Украйна ще си върне Крим, обеща Порошенко

Президентът на Украйна Петро Порошенко обеща, че полуостров Крим, анексиран от Русия през март, ще се върне обратно в Украйна. Той иска специален статут в НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Украйна ще си върне Крим, обеща Порошенко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по - скоро Русия ще си върне Украйна

Г-н Вайцман, човек си връща нещо, което е негово. Искай си го от Хрущов

Г-н Евреин, кога Крим е бил украински , че ще си го връщаш.

Какво значи съветска власт в Крим? Заплатата на висши военни, които минаха на страната на Русия са се увеличили 5-7 пъти в доларово отношение. Работниците взимат 3-4 пъти повече. Не изостават и пенсионерите, като средно пенсията се е увеличила 2,5 пъти. Понеже цените са нарастнали 1,8 пъти се обмисля ново повишаване на заплатите до достигане на нивото им в Русия през 2015 година. Кой ще иска да се върне в Украйна?

Порошенко обявил корабостроителния си завод в Севастопол за продажба. Путин иска да го купи. Въобще политика. Интересно е, че другите два завода собственост на МО на Украйна са взети от Русия без пари и вече работят за МО на РФ.

След известо време Русия може да не се намира вече около Крим!

Кога цъфнат налъмите!

добре , сигурно съм ужасно тъп, обаче защо Чехословакия може да се раздели на Чехия и Словакия, Сърбия се разби на съставните си републики, сега Шотландия ще се отдели. какво ги бърка еуропейците, че Крим станал руски ? че то Кримска Рус има от преди много векове, тя си е тяхна.

Украйна ще си върне Крим, ама друг път! Докато Путин е на власт, това е илюзия. След Путин вече ще минало давност.

което не ти принадлежи-Фашист долен.

...МАЙ УКРАЙНА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ КРИМ!

сняг се вее...а Прасенко се поклаща плавно на бесилото овесен..и снежинки падат върху фашистката главица... Амин.

СЕГА ВЕЧЕ РАЗБРАХ КАКВИ МУ ГИ ПРИКАЗВАТ ОТ САЩ И АНГЛИЯ. ТОЗИ Е ТОЛКОВА НАИВЕН И НЕЖИЗНЕСПОСОБЕН ИНДИВИД, ЧЕ ЩЕ ПАДА ГОЛЯМ СМЯХ. ОСТАВА ВЪПРОСА - КОЙ ИМ ДАВА ВЛАСТ НА ТАКИВА ПРИМИТИВИ И СЛАБОУМНИ ЕКЗЕМПЛЯРИ. И ТОЛКОВА ЛИ НЯМА КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ В 65 МЛН ЗАПАДНИ ПОКРАЙНИНИ НА РУСИЯ - НАРЕЧЕНИ УКРАЙНА

Дет се вика че върне, колко че се върне Волен в Парламента

И как ще го върнеш, бе глупако???Как ще си върнеш нещо, което не е твое, подарено на псевдодържавата ти от един пияница преди 50 години!! Върни го, тя армията ти я съсипаха едни опълченци, а тръгнат ли руснаците, на 2-ят ден са в Киев, смешнико, или очакваш НАТО да те спаси???

Чудя се ако имах ядреното куфарче на Путин дали нямаше вече да го използвам.

Не четеш редовно!! Путин го разфасова куфарчето и е в Далекоизточното и Европейското военно командване - да решават сами!! Той ходи по политически сбирки и нечестивците могат да го изненадат!!?

Четете серията ненаучни фантастични романи на видния писател фантаст Валцман (Порошенко): 1. Планетата на укропитеците 2. Укропитеците са европейци 3. Укроленд член на НАТО и ЕС 4. Войната на укрите (Трудно се лови черна котка в тъмна стая, особено ако я няма там) 5. Укроленд отвръща на удара - Освобожденето на Крим, Донбас и Москва

Ще си върне Украйна когато Сърбия си върне Косово.

С каква цел се дават пари на Украйна още повече ,че тя не е член в Е.С . ЦИТИРАМ: Още 760 милиона евро за Украйна . Общо помощта на ЕС стана 1,6 милиарда

С този "стил на работа" Порошенко ще загуби цяла "Украйна"... Засега само Крим, Донецка и Луганска област излязоха от "евро-атлантическата орбита" на т.нар. "Украйна".

Де факто Украйна бе не просто открадната а ампутирана от тялото на Русия. Псевдо-държавата Украйна с подписи и шокова измама не е никаква държава, а още по-малко нация, въпреки усилената пропаганда на СМИ. А Порошенко щеше да сгазва опозицията от югоизтока за часове и да връща Крим за седмици, само и само да го изберат за президент. Сега говори за догодина. Но едно е да иска, второ е да може(тоест да хвърли НАТО да воюва вместо него) а трето и четвърто е да го направи. Накратко: Прави си сметката без кръчмаря.

Добре лижеш!

А ,изходи са ти по въпроса , чадо лукаво!

Хитлер в крайна сметка ще загуби. Точка.

да, така е. В случая О'Бонго и компанията лизачи, наречена ЕС, са агресорите т.е. в ролята на Хитлер. Шотландия, Каталония и баските на първо време ще ви отрезвят главите.

Просто те четем като... камба!?..сплута

Май нещо се срамуваш от себе си и взе голямата гума.

Това "иЗказване" на Марципана или не знам, как да го нарека, не може според мен Да предизвика даже Майтапчийски Коментар.

И като се събудил Порошенко- какво да види- бръкнал в един електрически контакт с два пръста- а краката му- в леген със студена вода ! :) :) :)

и маикати пие водата от легена

Коментар

Взеха им Крим, врътнаха им кранчето на газа, какво им остава, само да не се бутаха там американците заради газопровода им щяха сами да пристанат на Русия за около седмица.

Ще си го върне на Куково лято Украйна е пред избори. Ще се правят какви ли не бомбастични изказвания.Този на "Десен сектор" може да каже че шпиц командите му ще стигнат до Москва.Аз се съмнявам че Украйна ще си върне Градовете контролирани от сепаратистите.А колкото до Крим...Само да се опитат......Това означава война с Русия.И всеки знае как ще завърши.

Всичко прочетох, написано от теб и не съм съгласен. Защо обама няма на путин рейтинга? 20 млн руснаци живеят в Украйна- ако бяха американци вече киев да е смачкан... Путин е прекале но даже сдържан да ти кажа. А и знаеш крим как с един подпис е даден на украйна , 60-те години някъде... Я марш оттук!!! Федерализация както и преди е било за тия украинци неблагодарни

Като чуя как Черноморието щяло да иска присъединяване към Русия - ме напушва слях - сякаш че слушам Как Потрошенко ще си връща Крим. Направете първо справка - у нас я има 20 хиляди руснаци, я не!!! къде ще ни сравнявате с 1,5 милиона в Крим и към 3-4 млн. в Югоизтока? Виж, проблемът с турците и циганите е реален! За него помислете по-(добре

ПОРОШЕНКО, ТИ НЕ ГЛЕДАЙ ДА СИ ВЪРНЕШ КРИМ. ГЛЕДАЙ ДА СИ ЗАПАЗИШ ПОНЕ ЧАСТ ОТ УКРАЙНА!!!

И защо й е на Украйна Крим? За да я подари на американците, та по-бързо да приключат нещата кой кого?! Крим винаги е бил руски и няма място за спор по въпроса. Ей, тези украинци се оказаха наистина по-зле и от лека жена...

Абсолютно прав е президента на Единна Украйна Парашенко. Неминуемият просперитет на Единна Украйна следваща ръководната роля на Евроатлантическите ценности, ще вразуми заблодените овце от Крим да се приобщят отново, към древният и заслужил народ на единна Украйна.

ха-ха-ха

Си бре момко! НЕ ти ли стана яасно пяод шапката , а и на такива като теб за какво ввсъщност става дума. Украинците игрят роля на лека жена (досущ като нашите политици) и скат да се продадат на една кауза, която няма бъдеще. Кой от украинските "водещи политици" през последните 10 год. доказа, че мисли за интересите на украинския народ?! Онази мома с плитчиците ли ? Я не не разсмивай; или онзи, дето му пъпчасаха лицето, за да не се разбере кой е всъщност, а обвиниха за това, че враговете на Украйна искали да го отровят. Но пъпките му минаха и човеко си е добре, само дето гледа гузно, щото нещата станаха много явни и истината лъсна, макар че медиите никога не биха коментирали това. Така че проявявайте повече сдържаност в мненията си и не прбързвайте преди да сте наясно с нещатас. Иначе се превръщате в първосигнални зомбита (нищо лично!).

Из Указа царя Ивана Грозного "...а всех уродивых и убогих придурков ссылать на Окраину, в Галицию, там им дуракам место..." тва е точно за тия нови смешници "усраинците" дет са по- баш и от наште тъпанари "македонците" пък ти ми плещи за Велика УСрайна"....

древният и заслужил народ на единна Украйна. - боже кви тъпунгери имало в домена точка БГ....

Я ми кажи кога е възникнала украинската нация, акот си толкова отворен?

Паисий

1918 година!

Осъзнай се малко, в тази тема дори Русофобите пишат разумно!!! :)))) Не искам да съм груб ама дори каква Украина ? Каква история? Държава създадена като Македония!!!

Пише се не "евроПеец", а-"евроГеец"! :):):)

Крим доброволно се присъедини към Руската федерация... С референдум.

Не знаете ли?!?! Варна и Бургас 'е се отделят в отделна държава?!!! И името е; -- ВАРБУРГ. Да живее ВАРБУРГ. ха ха ха

Браво ! И Пловдив се отделя, ще се казва Филибето !

Порошенко си отваря устата, но говори Вашингтон!

и аз искам да си върна младостта ама!

да не е първи април?

Браво ! Нищо по лесно от това. Просто връщат УССР и отново всичко е както си трябва.

как сте допуснали да работат шиптънски цигани на форума !!! които работат на ТАЧИ И ГРУЕВСИ !!!!

чета ти коментарите и се чудя фашист ли си, турчин ли си та си такъв русоФОБ бре ? Защо, аркадашимшин? Погледнете картата на света, послушайте все пак и Ванга и..... После слушай на Порошенко бляновете хахахахах

Нищо не си чел. Аз обясних подробно на един руснак защо аз съм русофил, а ти си рашист! Чети внимателно!!!

По-вероятно е Украйна да бъде изтрита от глобуса от това Крим да се върне към нея.

Особен статус на донецка и луганска областите може да бъде само един - като суверенна държава Новорусия. Пък Крим. Само 230 ученици тази година са избрали да се обучават на украински който се е ползвал само за връзка с държавните институции. Хората в Крим вече са отписали Бандерщад.

нищо не се случило !!!ЕС искада затвори уста на русия !!! смях освен насран=та европа има и азия и африка и индия и китаи Но Бегеец и копани които биле шиптънски щигани работещи на Тачи и Груевски ас опасни муцуни

чакайте путин по южното черноморие.руснаците изкупиха затворени комплекси и ще чуете мотива че корабите идват от Крим да защитят сънародницете му.

И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ОПАСНОСТТА ОТ БУРГАСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА НАЧЕЛО СЪС СЕПАРАТИСТА БОЛЕН Е ВСЕ ПО-ГОЛЯМА

Те по-добре гледай да не обърнат България на Цигания.

Ами защо им ги продавате тези къщи и апартаменти. Или като зимате парите не ревете.

Отново Порошенко говори нелепи неща, надявайки се на аудиторията от овцедушни поданици, които нямат представа от военно дело и политика. След като няколко полеви командира от Новорусия на два пъти разбиха т.нар. "украинска армия" (досега дала около 43 хиляди жертви), с тези неразумни желания ще породи още няколко полеви командира, които ще го гонят до границата с Полша, а може и по-нататък... За сведение на господа "демократите" - първо се научете на елементарни неща по политика и военно дело, после пишете безумия, иначе ще ви сметна за пациенти на психиатрия.

абе много са прости тия американци!вместо да пласират собствено оръжие въоражават илямистете с Калашници!