Коментари - Поне 30 убити бунтовници при боевете в Донецк | dnes.dir.bg
назад

Поне 30 убити бунтовници при боевете в Донецк

Най-малко 30 тела на убити украински бунтовници са докарани в болница след боевете в Донецк, в които правителствените сили ползваха бойни самолети и хеликоптери

Обратно в новината

Коментари - Поне 30 убити бунтовници при боевете в Донецк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ КОГАТО УБИВАХА В КИЕВ -ЦЕЛИЯ СВЯТ СКОЧИ ??? СЕГА ПИТАМ ЗИМЯ ЛИ СЕ ОРЕ- ИЛИ НЯКАКВИ СИ ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА УМИРАТ В ТЕЗИ БЕЗЛЮДНИ МЕСТА?????????

"Путин е призовал за незабавното прекратяване на военната операция в Югоизточна Украйна " Руската панаирджийска Меца получи своя пиърсинг- халката у носа- и сега реве окаяно по мегдана, подрънквайки със синджира на звероукротителите ! Съветите на ЦРУ дадоха резултат и украинските спецове печелят победа след победа ! И да, някои сополанковци се разреваха заради унижението на Мецата- а на мен ми е просто смешно :-))

Бахти глупостите пишеш....не е истина. ЦРУ спечели 13 трупа на свойте хора под славянск, това спечели. Но понеже не искаха цял свят да види лицемерието им и откритата намеса в войната оставиха труповете на агентите им д а гният в Украйна вместо на Арлингтън в Вашингтон.

EЙЧ

А бе търпението на Путин нема да е вечно,..тогава да видиш Мчката събудена от зимен сън.

jizast

Е, доживяхме това което всички се надявахме, да броим чувалите с руски трупове...

Ти може и да си чакал,кръвопиецо,но не всички...

Жалко че и твоя труп го няма в тези чували..... хората щяха да дишат по свободно минус един фашист.

Благодаря за човешкия ви коментар! Аз апелирам към същото-СТИГА ОМРАЗА!Какво е това злорадство,каква е тази човеконенавист!?Боже,боже, вече съм абсолютно убедена,че българинът си заслужава робската,лазеща съдба!

българиец,я раздуй малко бъдещата руско-турска война?ПРОТЕСТЪТ на чия страна ще е???обществото иска да знае...

Според мен едва ли ще се стигне до там- на умрело (азиатско) куче нож да вадиш. До 2 години ще скапят Путила икономически и собствените му олигарси ще го пенсионират- нямат сметка от такова развитие. Крим навярно ще стане още по-офшорен- знам ли как ще го формулират ?! А кога ще почнат руските майдани - скоро !

само за информация-рейтингът на Путин е в момента 86% обществено доверие.смятам,че това е достатъчно.другото са си твои фантазии и свободни съчинения.и мечти най-вероятно.

БългАриец

Ах да, ако Ореха не сдаде тая седмица сме пак (мирно) на площада- заповядай и ти :-)

Ivan Nenov

а ба бегеец пак събираш миносите по форума бе помияр гнусен От кОЯ ЛУДНИЦА СИ БЕ РАПОН СМАЧКАН ТА РАЗВАЛЯШ НА ХОРАТА НАСТРОЕНИЕТО

Първо не съм за Путин. Второ нека да гледаме нещата обективно. От началото на кризата в Украйна, държавните енергийни фирми са с 20 миларда по-богати. Докато рублата се падаше и акциите на руските държавни фирми падаха със светлина скорост Путин се усмихваше и всички мислиха, че е безпомощен. Да, ама не. Когато цената беше най-ниска Путин изкупи всички акции от западните акули. Сега всички пари от търговията с газ и петрол ще остват в Русия. Докато го плашиха със санкции, той взе че подписа договор с Китай. А сега познай в каква валута ще става разплащането и какви може да са последствията за долара.

Плащането ще е в долари. Рублите и юаните стават само за тоалетна хартия.

Първо не съм за Путин. Второ нека да гледаме нещата обективно. От началото на кризата в Украйна, държавните енергийни фирми са с 20 миларда по-богати. Докато рублата се падаше и акциите на руските държавни фирми падаха със светлина скорост Путин се усмихваше и всички мислиха, че е безпомощен. Да, ама не. Когато цената беше най-ниска Путин изкупи всички акции от западните акули. Сега всички пари от търговията с газ и петрол ще остват в Русия. Докато го плашиха със санкции, той взе че подписа договор с Китай. А сега познай в каква валута ще става разплащането и какви може да са последствията за долара.

17:18 часа - "Нац.гвардията на Украйна е заплашила да обстрелва болницата, ако продължават да приемат ранени за лечение..."

Кажи къде го прочете и аз ще ти кажа какво е.

Е то от украинските нацисти какво може да се очаква, само а стрелят по камиони пълни с ранени... Нищо ще има и за тях ще има вартоломеева нощ..или по скоро ден...в зависимост от това кога пробват да влязат в самия Донецк на свойте консервени кутийки. Ще горят в тези железни гробове както горяха жените и мъжете в Одеса. Обаче за тези бандеровски псета никой няма да пророни нито една сълза, и няма да остави нито едно цвете. Техните останки ще бъдат оставени на разтерзание на уличните псета. Въпреки че и помиярите може да се отвратят от бандеровската мръвка......все пак животните не са толкова глувапви да се хранят с отровено от кафявата чума месо.

Всичко зависи от Господ и малко от нас!

"Най-малко 30 тела на убити украински бунтовници са докарани в болница след боевете в Донецк. . . Това предаде Асошиейтед прес, като се позова на един от сепаратистите" " . . украинските военни са наложили контрол над летището" Честита поредна победа с/у братушкината интервенция ! Не остана много до края на украинската путиниада- чакаме холивудски филм :-)

продуцент,който направи филма "Протеста"???доста калпави филми.американски са,но все пак...

А ти какво честитиш бе сопол?

в този филм ти и бегееца ще сте в ролята на многократно изнасилвани в американски затвор...

дано даде бог поне студен да те прегърна от все сърце даи боже

Наистина не исках чак толкова да ви накажа словесно, видно от злобата в репликите- сори :-)

такива като тебе не предизвикват злоба.предимно присмех,малко съжаление и съчувствие и това е.не се величай толкова...

Филма ще се казва Съветската армия освобождава Киев..Лавов ...Берлин...Париж Лондон. И обесва всички фашисти по пътя си! Ако наситина Путин подкрепя сепаратистите това ще стане :) аееее на бас!!!

Така не става сега и да сложат оръжието, заради жертвите ще има да гърмят бомби в коли и куфари из Киев докато не им се завие свят... Белфаст ще им се види като католически манастир направо...

На ТОВА по цял свят му казват "тероризъм" и присъдата винаги е само една - смърт! За пропаганда и призоваване към тероризъм в суверенна държава присъдата е една - смърт!смърт! Ех, Апостоле - къде си да станеш от незнайният гроб и да видиш какви червени гадове се плодят по родните форуми......

Не смей да споменаваш Апостола бе плужек такъв! И аз не призовавам към нищо казвам какво ще стане с тъпите им и неадекватни действия. Който сее вятър жъне буря. Тъпанар с тъпанарите прост!

Не произнасяй името на Апостола,еврогеецо-не си достоен. Ако можеше да възкръсне най-напред такива като тебе щяха да го отнесат,убеден съм.

Ще оставя да ви отговорят други. Ще прескоча обидите на лично, вие вече сте достатъчно обидени от живота.Цитатите са точни. Секи Българин е длъжен да защитава своите етнически особености и да варди своето огнище!(Л.Каравелов) Русия, тази развратница и мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да затрие от лицето на земята българските колонии!(Хр.Ботев) Братя, дайте сами да се освободим, защото ако друг ни освободи, той отново ще ни зароби! ВАСИЛ ЛЕВСКИЙ

Руски терористи нападат и завземат летището, а Путин апелира да се спрат антитерористичните действия. Т.е. да ги оставят да се развяват и продължават терора. Звучи меко казано неадекватно.

Терорист е на майка ти е син. Не дей да пляскаш с езика за това от което не разбираш, Параша

Учудвам се на безхаберието на някои българи, в това число и на вас, Марк! Вие или сте много "информирани" или сте от тези русофоби, които не знаят нищо друго, освен да си пеете песента "Русия е враг номер едно"! Не Русия подпали Украйна! Наричат се "украински бунтовници" тези хора, които защитават правото си да се самоопределят!

В конфликта влиза ново оръжие - "Грийнпийс!"

Внаимавайте фашаги! Бъдете готови да заемете поза Г, позата доставяща най-много удоволстви!Марсианците са ви вдигнали мерника, скоро ще има зелени човечета в Донецк, Луганск, Киев...Лвов. Недай си боже и в Париж и Лондон. Набързо ще минат да натряскат славянски йероглифи и по Райхстага в Берлин, тамън да освежат фасадата. И накрая ще отскочат и до Вашингтон страната на "демократичната" световна несправедливост! Внимавайте хора, марсианците са сред вас! Човеко погледни на ляво, погледни на дясно, погледни на горе......никога не знаеш дали до тебили над теб няма масрианец!

Във връзка с изявлението на Аваков за използване на високоточно оръжие от преди час, руснаците се питат да ли това не са катапулти от Майдана!?

"Киев ще продължи силовата операция в Донецк, докато не бъдат ликвидирани всички сили на сепаратистката Донецка народна република, заяви пък говорителят на украинските въоръжени сили" Не се и съмнявам, новоизбраният с голямо мнозинство президент (честито!) също говори в този дух. Путя, със заседнала в гърлото офшорка Крим(татарите вече се надигат), ще се примири с неизбежното- запазилата всичко без Крим прозападна Украйна.

Чакам да видя надигането на татарите. Не си бил в Крим,предполагам и не знаеш колко много ги обичат там. Колкото до другото-толкова е малоумно,че няма да се хабя да го коментирам.

БългАриец

Вече бяхме осведомени от ДИР-а (благодаря!) за размириците по границата с участието на хиляди татари, когато забраниха на "хана" им (предложен за Нобелова!) да влезе. Т.н. "референдум" след анексията на Крим също бойкотираха. Турция пък заяви подкрепа съм тях и обяви, че има към 650-хилядна войска. Путя има ок.800х.

Изглежда че Путин няма да се намеси...и после..в типично негов стил..ПРАС..и една сутрин 100 хилядна руска армия пътува към Киев и Обонго пак се чуди кво е станало!

Този камион е превозвал ранени. След като го нападат "Десен сектор", в болницата пристигат убити. В Новоайдар не са застреляли по сепаратисти или опълченци, ами са избили обикновени граждани, както си вървят по улиците. Това, защо? Това не е война, а изтребление. Правителството отказва да прибере този "Десен сектор", докато не избият всичко живо там.

Приемам залози, до колко години официалната религия на Русия ще е Ислям, законът Шариат, а президентът с име Ислам Махмудов родом от Кавказ!

Ако са в долари приемам без страх всеки по-дългосрочен облог; без страх,но и без келепир. Колкото до исляма в Русия- вЕрвай си. Там поставиха имигрантите на мястото им още преди няколко месеца. Виж, в Щатите учението на Мохамед е много популярно сред негрите и е заплаха за страната още от 60-те години/потърси за Ислямска нация и Малкълм Х,например/.

Киев е дал ултиматум на Донецк да се предадат, в противен случай щели да използват високоточни оръжия да ги уничтожат

не думай!ама това да не е трансформърс 6+??????

ЕЕЕ бате ти ме развесели днеска:) по як коментар не бях чел! То украинската армия и високоточно оръжие е кат чукча и чук:) Млати чукча с чука и се чуди защо накрая става бум :)

В Херсон 2 проститутки извели от строя цяла рота украински военнослужещи.Поразили ги с биологично оръжие;-). Мисля,че това е единственото високоточно такова на територията на цяла Украйна. Фашагите могат да наемат двете жрици и да ги пратят в Донецк.Проблемът е,че това е голям град...

Хахахахахха бахти якия комантар:) разсмя ме украинците вече са поразени е това е интилигентно оръже. Направо с изкуствен интелект американците пасти да ядат с техния терминатор:)

след пагубните за евросъюза избори,украйна разчита вече само на американска помощ.но тя както знаем е нетрайна и мнооого,много несигурна.пък и те са далеко,а Русия е на границата...ахахахахахахаа

изборите ? Живеят си живота нормалните европейци и хич не им пука от нищо.

Е нещо няма ли да се наложи забранена за полети зона, нали така се процедираше при борбата за демокрация в Либия, Ирак, Сирия...

Ами тя зоната е забранена за полети. Украинските ВВС се грижат за това.

грижат се за това като редовно падат от небето:) свалени от опълченците с рпашки

Среди раненных в Донецке террористов есть жители Грозного, Гудермеса и Москвы Об этом в ходе пресс-конференции рассказал Донецкий городской голова Александр Лукьянченко, - передает Цензор.НЕТ со ссылкой на "ОстроВ". По словам мэра, в результате АТО в больницах Донецка находится на данный момент 43 пострадавших. "Одна женщина и 42 мужчины. Восемь - жители Донецка, восемь - граждане России, в том числе жители городов Грозный, Гудермес, Москва", - сказал он. По словам мэра, среди пострадавших есть также и жители Крыма. Место проживания 18 раненых не установлено.

По-голям позор от това здраве му кажи.За съжаление и нашите политици са същите-правят свирки на ес и уса.Гнусна паплач отвръщават ме. link

"Путин е призовал за незабавното прекратяване на военната операция в Югоизточна Украйна и започване на мирен диалог между Киев и представители на регионите, предаде ИТАР-ТАСС" Че то диалог отдавна има, ама нечии тежковъоръжени диверсанти все опитват с военни действия да окупират нещо. Време е Мецата да си прибере мечетата, докат' не са погинали си'те мърцина по чужда Украйна !

Не се прави на загрижен.Този път американските номера няма да минат,както не минаха и в Сирия.

БългАриец

Правилно, вече не съм толкоз загрижен- очертаващото се "Крим за вас, Донбасс за насс" май устройва всички и война едва ли ще има. Украинско-Руската "братска дружба" и тя много укрепна- май добихме 40-милионен натовски буфер пред путинщината. Та честито развитие на всички :-))

Когато се напише нещо за зверствата на терористите и ДИР го трият веднага. Било спам, а тяхната статия не е ли спам? И руска пропаганда?

Като драскаш само глупости и измислици за които ти плащат какво очакваш...да те постват ли ?

Така правят! Също така трият и всякаква критика. И по други теми също трият мнения, които са нестандартни, без да са обидни. Написах нещо, което не беше обидно или вулгарно, против християнството и веднага ме изтриха. Би трябвало да мога да ги съдя за това, но те сигурно и на това разчитат, че не ми пука.

Какъв е главният извод за нас, българите: 1. Трябва да се купупуват кюмбета за зимата ... 2. Трябва да се купуват дърва и кюмюр, щот' зимата ще ни замръзнат пордобностите ... 3. да се молим тази касапница да свърши колкото се може по-скоро, иначе ще се запали и нашата черга ...

ОБСЕ се е изказала, че изборите в Украйна съответстват на световните стандарти!

Украинската набора армия доказа че не иска да мре за Яйцето Турчина и другите американски подлоги. Виж с мренето се справят досатъчно добре нацистите и наемниците от америка. Вчера фашисткия батальон "Донбас" е бил изтребен почти до крак от народното опълчение. Само така момци, покажете на хунтата и техните стелки къде зимуват раците!!!!. Колкото повече мъртви фашаги толкова по мирна ще е украинската земя за вас и вашите деца!

Стига лъжи бе, дай доказателства. Ти си като ДИР ,пишеш само прпаганда.

Каква пропаганда бе ..аз гледам и украинските телевизионни канали. Това за унищожаването на абтальон Донбас си го признаха сами....е порови се в нета. А че наборниците не искат да воюват за това има купища клипове в нета!

Основният въпрос е колко още търпение има Русия???

Путин ще търпи до края, щото иначе трябва да се прости с $4 милиарда, които Киев дължи за газ ... Ако ли Киев не дължеше такива огромни суми, досега да беше освободил и Киев.

Държавата не е бакалия.

Евроизбирателите масово гласуваха против ЕС, само някакви заблудени украинци още си мечтаят за ЕС. Сегашните чугунени глави в Брюксел и сие са в паника. Може много скоро да си отворят очите и ушите и да видят, че масово хората не искат тъпотиите на НАТО и задатлантическите им ненормалници. Политиката в Европа трябва да се смени, защото следващите избори може да станат още по-неудобни за охранинените еврочиновници. Така че много скоро украинските власти могат да останат на сухо.

Ти ако си мислиш ,че украинците само заради ЕС се бият сега ,много се лъжеш. Те не очакват нищо от ЕС и САЩ.

Чакат заплати.

Майко мила, какви сте ми тъпички червенички изродчета, европейците гласуваха не срещу ЕУ а срещу това такива идиоти като тебе да влизат в него!

Бъде споконо европейче, ако знаеш чужди езици поговори във форуми или влез в накои сайтове да видиш какво мислят старите европейци за чиновниците в Брюксел. Не си мисли че положението в Германия или Франция е много по-различно от това в България.

27.05.2014 - 15:34 "Киев рязко изменил тона: "Заявява за излизане от СНГ, забрана за влизане на руснаци и отказ за водене на двустрани преговори по газта!"

Украинските медии трябва да изберат за свой патрон барон Мюнхаузен - Славянск и Краматорск бяха "превземани" 4-5 пъти. Представяте ли си какъв пиар щяха да си направят и сега, ако наистина бяха превзели летището - сигурно Аваков или Порошенко щяха да дават интервюта оттам. Всъщност летището на Донецк се контролира от федералистите. Хунтата е отстъпила, но в града има нейни снайперисти. През нощта са стреляли по камион, който е карал ранени към болницата. Информацията е противоречива - съобщава се, че е загинал само шофьора, но има и данни за повече от 30 жертви. През нощта 100-ина доброволци са преминали руско-новорусийската граница с камиони. Украинците говорят за престрелка и убити доброволци. По-вероятно е обаче даже да са им продали автомати, а другото е версията за пред началниците им в Киев.

Да да контролира се от баба ти. Гвардията го контролира.

А може би твойта баба контролира летищято?! Ужас баб ти е фасшист! То тогава ти си...ниско платен нацист ! хахахаахахахха

Както ми се струва на мене, просто нямат пари да си платет газта ... Със тези фашистки изцепки, просто правят ситуацията патова, защото Путин все някак трябва да отреагира иначе в Русия ще го унищожат ... Така че - колкото е по голяма данданията, толкова по дълго няма да плащаме за газ ...

Седят едни спецове по войната и гледат и коментират новините по Первйи канал на Руската телевизия и коментират руските партенки и лъжи. А Камази-те с неподвижни руски витязи тече в посока Украйна - родна Русия

Искаш да кажеш десетки камази пълни с патриоти и защитници на народа идват от Русия към ДНР и ЛНР...така е по правилно да кажеш.

Да бе, те идват топли топли и си отиват студени.

Бегеец как е запека???

" Украинските силови структури контролират изцяло междунар. летище на. . . Донецк." "Противникът претърпя сериозни загуби..., ние загуби нямаме", уточни Аваков" "Славната" Червена Армия пак опита, ма захапа пръстта. Поизчистени от платените изменници на Янукович, украинските спецове си метат държавата от тежковъоръжените интервенти. Бат' Путя, време е да пращаш хеликоптери за евакуация на "зелените" !

От къде ги цитираш тия глупости? От украинската телевизия ли, най-праведната и неизопачаваща нещата телевизия?! Бахти глупостите , толкова им вярвам колкото в това че вече 20 пъти превзеха Славянск или че на украинската армия им плащат редовно заплатите хахаахха

БългАриец

От текста на новината на ДИР-а, другарю Политкомисар! Чети и се просвещавай :-)

част от собствения народ! От Украйна държава вече не става! Никаква интеграция вече не може да се осъществи. От тук нататък мирът ще се опазва единствено с държавен терор над руския етнос, което ще усили етническата омраза още повече. Дори Сталин не е изпращал армията действия срещу собствения си народ!

Много сте тъпи и нагли вие тролчетата проруски, хубаво почна да пишеш постчето, ама накрая със Сталин се уля(що забрави да пишеш отпред другаря), по голям гиноцид от него е сътворил само Хитлер!

27 мая 2014, 15:19 - Миньорите в Донбас са започнали стачка с искане за спиране на Наказателната операция!

Не позна, те стачкуват отдавна.

ОК! Ти си по осведомен от тях!

Нашите Чукуровски&Бобовдолски миньори пък избраха комунягите и сега се бият за храна у магазинчето с купони ! Bon appetit, лумпен-пролетарии !

Е то затова и драсканиците му приличат на дрисня....родена в кенеф.

Това което пише бегееца де...

Аз гледам "Первый канал" и ми е интересно защо "Асошиейтед прес" ни спестава 70% от информацията за случващото се в Донецк? Мога дори да допусна, че и руснаците ни "спестават" нещо, но по сравнение с тях, западните медии направо се ОЛИВАТ! Съвсем ни държат за канарчета. Убеден съм че запада манипулира фактите, егати демокрацията... ЧЕСТИТА ВИ МАТРИЦА БРАТЯ БЪЛГАРИ, УГОЯВАЙТЕ СЕ НА СПОКОЙСТВИЕ!

Какво гледаш на ОРТ? Как лъжат ли? Те обявиха че изборите за президент е спечелил Ярош от Десен сектор. Прочети и малко украински източници, ще бъдеш учуден.

Родината на другаря Станишев ще бъде Народна Република! Това е един добър пример за нас!

Да живеят ДНРи ЛНР двете нистина свободни републики. Където хората се бият за да защитят домовете и идеалите си. И побеждават платените наемници на киевската и американската хунта! Никой не може да победи народ който се бие за свободата си! Това годоказаха виетнамците в Виетнам както сега го доказват иракчаните и афганистаците борещи се срещу робията на америка и Fuck EU!!!

Твоето изказване кореспондира с руски мнения в които се казва, че се ражда едно ново "дете" което ще стане пример и за нас. Тъй като обществото ни се нуждае от пречистване и освождаване на влиянието на Петата колона!

Другарю, не сте наясно с международното положение!

Е точно Ваганин няма нужда да ми казвва какво е положението. Последните 25 години всичките ни политици са от продажник нагоре. Така че няма каквод а слушам който ид а е сам си създавам мнение.

Бегеецът страда от старческа диария и затова често изчезва от форума. Но някой път изхитрява и пише от тоалетната, докато се напряга.

Преди малко във връзка с преговорите за газта руснаците съобщават: "Киев все испортил. Украина вернула газовые переговоры к самому началу" Почти са били стигнали до съгласие и са оставали само технически въпроси когато Киев се е отметнал. Само, че този път Еврокомисията не е била на същата позиция, се казва в съобщението.