ЕС ще предостави на Украйна помощ от 1.8 млрд. евро

Европейският съюз и Украйна приеха обща декларация, в която се засяга въпросът за санкциите срещу Русия, каза украинският президент Петро Порошенко.

Обратно в новината

Коментари - ЕС ще предостави на Украйна помощ от 1.8 млрд. евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега дава ли се или се обещава? Само се обещава ,Манго. Е,значи обещавам... Безскрупулен лъжец.

ПО ДОБРЕ ДА Е ОБЕЩАНИЕ ОТКЪДЕ НА КЪДЕ НАШИТЕ ПАРИ ЩЕ ПЪЛНЯТ ГУШКИТЕ НА БАНДЕРОВСКАТА СВОЛАЧ

...направо да направят задължителен украинския език за всички страни в Европа, а Украйна да стане най-великата империя на света....;-) Нещо, на "македонска манджа" ми намирисва... - "на гол г.з, чифте пищови", както се казва ;-))

След 5 години никой няма да си спомня за потрошенко и яйцето, точно както никой не си спомня за юшченко.

Напълно е възможно, ако САЩ успеят с "Блиц Криг" да гътнат Русия тази година и да сложат ръка, по какъвто и да е начин, над природните и ресурси! След това, за да отслабят Европейският съюз. ще го задължат да приеме Украйна, за да се задави с нея!

"Най-малкото сега вече английският звучи по често от руския на заседанията на украинското правителство" Егати и "независимата" Украйна щом на заседанията на украинското правителство се говори английски.

говорило на руски? Преди 10 ноември имахме едни в ЦК на БКП, който така и не научи български.

Нали когато се е говорило на руски е било лошо и скачаха по майдана, така че украинският да измести руския. Обаче не стана така, а просто руският беше заменен с английски. "От трън та на глог, че и по-висок." Вместо да станат независима държава просто сметиха тази, на която са сателит. Ние направихме точно това преди 25 години и по-добре ли сме? Безпрецедентна бедност! Сега сме в топ 5 в списъка на ООН на изчезващи нации, и това като броим циганите в България за българи. А ако броим само българите, ... не е за разправяне. На вас американофилите това може и да ви харесва, но на нас българофилите - не.

Трябва да се дават переспективи на хората,не фантазии ,но хоризонтите могат да се приближат.Порошенко с всеки ход прави впечатление на умен политик.

Дотогава нито хунтата,нито Еврейския съюз ще съществуват.

Гошко, по конгреси на капеесесета в сесесерета ни обясняваха как "щяло да отмре"..., ама друго отмря-конгресите и сесесеретата и капесесетате им.Изхвърлете я тази плоча,то и грамофони вече няма.

ПОМАЦИТЕ В ГРЪЦКИТЕ РОДОПИ 100 ГОДИНИ СЛЕД КАТО Е ЗАТВОРЕНА ГРАНЦИЦАТА БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ , ОЩЕ СИ ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ :))) ... НЕ ЗНАМ КАК ПОРОШЕНКО ЩЕ НАКАРА ХОРАТА ДА ЗАГОВОРЯТ НА УКРАИНСКИ :))

те и сега си говорят на украински, различава се от руския.

НА УКРАИНЦКИ ГОВОРЯТ В ЛВОВ ... А В БЕСАРАБИЯ СИ ГОВОРЯТ НА БЪЛГАРСКИ - В ДОНБАС НА РУЦКИ :))) И В АТИНА ГОВОРЯТ НА ГРЪЦКИ ... АМА В РОДПИТЕ ГЪРЦИТЕ СИ БЛЪСКАТ НА ПОМАШКИ БЪЛГАРСКИ :)

Че то украинския и до сега го измислят...

ЕГА ТИ ЕДВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!?!?!?!?! НАС НИ ВЪРТЯХА НА ШИШ ОКОЛО 10 ГОДИНИ, А УКРАИНЦИТЕ ГИ НАТИСКАТ ДА СТАНАТ Ч1ЛЕНОВЕ!?!?!?!?!?!? ГЕА ТИО ПРОСТОТИЯТА!!!

А ЗАЩО ВЪОБЩЕ ТРЯБВА ДА ИМА ГРАНИЦИ ???? ... ПРИМЕР ОТ РОДОПИТЕ .. СТАДА СЪС СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОВЦЕ ВСЯКА ГОДИНА ПРАВЯТ МИИГРАЦИЯТА БЪЛГАРСКИ РОДОПИ ПРЕЗ ЛЯТОТО - БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ В ДНЕШНА ГЪРЦИ ПРЕЗ ЗИМАТА .... ДОКАТО СЛЕД БАЛКАНСКИТЕ ВОЙНИ СЕ УДРЯ ГРАНИЦАТА И ВСИЧКО СЕ СПИРА - СТАДАТА СА ИЗБИТИ - ХОРАТА ОБЕДНЯВАТ :)))

е друго си е с гегата на къра:)

идва в БГ?

Според премиера Яценюк през 2015 г. пред страната стои задачата просто някак да преживее. Националната банка на Украйна е оповестила на своята страница във Facebook оценката за състоянието на икономиката на страната, изказано от главата на банката Валерия Гонтарева: Трябва да се отчита, че сега икономиката на нашата страна достигна своето дъно. Я, малко да се стегнете! Какъв ЕС? Тая бивша съветска република се намира в състояние на гражданска война и въобще не е ясно дали ще я има в сегашния формат...

КАТОЧКЛИ АМЕРИКА ЩЕ ДАДЕ ДА ИМА ЕС - ЕВРОТО Е ВЕЧЕ НИЩО И СКОРО ЩЕ МИНАТ НА БЪЛГАРСКИ ЛЕВОВЕ ! КАТО НЯМА ПАЗАЗАР ОТКЪДЕ ПАРИ ! НАКОГО ЩЕ ПРОДАВАТ НА СТОКИТЕ СИ НА СИРИЯ КОЯТО РАЗОРИХА ?ЛИБИЯ ?ИРАК ?АФГАНИСТАН ?УКРАИНА КЪДЕТО СРЕДНАТА ЗАПЛАТА Е 1Т0 ДОЛАРА А ДАНАЦИТЕ 60%%% КОТО ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СА В РЕЦЕСТИЯ !!! ЩЕ ЦЕЛУВАТ КРАКАТА НА ПУТИН НО ИТОВА НЯМА ДА ГИ СПАСИ

Руско - Украинската Война 2014-2015 год прерастна във Втора Студена Война на нормалния свят срещу путинската Орда Украйна извоюва с кръвта на най-свидните си синове и дъщери СВОБОДАТА СИ ОТ ПУТИНСКА РУСИЯ И ЩЕ ЧЛЕНУВА, КЪДЕТО СИ ИСКА

a където се смилят дa я приемaт,имa голямa рaзликa тролче !

се бяха "смилили" и искаха да НАТИКАТ Украйна в евразийския, но не им се получи.

И ще яде ако има.

Бай Ставри

Какво ви пука в Москва? Литва, Латвия, Естония, Румъния, Финландия, България Украйна, Грузия и тн и тн са ви врагове и умират от глад Радвайте се бе

Украйна ... ще членува, ако я приемат. С тази власт на олигарси и бандити няма изгледи да я приемат в ЕС. По- скоро в ИДИЛ ще я приемат, ако се съди по последните показни екзекуции на опълченци в новините.

Който уважава свободата на други народи,уважава и собствения си народ; уважава и цени и собствената си свобода.Истинските Българи са точно такива.

след 5 месеца украина ще е готова да баде приета в руската федераця. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тоя трява да е луд да ли ще има вече ук-ски народ в странати !!! всеки украинец търси повод да излезе от ук-на ! кой ще плаща дълга на мвф като няма работна ръка - ти ли бе убицо - само децата които си убил са около сто - а какво ще бъде стоийте внуци един господ знае

Хибридна война против България не може да се води успешно от слабоумни неграмотници за една бира и паница картофи. Неприемливо е обаче бълг. медии да допускат враждебна антибългарска и антиевропейска пропаганда на своите страници. Нека враговете на България и съюзниците й да ползват собствените си контролирани медии. Иначе се създава впечатление, че контролират и български.

Гладна свиня, Европейска копаня сънува...

гледaх пряк репортaж от срещaтa нa делегaциятa нa ЕС и укрите ! Туск директно кaзa нa укрите ,че трябвa дa изпълнят стриктно Минските спорaзумения,дa си нормaлизирaт отношениятa с Русия инaче ЕС нa нaйси ! Могерини въобще е откaзaлa дa отиде в Киев !

За да бъде прита в ЕС дадена страна, трябва да няма териториални спорове със съседите си...

приЕта, моля за извнение...

Те и турците чакат.. от 20 години...

Аз ако кажа на жината че ша я коландря сед 5 години,ща ма зарежи моментано!

и да не и кавеш - пак ша та зареже!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

нещо чета коментарите и ме набива веселие имаме различни понятия украйна и българия а се опитваме да ги вкараме в кюпа не става за украйна - да може някога и да влезе в ес но до тогава трябва да се създава нов елит а това означава преразпределение - е проблема ще удари населението и ще си мислят че ес им е виновен ама ще са далеч от истината за бг - ес не ни е крив че не можем да се обеденим в рамките на ес върху бг преоритетите си а и ги и нямаме формулирани криви сме с ние че сме тъпи гъонове - всичко друго са отклоняващи маневри със здраве:)

България умишлено се държи слаба защото е в близост до Русия и ако има силна икономика ще може да поддържа голям бюджет и да има общи големи проекти с Русия.Но съюзът и по -точно американските колонизатори не искат силна България ,нареждат да съюза да не допуска силна да бъде България и затова тябва да се стремим да излезем от европейската колония.

ти така кат го пишеш верваш ли си поне малко сами се работим и търсим отвън проблема когато има отношения с отвън никой не ни кара насила да се работим пак сами -ама го правим и кво стана накрая проблема не е некъде в неизвестното а в самите нас

Украйна има много приятели и съюзници, Русия нито един.

Китай ,Индия ,Бразилия

Въобразяваш си. Никой от тях не би си мръднал пръста за руснаците. Отношенията им със запада са много по-важни. Русия е самотен аутсайдер, който се гърчи да намери поне един съюзник. Китай има собствени цели. Това е безскрупулен икон. гигант, който диктува и води руснаците на каишка. Могат само да го молят и да му се кланят.

По-точно - навалицата с тези с апетитите за Украйна е голяма, стига от Киев до Вашингтон...

които подкрепят сaнкциите срещу Русия сa с общо нaселение 1,150 млрд. души,a нaселението нa Земятa е 7 млрд.Сaмо Китaй и,Индия сa 2.5 млрд.Aмa aз те знaм,че си плaтен трол и то от нaй-тъпите!

В политиката и бизнеса няма приятели, има интереси...

Да, и тогават ЕС ще се преименува на ФЕС... БГ вън от ФЕС!

Борисов е избрал народът ни да е подложен на геноцид от евросъюзът и е предпочел смъртта на народа ,отколкото излизането на България от съюза.Това ако не е премиер като Порошенко -тип национален предател .

От този съюз народът живее много зле ,заради непрестаннното подчинне на други държави и пренебрегването на собстевият си интерес ,а порошенко погуби украйна ,както борисов погуби България.

Ужасен е съюзът с който искат да погубят България и вече успяват да съсипят държавата със заеми и огромни разходи.

Те са покрили вече критериите за влизане в ЕС.Ако не сте видели клипът заснет от бойци на АТО как разпъват на кръст и изгарят жив донецки сепаратист,вижте го по новините бг.Това са критериите за членство в ЕС.

ИНТЕРВЮ НА БИ-БИ-СИ С МАЛД УКРАИНЕЦ - АКТИВИСТ КОЙТО Е БИЛ НА МЕЙДАНА : "ПО - ДОБРЕ ДА ЛЕЖА 3 ГОДИНИ В ЗАТВОРА , ОТКОЛКОТ ДА ОТИДА ВОЙНИК НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ В ДОНБАС" ..... ПРОБЛЕМА НА УКРАИНСКИТЕ ЛИДЕРИ Е , ЧЕ УКРАИНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ БИЯТ С ДРУГИ УКРАИНЦИ :))

Не на ЕС ,вън България от ЕС ,камо ли други предатели да влезнат в колониалният съюз ,това е съюз създаден от американските цербери за да държат България ,далече от братска Русия.Смърт за ЕС

Много гадно ги работят. Когато Янкулович искаше членство никой не му обръщаше внимание и даже не му отговориха! И когато Янкулович се принуди да се обърне към Русия за помощ и тя му обеща веднага 17 милиарда изведнъж се усетиха, че я изпускат и се активираха! Кой само не се изреди да ходи да ги бъзика по митингите на Майдана. Нас и Румъния ни будалкат от 20 години и още не сме влезли, а тях ги заблуждават, че след 5 години ще са готови. Ако това наистина стане и с това мафиотско и профашистко правителство на всичко отгоре, то Европата ще си покаже истинския облик пред целия свят!

Пороченко доведе, вече бивша, Украйна до тотално фиаско! Армията му е разбита и избяга по бели гащи от опълченците. Икономиката е пред фалит. Из страната вилнеят въоръжени фашистки банди и грабят, изнасилват и бият. Народът е гладен, жаден и му е студено. На Пороченко не му остава нищо друго, освен да се гръмне.

С какво ли Порошенко забърква шоколада.

КЪФ Е ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ ? ВСЕКИ ДЕН ВИ ЗАИГРАВАТ С РАЗЛИЧЕН БОКЛУК : - УКРАЙНА И АНТИ-РУСИЗМИ - ГЪРЦИЯ - ТЕРОРИСТИТЕ - БОЙКО - ЦИГАНИТЕ ... А НИКОЙ НЕ ПИШЕ ЗА БГ ИКОНОМИКАТА :))

Ми тука пишат журналисти, фантастиката все пак е в творческото амплоа на политиците и писателите фантасти;)

такава има ли

Украйна си навлече кръвен враг. Крайно се съмнявам да успеят в каквато и да е посока. Първо да се погрижат за Чернобил. Иначе грам не ми пука дали ще са в ЕС. Въобще не виждам и ние кво правим там. Юнкер няма да даде едно евро от 350 те млрд. за инвестиции на България. След всички провалени енергийни проекти от страна на ЕС, това, че станахме трън в гащите на Русия, туризма, земеделието, аз не виждам смисъл да сме в ЕС. Безвизово можвм да си пътуваме и без да сме член. 10 млрд. за10 г.потрошихме само за членство, а що глоби отнасяме...общата сума е = на сегашния дълг от 16 млрд.

Прозводство нa фaшистки зомбитa чрез лоботомия нa мозъкa !

то до 5 години няма да има EC.надаи се потрошенко на пияна хохолка.

В Киев, най вероятно ще се върне на управление законната власт.След това тя ще реши какво ще стане за вбъдеще с Украйна.Нелигитимни превратаджии,защитаващи чужди интереси,нямат законово право да решават съдбата на част от руското население.Съдбата на Перошенко,е предопределена,както съдбата на всеки превратаджия.С кръв,дойде на власт,и може неговата да се пролее.

Yankee GO home !!!

Няма да влязат в ЕС и след 105 години!

105 г звучи като един реаалистичен срок за влизане на остатъка от Украйна в ЕС !. Разбира се ЕС ще се е Разпаднал ...100на години Преди влизането на Укрите в ЕС !

Егати лицемерите! Пратиха полски снайперисти да затриват протестиращи, а сега се явяват на същото това място, че и се обрща към тях.

глупак, няма ли кой да му каже че след пет години няма да има УкраИна, ако в най-скоро време последва приятеля си Наакашвили при господарите в САЩ. Само след годинка и тоя както и останалите бандервоски боклуци украинците ще ги търсят както сега грузинците търсят Наакашвили.

гледай укр. и груз. президент и си спомни за нашия. Явно ги избират с конкурс за мижитурки. Хамерите направо ни се подиграват с такива политици. Слагат ни марионетки за присмех!

явно хохлите са тъпи като българите, които повярваха на обещанията за мед и масло като влезем в ЕС. Не се ли важдат че са на дъното и са фалирали, ама вярват на фюрера, че светлото бъдеще ща настъпи след 5 години!

Предполагам ,че след 50/5*10/ г./ако съществува дотогава държава с това име и с в тези граници/Украйна ще бъде приета в ЕС/ако съществува все още такъв съюз/.А за езика - много трудно!Първо трябва да бъде приет за официален македонския "език",откога македонците чакат!?...Уф,и тук има проблем-след 50 г.ще има ли кой да говори тоя "език"!?

дано примат украинския за официален в ЕС, че да го научат украинците, щото те сега говорят руски и УЧАТ украински. Не всички могат да го говорят. Гледайте укр.телевизия и ще усетите как го говорят - половината се мъчат да го докара на неруски, а някой направи си говорят руски за по-лесно.

5 години са малко, за да се влезе в ЕС. Но като се влезе, 5 години са напълно достатъчни за да прогледне населението и да си каже "боже, как се натресохме !"

тов.порошенко лъже...след 5г я камилата,я камиларя...и тов.порошенко,скритият коз на тов.путин знае отлично това...само,че балъците по света са мнооого...

Повечето коментари са на хора, които ЯВНО нямат какво интересно да правят! УЖАС!

По тубата дават страшен клип. Бандеровци от Азов разпъват на кръст опълченец и го горят жив. Ще има доста вимпелчета в скоро време в Украйна. Търсят си то и ще го намерят. "Руснаците винаги идват за сметката си, така, че внимавайте" Бисмарк

big_uncle@dir.bg

Много ми е любопитно - ако руснаците набарат тези екзекутори, какво ли ще им се случи? Не че ще ми е жал - определено си го заслужават!

След 5 години от Украйна няма и следа да има. България още не е готова за истинско членство в ЕС.

дори дa ги приемaт,нaд кaто ни приехa още преди осем години,тa кaкво все повече нaциятa обеднявa и се стопявa !