Британски изтребители прехванаха руски бомбардировачи

Британски изтребители прехванаха вчера два руски стратегически бомбардировача. Вашингтон заплаши Москва с още санкции.

Обратно в новината

Коментари - Британски изтребители прехванаха руски бомбардировачи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се радват, че не са им забили електрониката, защото щяха да си намокрят задниците в океана!

И Доналд Кук беше "прихванал" руски самолет ...

Защо самолетите да не обикалят около Великобритания във връзка с убийството во лейди Даяна извършено от МИ-5, а не заради Литвиненко.

От статията става единствено ясно, че британците са прихванали оная работа на Ту-95. Не ги ли е срам журналистите така плитко да се слагат на американците?

Конят е умно животно! Какво не ти стана ясно! Прихванати са, и са екскортирани! Прочети още веднъж, и не се излагай!

Путин отдавна предупреди Запада и НАТО, че отидоха твърде далеч и че ако се наложи, руснаците са готови отново да се бият. Направо се сещам за руската военна песен "Если завтра война"... Та... руските пилоти просто не дремят, ами се готвят за такъв един момент.

Когато бомбехте ирак, и за какво, за да му вземете петрола, всички си мълчаха. Но сега за Украйна, която е на гъза на географията скачате всички, само за да направите мръсно на Русия. Не се ебавайте ако не можете да летите, както се казваше в един виц.

Украйна е по-близо до географския център на Европа от България!

От второкласен агент и мутра с джобни размери е трудно да се очаква нещо друго освен да съсипе дори страна с потенциал като Русия. При много по-лоши ресурси Китой без много шум направи скок в друга епоха, а джуджето не само не разви Русия технологично , но социално -политически я върна в 19век. Боко при същият произход като гнома поне показа капацитет за развитие и визия за бъдещето като мъдро избягна пряк сблъсък с блядовете , като ги прати да се шамаросват с батковците.

Боко,ти ли си бре?

ви разказа играта боко, и още ще ви боли

Размерите на АКЪЛА СА ОСНОВНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ЧОВЕКА. Ти като си дълъг, а акълът ти е къс, не може никой да ти помогне, освен онзи дето скъсява височините.

Джуджето от КГБ губи позиции поради ужасните стратегически, (ала Хрушчов) грешки, които направи и може да потърси спасение в разпалването на регионална война, която спокойно може да прерасне в световна! През 39та година един подобен главозамаян пигмей разпали втората световна война...

...Докато Русия не спре явно да нарушава поетите ангажименти (. . .), цената за това ще продължи да нараства.... a някой знае ли какви са точните поети ангажимент, защото само слушаме гръмки думи, ама никой не дава конкретен документ , за да си прави изводите всеки.

не се прави на абдал...или си такъв?

Убеден съм вече на 100%, че Дир-а е проруска медия..От снощи чета в различни медии за инцидента...Тука едни изрезки едни добавки и не се споменават някой факти..Например че заради руските самолети са нарушили правилата за въздухоплаване...В допълнение не отговарят на радио сигналите и са отклонени полети на гражданската авиация...Скоро май пак ще търсят се кутии ..

прав си,и аз сам убеден в това.комунетата са царе на пропагандата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

добър ден, за първи път ли пишеш тука, не видиш ли че 9 от 10 новини са за путлер и мужикия, съответно и аудиторията същата

Аз бях незабележим и също бях прихванал Тайфуните като ги чаках да пуснат ракета, за да включа вибротахинатора и субдименциалното резонансно поле, та да ги разтопя като лоени свещи за отрицателно време - сек на минус 5...

ей, сомнамбул. събуди се!

Светът е полудял.Сигурно от химикалите в храната и мръсната лъжлива пропаганда на войнолюбците на Запада ,зад които се крият мощтните хиени-собственици на Оръжейния бизнес и петрола.А вие ,които ги подкрепяте сте толкова жалки и прости,но мисля,че скоро ще проумеете но да не бъде късно.Аз ако съм на Путин досега щях да смачкам Киевската тъпа хунта.Много е търпелив.

За тебе усмирителна риза, стая с меки стени и много, много успокоителни!

знам че си прав, и все пак да не забравяме че Русия няма да се поколебае да ни прегази ако се наложи.

Ако й стоим враждебно на пътя-ще ни прегази я. И няма и да я обвиня.

Самолет по времето на СССР беше чиста провокация на янките. Руснаците няколко пъти го предупреждават , че е в тяхното въз.пространство, но пиулотите не отговарят. На третото предупреждение последва естествената реакция Провокацията е целяла тъкмо това: самолетът да бъде свален, понеже на борда у имало ... а и дас е получат данни за разположението на съветските ПВО в Далечния изток.

Не се пише вследствие, а следствие. Много сме зле с правописа!

Да повтаряш следния курс! Ти правиш ли разлика м/у вследствие (на) и следствие (като последица)? Не толкова самонадеяно, че се излагаш. Отвори правописния речник на бълг. език... и се извини.

Оттам, де целии свят отива, той рано стигнал, се завръща... ....следния или средния?

Всички самолети могат да си летят където си поискат, щом не нарушават въздушното пространство на суверенна държава! В тая връзка, информацията е само поредна английска провокация! Но е звестно, че англичаните са "Троянският кон" на САЩ в ЕС!Ако те не лаят, то кои? Що се отнася до поляка - тоя е толкова тъп, колкото е максимално възможно! Той като историк надроби един кош глупости за Освиенцим и освобождаването му, че сега, когато дори в ПАСЕ няма единодушие по позицията спрямо Русия, той си позволява да вижда и коментира някаква въображаема руска световна изолация! Изолацията е само в главите на сляпо следващите чужди инструкции европейски марионетни политици! И нямат нищо общо с реалностите на днешния ден!

а пък путлеристите прEхванали 70 рубли за долар хахаха

стотачка ли гониме, другари? наздуаве!

И ко като са го прифанали....явно и бая страх са прифанали и хванали

Ту - 95 са наистина стари бомбардировачи - еквивалент на В-52. Проблемът на Запада е, че когато летят в международното въздушно пространство западно от Норвегия, Испания, Португалия и Британските острови, в обхвата на новите крилати ракети, с които е въоръжен влиза крайбрежието на САЩ. Ту- 95 носи по 6 такива всяк е с мощност 200 мегатона (10 пъти Хирошима). Последен пуск на такава ракета бе извършен през 2014 г. Отклонението им е 100 м от точката, но при 200 мегатона...

и тия се разхождат с ядрени бойни глави, нали, егати и тъпотиите, дева и путлерастията тука дева

Ти си пълен невежа. 1. Тове е то - не се знае, какво носи на борда. А когато летят в група (има полети на по 8 Ту-95) нещата стават още по-кофти. 2. САЩ и Русия отдавна (от над 2 години) възстановиха т.нар. "патрулни полети" на стратегически бомбардировачи с ядрено оръжие на борда. Съобщиха го така м/у другото и никоя от медиите - послушковци не му обърна внимание. 3. Никой и никога не е отменял патрулирането на подводници с ядрени ракети на борда около бреговете на САЩ и Русия. Така че, "разходката" с ядрено оръжие на борда около вероятния противник си е обикновено нещо и ежедневие. Само балъци като теб вярват, че няма такова нещо. Щото ги мързи да четат сайтовете на МО на Русия и на Пентагона.

Толерасте, пак и ти бе!!!

Прихванали са им цървулите, когато руснаци започнат да летят в космоса на американски кораби, тогава ще ги приема за равни.За момента, Русия макар и сама е много напред във военно отношение, само се страхувам, за наша измъчева България, поподнала на продажни управници, може да попадне под ударите на Русия, май ние сами си търсим края, тези дето ни продават, заедно с милионите, милиардите и отрочтата, ще са преминали границата.ТУК ЩЕ ОСТАНЕМ НИЕ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО!!!!

Като дресьори на животни се държат западняците без да държат сметка,че процесът е длустранен и понякога неприятен за дресьорите!

А междувременно, без много приказки ИДИЛ си върши своето и продава евтин петрол на САЩ, а САЩ им осигурява интернет и ретранслира джихадистките TV канали...

И колко евтин петрол успява да пренесе ИДИЛ в кофи и варели на гърба на камили за САЩ?

Британски изтребители прехванаха руски бомбардировачи за муде, порадваха им се и отидоха да разкажат на останалите еврогейчета за Големия КЕФ от големия К.Р!!

на грохналите и тромави ту95, мислиш ли че много им трябва?

Кат са толкз грохнали що тайфуните са ги чистили с "фекалки"след кацането а!!!!!!!!!!!!!!

прехванал дръжки, анличаните изкат да се направят на мъже. ама се си остават в гей съюза.

ПРИХВАЩАМ, а не прехващам

Не е лошо българите де се изтеглят преди руснаците да са потопили шибания/според определението на Божо Истината/остров под водата.

Като са го прихванали ,биха ли стреляли по-него. Съмнявам се много . Горбачов самия казва че нещата май отиват на горещо и кратуните в Брюксел трябва да поемат много по-голяма отговорност-този път пред целия свят. Живота на планетата може да угасне само от една съмнителна техническа грешка. Русия не трябва да бъде изолирана-това е доста опасно за всички

Щом няма пълни гащи , значи всичко е наред! Справка...... някакъв разрушител беше Доналд Кук...

Arleigh Burke са най-добрите сега, а вече навлизат Zumwalt - разгледай за кво стаа въпрос ;)

"Те не са навлизали в нито един момент в британското суверенно въздушно пространство." Еми много ясно е че няма да навлязат. Щото ги е шубе!

Пич ...вицове рано рано сабахлян разправяш ...вземи смени дилъра ... Русия има толкова и такова оръжие че ...ама хич не им дреме ...а да акат в гащите трябва британските пилоти дето правят само "рутинни" мисии без опит... wake up buddy

Е, не са прихванали, а са съпровождали в неутрално въздушно пространство. Правите ли разлика?

Руският бомбардировач е прихванат в неутреално въздушно пространство, но то било включено в интересите на англичаните. Още малко и всичко което не е тяхно е техен интерес и никой не може да припари. Кой им е дал право да си го присвояват като техен интерес?

Интересно ми е, защо не чувам никакви новини за самолети на НАТО прелитащи над територията на полуостров Крим (който е в интересите на Русия)? Някой знае ли там за прелетял някой самолет на НАТО?

kumalissa73@

Около Крим не знам, но над балтика си летят и Русия не прави истерии от това.

Самолет на НАТО може да долети до Крим, ама няма да отлети... Или ще го думнат, или ще заловят пилота и ще го разкарват по телевизиите барабар с документите му като панаирджийска мечка.

Вървяла си мечката из гората и две мишки я"съпровождали",дали ги е забелязала мечката и ако ги е забелязала дали им е обърнала внимание????????????????????????

Защо ми изтрихте коментара? Поне си оправете грешката в заглавието!Курс по български ще ви е от полза!

Искаш да кажеш,че са фокусирали добре"оптиката"зада станат качественни снимките на бомбардировача?

'що ли си мисля, че бомбардировачи НИКОГА НЕ ЛЕТЯТ САМИ...!!! И ако ингилизите са опитали да правят нещо (даже и снимки), това щеше да е последното им действие...!!! :::)))

Този предател Горби "бурка" ли имаше на очите си, та не видя ясно изхода от действията си! Такъв човек е ПОЗОР както за нацията си, така и за политиката въобще!

От кога CNN е филиал на "Говорит Масква"?

Е то се почна вече тоталното промиване на мозъци. Скоро ще ни убедят за са загрижени за населението на Европа и ще ни връчат призовки да се бием и защитаваме парите на някой си и интересите на международни компании и прочие.

На 1-во място трябва да защитим себе си от "вредните български политици" - тези които продават всичко на всеки, който плаща!

Ето заради това няма да ни мобилизират, ако им е останал и грам мозък:)

Те да раздадат веднъж калашниците с патроните. Ние след това си знаем работата.

Ще раздадат ама сетне жална им майка управническа!!!!!!!!!!

Голям страх от това самолетче.

Летял почти 2000 мили във въздушното пространство на СССР и не отговорил на всичките опити да се свържат с него. Хайде бъди обективен и давай други примери! Днес какво би се случило с пътнически самолет, който се отклони от маршрута си, не отговаря на повикванията и навлезе 2-3 хиляди мили във въздушното пространство на САЩ, Великобритания или Канада?

Отговарям вместо Хана, защото се чувства неловко: За такъв самолет ще се пише: "Сваленият руски самолет........"

А ако самолетът е френски? Щото никъде не съм споменавал самолетът да е руски :)

Какво значи прехванаха? По-точно е наобикаляха.

В конкретния случай под прихващане се разбира рядката възможност, когато английски пилоти могат да видят с очи руски стратегически бомбардировачи и да се завърнат в базите си.

Темата е не "Британски изтребители прехванаха руски бомбардировачи", а "Новите санкции на ЕС срещу РФ". Това заглавие е само повод пак да се изтъкнат новите санкции. Да се набиват в главите, че трябват нови санкции. И този ... Схетина се приема за говорител на целият свят. Колко са зле подчинените държави ... и нашата дори ....

хаваща ли ги, хваща ли ги, та накрая ги пре-хващанали и са пре-търкали. За какво са ги хващали вие се сетете. Прихванали беее аланкоглу!

Е кво сега руснаците напълнили ли са гащите.То е ясно че UK изтребителите могат да си правят каквото поискат с подобни бомбардировачи ако не са охранявани от ескадрила руски изтребители.

абе ти от коя пещера пишеш. Стратегичски бомбардировач = бомбардировач с ядрени ракети на борда. Освен да ги прихваната обикновено друго не им стиска да направят. а ако им стиска, няма да има кой да разбере новината ако се сещаш какво искам да ти кажа.

абе какви са тия таифуни , кои ги произвежда ? не са ли торнадо ?

"Торнадо" са стари бомбардировачи. Става въпрос за изтребители Eurofighter Typhoon (като този на снимката).

българските "медии" не са просто жалки. те са под нулата. направо на абсолютната нула. какво "медиират" се пита във въпроса?

Британски изтребители (при)хванаха руски стратегически бомбардировач зе кривата крилата ракета!

Идееее.Иде Дядо Иван!!!!

Дядо Иван го поема мощно одзад

ПРИХВАНАХА...!!!Което означава летяха заедно наблизо по един и съща траектория!И се гледаха сърдито един друг,или както съм чувал от бивши летци си махаха с ръце и си правеха неприлични жестове!!!:) А нашите журналя в стремеж да публикуват сензация която да шашне читателя използват термини от които си нямат хал-хабер!

Не се прави разлика между "прихващам" и " съпровождане в МВП". Разликата е между това Лондон сега да е един кратер пълен с водите на Темза и това, сега да в Лондон да се правят на мъже. Никой няма да допусне да прихване самолет на чужда държава ако е в МВП. Това което се е случило се нарича съпровождане в МВП.

Русия няма място в Европа и трябва да се държи в азиятския изолатор. Никакво отпускане на снакцийте

ти, представителя на катуна - който е прогонван от вавилон, египет, палестина, всички европейски държави и т.н. (поради асоциалност) (и в сащ живеете в гета, защото не можете с други хора) ти - обясняваш кой къде няма място? мууу,ха! ха?, а,...,а?

я,а,а? а вие в кой изолатор трябва да стърчите, докато докажете, че някога сте имали и една хилядна от парите, които сте давали на заем?

Русияе е най-голямата държава в Европа - европейската й територия е по-голяма от територията на която и да е европейска държава. Това, че има пъти по-голяма територия и в Азия е друг въпрос. Така че, освен ако не реши да прекроиш континенталните граници - Русия е европейска държава - това е положението.

Вземи една географска карта и погледни европейската част на Русия е малко по-голяма от сбора на ЕС+Белорус+Украйна/в стария и вид/ и пак обеснявай кой е в ЕВропа и кой не е.....

Не бе, не само лондон ще е кратер, ами и дупка до ядрото че напраат в атлантика и от там ще изтече като в сифон цееееелата северна америка, това путлеразъма е тежка диагноза