Коментари - Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев | Днес.dir.bg

Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев

Украинското правосъдие обвини Михаил Саакашвили в опит за сваляне на държавната власт и извърши обиск в апартамента му днес. Край сградата избухнаха безредици.

Обратно в новината

Коментари - Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Голяма дирижирана клоунада. Жалко за хората. Какво може да им даде "Саакашвили"/т.е тези които го използват и му плащат?

Наакашвили.

Никога не е късно да се изложиш напълно

Защо Мишико толкова много се е загрижил за Украйна? Американска подлога!

34000 гривни са 1200 долара някъде, ако искаме да бъдем точни, журналя неграмотни...

Според добре осведомени източници привържениците му са блокирали колата, с която е откаран след ареста, и са го освободили.

Мисля, че това най-вероятно е добра новина - изглежда, че задокеанските господари на режима в Украйна са решили (засега) да не свалят Порошенко. А това значи, че вероятно не планират ескалация на военните действия срещу Източна Украйна. Ако планираха голяма война, сигурно щяха да свалят Порошенко и да сложат по-луд от него...той досега се е показал колеблив... А иначе и той, и Саакашвили са един дол дренки...

Абсолютно прав си. Остава неясно защо верният грузински кадър не е командирован посока Сърбия примерно, да налее и там малко западна "култура" и натоФски мераци.

си яде вратовръзката? Дето по средата на ТВ интервю се просна да лази по паважа, понеже внезапно литнало ято лястовички му се сториха руски изтребители? Този ли дето грузинската полиция и прокуратура издирват по обвинение в присвояване на държавна пара? Наакашввили, че е боклук - боклук е, но същите боклуци са и тези дето го приеха под крилото си, дадоха му гражданство и го наприваха губернатор на Одеса защото за тях бе по-достоен от всеки друг украинец. Защото тоя освен да плюе и се пени като побеснял лисугер против Русия, да краде и да ближе американски задници други качества няма. Но това е явно необходимото да те поставят на висш пост в днешна Насраина.

Очакваше се , че Посерошвили в скоро време ше напълни памперса, и его резултата- зафунтя откъм хохлузърско.

Колеги, засега се въздържайте от коментари, защото все още не са ни уведомили кой е нашия човек- Пешо или Мишо!

Не зная вашия кой е, но нито един от двамата не е нашия!

украинците могат да си правят каквото си искат в украина!

Особенно им се отдава избиването на съгражданите си, които не са съгласни да живеят във фашистка държава!

Прав си...може да избиват народа си , без съд и причина!

До това води "демокрацията" в Киев....диктатура и терор!

Там където са се намесили американците, държавите са заприличвали на боклучарник с гладни и голи просяци.

малей, краварите да не са превзели россия бре?? не думай!

Тоя да не би да е съвременният Че Гевара?

Не, американците първоначално го подлъгаха, че ще бъде новия национален герой и после както винаги го изоставиха на произвола на "народната обич"! Но това да не те учудва - неговата съдба имаха и Кадафи, и Саддам, и Горбачов, и Елцин, и много други.

1. Украйна - една добре уредена и богата държава 2. Провежда се " демократична революция" под натиск от вън 3. На власт идват разни парвенюта и посмешища, дирижирани от вън. 4. Украйна става една от най бедните и неуредени държави, губи част от територията си, на власт се сменят кой от кой по-корумпирани политици, появяват се сепаратистки и профашистки организации, на места се води гражданска война, изобщо - пълен провал и хоас. Колко пъти сме го гледали този сценарии ?

Точка 1-ва беше по времето на Брежнев.

Както са го написали излиза, че 200 заплати са 34000 гривни. А справка в нета показва, че една заплата е 3400 гривни (105 евро) и той трябва да плати 200 от тях (21000 евро).

В съобщението на ТАСС се казва, че мин. заплата е 3400 гривни (130 долара). Но явно от ДИР-а не са преброили нулите. Абе, карай да върви, нали трябва да се пише нещо...

Много скоро цялата пасмина от "революционери" демократично ще ги бесят самите украинци.За има няма 4 години съсипаха окончателно държавата и сега идва ред на фрагментацията

Такъв цирк отдавна не бях гледал! (има куп видео в YpuTube). Саакашвили от покрива чете проповеди и обвинява Порошенко че е агент на Путин, а дошлите да го арестуват седят отдолу и се чудят дали да се смеят или да плачат!

...интересно, КОЕ пък му е смешното?!...

ми иди да ги питаш отФорко питанчев

Не може да бутате американското куче, то трябва още да лае............

Tози, сукин син, се изживява на Cталин,.. и той е грузинец!!;))

Запада ги прелъсти тези малоумници, след което ги заряза. Цирковете които стават са само началото на Бог знае какви майдани и дивотии. Ще се разпаднат на мафиотски княжества, докато Русия не влезе накой ден и не сложи ред. И ще ги нахрани в крайна сметка, какво да ги прави. Германия се отдръпна, дори САЩ нямат желание да "помагат". Пратили им пробно "джавелин" 20-на броя противотанкови ракети, след седмица ги продали на ДНР. Да изкарат некой лев за пиене. Та така.

Добре ги хранеше... С 10 евро на месец заплата... Хе хе хе А ти чакаш ли Русия да те храни ?

Аз чакам. С 10 лв. увеличение на година тук няма как да стане.

ей от таквиз кат теб с един удр прая 10 000 ножчета за бръснене

хахахаха Грузин дошъл в Украина да прави революция :))) Този е направо за лудница :)

Някой обърна ли внимание , че в момента ДВЕСТА минимални работни заплати в Украйна , се равняват на 130 долара !?!?!?! Че той Фарашенко направо е задминал и ЖАН бе !!! При това - няколко пъти !!! На майдановците - честито ! Следващият път ОЩЕ ПОВЕЧЕ скачайте ! И да не забравите да наплюете общия враг на демокрацията - КИМ Чен Ун , смеейки се на беднотията в Северна Корея ...

На тоя отдавна ТРЯБВАШЕ да му светят масълцето , още докато беше гражданин на Грузия ! Ноооо ... птиченцето само веднъж каца на рамото ...

Всички амерички мекерета и подлоги са крадци,корумпирани,предатели и родоотстъпници......въже.

Е то тогава Порошенко трябва да е първият.

За едно съм благодарен на украйнците. Те доказаха че има по прости и продажни народи и българският! Сега ние сме на предпоследно място а украйнците на последно. Будмо братя ;-)

в страната на серсемите ... Луда държава, няма какво да се каже повече. Горките хора, които живеят там.

FuckTheEU

Циркът в така наречената държава покрайнина е пълен.

loyola

По-точно Украйна се превежда като "у нас (си)"

уикипедия: The name "Ukraine" (Ukrainian: Україна Ukrayina [ukrɑˈjinɑ]) derives from the Slavic words "u", meaning "within", and "kraj", meaning "end", "land" or "border". Together, "u+kraij" means "near the border" or more aptly in English, "the borderlands"

Не беше ли тоя,дето ядеше вратовръзки ?????

същия. Само че сега без вратовръзка - сигурно всички са изядени, горкичкия, печели за новите.

Кой е по-големия некадърник и продажник - Порошенко или Саакашвили ???

са един дол дренки. Все краварски подлоги!

големи приятели, кумове, състуденти, истина ви казвам!

заприличал е на руснак - случват му се кофти неща ..

не бе, Мишико дори и на грузинец не прилича. Има един отбор такива хора - там са всички приличат. Държанките.

безродници на никой не приличат.

Глобата от 200 необлагаеми минимални заплати в Украйна са 130 долара.

Ето какво става когато едни бандити и разбойници решат да си разделят плячката...започват да се карат един с друг.

глада почва да се чува в коремите на украините

Порошенко е пътник. Проблемът е, че и следващият няма да спаси положението, щото Мадана вкара Украйна в ямата.

не Мадан, а Майдан. Същото - мегдан.

"Вояки Гитлера, це приятели народу"-в превод от украински: "Войниците на Хитлер са приятели на народа"-украински агитационен плакат от втората световна война. "Приятелите" на украинския народ избиха няколко милиона украинци преди лошите руснаци да ги освободят. Сега историята се повтаря. Има и по-големи дебили от нас, ако това ви успокоява.

Аз незнам да има украински език. Техният език е нещо средно м/у Руски и Полски. В Украина си има откровенно нацистки батальони които издигат в култ Хилер , носят знамена , дрехи , правят татоировки с пречупени кръстове и ходят на фронта в Донбас , Донецк , Луганск.. за да убиват уж в името на Украина. Това са си чиста проба убийци, нямам идея как може нормален човек да подкрепя страна която е инкубатор на нацисти в наши дни. Дир-а да вземе да се поинформира каква част от фамилията на тумбака от снимката също е търсена за престъпления конкретно брата на Саакашвили и защо организацията " Правой Сектор " е забранена на територията на Руския и като каква ?

абе пичове има два "езика" дето викат ШО "македонски" - ШО е маке се е лайно и "украински" - Шо случилося Оставям на вас да решите кой са по-големи есенциални бунаци и тъпанари

А бе може ли тоя Тумбак на снимката който в Грузия го издирват за престъпления по служба , в Русия по федералният 1-ви канал дадоха как Амриканска проститутка обяви как му е правела масаж и той е я возил на правителствният самолет като президент на Грузия , човека който е подкрепян само от Американските служби и Украинските националисти да се пъне да става президент на Украина ? Порошенко , Яценюк , Тимошенко...в тая страна мафията отдавна се е сляла с властта , само наште дървеняци не го знаят и си подкрепят Украина за ЕС. Преди дни гледах документален филм за Донецка Народна Република...трамваите си пътуват , хората си хапват по ресторантите , колите им имат номера със знамето на ДНР , паспортите им вече не са украински а на първа страница си пише " Донецка Народна Репулика " , театъра в Донецк с продадени билети за целият сезон , стадиона на Шахтьор в Донецк е превърнат в тренировъчна база на Армията им, в музите им слагат снимките на загиналите за освобожнението на ДНР..на никой не му е през .. за Украина и мафиотизацията там :) преди 15 дена в Полша 100 хиляди националисти с пречупени кръстове на манифестация , поляците казват че цяла западна Украина е Полска територия :) А ние тука в Бустаня си подкрепяме Украина аххаха айде Боце все така

Ма що така бе, нали откакто са там е пълна демокрация и опозицията има право да каже това което мисли? Е, поне разбрахме защо никой в България не смее да се опълчи на такава демокрация.

Каква демокрация, когато убиват и осакатяват мирното население, старци и деца?! Каква опозиция в лицето на фалирал президент на една държава, правящ опит да направи преврат на превратаджии в друга държава и да стане президент в чужда страна??! Мислиш ли, че такъв номер би му минал в някаква "цивилизована демократична" държава. Това само в тази луда Украйна може да се случи.

"200 необлагаеми минимални заплати на гражданите - 34000 гривни (130 долара)." Я пак! хахахаха

2 или 200? щото 65 долара бива, ама 65 цента вече звучи даже обидно.

Паисий

само да напомня, че в Русия минималната заплата е над 140 долара. А в "демократична" и независима Украйна е 65.

Мъка, мъка.... /имам предвид мъката при изразяване/ Простете на журналята, искали са да кажат нещо, но не знаят как.

точно казано Саакашвили Порошенко е опиянен от власт да забрави за Крим след превръщанвето на Украйна в държава фантом

Слава Украина! Слава АЗОВ! Слава Бандера! Всички срещу путлеристите! Порошено е кумунист! Само Миша може да поведе непобедимата укринска армия към победния и марш към Москвето! Смърт на подчовеците да живее демокрацията! Само САЩ ахахахаха

Малееееее :) Щерев смени си дилера :)

БАААх ти фалшивата шмика

разчекнат тез фашисти, дано!

Ще му пратя полиестерна вратовръзка - искам да я хапне на една хапка

Украйна все още не окончателно разсипана, за да се изтеглят от там американските ментори! Докато в Украйна не започнат да падат хора по улиците от глад, докато не се унищожи напълно и безвъзвратно промишлеността и селското стопанство, докато не се изпотрепят един друг като кучета и не започнат война, по подобие на Грузия, с Русия, значи няма да са си свършили работата американците там. А после може и да ги харижат голи, боси и разбити на милостта на Русия, защото знаят, че руснаците пак ще ги съжалят! Но това ще е пак руска инвестиция в нищото, докато американците ще са пак ще имат комфорта да се развиват безпроблемно , докато другите зализват раните си. Но това показва наистина една добре обмислена и действена американска доктрина, независимо от резултатите за потърпевшите!

И още един въпрос ме вълнува. Какво ще рукне бившият ни от село Плевня, който си говореше приятелски със Саакашвили, а Порошенко награди с мъж на годината?

ТОЗИ. Г А Д, ТАЗИ МРЪСНА АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА ОЩЕ ЛИ СЕ МОТАЕ ИЗ УКРАЙНА? ВЪРВИ СИ В РОДИНАТА БЕ. Г А Д, НО И ТАМ ТЕ ЧАКАТ С КАЛЪЧКАТА!!!!!

FuckTheEU

Що бе, нека тази мръсна американска подлога се драчи с другата мръсна американска подлога. При всички положения печелим защото ще има една мръсна американска подлога по-малко. А излагацията пред целия свят е направо безценна!

Саакашвили е разбрал ,че не е нито Карлсон,нито Хари Потър и се е оставил да го свалят от покрива,макар,че можеше само леко да го бутнат!Но това си има и добрата страна ,защото ще продължим да гледаме циркът Украйна ,който успяха да устроят САЩ,Германия ,Франция и Полша /припомням ,че те бяха гаранти на споразумението с Янукович!/Рано или късно ще се разбере ,че не е имало никакъв Майдан,а преврат ...Т.н.украинци се оказаха много наивни и глупави и сега ще трябва да си понесат последствията!Тази комедия със Саакашвили май е началото на разпада на държавата Украйна!Аз лично давам 2 до 3 години!

Редакторите! 34К гривни са 1250 долара, не 130. Ако и останалото в статията отговаря също толкова на истината...

Изпуснали са една нула - 1300.

в Брюксел, обяви като американска изтривалка незаконния преврат за законен. А сега обвиняват саакашвилли в опит за незаконен преврат.БОКЛУЦИ

А пък k /не К и не к/ след число на български се предава с хиляди, хил. или просто х.

Истински европейци!

Наакашвили пак....голем майтап ...а дали е гризкал пак вратовръзка?

Американските плъхове в Украйна се самоизяждат. Скоро ще висят по клоните.

Коментари - Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев | Днес.dir.bg

Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев

Украинското правосъдие обвини Михаил Саакашвили в опит за сваляне на държавната власт и извърши обиск в апартамента му днес. Край сградата избухнаха безредици.

Обратно в новината

Коментари - Обиск и зрелищен арест на Саакашвили в Киев | Днес.dir.bg

Коментари

Голяма дирижирана клоунада. Жалко за хората. Какво може да им даде "Саакашвили"/т.е тези които го използват и му плащат?

Наакашвили.

Никога не е късно да се изложиш напълно

Защо Мишико толкова много се е загрижил за Украйна? Американска подлога!

34000 гривни са 1200 долара някъде, ако искаме да бъдем точни, журналя неграмотни...

Според добре осведомени източници привържениците му са блокирали колата, с която е откаран след ареста, и са го освободили.

Мисля, че това най-вероятно е добра новина - изглежда, че задокеанските господари на режима в Украйна са решили (засега) да не свалят Порошенко. А това значи, че вероятно не планират ескалация на военните действия срещу Източна Украйна. Ако планираха голяма война, сигурно щяха да свалят Порошенко и да сложат по-луд от него...той досега се е показал колеблив... А иначе и той, и Саакашвили са един дол дренки...

Абсолютно прав си. Остава неясно защо верният грузински кадър не е командирован посока Сърбия примерно, да налее и там малко западна "култура" и натоФски мераци.

си яде вратовръзката? Дето по средата на ТВ интервю се просна да лази по паважа, понеже внезапно литнало ято лястовички му се сториха руски изтребители? Този ли дето грузинската полиция и прокуратура издирват по обвинение в присвояване на държавна пара? Наакашввили, че е боклук - боклук е, но същите боклуци са и тези дето го приеха под крилото си, дадоха му гражданство и го наприваха губернатор на Одеса защото за тях бе по-достоен от всеки друг украинец. Защото тоя освен да плюе и се пени като побеснял лисугер против Русия, да краде и да ближе американски задници други качества няма. Но това е явно необходимото да те поставят на висш пост в днешна Насраина.

Очакваше се , че Посерошвили в скоро време ше напълни памперса, и его резултата- зафунтя откъм хохлузърско.

Колеги, засега се въздържайте от коментари, защото все още не са ни уведомили кой е нашия човек- Пешо или Мишо!

Не зная вашия кой е, но нито един от двамата не е нашия!

украинците могат да си правят каквото си искат в украина!

Особенно им се отдава избиването на съгражданите си, които не са съгласни да живеят във фашистка държава!

Прав си...може да избиват народа си , без съд и причина!

До това води "демокрацията" в Киев....диктатура и терор!

Там където са се намесили американците, държавите са заприличвали на боклучарник с гладни и голи просяци.

малей, краварите да не са превзели россия бре?? не думай!

Тоя да не би да е съвременният Че Гевара?

Не, американците първоначално го подлъгаха, че ще бъде новия национален герой и после както винаги го изоставиха на произвола на "народната обич"! Но това да не те учудва - неговата съдба имаха и Кадафи, и Саддам, и Горбачов, и Елцин, и много други.

1. Украйна - една добре уредена и богата държава 2. Провежда се " демократична революция" под натиск от вън 3. На власт идват разни парвенюта и посмешища, дирижирани от вън. 4. Украйна става една от най бедните и неуредени държави, губи част от територията си, на власт се сменят кой от кой по-корумпирани политици, появяват се сепаратистки и профашистки организации, на места се води гражданска война, изобщо - пълен провал и хоас. Колко пъти сме го гледали този сценарии ?

Точка 1-ва беше по времето на Брежнев.

Както са го написали излиза, че 200 заплати са 34000 гривни. А справка в нета показва, че една заплата е 3400 гривни (105 евро) и той трябва да плати 200 от тях (21000 евро).

В съобщението на ТАСС се казва, че мин. заплата е 3400 гривни (130 долара). Но явно от ДИР-а не са преброили нулите. Абе, карай да върви, нали трябва да се пише нещо...

Много скоро цялата пасмина от "революционери" демократично ще ги бесят самите украинци.За има няма 4 години съсипаха окончателно държавата и сега идва ред на фрагментацията

Такъв цирк отдавна не бях гледал! (има куп видео в YpuTube). Саакашвили от покрива чете проповеди и обвинява Порошенко че е агент на Путин, а дошлите да го арестуват седят отдолу и се чудят дали да се смеят или да плачат!

...интересно, КОЕ пък му е смешното?!...

ми иди да ги питаш отФорко питанчев

Не може да бутате американското куче, то трябва още да лае............

Tози, сукин син, се изживява на Cталин,.. и той е грузинец!!;))

Запада ги прелъсти тези малоумници, след което ги заряза. Цирковете които стават са само началото на Бог знае какви майдани и дивотии. Ще се разпаднат на мафиотски княжества, докато Русия не влезе накой ден и не сложи ред. И ще ги нахрани в крайна сметка, какво да ги прави. Германия се отдръпна, дори САЩ нямат желание да "помагат". Пратили им пробно "джавелин" 20-на броя противотанкови ракети, след седмица ги продали на ДНР. Да изкарат некой лев за пиене. Та така.

Добре ги хранеше... С 10 евро на месец заплата... Хе хе хе А ти чакаш ли Русия да те храни ?

Аз чакам. С 10 лв. увеличение на година тук няма как да стане.

ей от таквиз кат теб с един удр прая 10 000 ножчета за бръснене

хахахаха Грузин дошъл в Украина да прави революция :))) Този е направо за лудница :)

Някой обърна ли внимание , че в момента ДВЕСТА минимални работни заплати в Украйна , се равняват на 130 долара !?!?!?! Че той Фарашенко направо е задминал и ЖАН бе !!! При това - няколко пъти !!! На майдановците - честито ! Следващият път ОЩЕ ПОВЕЧЕ скачайте ! И да не забравите да наплюете общия враг на демокрацията - КИМ Чен Ун , смеейки се на беднотията в Северна Корея ...

На тоя отдавна ТРЯБВАШЕ да му светят масълцето , още докато беше гражданин на Грузия ! Ноооо ... птиченцето само веднъж каца на рамото ...

Всички амерички мекерета и подлоги са крадци,корумпирани,предатели и родоотстъпници......въже.

Е то тогава Порошенко трябва да е първият.

За едно съм благодарен на украйнците. Те доказаха че има по прости и продажни народи и българският! Сега ние сме на предпоследно място а украйнците на последно. Будмо братя ;-)

в страната на серсемите ... Луда държава, няма какво да се каже повече. Горките хора, които живеят там.

FuckTheEU

Циркът в така наречената държава покрайнина е пълен.

loyola

По-точно Украйна се превежда като "у нас (си)"

уикипедия: The name "Ukraine" (Ukrainian: Україна Ukrayina [ukrɑˈjinɑ]) derives from the Slavic words "u", meaning "within", and "kraj", meaning "end", "land" or "border". Together, "u+kraij" means "near the border" or more aptly in English, "the borderlands"

Не беше ли тоя,дето ядеше вратовръзки ?????

същия. Само че сега без вратовръзка - сигурно всички са изядени, горкичкия, печели за новите.

Кой е по-големия некадърник и продажник - Порошенко или Саакашвили ???

са един дол дренки. Все краварски подлоги!

големи приятели, кумове, състуденти, истина ви казвам!

заприличал е на руснак - случват му се кофти неща ..

не бе, Мишико дори и на грузинец не прилича. Има един отбор такива хора - там са всички приличат. Държанките.

безродници на никой не приличат.

Глобата от 200 необлагаеми минимални заплати в Украйна са 130 долара.

Ето какво става когато едни бандити и разбойници решат да си разделят плячката...започват да се карат един с друг.

глада почва да се чува в коремите на украините

Порошенко е пътник. Проблемът е, че и следващият няма да спаси положението, щото Мадана вкара Украйна в ямата.

не Мадан, а Майдан. Същото - мегдан.

"Вояки Гитлера, це приятели народу"-в превод от украински: "Войниците на Хитлер са приятели на народа"-украински агитационен плакат от втората световна война. "Приятелите" на украинския народ избиха няколко милиона украинци преди лошите руснаци да ги освободят. Сега историята се повтаря. Има и по-големи дебили от нас, ако това ви успокоява.

Аз незнам да има украински език. Техният език е нещо средно м/у Руски и Полски. В Украина си има откровенно нацистки батальони които издигат в култ Хилер , носят знамена , дрехи , правят татоировки с пречупени кръстове и ходят на фронта в Донбас , Донецк , Луганск.. за да убиват уж в името на Украина. Това са си чиста проба убийци, нямам идея как може нормален човек да подкрепя страна която е инкубатор на нацисти в наши дни. Дир-а да вземе да се поинформира каква част от фамилията на тумбака от снимката също е търсена за престъпления конкретно брата на Саакашвили и защо организацията " Правой Сектор " е забранена на територията на Руския и като каква ?

абе пичове има два "езика" дето викат ШО "македонски" - ШО е маке се е лайно и "украински" - Шо случилося Оставям на вас да решите кой са по-големи есенциални бунаци и тъпанари

А бе може ли тоя Тумбак на снимката който в Грузия го издирват за престъпления по служба , в Русия по федералният 1-ви канал дадоха как Амриканска проститутка обяви как му е правела масаж и той е я возил на правителствният самолет като президент на Грузия , човека който е подкрепян само от Американските служби и Украинските националисти да се пъне да става президент на Украина ? Порошенко , Яценюк , Тимошенко...в тая страна мафията отдавна се е сляла с властта , само наште дървеняци не го знаят и си подкрепят Украина за ЕС. Преди дни гледах документален филм за Донецка Народна Република...трамваите си пътуват , хората си хапват по ресторантите , колите им имат номера със знамето на ДНР , паспортите им вече не са украински а на първа страница си пише " Донецка Народна Репулика " , театъра в Донецк с продадени билети за целият сезон , стадиона на Шахтьор в Донецк е превърнат в тренировъчна база на Армията им, в музите им слагат снимките на загиналите за освобожнението на ДНР..на никой не му е през .. за Украина и мафиотизацията там :) преди 15 дена в Полша 100 хиляди националисти с пречупени кръстове на манифестация , поляците казват че цяла западна Украина е Полска територия :) А ние тука в Бустаня си подкрепяме Украина аххаха айде Боце все така

Ма що така бе, нали откакто са там е пълна демокрация и опозицията има право да каже това което мисли? Е, поне разбрахме защо никой в България не смее да се опълчи на такава демокрация.

Каква демокрация, когато убиват и осакатяват мирното население, старци и деца?! Каква опозиция в лицето на фалирал президент на една държава, правящ опит да направи преврат на превратаджии в друга държава и да стане президент в чужда страна??! Мислиш ли, че такъв номер би му минал в някаква "цивилизована демократична" държава. Това само в тази луда Украйна може да се случи.

"200 необлагаеми минимални заплати на гражданите - 34000 гривни (130 долара)." Я пак! хахахаха

2 или 200? щото 65 долара бива, ама 65 цента вече звучи даже обидно.

Паисий

само да напомня, че в Русия минималната заплата е над 140 долара. А в "демократична" и независима Украйна е 65.

Мъка, мъка.... /имам предвид мъката при изразяване/ Простете на журналята, искали са да кажат нещо, но не знаят как.

точно казано Саакашвили Порошенко е опиянен от власт да забрави за Крим след превръщанвето на Украйна в държава фантом

Слава Украина! Слава АЗОВ! Слава Бандера! Всички срещу путлеристите! Порошено е кумунист! Само Миша може да поведе непобедимата укринска армия към победния и марш към Москвето! Смърт на подчовеците да живее демокрацията! Само САЩ ахахахаха

Малееееее :) Щерев смени си дилера :)

БАААх ти фалшивата шмика

разчекнат тез фашисти, дано!

Ще му пратя полиестерна вратовръзка - искам да я хапне на една хапка

Украйна все още не окончателно разсипана, за да се изтеглят от там американските ментори! Докато в Украйна не започнат да падат хора по улиците от глад, докато не се унищожи напълно и безвъзвратно промишлеността и селското стопанство, докато не се изпотрепят един друг като кучета и не започнат война, по подобие на Грузия, с Русия, значи няма да са си свършили работата американците там. А после може и да ги харижат голи, боси и разбити на милостта на Русия, защото знаят, че руснаците пак ще ги съжалят! Но това ще е пак руска инвестиция в нищото, докато американците ще са пак ще имат комфорта да се развиват безпроблемно , докато другите зализват раните си. Но това показва наистина една добре обмислена и действена американска доктрина, независимо от резултатите за потърпевшите!

И още един въпрос ме вълнува. Какво ще рукне бившият ни от село Плевня, който си говореше приятелски със Саакашвили, а Порошенко награди с мъж на годината?

ТОЗИ. Г А Д, ТАЗИ МРЪСНА АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГА ОЩЕ ЛИ СЕ МОТАЕ ИЗ УКРАЙНА? ВЪРВИ СИ В РОДИНАТА БЕ. Г А Д, НО И ТАМ ТЕ ЧАКАТ С КАЛЪЧКАТА!!!!!

FuckTheEU

Що бе, нека тази мръсна американска подлога се драчи с другата мръсна американска подлога. При всички положения печелим защото ще има една мръсна американска подлога по-малко. А излагацията пред целия свят е направо безценна!

Саакашвили е разбрал ,че не е нито Карлсон,нито Хари Потър и се е оставил да го свалят от покрива,макар,че можеше само леко да го бутнат!Но това си има и добрата страна ,защото ще продължим да гледаме циркът Украйна ,който успяха да устроят САЩ,Германия ,Франция и Полша /припомням ,че те бяха гаранти на споразумението с Янукович!/Рано или късно ще се разбере ,че не е имало никакъв Майдан,а преврат ...Т.н.украинци се оказаха много наивни и глупави и сега ще трябва да си понесат последствията!Тази комедия със Саакашвили май е началото на разпада на държавата Украйна!Аз лично давам 2 до 3 години!

Редакторите! 34К гривни са 1250 долара, не 130. Ако и останалото в статията отговаря също толкова на истината...

Изпуснали са една нула - 1300.

в Брюксел, обяви като американска изтривалка незаконния преврат за законен. А сега обвиняват саакашвилли в опит за незаконен преврат.БОКЛУЦИ

А пък k /не К и не к/ след число на български се предава с хиляди, хил. или просто х.

Истински европейци!

Наакашвили пак....голем майтап ...а дали е гризкал пак вратовръзка?

Американските плъхове в Украйна се самоизяждат. Скоро ще висят по клоните.