Киев и Донбас си размениха пленници

Властите в Киев и самообявилите се републики в Донбас се размениха пленници след дълги преговори. Безпрецедентната размяна стана на неутрална територия.

Обратно в новината

Коментари - Киев и Донбас си размениха пленници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Укрите са Цигани , не трябва да ги пускаме в България , нашите са ни достатъчно ! Изгони Укра спаси България от крадливи мангали !

Време е всички Укри да ги гоним от България , заедно с Посраника им ! Днес Укрите разбиват Кафе Автомати утре ще грабят Банки и българи ! Да ги изгоним от България и никога да не ги пускаме Укрите чукове !

Защо лъжете бе Тикви Потрошенко няма никакво отношение към станалото той дойде да си направи снимка така са му казали ! Путин не е разговарял с Потрошенко за освобождаването ! Депутат от Радата дойде на празник в св Даниловския манастир и се срещна с Путин и патриарх Кирил и го помоли да съдейства за освобождаване на пленници от ЛНР и ДНР и размяна на пленници от УСБУ които са дошли за кибрит в Украйна ! Ръководителите на двете само провъзгласили Републики се обадиха сами на Путин и решиха въпроса ! Никакъв Потрошенко нищо не е участвал , сега заради Саакашвили му гори огън на задника и до края на януари ще изгонят Порошенко !

Какаво стана с украинеца-разбивац на кафе-автомати в Бургаско......ще го обменяме ли за друг по мазен украински буклук.

КАТО Я ГЛЕДАМ ТАЯ ТЛЪСТА СВИНЯ ПРАСЕНКО, лАЙНЯНИЯ КРАЛ КАКТО Е ИЗВЕСТЕН В КРАЙНА..КОЙТО уж ЩЕШЕ ДА СИ ПРОДАВА ВСИЧКИЯ БИЗНЕС КАТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ВСЕ ПАК ГО ОБЕЩА НА НАРОДА КОЙТО ГЛАСУВА ЗА НЕГО, А ТОЙ НЕ САМО НЕ ГО ПРОДАДЕ НО ЗАГРАБИ ОЩЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА СЕБЕ СИ!! ТОЯ ЕВРОГЕЙСКИ БОКЛУК ЗА ДА СЕ СЛОЖИ НА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ КРАВАРНИКА ЗАПОЧНА ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА В ДОНБАС, И СЕГА ПРЕГРЪЩА ВОЙНИЦИТЕ КОИТО ПО НЕГОВА ВИНА БЯХА ПРАТЕНИ НА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД!!! ДА ВЗЕМЕ ДА ПРЕГЪРНЕ ТОГАВА И ТЕЗИ КОИТО СА ОСАКАТЕНИ- БЕЗ РЪЦЕ И КРАКА, ДА ВЗЕМЕ ДА ИЗКОПАЕ И ПРЕГЪРНЕ И ТЕЗИ КОИТО СА МЪРТВИ!! МРЪСНА ТЛЪСТА МЪРША!! САМО КАТО МУ ГЛЕДАМ МАЗНАТА ОХРАНЕНА ЕВРЕЙСКА МУТРА МИ СЕ ПОВДИГА!!!

Потрошенко ги посреща и ги праща обратно на фронтовата линия че не му достигат шерпи.

Ти тъп Укра , защо пишеш на руски ? Изродите Укропи да си ходят в Кочината Киев ! Ти да не си този който разбива кафе автомати Укра ?

WP: После Майдана на Украине российское ГРУ запустило в стране кампанию по дискредитации новой власти. Об этом говорится в секретном отчете ведомства, который оказался в распоряжении The Washington Post. В документах ГРУ говорится, что после Майдана российская разведка создала множество фейковых аккаунтов в Facebook и ВКонтакте, с помощью которых велась работа по дезинформации. The Washington Post подчеркивает, что эта кампания предшествовала той, которая развернулась два года спустя в США в преддверие президентских выборов.

Не ставаш за манипулатор, не ти стига акъл за това. Или цитираш целия материал, или си мълчиш. Ето примерно последното изречение от посочената от тебе статия във WP: "По мнению журналистов The Washington Post, влияние информационной деятельности ГРУ на развитие ситуации в Украине "оценить трудно". В то же время сами авторы отчета указывают, что "подавляющее большинство пользователей социальных сетей согласилось с опубликованными аргументами и поддержало позицию авторов". Я коментирай цялата статия, да те чуя.

Главните участващи лица във войната в Донбас: Порошенко, Путин, Патриарх Кирил Разменят се 1 украинец за 5 руснака! Няма да има мира за агресора Русия, докато не върне заграбените Донбас и крим

нема и за тебе мира докато си тъп

Дори след като Пьотр Толстой открито заяви че ще ни изкупят като стадо,гзъ и подобните на него невежи глупаци все така са готови да му се кланят като някакви мазохисти.Преди да нападнат Украйна,руснаците също както и нас ги наричаха свои правословни братя.

Объркал си еурогеец! Разменят се военни от хунтата срещу украинци, истински, нищо че ВСИЧКИ ГОВОРЯТ НА РУСКИ ЕЗИК!!!! А тази сви.ня потрошенко НЯМА НИЩО ОБЩО!!!! И той се примазва, като франсетата и много други (да не говорим за краварчетата!) се примазаха в края на световната война към победата!

"Краварчетата" изнесоха сами войната в тихия океан и държаха настрана жълтурите да не ударят Сталин в гръб. Пак те направиха десанта в Сицилия, с който накараха чичко шикългрубер да оттегли цяла танкова дивизия, въоръжена с тигри, от сражението при Курск. Техните самолети бомбардираха и разрушиха нацистките заводи, в които се обогатяваше уран и потопиха транспорта с тежка вода. Така че не ги отричай напълно. Без тяхната помощ като нищо Европа щеше да е нещо от сорта на Близкия Изток.

Шило

Порошенко, вместо да прави ПР на чужд гръб, да вземе да обясни, що децата на Турчинов, на другите "майданисти" се оттърваха от мобилизациите. И, правилно е зададен един въпрос- кой започна всичко? Кой изпрати танковете, вместо парламентьори през м. април на 2014г.

Турчинов има само едно дете (официално) - син. И определено не иска да подражава на генералисимуса Сталин, чийто син като редник попада в плен на фронта, а баща му отказва да го размени за генерал. Също така се различава от Може Даян и Ариел Шарон, чиято страна се намира в същата обстановка, както Украина. И отново има разлика ако се проследи фамилията Макейн, Буш или даже се вземат за пример внуците на кралица Елизабет II. ТУРЧИНов е уникат!

Да, Турчинов е добра представителна извадка на управляващата Украйна крадлива шайка

В азия и пленници ли взимат ?

Ти география учил ли си?

Баси и гада е путлер - да пролива кръвта на народ, който уж им е братски на крепостниците му. Тоя ще задмине сталин по изродщина!

Баси чирака си тъп, да слугуваш и чиракуваш на уж братския ти западноевропейски народ!мбухахаха

И наглецът винаги твърди, че Русия и Украйна са един народ. Не е ли лицемер, а? Няма по-заблуден народ от руснаците! В 21-ви век да хванеш автомата, в Европа за да убиваш братята си!!! И те самите не знаят защо! Може защото са просто ЗАБЛУДЕНИ ПРИМИТИВНИ, ЗАВИСТЛИВИ КОМПЛЕКСАРИ.

Я пак си припомни #КОЙ хвана автомата и почна да избива сънародниците си, когато те обявиха независимост?

Малка поправка - СЕЛОТО Горловка е град към 500 000 жители. После питаме как се появяват фалшивите новини.

Извинявам се за грешката - в момента Горловка е към 250 000 жители. Информацията ми беше много стара.

АКО НЕ БЕШЕ ЗАПАД ДА НАСТЪПИ НА ПОРОШЕНКО НЯМАШЕ ДА ИМА И ТОВА . ТОЯ МРЪСНИК ПРОВАЛИ ПРЕДИШНАТА СМЯНА ПЛЕНИЦИ (СТРАХ ГО ДА НЕ ГО СЪДИ ХАГА - ТЕЗИ КОИТО НЕ СА ДОШЛИ НА СМЕНАТА ПОВТАРЯМ СИГОРНО СА СВ. ПЕТЪР

И Порошенко нахлу в Русия!!!!

Шило

Малко ли украински войничета лекуваха в крайграничните руски градчета?

Затънаха в кръв и омраза, нашите славянски братя. Кой крив и кой прав е трудно да се определи, но безспорно прав е руският патриарх Кирил , че "...брат вдига ръка срещу брата.

Патриарх Кирил или олигарх Кирил? Не ти разбрах. Комшия не е задължително да е брат. Той може да е латентен, алчен псих и акохолик.

Смислено мнение, поздравления.

Американците успяха и в Украйна да изакат едно много голямо изпражнение.

Ти ли го лапна

Новорисия-това е като Македония?

По-скоро Украина е като Македония. А "Новоросия" е като Западните покрайнини.

Да, ладно)). Още може би ще ми прераскажеш последна пресконференция на пултер, къде той обясняваше украинска история)) Аз клюки не слушам. Не мога да разбера, що руснаци искат да накарат народи да ги обичат на сила?)

Киев е предал 237 души, държани в плен от украинските власти, а сепаратистите - 73 пленници. Делете по равно, не по братски и по руски, защото ватата иска повече да взема.

може - взема ...такива кат теб и държавата 404 ДГД

на другият път,ще бъдат з00 към един в полза новорусия

Браво на украински войници! За един украинец дават 4, ...и нещо сепаратиста)). Нисък им курса. Да семахат руски фашисти у дома, скоро ще имат избори, трябва да гласуват ))

Всъщност, правят етническо прочистване на гражданското население от приграничните райони. 8/10 "опълченци" са всъщност граждански лица, които са пречили на местния олигарх или не са пели псалми в слава на новата власт.

Кой? Къде? Какво? что где когда??? някака шифровка прочетох и нещо не разбрах? Какви олигарси? Сепаратистски?

ИНТЕРЕСНО УКРАИНЦИ СЕ СМЯНЯТ НА УКРАИНЦИ - А ВОИНАТА КАТОЧЕЛИ МЕЖДУ УКРАИНА И РУСИЯ ! КАК ТАКА???? И НИТО ЕДИН ГРАЖДАНИН ОТ РУСИЯ ЗА ПОВЕЧЕ ОТ 2000 ПЛЕНЕНИ. И НИТО ДУМА ОТ ЗАПАД ЗА ТОВА КОЕТО ПИША ! И ТОВА ЧЕ КАТОЧЕЛИ ПЛЕНЕНИТЕ ОТ ДОНБАС СА ПОИСКАЛИ ДА ОСТАНАТ В УКРАИНА !!! ИЛИ МЪРТВИ ИЛИ СА С ЧУПЕНИ КРАКА ,РЪЦЕ ИЛИ ГЛАВА ЗАШОТО ЗНАМ ЧЕ СБУ Е ПО ЗВЕРСКА ОТ ГЕСТАПО (ЗНАЯ ЗА ИОВА КАК СА ЗАБИВАЛИ С ГВОЗДИ РЪЦЕТЕ НА НА МАСАТА НА ТЕЗИ КОИТО ИСКАЛИ ОБЯТ ! ВСИЧКО Е НЕТА

След победата в Сирия, на киевската банда не им остава още много време.

и трима ранени при стрелба в сладкарска фабрика в Москва

Явно моралът на така наречените опълченци не е на висота след като предалите се в плен е пет пъти по висок от пленниците от легитимната армия на Украйна.

Нпаротив. Украйнците имаха много повече възможност да пленяват от колкото руснаците. Това не са само хора пленени в сражения. Това са хора който са си живяли в къщи когато украйнската армия е нахлула в дома им и ги е обвинила че подържат сепаратистите. Руснаците са имали по малко такива възможности и повечето от плените са пленени във воени действия.

Щом казваш..не че опълченците не биха де що има украински аскер и не си превзеха всички територии които си поискаха :)

легитимната армия на Украйна - щерев ти освен идиот си бил и шегаджия а?)))))

Е значи е свършила задачата на тези зелени човечета в "отпуска"!!!Интересно какво ги чака в родната Расия?някога ЧК и НКВД са разтрелвали билите в плен руски войници!

Очаква ги същото жалко съществуване. Които се светнаха по-рано отидоха в частната армия на Вранглер, която се бие в Сирия за пари на страната на Башар Асад. Ама и това свърши. Сега ще се влеят в руския криминален контингент.

Тъпчо, казва се Вагнер а не Врангел. А имаш ли понятие кой е бил Врангел.

Затях и НКВД е ясла...

щот о ако имаше НКВД отдавна да си на салам