Прокуратурата даде на Саакашвили 24 часа да се предаде

Прокуратурата в Украйна даде на Михаил Саакашвили срок от 24 часа да се предаде на властите.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата даде на Саакашвили 24 часа да се предаде | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за свобода, декорация и атлантически ценности, нали е седял вчера на покрива и щял бил да скача ако го арестуват. Скочи ли? Не! Щял да давал живота си за Усраина, колкото за Грузия го даде като лазеше по асфалка и пискаше ужасен охраната да го покрие с броне-жилетка, щото му се сторило, че към него лети руски изтребител. Но хахлите си го заслужават точно него. Искат си го, както си искаха хунтата - дано си го получат. Нека. Ще.

Саакашвили да е агент на Путин е толкова вероятно, колкото и да видиш негър с татуирани свастики и рунически букви СС по тялото.

500 000 $ ?! Къде са 500 000, къде са 5 000 000, 50 000 000, 500 000 000 $ ... А къде са 5 000 000 000 $, с които САЩ финансираха Майдана ?

"Всички протести са били финансирани от чуждестранни олигарси, целящи да завземат властта с незаконни средства" А вие как дойдохте на власт бе, смешник ?!

Шило

Преди четири месеца бях по работа в Русия и Украйна. Немалко украинци вече вярват, че войната е между местни олигарси и, че Русия не е замесена като държава. И все повече се убеждавам в това.

пълна каша в ,,накраина,,...??? правителство, опозиция ...всички те от кгб...??? ,,битката,, между отделни отдели на кгб кои да дестабилизира ,,демокрацията,, в ,,накраина,, достигна своят ,,апогеи,,...!!! чува се че и ,,фондацията клинтон,, и тя ,,взела,, някакви ,,руски пари,,....??? тръмп и тои...му ,,помогнали,, руснаците ??? момчета ...проверяваите банковите си сметки че току виж...доидат и в тях някакви пари...!!! както е почнал да раздава пари путин ...навсякъде...!!! герп затова намалиха ,,кешът,,...!!!

Шило

"Който и каквото ти говори, знай,че става дума за пари!" Та и с тези "противници" е така. Смешното е, че цуцат от едно и също място. Ама ония, от Ленгли, се чудят на кого да заложат повече.

Шило

Саакашвили е страхливец! Няма да се предаде. Пучдемон го направи, но този-не!

можеха спокоино да го арестуват за незаконно преминаване на ,,границата,,...!!! явно са го записали като ,,имигрант,,...!!!

Шило

Хахахахах, може!

И если Сакаашвили НЕ СЕ предаде КАКВО точно следва ??? Ще отидат и ще го арестуват насила ли ? Ама те май вече се пробваха , и таман си помислиха че са успели - ДРЪНННН ... Звънна едно телефонче от господарят Хамериканец И ГО ПУСНАХА ! Цирка е пълен , уважаеми ! Както и ПОЗОРА на тази ФАШИСТКА проамериканска ХУНТА ! Господ да е на помощ на Украинския народ ...

ний от маалата даваме ултиматум на европата да напусна балканите и да се предаде напълно щото иначе нападаме !

борбата е кой да диша във врата на руснаците, цената естествено е висока и става реч за живота на хиляди хора, а не за настоящи и бивши управляващи, щото видяхме как един човек с една глътка изправи на нокти света и показа,че свободния дух не може да бъде затворен в клетката на ужасите

Сака Да Цвили е като Че Го Бара, интернационслен терорист

УКРАЙНА И БЪЛГАРИЯ ??? ... УКРАЙНА ПРЕДИ МЕЙДАНА 45.5 МИЛИОНА УКРАЙНА ДНЕС 32 МИЛИОНА .... БЪЛГАРИЯ ПРЕДИ 10-ТИ НОЕМВРИ 9.8 МИЛИОНА БЪЛГАРИЯ ДНЕС 6.8 МИЛИОНА .... БЛАГОДАРИМ ВИ ФАШИСТИ ОТ ЕС , НАТО, СИК И АТАКА - ВМРО :))

"Всички протести са били финансирани от чуждестранни олигарси, целящи да завземат властта с незаконни средства", каза Луценко. По-точно определение за Майдана не бях чувал.

Да нападнеш, Южна Осетия е. все едно да нападнеш Русия.Руснаците тогава си изиграха картите, перфектно! Благодарение на своя коз Саакашвили.Сега се разкри, наистина.

НА. К О Л., МРЪСНАТА АМЕРИКАНСКА П О Д Л О Г А!!!!!! ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ АМЕРИКАНСКИ ГЪЗОБЛИЗЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Те и едните и другите са американски подлоги.

Да даваме ние акъл на Украйна след като 28 години ни водят за носа е присмял се хърбел на щърбел. В един кюп и на един акъл сме с тях. Ако имаше истински Българи в управлението досега щяха да изкоренят корупцията, да въздигнат страната ни до държави като Дания, Норвегия, Швеция, Австралия или Нова Зеландия и да ни дадат шанс за достоен живот....

Нищо не може да уплаши великия радетел за свобода и демокрация. Е, само руски самолети го стряскат и почва да се паникьосва и да лази по асфалта... Но над Украйна такива не летят:)

Хахаха, брутален цирк! Сигурно руснаците много се забавляват как техните врагове се обвиняват в "путинизъм" и са готови един на друг да си прегризат гърлата.

Украина се превърна в кофа с лайна следвайки посока към европейските "ценности"

Тя взима пример от другата протъркана американска изтривалка - България, която е вече цистерна с лайна

Шило

Ба си! И за тоя, целия цирк, плащат нормалните украинци!

Финансираха и вербуваха хазарските евреи с 5 млрд.долара, които извършиха въоръжен преврат, взеха властта и попиляха Украйна. Вербуваха и грузинският евреин Исакаашвилли. Сега агентите им се колят и тепат като мачета у дирек

Тези превратаджии са ученици на Гьобелс-" Хиляда пъти повторена лъжа се превръща в истина !" Сами си поканиха дъвчещия вратовръзки и го направиха губернатор на Одеска област, но явно не могат да поделят награбеното! От това произтичат и всичките им проблеми! Типична бандитска война- една клика срещу друга! Майдана го организираха бандеровците с активната помощ на САЩ и ЕС , уж за благото на украинския народ и против корупцията , против олигарсите, а сега ги упрвляват точно такива! Може да се добави още и гражданската война която сами си навлякоха, логичното откъсване на Крим от Украйна- направо я разбиха тази държава... Най смешното в случая е че обявяват един от най върлите русофоби за руски агент ! Русофобията в Украйна е превърната в държавна политика и това няма да я доведе до добро имайки в предвид че почти 50-60 % от населението е рускоезично !

FuckTheEU

Едно въпросче към господата журнарасти - този михаил ли е или михайло? Би трябвало да е второто, щом наричат порошенко петро.

чада мои все мисля и не измислям тез "украинци" дали не са по-големи смешници от наште"македонци"???

Много ме боли за Украина. Прекрасна страна, прекрасен народ. Братски народ, наши хора. Не правя разлика между Русия и Украина, едни хора, един език. Как пък да нямат грам късмет в историята си. Само трагедии, катастрофи, войни, революции и чудеса на чудесата. Добри и читави хорица, селски, бачкатори, имат и интелигенция и всичко. Жените красиви, мъжете нормални. Какво е това чудо тяхното. Беларус, Русия, Казахстан, без да са идеални живеят нормално, нещо като нашенската кочина. Айде да се успокоява тази украинска история, вече е отвратително.

Възхищавам се на чувството ти за хумор и ирония. Дааааа. това наистина не е народ, най-малкото пък да имаме нещо общо с тези"ХАХЛИ".само човек който не ги познава може да ги съжалява.По-подла и мишкарска сган не съм виждал до сега.Това е народ,който е бетер от циганите-не подлежи на интеграция и опитомяване.Безподобни мишки и подлеци и доказани интерсчии.Майко мила, повече от 10 години съм принуден да ги търпя по корабите.Неможете да си представите как си купуват документи, какво рушвети се дават в крюинговите компании.Имат една в Одеса-Юнивис.Какво дране ства там, не е за разправяне.А държавната им администрция какви уроди са и с какво удоволствие ти обясняват, че скоро света ще живее по техните закони, когато им паднеш в ръцете.То не са глоби, за каквото си помислиш.Неееее, тези не искам и да ги чувам.Да се изпотрепят дано като псета, каквито са в същност.

Клоуни абсолютни. А Саакашвили да го питаш,какво прави там. Западняците я съсипаха тази държава. Не,че е първата.

как какво демократизира бе....ти пък

Фашагите се трепят помежду си.

ТЕЗИ КОИТО СА ИЗДАЛИ ТОЯ УЛИМАТОМ ИМАТ ДЪЛГИ ВРАТОВЕ И ЗАТОВА ТРУДНО ИМ СТИГА ДО МОЗЪКА (ПОРОШКНКО ЛУЦЕНКО ГЕРАЩЕНКО И ПРОЧИЕ ТВАРИ ) КОМАНДВАТ КРАВАРИТЕ!!!!

Умопобърканите от завист и злаба усраински бандерлюге не могат намери по-достоен от тази долна твар да ги поведе към светлите атлантически ценности, прегърнали здраво правилния цивилизационен избор. Слава Усраинье! Насерашвили - слава!

Тия хора от Дир-а са фенове на крими статийте няма спор. Сутринта ни занимаваха с Порошенко и Саакашвили а вечерта с още един виден мафиот от Украина. А бе мое ли Генерален Прокурор на Украина и бивш Вътрешен министър на Украина в правителството на Тимошенко да има излежана ефективна присъда която му е дадена за кражба на държавни пари в особенно големи размери като е осъден на 4 год затвор а на 3-тата година е помилван (през 2013-та) от президента на Украина :) Бива бива ама поне пошете в статията че човека ген прокурор има крими минало да стане ясно кой на кой вика дръжте крадеца. Президента Порошенко е участвал в убийството на собственият си брат Михаил преди 20 год , Саакашвили го издирват в Грузия за кражби , сина на сегашния министър на вътрешните работи на Украина Аваков скоро го арестуваха за злоупотреби..Аман бе спрете писа за остова на мафията днес

2008 Путин искаше да го обеси като Садам. Саркози успя да му спаси кожата. Този път обаче може и да няма късмет. ----------- ЦИРК КГБ!!! И тоя убавец и Саркози се оказаха купени с рубли!

ей пак щъ унодя щот си дърво

2008 Путин искаше да го обеси като Садам. Саркози успя да му спаси кожата. Този път обаче може и да няма късмет.

Украйна - поредната държава унищожена от американците! ======= Аварията в Чернобил и Голодомор американците ли ги направиха!

При аварията в Чернобил НЕ загинаха милиони , макар , че не искам да омаловажавам тази трагедия . След майдана обаче - Украйна се редуцира от 46 на 32 милиона ...

От голодомора пострада най-много Лвов, нали. Само дето Лвов е бил полски тогава :)

украинският държавен ЦИРК продължава....

да обвиниш Саакашвили, че е агент на Москва е пълен абсурд. Това е единственият американски агент, който влезе във война с Путин през 2008 г. Сега бил агент на Русия. ТЕЗИ СА ЛУДИ!

луди и кухи ...едно време от тарикатлък за малко да изпукат всичките сега ривът голодомор ала бала ...ама който си е в час ги зане колко струват...

не е лесно да се примириш с нещо което противоречи на коловозното мислене

Луценко заяви по телевизията, че прокуратурата разполага с доказателства, че представител на Саакашвили е получил 500 000 долара от украински бизнесмени с връзки с Русия, за финансиране на протести. ------------ Как взе да лъсва поредната КГБ мръсотия! Тоя убавец вратовръзкоядеца е взел руски пари и за да "нападне" раССия за да има повод плешивеца да окупира Южна Осетия! Сега отиде и в Украйна да действа подривно!

А ,Луценко е получил 10 000 долара от ЦРУ да заяви това по телевизията.

Украйна - поредната държава унищожена от американците!

Още ми е пред очите, как по нареждане на този, танкове стреляха по жилищни блокове в 5 сутринта!

Той на Украинците не може да разчита, защото те са в ситуация на "парен каша духа". Интересно, че демократите никакви ги няма, нито от ЕС, нито зад океана...

Тия там са, както е в българската поговорка, хвани единия, удари другият. Смешно е Саакашвили да е получил пари от Русия като държава. Че те го направиха губернатор на Одеса, точно защото мрази руснаците. Сега ще спретнат втори Майдан. И онези от Десен Сектор май били много малко. май и от Свобода не са много. Но не им попречи да напряват безредици.

Дано да се е запасил с достатъчно вратовръзки

Дами и Господа. Цирк ЦРУ работи за вас усилено. ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ

Най ме накефи" конституционния ред" в Украйна! Тва властта е много сладко нещо!