Украйна е готова да приеме хуманитарна мисия в Луганск

Украинският президент Петро Порошенко изрази готовност да приеме хуманитарна мисия в Луганск - сепаратистки бастион в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Украйна е готова да приеме хуманитарна мисия в Луганск | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно ми е господа пишман журналисти, защо избрахте тази снимка точно за тази статия. Явно това че ви обявиха за "Сайт номер 1" ви повлия негативно на самочувствието.

Значи хунтата ше получи едни добри пари от тази хуманитарна помощ в своя джоб и ще се облагоделства за сметка на тези,които наистина се нуждаят. Така се случва по принцип винаги. Затова сега смело и нахакано си стреля и си рушат, убиват, те приятелите са готови да изсипят доста пари, за да помогнат на приятелчето Порошенко!

Ще дойде октомври, ще са смени "караула" в Брюксел. Ще дойде време да се разбере, кой крив, кой прав.

В източна Украйна се провежда геноцид и прочистване на собствения си народ .А светът си затваря очите. Мръсни, продажни медии ,преса и цялата лакейска журналистическа сган! Това не се забравя! Бог вижда!

А атаките на Израел в ивицата Газа дори не ги отразиха. Само казаха че не ги кефи и толкова.

AAA КАКВА МИСИЯ ХУМАНИТАРНА ЩЕ НАПРАВИ ЗА БЯГАЩИЯ МУ НАРОД И УБИТИТЕ МУ ДЕЦА ?????????

защо не им доставят малко ябълки от ония дето Путин ги забрани?

Хуманитарна помощ се дава на хора а тези там са Руснаци. Бой , глад и скубане до припадане.

Болен си? Фашизоид? Дано да нямаш деца, защото ще се срамуват от своя баща -идиот

В Русия се изпразниха магазините! Украйна предлага хуманитална помощ на Москва! "Геният на всички времена" Путин зарани Интернета, забрани храненето, забрани вноса на тоалетна хартия, кво ли още по-гениално може да се очаква!

...за един "ту-пън" интелект - толкова!...

Ако БСП са комундета (както вие седерастите ги наричате) как така стана, че се подписа за Уестингхаус именно от представител на БСП)))) как така стана, че именно БСП даде мандат на Калфин да подпише престъпните договори, с които бяха докарани американските окупационни войски и военни бази на българска земя .... Кой ако не БСП решиха да подпишат договора със САЩ за подготовката на арабски терористи на наша територия, а не в собствените им страни, Западна Европа или САЩ??? Освен това кой призна Косово??? Пак БСП)))) Кой изпрати видният представител на БСП -Красимир Премянов и му даде мандат на 8 ноември 2013г, на конференция Помним миналото, създаваме бъдеще да представи идеята в столицата на Европейския съюз Брюксел за създаване АВТОНОМНАТА област Тракия в рамките на ЕС със столица Одрин от държавата Турция,. с което на практика се прави първата стъпка към разделянето на България на две части ...Какво комунде може да е Сергей Станишев след като той спечели мандат за Евро-парламента не в Руският парламент???? Ако БСП са комундета (както вие седерастите ги наричате) как така стана че Станишев, когото Марихуанците крепяха до скоро на изкуствено дишане, торпилира АЕЦ Белене, хукна да признава първи хунтата в Киев, грижливо пазейки интересите на "инвеститорите " от Марица Изток 1 и 3, Дънди Прешъс и концесиите на местния колониален слугинаж, води либерална политика в една бедна България , какви комунета може да са милионерите от днешната върхушка в БСП, бе овчи глави Соросиадски. Това момче заедно с цялата пасмина именуваща се БСП са една най обикновенна либерална Троцкистка партия))))) а причината заради която не сте наясно кой какъв е в Бг, е в резултат от усиленото чалго-слушане, благодарение на което превърнахте главите си в празни изкуфели кратуни))))

Ако БСП са комундета (както вие седерастите ги наричате) как така стана, че наскоро министър-председателят излъчен от БСП (Орешарски бивш СДС-ар егати чудото) се наведе пред един американски лобист( Маккейн), който дойде в България и като в колониална територия заповяда тук да не се прави Южен поток. И Южен поток беше спрян и то по време на управлението на БСП и на всички нормално мислещи хора им стана ясно , че БСП си е една най обикновенна про-западната партия )))) за какви комунета тук става дума бе заблудени мишоциии)))) всички козируват на Вашингтон и най важното е , че САЩ, ако са мислели че БСП е проводник на Руските интереси отдавна да са разгромили тези партия и тези т.н.комунета , и за сведение на тъпоглавите кратуноиди , на които все комунетата и Русия са им виновни в България в момента няма нито ЕДНА анти-западна и про-Руска партия в България .....

Комунде е нарицателно за политически шмекер залъгващ народа със социални идеи с цел да се обогати лично, да уреди близките си до девето коляно и да съдейства партията му БСП да е на власт за да може да продължава да се обогатява. Следствията от това са, че само на приказки е против запада, докато в действителност там са парите му, там са децата му и от там пристигат комисионите и далаверите му. Прави го и на Изток, но по-трудно, защото там се среща със себеподобни, а много от тях са по-големи мошеници от него.

баце Коко

Ми че в такъв случай вашите протестърски предводители са същите бе))))) като започнем от прЦедента та завършим до оня дет му викате Петното)))) ха-ха-ха

"Хуманитарна мисия без военни ангажименти"!? тези са изперкали- искат да кажат без военни униформи и оръжие и с фалшиви документи са самоличност говорещи развален руско -украински с американски акцент.Може да има и 1-2 украинци за преводачи от Зап.Украйна.

ДО ГОРД ЕВРОГЕЕЦ - Я виж това , смотаняко (Украинская армия обманута властью: скоро с оружием и техникой развернутся на Киев ) и след това коментирай.

Това да не е вица на деня ! Киев и Порошенко е готов....в източна Украйна- кой го пита него като самия той го е страх да отиде там,в Луганск и Донецк го чакат със 100 тояги на голо дупе.

При такива мащабни действия и безусловна подкрепа от страна на Вашингтон и съответно вече толкова много пролята кръв, не заслужават ли вече Порошенко и Коломойски в съответствие с тези критерии, да получат повече внимание от фрау Меркел и натаняховско третиране? До някаква степен, разбира се. Не става въпрос за повторения и канцлерката, унизителното за немците, да причаква Натаняху на бордюра пред канцеларията си и след това да го омайва с доставки на тихи и потайни подводници, и кой знае какви още средства за убиване. Не, не чак до такава степен, но съществуват и други въоръжения, които Берлин може да осигури за войната на Изток. Освен ако, разбира се, Меркел не е преангажирана с толкова драгия й Биби, който напоследък също е изключително зает и се нуждае от всестранно съдействие.

Явно Порошенко много добре знае, че цялата граница на изток от една седмица се контролира от Опълченците и затова поставя такива условия! И КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА че тази Хуманитарна помощ няма да отиде за Украинската Армия? Лъжите на Порошенко- Вайцман нямат граници!

Парашенко е избран за президент на демократични изпори и не може да се изказвате така неуважително за държавната глава на една приятелска държава

ако беше виц, щеше да е смешно!

...тази приятелска държава в всеки момент може да ни направи "реверс" на газа...

Гаранцията е, че хуманитарната мисия ще е МЕЖДУНАРОДНА.

та те са съучастници в престъпленията!

Днес украинската евроатлантическа общност понесе една непрежалима загуба. В предградията на Донецк със смъртта на храбрите загина Николай Березовой един последователен борец с потомците на Чингиз Хан участвувал и в борбата на чеченският народ срещу руските поробители, супруг на упълномощената от правителството за борба с корупцията Татьяны Чорновол. В борбата с варварите си отиват най преданите носители на евроатлантическите ценности, тяхната загуба е невъстановима, но саможертвата им не е напразна още малко усилия и терористите ще бъдат унищожени. Спомощта на цялото прогресивно човечество Единна Украйна ще преуспее. Това е неотменим дълг към свидните жертви в борбата с кървавото КГБ

Странното е че когато Русия предлага тази помощ Американците казват че е неприемлива и ще бъде третирана като агресия в чужда държава. А когато Американците я предлагат е нормално. Както е нормално да се избиват мирни граждани и на Европата да не и пука. Гледах им гадните лица на евро комисарите как седят и гледат насрани, щото знаят че вече са сгафили когато Витали Чуркин им показа факти от истинското лице на Украйна, но страхът от САЩ е по голям.

Имам усещането, че Русия играе малко гадна игра със сънародниците си в Новорусия с цел в бъдеще да използва същите доводи за потушаване на метежи от кримските татари. А можем да бъдем сигурни, че янките няма да пропуснат възможността да направят тази гадост и да инспирират метежи в Крим.

Какво им пречи на руснаците да си окажат помощта под егидата на Червен кръст, с международни наблюдатели и БЕЗ ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕНИ КОНВОИ.

ЧУК

След огромните загуби в жива сила и техника,Киев на практика загуби войната окончателно! На хунтата вече и липсват военни средства за организиране на какъвто и да е стратегиески военен план! Единственно което остава на нацистите като средство е заседнала окопна война и артилерийски обстрел! Предишното желание на хунтата да завземе граничните постове в обход и в тила на опълчението не може да се осъществи тъй като липсват за тази цел поне 40 000 добре организирана армия с бронетехника и тежка артилерия! Всичко което беше под обкръжението на опълченците се предаде или беше изтребено! От там опълчението се сдоби с тежка артилерия самоходни гаубици,установки -Гвоздика, 18 установки Град,танкове Бтр-и и ред други спомагателни бойни средства! Тези средства са в тила на опълчението и след оборудването на бойната техника с личен състав,укронацистите яе бъдат унищожени напълно!

VIPER

Това на снимката ли е хуманитарната помощ ?? Каква е новичка и лъскава... :)

ФАК Ю ЕС ЕЙ!

Докато ние си пишем тук загубите на хунтата продължават да нарастват и гонят 10 000 убити войници. Точната бройка се крие ожесточено от укро-военните , защото се цели да баламосат близките на убитите (че са "безследно изчезнали" ) за да не се плащат обезщетения... Ранените са безчет , дезертирали , криещи се в Русия , по лазаретите на Ростов... Укроармията се задъхва , и при липса на пари , оръжие и боен дух , остава само да се хвърлят вълни след вълни мобилизирани момчета от западните области , докато опитните бойци на републиките ги отстрелват като пилета... Ще намери ли сили Киев да признае провала на военните действия , или с тъпа упоритост ще погубва още и още украински момчета ? Дали във фанатичния си бяс укронацистите няма да минат на тотална национална мобилизация , и с внасянето на нова военна техника от страни от НАТО (каквото вече върви през порт Одеса да подемат тотална война против Изтока ? С оглед на очертаващата се хуманитарна катастрофа (вече официалният повод е налице) акцията на Русия е не само неизбежна, тя е задължителна ))))) С голямо прискърбие съобщавам на евро-гейо-седерастите, че това е началото на края на мечтата ви да превърнете Украйна в плацдарм за нападение срещу Русия))))) В.В.Путин е велик гросмайстор на политическата шахматна дъска за разлика от черното момче в бялата къщурка)))))) А що се касае до украинците, акъла им е излетял от главите , вероятно в резултат на подскачанията на Майдана месеци наред... Освестяването от майданското пиянство се очертава да бъде тежко)))))

Всъщност въпроса за хуманитарна помощ ще го решава ДНР,украйна няма думата.

На снимката към статията е показано как вече получава хуманитарна помощ. Единствената помощ ще е това което си отвоюват от Бандеровците

Ако се опитаме да разгадаем кое мотивира русофобите така силно да любят световният разбойник САЩ и да му се отдават и телом и духом, несъмнено ще стигнем до извода, че това са лумпенизирани бедни хорица, които се радват на успехите на световният разбойник и грабител САЩ, защото характера и манталитета на такива хора е грабителски и разбойнически ....възможностите, които имат САЩ да плячкосват целият свят, прави сърцата на нашенските алчни и хищни американофили-русофоби да трептят, подобно на хищното сърце на вълка устремил се да похити беззащитна домашна животинка...това са болни хора поразени от болестта на хищната алчност ...а реалната причина същите тези хора да мразят Русия е че тази държава се явява естествена преграда пред, алчната и хищна същност на мега-разбойника САЩ и затова няма какво толкова да се чуди човек, русофобията е БОЛЕСТ при това нелечима...поразяваща и мъже и жени , болест без граници, докарваща заболелите от нея дори до там, че чувството им за самосъхранение ги е напуснало ...случвало ме се е да чета постинги в които РУСОФОБА твърди , че ако се стигне до избор за начина по който би желал да умре, той е готов да избере АМЕРИКАНСКА ракета!?!?!?!? било по красиво и цивилизовано някак си))))) русофобията е лудост която изглажда мозъчните гънки на този, който е заразен от това тежко заболяване...

Само едно допълнение Русия не беззащитна домашна животинка, а доказан хищник

е абсолютен НОНСЕНС! Но странно, ако се заменят думичките "Русия" и производните й със "САЩ" и производните й, както и обратното, изведнаж става МНОГО СМИСЛЕН!!!

си просто платен протестър и не искаш да го признаеш! Иначе няма центчета!

Скоро руснаците ще останат само на пропаганда, защото храна няма да има. Тя почва вече да изчезва от магазините.

Защото аз не съм сигурен в твърденията ти.

за първи път! Много десетилетия хладилниците им (ако ги имаха) бяха включени в радиоточката (която задължително всички имаха)!..

...даже и така да стане, тъпчовците като теб ще останат...

айде лека работа но двамата от протестна мрежа-асен и иво.довечера пак ще ви насера :))))))

на твоята планета сигурно дишате райски газ вместо кислород

хахаха,укрите стесняват обръча,така както немците навремето са скъсявали форнтовата линия при бягството си от Русия....хахахаххахааха

гледам руските кучета не свалят вече украински флагове в ДНР?!? те спокойно и гордо се веят върху БТРите

правейки укронацистчетата чудесни мишени за ПТУРсовете ..И след това има печени укрота на БТР ! :) МУХАХАХАХАХАХАХАХ

абе вие,асан генов и иво божков,дето сте на смяна тука,защо не се запишете едни доброволци за украйна.от юесембасито набират доброволци?

Киев. Тази нощ силите, мобилизирани в операцията на украинската армия в Източна Украйна, са продължили да стесняват кръга около Донецк. Нанесени са редица огневи удара по опорни пунктове на противника. В резултат са унищожени голямо количество техника и живи сили на противника, съобщи пресцентърът на щаба на операцията, цитиран от украинската агенция УНН. В редиците на терористите се забелязваше паника и хаос. Наблюдават се масови случаи на дезертьорство, се казва в съобщението. В текста се посочва още, че продължава обстрелът срещу позиции на правителствените сили. На минометен обстрел са били подложени четири позиции, намиращи се в близост до населените места Макарово, Долна Олховка, Городище, Маринка и Трудовская. Продължава артилерийско-минометният обстрел срещу украинските позиции от територията на Русия в района на населените места Илинка, Миусинск, Петровское.

Това на снимката към статията илюстрация как ще се изпращат хуманитарната помощ ли е? Някой може ли да каже

Така Русия иска да изпраща хуманитарната помощ , но цял свят и се противопоставя. Засега само терористите ръсят по тоя начин "помощта" над украинските градове.

Украйна е на път да се превърне в нов Виетнам за обонговците.Изходът е ясен.

Няма да бъде нов Виетнам, защото тука веднага приминаха към виатнамизация на конфликта без да участват директно с армия. Все пак янките не са чак толкова тъпи копелета. Тъпи копрлрта са тези които им се вързват на номерата

Колко тъжно е вече да си на страната на укрите-никакви победи,масово дезертиране.Ето днес са хванати американски инструктори близо до Луганск...

е то точно това е комичното на руските ТВ като алфа :)))) украинците 1000 пъти се разпаднаха а всъщност днр почти я няма :)))) въпреки обстрела от русия

Ха ха ха ! Добре ме разсмя. Забрави за марсианските инструктори. Масово дезертират терористите.

След като загубиха инициативата на жалките укри им остана само да обстрелват с артилерия,каквато за съжаление имат доста и все руска,по жилищните квартали на градовете на ДНР......изроди и убийци.

От постоянните загуби на терористите не им остава ниши друго освен да обстрелват с артилерия окупираните от тях градове , и после да водят там руските телевизии да заснемат пораженията и да обвинят армията за това.

достойните хора си признават грешките и пораженията.но ти не си от тях.

Нови поражения и загуби в жива сила и техника тази сутрин край Торез,Снежное и Александринка.Все са около Донецк.Тоест опълчението изтласква укрите.

Армията свива все повече терористите около Донецк.

На кой му пука какво мисли парашенко,Донбас не е в украйна.

Донбас е Украйна! В Краматорск свалиха паметника на Ленин.

Странно, след като е наложена тотална, просто гьобелсова цензура и промиване на мозъците в Украйна, а извън Украйна табу относно преврата и истината там, как все пак съобщения в такъв вид биват пропускани? Още повече, че те се отнасят не само за Киев, но и за претендиращия че е станал чувствителен на тази тема Берлин. Значи Порошенко е благоволил да информира по телефона канцлерката за разговорите си с други международни партньори, предават от Киев. Това добре, но допустимо ли е в такива времена да се правят подобни дезинформационни пропуски? Защо няма съобщение, че Порошенко е информирал и международните партньори за разговора си с отговора на Вашингтон на предизвикателството Герхард Шрьодер. Някой може да каже, че такъв разговор не е имало и въобще не е нужен, защото има многократно или поне двойно подсигуряване: Порошенко провежда разговора от Киев, където в ключови сгради има цели етажи заети от Големия партньор, а Меркел говори от Берлин, където еха... Това може и да е така, но трябва да се интерпретира правилно и като още един аргумент, че трябва тотално, при всяка възможност, да се лъже. Като минимум можеше поне да спестят натякването с множественото число при партнирането. Благодарение на Сноуден, вече и в Берлин знаят, че Германия не е в първа група, в групата на братята и сестрите от петолъчката на Големия брат така да се каже, а е само техен международен партньор.

Единствената гьобелсова цензура и промиването на мозъците е в Русия!! Ами след като Русия е тоталитарна диктатура друго не може да се очаква.

Вурстче, тотално са ти промили мозъка, ти си безнадежден случай.