Проруски настроени лица превзеха ключовите сгради в Крим

Проруски настроени въоръжени мъже превзеха сградите на парламента и правителството в украинската Автономна република Крим. В републиката ще има референдум.

Обратно в новината

Коментари - Проруски настроени лица превзеха ключовите сгради в Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брех, мааму и прасе! Нищо ново под слънцет! Историята се повтаря, след век и половина отново е актуален т.н. "Кримский въпрос".

Не се съмнявам какво ще направи Русия през следващите седмици. Навремето си създадоха Абхазии, Осетии, Приднестрвовия и.т.н. Те ще действат бързо- преди новата власт да се закрепи. Дано новата власт дотогава има пълен контрол върху украинската армия.

КАТО ГРУЗИЯ АЗЕРБАДЖАН и др.

Проруски настроени лица превзеха ключовите сгради в Крим По-вярното заглавие е: Проруски настроени задници превзеха ключовите сгради в Крим

ПРОЗАПАДНИ ЗАДНИЦИ ОВОНЯВАТ ФОРУМА

В първият момент в който го видиях като физиономия този Яценюк си помислих.къде са му е кепенцето и масурчетата.Та той просто си е един от тях - очилцата, носа... Спукана им е работата на Украйнците, продадени са. Сто процента държавата и икономиката им ще бъдат разфасовани подобно на нас. Може и да греша, има една малка разлика с нас и тя се нарича Путин и какви ходове ще изиграе, но освен директна интервенция нищо друго няма да спаси украйнците от този. И защо ли така поразително ми прилича на един наш бивш премиер - Филип Димитров? Като две капки вода са, дори почти същите очилца...само където онзи беше по-ортодоксален и брада си беше пуснал.А какви чудеса направи в българската икномика и особенно в селското стопанство...плодовете ги берем и днес.

Моля, подарете ни ВМФ + Крим +.........Я ни дайте и РУСИЯ, че да отпадне дълга ни към вас. След това ще кажем и на Китай да ни опростят 2 трилиона щд /засега/, а и да ни върнат златото ни. Не сме забравили, че Президента им дойде на откриването на Зимните ОЛИМПИЙСКИ игри в Сочи!

Интересно е, че при всеки случай Русия участва в разделението на държавите.

След източна и западна Германия,СЕВЕРНА И ЮЖНА КОРЕЯ,сега е ред на Украйна да бъде разделена.САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ В КОИ ЧАСТИ НА РАЗДЕЛЕНИТЕ ДЪРЖАВИ ХОРАТА ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ........

в по-ново време другият край на Злото разделя и владее. СССР го няма. за да спре свинщината, трябва и САЩ да се разпадне.

А един Т-50 все още си лети по западната граница на Русия

И.д. вътрешен министър на украйна Арсен Аваков заяви, че са взети и други мерки срещу нови екстремистки действия, както и за да се предотврати достигането до въоръжен конфликт в центъра на града. за мислех че по годлеми гьон сурати откоклкото наште тъпани няма ама тоз "министър" кърти мивки.....

Преди дни, когато подобни маскирани фашизирани лумпени с автомати окупираха държавните сгради в Киев, бяха мирни протестиращи, борещи се за демокрация и справедливост. Сега са терористи, бандити, сепаратисти и не знам какви си още. Е, това ако не е двоен стандарт, кажи му здраве! Или щом един човек е с руски корени, няма как да е демократ! Да им се изтаковам на логиката на някои! И за да не си изповръщат жлъчните сокове във форума всякакви хуманоиди, ще кажа, че народът на Украйна беше докаран до отчаяние от украинската олигархия, както нашия, но в по-голяма степен. Но справедливият гняв на украинците се подмени от други олигарси и крадци и скоро няма да има оправяне! Напротив! Мнозина ще изтрзнеят, като видят какво са си докарали заедно с добрите намерения. И то много скоро! Само като се види кои са новите министри в украинския кабинет и доколко са "нови и чисти" ще стане кристално ясно, че клановете използваха народния гняв, за да си разчистят сметките с конкурентите в домогването до европейските пари. Точно както у нас!

КОЛКО МНОГО СМЕ ИЗОСТАНАЛИ! 1- РУСИЯ НЕ Е СССР. 2-НА ВЛАСТ В РУСИЯ НЕ СА КОМУНИСТИТЕ. 3-УКРАЙНСКИЯ ЕЛИТ НЕ Е УКРАЙНСКИЯ НАРОД/КАТО БЪЛГАРИЯ/. 4-ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ СА НАЙ-ВАЖНИТЕ. ВСЕКИ ГЛЕДА НА УКРАЙНА КАТО НА БАНИЦА И ГЛЕДА ДА СИ ОТРЕЖЕ ПО-ГОЛЯМО ПАРЧЕ. 5-БЪЛГАРСКИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ИНТЕРЕС НЕ Е ЕДНАКЪВ С ЕВРОПЕЙСКИЯ!---КАКВИ СТОКИ ЩЕ ПРОДАВАМЕ НА НОВИЯ УКРАЙНСКИ ПАЗАР! ТОЛКОВА СМЕ ИЗОСТАНАЛИ И ГЛУПАВИ.

Не може крайно елементарно човече да разправя на другите колко били изостанали. Русия си е ссср, защото продължава да се управлява от кгб, там нищо не се е променило. Нещастния 100-тина милионен руски пазар не може да се сравни с 500 милионния европейски. Изостанали сме защото се управляваме от марионетно проруско правителство.

Всъщност и тези хора са ограбени от Виктор Янукович и управляващата партия, но са толкова бедни, че колкото и да ги ограбваш няма какво да губят освен да си мислят , че не падат бомби и щом са живи всичко е наред.

Преди два месеца написах, че започва разпадането на Украйна (за по-простите ще напомня, че Украйна е създадена от Владимир Илич Улянов-Ленин). Е, разпадането на Украйна вече е в ход!

За да не обидя някой свестен човек, искам да уточня, че под по-простите разбирам феновете на ГЕРБ.

А бе ей, хора, спете се за малко. За каква демокрация говрите. Огледайте се. Абе хора, каква е разликата между "Великата октомврийска революция" и това което стана в Украйна. Нямаше го залпа от Аврора. Ами сега, ако ромите от Филиповци се съберат и атакуват Парламента и Президентството и сложат бат Сали за Президент и Веселин Кънчев за министър-председател - туй какво ще е? Пак ли кремълска пропаганда? Ами тия в Кърджали и те се подпалят, ко праим? Нали уж НАТО - стожер на демокрацията! Какво ще стане, ако в България се случи същото! И то не се ли случва, под маската за нови избори, тези такива, другите такива, само ние сме! Айде де, нагледахме се на най-различни цветни идиоти. Ега ти примера, който даде ЕС и САЩ, ега ти борбата за демокрация!

ДАВАЙ ЗА РОДИНУ , оти не си одиш у твойта Родина и там да дигаш пламенни лозунги?!

само идиот няма да се досети, че това са цивилни руски военни от руските воиски в крим. украина направи голяма грешка, че не изкъшка руските воиски от крим и не закри военоморската мужишка база в севастопол. сега ще плаща прескъпо за това. русия наи малкото ще откъсне крим от украина, ако ли не я анексира и цялата. русия е с огромни импрески интереси и амбиции на джуджето путя и като нищо може сама да е организирала свалянето на пионката янукович, за да има повод да нападне и анексира украина.

Че тя базата бе договорена за да не си вземе Русия Крим при разпадането на СССР, бе, анализаторе. Изборът беше- Крим, или руска военна база.

ANAL-a в името ти е показателно за теб

Най-голямата грешка на украйнците беше, че не изкъшка европейските външни министри и американската заместник държавен секретар от майдана, където подстрекаваха хората, където раздаваха мангизи по стар соровски начин и хвърляха обещания за голяма помощ на метежниците. Е те това им е фаталната грешка!

Молодци,братушки ! Так держать !

А, проунгарски настроени лица свирят на цигулка - "Чардаш".

При чичко Рейкън беше онова мекотело Горбачов, а сега е Путин... петров, петров... петров - п........ понял п......

Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен определи завземането на сгради на регионалното правителство в Крим като опасно и безотговорно. И БНР казаха и, че Украйна ще им е ПАРТЬОР, а НАТО ще ги гледа, като ПРИЯТЕЛ - какво иска да каже - бог знае! Не се заяждам, обаче, ако господата от Филиповци завземат Парламента и Президентството в София, ще са борци за свобода, а ако милите и красив роми от Пловдив, Варна или Бургас, завземат Общината ще са терпристи - е това не е ли дискриминация. Само в столиците на ЕС се раждат и живеят демократи! Какъв е проблема дето мюсюлманите си искат джамиите! Да пишат на НАТО и оттам да им издават въвод за владение! Тоя ЕС на пушки и мускули ли ще го строим, нали има избори, демокрация ......

хомосексуалист Расмунсен насърчаваше терористите "майдановци" Сега да си носи последствията. Никой не търпи двойните стандарти.

С техните камъни по тяхната глава.

Всички опити на руските сепаратисти ще са безуспешни,зашото и рускоговорящите украинци искат Европа,а не Русия!Показателно е и това,че при тая криза,никой не бяга към Русия,а все на запад!

Тази опорна точка вече се изтърка. Всъщност има доста хора които вече бягат към Русия.

Къде ги видя, бе, тролчо?

Кога се върна от там?

ли, че и руснаците се изселиха в Европа:)))))) Дори воплите на смотаните англичани и германци за преселение на българи и румънци към тях се оказаха неверни. Безродниците заминаха отдавна. Другите остават за да изградят отново родината си, разрушена от благодата на членството в ЕС.

Хопаа, с техните камъни , по тяхната глава !Направили били "демократична революция" и нашия Плевню ги приветствува!Сега тая "революция" , тъй като е проруска , няма и да е демократична , така ли?Със снайпер и куршуми , всеки може !!!

А турците, ако поискат да се отцепят различно ли ще бъде? Малцинство със самосъзнанието на бившия окупатор иска вкъщи при мама... :)

Русия и Украйна са отделни държави от 20 и кусур години. Задавате ли си въпросът, защо чак сега искат това, и във връзка с какви събития е поискано?

Неточно сравнение. Земите на Украйна са руски и винаги са били такива. Но България навсякъде граничи само с българи. Турците са пришълци.

Ти не си спеца, а папагал порода московска! Демагогията ти е кремълска и няма нужда да викаш хопаа! Със сигурност не можеш да обясниш какви права са нарушени на руското малцинство в Украина ,ако разбираш мераците на путкин да откъсва чужди територи под предлог за нарушаване на права обясни първо какви са нарушените права! Когато един престъпник марионетка на москва се докопал до властта и живее като крез на чужд гръб и народа на Украина е възтанал срещу него това е нормално ,но не е нормално рускоговорящите малоумници да претендират за откъсване на територии и да лъжат че правят отряди за самотбрана без никой да ги е нападал и да очакват руски войски да нахлуят за окупация.

В така наречената Украйна няма руско малцинство, руснаците са мнозинство, защото Украйна е създадена по съветско време на руски земи. Малцинство са украинците, ако могат да се определят точно откъде произхождат и защо точно Полша е тази която ще им покаже произхода им? Даже и католицизъм искат да въвеждат еврейските идиоти.

Като за начало забраняват руския. Не ми е ясно украинския точно колко се различава, но това е достатъчна дискриминация. Факта че се обединяват фашисти-украинци и мюслими-татари срещу някой, автоматично трябва да значи че тоя нчкой е по-близък до нас. Стига с тая сляпа омраза към всичко руско.

".....а прокуратурата е образувала производство за терористичен акт по повод на завземането на сградата на Съвета на министрите и на Върховния съвет на Крим." А къде беше тази прокуратура да образува производство за терористичните актове по завземането на сградите в Киев преди няколко седмици?

Прокуратурата е длъжна да служи на народа на Украина ,а не на русофобски бандити панимал?

Вижда се, че народът не иска кървавите превратаджии, които окупираха Радата в Киев и се правят на действащ парламент. Палачинката се обърна, да видим сега майданските терористи как ще се мъчат да изкривят нещата, след като в Крим се случва точно същото, което те правеха в Киев.....

Голям смях, айде соросиди и друга "демократична сган", кажете, кои са терористите. Тези от Майдана дето завзеха Радата и тези дето завзеха сградите в Крим и тези дето искаха да влязат в българския парламент през прозорците, а не чрез избори. И ко праим ся, като на никой на челото не пише: демократ, комунист, червен зелен, атакист, нормален, ненормален. Ай ся!! Или ще я караме на максимата: "Всяко шибано деяние има философско (считай "демократично) оправдание.

Браво чак ме разсмя - отличен коментар...

Може ли някой да ми каже, защо онези от Киев бяха "МИРНИ ПРОТЕСТИРАЩИ", а тези от Крим са "ТЕРОРИСТИ" ?...

Тези в Киев не носеха оръжие, докато в Крим с това започнаха!

Стига бе, ти сериозно ли?

Да иззлезни некой по тиливизора и да кажи ния откъмто Русия ли сми или откъмто Украйна

Нормалните хора са за независимостта на Украйна! Тукашните червени талибани са на служба при руския цар и естествено са за обратното!

Под независима Украйна имаш предвид Украйна на която и казват кой да влиза в състава на правителството, нали? Мишок. Независимостта е измишльотина. Има дипломатически и икономически връзки. Винаги ги е имало, винаги ще ги има. Евтината ти пропаганда минава за пред масите - признавам.

Бандата Севастополски Беркут, които потопиха в кръв Киев, са решили да се правят на Руски герои, които връщат подаръка Крим на Русия, а и да се спасят от украинското правосъдие. Тъпанари с оръжие

ВСЪЩНОС В КРИМ ПРОРУСКИТЕ НАРОДНИ ДРУЖИНИ СА ОТ БИВШИ АФГАНЦИ , А В ОДЕССА ОТ ДОНСКИ КАЗАЦИ - БИВШИ ВОЕННИ :)

Тогава е ясно защо са тъпи!

АМЕРИКА ПОХАРЧИ 2 ТРИЛИОНА (БЕЗ ЛИХВИТЕ) ЗА ВОЙНИТЕ В ИРАК И АФГАНИСТАН И КАЗА НА УКРАИНСКИТЕ СИ ПРИЯТЕЛИ " НЯМАМЕ КИНТИ, ОБАЧЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ :)))

"Проруски настроени въоръжени мъже превзеха сградите на парламента и правителството в украинската автономна република Крим", а проруски платени предатели се опитват дапревземат форумите в България! Гражданската война в Русия от 1918-1922 г. се отразява отрицателно на българската диаспора на полуостров Крим. В периода 1921-1922 г. много българи умират от глад, а в края на 1929 г. и в началото на 1930 г. е извършена принудителна колективизация; разкулачването изпраща най-добрите български стопани в Сибир. Важно е да се отбележи, че към момента на тези събития основният поминък на тамошните българи е селското стопанство. В годините на Великата отечествена война [4] българите, живеещи на територията на СССР, не се призовават в армията, а се изпращат в трудовите батальони. На фронта воюват само тези, които са мобилизирани през 1940 г. и началото на 1941 г., както и постъпилите в армията като доброволци. [5] Сталинският режим извършва още едно изселване на компактно живеещи българи там до 1944 г. Те били обвинени за врагове, за сътрудници на окупационния немски режим.

,,синаиските гущери,, използват християнски имена!!! всичко в името на ,,талмуджикистан,,!!! световният ционизъм в деиствие!!! като ги настъпят квичат като ученички!!! ,,демокрация, расизъм, антисимитизъм, фашизъм,,!!! по големи фашисти от ционистите няма!!! даже и евреиската групичка ,,фемен,, се подигра за ,,освобождаването,, на крадлата тимошенко!!! пълна политическа порнография!!!

сега ще пишеш че сталин е грузинец??? тои е джуга!!! грузински гражданин от ,,арииската раса,,!!! тази която властва над света след втората световна воина!!!

Както си ги подкарал, давай и за Путин, Медведев ..... За Ленин не си писал .... За Пушкин, За Евтушенко, за Петър Велики .... Давай, давай, че става смешно.

Крим винаги си е бил руски, ама Хрушчов си го забърса в бъркотията на СССР без никой и да предполага че някой ден укрнацита ще притискат там руснаци и това наистина ПРОСТО нема как да стане. Ше ги кеца Баба Меца.

кво да го прайш наш Никитушка, нали си беше украински еврей??

Е, да де, лошо няма...

Кримския полуостров никога не е бил Украински малко история ИРЕЧЕК!

чували ли сте за бандеровците-разбойници? нащо като българските шумкари, дето ограбваха мандрите...

А! Разправях аз, че ще стане голям ташак с майдана...

Браво на руснаците ! Само така ! Който е против Русия да го духа ! Мръсни фашисти, ще ги набият на кол !

Чичко Рейгън най добре го "наби" на Империята на злото. Светла му памет!

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ БУШ-МЕНИТЕ ФАЛИРАХА АМЕРИКА - И СЕГА ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ - НЯМАМЕ ПАРИ ЗА СОЦИАЛНИ ПРОГРАМИ - А ТОВА ЗНАЧИ ВЪЛНЕНИЯ В САМАТА АМЕРИКА - АКО РЕШИМ ДА ДРЪНКАМЕ ОРЪЖИЕ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА СВЕТА ...:)))

Различно мислите, еднакво пишете. Истината е че се разчиства територия за единна циганска държава.

като, чета коментарите на чалгарците-"международници", разбирам, че те смятат комунизма-болшивизма за творение на руските мужици, ония с ватенките и ушанките дето гинаха по войните и в Сибир ... тцъ-тцъ-тцъ

Елизабет Пайпър (Ройтерс): в. Дейли телеграф, се спира на срещата между британския външен министър Уилям Хейг и американския държавен секретар Джон Кери. Цитират се техни коментари, че не става дума за битка между Изтока и Запада и че Украйна се нуждае от помощта на всички, включително на Русия. Според двамата дипломати Русия няма интерес украинската икономика да рухне, а временните украински управляващи трябва да съставят правителство, включващо представители на всички райони на Украйна, включително проруските.

Доколкото разбирам казаното от теб, се предлага федерализиране на Украйна на квотен принцип между изтока и запада, но без Крим който вече се е отцепил.

Украйна да обявява масова мобилизация. Видно е, че ще мине по пътя на Литва, Латвия и Естония към свободата си и демокрацията. Руската олигархия няма да ги пусне да си идат просто така

Че прибалтите кой ги е спирал?

само дето пропускаш, че украинската армия е съставена главно от руснаци ... хаха

лъжа

Украйна да обявява масова мобилизация. При тая мобилизация 60% ще са украинци и 40% етнически руснаци. Стабилна ли ще бъде армията на Украйна? Защо в България българите служеха в армията , а турците и циганите в строителните войски?

Само където процентите са на обратно.

Въоръжени с автомати, картечници, снайпери и експлозиви не могат да бъдат 'проруски настроени украинци', а само руски специални части. Затова и комуникация няма - както казват те 'нямат мандат за преговори'. Но и какво друго да очакваме от Империята на злото.

Наблюдавай след като се размие мъглата. Сега освен собственият си нос, друг няма как да видиш дори и с халогени.

О, да! О, да..

Не е лесна на Путин работата. Понеже и гейовете много са му набрали , той трябва да внимава да не го изненадат в гръб...Мен от това най много ме е страх

Соросите цвърчат ли цвърчат! Скоро ще им оскубят перата! хаха

Аха, както в Украйна, нали!? Надай се ...!

Хитлер прави олимпиада в Мюнхен, а новия Хитлер прави олимпиада в Сочи

Браво на Путин!