО и ЕС ????

nema 6to

za sram

Объркан съм и моля за помощ. Къде са Канадеца, Щерев, Рикардо и Мелиха? Не ми излизат опорните точки от ул. "Козяк" на компа и не зная какво да пиша .... Саакашвили нали беше наше момче? Кво става? Дайте целенаправление!

Пишеш, че Путин е виновен. За по-сигурно пишеш, че всички са агенти на Путин. Това ще докаже, че безрезеврно си убеден във вината на Путин. Слава Украине ще затвърди убеждението, че си ценен кадър.

А дали ще се извися още повече като отговорям на поздрава измислен от Роман Шухевич "Слава Украйне - Героем слава"

доказателство, че либерастията и фашизоидната заблуда водят единствено и само тежки, масови фопми на циклофрения и шизофрения. Няма друго обяснение за клиничното състояние на украинската тълпа, освен диагнозата "душевно болни".

да вървят на путката си майта!!! В селската баня, голям кеф!!!

Накъде ли ще бяга Порошенко ??? На изток ли, на запад ли ... просто се чудя.

и да мине оттука дано ни прескочи и да се озове в Сърбия - хаха

грузинеца саакашвили, армемеца аваков и "истинските " украинци валцман и гройсман са се впуснали в люта борба за да докажат кой от тях е по украинец и милее повече за украинския народ xaxaaa

Появяват се грузински снайперисти и започват да стрелят в тълпата ...

Това задържане е абсолютен фарс и театър.

по-низки и долни твари от Пърдушенко и Яйцеглав да управляват Усраина, но явно съм грешал. Побърканите усраинци харесаха още по-низка и долна твар от тия двамата, въпросния Наакашвили. Явно колкото по-долен и жалък - толкова по-харесван е.

Майданите в Украйна стават зимно време. Сега кой ще раздава курабийки и на кого, това е въпроса ????

Този път ще им раздават пирожки ;)

Циркаджии, мислехме, че само нашите мутри са такива, но тези не са по малки.

Този не го искат в Грузия, тръгнал да оправя Украйна.

съвсем изкукуригаха. Наакашвили е страхливец и подлец, долен кариерист служил в КГБ и после бързо "преориентирал" се в "демократ" подлизурко намерил си нови господари на Запад и във Вашингтон. Подъл убиец и военно престъпник, заповядал обстрел с реактивна артилерия през ноща на жителите на Цхинвали, Треперещ за кожицата си страхливец и предател изоставил изпратените от него войски на произвола на съдбата, корумпиран лъжец и крадец издирван от правосъдието в собствената си страна. И накрая подлец приютил се под крилото на хунтата в Насраина, дала му не само убежище, но и захлебващ пост - губернато на втория или третия по-големина град, а той се обърна срещу домакините си с присъщата си алчна лакомия и предателство.

Да умреш от кеф, че имало и по-големи смотаняци от населяващите Булгаристан!!!

И Саакашвили, и Порошенко са агенти на Путин, според соросоидите. Излиза, че Властелинът на Кремъл е превзел света и от скука си насъсква пешките една срещу друга. Саакашвили има защо да се бие отчаяно и да се дърпа от камионетката. Знае, че Порошенко ще го екстрадира в Грузия, а там той е пролял толкова кръв, че процесът за корупция ще бъде не дали е виновен, а дали да го дерат или да го пекат. Така свършват всички любимци на ЦРУ. Така един ден ще свърши и Порошенко.

Майдан след Майдана ... Колкото повече, толкова по-добре. Украинците си ги заслужават всичките

Кво става бе - съмишленици от една хранилка се самоизяждат?! Говедарите още ли не са се изокали за "интересите" си в "близка" Украйна и кое от протежетата си подкрепят в случая.... Или пак Путин "виновен"?

Чета и не вярвам на ушите си -политическият терор станал лице на Украйна,Саакашвили получил 0,5 млн.долара от престъпния режим на Янукович, Порошенко бил агент на Путин!?Разбирам и това ,че в Украйна имало конституция...но ми се струва ,че никой не знае какво представлява този митически документ и е абсолютно неясно кой го спазва и кога се спазва!?А кой управлява Украйна -не е необходимо да питаме...По-необяснимо е как е възможен този цирк,как е възможно начело на държава с 40 млн.да да стоят такива клоуни!?

Га ядохте курабийките не църкахте. Путин явно не трябва да влиза в Украйна, тя сама ще се разпадне. Разликата е, че като сваляха Янукович Франция и щатите откачиха да врещят "демокрация" и дори изпратиха Псаки да раздава курабийки. А сега мъчат.

след тръмп не се учудвам че порошенко и саакашвили са от ,,дълбокия,, ешелон на кгб...??? абе да не би и ...б.б. ...,,??? ,,пепел ми на устата...,,!!! може би и ,,сорос,,...??? за хилари не се съмнявам...!!! след руските милиони във фондация ,,клинтон,,...!!!

ЦРУ са царе на подибни инсценировки.

И има хора които го защитават.... !!!

Саакашвили не го искат нито в Украйна, нито в Европа, само в родната Грузия го искат. Не за друго, а за да го съдят за корупция................

Саакашвили , Прошенко... Няма значение... Най важното е руската чума да е по далече от Европа... Пък ако може и техните поклонници да изпратим по становете , като едно време в Коми ще съм тръгнем нагоре... Вярвам в това...

Това е произведението на Четвъртия райх във Вашингтон. Където са влезли всичко са осрали.Справка: България

Защо пействаш тая тъпотия ? Имате нещо да кажете за "осирането" ли ? Кажете , споделете... Може пък случайно кваса да ви е пресекъл ?

Коледа гледайте в кината или по всеки телевизионен канал - "полу-Украинската мечта". Кой ще вземе контрол над остатъка от Украйна и какъв ще е този остатък? Михлюц Безташкили, нашият високоплатен артист /Познат ви от продукции като: "Танц, целувка и Сори'- комедия с Дж. Буш Младши и "Грузинска фриидъм" ужаси със Владимир Путин;/ се бори със младото лице на киното Петро Порошенко във този динамичен хедбъстър. Кой ще спечели борбата? Старият Холивудски герой или новата Евровизия за президент? Очаквайте включвания от Москва, Брюксел, Вашингтон,Гей Навив...

Това е произведението на Четвъртия райх във Вашингтон. Където са влезли всичко са осрали.Справка: България

е бил забелязан Путин - гол до кръста, да трупа павета срещу върховната рада. Усмихнал се и намигнал на журналистка от nbc...

Абе чудя се още ли не са влезнали братушките? Ми да турят у ред тая пасмина!

Сега е ред на новите им господари да "турят ред в пасмината"...

По-тъпо от Украинец НЕМА

Коя нормална държава ще се кръсти Покрайнина. На кого, на Руската империя. Дотук с фалшивата държава. Съществува Киевска Русия, но не Киевска Украйна. Дотук по въпроса !!

има...??? ,,сорос,, и ,,соросоидите,,...!!!

Цирк,панове,цииииирк!

Накрая и Порошенко и Саакашвили ще свършат при Янукович! А това е в дачата на Путин...

На Тръмп човека ! Сега американци Хилъристи срещу Тръмписти се счепкаха :)

Това Украйна ако е държава аз съм трамвай. Чужд гражданин насилствено влиза в страната, организира метеж за сваляне на властта и всички са безсилни срещу 200 протестиращи!

Когато малцинството тероризира мнозинството.

Коментари - Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили | Днес.dir.bg

Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили

Привържениците на Михаил Саакашвили го освободиха от полицейския микробус, с който полицията се опита да го откара от дома му.

Обратно в новината

Коментари - Безредици в Киев заради ареста на Саакашвили | Днес.dir.bg

Коментари

Погуби Украйна. Алчен и безскрупулен неофашист.Дано го свалят!!

Това ще е краят на хунтата, защото посегнаха на най-големия демократ и военен стратег на всички времена, ха ха! Искам сега посланик Балтаджи да ми обясни кои са здравите сили в битката за Киев.

Майко мила, че в тази т.н "Украйна" съвсем я Омесиха, като Волски тезеци със слама - и се Мажат Един - Друг, че тази лайняна смес за това много я бива. ------------ Логиката говори - Донбас добре направи, че се Раздели с тез Лайняри Окончателно. Даже нямат и Мерак в Донецк да се "разходят" до Киев за да провесят няколко "Видни Майданци" по дърветата, че да не си хабят пароните на халост - Те - "нацитата" сами ще се изтрепят.

Пак замириса на курабийки....и Путин виновен.

Горди потомци на своите деди, великите Укри, жителите на Единна Неделима и Демократична Украйна няма да оставят една шайка да обсеби и унищожи постиженията на Революцията на Гордостта. Революцията има начало, но няма край. Революция до пълна победа делото на Майдана

Тъкмо сапунката "Украинска политика" беше започнала да става леко скучна и еднообразна и ето отново екшън. Не ни остава нищо друго освен да се запасим с пуканки и да се разположим по удобно на дивана.

Цирка в България изглежда като изискан класически балет спрямо цирка в Украйна.

не братва ... при нас просто нищо не случва освен да ни шиба всеки които ни хване ...

Ние нямаме цирк, като сграда. Имаше, но изгоря много преди 1991 и-беше до БСП и Профсъюза. Балетът също не притежава сграда, като Болшой театр , но хората танцуват, играят,гледат и се забавляват. Защо са ви притрябвали сгради? Нали има Парламент, Министерски съвет и Президентсво? Там пък има само сгради, които раждат артисти , които творят голяма забава ежедневно. Но не търсете артистите в сградите. Ново време е. Те са в медиите по цял ден, горките....

Иква сега я дробят . . . . . братята соросоиди? Убо - Янукович - проруски политик! Ами Порошенко и Сакашвили . . . . възпитаници на КГБ . . . . . путински агенти . . . хамерикански демократи . ? Казват, че до края на 2017г. ще се монтират всичките опори, оставало им по една от двете страни на арките и ще може пешком да се мине по моста. Представятели си какво означава и дали хората не разбират, какво щеше да стане в Крим, ако ги нямаше пуитиновите зелени "чоловечки" и на Кадиров "преговарящите" с баш- демократичните т.н. кримски татари.? Ами западните медии, вече открито говорят, че Путин е начело на ОПЕК, даже и Салман вече се съобразява. И Путин сега седи и се хили. двама "демократа" се бият . . . . . . .и си чака коледния подарък - цяла Украйна. Само че и ЕС и САЩ, и Украйна ще минат през "иглени уши", като Ердоган. . . Слава богу, че си отиде оня Комсмолец, чр бая попара щеше да надроби . . .

Саакашвили си е Пич ...Най -готин когато връзката изяде...и панически се струполи наземята при евентуална атака

И посланник Балтаджи се е скрил. Няма го никакъв

Порошенко сигурно се е подрискал от страх. Най-добре да бяга при Янукович, в Русия. Путин е добър човек с нежно сърце, ще ги приеме всичките

Пред президентството на Украйна протестиращите са докарали една кофа за боклук. Въпросът е кого ще бутнат в нея - Порошенко или Саакашвили. Може и двамата ...

Петрушенко, да бъде заменен от още гнусния подлец Саакашвили. И то от самите направили цивилиационен избор жалки украинци. Демократичния, свободен свят ще е доволен. Пак ще раздават курабийки на Майдана.

Много силно са им спрели парите на украинските хиени, след като започнаха да се гризат помежду си толкова явно!

САЩ въоръжаваше украинците за война с Русия. Но може да се окаже, украинците да се сбият по-между си, с американско оръжие

Този, ако бутне Порошенко и Донбас замина при Крим!

Президент, губернатор на Одесска област, опозиционер, арестант. Страшна кариера!

че "ще даде живота си за Усраина". Много е смела подлата твар Насерашвили. Знаем. Както го даваше живота си за Грузия, кога дъвка вратовръзката и лазеше по асфалта пищейки от ужас да го закрият с бронирано одеало пазвантите му, че ей-сега руския изтребител ще издумка някоя бомба? Така ли?

Тия ли ще влизат в НАТО и ЕС ????

nema 6to

za sram

Объркан съм и моля за помощ. Къде са Канадеца, Щерев, Рикардо и Мелиха? Не ми излизат опорните точки от ул. "Козяк" на компа и не зная какво да пиша .... Саакашвили нали беше наше момче? Кво става? Дайте целенаправление!

Пишеш, че Путин е виновен. За по-сигурно пишеш, че всички са агенти на Путин. Това ще докаже, че безрезеврно си убеден във вината на Путин. Слава Украине ще затвърди убеждението, че си ценен кадър.

А дали ще се извися още повече като отговорям на поздрава измислен от Роман Шухевич "Слава Украйне - Героем слава"

доказателство, че либерастията и фашизоидната заблуда водят единствено и само тежки, масови фопми на циклофрения и шизофрения. Няма друго обяснение за клиничното състояние на украинската тълпа, освен диагнозата "душевно болни".

да вървят на путката си майта!!! В селската баня, голям кеф!!!

Накъде ли ще бяга Порошенко ??? На изток ли, на запад ли ... просто се чудя.

и да мине оттука дано ни прескочи и да се озове в Сърбия - хаха

грузинеца саакашвили, армемеца аваков и "истинските " украинци валцман и гройсман са се впуснали в люта борба за да докажат кой от тях е по украинец и милее повече за украинския народ xaxaaa

Появяват се грузински снайперисти и започват да стрелят в тълпата ...

Това задържане е абсолютен фарс и театър.

по-низки и долни твари от Пърдушенко и Яйцеглав да управляват Усраина, но явно съм грешал. Побърканите усраинци харесаха още по-низка и долна твар от тия двамата, въпросния Наакашвили. Явно колкото по-долен и жалък - толкова по-харесван е.

Майданите в Украйна стават зимно време. Сега кой ще раздава курабийки и на кого, това е въпроса ????

Този път ще им раздават пирожки ;)

Циркаджии, мислехме, че само нашите мутри са такива, но тези не са по малки.

Този не го искат в Грузия, тръгнал да оправя Украйна.

съвсем изкукуригаха. Наакашвили е страхливец и подлец, долен кариерист служил в КГБ и после бързо "преориентирал" се в "демократ" подлизурко намерил си нови господари на Запад и във Вашингтон. Подъл убиец и военно престъпник, заповядал обстрел с реактивна артилерия през ноща на жителите на Цхинвали, Треперещ за кожицата си страхливец и предател изоставил изпратените от него войски на произвола на съдбата, корумпиран лъжец и крадец издирван от правосъдието в собствената си страна. И накрая подлец приютил се под крилото на хунтата в Насраина, дала му не само убежище, но и захлебващ пост - губернато на втория или третия по-големина град, а той се обърна срещу домакините си с присъщата си алчна лакомия и предателство.

Да умреш от кеф, че имало и по-големи смотаняци от населяващите Булгаристан!!!

И Саакашвили, и Порошенко са агенти на Путин, според соросоидите. Излиза, че Властелинът на Кремъл е превзел света и от скука си насъсква пешките една срещу друга. Саакашвили има защо да се бие отчаяно и да се дърпа от камионетката. Знае, че Порошенко ще го екстрадира в Грузия, а там той е пролял толкова кръв, че процесът за корупция ще бъде не дали е виновен, а дали да го дерат или да го пекат. Така свършват всички любимци на ЦРУ. Така един ден ще свърши и Порошенко.

Майдан след Майдана ... Колкото повече, толкова по-добре. Украинците си ги заслужават всичките

Кво става бе - съмишленици от една хранилка се самоизяждат?! Говедарите още ли не са се изокали за "интересите" си в "близка" Украйна и кое от протежетата си подкрепят в случая.... Или пак Путин "виновен"?

Чета и не вярвам на ушите си -политическият терор станал лице на Украйна,Саакашвили получил 0,5 млн.долара от престъпния режим на Янукович, Порошенко бил агент на Путин!?Разбирам и това ,че в Украйна имало конституция...но ми се струва ,че никой не знае какво представлява този митически документ и е абсолютно неясно кой го спазва и кога се спазва!?А кой управлява Украйна -не е необходимо да питаме...По-необяснимо е как е възможен този цирк,как е възможно начело на държава с 40 млн.да да стоят такива клоуни!?

Га ядохте курабийките не църкахте. Путин явно не трябва да влиза в Украйна, тя сама ще се разпадне. Разликата е, че като сваляха Янукович Франция и щатите откачиха да врещят "демокрация" и дори изпратиха Псаки да раздава курабийки. А сега мъчат.

след тръмп не се учудвам че порошенко и саакашвили са от ,,дълбокия,, ешелон на кгб...??? абе да не би и ...б.б. ...,,??? ,,пепел ми на устата...,,!!! може би и ,,сорос,,...??? за хилари не се съмнявам...!!! след руските милиони във фондация ,,клинтон,,...!!!

ЦРУ са царе на подибни инсценировки.

И има хора които го защитават.... !!!

Саакашвили не го искат нито в Украйна, нито в Европа, само в родната Грузия го искат. Не за друго, а за да го съдят за корупция................

Саакашвили , Прошенко... Няма значение... Най важното е руската чума да е по далече от Европа... Пък ако може и техните поклонници да изпратим по становете , като едно време в Коми ще съм тръгнем нагоре... Вярвам в това...

Това е произведението на Четвъртия райх във Вашингтон. Където са влезли всичко са осрали.Справка: България

Защо пействаш тая тъпотия ? Имате нещо да кажете за "осирането" ли ? Кажете , споделете... Може пък случайно кваса да ви е пресекъл ?

Коледа гледайте в кината или по всеки телевизионен канал - "полу-Украинската мечта". Кой ще вземе контрол над остатъка от Украйна и какъв ще е този остатък? Михлюц Безташкили, нашият високоплатен артист /Познат ви от продукции като: "Танц, целувка и Сори'- комедия с Дж. Буш Младши и "Грузинска фриидъм" ужаси със Владимир Путин;/ се бори със младото лице на киното Петро Порошенко във този динамичен хедбъстър. Кой ще спечели борбата? Старият Холивудски герой или новата Евровизия за президент? Очаквайте включвания от Москва, Брюксел, Вашингтон,Гей Навив...

Това е произведението на Четвъртия райх във Вашингтон. Където са влезли всичко са осрали.Справка: България

е бил забелязан Путин - гол до кръста, да трупа павета срещу върховната рада. Усмихнал се и намигнал на журналистка от nbc...

Абе чудя се още ли не са влезнали братушките? Ми да турят у ред тая пасмина!

Сега е ред на новите им господари да "турят ред в пасмината"...

По-тъпо от Украинец НЕМА

Коя нормална държава ще се кръсти Покрайнина. На кого, на Руската империя. Дотук с фалшивата държава. Съществува Киевска Русия, но не Киевска Украйна. Дотук по въпроса !!

има...??? ,,сорос,, и ,,соросоидите,,...!!!

Цирк,панове,цииииирк!

Накрая и Порошенко и Саакашвили ще свършат при Янукович! А това е в дачата на Путин...

На Тръмп човека ! Сега американци Хилъристи срещу Тръмписти се счепкаха :)

Това Украйна ако е държава аз съм трамвай. Чужд гражданин насилствено влиза в страната, организира метеж за сваляне на властта и всички са безсилни срещу 200 протестиращи!

Когато малцинството тероризира мнозинството.