Коментари - Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна | Днес.dir.bg

Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна

Президентът на Украйна Петро Порошенко е втори след бизнесмена Ринат Ахметов сред едрите бизнесмени в страната.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Много украинци,бяха против отделянето им от Руската федерация.

Ахаааа, ама нали уж на Майдауна се бориха срещу олигарсите... :))

В Украйна се случва едно и също вече 25 г. - борба на олигархични кланове с едни и същи водещи лица. Защо ли след преврата хората си въобразиха, че нещо ще се промени?! Кви евроценности, кви 5 лв?! И Порошенко, и Коломойски, и Ахметов, и Фирташ, и Юля си въртят бизнеса с т.нар. агресора. Паралелно унищожават икономиката на Украйна, за да я приватизират на безценица.

Колкото има въобще стратегия да върне Крим на Украйна, толкова има и намерение да си продаде и активите! Само глупости и празни приказки за наивни украинци! Та нито Крим ще се върне към Украйна, нито активите си има намерение да продава!

Тъ точно тоя типаж Порошенко и половината от държавната мафия в Украина се оказаха съседи по уникално скъпи вили в Сипанският курорт Коста Дел Сол...нищо чудно един ден да се окаже че и наште дървеняци са си дружинка по вили някъде по света

новият ограбвач на народа-стани куме да седна АЗ....-това са новите уж по-добри....

Май братята руси са ги изнесли тези данни. Не, че не са верни, просто да си имате едно наум.

Има ли значение кой ще те информира, че тоалетната хартия е свършила? Резултатът все ще е насрани гащи.

Цитирам: " Ахметов оглавява класацията с 303 компании, Порошенко е втори със 76, а на трето място е Игор Коломойски с 45, се посочва в класацията..." Незнам за Ринат Ахметов , но следващите двама са сочени като 1200% представители на украинката мафия на държавно ниво от почти всеки Журналист и от Украина и от Русия. Игор Коломойски беше силно свързван с поръчката за убийството на бившият депутат от руската дума Денис Вороненко преди 3 месеца а за вторият Порошенко се носят легенди как е убил собственият си брат Михаил преди около 20 год за да заграби точно споменатият бизнес на баща им със сладкарски изделия в споменатта в статията фабрика в Рошен. Убийството на Михаил Порошенко е маскирано като обикновенно ПТП. Говори се че е бил отровен , но доказателства за това няма , защото при удара на колата в стълб тя се запалва и трупа изгаря напълно...Тъмната страна на Украинската мафия е още по тъмна а по страшното е че тия лица са активно подкрепяни и от ЕС и от Америка

Затова Вашингтон държи на повод Порошенко - а е продумал за мир с Русия, а са му замразили авоарите в американските банки, крадените пари тоест.

.. а кой иска - да му верва кога се кълне, че работи единствено за държавата ...... !

тези го изкараха бедняк в сравнение с нашите олигарси.

сега ще отворя, украинският "дир"., там сигурно ще има статия колко имат нашите??;))

Говедата се изпотрепаха на Майдана, за да ги граби капиталистическата вихрушка на демокрацията :)

мръсник! а товариш путин изобщо не разбира от бизнес!

за това бе "Майдана"?! Защо не пишете и за Кличко?! Глупаците се изпопребиха и изпостреляха по улици и площади, а американските подлоги се понагушиха с пари и с власт и сега, докато новоизпечените олигарси, новобогаташи и "политици" (като Кличко) тънат в охолство то обикновените украинци могат само да мечтаят за по-добър живот!

И сега си представете такъв президент с такъв мерак за пари, много пари, дали няма да клъвне офертичка на САЩ за атируска позиция срещу определено количество парици? Така срещу пари в някаква офшорна сметка САЩ получават Украйна на тепсия. Не даром, платили са си. На когото трябва.

Шило

Оставете парите, фирмите. Някой може зли да каже, докато заема тази длъжност, може ли да бъде собственик, представляващ или да участва в управлението на търговски дружества? Правят ли ревизии на тези дружества? А с обществените поръчки, как стоят нещата? Май ще се окажат прави тези, които говорят за воѝна между олигарси! Ония, от площада, що ручаха жабетата?

дали знаеш нещо за дачный кооператив озеро, или нищо не си чел по въпржоса?

Шило

Не, не ме интересува. Както и Порошенко. Това е за украинците, да си видят говедата! И да си отговорят на въпроса "Заслужаваше ли си?"

ЕЙйййййййй? Тоя има повече от Пеевски.

Някой спомня ли си какъв беше лозунга обединил псевдо демократите на Майдана?Мисля че беше "да махнем олигасите от власта те са кръвопийците на народа".Е сега какво стана,май на никой не му е удобно да каже.

Нагледен пример за внедряване на демокрация. Послушковец срещу милиони заробва държава за трилиони.

СТОПРОЦЕНТОВО ЛЕКЕ. Точно такова леке, каквито са и руските лекета, използвали слабостта на държавната власт в постсоциалистическите държави, за да натрупат маса пари крез крадене от държавата си. Такива са и Ходорковски, и Абрамович и Потрошенко и Черепа и Гришата и Маджо и църния Костов и още десетки знайни и незнайни копелета.

Ако ще да е и собственик на 1000 фирми но да работи за доброто на Украйна. А той слуша каквото му кажат Западните Господари!

Колкото у нас работят за доброто на народа , толкова и в Украйна!

Напълно съм съгласен с вас само искам да добавя че той преди да всъпи в длъжнос знам че имаше богаство 1.6 милиарда долара .А сега пишат че имал милиони чиста лъжа и друго лъже яко народът си .А колкото до богаството му то което съм гледал за него е че бащта му е работел на някъква длъжност ощте при соца и е крал яко но тогава прошка е нямало втикват го в кауша за много год. но е бел в затвора само 6 год . а крадените пари стоят и почват със Синътму да копуват предприятия за жълти стотинки до колкото знам и петър порошенко същто добре е крал но не са го пипали с една дума президентът на украина е за затвора .Той каза по телевизора че на донбас щте отидат само доброволци и тяхната платена армия пълна лъжа там се бият много малко доброволци а другите са с повиквателни на сила и със зплахи ходят по домовете и ако те ханаь на тясн се разписваш че си получил ако не отиде съд и затвор той първо направи синът си депотат в парламента и после почна насила да изпращта хора да се бият да не говорим че крищтеше на майдана че щте плащта на всеки доброволец по 1000 гривни тогава беше около100 -110 евро на ден така подлъга първите които отидоха доброволци и до сега не е им дал нищто имам много плизък който се е бил на дебалцево той е от малкото оцелели в този котел след 1.8 месеца отиде да помоли за някъкви пари защтото има жена и дете а той не е работел през това време отговорът е бил ти си отишъл доброволец а истината е му връчиха призовката в домът му на сила отиде а полковникът който ги е командвал е избягал 3 дена по-рано значе е бил уведомен за обсадата и почти всички са избити остават около 18 човека живи полето е било с трупове на убити украинци а полковникът приятел на Порошенко го направи герой на Украина даваха как го награждаваха по телевизора и на другият ден по Руската показаха че той е избягъл като е оставил войниците на произвола.и излиза че руснаците не са излъгали .Наистина много жалко за славянските народи да се трепят по междуси и да се не навидят

те това са "богопомазаните" де(И$)мократи-продажници и приятели на САЩ и нашия "президент-недоразумение"-г-на Плевнелиев! Сега сигурно печели и от комисионни за оръжия от САЩ,фирми и концесии за шистов газ(алло г-н МАкейн!!!),презареждане на атомо гориво и не на псоледно място от доставка на "евтини" американски въглища!!!!Това са истините-само малоумници (ама те май не са такива,ами си гонят интерса),като чиновници в ЕС или не го разбират или и се плаща да не го разбират!

И колко компании в има в Русия???

колемият бизнесмен порошенко ми подари пари за които не сим си и мислил !!!!!!!!!! в двата апартамента на женами по 8 украинки !!!т.е. 16 ,по 200 лв от всяка то пеи сърце за какво да работим стигат за всичко !!!!!!!!!!!!!!!!!!1това не е в бг

На тебе не може да ти стане за 1 път, тоя ти подарил 16. Той се е избъзикал с тебе. Да ти гледа сеира.

Да им е честита порошенковата демокрация и еврогейската ориентация. Да се радва и Европа на такава демокрация, та и Меркел да заформи компаниите, да се учат европейците. Пък после да научат на бизнес и нашите демократи, току поискали Пеевски за президент!

Сте написали за фирмите на прасето....Я сега напишете и на колко фирми Баш ТИКВАТА е сложил ръка по един или друг начин....даааа ама няма да напишете продажни копелета

Интересно ми е какви автомобили се произвеждат в Украйна, че имал развит автомобилен бизнес?

заз на които путин избяга после взрива на гръшевски медведев бе шофиор

Преди години опел сглобяваха там астра. Скоро не съм питал.

Слава на Украйна! Хората имат ток,мостове към европейската цивилизация и правят бизнес...Не като при наш Крим на свещи и без мост към света. Ще взема да искам украинско гражданство .

Миналата година през Август българште от бесарабия изпратиха прошение до Порошенко за автономия. Отказа. никой в България не спомена и дума.Сънародниците ни в преабюла са написали, че Руският император ги е оземлил и не са плащали никакви данъци на империята. не искат да им убиват децата в братоубийствена война

Българските заселници в Украйна са били смятани за врагове на СССР, а обвинението в българофилство е означавало разстрел или концлагер. Ново изследване разкрива факти за геноцида срещу българите по съветско време. Животът и имуществото на българските заселници в Южна Украйна бързо стават разменна монета в Гражданската война в Русия след болшевишкия преврат през 1917 г. Стотици български младежи загиват при отбраната на белогвардейски Крим от Червената армия. Последвалите страшни години на глад между 1921-ва и 1923-та вземат много жертви в българските колонии в Украйна, защото Москва нарежда конфискации на цялото зърно за сеитба и на домашните животни. По изчисления на Калоянов, смъртността сред българите по време на първия голям глад в болшевишка Русия надвишава шест пъти раждаемостта. В опита си да намери подкрепа сред малките народи, болшевишкият режим решава вместо граждански права да им даде национално самоуправление. В Таврия и Одеска област са създадени няколко български района. Националата идилия обаче бързо приключва след решението на Сталин за изземване на земите и инвентара на селяните и вкарването им в колхозите. Украйна обаче се съпротивлява и през 1930 г. , въпреки масовите разстрели, близо половината от стопанствата отказват да се колективизират. Изпратените наказателни отряди не само разстрелват съпротивляващите се кулаци, но и отнемат абсолютно цялата храна на цели села и райони. Жертвите на последвалия страшен глад се равняват на жертвите на Холокоста и арменския геноцид, взети заедно. Българските села отново са сред най-тежко пострадалите от гладната смърт и последвалите епидемии.

Nikolai Vasilev

колега в бг неколко негодни за живот и работа укропи ни тормозат с глупостите си !!!!!!!!!!като крим наш домбас наш луганск наш ама в миналото днес тези отпатуваха за друго място !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

слухаи ти посерко ти разбираш от политика колкото свиня то кладенчова вода !!!!!!!!!!!!!!!!11

путин прочете това което е написал гладният щерев и спокоино го премести в другият крачол напук на неговите обиди

как се мести брадавица в коси крачоли..ха.ха

Тъй, тъй. Порношенко имал 76 компании, и само един клон, на който скоро ще увисне.

снимката ясно демонстрира алчността на този. Явно за него Украйна е дойна крава, който е готов за продаде за още долари. Честито на укрите.

Държавният глава имал 76 фирми в Украйна и още толкова в чужбина. А после ми обясняват, че не били на власт олигарси .. хахахаа

Укрите са една степен по-тъпи от нас , само и единствено , че и във война ги натикаха. На нас за сега поне това ни се размина.

Размина се, защото нямаме обща граница с тях! Иначе Роско Тапета през седмица им пращаше армади! Хубаво че няма как да стигнат до Рашата нашите три катера и една подводница, дето тече като гевгир.

stan_posta@

Само дето и подводница нямаме :( През ноември 2011 г. подводницата Слава е изведена от състава на флота и е превърната във военен музей....

не мисли че ви си е разминало предатели и безродници слуги на Москва....ще си плащате но сега ви се трупат лихвите!!!!!

Nikolai Vasilev

млъкни изчадие укропско нема твоита уа нема има щат уа а този вие губернатор !!!!!!!!!!!!!

Подтвърдено от ТАСС!!! А Какво е ТАСС. Телеграфна Агенция на Съветският Съюз!!!! Какво е това Съветски Съюз????

където няма руски чепик и пазарна икономика има и бизнес има и богати хора.

Да бе, да! Само 76 фирми има шоколадовата свиня Пепа Прасенко! Айййй ся! Кого лъжем а?

руските гладни тролове завиждат..ха.ха

Ти бъркаш олигархът с демократът. И освен това ти си гладният трол.

Не казват , колко милиарда има в Западни банки !? Те са важните и с тях западните мошенници го държат в зависимост и го карат да им изпълнява всички заповеди !

А руснаците нека ровят кошовете ,пият почистващи препарати и ядат марципан вместо украински шоколад..ха.ха Сега троловете ще се пукат от завист че украинците почнаха да забогатяват в свободна Украйна и имат европейски паспорти .

Как ги измисляш тия простотии не знам?

stan_posta@

Преписва ги от дойчевеле ? :)

Шекспир, украинците са поне 2 пъти по-бедни от преди "победата на демокрацията". И не го казвам аз, а статистиката. Голяма част от украинците вече разбраха, че западняците ги използват за пушечно месо срещу Русия.

На кой му пука за Пръдлюшенку?

И защо му беше да дава Украина на концесия на американците?

Нормално, все пак говедата дадоха на Потрошенко и сие 5 милиарда бакса заради лаенето им срещу Русия.

Изостанала работа...Порошенко имал 76 компании, а тавариш Путин има 76% от икономиката на Расия

Бърчет, рижко е гола вода в сравнение с него.

Пропаднал трол си ти. Като лъжеш трябва да е правдоподобно. Иначе - ноу мъни...

Днес го оставям без надница!!!

Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна На тоя кога му астава време да управлява държавата,освен ако Украйна не му е 76-тата "компания".

Коментари - Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна | Днес.dir.bg

Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна

Президентът на Украйна Петро Порошенко е втори след бизнесмена Ринат Ахметов сред едрите бизнесмени в страната.

Обратно в новината

Коментари - Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Много украинци,бяха против отделянето им от Руската федерация.

Ахаааа, ама нали уж на Майдауна се бориха срещу олигарсите... :))

В Украйна се случва едно и също вече 25 г. - борба на олигархични кланове с едни и същи водещи лица. Защо ли след преврата хората си въобразиха, че нещо ще се промени?! Кви евроценности, кви 5 лв?! И Порошенко, и Коломойски, и Ахметов, и Фирташ, и Юля си въртят бизнеса с т.нар. агресора. Паралелно унищожават икономиката на Украйна, за да я приватизират на безценица.

Колкото има въобще стратегия да върне Крим на Украйна, толкова има и намерение да си продаде и активите! Само глупости и празни приказки за наивни украинци! Та нито Крим ще се върне към Украйна, нито активите си има намерение да продава!

Тъ точно тоя типаж Порошенко и половината от държавната мафия в Украина се оказаха съседи по уникално скъпи вили в Сипанският курорт Коста Дел Сол...нищо чудно един ден да се окаже че и наште дървеняци са си дружинка по вили някъде по света

новият ограбвач на народа-стани куме да седна АЗ....-това са новите уж по-добри....

Май братята руси са ги изнесли тези данни. Не, че не са верни, просто да си имате едно наум.

Има ли значение кой ще те информира, че тоалетната хартия е свършила? Резултатът все ще е насрани гащи.

Цитирам: " Ахметов оглавява класацията с 303 компании, Порошенко е втори със 76, а на трето място е Игор Коломойски с 45, се посочва в класацията..." Незнам за Ринат Ахметов , но следващите двама са сочени като 1200% представители на украинката мафия на държавно ниво от почти всеки Журналист и от Украина и от Русия. Игор Коломойски беше силно свързван с поръчката за убийството на бившият депутат от руската дума Денис Вороненко преди 3 месеца а за вторият Порошенко се носят легенди как е убил собственият си брат Михаил преди около 20 год за да заграби точно споменатият бизнес на баща им със сладкарски изделия в споменатта в статията фабрика в Рошен. Убийството на Михаил Порошенко е маскирано като обикновенно ПТП. Говори се че е бил отровен , но доказателства за това няма , защото при удара на колата в стълб тя се запалва и трупа изгаря напълно...Тъмната страна на Украинската мафия е още по тъмна а по страшното е че тия лица са активно подкрепяни и от ЕС и от Америка

Затова Вашингтон държи на повод Порошенко - а е продумал за мир с Русия, а са му замразили авоарите в американските банки, крадените пари тоест.

.. а кой иска - да му верва кога се кълне, че работи единствено за държавата ...... !

тези го изкараха бедняк в сравнение с нашите олигарси.

сега ще отворя, украинският "дир"., там сигурно ще има статия колко имат нашите??;))

Говедата се изпотрепаха на Майдана, за да ги граби капиталистическата вихрушка на демокрацията :)

мръсник! а товариш путин изобщо не разбира от бизнес!

за това бе "Майдана"?! Защо не пишете и за Кличко?! Глупаците се изпопребиха и изпостреляха по улици и площади, а американските подлоги се понагушиха с пари и с власт и сега, докато новоизпечените олигарси, новобогаташи и "политици" (като Кличко) тънат в охолство то обикновените украинци могат само да мечтаят за по-добър живот!

И сега си представете такъв президент с такъв мерак за пари, много пари, дали няма да клъвне офертичка на САЩ за атируска позиция срещу определено количество парици? Така срещу пари в някаква офшорна сметка САЩ получават Украйна на тепсия. Не даром, платили са си. На когото трябва.

Шило

Оставете парите, фирмите. Някой може зли да каже, докато заема тази длъжност, може ли да бъде собственик, представляващ или да участва в управлението на търговски дружества? Правят ли ревизии на тези дружества? А с обществените поръчки, как стоят нещата? Май ще се окажат прави тези, които говорят за воѝна между олигарси! Ония, от площада, що ручаха жабетата?

дали знаеш нещо за дачный кооператив озеро, или нищо не си чел по въпржоса?

Шило

Не, не ме интересува. Както и Порошенко. Това е за украинците, да си видят говедата! И да си отговорят на въпроса "Заслужаваше ли си?"

ЕЙйййййййй? Тоя има повече от Пеевски.

Някой спомня ли си какъв беше лозунга обединил псевдо демократите на Майдана?Мисля че беше "да махнем олигасите от власта те са кръвопийците на народа".Е сега какво стана,май на никой не му е удобно да каже.

Нагледен пример за внедряване на демокрация. Послушковец срещу милиони заробва държава за трилиони.

СТОПРОЦЕНТОВО ЛЕКЕ. Точно такова леке, каквито са и руските лекета, използвали слабостта на държавната власт в постсоциалистическите държави, за да натрупат маса пари крез крадене от държавата си. Такива са и Ходорковски, и Абрамович и Потрошенко и Черепа и Гришата и Маджо и църния Костов и още десетки знайни и незнайни копелета.

Ако ще да е и собственик на 1000 фирми но да работи за доброто на Украйна. А той слуша каквото му кажат Западните Господари!

Колкото у нас работят за доброто на народа , толкова и в Украйна!

Напълно съм съгласен с вас само искам да добавя че той преди да всъпи в длъжнос знам че имаше богаство 1.6 милиарда долара .А сега пишат че имал милиони чиста лъжа и друго лъже яко народът си .А колкото до богаството му то което съм гледал за него е че бащта му е работел на някъква длъжност ощте при соца и е крал яко но тогава прошка е нямало втикват го в кауша за много год. но е бел в затвора само 6 год . а крадените пари стоят и почват със Синътму да копуват предприятия за жълти стотинки до колкото знам и петър порошенко същто добре е крал но не са го пипали с една дума президентът на украина е за затвора .Той каза по телевизора че на донбас щте отидат само доброволци и тяхната платена армия пълна лъжа там се бият много малко доброволци а другите са с повиквателни на сила и със зплахи ходят по домовете и ако те ханаь на тясн се разписваш че си получил ако не отиде съд и затвор той първо направи синът си депотат в парламента и после почна насила да изпращта хора да се бият да не говорим че крищтеше на майдана че щте плащта на всеки доброволец по 1000 гривни тогава беше около100 -110 евро на ден така подлъга първите които отидоха доброволци и до сега не е им дал нищто имам много плизък който се е бил на дебалцево той е от малкото оцелели в този котел след 1.8 месеца отиде да помоли за някъкви пари защтото има жена и дете а той не е работел през това време отговорът е бил ти си отишъл доброволец а истината е му връчиха призовката в домът му на сила отиде а полковникът който ги е командвал е избягал 3 дена по-рано значе е бил уведомен за обсадата и почти всички са избити остават около 18 човека живи полето е било с трупове на убити украинци а полковникът приятел на Порошенко го направи герой на Украина даваха как го награждаваха по телевизора и на другият ден по Руската показаха че той е избягъл като е оставил войниците на произвола.и излиза че руснаците не са излъгали .Наистина много жалко за славянските народи да се трепят по междуси и да се не навидят

те това са "богопомазаните" де(И$)мократи-продажници и приятели на САЩ и нашия "президент-недоразумение"-г-на Плевнелиев! Сега сигурно печели и от комисионни за оръжия от САЩ,фирми и концесии за шистов газ(алло г-н МАкейн!!!),презареждане на атомо гориво и не на псоледно място от доставка на "евтини" американски въглища!!!!Това са истините-само малоумници (ама те май не са такива,ами си гонят интерса),като чиновници в ЕС или не го разбират или и се плаща да не го разбират!

И колко компании в има в Русия???

колемият бизнесмен порошенко ми подари пари за които не сим си и мислил !!!!!!!!!! в двата апартамента на женами по 8 украинки !!!т.е. 16 ,по 200 лв от всяка то пеи сърце за какво да работим стигат за всичко !!!!!!!!!!!!!!!!!!1това не е в бг

На тебе не може да ти стане за 1 път, тоя ти подарил 16. Той се е избъзикал с тебе. Да ти гледа сеира.

Да им е честита порошенковата демокрация и еврогейската ориентация. Да се радва и Европа на такава демокрация, та и Меркел да заформи компаниите, да се учат европейците. Пък после да научат на бизнес и нашите демократи, току поискали Пеевски за президент!

Сте написали за фирмите на прасето....Я сега напишете и на колко фирми Баш ТИКВАТА е сложил ръка по един или друг начин....даааа ама няма да напишете продажни копелета

Интересно ми е какви автомобили се произвеждат в Украйна, че имал развит автомобилен бизнес?

заз на които путин избяга после взрива на гръшевски медведев бе шофиор

Преди години опел сглобяваха там астра. Скоро не съм питал.

Слава на Украйна! Хората имат ток,мостове към европейската цивилизация и правят бизнес...Не като при наш Крим на свещи и без мост към света. Ще взема да искам украинско гражданство .

Миналата година през Август българште от бесарабия изпратиха прошение до Порошенко за автономия. Отказа. никой в България не спомена и дума.Сънародниците ни в преабюла са написали, че Руският император ги е оземлил и не са плащали никакви данъци на империята. не искат да им убиват децата в братоубийствена война

Българските заселници в Украйна са били смятани за врагове на СССР, а обвинението в българофилство е означавало разстрел или концлагер. Ново изследване разкрива факти за геноцида срещу българите по съветско време. Животът и имуществото на българските заселници в Южна Украйна бързо стават разменна монета в Гражданската война в Русия след болшевишкия преврат през 1917 г. Стотици български младежи загиват при отбраната на белогвардейски Крим от Червената армия. Последвалите страшни години на глад между 1921-ва и 1923-та вземат много жертви в българските колонии в Украйна, защото Москва нарежда конфискации на цялото зърно за сеитба и на домашните животни. По изчисления на Калоянов, смъртността сред българите по време на първия голям глад в болшевишка Русия надвишава шест пъти раждаемостта. В опита си да намери подкрепа сред малките народи, болшевишкият режим решава вместо граждански права да им даде национално самоуправление. В Таврия и Одеска област са създадени няколко български района. Националата идилия обаче бързо приключва след решението на Сталин за изземване на земите и инвентара на селяните и вкарването им в колхозите. Украйна обаче се съпротивлява и през 1930 г. , въпреки масовите разстрели, близо половината от стопанствата отказват да се колективизират. Изпратените наказателни отряди не само разстрелват съпротивляващите се кулаци, но и отнемат абсолютно цялата храна на цели села и райони. Жертвите на последвалия страшен глад се равняват на жертвите на Холокоста и арменския геноцид, взети заедно. Българските села отново са сред най-тежко пострадалите от гладната смърт и последвалите епидемии.

Nikolai Vasilev

колега в бг неколко негодни за живот и работа укропи ни тормозат с глупостите си !!!!!!!!!!като крим наш домбас наш луганск наш ама в миналото днес тези отпатуваха за друго място !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

слухаи ти посерко ти разбираш от политика колкото свиня то кладенчова вода !!!!!!!!!!!!!!!!11

путин прочете това което е написал гладният щерев и спокоино го премести в другият крачол напук на неговите обиди

как се мести брадавица в коси крачоли..ха.ха

Тъй, тъй. Порношенко имал 76 компании, и само един клон, на който скоро ще увисне.

снимката ясно демонстрира алчността на този. Явно за него Украйна е дойна крава, който е готов за продаде за още долари. Честито на укрите.

Държавният глава имал 76 фирми в Украйна и още толкова в чужбина. А после ми обясняват, че не били на власт олигарси .. хахахаа

Укрите са една степен по-тъпи от нас , само и единствено , че и във война ги натикаха. На нас за сега поне това ни се размина.

Размина се, защото нямаме обща граница с тях! Иначе Роско Тапета през седмица им пращаше армади! Хубаво че няма как да стигнат до Рашата нашите три катера и една подводница, дето тече като гевгир.

stan_posta@

Само дето и подводница нямаме :( През ноември 2011 г. подводницата Слава е изведена от състава на флота и е превърната във военен музей....

не мисли че ви си е разминало предатели и безродници слуги на Москва....ще си плащате но сега ви се трупат лихвите!!!!!

Nikolai Vasilev

млъкни изчадие укропско нема твоита уа нема има щат уа а този вие губернатор !!!!!!!!!!!!!

Подтвърдено от ТАСС!!! А Какво е ТАСС. Телеграфна Агенция на Съветският Съюз!!!! Какво е това Съветски Съюз????

където няма руски чепик и пазарна икономика има и бизнес има и богати хора.

Да бе, да! Само 76 фирми има шоколадовата свиня Пепа Прасенко! Айййй ся! Кого лъжем а?

руските гладни тролове завиждат..ха.ха

Ти бъркаш олигархът с демократът. И освен това ти си гладният трол.

Не казват , колко милиарда има в Западни банки !? Те са важните и с тях западните мошенници го държат в зависимост и го карат да им изпълнява всички заповеди !

А руснаците нека ровят кошовете ,пият почистващи препарати и ядат марципан вместо украински шоколад..ха.ха Сега троловете ще се пукат от завист че украинците почнаха да забогатяват в свободна Украйна и имат европейски паспорти .

Как ги измисляш тия простотии не знам?

stan_posta@

Преписва ги от дойчевеле ? :)

Шекспир, украинците са поне 2 пъти по-бедни от преди "победата на демокрацията". И не го казвам аз, а статистиката. Голяма част от украинците вече разбраха, че западняците ги използват за пушечно месо срещу Русия.

На кой му пука за Пръдлюшенку?

И защо му беше да дава Украина на концесия на американците?

Нормално, все пак говедата дадоха на Потрошенко и сие 5 милиарда бакса заради лаенето им срещу Русия.

Изостанала работа...Порошенко имал 76 компании, а тавариш Путин има 76% от икономиката на Расия

Бърчет, рижко е гола вода в сравнение с него.

Пропаднал трол си ти. Като лъжеш трябва да е правдоподобно. Иначе - ноу мъни...

Днес го оставям без надница!!!

Порошенко е собственик на 76 компании в Украйна На тоя кога му астава време да управлява държавата,освен ако Украйна не му е 76-тата "компания".