Камиони, карали помощи за Украйна, се завърнаха в Русия

Камионите от руския хуманитарен конвой, закарал помощи в Източна Украйна, се завърнаха на руска територия, съобщиха осведомителните агенции.

Обратно в новината

Коментари - Камиони, карали помощи за Украйна, се завърнаха в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горките украинци и те се осраха като нас да лижат американски задници.

Тия руснаци съвсем са се смахнали, щом си мислят , че ще спечелят тази война.....

АБЕ ТЕЗИ УКРАЙНЦИ СА БИЛИ ПО ЛАЖЛИВИ И ОТ ЦИГАНИТЕ !!! ТАМ ПО ДОЛУ НЯКОЙ ГО БЕШЕ КАЗАЛ МНОГО ВЯРНО - ЗНАЧИ ДА ДАВАШ ХЛЯБ Е ЛОШО А ДА УБИВАШ Е ДОБРЕ !!! ЕЙ ТОВА ЩЕШЕ И В БГ ДА СЕ СЛУЧИ НО ХИБАВО Е ЧЕ ГИ ИМАМАХМЕ годините преди 1989 !!!!!!

плаща много щом са завладели целия интернет нашите подлоги червени са побеснели както БКП/БСП на миналите избори и накрая се ОСРАХА !

...освен нашите бесове-БСП/Атака има и доста пишещи със странно небългарски изказ...явно включват се и руски тролове... очевидно насъщна нужда имат да убедят света, че украинците са "хохли", "укри","укропи" до един фашисти-бандеровци... в противовес до скоро се противопоставяха и натрапваха геройския образ на "смелия" Гиркин/Стрелков и други... понеже за съществена част от героите, благодарение на интернет вече стана ясно, че са руски спецназовци, убийци, изчадия и садисти... сега ги изтеглиха от предна линия... и продължават с пропагандата...

Стовариха оръжието и назад.....

я върви да сучеш от маика си че си малък за такива работи...

а ти върви да сучеш от баща си!

Абе май тия украинци са научили циганите да лъжат,правят си го естествено и спонтанно,но карай-всички сме деца на Чернобил

знаете ли кое наи лошото . повечето нацтии за пред нас и ние стоим насред полето с гол кез размахаме тоягата и даваме акел на тоя и оня.

К'ва нация си ти бе бай Ганьо?

евро атлантическите ценности и принципи за запад не позволяват хуманитарна помощ .разрешават само бомби и снаряди да се стоварват верху главите на мирното население по света защото това е доказано це помага за разпространяване и запазване на демокраця и свободата на словото.светат(е потресен )от смарта на американскят журналист а това че стотици хора умират всеки ден в сиря и ирак това е нищо нормално е даже е демократично явление. а да не говорим че кои насерчава тези терористи и кои им подпомага.терористите савсем спокоино преподават откраденят нефт ибес никакив проблем но ако си суверена даржава и наи вече не послушна веднага санкци и после една карфица не можеш да изнасяш. жалко че в 21век има хора дето още коментират неща от предишнят век.нашите тук продалжават да говорят за комунизма а руся отдавна е забравила за идеата и гледа напред.

не се очудваи другоселец.това е евро атлантическите ценности , дето не ги разбираме ние обикновените хора.стотици хиляди хора умират в сиря и ирак и светат е кротек и нищо не предприема а когато са екзекутирали един американски журналист та по всички медии се чува репликата (светат е потресен) от варварскят акт на екзекуцята на един човек а дето умират всеки ден хиляди по техни вина това е нищо

УДокога крайнците ще лъжат не им ли омръзна ! В сатията пише ЦИТИРАМ :Украински граничари и митничари са прегледали камионите, доставили хуманитарната помощ в югоизточна Украйна, и са потвърдили, че те се връщат празни в Русия, предаде ИТАР-ТАСС. И в същото време изявлението Цитирам :Ройтерс : Камионите от хуманитарния конвой извозват към Русия оборудване за военната промишленост. Това съобщи представителят на Съвета за национална безопасност и отбрана Андрей Лисенко, цитиран от "Обозреватель". Всички 280 камиона са се върнали обратно в Русия, след като по-рано през деня бяха разтоварени в Луганск, където специална комисия ще разпределя помощта за нуждаещото се цивилно население в Югоизточна Украйна. Камиони от руската хуманитарна автоколона, които навлязоха в Украйна без официално разрешение вчера, са натоварили оборудване от украински военни заводи, заяви военният говорител Андрий Лисенко.

Ти отиваш към Русия, а ние към хубавия живот!

маи отиваш в еврогеиския бърдак да ти късат цваицера.....

Дир, къде са коментарите?!?!?

Изчезнаха!

Изчезнаха ти коментари ли?! Аз това много отдавна се опитвам да разбера как се случва и не мога?! Ама така е - свиквай с "независимата" журналистика!

Фашизма рано или късно се издънва,тори тези които защитават фашисткия режим ще се откажат от подкрепата за него,най лошото в самата Украйна тепърва предсои!

Фашизмът е в Русия, драги. Потърси малко материали за характеристиката на фашистката държава и ще ги намериш до една в Русия. Това, че крадецът вика "дръжте крадеца" може да заблуди само елементарни хора.

Така е според отровната западна пропаганда! А ако помислиш със собствената си глава ще откриеш много от фашистките елементи в САЩ! Расизъм, погроми, никакво инакомислие, полицейщина и т. н.

Камионите влязоха празни и излязоха ПЪЛНИ с ХРАНА....и това е само след 2 седмици автосанкции.

Е, всичко мина благополучно, а Парасьонко се беше уплашил, че руснаците ще ги обстрелват с макарони и детски храни и ще ги птъскат с минерална вода.

Фашагите в Киев забраниха предаванията на 15 руски телевизии в Украйна. Върнаха украинското население във времето на застойния социализъм. Когато бе забранено слушане на западни радиостанции. Но и тогава слушахме по нощите на къси вълни и сега украинците гледат телевизии по интернет и САТ. Управляващите в Киев съвсем изпростяха ...

Фашагите в Киев ще горят на клада книги на руски писатели - Толстой, Достоевски, Чехов ....

Ако притежават книгите, могат да правят с тях каквото си искат. И в Русия са ги горили.

А В Русия знаеш ли колко неща са забранени?? Там няма украински телевизии, забраняват се Интернет страници? забранява се достъпа. Какво ще кажеш за това?? За да се включиш в wi-fi трябва да си покажеш паспорта?? Това е цензура.

big_uncle@dir.bg

Знам. При това по-добре от теб - живял съм там, а и сега често ходя по служба. За Wi-Fi ти искат не паспорт, а парола - как, у нас например не е ли така? Виж, ако си младолик и искаш да си купиш пиячка - да, тогава искат...по разбираеми причини...също както в Щатите, впрочем. Затова смело мога да ти заявя, че пишеш глупости - да не кажа друго.

ако няма какво да криеш и си честен какви ти е проблема покажи паспорта и използваи ви фи .това е равно на стотици камери по улиците да не би да те питат като те снимат .това е част от сигурност на самата даржава да няма анархя

В украинските медии няма никакво съобщение за проверка на излизащите камиони. И ОБСЕ не споменава такова нещо. Камионите са били видяни да прибират тела на убити терористи от моргите в градовете на Донбас. Така че това едва ли ще го покажат.

А, ти от къде си сигурен, че новината която са ти "пробутали" е истина ... ако слушаш украинските медии, значи си напълно дезинформиран.

Дай ми клип на който камионите минават и спират да ги проверят?? Или те просто префучават през границата, и кого ще ги проверяват?? Както и навлязоха в Украйна.

Каква е тази изключителна глупост-руските камиони прибирали трупове от моргите???!!!! Ти си ненормален бе! Ти имаш извратено мислене и си духовен инвалид бе, изрод човекоподобен!

В Луганск вече има места на които се продава руската помощ. Явно терористите ще печелят от това. Кило сол- 10гривни!

Нещастните укри не можаха да спрат една цивилна колона, с помощи за страдащо население. Какво ли ще правят фашагите срещу една руска военна колона ??? Просто се чудя ???? Порошенко ще отлети като прашинка, заедно с Яйценюк и Турчинюк ...

Просто не са искали да я спрат!!! Да я разстрелят и там да се разсипе вода и сол. Тогава всички ще се смеят.

Никой не е проверявал камионите! ИТАР-ПАСС пак лъжат!

Когато говори руският представител Чуркин, западните представители мълчат като п..... И съвсен забравиха да оповестят резултатите от разследването на катастрофата на малайзийския Боинг. С 298 загинали ...

Има ли значение кой го е трепнал самольота, виновна е пусинско-кагебишката шайка, дет създаде гангстерската ситуация в Ист Украйна.

Дядка, да нямаш запек?

Тъпирчо като не си информиран не приказвай! Холандия каза ,резултатите за самолета ще са края на август.

Резултатите са в Англия и вече са известни. Малайзийски представител на авиокомпанията вече ги обяви. Боингът е свален от украински МиГ. Укрите не могат да свалят военни самолети и са преминали на пътнически ...

Тези нАците първо Изпростяха Банално със "свободно-измислените и недомаслени" информационни съчинения. Смятах, че са стигнали Края. Ама НЕ. Сега започнаха и да Оглупяват.

Абе теб, цеца величкович не те ли отсвири на оньо свет ???

САЩ имат много силен ход след руската хуманитарна агресия срещу Украйна, а именно - да изсипят няколко тона бомби в Ирак върху главите на бившите си приятели. Така ще олабят малко натрупаното напрежение, пък и е безопасно!

Лисенко,.....и за теб са поприготвили изненада, но подожди немножко !

Яйценюк не може да събере правителството. Министрите подават оставка след оставка. Парламентът е пред разпускане. Радикалите са недоволни от Парасьонко и му готвят комплот. Украинските военни продължават да се предават на руснаците. А Русия оказва хуманитарна помощ на страдащото от киевските фашисти, жители на Югоизточна Украйна. Меркел е в Киев да се запознае с безумствата на своите творения - десните радикали и с некадърността на управляващите.

Некои, т.н. форумци, аргументират че сам имал мнооо минуси, абе от популация дет избира с абсолютно мнозинство пеефси и къмпани, що да очекваш ???

Ето драги Иречек. Сложих ти плюс за да не страдаш!

pmotikov@abv.bg

Ама Вий не избирате ли потомствения аристократ пеефси ???

абе скрии се бе мухлио

Руската колона с хуманитарна помощ влезе в Украйна, свърши си работата и излезе. Украинските генерали отказаха да изпълнят заповедите на Наливайченко за стрелба по руските камиони. Порошенко изпаднал в нервна криза и сега Меркел го успокоява. Обещава му допълнително 500 млн евро, но за в бъдеще време. Финансовият министър на хунтата подал оставка. Траншът от 1 млрд и половина евро помощ от ЕС още не е преведен от Брюксел. Фашагите нямат пари да се обръснат, камо ли да празнуват т.н. си национален празник на 24.08 Тотален провал и пълен майтап на киевските фашаги.

Обикновено сама себе си, т.е. самоизтрепват се чизмарите ...

Клети ми Иречко, да немаш запек?

Запазването на териториалната цялост на Украйна може да се постигне само с помощта на федерализация. Това заяви вицеканцлерът и министър на икономиката на Германия Зигмар Габриел в интервю за вестник Welt am Sonntag ..( путинист, рубладжия и задунаец.))))))))))) Късно е чадо... мандалото лопна! Ще има нова страна Новорусия, ще се появи и Малорусия, както и Западна Украйна (без излаз на море, без промишленост и без ресурси, но за сметка на това - на издръжка на ЕС)... Според Ростислав Ищенко битката се премества и идва ред на Харков и накрая Киев и цяла Украйна. Няма сила, която да спре войната. А тя ще бъде до тоталното анихилиране на един от двата противника. И това ще стане на бойното поле...Май не само на българина, но и на германеца му идва "втория" акъл малко късно. ...Иречек добре ли си премислил окончателното си преместване в Дойчестан??????? Да не стане като в лафа ( ти бягаш от тях ама те пак при тебе идват))))))) Руснаците де))))))

Не му обръщай голямо внимание на Иречек. Той е дърт и вече е изкуфел.

баце Коко

Аз си го харесвам Иречек нищо , че си е малко куко )))))) къде къде по зле е оная дето се е кръстила "Шарен котел" нито майтап носи нито пък лафовете са и като за пред хората))))) само едно и също си знае : Ще се извиниш ли ти или няма да се извиниш))))) майтаааап

баце, много си ми симпатичен и затуй ша та покана в аватара ми, бунгалото на Индийския океан, добро момче си, навремето в интервю за ролингстоун на въпроса за Донован, Мик Джагър отговори - добро момче, приятел ми е, ама пада малко глуповат и пее фалшиво, та тъй и ти ...

баце Коко

Братчет ако знаеш каква жега е при мен направо 3 пъти ще се препотиш)))) аз го възприемам този форум като развлечение ама явно някой хора така се вживяват в троленето, че чак от цитиране на алинеи и параграфи им пушат главите))))

Сериозна победа за Русия и Путин!

Омразата затрива първо носителя си - отначало на ментално ниво, после на физическо. Природен закон...

Един анекдот. В този ден американецът Джо се събуди рано, защото будилникът Made in Japan беше поставен на 6 часа сутринта. По онова време в чайника Made in China започна да кипи водата. Той се обръсна с бръсначка Made in Hong Kong, облече си джинсите Made in Singapur и фланелката Made in Korea. След това на своята печка Made in India си направи закуска. Седна на масата със своя калкулатор Made in Mexico, за да изчисли колко пари може да похарчи днес. След като чу точното време по радиото Made in Sri Lanka погледна часовника си Made in Taiwan, качи се на колата Made in Germany, за да тръгне да търси добре платена работа в САЩ. В края на тежкия ден Джо реши да си почине. Обу чехлите Made in Brasil, наля си чаша вино Made in France, включи телевизора Made in Indonesia и се замисли, защо отново не можа да намери добре платена работа в тази Америка.

Тийнейджърка разбира от икономика повече от тебе бе, комсомолец.

Ако се опитваш да надминеш по тъпотия Б. Борисов, няма да успееш, така че не се хаби. А ако познаваш азбуката, порови в нета и виж кой последно е получил злато за доларите си. Подсказвам - казва се Шарл де Гол, годината е 1971. От тогава насам - ядец, няма злато за долари. Дори немците още не могат да си получат златото от Кравария, ония там отлагат май повече от 20 години. Защо - отговори си сам.

ХА ХА ХА Ето го замисълът на РУСКИЯ МЕНТЕ ХУМАНИТАРЕН КОНВОЙ - КРАЖБА, ПЛАДНЕШКИ ОБИР БОЛИ ГИ РУСНАЦИТЕ ЗА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ - ЗАКАРАХА ИМ СОЛ И ЖАБЯСАЛА ВОДА ЦЯЛАТА РАБОТА БИЛА ДА ОТКРАДНАТ ОБОРУДВАНЕТО НА ДВА ЗАВОДА

Напразно се абат, безнадеждно устарело е, скоро в Ист Украйна ще бъдат инсталирани най-модерните Уест Технологии.

ще има в украина ъест оборудване колкото има в бг ъест заводи

на път за Русия били натоварени с дезертьори от укроармията..ама Киев си трае та да не му се смеят

КАНАДА, САЩ И МЕКСИКО веч са единно икономическо пространство, Мексико отвори въглеводородните си залежи за Модерните Канадски и Щатски Компании, а тръбите от Аляска веч пътуват към Рафинериите в Мексиканския залив !!! Простофилските въглеводородни държави скоро ще бъдат сринати от Англо-Саксонските Технологии.

Ех мечти, мечти!

Каква е реалната картина в САЩ се разкрива от долните факти, които в концентриран вид разкриват една фалирала и унищожена държава: безработицата в момента възлиза на 22 процента и продължава да расте. По време на Великата депресия безработицата беше най-висока през 1935 г. - 25 процента връщането на ипотекирани или неизплатени домове през 2008 г. надмина броя на конфискуваните през 30-те години между Великата депресия и 1940 г. федералните разходи като процент от БНП бяха 21 на сто през 2008 г. федералните разходи като процент от БНП бяха 38 на сто 83 на сто от активите на американската борса са в ръцете на 1 процент от населението 61 на сто от американците живеят от заплата до заплата, през 2007 г. - 47 процента 66 процента от ръста между 2001 г. и 2007 г. отидоха в 1 процент от върхушката 36 процента от американците нямат възможност да си платят пенсионните вноски 43 на сто от американците имат спестявания по-малки от 10 000 долара над 1,4 милиона през 2009 г. са обявили банкрут за първи път в историята на САЩ банките притежават по-голям дял от недвижимостите, отколкото всички индивидуални собственици, взети заедно през 1950 г. съотношението между средната заплата на служителите спрямо заплатата на работниците беше 30:1. След 2000 това съотношение надмина 300:1, сега е 500:1 50 процента от ниско печелившите заедно притежават по-малко от 1 процент от националното богатство средният федерален служител изкарва 60 процента повече от средния работник в частния сектор средният период за намиране на работа при безработица надмина рекордните 35,2 седмици за първи път в историята на САЩ над 40 милиона американци получават купони за храна, през 2011 г. техният брой ще надмине 43 милиона около 21 на сто от всички деца в САЩ живеят под чертата на бедността, най-висок процент за последните 20 години

измери си температурата! Aко не си скапан провокатор, значи си много болен. индекса на безработицата в уса в момента е 6,1%. изобщо, всичките ти показатели са измишлjотина, идиото!

в 30 на сто от домакинствата поне един член търси постоянна работа 55 на сто от американците в трудова възраст са подложени на безработица, съкращаване на заплатата и работното време, или частично трудово ангажиране 24 процента от американците заявиха, че са отложили излизането си в пенсия за неопределен период над 25 на сто от американците имат кредитен рейтинг под 599, което означава, че са висок кредитен риск федералният дефицит надмина 1 трилион три месеца преди изтичането на фискалната година броят на американците с приходи под официалната черта на бедността нараснаха с 15 процента между 2000 г. и 2008 г. над 30 милиона печелят по-малко от 10 долара на час сумарният дълг на правителството надмина 110 трилиона долара...

Снощи ли го сънува или ти се привидя?!

"русията трябва да бъде залята от ядрени бомби" Ехоооо ?! Ненормалници.

Омръзнал им светът и ще го затриват. Що за хора пишат тук?!

Скоро Интелектуалецът Обама, ще подаде оставка и ще доде ил Мормона Ромни, ил г-жа Хилъри, и тогаз жална им майка на азиатските чингисханофчета.

След кениеца Обама следващият президент на САЩ би трябвало да бъде Майк Тайсън или Дон Кинг по наш тертип.

pmotikov@abv.bg

Следващият не, но по-следващият ще е Моят Внук, Випусникът на Еър Форсес от Колорадо Спрингс, и тогаз ви очакват щастливи времена.

А ти ще идеш да харчиш милионите в къщата си на Индийския океан.

pmotikov@abv.bg

Не е куща, а е сламено бунгало, то ми е аватара !

Някои казват, че в Украйна умирали хора. Питам се от кога ръшките са хора? Ръшките са неграмонти, пияни, некадърни кумунисти. А всички знаем, че кумунистите не са хора, те са тор за нивите на новият световен ред. Света иска да живее в мир, а ръшките са заплаха за мира, за това русията трябва да бъде залята от ядрени бомби. Нека тази територия бъде освободена веднъж за винаги от т.нар. наречените руснаци. Силно се надявам до броени дни НАТО и САЩ да започнат приготовленията за третата световна война, целият свят срещу кумунистите.

Само аз ли виждам тук - расова и етническа омраза; - насаждат вражда; - призовават за нарушаване на обществения ред, на Конституцията и законите на страната; - съдържат нецензурни изрази;?

Май си скаран с иронията пич. Хубаво мислиш, ама е пълно с идиот които мислят ей това дето съм нахвърлил горе. Как да им обясниш, че никой НИКОГА няма да воюва с омразните комунисти т.е. руснаци. Как да им обясниш, че в Русия има толкова комунисти, колкото в САЩ? Трудна работа, нали, бай ти Ганя обича да вярва, ай кажи как да не се избъзика човек с него. Та ще трепем ръшките пич, ще ги трепем, само да е слънчево та да литне слънчевия ни самолет...

надявам да преживееш взрива на руските атомни бомби...адската топлина от няколко хиляди градуса,ударната вълна а да умреш бавно и продължително от радиацията,като в това време размишляваш за изпълненото си желание

Ето! Точно сега е моментът баронеса Аштън да изиска руските камиони незабавно да напуснат Украйна!

САЩ ще помогне на Украйна с банани

И заеми с прясно напечатани долари без покритие , т.е. ШУМА!

pmotikov@abv.bg

Покритието е, че ги търси и приема цел свет, а рублите и юанчетата можеш си ги зав.еш, знаеш къде !

До всички русофоби и соросопоклонници: Хиляди се качиха на Шипка по повод 137 г от боевете на върха ! Последният напън вече е настал. Тогава Столетов, наший генерал, ревна гороломно: "Млади опълченци, венчайте България с лаврови венци! на вашата сила царят повери прохода, войната и себе дори!" При тез думи силни дружините горди очакват геройски душманските орди бесни и шумещи! О, геройски час! .. Йоще миг - ще падне заветният хълм. Изведнъж Радецки пристигна със гръм. ........................... Иван Вазов.

На Шипка се е водило сражение между османци и българи. Не знам какво намесваш русофобията тука. Няма да гласувам за бкп щото русия ни е освободила.

Ясно е ,че ще гласувате за ДПС след този ваш пост. Или ще цитирам Хашек: Швейк, вие да не сте идиот? Тъй вярно, господин поручик по време на редовната военна служба бях освободен заради идиотство... ....Швейк, толкова голям идиот ли сте? Тъй вярно, господин поручик, толкова...

ЕЙЙЙ КОПЕЙКАДЖИЯ

На мен за разлика от протестна мрежа никой не ми плаща. ПРЕЗИРАМ ВИ БЕЗПЛАТНО!

Протестъри и други меки китки, да видим дали ме разбирате> Дали в този форум ще пишете це камионите били празни или пълни с антиматерия, нема никакво знацение... кого ще излъжете бе нещастници. на майкаси оная работа.... Хората в Луганск и без вашите дрънканици знаят с какво са били пълни камионите и колко им е било нужно... старци , жени и деца имам какво да ядат и медикаменти... те ЗНАЯТ... вие тука си се пенете докат пукнете.... нещастници

Ясно е, че "операция Украйна" е част от плана за обкръжаване на Русия и Китай от атлантическата "геополитическа" анаконда. Арогантността и глупостта на самопровъзгласилия се световен "елит", чиято матрица е контролирана от Лондон, стават все по-очевидни. Стратегията към изграждането на еднополюсен свят, под командването на световния жандарм САЩ, претърпя крах не толкова заради позицията на Русия, колкото заради невероятния възход на Китай, който в момента изгражда с Русия силен съюз. В Украйна кървавата баня ще продължи в явна или скрита форма с много жертви, предимно сред мирното население на Донбас. Спокойните градове Славянск и Крематорск са превърнати в руини, като градовете в Сирия. Какъв ще е изходът от конфликта и по какъв начин? Според законите на логиката всяка война завършва с мир. Но войната има и друга логика. Според нея една война прераства в друга, още по-голяма. Засега тази перспектива в Украйна е по-вероятна.

споко, не са притеснявай. Земи глобуса и ще ти стане ясно, нема как да обградят Русия и Китай , много са нищожни западняците... само претенции без покритие... Ще им пръднат на оная работа на китайците на руснаците... типицно по гейски

И кво ше прави китаеца без американеца? Ше произвежда москвичи ли?

Ясно е, че украинската криза е съставна част от процеса, който може да се определи като край на англоамериканската хегемония над света. Ясно е също така, че оттук нататък, каквото и да се случи, никой няма да може да предотврати връщането на Донбас в Русия. Ситуацията напомня онази, която беше в навечерието на Първата световна война. Основните актьори на световната политика тогава попаднаха в стратегически капан. Да не воюват, след убийстото в Сараево, беше за всяка от европейските държави невъзможно. Така е и днес. Русия вече не може да изостави рускоезичния югоизток на Украйна. САЩ пък не могат да изоставят хунтата в Киев. За тях това ще е политическо самоубийство и капитулация. От друга страна, капитулация на Русия ще означава падане на Путин и на властовия вертикал, изграждан от него в течение на много години. В това се състои и капанът да не се воюва вече не е възможно, да се навлезе в още по-активна фаза на войната също. За Запада разгромът на хунтата ще катализира разпадането на западноцентричната система. Онези държави, които все още плуват във форватера на американската политика, ще получат сигнал за опълчване срещу глобалистите.

Абсолютно съм съгласен с К.И. относно геополитическите планове на САЩ и техните сателити. Моето лично мнение, че тези планове са в сферата на "ненаучната фантастика? - Русия и Китай са твърде голяма лъжица за останалия свят, особено, ако и Индия "стъпи с единия крак в този съюз".

Украйна прави това,което Българя направи през 80 те.Но ние бяхме много,много по-човечни от хохолите.Те ни следват по петите,и усърдно повтарят грешките ни.След,25 години ще разберат,че сме се опитали да помогнем,но за сега изобщо не искат да се учат.

Една от версиите за успешното завръщане на хуманитарния конвойв Русия, е че Путин вече здраво държи Порошенко навярно с нова разобличаваща информация за сваления MH-17, което ще е не само край на кариерата му, но дори и в чужбина ще го чака сигурен куршум от малайзийските специални части, потърсете на Google за "Путин держит Порошенко за Боинг"...

Това били направили, онова....а доказателства няма...една жена каза в днешно време е равносилно на един украинец каза- точнопък на руснаците пълнители им липсвали! Плоско та дрънка, да кажат нещо за многобройните видеоматериали на части от балистични ракети по полето? Или това са руски макети за дезинформация... Циркаджии

го казва украинският "военен говорител", като думите му не са потвърдени ОТ НИКОЙ друг! Просто един хохол решава да пръсне диария и тези, които им отърва поемат... Пък и как за 12 часа тези коли влязоха, разтовариха и натовариха? Дори и братята американци не са толкова бързи!

На първо място е Донецкият клан на Ринат Ахметов, чието богатство се оценява на 16 милиарда долара, и който действа предимно в минодобива и металургията на стомана. Този клан включва Борис Колесников, Клуеви, Юри Иванюшченко. Вторият клан е кланът на семейство Янукович. Те контролират митниците, фермерството и инфраструктурата. Този клан е сравнително по-беден, но има силни позиции в администрацията. По времето на Янукович Украйна затъна напълно в кризата. Затъването започна още по времето на Кучма, Юшченко и Тимошенко. Янукович довърши започнатото от тях. Следващият клан е на Фирташ, с РосУкренерго, производството на енергия и на химикали. Те са и основният партньор на глобалния клан на Ротшилд в Украйна. Един от основните съветници на Фирташ е Роберт Шелдън Джонс. Той е от групата на Ротшилд и от английската шпионска централа MI-6. Следващата корпоративна група е Приват. Тя е най-интересната. Това е групата на циониста Игор Коломойски с лично богатство от около 3 милиарда долара. Негов партньор е Генадий Боголюбов. Коломойски е основният двигател на онова, което се случва в Украйна. Евреин, роден през 1963 г. Активно подпомага хасидистката група на Шабад, която не е секта, а движение. Стар приятел на Борис Березовски. Притежава 200 компании, контролира 40 процента от украинските медии. Притежава и футболните отбори Днипро, Днепропетровск, Арсенал Киев и Апоел Тел Авив. Вицепрезидент на футболната федерация на Украйна. Информациите за връзките на Коломойски с международната организирана престъпност са стотици. Той е спонсор на Юшченко, Тимошенко и Кличко и на нациста Тягнибок. По този начин става спойката между ционизма и нацизма. По-точно евреите плащат на нацистите. Не е странно, че евреинът Коломойски действа заедно с нациста Тягнибок. Основната цел на Тягнибок е да накара руснаците и украинците да воюват помежду си.

И к'во от това? Да не си им ковчежник?

тъпа манипулативна статия. в началото се сервира 100% лъжа, че били пълни, после - към средата - се казва, че били празни на границата, което било потвърдено. малко на щатската измама с боинга ми прилича, само без жертви.

Баце, тия от НАТО докато се съвещават руснаците могат спокойно да овършеят половин Европа, да организират референдум и избори и ония после че гледат като прецицало маче!

Проблемът на червената идея е, че дори собствените ви деца не биха я приели. В момента, който "съветската власт" почука на вратата и те веднага ще заминат за Запада.