Русия ще привлича инвеститори в Крим, вдига пенсии и заплати

Руският премиер Дмитрий Медведев заяви, че Русия ще създаде специална икономическа зона в Крим, за да привлече инвеститори.

Обратно в новината

Коментари - Русия ще привлича инвеститори в Крим, вдига пенсии и заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

jizast

Хаха, Путин определено иска да прецака българския туристически бизнес, а нашите русофилистици са готови да му целуват краката. Идиотите в България нямат край.

Със сигурност много му дреме на Путин за България. Първо се грижи за собствените си граждани, после ще мисли за другите. Като България стане част от Русия ще имаме право да мрънкаме, че сме прецакани. Маймун.

да, ще има от Северна Корея и Беларус:)))

Хотелите в Крим са супер. Просто попитайте Интернет. Relax-Centre IREY, Villa Elena Hotel & Residences, Best Western Sevastopol Hotel, Crimea Breeze Residence и т.н.

ужас!не е за вярване!толкова хора и то българи да смятат че анексирането на чужда територия е нормално!

И ще го направят. А вие тука ше седите и ше лаете като недохранени кучета. А като видите ше цъкате с език като дърт турчин подир млада ханъма. Само че пропускате един факт. За разлика то нашите политици, които също обещават, руснаците го И правят. Ай сега отидете да ревете на Орешарски да земе да си размърда миризливия задник и да направи нещо за тая държава. За тва сте го избирали, да ви подобри живота. Ама няма да го направите. Ше си пишете тука сгушени в мишите си дупки, щот така е по лесно.

а и няма проблем да го направят. Рублата за дни загуби 10%, за 4 месеца може и 100% да загуби, а кримчани да са щастливи със 100% увеличение на пенсиите. Ама нали ги излъгаха, че щели веднага да им вдигат пенсиите и пенсионерите се насраха да гласуват на референдума. Това с тока ще стане след година - до тогава режим на тока. Така че руснаците повече обещанат отколкото да правят. В случая обаче може и да се постараят повече, за сметка на други региони.

Путин ще направи Крим витрината на Русия и докато Украйна тепърва ще минават по нашия път(щастливи кокошки ,ще затягат колани и т.н.), то Крим ще има специални икономически привилегии. Ще видим тогава какво ще стане с прехвалената гейска демокрация.

първо си напиши името а тогава даваи акъл.от какво те е страх?нали си прав?а?или се криете под запетаиките!би било редно ип адреса на подкрепящите да бъде проучен-вярвам че това са хора платени.

Ще замина за Крим и ще се откажа от БГ гражданство

Давай. Ако има нужда ще ти събереме пари за еднопосочен билет.

Ако инвестират путкин ще ги нционализира както Украинската собственост .Вече никой не вярва на русия.

Някой може ли да ми обясни защо всички ,които много обичат Путин(много повече от БГ)имат следният профил:бачкатори,нискоинтелигентни,малко са чели книги,на заплата,четат "Уикенд"и "Строго секретно",гледат Алфа,ТВ7 и БТВ,слушат чалга,мразят много,нямат кинти,чакат да ги оправят...

Ако знаеш колко точно си се описал......

Защо си мислиш, че ти и хората с твоята позиция сте високо интелигентни, а противниците ви - нискоинтелигентни. Такъв подход не се връзва с интелигентност, драги. Ти си едно най-обикновено зомби.

Сидеров пише лозунги, а Путин ги изпълнява. Обичайният потърпевш е Барак ...

Знам как ги привличат, после бой, бой , докато не пуснат инвестициите!

тва са Обама и Кери за лизачите им в БГ))))

Браво!Молодец:)

Ха-ха-ха,кьорава рубла няма да влезе повече в Крим.Следващите десетилетия кримчани са осъдени на глад.Медведев лъже като разпран.Кой е този инвеститор дето ще даде някой лев за тая путинова гоберния?

кокло пъти да ти казвам че си много прост ...запиши си го най-после

Ей ,олигофрен нещастен,много тапаци съм виждал -като теб.Дребни,нещастни,БЕДНИ мижитурки.Смешко,не дей да раздаваш квалификации -нямаш потенциал за това,мишок нещастен.

Юрвам се у Крим да правя валенки, ушанки и матрьошки за нашите русофили и да стана милионер-рубладжия !! Производителите на цървули да не ми се сърдят за отнетата клиентела, моля.

там с пробити потутри и цървули казват че не пускали ...

и ти по нея голой жопой....хахахаха

xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa

Какво стана, колега, че изпуши? да не ви вдигнаха нормата за плюене срещу Русия? Нема се косиш! Крем Здраве помага!

От толкова напъване...само това ли "изпусна"? Дори и патос няма!

И У НАС ПОЛИТИЦИТЕ ЗАБЕЛЯЗАХА,ЧЕ ТЕМАТА УКРАЙНА Е АВТОГОЛ ЗА ТЯХ! И ЩЕ Я СПРАТ!! ДОКАЗАТЕЛСТВО; ЗА ПРОЕВРОПЕИСКО МИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ! ЕТО ЕДИН ПОГЛЕД; СТИГА С РУСИЯ,АМЕРИКА,ЕВРОПА!! ДА ВИДИМ КАКВО МОЖЕ БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ ИЛИ УЛОВИ В ТАЗИ МЪТНА ВОДА!! ТО ВЪГЛИЩАТА И ЖЕЛЯЗОТО НА УКРАЙНА НЕ НИ ТРЯБВАТ-НЯМАМЕ ИКОНОМИКА!! ОБАЧЕ!! ОБАЧЕ!! НАЙ-ГОЛЯМОТО БОГАТСТВО СА ХОРАТА!!! ЕТО КАК МОЖЕ ДА СИ ОПРАВИМ ДЕМОГРАФИЯТА. И ТО ЗАБИЛИЖЕТЕ--ХРИСТИЯНИИ ЕЗИКА НИ ЕДНАКЪВ!! НО КОНКУРЕНЦИЯТА Е УБИЙСТВЕНА!!! ГЕРМАНИЯ ,ФРАНЦИЯ,ХОЛАНДИЯ!!! И ТЕ ИСКАТ ДА ЗАМЕНЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ СИ С ХРИСТИЯНСКИ ГАСТЪРБАИТЕРИ!! С КАКВО МОЖЕ ДА ГИ ПРЕЦАКАМЕ!! НИТО МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ ЗАПЛАТИ,КЪЩИ ,КОЛИ! ЕЕЕЕЕЕ ,КАК ДА ИМ ПОДЛЕЕМ ВОДА!!! И ПАК БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ НИ ПОМОГНЕ!!! ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ! НАЛИ ГЕНИАЛНО!!!! УКРАЙНА СИ ОСТАВА ТАКА ИЛИ СЕ ПРЕСЪЕДИНЯВА КЪМ РУСИЯ!! КАК ДА НЕ СЪМ РУСОФИЛ!!! КОЙТО НЕ Е РУСОФИЛ ИЗЛИЗА ЧЕ ПРЕДАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!! АКО СИ РУСОФОБ-ОПРАВЯШ ДЕМОГРАВСКИЯ ПРОБЛЕМ НА ЕВРОПАТА , А НАШИЯ ЗАТЪВА ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!! ХА ХА ХА ИЗБИРАЙТЕ БЪЛГАРИЯ!!!! ХА ХА ХА

Много напън, а само малоумие. И как присъединяването към Русия щени помогне? Схващаш ли колко си прост и чче си само русофил и българофоб.

Щатите много лесно може да решат въпроса с Крим. Дават на всички крримски руснаци американско гражданство и до 2-3 месеца няма да остане кьорав руснак в Крим. ;)

Вижда се, че е познавате руснаците.

Не става таэи икономика с пушките,какво ще проиэвежда мерцедес или боинк самолети,открили са я в ЕС таэи икономика Америка,съэдали са условия и всички будни хора от света са там по желание,но всеки не може да отиде при тях

беше таз пръдня загадка?

Да развиват промишленост, индустрия и селско стопанство ! От инвеститори няма файда.

хахахахахахаа

Волен написа на един лозунг ,, F... the USA". Путин го направи ... и Барак се чувства прецакан.

ЕЕЕ, ТОВА ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ, ГО ЧУВАХМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ, А И СЕГА ГО ЧУВАМЕ 70 ГОДИНИ ОТ ТАЗИ НАПАСТ. АБЕ ЧУДЯ СЕ АЗ?? ЗАЩО" НАМАЛЯХА" ЧАКАЩИТЕ ПРЕД US ПОСОЛСТВОТО, И СЕ ПРЕМЕСТИХА ПРЕД РУСКОТО ЗА ЗЕЛЕНИ КАРТИ, А ТО ЗА КАКВО БИЛО. ЩЕЛИ ИНВЕСТИТОРИ ЧУКШИ ДА ДОЙДАТ. НЕ СЕ НАЛЪГАХА ТЕЗИ ХАДУЦИ, ЕЕЕЙ!!

Що 70 години, бе наборе? Ми нали тази година отбелязваме годишнини от влизането ни в ЕС и НАТО! Нали сме си хармонизирали законодателството с европейското! И акцизите си вдигнахме ударно, кат петилетка за три месеца! И цените ни са европейски! И инвеститорите ни са европейски и задатлантически! Буквално съвсем наскоре се отказахме от всякакъв суверинитет в полза на ЕС и атлантическите ценности? Та къде ти е проблема, сподели? Да не би вече...паметта нещо? Краткотрайната?

...американската червена боровинка помагала...

Позволете да поздравя хората от Крим с това, че току-що проведоха последния референдум в живота си! Повече няма да избират нищо и никога!

И да искат, повече няма да могат В Държавната Дума са им обяснили, че в Конституцията на Руската Федерация няма предвиден ред за напускането на субекти, а само за приемането на такива... :)))

Е поне на някои българи ще им вдигнат пенсиите,да са живи и здрави сънародниците ни в Крим и да ни помагат като емигрираме там

Ако в москалията беше толкоз убаво как го представя баце Коце, нашите цигани щеха да са я пренаселили веч.

В Русия има ред, съд и съответен затвор. Затова циганите предпочитат да си останат у нас, или да ходят във Франция, при социалиста Оланд ...

Иречек то и Китай преди 30 години беше известен само с хунвейбините си но глей кво става сега))))

Правилно, потомственият антикомунист писин, дет йощ си пази членската книжка от вкп(б), държи здраво юздите, той е и върховният учен, върховният съдия, прокурор, абе сичко дет мож се сети човек.

С некадърната си намеса във вътрешните работи на Украйна, САЩ стартираха два процеса, които на всяка цена желаеха да осуетят и да не допускат: 1.Мобилизация на Русия; 2.Сближаване на РФ и КНР С две думи онова, което никой не успя да постигне за 25г. от 1989г. до днес, Държавния департамент на САЩ го направи за 1 месец!:)

Това ще е така, докато сибир стане китайски а русия стане чисто европейска в географски смисъл на думата :)

Приемаш желаното за действителност. Китай и Русия няма да се скарат докато не елиминират САЩ като заплаха за физическото си оцеляване и за интересите си в световен мащаб. Едва когато това се случи могат да се появят търкания между тях, отново продиктувани от националните им интереси, но не и преди да решат въпроса със САЩ.

Достатъчно е Кремъл да намекне на Японците, че е готов да им върне двата острова и дръпнатите очи ще си строшат краката да инвестират там , където Путин им покаже с малкото пръстче)))))

Та след туй да им национализират инвестициите, тоя номер москалците го играят редовно.

Драги Иречек написах ти нещо, което за жалост отиде твърде назад затова по памет ще ти го напиша отново))) и така : преди 1989г никой простосмъртен човек нямаше шанс да работи в МВР ако най малкото не е партиец да не кажа нещо по тежко...така, че да твърдиш, че не си бил такъв можеш само пред млади хора не познаващи тогавашната действителност ))) но не нам драги , не нам!!!!!

отколкото в Китай, а да не говорим за САЩ.

А защо досега не го е направил за други райони на Русия?

А ти що не си подариш едната стая от панелката на комшията?

Всеки руски успех е успех за България и носи радост на българите. Така е било, така е, така ще бъде и след векове.

Другари и другаркии. Вриемие вий ие! Стягайти дисагитии и се гответе за Крим! Там ви чакат рускити другари и другарки да им работити- пъво без пари,докато им сипчелити доверииту, а после за по- малко понеже са ви братя и сестри!

А срещу кого спечели Русия 3-та Кримска война? Срещу САЩ, срещу ЕС, срещу Турция? Не знаех, че Крим е била американска, европейска или турска територия(в последните 200-300 години). Но знам че беше украинска, т.е. Русия спечели Крим срещу Украйна, но загуби украинците. И дали Западът загуби от цялата работа? Да - не успяха да спрат Путин да спечели войната срещу Украйна, но ... спечелиха украинците(не Украйна), на своя страна. Украинците са също славяни и то славяни, които имат много общи неща с другите славяни - руснаците.

Никакви украинци не са спечелили хамериканците. Украйна и Русия са едно, а майдановците - друго.

Продължавай да мислиш по този начин, много ще се изненадаш...

Като си толкова любопитен се опитай да си отговориш на един съвсем елементарен въпрос. Как така се случи, че от 28000 украински войници не беше изстрелян нито един куршум към руските войски и местните военизиран групи? Повтарям - НИТО ЕДИН. Защо? Можеш ли да посочиш нещо друго подобно в историята на светояните конфликти? НИТО ЕДИН!

В Гърция или на Крим да летувам? Те това е въпросът.

Където ти е кеф!

Струва ми се че тука хората повече милеят за Русия, отколкото за България. Русофили... опомнете се!!!! Вие сте БЪЛГАРИ... колкото и да не ви се иска.

Минуси за това че ви призовавам да сте БЪЛГАРОФИЛИ вместо Русофили?????? СРАМ СРАМ СРАМ за вас.

ти не си българофил а си българофоб))) България е майка и баща на Русия и е нормално родителя да се радва на успехите на рожбата си

Твърде възпитано е да се казва: "Мислят" Ако процесът мислене беше отличителна черта на българите щяхме да сме богати и беден комунист нямаше да има думата.

Твърде обидно би било Българин да бъде русофил. То е все едно евреите да станат хитлеристи. Русофилите в България са типичните неудачници, опитващи се да водят приличен стандарт на живот чрез подривни за държавата действия.

къв българофил бе ти си тъпанарофил ))))

Бъркаш... не съм ти фен. ха ха ха

След като Сочи ще става черноморския Лас Вегас Кримският полуостров, дето няма вода и ток, Монте Карло ли ще става или княжество Монако?

Монако, а? Че в Монако освен писта за Ф1 и няколко казина за Българските мутри друго има ли?

Две кафенета, кенеф, автоморга и 10 декара царевица. Упс, това беше в Крим.

Какво искаш да има. Тежка металургия? Мини? Домати и пипер? А трябва ли им? Да ги съжали човек направо. Дори данъци си нямат горкичките.

Писта.... ха ха ха... Виждал си Монако през крив макарон. На картата неможеш да го намериш къде е, ма плямпаш. Това че има Ф1 по улиците на монако не означава че са направили писта там.

....и един мармот завива шоколада в станиол...

Русофобската измет реве кат приклещена... Амче приклещена си е... Кеф...

ЦРУ пуска неверни новини за Крим - например, че сезонът тази година ще пропадне. Лъжат. Местата в Крим са резервирани за години напред. Дори в момента се приемта резервации за 2018. Западняците завиждат на благоденствието на руснаците и затова ги маскарят. Аз предлагам всички славяни на Балканите, които обичаме Русия, отсега нататък да почиваме на Крим. По-добре ще е отколкото да пълним джобовете на българските мутри, турските фесове и крадливите гърци.

Хонг Конг по руски, а? Ами като всичко руско и това! Чакайте инвеститоритиии!

Русия спечели безапелационно третата Кримска война. Спечели я умно и хитро, без стрелби и жертви, като остави хамериканците с пръст в устата. В цялата Кримска епопея руснаците показаха и морално превъзходство, а Обама остана крайно изненадан от резулта. Даже изпадна в лек шок, започна да заеква и говори несвързано. Накрая отиде в Рим да се оплаква на папата.

ОХ, чакаш ли чужди инвеститори да ти вършат работата , загубен си. Примери ,колкото щеш,ние сме един от тях.Чуждите инвеститори са алчни хиени и са на пазара само докато имат печалби, в един прекрасен момент те си ги прибират и след тях остава леш. Най добрият инвеститор е националният капитал.

Къде пише, че инвеститорите са чужди? Само в България го разбираме така.

Прав си, дано руски компании да инвестират там приоритетно,щото иначе е ясно.

рашофильофчета не и стъпвали на москалска земя, да й видат инфраструктурата, мизерията, а плямпат ли плямпат ?

Краставите псета лаят, лаят... Пък керванът си пере напред и все муй тая...

Псетата не могат да се разпознаят и затова не хакат минуси. Туй русофобът тъпо копеле, баси - и от огледало не вдява - не вярва, че е толкоз грозен. Ама... не е виновно огледалото, не еее...

Фанатизирано рашокретенче, кретенизъм и тъпоумие не се лекуват.

по-добре такъв от колкото гъзолизец всеки мисли за другите, а нас българите да го духаме

Медведев и Путин. Последните борци за централизирана авторитарна икономическа система, където решенията се взимат на база предложения от типа "Колко би било хубаво ако ...". Айде честито на пенсионерите и военнослужещите. Останалите хора да затягат коланите.

"регионален председател, избиран от парламента по предложение на президента на Русия" ... системата е който с най-голямо желание целува задника на Путин той печели поста, а парламента съответно също е пълен с поклонници водени от Медведев дясната ръка винаги верен на своя Путин.

Задави се. Ще умреш от злоба.

Не че нещо ама като имате нещо да кажете напишете коментар. С тоя минус освен, че отчитате че коментара ви идва напреки и няма какво да кажете друго не отчитате.

Кой ще дойде да инвестира в район, в който от всеки ъгъл се подават фуражки, всяко пристанище по същество е военна зона?!!! Ай ,как забравихме самоотбраната, казаците и други търтеи дето ще искат само да лежат на чужд гръб, защото принадлежат на нацията, на нацията на руския путинов империализъм!

Ей, наци, виж смениха пропагандата, бягай да не изпуснеш нещо.

Ей го тука същия малък хейтър дето спамва наред. Хабер си няма какво е нацист, обаче пише ли пише.

ХИ-ХИ-ХИ... много смешен виц. И откъде ли ще дойдат мечтаните инвестиции??? От Северна Корея може би? Щото на практика почти само те нямат нищо против окупацията на Крим от Руската империя.

Не ги мисли, хиено.

Бизнасът се интересува от 2 неща - печалба и сигурност. СИГУРНО е, че Русия ще се стреми да осигури ПЕЧАЛБА в Крим. Така че... инвестициите ще дойдат оттам, откъдето идват 200 000 000 000 $ руски положителен търг. баланс.

Баба Меркел ще играе на пилон в центъра на Симферопол. И ще привлече много туристи и инвеститори от цял свят ... А пред туристите, Обама ще пали огън от дърво, както са палили в Кения преди години ...

Според мен в момента не е много удачен и за единия и за другия лагер да се пените много много. Нека да поизчакаме и да видим след няколко години какъв ще е живота на кримчани. Нормално е едните да декларират, че в Крим ще потекат реки от мед и масло, а другите да пророкуват най-лошото за Крим под руска власт. Ще поживеем и ще повидим, а дотогава да се замислим над собственото си положение и да не се заблуждаваме, Русия ще ни оправи нито пък САЩ или ЕС. Просто ние самите българи сме виновни за това че държавата ни е на този хал.

Донякъде сте прав, колега, но само до някъде! Са да можеш да си помогнеш сам, трябва да имаш сериозно дупе и подкрепа в национален (и не само) мащаб! И най-доброто намерение може да бъде провалено с обаждане от едно посолство или някой "пролетен протест", защото защитата интересите на Българите означава неглижиране на преобладаващо чуждите! Защо си мислите, че толкова се акцентира на правата на малцинствата, на половете, сексуалната ориентация? Естествено, за да можеш да противопоставяш една група на друга, или казано "комерсиално" - разделяй и владей!

Очертава се Кримският полуостров, заедно със Сочи, да бъдат витрината на Русия. Прекрасен климат, южно море и планини, пресни плодове и зеленчуци, хубави напитки,минерални бани и води, дружелюбни хора....

Бахамите, Акапулко, Рио, Хавай,..., и ще хукне към Крим ???

Има си хора за всяка дестинация. Не ги мисли като не можеш.

две области, условно наречени русофилска и западнофилски, всички драскащи рашофильофчета ще се изтрепат де се уредят в западната ???

По-скоро тук ще изтрепат фашистите и България ще стане райско кътче!

Това ми е мечта - България да се отърве от черните, продажни и фашизирани създания! Тогава това ще бъде истинската ми Родина. :)