Комунисти: Крадливите украински политици вън от Русия

Руски комунисти призоваха федералните власти да предадат на Киев укриващите се в страната "крадливи" украински политици.

Обратно в новината

Коментари - Комунисти: Крадливите украински политици вън от Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всъщност бившия примиер на Украйна се казва Николай Азаров и е родом от гр.Калуга РФ.

Абе, Вие сте един народ бе! Ако, не се смятате за такъв, поне сте Християни и споделяте едни и същи ценности! Ако, не се смятате и за такива, поне си кажете какви сте?! Никои не може да ви разбере! Какъв ви е проблема?! Или просто трябва да има спор без конструктивност!

Разликата между Католици и Православни Християни е от тука до небето.

Кога тези така наречени "братушки" ще махнат визите за така обичания от тях народ - Българите и ще им дадат свободен статут за инвестиции?! Щото много претендират, че са отритнати от нас! Нали са на принципа - реципрочност?!!! Играят си на велика сила, ама не могат да осъзнаят, колко са жалки!

Хм... а не разбрах какво искаш да инвестираш там? България наложи санкции на Русия скоро. Русия реши, че не и трябва България и ще произвежда за собствения си пазар, а ще затвори пазара си за чужди инвестиции (на това те му викат "импортозамещения". А като отвори темата за реципрочност - какво по-реципрочно от това искаш?

Еми разчистват си конкуренцията хората... Те комунистите само знаят.....ДА КРАДАТ.... Така чеее...

Присмял се хърбел на щърбел. Че от какво живее комуниста бе, пезевенк руски? От кражби и присвоявания.

бухахахахахахахахахахаха, само заради заглавието си заслужава :)! Това е за рамка! Рамка, ама комунистическа рамка, не каква да е! Тези наистина не са от тази планета! Подозирам, че са от Плутон! Хмм ... да не зепоставя Плутон, защото нищо не знам за него, ама тези "нечовеци" са ясни..!!

Защо така бе другари? Преди, всичко в Украйна беше идеално, а сега....

Странно. Доколкото знам , кражбата в Русия е богоугодно дело...

Русия ,без коментар: watch?v=N737R5p6UVQ

То не само при комунистите е така, а по принцип.

И двамата сте безкрайно прави. Бедния човек е ляв. Ей затова новата ''демокрация'' ще докара отново комунизма в БГ...

ХАХАХАХАХАХАХА Е НЕМА ТАКЪВ СМЕХ!!!!

Че то в коя страна комунистите не са крадци, лъжци, лентяи и убийци?

Тука пак САЩ и Обама ще са виновни??? Те винаги са виновни когато Русия се осере!!!

какъв парадокс - няма никакъв проблем да си корупмипран и да крадеш, но има проблем ако не се отчиташ на биг боса. колко необятна е тази съвеЦка душа! необятна и справедлива!!!!

Мисля, че украинските крадливи комунисти много добре се вписват при рашистките крадливи комунисти в Кремъл и са си лика-прилика

Руските комунисти не са доволни ,че украинските им събратя са се награбили повече от тях!! И не искат да делят!! Това е проблема!! Че украинските крадци на Янукович. сега си купуват скъпи къщи около Москва, коли. Те са раздвижили много пазара на скъпи имоти в Москва. Над 5000 такива крадливи чиновници са избягали от Украйна. И после Майдана бил лош?? Де и нас да има такъв Майдан , да изгоним всичките наши крадци!! Като почнем с ДПС-БСП!!

Забрави за ГЕРБ СДС ЦАРЯ Софеянски и Атаките

Безстрашният руски войник: watch?v=NBm3zh-edqo

Как руските терористи се надсмиват над украинските артилеристи: watch?v=VjFVp509VrE

Комунист вика дръжте комунистите /дето не плащат/ и нашите са същите боклуци!!! Плъховете и комунистите...

Хайде скрий се динозавър, и защо защитаваш едрия мафиот и нац. предател на Украйна - Янукович, защото е руска подлога нали!!!!!!

Да предател е. Защото оттегли полицията. Да ги бе избил престъпниците от Майдана, щеше да е по-добре за Украйна и да си е цяла. Най-вредното нещо за Украйна бе Майдана.

Не може да избие целия украински народ!!

Ей, ти да не си внуче на ония Сталинови слуги дето след 1944г избиха сума ти българи и закопаха България?!

Абе смотания копировач, какви простотии пак пишеш... И верно ли прякора ти е "Капута" ? МУХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА

Днешно време крадлив политик, му се вика шмекер. Той морално няма никаква философия, освен да е в далаверата.

Този път си прав. Такива са и Ват' Костов, и царя, и в БСП-то, и в ДПС-то, и при Герберите, за съжаление.

Едва ли цената на американският втечен газ е наполовина на руския. Това са само пропагандни глупости.

Хайде, хайде пропагандата и глупостта са най присъщи на дебил-русофилите....

Преди да пишеш се поинтересувай малко, защото и дебил-хамериканофилите не си играят. Даже все още има хорица дето им верват, раби'ш ли.

"Московският политолог Алексей Макаркин допуска, че тези публични критики са натиск, целящ да накара високопоставените украински бегълци да финансират проруските сепаратистки републики в Източна Украйна. " Хем им го каза' ! Щото инак щеше да е забавен куриоз т.н. "комунисти"-ленинци да се объркат веднъж и направят по изключение нещо разумно ;-))

Както винаги комунистите са честни и откровени! Няма лицемерие, няма да ти се хилят пред теб, и като се обърнеш, бам! Мъжкари, които си спазват договорите, даже устните! И сега са прави, като се поразровим какви са ги говорили и вършили горните, просто нямат място в Русия! Вярно че е елемент на изнудване, ама!

Че нали тия избягалите украинци в Русия са пак комунисти? Значи руските комунисти - добри, украинските комунисти - лоши?

кажете сега Хамериканците ли са виновни за тези политици?!? Явно, Русия е подпомагала и продължава да подпомага тези отявленни крадци, който доведоха народа си до просешка тояга. И това ви го казва комунист :).

Да не мислиш че американската марионетка Юшченко, който управляваше преди Янукович, е по малко корумпиран? Или че сегашните американски марионетки - олигарси са по добри? Русия е подпомагала украинското правителство, за да провежда приятелска за нея политика. Това не означава, че от Москва определят кого ще изберат в Киев!

Едно е да завладееш земи, друго е да изхранваш местното население. Трябват пари - много пари. Така и Ленин се е отказал от Аляска. Историята трябва да се учи, преди да нападаш.

Тоя па! По вермето на Ленин в Аляска сигурно е имало не повече от 2000 човека.

burborko

Руския цар е продал аляска за да финансира войните си с Турция , пак покрай опитите да завладее Крим.

Че в коя страна комунистите не са крадливи и егоисти?

не са я обрали и превърнали в бананова република?

Не мога да разбера кое му е лошото на банановите републики? Те са страни с неизчерпаем ресурс и чиста природа. Един ден...

Как би обяснил тогава че Китай, който все още се води комунистическа държава е с най голямо индустриално производство в света? Или че България беше значително по развита индустриално по време на социализма, отколкото е сега?

майнак, кажи кога точно бг е била по развита по комунизма? и ходи обясни на някой китаец колко му е яко там в комунистическата му кочина дето ги карат да бачкат по 15 часа на ден всеки ден за по 20 долара на месец... ето ти комунизъм и индустриално производство... вземи се поразходи малко по света и после и до комунистическите кочини, почети малко история и направи малко анализ и ще се светнеш че комунизма нищо не е донесъл на никой. Аз си спомням нашия облагодетелстван живот по комунистическо време, защото съм живял тогава... в къщи имахме луксозни легла с пружина, зелен мокет който покриваше бетона и соц тапети... зверски лукс! и закусвахме попара с сирене и червен пипер а отвреме на време по някой филия с мас щото корекома не беше за всеки. Дечковци земете се събодете щото ще се върне комунизма и ще се чудите как да избягате

ох и да не забравя да спомена, понеже не живея в срутената българска кочина и успях да завърша английски университет преди време си спомням как тук в кампуса живеех в съседство с хора от цял свят, включително синове и дъщери на видни комунистически функционери от Россия, Китай, Куба и разни други военни режими от Африка изпратили децата си далеч от страхотните им функциониращи и проспериращи държавици... ама докато не си отворите очите и ушите и не се поразходите поне на някой екскурзия тук и там няма как...

Това, че си "успял" да завършиш някакъв "ингилиски" университет явно не те е направило умен човек! Останал си с вродената си простотия... И от това отърваване няма, за съжаление!

типично по комунистически.... Алабала блябля.. Обаче може да означава и оттегляне на руснаците... А прокурора на беше ли онзи с яйцето на фаберже и картините дето беше изобразен като наполеон и т.н.

примата Обонго или кукавицаааа Маккейн А?:)

а това какъв стандарт е - оня със златната тоалетна дето дадоха по телевизията бил добре дошъл...

То е ясно и на децата, че мама на тате не дава за без пари. Ясно е също, че в Източна Украйна битката се води за това кои милиардери да контролират тази богата на ресурси територия. Рускитя милиардери на Путин настъпват, украинските не отстъпват. За това е цялата патаклама в Украйна, за пари.

Повърхностно колега, посърхностно...Борбата е за стратегическите интереси на Хамерика.....Крим им трябваше като база за ПРО и флота им срещу Русия. Украйна им трябваше да сложат ръка на засопроводите и ад отрежат Европа от евтиния руски газ. Както и за плацдарм срещу Русия. Отделно искоха да развалят симбиозата между Европа и Русия. Добре го бяха замислили хамериканците, но КУКИШ! Всичко останало е второстепенно.

много слабо интелектуално. но покрива опорните точки, шестица,

Малко думи много простотии и глупоости. Трябвал им Крим, щото примерно Одеса не върши работа ли? Или всичките турски, и Румънски пристанища? Единствените на които им трябва Крим е Русия и то не защото им трябва толкова за флота, щото могат и в Сочи да ги наместят, просто им трябва повече територия и си намират повод да грабят. И що бе тъпунгер да имат ПРО в Крим, като могат да го поставят в Киев, кое му е по стратетическото на Крим за ПРО? И как с Крим и дори цяла Украйна ще контролират газа към Европа, след като половината тръби минават през Беларус и Полша, а Северен Поток пък съвсем няма нищо общо с Украйна. Син поток също не минава през Украйна. Само България, Гърция, Сърбия и някой от бившите соц страни в централна Европа са зависими от този газ.

Много точно си описал нещата. Остава и да ги проумеят. Браво

Че колко пари имат тия, че да финансират терористите? Там хвърчат милиарди месечно. По-скоро москва опипва почвата за примирие с евентуално запазване на крим.

Крим сега опипва почвата сред населението да създаде една нова Новорусия с половин Крайна в нея:))))))))))))

Че кой им пречи, бе чукчи? Донбас и Логанск отдавна това чакат.

По-скоро Москва опипва почвата за примирие с евентуално запазване на Украйна.

Правилно!!! Стига са крали народа на Донбас тия нещастни боклуци! каквото са откраднали да влагат сега в икономиката на новата държава Новорусия!!!

Тези от Новоросия от крадливо племе ли са?

много слабо интелектуално отново. но тпзи път не покрива опорните точки, двоика. трябва да финансират военно патриотичните сили, не мирния живот в донбас

Смешни са подлогите, които хвалят комунистите, само и само защото са против Путин. Преди време излъчваха по СНН комунистически митинг в Москва и го транслираха, че бил продемократичен митинг. Смях в залата. Поредните двойни и тройни стандарти.

лъжа

Странно. Комунист да говори за честност. Много странно.

По-крадлива гад от комуниста НЯМА!!!

Bell

Какви времена само - комунистите да излезнат с по-морални позиции от единная рассия на дядо Путин.

Вашата прекрасна статия така ме вдъхнови, че се възхищавам все повече и повече от руските комунисти. Благодарение на вас станах техен горещ привърженик. Желая им победа срещу фашистката хунта в Куев.

Руските комунисти са против путлерастията да защитава крадци и мошенници и съвпада точно с позицията майданци наречени от Путлер фашисти.

това си е класическо предупреждение да се ръсят за господаря си. иначе ще се молят да се върнат в Украйна за да не бъдат ликвидирани по путински....

Как ще се зарадват на Янукович, Азаров, Пшонка и ко в Украйна! Цялата Кремълска банда - на съд в Киев. Ама няма да стане. Императорът няма да предаде тези убийци и крадци на правосъдието. Те са вечни емигранти при Государя си

Така си е! Мястото на лакея е при господаря! Във връзка с това, да питам - А вие бандеровците кога ще си ходите в Полша?

Той не наясно кой, кой е.

Полша господар на Украйна? Бегай си пий хапчетата.

Бай Ставри

Първо аз съм българин! Второ - Бандера е национален герой на Украйна ипоследователно е лежал в Полски, после Съветски и накрая Германски концлагер И няма да ходи никъде. Бендера си се вписва прекрасно в Украйна

Тези са комунисти, колкото аз съм арабски молла... Десните се опитват да хитреят и да всяват смут в сърцата на хората. ТОва го правят от 1917 година до днес, неспирно. И все нахалост...