Изтече ултиматумът на Киев, окупаторите не се предават

В 9 часа тази сутрин изтече крайният срок, даден на проруските сепаратисти в Източна Украйна да освободят всички завзети административни сгради.

Обратно в новината

Коментари - Изтече ултиматумът на Киев, окупаторите не се предават | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До всички т.н. русофоби! Не бъдете коне с капаци, и не казвайте на черното бяло. Мислете реално. Радвам се, че много хора всъщност прозират, какво стои всъщност зад цялата тази история - алчност, наглост, безотговорност на пасмина наричаща се "световна демокрация" готова да въвлече света в ад. Жалко, е че в кюпа сме всички.....

За първи път чувам някой да окупира собствения си град . Браво на българските медии надминахте гьобелс ...

ДЕЙСТВАЙ ТВЪРДО !ЦЯЛА ЕВРОПА Е ЗАД ТЕБ !ПЕТАТА КОЛОНА В СИБИР !

Гледайте как тесният сектор пак е блокирал Радата и заплашва с окупация. Безплатната манджа свърши и ги карат да работят :) или на фронта!

Рублите ще гледат през следващите 5 години как се срива жизнения стандарт на руснаците. Аз обичам руския народ, но Путин си е диктатор. Но друг път няма. Радвам се поне че с руските проекти е свършено в България.

Свършено, довършено, закършено, туй за БГ-то ли говориш? Чи га в БГ-то нещо е свършено без да му нареждат отвън? Туй да не ти е Русия,КИТАЙ,Виетнам, Корея, Куба, Чехия,Полша, Унгария,Турция, Гърция,Сърбия и тем подобни боклуци тедо сами си бършат гъзо? Заскимтял за руснаците, кажи си директно, че ги мразиш неизвестно защо,ама знай, че на тях не им пука от едно китайско село наречено БГ.

Окупаторите няма да се предадат на Украйна, защото са руснаци и ги чака руски военен съд.

Браво !!! Дръжте се руснаци, майка Русия е с вас !!!

Коя майка бе мръсен продажен майко и родино продавецо.Рубладжия нещастен!!!Абе вие ще докарате голяма беля на България бе мизерници нещастни.Ега ти и продажното рубладжийско мекере.Ама накрая ще дойде и за вас видов ден.70 години не ви стигнаха ,нали ?

Всичко започна от Киев.Там хората или някои от хората под влиянието на Запада решиха,че това е начина да минат в ЕС.И минаха за добро или не,но не всички бяха на това мнение и сега последиците ще ги усетят,за които не е виновна Русия,а отново Америка и Запада,които с действията си насадиха омраза между хората.

хората, които търсят правата си са винаги на прав път, въпреки всички долни гейчета! подкрепям напълно вички отбраняващи се от световната мордогей политика. турчинов е пионка на цру. пионка която иска да стане царица, но няма го майстора!

За Турчинов не знам дали е пионка на ЦРУ,но за тебе съм сто процента наясно ,че си пионка на кремълската хунта.Или се чувстваш част от продажната пета колона на нещастнита водкаджийско- рубладжийска сган? Това ви прави значими ,нали?Забравихте гладните години вие ама нейсе....Вие сте наред!Отваряйте си очичките много добре!Падат разни саксии от прозорци и балкони иразни други екстри....

турчина ще правел антитерористични операции? а.а кого тероризират набедените за терористи като населението е с тях??

...

...

...

В Украина цари хаос във властта, бой в парламента, бандитизъм по улиците обират, палят, убиват.Ултранационалистите открито заплашват,че ще смажат източните региони, влизат в домове, избиват хора и ги заплашват.Всеки ден в Украина изчезват по 2-3 човека. Никакви разследвания не се водят, хората живеят в страх. Властта разделила хора на западни и източни и ги противопоставила .Руснаци ги превърнала в хора от втори сорт. Легитимирала бандеровци и им дала оръжие срещу източните региони. Бандеровци провъзгласили, например, за Крим: или чисто украински или безлюден.Те не признават не само руснаци, но и рускоговорящи. Пребиват, ако чуват руска реч. Това е чист фашизъм в центъра на ЕС поощряван от ЕС и САЩ. ЕС и САЩ открито поддържали и платили този хаос и както и обучаване на бандеровски отряди. Хората не искат да живеят в фашистка Украина затова те се организират и се опитват да се защитят самостоятелно. Няма друг изход. Запад от болна глава прехвърля на здравата - на Русия, макар, че Запад организирал и платил този хаос, който засяга Русия непосредствено, тъй като става до нейните границите и там живеят руснаци. Наглостта на САЩ няма измерение.Тя с какво право се бърка в Украина, какво отношение има към нея, към славянството, към руския мир? Където тези хищници се появят навсякъде настъпва беда и разруха. Кога ще настъпи възмездието?

САЩ публикуваха списък с още 10 фалшиви твърдения на Русия.

..ТАКА ЛИ ТИ КАЗА БАТЕ СЕРГО?

Те майдановците излязоха фалшиви герои. Дълго време се правиха че не забелязват че няма нищо че това на изток е фалшиво не е важно и когато си поискат ще отидат и ще въведат ред. А сега май се оказа истина като не слушаха гласовете на хората сега ще слушат АК 74 или друга версия, защото оказа се че само така разбират. А САЩ отдавна не са критерий за НИЩО още по-малко за ИСТИНА.

Фалшива държава какво друго може да публикува бе бидон.

Много добре написано !!! Подкрепям !

Възмездието ще настъпи,когато ти нещастна руска гад се изпариш от моята страна.Не мога да разбера какво търси руска гадина в този български сайт.Ако си омъжена тук,за някой така наречен българин,то или си затваряй устата или сваливай навсегда блядь!!!!И оставь мою родину в покою!

Умри твар!!

превзетите сгради трябва да се сринат из основи не да се избиват мирни граждани там има изменници на държавата

Изменици на коя държава говориш? украйна вече няма.

На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва. Голямата новина е, че благодарение на ветото на Гърция и Кипър руско-сръбското искане е пропаднало. Така в рамките на 48 часа дипломацията ни получи една добра и една лоша новина. Лошата е, че Русия и Сърбия не са наши приятели по македонския казус. Добрата е, че Атина и Никозия са наши съюзници (поне засега) в битката срещу македонизма.

Препис от дневника на една магистрална прост...тка!

само така ти изглежда - абракадабра)))

голям щаб, много здраво са се заели да успиват украинците

Западът прави всичко възможно за въвличане на света в нова много дълбока икономическа криза! Една евентуална, дълбока криза на Руската икономика, не може вече да бъде регионална или блокова, както се случи при СССР. Тя само ще започне като такава, но много бърза ще се трансформира в световна криза, поради специфичността на съвременното световно стопанство и икономическите връзки на Русия с Европа и Евразия. Русия не е нито Виетнам, нито Ирак! Западните политици са си загубили акъла. Те изобщо не могат да осъзнаят, че много полюсният формат на света е вече крайно необходим за стабилизиране на световното стопанство и световната политика! Запада страда от манията, че е предопределен за водач на света - политиката, културата и световната икономика!

ПРАВИЛНО ВИ Е ЗАГЛАВИЕТО!!!!Окупаторите на властта, министри, пишман президенти, бандеровци ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕДАДАТ И ДА БЪДАТ СЪДЕНИ!!!

по тв Украйна 112 постоянно пускат едно клипче как някакъв в камуфлаж държи брадва, но се вижда само крака му и брадвата, дали не са снимали Турчина с брадва, таман да земе и малко пари за реклама

но не за рекламно лице, а за рекламен крак, или за рекламен гъз )))

Тук мнозинството още е на ниво политпросвета за селските комитети на БКП . В Русия има дива бясна злоба на бедното просто население срещу Европа . Защо ли ? И защо ли и нас има такава бедна и зла пасмина ? . Защото бедните и прости хора и тук , и там ,които не могад да говорят друг език освен родния си , искат да живеят някъде , където им е гарантирана водката / ракийката / , парче хляб и почивка с храна 3 пъти дневно на моренцето . Няма . Свърши. Затова - оттук - съм Сибир , да режете дървета , да хвалите Путин и да пиете самогон .

Напротив, в т.н. "свободен" и "демократичен" свят има една злоба за това, че Русия си има огромни природни богатства! А на бандита знаете накъде все му гледа окото!

Крайно време е да се наложат следните санкции на Русия - да се забрани финансирането на партии, организации и средства за масова информация с държавни руски пари и от фирми и организации близки до властта в Кремъл. Сметките на организации и партии , които са получавали такива пари да се замразят. Мисля, че така икономически няма да има никакви негативни последици за БЪлгария. Руските телевизии, които се излъчват от Русия може да не се забраняват, защото трябва да има свобода на словото. Не е проблем да гледаме какво дават руски телевизии, но е проблем, когато някой маскиран като български патриот всъщност провежда антибългарска пропаганда.

Малиииий! Какво "демократично" послание на "свободомислеща" креатура!!!

Крайно време е фашисткото правителство на Украйна превзело властта с преврат да подаде оставка

Защо Русия иска войни? Защо Русия постоянно ламти за чужди територии? Защо Русия не зачита международното право и суверенитета на другите държави? Защо е винаги готова за агресия, водеща до толкова страдания по света? Защо с най-голямата територия на света и с толкова много ресурси, руснаците не са щастливи ????

Защото САЩ иска войни. Защото САЩ постоянно ламти за чужди територии. Защото САЩ не зачита международното право и суверенитета на другите държави. Защото САЩ са винаги готови за агресия, водеща до толкова страдания по света. Защото САЩ са с най-голямата армия в света и с толкова много ресурси и долари, американците не са щастливи ????

Сигурен си си в това, което си преписал ????

Защото многото територии и ресурси са в полза на малък кръг хора - сега олигарси, преди - ЦК на КПСС, които хвърлят само трохи и водка на обикновените руснаци, но ги държат достатъчно бедни, за да служат на експанзионистчните им интереси.

ВОЙНАТА Я ИСКА РУСИЯ-ЩОТО БЕДНИ СА КАТО ВЪШКИ

ОООООО, човече на Планета и Тянков ТВ. Абе смени някой друг канал или изброй държави в които Русия е влязла, осненно след 89-то година, хайде холам.

Абхазия, Северна Осетия, Крим, Пприднестровието - вес територии на чусжди държави, преисъединени от Русия (Приднестровието само още е окупирано, в очкване на присъединяване). Никоя друга държава в света, след Втората световна (когато пак само СССР си увеличи територията - Изтояна Прусия, Карелия, Курилски о-ви, Източна Полша, ...) не е присъединявала чужди територии.

В колко войни е участвала Русия след разпадането на СССР???

Осетия, Чечня, Абхазия, Грузия ...

рашки го хоум!!! украйна на украинците грузия на грузинците крим на татарите волжка българия на българите :))))

Това става и в момента - Украйна на "украинците", т.е. руснаците. Крим на руснаците. Волжска България - на "българите", претопени от руснаците през средните векове, т.е. руснаците.

Руснаците дадоха и направиха украина и те ще я развалят. Когато една тъпа нация забрави историята си и от къде е тръгнала - отива в НИЩОТО.

може би това е "късната" реакция на Съветския Народ :))

Най правилно е изтока да мине към Русия откъдето е дошъл, а Украйна да бъде независима държава, но да си върне истинското име Малорусия както Белорусия например, болните западни райони могат да ги дадат на Обама

Това е горе-долу приемливо, но Малорусия е една малка част от съвременна Украйна. Имаме и Новорусия - южна Украйна, изцяло руска територия, както и източна Украйна, която си е 100% Русия, т.е. руски губернии, придадени към УССР.

Ако направят референдум за държавното устройство на 25 май ще стане интересно. Вероятно 60% без малко ще гласуват за единна Украйна, 40% без малко - за федерализация. И настъпва цирка - ЕС и САЩ веднага признават референдума, а Русия - не. Обратното на Крим.

Ако беше така Турчинов нямаше да изкарва войски а щеше да направи референдум. Помисли пак :)

Спред мен, ако има референдум, 20% ще бъдат за единна Украйна, 80% против. Но референдум няма да има - времето на промоциите мина. Да бяха слушали по-рано какво им се предлага глупаците, взели властта с военен метеж!!!

Референдум няма да има! Целта му е да легитимира изборите за президент, а там не участва нито един претендент, приемлив за източните райони! Най-вероятно по това време обстановката ако не военна, ще е много напрегната и подобни избори няма да бъдат признати дори от америкосите!

ясно че и украйна и крим е заселена с руснаци!!!!! след тва етническо прочистване в рамките на милиони как да е????? и тук има много турци ама тва не е много повод за народни веселия!!!!

Пак ти пиша, че "украинска" нация няма - тя е създадена изкуствено от болшевиките с процеса на "украинизация" на руско население. Украинизацията заема голямо място във времето - от 1919 до 1945 година. Сега е време изкуствено сътворената нация и "държава" да се разчистят.

Маските се свалиха. Нещо "нежната " революция за цикли. Сега се ритат "по кокълчетата". Е га ти демокрацията, ама туй не е Ирак да ходиш да търсиш нещо, което го няма. Дето викат хората, то бива бива, ама цял бивол за мезе не бива. Сега гледаме боксовия мач между "Тюлените" и "Алфа". За сега резултата е 1:0 за Алфа. Малко за зевзеците- през 2-рата световна война лозунга бил " За родину, за Сталину", а сега е " За ПУТИНУ, за Родину". За по=любопитните - russianrtcom_ излъчват пряко мача.

между другото може и да не съм русофил но за да съм обективен ще кажа БРАВО на руснаците за калашника!!!! щом и неидентефицираните зелени човечета извънземни нашественици са въоръжени с АК.... браво страшно качество

Диктатора е болен,видях го как качва стълбата на подиума при подписванета анексирането на Крим!Диктаторите и Империите се задържат само с агресия иначе ще паднат! Путев гони агресивно компенсации за спасение!Само схемата на Рейгън ще ги фалира пак-глад!!!А в бъдеще Китай ще се разшири към Сибир-ще стане........

Гледам кой се разширява в момента, но не е Китай. За глад - Русия е един от най-големите производители на храни в света. А тук какво произвеждаме?! Можеш ли да отговориш?

Какво излиза от последните новини?! Оказа се, че "украинците" в почти цялата си част са си руснаци. Изпратените военни части и "спец-подразделение" минават на страната на "украинския"/руския народ. Да ви имам и пропагандата в тоая сайт?!!!

Тъй си мислиш, ти! Пусни СНН, пусни и някой друг сайт, разрови се в нета, умник, и тогава пиши.

По СНН няма какво да ми кажат. Гледай колко милиони хора излизат по улиците на източна и южна Украйна. Киев не може да им насмогне само да брои градовете, които въстават...

Русия направи гражданска война в Украйна,която изгони преди това нейната марионетка президент. Това е! Или гониш руските марионетки и не изпълняваш желанията на Кремъл и Русия ти спретва гражданска война. Който не иска да вярва скоро ще види истинското лице на Кремъл. Работата е в шовинизма,който привиква под руското знаме хора, които щяха да живеят много по- добре в ЕС, отколкото в Русия.

Русия не прави нищо. Всъщност, "украинците" са в голямата си част руснаци - те въстават. Объркал си се сериозно, като си мислиш, че има такава нация, наречена "украинска". Колкото има "македонска", толкова има и "украинска" нация...

Опитваш се да обясняваш нещо, на някой, който не е чел история. Същият говори за гражданска война, а такава няма.....

Не прави друг път! Основните сили са цивилни руски военни.Няма кой да се баламосва да стои и да ги гледа и да не стреля. Руснаците копаят Колорадски каньон между себе си и Европа. А после ще искат да продават газ. На практика има условия за много тежка криза за суровини.

То сега в БГ един живот направо LIFE ще се изтрепем на терминал 2 кой по напред на се махне от това "благоденствие"

До Дир.бг Добре де, предупреждението изтече в 9:00 българско време. какво става там? Нищо не се казва. За сметка на това научаваме, че Лора Караджова е бременна и , че Ути Бъчваров не иска да сключва граждански брак.

Ще разберем малко във вечерната емисия, а може и утре :)))

Абе, на вас от ус НПО-то много късно ви спускат правилната информация! Или щото бавно загрявате!

Чакаме какво ще кажат я от Брюксел, я от Вашингтон. Ще вземем да кажем нещо неправилно и после иди обяснявай, че нямаш сестра...

позната политика,тия сега са сепаратисти и терористи,а предишните бяха борци за свобода:)))Да ви е...м...

щом си толкова глупавичък да ти кажа: щото първите не искаха да цепят украйна тва как е за начало???

да искат я цялата, за първи път казваш истината

не бе русофили погледнете територията на русия на картата на света и честно се запитайте: защо????? защо им е нужно да нахлуват в грузия и украйна? те не могат да усвоят сегашната територия не са се асфалтирали още защо им е още?? в коя епоха живеят

Ами погледни пак картата ама този път погледни къде са и американските бази. И много неща ще разбереш. Не ми благодари.

ЗА да попречат на Европа да се интегрира повече, което Русия смяат за заплаха срещу нея. По-гоямата интеграция ще означава - нула руско оръжие за страни от ЕС, ще се купува повече европейско поризводство. Означава една цена на газа за всички страни - тази идея е кошмар за Русия за да продават в Германия ще трябва ад свалят цената за малките държави. НЕвъзмжност да се подкупват правителства в малки държави за да може тези държави да бъдат източвани с цел облагодетестване на Русия. Това е основна цел на руската политика - да създадат трудна среда за продължаване на европейската интеграция.

Много знаеш, малко мислиш. на никой не е нужна Украйна. И Путин не я иска. Защо му е да налива пари в губещи територии. Но украинците се оказаха недалновидни. Мислят, че Европа ще излее там рога на изобилието. Ще има дълго да чакат. Нито Европа ще се случи, нито НАТО. Просто сбъркан народ, който допусна десет олигарха, вкл. Тимошенко да управляват и източват територията им.

Ако имаше истинска европейска интеграция, това би било много хубаво за всички страни. Ако Китай не произвеждаше повече стоки от ЕС, това също би било добре. Ако Русия не беше източвана за облагодетелстване на ЕС и САЩ, това също би било много добре...

Не могат да я асфалтират цялата Русия, защото великият асфалтаджия Борисов е тук и се бори да се върне повторно на власт. Нямат късмет руснаците, затова.

А ти вземи да помислиш малко! Ако Украйна не беше населена с руснаци, как в толкова много градове хората масово излизат на митинги и превземат сградите на "украинската" власт?! Ти да не си мислиш, че хората в Украйна говорят на "украински" език - измислен диалект на руския?!!!

Усмихнатият не се напъвай насила с усмивките,то тъпите и лудите се смеят без причина.Американците са се юрнали да завладяват и поробват света ти ми говориш за руската карта?

Всеки , който подкрепя Русия да каже честно с какво се занимава. Да обясни как ще живеем по-добре ако Русия постигне целта си и ЕС се разпадне. Защо това е целта на Русия - доказано е, че Атака в България, Златна Зора в Гърция, Йобик в Унгария, Националния фронт във Франция по един или друг начин получават финансова подкрепа от РУсия. От финансиране на НПО Евразийска обсерватория за демокрация и избори са се възползвали и австрийски , белгийски и италиански националисти за да пратят наблюдатели в Крим. Убеден съм , че и Фарадж във Великобритания полуава подкрепа от Кремъл. Като съм чел мнения по различни форуми в Европа ми е направило впечатление, че почти няма разлика между обвиненията, които сипят по съвременните общества и това, което пишеше в учебника по Обществознание през 80-те. Като им напишеш, че всъщност това са разработките на съветската пропагандна машина от времената на Студената война и, че не е нещо ново, а сме го учили в училище и следва порой от обиди. Който не вярва да си намери такъв учебник и да сравни. Русия даже не се е постарала да измисли нещо ново - само е добавен ЕС , двойните стандарти, неолиберали, гейовете и НПО-тата и вместо комунистическа идеология се проповядва краен десен консерватизъм. То затова либералите са основен враг - защото стоят най-далеч от идеите за това да затворим хората по родните им места. Та я си кажете какво ще спечелим ако ни наложат мита за износ към Европейските страни, изгоним чуждите инвеститори? Какво ще работим тези, които си изкарваме прехраната в реалната икономика с чиито данъци се хранят държавните служители, лекари, пенсионери?

Ити си за в лудницата,я кажи нещо за сорос и кой финансира радикалният ислям,кой прави различни арабски пролети,кой уби кадафито и назначи този,който искаше най-много да убият мед сестрите ни?!Празна тиква!

Разбирам позицията ти и ще ти кажа моята. Работя в ИТ сферата на доста високо професионално равнище. Не подкрепям Русия в този смисъл, в който вероятно търсиш. Но не подкрепям и начина, по който САЩ + ЕС налагат интересите си и канибализират западното общество в интерес на отбран, корпоративен, финансов/банков елит. Хомогенизацията на културите в "западния модел", унищожаването на градивната клетка на обществото - семейството, чрез това, което ти изброи, наречи го както щеш - гей култура, НПО-та, трети пол и какво ли не - крайна либерализация, не води до нищо добро. Защо? Защото то не е насочено към напредък на човешката цивилизация, защото напредък не може да има, когато се разграждат основни елементи, градивни части на "имунната" система на обещствата, всичко това е насочено към едно - хомогенизация на обществото в маса от безлични единици. Лесно да бъде манипулирано, лесно да бъде управлявано, лесно да бъде поробено. Трудно за него да се обедени, след като всичко, което го е идентифицирало е размито до степен на по-малък, по-голям консуматор. Всъщност запада в момента действа по начин, който много напомня тоталитарните общества, само че всичко е завито в по-лъскава обвивка. Ето поради тези и много други причини, не подкрепям това, което "запада" прави последнтие 20-30 години с усилени темпове. Русия просто се явява антипод на това за добро или лошо. Западът страда от същата болест, от която страда всеки алчен човек добрал се до власт - загубили бившият тоталитарен режим на съветските държави и техните сателити като баланс, изгубиха представа за реалностите и се самозабравиха. Русия в случая доста ествствено се явява отрезвител. Аз не искам нещата да се върнат там където са били по времето на тоталитарния режим, искам запада са си отвори очите.

Каква ти е заплатата която взимаш? Лицемер си, взимаш заплата в пъти по-висока от средната за страната, живееш живот съизмерим с този на средно европейците благодарение на това, че сме част от Запада и подкрепяш Русия, която иска да закрие твоето работно място. Ако не бяхме в НАТО и ЕС нямаше да има толкова работа в IT сектора. Допреди 10-15 години масово бягаха навън порграмисти, защото нямаше достатъчно работа за тях, а заплатите не бяха кой знае колко високи.

Поздравления!

а асад заяви че той ще е първият приятел на путин който няма да бяга :))))) сериозно каза че няма да бяга аз казвам че ще е първият :))))

Кадафи и Садам също трябваше да избягат :))) Май и бай Тоше...:)

Ми, айде Нато да отива не екскурзия до Донбас... за наблюдател!

Тази клика в Киев скоро ще мине в нелегалност и ще чака Зелени карти- за Аляска. А Обама,Буш,Клинтън,Кери ще се кефят на братоубийствената война в Русия.

Като гледам вие най-много ще се кефите на братоубийствена война!

абе не не че руската душа е толкова широка по-скоро е като черна дупка :))))) засмуква всичко и после дефикира боклуци само :))) москвичи и т.н. :)))))

По-интелигентно щеше да е ако не беше споменавал "москвич" а душевни боклуци! Поздравявам русофили и русофоби с руския хипхоп /watch?v=xfD_AuvIxHw Аты-баты

Личиш си по това ,че пишеш през ред и все против Русия.За твое сведение Дънов е казал,че шестата раса е славянксата.Дънов е бил почитан и от Айнщайн.И войната е била предречена.Но няма да останат рептилите,нито черните.Ще останат светлите-славяните ,човечеството е на прага на шестата раса.Края на Света на Майте ,беше точно това.Свърша една епоха и започва друга.Човечеството трябва да има широка и светла душа.

Тоя път номера на Путлер няма да мине. Ще заеме достойното си място до Хитлер, Сталин, Милошевич, Чушеску, Садам, Кадафи, Ким Чен Ун.

Той това иска за да започне война

гроздето е кисело

Ще видим... че ще заеме мястото си в асамблеята на деспотите, ще я заеме, но кога и как... ще видим. "Поживем увидим" - както чух да казва един дебел руснак с дебела златна верига на врата при първото ми посещение на Тауър Бридж преди 20-тина години.

"...,а маскирани мъже продължават да се събират зад барикадите..." - защо ли са маскирани?

Така е модно сега. Това е новата модна линия "Киев 2014-та"!

..oppaaaa

само руснак може да разбере огромната изпълнена с мъка руска душа.... мъката че не владеят целия свят :))))) кво искат тея наглеци бе имат си огромна територия имат си ресурси ми да вземат да направят нещо свястно!

Бахти неандерталеца си ти.....

Чичо Пути беше казал нещо от сорта : В русия живеят руснаци, всяко малцинство бла бла бла ... Еми ... В украйна живеят украинци. Всяко малцинство е длъжно да говори украински език

ВАЙ , ВАЙ , ВАЙ .... ВЪРХОВНИЯ УКРАИНСКИ ТУРЧИН ОСТАНА БЕЗ ВОЙКА .... ДЕСАНТЧИЦИТЕ ОТ 26 БРИГАДА НА УКРАИНСКИТЕ ВДВ ДИСЛОЦИРАНИ КРАЙ СЛАВЯСК В ДОНЕЦКА ПБЛАСТ ПРЕМИНАХА НА СТРАНАТА НА НАРОДНОТО ОПЪЛЧЕНИЕ НА ДОНБАС ...Дислоцированные под Славянском бойцы 25-й бригады ВДВ Украины перешли на сторону народного ополчения. Об этом корр. ИТАР-ТАСС сообщил Вячеслав Пономарев - исполняющий обязанности главы городской администрации и командир батальона самообороны Славянска.

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ! ПОЖЕЛАВАМ ИМ УСПЕХ! РУСКИ БРАТЯ, С ВАС СМЕ! БОРИТЕ СЕ ЗА СВОБОДАТА СИ, А НЕ ЗА ПАРИ! ДЕРЗАЙТЕ!

А така! Тъпчете украинците, нищо че са близки по език и са славяни! За нас баратя са само руснцаите .....

Тоя момък... ако е момък... може и извънземен да е. Та този момък на 9тата снимка е най-якият, най-готин борец за справедливост, който съм виждал!!! Това ще да е най-новата модна тенденция в облеклото на революционерите!!!!

На 8мата снимка пък се виждат, какви са им хубави пътищата в СССР!!! :D Не мерси - моля ви се!!! Не хочим больше!

Дира продължавайте с веселите снимки! От вчера съм си запазил две в колекцията с интересни снимки от света!!!

ако не се промени перверзвия модел на мадиите в няма да има положителен резултат, говоря не само за украйно, но и за бг и много други страни заразени от вируса

така е нормално руснаците са хора с голееееееееееми души изстрадали ето защо им е нужна огромна територия и да има постоянно нови територии

на марс се появил надпис янки го хоум и няколко зелени човечета с калашници държащи плакати - мирно присъединяване към русия! официална москва коментирала с: толкова кръв сме дали за тая земя марс изконна руска територия!!! щото ние руснаците сме с големи души и много страдаме че не владеем цялата слънчева система! мъка вековна!