Американската армия обмисля да разположи танкове в България

Американската армия планира да разположи около 150 танка и бронирана техника в няколко страни членки на НАТО.

Обратно в новината

Коментари - Американската армия обмисля да разположи танкове в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че сме ни управлява колониална бг администрация - ясно. Че сме окупирани от чужди сили - ясно. Че ще се лее много кръв докато се освободим отново - също ясно. КАК обаче??? Как точно ще го постгнем като нямаме организация, ресурси, идеология? Въпросът ми е чисто практически.

Според мен с изявления като намерения изказани неофициално, се тества общественото възприемане на идеята. Т.е. доколко е осъществима в действигтелността. Не си мислете, че форумното пространство не се наблюдава активно за проследяване на реакциите от изявленията. Между другото всичко това е подчинено на принципите на кибернетиката. Входно въздействие от определен тип /в кибернетиката е функция/ изходна реакция /изходна функция/. И така се създава модел на тестваната черна кутия / в случая обществото/. Поради тази причина кибернетиката в ранният социализъм е била забранена наука. Естествено с времето всичко си дойде на местата и тя се изучаваше вув ВУЗ. Та това "изявление" е един вид пробно входящо вуздействие. Реакцията е на лице, както и изявлението на началника. Та това е.

Това, че цялата продажна, родоотстъпническа, малограмотна рабладжийска пасмина вие на умряло показва само едно - много правилен ход!!!

Изостанал си с информацията. Осведоми се за отговора на военния министър!

Ама ние не знаем! Голям смешник бил този външен министър.

Къде е платената сволоч "Раноблудни студенти" да протестират срещу пиндостанските танкове.

Ама другари-камунизе, още ли не сте изкарали червените баби и Мишо Лайнара на контрапротест , ха-ха-хааааааааааааа. Или откраднати пари от КТБ вече свършиха?!

Само да попитам аз,нашите танкове къде са? Отде-наде ще ми навират американски боклуци! Някой за това проклето Нато питал ли ме е ? Е не сме ли колониална провинция? Даже навремето руснаците,че бяха толкова силни се въздържаха да дислоцират части у нас. Вие сигурно знаете но аз да си кажа-и сега американците си кацат по нашите летища,без да питат никого,а нашенските военни си трайкат като мишки и си папкат заплатките. Скоро няма да имаме думата за нищо... То не че навремето не беше така, ама тия сега открито гледат на нас като на колония и със сигурност им трябва само територията ни. Така де,тук пълноценна държава не трябва да има-само някакво там население...

Искаме руски изтребители в България с всички опознавателни системи за НАТО!:-))))

Много моля всички, които пишат и се вълнуват да започнат да четат история и най-вече, да се запознаят с делото на руския Император АлександърІІ, НАРЕЧЕН ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ "ОСВОБОДИТЕЛ"!! Ако сега четете история ше се смаете колко глупости се пишат по повод освобождението на България от турско робство. Руският император е представен като някакъв алчен за влияние монарх!Но в сериозните исторически материали се подчертава, че този руски владетел е бил сърцат, вярващ и е искал да осбоди "братятя славяни" на Балканите. Не само бълги, но и сърби и харвати. Сега ние потомците на онези българи, посрещнали армията освободителка с хляб и сол, стоим безучастни към случващото се на нашата територия, насочено към нашата освободителка Русия. "Неблагодарният човек е лош човек" е казал народът.

НЕ ИСКАМЕ АМЕРИКАНСКИ ТАНКОВЕ И ВОЙНИЦИ!ДОСТАТЪЧНО НИ Е ВСИЧКО ,КОЕТО НИ МЪЧИ И ДО СЕГА!

А ако наистина бяхте чели повечко книги, може би щяхте да знаете, че АлександърII e наричан "совбодител" не защото е освободил някого от турците, а защото е дал свобода на крепостинте селяни, кооито са живеели много по-тежко, отколкото "поробените" българи в Османската Империя.

Българина,руснака и американеца били извикани от дявола. "Всеки да донесе едно оръжие от неговата страна!" - казал дяволът. Българинът дошъл първи с "Макаров". "Наври си го в гъзъ!" - казал дяволът. Бъгаринът го наврял. Дошъл руснакът с "Калашников". Навира го, реве и се смее. Дяволът го пита, защо се смее, той казва: -Ами като гледам американецът идва с ТАНК!

А ако танковете са повече? Например... 150!

Хм, може американският ауспух да е по-широк.

Мале що джилезо мале, маалата ша върти кючек, идвайте американци, идвайте, за Банго Васил тамън сте ни добре дошли. Спрегайте каруците, горелките и чуковете. Па и чаветата вече на занаят да се понаучат, стига са висели само по фесбука, ама ха.

Това че Абрамс тежи 60 тона, не значи, че е само желязо. Ама пък каъв компютър има само, вече и Angry birds може да се играе на него. И издържа на ядрен удар. Нищо че екипажа ще е умрял след 9мин. Компютъра ше оцелее. :)

В резултат на Руско-турската война (1877-1878) и на Берлинския конгрес, Кипър бе даден под наем на Британската империя, която де факто пое администрацията през 1878 г. в замяна на гаранции, че Великобритания ще използва острова като база за защита на Османската империя срещу евентуална руска агресия. През 1925 г. е обявен за британската колония. базите ги направихме , кога нашите управници ще обявят официялно колонизацията, заема го определихме още преди да фалира банката толкова с ани казали че трябва да вземем толкова ще вземем ще им го върнем веднага по ддруги форма, танковете са тук армията им е тук. Кога? Кога официялно ще признаем че сме колонизирани? напия враг е Русия, каза ни го воениния министър, сега имаме турчин за заместник министър на отбраната, на Берлиснкия конгрес Освободителната война е характерезирана като руска агресия, днес справедливоста тържествува най сетне руската агресия , ще бъде спряна, към коя форма на свобода ще с евърнем към тази на Отоманската империя или към тази на Кипърците , който са били спасени от Руската агресия

ей вие дето все напомняте за руските окупатори къде сте сега защо не ни обясните колко лоши са американците как ни окупират и ни набутват да се трепем вместо тях и да си съсипваме страната и народа - помните ли "янки вън от Виетнам"- не беше толкова отдавна???? Делят ги 10000 км какво правят тези хора тук наоколо бе, няма да мирясат докато не запалят света, по лоши са и от ислямистите!!!!!!

Кат ги докарат с братчеда ще има да режеееем и на вторични. Тежък танк - много кинти!

Русия преместила 14 самолета на собствена територия - ПИСЪЦИ ДО НЕБЕТО. САЩ ще докарва 150 танка на чужда територия, вкл. България - няма протестиращи! Що така бе!?

Американската армия обмисля да разположи танкове в България - първо раположете Вие от USA и EU - във България - нови технологии, нови работни места - да имаме реална икономика за да се чувстваме че сме хора и ние а пък тогава разполагайте оръжия за да има какво да пазят! Сега ще пазят само пушечното месо на народ обречен на измиране от бедност, корупция, безработица, дългове.......

Те не пазят, а използват "пушечното месо". И територията също. Гладният и мизеруващ Ганьо е готов и оттатък Афганистан да отиде. А корумпираният управляващ разрешава всичко, каквото му поискат.

РАБОТНИ МЕСТА? ... ти явно си се зомбирал от приказките на Пасито. Нищо не откриват . Базите се снабдяват със всичко от вън. Нищо не купуват от Бг. Не назначават даже чистачки от Бг. ... Така че приказките за работни места за за наивници като теб.

Не си рабрал - пише първо да направят инвестиции и ЕС и америка - във нови предприятия и работни места - а после да ни "пазят" с танкове!!!!

Абсолютно вярно, с едно изключение: една-единствена българска фирма беше допусната от немски подизпълнител да работи нещо дребно по едната американска база. Намериха и кусури и не и платиха нито стотинка:-).

Гледам, гледам и не вярвам на ушите си. Моят коментар е подменен с този на Йончев. И какво точно оригинално или по добро от моят коментар е написал Йончев Разликата е само, че той се казва Йончев и е известен с това, че нищо не е направил за България. Все такива ги канят по телевизията- омръзнали, скучни, еднообразни и елементарни. Защо не канят смели, с новаторски идеи, нови хора, дори от провинцията, с креативно мислене. Тия досегашните, като са толкова добри, защо България загива?

Нашите п..ьовци още не са казали, че са обезпокоени, за да ни успокояват американските танкисти. инсталирайте си танковете на полска земя, на територията на тези обезпокоени балтийски републики! Десебарският министър на външните и земеделецът на т.н. отбрана поне официално пред българите не са повторили "безпокойството на приятелите си.

Искат да нападнат Русия чрез Европа, така че новия икономически конкурент на УСА да заприлича на лунна повърхност , а те да останат на сухо. Между другото подобно нещо вече са го правили при финансирането на I и II-ра св.войни от Ротшилдовци, проспериращите Европа и Русия се самоунищожават, а новосъздадената, потъваща в престъпления и фалираща Америка процъфтява и става световна сила. ДАНО ТОЯ ПЪТ ЕВРОПА И РУСИЯ НЕ СЕ ХВАНАТ НА КАПАНА, КОЙТО ИМ ГОТВИ АМЕРИКА.

САЩ имат най-голямата икономика в света. - беспорен факт, засега. И потребление, което превишава производството -затова дългът на САШ надвишава 19 трилиона долара. И ако има работеща и влиятелна индустрия то това е военната. Огромният военен бюджет трябва да се защитава пред Сената. Затова има нужда от враг в момента е удобна Русия. И танкове ще се стоварват и от ракетен щит ще се окаже, че имаме нужда. И от ново въоръжение и от нови конфликти. Приказките за демократизиране и свобода са за наивници. Иначе САЩ трябваше да почнат от Саудитска Арабия.

Освен танкове,трябва да се разположат и хеликоптери Апачи и самолети Ф15 !Трябва да се демонстрира решимост и твърдост срещу Кремълския диктатор...

Ще демонстрираш на баба си футболните гащи!

негърското робство в най-скоро време

А, то нашто ром само това чака, ще изчезнат за 0 време!

Ако имахме само мъничко национално достойнство, щяхме да реагираме като Гърция и Турция. В НАТО са, но не дадоха въздушни коридори за ударите по Сърбия тогава, не участваха в "Бърз тризъбец", ... прибират милиарди долари наем за базите и си гледат интересите. А ние издигаме Соломон Паси, Асен Агов, Генов, Инджев, Плевнвлиев, Борисов,Кунева, Шаламанов ... и други такива марионетки. Тях ги привикват в САЩ и Брюксел на инструктажи, а българите чакат за визи за САЩ, Канада, ... Колко френски, полски, немски, български ... танкове и самолети има на американска земя, а ?

България- Втора Украйна ли ще стане.

Излишно е....Теее братушките ще си доадат с техните...

САЩ май се блазнят да подчинят Европа................ Друго си е да командваш и експлоатираш още един континент.

Най-обидниото в случая е, че според официалните заявления на министрите ни на отбраната и външните работи никакви запитвания или консултации с нашите власти не са водени. Т.е. краварите единолично решават какво да правят на наша територия и само уведомяват, и то през медиите, нашите власти за намеренията си. А после нашите властимащи се обиждат, когато ги наричат "колониална администрация". Дори и турските бейове, по време на робството, са се консултирали от време на време с нашенските чорбаджии. Впрочем, американците очевидно постъпват недалновидно, разполагайки свои танкове в Европа. Предвид положението на нещата в собствената им страна, тези машини могат да им се окажат нужни за справяне със собственото им разбунтувано население.

те знаят, че сме легнали вече. Никога не сме казали "не" на САЩ.

Шишко П-ски се покри в странство, ама ще дойдат танковете.

Споко! Когато дойде времето американците да използват танковете, които са разположили, с ужас ще установят, че братята роми са оставили от тях само част от негоримата пластмаса на вътрешното оборудване...

Най-после ще има полза и от тях.

По всяко време от всички има полза.

Необходимо и ракетен щит та да се охладят мераците на кочината да ни ''освободи'' за трети път!

Ти май се дразниш още от първото освобождение - по ти е мил ориенталския кенеф, дупедавецо..

вдигаите се братя българи срещо колонязирането и срещо продажнито правителство

Ти, специално не си ми брат, а циганин, съдейки по правописа ти...

Грешката ти е, че си обратен. За това отговорите ти са правилни, когато се възприемат обратно

вдигаите се братя българи срещо колонязирането и срещо продажнито правителство

Даже вече е известно мястото а това са складовете на ДЕСПРД вьв Бургаската Безмитна Зона в квартал ДолноЕзрово недалеч отЛукойл-Нефтохим

тези накраия населението на бг.ще ги изгоним с лопати от тука на там отиват нещата....

Хора, чудя се защо само си губим времето в някакви измислени форуми? Защо толкова много хора се мъчат да обясняват на няколко платени откачалки кое е добре за България и кое не. И въобще защо изобщо си правим труда и губим време да коментираме какво ще се случи в нашата жалка държава? Факт е че ние нищо не решаваме, нищо не избираме! Всичко е решено от някъде и някой, а на нас ни остава само под формата на уж някакви си "демократични" избори, без значение от резултатите да се съгласяваме с всичко което ни наложат... в древна РОБОВЛАДЕЛСКА Елада е имало повече демокрация, отколкото сега по целия свят събрана на едно!!! Лично мен никой не ме е питал искам ли НАТО, искам ли ЕС, искам ли санкции срещу разни държави... а и никои от моите познати и приятели не ги е питал... това ли ни е демокрацията????

И да те питат, пак целокупно ще излезе, че не си прав...а сме във форумите щото парата требе да иде поне в свирката..

Тези танкове да не се окажат в Украйна както онези от учението, не се сещам какъв тризъбец беше.

Безплатни танкове, ще дойдат, ще си отидат а техниката подрък.

Железо брат, идва на ръка при нас. Пунктовете, чакайте, ся идвамь ;)

КАКВИ ТАНКОВЕ БЕ ХОРА АКО ОТВОРИТЕ 3 СВЕТОВНА ВОЙНА ,ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ В ПЕЩЕРИТЕ.НЕ ГО ЛИ РАЗБИРАТЕ.НЯМА ДА ИМА ПОБЕДИТЕЛИ,ВСИЧКИ ЩЕ СМЕ МЪРТВИ.

Някои ще сме по-мъртви от другите :)

Някой да си спомня ,дали преди 89 година у нас е имало руски бази и руски войски?

lu4ka

Да, спомняме си. Нямаше.

Не стига че ни колонизираха ами сега и ще ни окупират.

При това с радиоактивни танкове! Направени с уран! То сигурно затова искат да си затворим АЕЦ-а... да си докарат боклука тука, да си светим сами, да си плащаме за лечение от лъчева болест и да умираме по-бързичко, че да не доживеем до пенсия, че парите вече ги откраднаха! Май за танкове.... уранови!

Преди около две седмици в късните новини на БНР съобщиха за състояла се в Смолян церемония по изпращането на контингент от военнослужащи на ДЕВЕТА мисия в Афганистан. Повече тази новина не се появи никъде. Тихомълком ни ползват за пушечно месо. Разположат ли танковете, страната ни ще стане плацдарм. Пак тихомълком. Докато... Да не дава Господ!

генерал Бен Ходжес щял да разполага... 150 танка?! Някой да му прочете за битката при Курск, че в Кремъл в момента четат същата новина и сълзи им избиват от смях.

Като чета тук, доста руски сополи се разтягат! Чамодан вокзал! Тук е НАТО!!!

Тук е България. И така ще бъде, ще има уса танкове, има вече ИД, ще има и други гадости. Пак че вдигаме въстания и пак ще ни освободят Братушките.

lu4ka

Да, но НАТО не е USA. F*ck the USA. Просто така, с най-добри чувства.

Тръгни подир НАТО и ще ти се авие сополът около врата! Поживем - увидим, доживем - узнаем!

Аха, от руснаците ще ни пазят.....смях в залата. Те не знаят ли, че българите отдавна чакат руснаците и ще ги посрещнат както 1877г. и 1944г.

Млада сте,неука,а може би и леко тъпа за да твърдите,че българите са посрещали пияните мужици с радост през 1944г.

Я по леко с твърденията!Да не мънкаш някой ден че не си бил трезвен като си го написал!