В Харков започна антитерористична операция - без изстрели

Напрежението в Източна и Южна Украйна расте, заедно с това продължават дипломатическите усилия за уреждане на кризата, не се спестяват и предупрежденията.

Обратно в новината

Коментари - В Харков започна антитерористична операция - без изстрели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво му требе на мужика, освен водка, валенки, ъгълче в някоя землянка и портрретче на др. Сталин/каПутин... Виж олигарските им са свикнали да ходят на затичение в ''гнилия'' Запад....

Моля да ми обясните кога потушаването на демонстрации е антитерористична операция и кога е "справедлива" борба за права макар и с външна намеса, че нещо се обърках! САЩ ли ги определят????

и да разбереш - безсмислено е:(

Стига сте мислили за Русия! Русия винаги е била агресор и завоевател. Правата на руснаците?! А какви са правата на другите народи в Русия? Никакви!!! Освен руски език има ли друг официален? Да не забравяме, че ползват българската азбука, а и това не признават. Крим бил на руснаците? Кримските татари са прогонени и избити, а в техните домове се заселват руснаци. Сега е Украйна, а утре Молдова или Прибалтийските държави. Това е руската демокрация! Да живее България!

Турчинов загуби партията от Путин и то с турски гамбит! Искрено ваш"Топол-М"

ЕС Е ДОВИЖДАНЕ. НИТО ЩЕ ВЪВЕДЕ САНКЦИИ, НИТО ЩЕ СЕ ОПЪЛЧИ ВОЕННО НА РУСИЯ, ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ПОКАЗАХА НА СААКАШВИЛИ КАК СЕ ЯДЕ ВРАТОВРЪЗКА. ЕВРОПА И САЩ СА НАСРАНИ И САМО ШЕ ЛАЯТ, А УКРАЙНА ШЕ СЕ ВЪРНЕ В РУСИЯ И ДЕМОКРАТИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ ВАКАНЦИЯ В СИБИР. СПРАВКА-1939, АВГУСТ, РИБЕНТРОП-МОЛОТОВ

Само така глупако.

Трябва да се свиква с мисълта, че не може Украйна- 50 милионна държава да е доминион на Русия! Украйна с своите висококачествени огромни запаси от въглища, желязна руда и също житница на Европа не може да не се оправи!

И всичките тия запаси за зла врага се намират в отцепващите се райони :) Това, което остава става само за гледане на магарета!

правителства от близкото минало го конкурират!

"Особена тревога предизвиква обстоятелството, че в тази операция са включени около 150 американски специалисти от частната военна организация "Грейстоун", носещи униформи на бойци от подразделението "Сокол". Поставена им е задача да потушат със сила протестите на жителите на югоизточните райони срещу политиката на сегашните киевски власти. "

Аз лично го наричам защитаване на собствения интерес с груба сила, независмо от факта, че той се различава коренно от интереса на половината местно население. Прави се на много места по света от "великите сили", особено Америка. А ето това "Призоваваме президента Путин и неговото правителство да прекратят усилията си за дестабилизиране на Украйна - каза говорителят на Белия дом Джей Карни" ми изглежда като краилатата фраза "Крадецът вика: Дръжте крадеца!". Или с други думи - предния камък в двора на съседа (Русия, съсед на НАТО). Определено не мисля, че американците са на прав път.. Както пишеше тук в една от статиите в дир-а за далновидната им политика - загубиха Русия за пореден път като съюзник, а си спечелиха такива като Румъния. Е, умно ли е това? Предполагам Китай сега само потриват ръце като гледа спектакъла..

това което знаем със сигурност до момента е че руснаците чрез военен натиск присъединиха крим и го откъснаха от украйна. също, че про руски метежници с маски на лицата превземат държавни сгради, свалят знамена и създават предтекст за повторна руска намеса в една суверенна и официално призната държaва.

Откъде тази сигурност????? По скоро наивност и тесногръдие!

Стършел

Очевидно не помниш повече от две седмици :) Трябва да се разтревожиш за себе си, това е опасен симптом. Само не казвай, че коктейлите Молотов и запалените гуми са ги измислили в Харков, Донецк и Луганск.

грейхаунд ( 150 пиндоски наемници - това за сведение на дирниците) скоро са при мен)))))

аас кро това без изстрелите ще свърши и тогаз Ягуар капут)))))

"Ягуар" шпрехели по ингилизки та скоро да не срещнат доброволци с неопознавателни знаци ...тогаз да ги видим...)))))

СМАЧКАЙТЕ ПИЯНДУРИТЕ !

ОЧАКВАТ СЕ 3 000 000 МАРСИЯНЦИ ДА ПРИСТИГНАТ В КРИМ

Американски ветеран разказва пред деца спомени от войната с Виетнам. - Нахлухме на тяхна територия и започнахме да унищожаваме всичко наред. Още малко ни оставаше до Ханой... Тогава изведнъж се появиха едни едри руси мъжаги и като ни подпукаха с шутове, та обратно чак до границата. - А защо с ритници, какво са правели с ръцете си? - пита едно хлапе. - Дърпаха си очите настрани, за да приличат на виетнамци..

Особена тревога предизвиква Очаквам в най-скоро време в операциите в югоизточен Крим да се включат около 15 000 руски доброволци от международната частната военна организация "Восток", носещи униформите на подразделението "Русский орел".

Вече е късно. Няма примирие. Украйна ще я разпокъсат както Югославия.

Пол Крейг Робъртс : Разграбването на Украйна от Запада започна Искрените, вярващи във висши идеали хора, които излязоха на улицата безплатно са лековерни сюжетни простофили, които унищожиха своята страна. Вашингтонският доброволен преврат се сблъсква с други проблеми, които могат да възникнат поради нарастващия конфликт между добре организирания Десен сектор и марионетките на Вашингтон . Ако има въоръжен конфликт между двете групи, Вашингтон може да заключи, че е необходимо да изпрати помощ на приближените си. Появата на войски на САЩ / НАТО в Украйна ще окаже натиск върху Путин и той ще се заеме с оставащите рускоговорящи региони на Украйна. Украйна няма да получи и един долар от МВФ. МВФ ще направи така, че да замени украинския дълг пред МВФ с украински дълг към западни банки . МВФ ще дава парите на западните банки, а те ще намаляват дълга на Украйна за пари. Вместо да има дългове към банки, Украйна сега ще има дълг към МВФ. Сега може да започне и плячкосването. Кредитът на МВФ ще донесе нови условия, налагайки икономии на украинския народ, за да може украинското правителство да събере пари , за да изплати дълговете си към МВФ. Условията на МВФ, които ще бъдат наложени , ще се състоят от сериозни съкращения на пенсиите , обществените услуги , публичния сектор , субсидии за закупуване на потребителски стоки като природен газ. И без това ниският стандарт на живота ще падне още по-ниско . В допълнение , украинските държавни активи и украински фирми ще се продават на западните купувачи. Лековерните наивници, които са участвали в организирани протести , ще съжаляват до края на живота си.

К'о става пак с тая пуста рубла- нали Банк России обеща уж "неограничена поддръжка" ?! А тъкмо се канех да стана офшорко- да инвестирам в Крим и да не плащам данъци. . .

Аве негодник, ти по цял ден висиш във форумите и се занимаваш с писане на анти-руски позиви...егати и глупака, не ти ли минава през ума, че като се обърне палачинката ти и такива като теб ще сте първи на топа на устата))))

Бе тя Централната банка на Руската федерация не е точно руска банка, по-скоро международни сили имат власт над нея, от колкото управляващите в Русия. Между другото тя е създадена с капитали на GP Morgan.

НЕ СЕ БАВИ ТВЪРДО ПО РУСКИТЕ КРАТУНИ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ БОЛИ !

НАМЕРИМ НАШИЯ ТУРЧИНОВ

ТО ГЛУПОСТА НИ НЯМА КРАЙ!! ТУРЧИНОВ КАТО ГЛЕДАМ КАКВО ПРАВИ! ИЗГЛЕЖДА МИ ЧЕ Е ПЛАТЕН ОТ РУСНАЦИТЕ! МАКАР ,ЧЕ РЕАЛНО ТУК РОЛЯТА НА ЛИЧНОСТА Е МИНИМАЛНА! КОЙТО Е НАРЕДИЛ ПЪЗЕЛА ПРЕДИ,Е ИМАЛ ДРУГО ПРЕДВИТ! А ТЕЗИ СЕГА КОИТО ГО РАЗИГРАВАТ,НЯМАТ ИЗБОР!

АМА ТОЛКОВА АЛЧЕН ТРОЛ НЕ ЗАРАБОТИ ЛИ ДОСТАТЪЧНО!

СЕГА И НА КЮРАВИЯ СТАНА ЯСНО КАКВИ СА В КИЕВ!! МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАРЕКЪТ ДЕМОКРАТИ?? НО С РУСНАЦИТЕ ПРАВЯТ ГРУБА ГРЕШКА!! НЕ СПАЗЕХА ПРАВИЛОТО-НЕ ЗАКАЧАЙ СПЯЩАТА МЕЧКА!! ЕВРОПА И НАТО НЯМА ДА ПРОДЪЛЖАТ И ЩЕ ОСТАВЯТ УКРАИНЦИТЕ .ЗАЩОТО ИКОНОМИЧЕСКИ НЯМА ДА ИЗДЪРЖАТ.ОСОБЕННО САЩ. А РУСНАЦИТЕ СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ!! НЯМА ДА ИЗПУСНАТ МОМЕНТА!

На никой не му пука за някаква си проскубана мечка, може да и намерим място в Белица някой ден при другите проскубани мечки.

ЕТО!! ИСТЕНСКИ БЪЛГАРИН!! НЯМА СТРАХ ОТ НИЩО!! ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ,ЧЕ МЕЧКАТА КОЯТО Е ВИЖДАЛ, Е В КЛЕТКА! А И НЕ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ ,ЧЕ ИМА НА СВОБОДА МЕЧКИ. И ГОЛЕМИ И СТРЪВНИЦИ!

През Втората световна война над 1 млн. руснаци воюват на страната на Вермахта. Само армията на ген. Власов РОА - е над 120 хил. души. Има около 40 хил. казаци, вкл. и руска дивизия към СС от 3000 души + разни други формирования. Пък после Бандеровците им били виновни.

А ЗНАЕТЕ ЛИ КАК ЗАВЪРШИХА?!?!? В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА 2 СВЕТОВНА ТЕЗИ БАНДЕРОВЦИ СА СЕ САМОУБИВАЛИ ЗА ДА НЕ ПОПАДНАТ В ПЛЕН! ВЕТЕРАНИ ОТ СЕЛОТО МИ РАЗКАЗВАХА КАК БАНДЕРОВЦИ СА ВЪРВЕЛИ ПРАВИ В АТАКА ЗА ДА ГИ УБИЯТ НАШИТЕ!

Кой си ти бе и кои са вашите "илия", ходи си при вашите защо седиш в Европа. Айде беж в Азия при "вашите".

Чудно как ония на майдана бяха "революционери", а не "терористи". "150 американски специалисти от частната военна организация Грейстоун, носещи униформи на бойци от подразделението "Сокол". Поставена им е задача да потушат със сила протестите на жителите" Пикал съм ти и на американската "демокрация"

По същия начин както Ажела Дейвис и Черните пантери бяха борци за свобода, а Синявски, Боковски, Солженицин, Бродски,..., бяха врагове на сальфецкия народ. А като толкоз често плюеш, поне переш ли си ризите ?

Намесата на САЩ във вътрешните работи на Украйна доведе до майданският преврат. За това, всички региони имат право да изявят своята воля да напуснат мястото на преврата - Киев, и да се присъединят към РФ или да са независими.

ама как правилно си се кръстил : )) Значи оня с лудото изражение на лицето, и срамното име, къса части от суверена държава, но иначе пак САЩ били виновни по някакъв начин ?! Ти си егаси човека ....

ама как правилно си се кръстил : )) Значи оня с лудото изражение на лицето, и срамното име, къса части от суверена държава, но иначе пак САЩ били виновни по някакъв начин ?! Ти си егаси човека ....

просто сме нормално мислещи демократични хора, за разлика от робите пишещи за рубли

Смешно е когато един духовен роб, ръди мозъци за пари и дава примери.

Българиец, Няма да е зле, преди да пишеш за нещо да прочетеш, да се запознаеш и тогава да се изказваш, защото освен брутална простотия друго не демонстрираш.

Сори за стила ми, не е много изискан, признавам :-(( А фактите са верни, руският Сухой Т-50 наистина вече летя, ако за това намекваш, но бил далеч от серийно производство. Бил замислен като равностоен на F-22, като естествено мненията доколко на запад/исток са различни. Ако имаш пресни данни, дай. За последните версии на танковете се въздържах, т.к. не съм съвсем "ъп то дейт", което щях да съм, ако бях трол ;-))

БългАриец

изток (корекция)

МДАА РУСНАЦИТЕ ГИ УДАРИХА САНКЦИИТЕ - ДЪЩЕРНАТА КОМПАНИЯ НА ГАЗПРОМ - ГАЗПРОМ ГРАД ТОМСК МИНАВА КЪМ ИКОНОМИИ ... ВМЕСТО 360 ЗЛАТНИ ПОДАРЪЧНИ ХИМИКАЛКИ 14 КАРАТА , Е ПОРЪЧАЛА ТАЯ ГОДИНА 360 СРЕБЪРНИ ПОДАРЪЧНИ ХИМИКАЛКИ ПРОБА 925 .....:)))

Виж в км.ру, статията "Къде изчезна трилиона на гъзпром", та тогаз ръси смешки.

Точно така, а простия мужик там и у нас свива махорката, пие евтин самогон и вика да живей. А в Сочи улиците започнаха да пропадат, скоро и съоръженията ще започнат да се рушат заради некачествените материали и откраднатите пари - типично по руски. А, мерси. Да не мислите, че от Газпром ще ви изпратят по някоя златна писалка. Едва ли!

Баф мааму колко сган се изсипало на форума. Щатското посолство явно са много щедри днес.

Мда, наемници в Украйна, наемници и по форумите. Ама дали някой друг ги чете това е доста спорно.

Що вас ви карат да се отчитате какво пишете пред исаков ли? Викаш проверката е висша форма на доверието, рублите не се раздават току тъй.

При пехливанлъка с Вермахта Мецата плати с по 4-ма за ариец и по 17 "Т34" за 1."Тигър" фронтови чейндж (слава на падналите). Сега стоят 0.8млн. мужици с/у 1.5млн. "хамериканци". Потенциален резерв: 142млн. СССР 2.0 с/у 314млн. УСА. За техниката да не почвам, Т50 ще се произвежда от 2015, ако изобщо, а F22 Raptor на Локхийд днес няма конкуренция (190млн$ парчето) ! Тъй че, бегом обратно в Сибир! Ръмженето, разбира се, е позволено ;-))

Ти война ли искаш?

БългАриец

Не, разбира се, надявам се разумът да надделее !

Червените атакагейски тролове искат война, а като човекът ви каза малко цифри и се насрахте! :D Ти каза ли им за флотилията B2 - по 2 милиарда парчето. Минават над Москва, Ленинград, Сталинград, Тула, Перм и Нижни Тагил - пускат по едно бомбе - Русия е в туш още преди да са усетили, за какво става въпрос. Няма да има ракети, няма да има ПВО-та, няма да има изстребители, няма да има придвижвания на големи военни части, кораби, самолетоносачи, подводници... ще има Metro 33.

Я дай малко източника на тази статистика? И източника на твърдението за абсолютното превъзходство на раптора. Щото да не стане като в един известен виц-Победи, победи и накрая кво? Гледаш, пак казаците яздят по улиците на Париж :)

ЕУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА ИЗСТРЕЛЯТ ЗА ОКОЛО 30 МИН РЕАЛНО ОКОЛО 1500 ЯДРЕНИ ЗАРЯДА ... АМЕРИКАНЦИТЕ МОГАТ ДА СВАЛЯТ РЕАЛНО 20% ОСТАНАЛИТЕ 1200 СА ПОВЕЧЕ ОТ ДОСТАТЪЧНИ :))

Ми то аз що арийци(германци) съм ги побеждавал на ринга, поне 4-5. Това какъв ли ме прави, един господ знае. Твърдо не съм привърженик на идеята за господствуващата нация.

ДОРИ И ПОСЛЕДНИЯ РУСНАК ДА БЪДЕ УБИТ СИСТЕМАТА МЪРТВАТА РЪКА ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ АВТОМАТИЧНО ДА ПРЕВЪРНЕ В РАДИОАКТИВНА ПЕПЕЛ САЩ И ЗАП.ЕВРОПА :)))) МНОГО ГАДНО :))) Периметър Dead Hand (Russian: Система Периметр, Systema "Perimetr", 15Э601) е комплекс за автоматично задействане на масиран ответен ядрен удар, разработен от СССР през Студената война и на въоръжение днес в Руската федерация. Периметър е система, отговаряща за поддържането на руските ядрени инсталации в бойна готовност в случай на криза или извънредно положение, когато е възможно връзката на тези инсталации с командването (генерален щаб и президент) да бъде прекъсната. СИСТЕМАТА ИМА ??? НА БРОЙ РАКЕТИ КОИТО АВТОМАТИЧНО ПОДАВАТ КОДОВЕТЕ ЗА ИЗСТРЕЛВАНЕ НА ВСИЧКИ РУСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ И ГИ ИЗСТРЕЛВАТ - ВРЕМЕ ОТ ЗАДЕЙСТВАНЕТО ДО ПЪРВИЯ ЯДРЕН УДАР - 7 МИНУТИ :)))

Болене, ти ли си?

Танковете нямат значение.Има достатъчно Топол-М и Сатана...

Действително тези невидими и неуязвимисамолети,подводници,танкове и т.н са много страшни!Проблемът е обаче,тези които ще се отбраняват дали знаят че са толкова невидими,неуязвими и страшни!Сърбите напр.не знаеха,че този В1 ли ,В2 ли стелт е неуязвим и взеха,та го свалиха с руски стари ракети!

Не бяха ракети, а кръстосан огън на гаубици в периметър.

ТО НЕ ТРЯБВА ДА СИ ТОЛКОВА УМЕН ЗА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ КОНВИКЦИОНАЛНА ВОЙНА НЯМА ДА СЕ ВОДИ!! РУСНАЦИТЕ ДЕКЛАРИРАТ ,ЧЕ НЯМА ДА ДОПУСНАТ НАТО В УКРАЙНА!!! И ТО НА ВСЯКА ЦЕНА!!! А ТОВА Е КРАЯ НА СВЕТА!!! КОЙ Е ВИНОВЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!

Ето ти тук малко факти и инфо да видиш в момента кой има военно превъзходство.Самите американски генерали го признават, че Русия ги е издухала.Начукай в търсачката Pentagon-not-ready-cold-war-2 и чети, ограмоти се малко от достоверни изсточници

Временния лидер на "Десен сектор" Дмитрий Ярош пусна в интернет запис, в който приканва украинските власти да обявят война на Русия. Самочувствието му идва от присъединяванета към "Десен сектор" на някокостотин американски наемници.

МОЛБА от форумно общество на кухите балалайки от дир-а Таварищ Путин моля присъедите и нас. Нищо че не ставаме за нищо и никой не ни обръща внимание на бръщолевенията ;)

пий си хапчето!

Путин да не е луд да присъединява още части от Украйна, да ги храни и тях. Взе си Крим , и това му стига. Сега трябва само да наложи мита за Украинските стоки, и да стои и чака да дойдат да му се молят.

КАКВО ГИ ЧАКА ФАШИСТИТЕ , ЮЛКА, ТУРЧИНА И ЯЦЕНЮК ? ДНЕС ВЪВ ИНТЕРВЮ ЗА НАШАТА СИ-ЕН-ЕН , ШЕФА НА ФСБ АЛЕКСАНДЪР БОРТНИКОВ ЗАЩВИ ЧЕ СА ЛИКВИДИРАЛИ "ЕМИРА НА КАВКАЗ" ДОКУ УМАРОВ ....:)))

И още 67 бойци нелегали. Бе! Що се лъжем? САЩ, Русия - са велики сили. И когато се налага, имат и ресурса и възможността да действат (Гуантанамо не е пансион за благородни девици). Другите, които чат пат си го позволяват са Англия, Израел, Франция. Разликата до сега бе, че Щатите го правеха открито и без притеснение на територията на други суверенни държави. Руснаците, във случая, действат на своя територия, а ако и когато го правят в чубдина, го правят дискретно.

И що убиха кавказкия патриот и борец за свободи? Нещо двойни стандарти?

Щото не беше борец за свобода а за шериат. И защото получаваше заплата от Саудитска Арабия. Което го прави агентин на чужда държава. САЩ що гони и съди китайските и руски агенти. Нали са борци за свободата на американския народ.

Де да знам! Май беше взривил някаква гара (над 30 убити), нещо по летища беше правил (и там над 50 жертви) някакви деца и те нещо бяха убити. Е, явно терорист някакъв ще да е бил. Само не разбрах - къде е двойния стандарт? А, забравих-Обама беше пратил спецназа в Пакистан да му докарат Осама за по едно кафе. Той пък, милия, се спънал по стълбите и сам се прострелял няколко пъти в гърдите и един в главата :)

Дано информацията на новини-08.04.2014 ( нерегистриран ) 08.04.2014 12:44 не е вярна. Появата на щурмоваци от запада ще значи Испански вариант. Резултатът ще е пак същия, но преди това ще загинат много хора.

Последните години руския стандарт се вдигна доста. Заплатата в Москва на много места достига 3000$ а блядове им се мръщат.Русия разполага с ресурси и никакви санкции не могат да ги уплашат. Най вероятно ще разчленят Украйна и ще продължат към Молдова . Но какво ли следва ?

Ти ще емигрираш в Русия?

"ПРЕДАТЕЛИТЕ" ОТ КРИМ СКОРО ЩЕ СЕ ПОЧУСТВАТ КАТО АМЕРИКАНЦИ ОТ ДЕТРОЙТ:))) ОТ 1-ВИ МАЙ МИНАВАТ ОТ УКРАИНСКИ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА (3 ЛВ/ЛИТЪР) НА РУСКИ (АМЕРИКАНСКИ) ЦЕНИ НА БЕНЗИНА - 1,20 ЛВ/ЛИТЪР :)))

Предатели ка Детройта навремето предадоха Левски, Бенковски, Ботев и пр. Сега предадоха и продадоха родината си България. Но истината е, че има МАЛОРУСИЯ И БЕЛОРУСИЯ. НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА УКРАЙНА ! Айде гит при рязаните, които са оправяли баба ти !

ква глупост изрече, мани мани

Детройта е комунист, социалист, русофил и атакаджия :D А ти го нарече предател! Леле колко сте зле, дрогарю!

Лъжеш, атакистка А95 - в Украйна е 1.80 лв

Беше!

Русия ясно го казва вече 100+ пъти - НЕ ИСКА УКРАЙНА. Иска федерализация на държавата, така че да бъдат гарантирани правата на живеещите там руснаци и рускоговорящи. Кога на някой ще му уври главата да го разбере? Проблемът е, че доминираният от запада Киев, иска да наложи решението със сила. Това, което би следвало, и най-вероятно, ще стане е-мироопазващи сили на ОССЕ или ООН, с участието на Русия. Референдум, автономизация и след това относително дълго спокойствие. Проблем ще има ападна Украйна. Ще трябва да почне нещо да работи, а те не са свикнали на това, или да легне на гърба на ЕС, които много не им се иска да хрантутят някого. Междувременно, Южен поток ще стане приоритетен за ЕС и тогава Украйна ще отече в канала.

Референдум в цяла Украйна , няма да приеме федерализация. Няма да стане. На всички с половин мозък е ясно защо руснаците искат федерално управление. За да стане това което стана в Крим. Путкин иска само територия, пет пари на дава за правата на живеещите там руснаци и рускоговорящи. Той толкова уважава и правата на тия които живеят и в Русия.

Не съм много убеден, че сте прав. Ако погледнем разпределението на населението по области, май може да се окаже точно обратното.

И още нещо-всички твърдят, че Путин или управлението му, потъпкват правата на руснаците. Дайте малко примери. Да ги обсъдим, да видим - истина ли е, не е ли?

В Луганск на штурм управление СБУ, где сейчас находится армия юго-востока едет правый сектор. Альфа и милиция штурмовать здание отказались. Едут пустыми. Оружие для них выгрузили в аэропорту. Также поступила информация, что для митингующих на площади у здания СБУ Луганска раздают бесплатно воду и чай содержащие наркотические вещества.

Антитерористична операция в ход. Какво те учудва? Я някой да отиде да превземе общината в Ростов на Дон, ФСБ какво ще направят? И общо взето това дето си го дал си е просто пропаганда. Няма нищо такова. Играят си момчетата на площада на индианци и каубойци. Всичко е мирно и спокойно. Родителите им ги наблюдават, да не си извадят някое око.

Не някой а народа, който живее там. Някой и по точно никой са тези които идват от чужди места - градове и държави.

Същото беше установено на Майдана. Правия сектор се оказаха яко дрогирани. С психостимуланти от американската армия, носени им от Кличко.

я да видите това Неофашистов вызывали? Харьковскую администрацию захватили вооруженные бандеровцы из УНА-УНСО. Боевики действуют по приказам из Киева. ВИДЕО

.... леле, пак фашисти срещу комунисти или там срещу не знам какви... иначе руските провокатори може да вършат безчинства, когато някой им се противопостави, за да въведе ред в държавата си е бендеровец, фашист и т.н.

какъв ред, бе? Точно те направили пълно безредие. с помощта на америкосите и техните парички. сега трабва да върнат двойно - с богатствата на източна украйна.

Лавров иска никои да не използва сила освен разбира се Русия ... е няма как да стане

..Знам много начини да изкарам Руската мечка от бърлогата и, но не знам нито един начин да я върна обратно. Тогава тя става страшна и няма на света сила която да я спре... Отто Фон Бисмарк

Престани с фалшивите цитати...

Рамбо ле Рамбо неграмотен гейо-тролл. Пипни се отзад, вероятно имаш бутилка кока кола. Но там където тя влезнала трева не никне.

КАКВО ГИ ЧАКА ЮДА , БУДА , МЕСТАН , И ФЕСАЛИЕВ ? ПРОЛЕТТА НА РОБИТЕ Х.Смирненски През мъглите на вечните грижи непозната е нам пролетта; аромата на свежи цветя не целува порутени хижи, там не бликат златистите мрежи на трептящия слънчев топлик, там изправя се ужас столик и гладът свойте жертви бележи. Още в люлката с робски присъди засенени са детски лица и наместо цветя и слънца тях ги дебне неволя навсъде. Бледолики, те мрат с милиони, а полъхва ги дъх на цветя, щом до тях е възпряла Смъртта и пръстта над ковчега се рони. Но отмине ли болест свирепа пролетарския бледен отрок пред олтаря на златния бог той е жертва незнайна и слепа; властелинът навсъде издига безнадеждни студени стени и зловещо и громко звъни всекидневната тежка верига. В работилници, фабрики димни, дето мъка душата терзай. чужденец е цветущият май и нечути са звънките химни. Обезкрилен за радостен полет, там мълчи прикован Прометей и душата му вечно копней за великата вихрена пролет. А ще дойде таз огнена пролет с ореол от рубин и звезди; тя ще дойде сред черни беди милиони за нея се молят! И ще гръмне навред по земята: "Пролетарии от всички страни, пролетта и за нас прозвъни огнекрилия зов на борбата!"

Започваме списъка: 1-Крим, 2-Харков, 3-....кой ще е следващия анексиран?

2 е Донецк, а 4 е Приднестровието. и няма да ги анексират (зорлем), а ще ги приемат след като сами са поискали. за чичо ти шорош и неговите подлоги герберастки ще остане СУПАТА.

Във всички републики има рускоговорящи и руски интереси. Да очакваме ли нова СССР?

Га немаш касмет е така.Таман с браття роми бехме збрали тръби да прайми Южин Паток и калайджий се намериха да калайдисат тръбити работата се разсъхна.Ся ко прайми.

Защо никой не се запита какво търсят американски частни войски в руски анклав? Кой им плаща и за какво. Кой плати през Февруари на албански снайперисти да убиват полицаи и протестиращи? Нещата са достатъчно натопорчени и без американските идиоти да присъстват директно.

Защо никой не се запита какво търсят руски необозначени войски в украински анклав? Кой им плаща и за какво. Кой плати през Февруари на "албански(тия пък от къде се появиха?)" снайперисти да убиват полицаи и протестиращи? Нещата са достатъчно натопорчени и без руските идиоти да присъстват директно.

Като си толкова любопитен дръпни казанчето и излез на чист въздух за да ти се проясни съзнанието.

Народа е казал: "Който сее ветрове, ще жъне бури". Това стана и в Украйна. Позволи се на бунтовниците да сринат държавността, да палят, завземат министерства, стрелят и нагнетяват напрежение. Сега се оказва, че силите за сигурност "Ягуар действат професионално без изстрели и жертви, и са готови да действат и в други източни региони". Е, що не действаха в Киев??? Сега само ще си ближем раните - разбита Украйна, ЕС в неловко мълчание, САЩ и Русия радостно потриват ръце, ние духаме супата, както се изразяваше един бивш футболист.

САЩ следва законите на физиката, потвърдени многократно от историята. Когато се разраснеш твърде много, окъпеш се с блага и залиняваш. Превръщаш се в отрофирала сянка на империя, без производство и само с цицане на чужди ресурси не става вечно - факт. Дошъл е явно момента на деполяризация на света. Китай и Русия имат всичко необходимо да гътнаш щатите - икономики, финансова и военна мощ, тактика. Дано всичко мине мирно.

абе това го слушахме същото и преди 89-та за долара, че бил нищо, и за гнилия капитализъм, а гледам, че СССР се разпадна, а не САЩ. Не ви ли омръзна да го повтаряте толкова много години ?

Малко странни заключение. САЩ са в процес на разпад и то вече доста осезателен.

Много странно, ако не е последното изречение мислех, че говориш точно за русия. Точно за нея е описанието.

Глад,работа,доволство,смърт.

..Знам много начини да изкарам Руската мечка от бърлогата и, но не знам нито един начин да я върна обратно. Тогава тя става страшна и няма на света сила която да я спре... Отто Фон Бисмарк

Путин, застрашения вид "руска пършива мечка-стръвница" бил вече разрешен за отстрелване ! Хайката вече стяга обръча около дзвера и само обратно в бърлогата при водката е спасението !

Президентът на Европейската комисия Жозе Мануе Барозу е на мнение, че Европейският съюз не е готов да приеме Украйна, предаде Корреспондент. Украйна не е готова нито днес, нито ще бъде готова в близко бъдеще за такава стъпка. Също и Европейският съюз не е готов да приеме такава страна като Украйна, подчерта той.

БългАриец

Добра новина, предпочитам УСА да си го мери с мужиците, а ние ЕС да сме на по-задните редове в амфитеатъра !

еми не може още утре да я приемат, има си глави за затваряне, уеднаквяване на закони и т.н. Поне 5-6 годишен период. Все пак тази държава е била под Путинско влияние доскоро. Има много път докато стигне европейско ниво!

то като гледам...ебати евросъюза ебати пародията - ЕС следва тона който Американците зададът, а стана явно че Американците са едни двуличници и самите те са объркали конците (като казвам Американците - влагам смисъл правителство, организации разни, бизнес кръгове, чифутски обръчи от банки и фирми др. подобни) не простия дебел американец де плющи Гамбургери и пълнена пуйка на 4-ти юли и торнадото му вдига дървената безлична къща - изплащат му застраховката и пак прави същата :)... абе луд свят ; те т'ва ЕС закво драпахме за него та то бааси безличната организация

кажи къде да се запиша и аз на надница мога и по големи глупости да пиша

БългАриец

При мен, пращам ти виртуална кесия с рубли-керенки !

Пак повтарям за всички неграмотни - в Украйна само Кримската област има статут на автономна република. Да искат руснаците да вземат Донецк е абсолютно същото като Турция да вземе Кърджали.

какво вземане?? Русия не взема, а приема. взема се с наислие, приема се с песни. оправи си малко речника, че не ти се разбира.

Който подсмърча от любов към Русия, нека се пресели там и да го приемат с песни. Но Русия да си стои, където е и да не тормози съседите си.

Нали ти е ясно, че ако нашите турци поискат да се присъединят към Турция нищо и никой няма да ги спре - и особено САЩ. Единствения начин е да се чувстват добре в България, но след като българите не се чувстват добре в нея, опасността е осезаема. За това обаче, ще сме си виновни само ние.

То това е ясно, че ще стане. Само че дано вземат само кърджали, а не цялата държава. Иначе защо циганите по махалите вече ходят с фереджета и разни там проповедници, финансирани от турция им разказват колко хубав е исмяма