Танковете нямат нужда от виза, пошегува се Рогозин

Танковете нямат нужда от виза, за да влязат в Европа, пошегува се Дмитрий Рогозин. Той не е притеснен от санкциите, които му пречат да пътува.

Обратно в новината

Коментари - Танковете нямат нужда от виза, пошегува се Рогозин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рогозин е прав,че визи не им трябват,защото се видя,че са ненадеждни дори за парад,а дори някой случайно да мине границата им,американците ще го изпарят с най-новите си технологии и дори няма и петно да остане!

Прав си. Аз от кога разправям за американските технологии. Още седемдесет години разполагаха със звездата на смърта. Даже имаше един документален филм за нея "Звездни войни". Може да го потърсите. А пък какви капитани имат... "Капитан Америка" и всякакви други. Ограмотете се...

Да , на Натовските танкове няма да им трябват визи да посетят Москва !

Поредния, дето се натиска за Москва... Не ви ли омръзна вече? И това Фройд... Ако си мислиш, че е голямо светило....

Товарищ Рогозкин вопрос на засипку: Скажите пожалуйста: -какое производстава у болшинстве ваших сомишлеников машина ? -какое производства телевизиров они смотрят? -где учатся их детей в универтситет? И сделайте себе вьiвод- говорит пустьiе слова на ветер не стоит .Одни танки весну не сделает надо работат с умом и не плеват на все , а то будет ваше государство на последнем месте в мире в стандарта жизни ! -

Научи малко руския, че другаря Рогозин няма да разбере кой знае какво от жалките ти опити.

Но, ти имаш!

На гол задник - чифте пищови. Нали за нови танкове, резервни части и храна на танкистите трябват пари.

buRgbuRg1

:) Червени ДС еничари и московски КГБ подлоги , отново и отново ще ви питам : Посочете една , само една страна в света , която да е просперирала с Русия , само глад и беднотия им е носила Русия ... ! :( Посочете едно , само едно добро дело на Русия спрямо България , ... от Х-ти век насам Русия носи на Българите само смърт , беднотия , изостаналост , мизерия и мръсотия , ... Вижте страните от бившето СС Сере , вижте Куба и КН Дере ! :( Вижте и самата Русия , РСФР , с огромна територия и ресурси , но по жизнен стандарт след Тринидад и Тобаго , след Барбадос , след Кипър и Малта , след Исландия , ... след всички в ЕС ! Четете "Освободителни мисии на Русия и СССР ... " :( :( :)

само една грешка - вместо Кипър и Малта - с изключително скъпа валута и висок стандарт, трябваше да пишеш ТУвалу и Сан Томе и принсипи :)

Хахахахах бредставям си какво яко оакване е настъпило в парламената ан гейсъюза:)) Примера с Доналд Дък е пресен а?:) А той човека просто се пошегувал:) ХХАХАХАХАХАХАХАХ

ПОСЕЩЕНИЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА НА КИТАЙ В МОСКВА ПО ВРЕМЕ НА ПАРАДА ТОВА Е НОВА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ПАКТА РИБЕНТРОБ- МОЛОТОВ ДАЛИ ЗАТАНКОВЕТЕ НЯМА ТРЯБВАТ ВИЗИ КЪМ ПЕКИН КИТАЙ СЕРИОЗНО СЕ ОБЛИЗВА ЗА ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК?

тролове бре:) Японците 1938 и 1939 година си научиха урока когато вътрешностите им бяха намотани по веригите на съветските танкове БТ-7 на Езерото хазан и Халхин Гол.....60 те години и китайците пробваха да завземат една педя съветска-руска земя..Остров Дамански или как се казваше там...И този път китайчетата бяха изпарявани от вакумни обемнодетониращи бомби и мачкани под веригите и колелетата на Т-62 и БТР-60....ЕДВА ЛИ ТОВА СА ГО ЗАБРАВИЛИ И ЯПОНЦИТЕ И КИТАЙЦИТЯ...КОЙТО Е ВЛЯЗАЛ В РУСИЯ ПОСЛЕ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ И Е ОСТАНАЛ ВЪВ ВИД НА ТОР ДА НАТОРЯВА РУСКАТА ЗЕМЯ :) ХАХАХАХАХАХААХАХХА

Да, ама после какво стана? След великата Победа, дто тлкова се гордеят руснаците. Над фашистка Италия, нацистка Германия и милитаристична Япония. Тия, победеите започнаха да бачкат. Яко. И сега са на светлинни години пред т.н."победители". Произвеждат Мерцедеси,БМВ-та, Ауди-та, Ферарита, Ламборгини (не тракторите имам пред вид, щото има и трактори), Мазерати Лексуси, Инфинити, и една купчина първокласни джипове. За елетрониката не говрим. За потребителски стоки - също. Въобще всичко дето правят победените е една неосъщствима мечта за 95% от народа на победителите. Ате, "победителите" докретаха до "Москвича" - несопосан опит за копиране на немски Опел. След много години намъки да направят нещо по-свястно от "Запорожец", си купиха лиценз за фашисткия "Фиат-124". Нали знаете, ФИАТ е дело на Дучето. Ама не оня от агиката на ЦСКА, а на истинския Мусолини) Е, и него го осраха по стар руски обичай - абе "сделано в СССР". Та питам аз за какво им беше тази Победа на руснаците? Щото с танкове е малко неудобно да с едвижиш из Москва и ст. Петербург. Пък и из другите градове.

И сега островът е китайски.

Най-чудното е ,че тоз шут е вице на ''могучая''....няма друго обяснение освен,че джуджан се огражда с кретени за да изглежда умен...

Та на 09.09.2016 бялата Сталинова победа ще е в Ню Йорк,пред ООН ,точно за 4 ри часа с Сащ е свършено,да ги видим как ще изкарат 2015 особено септември само гледайте.И Учете Български с Буквицата,числата и забравете цифрите те умряха.

Неграмотник!!!

Та руснаците ,ще ги изядат,изсерат и ще ги намажат на филии ,за да ги изпратят на майките им.През това време еврогейовете ще се научат как да си ядат вратовръзките ,както змиите си ядът опашките. А в цяла Европа ще има партизанско движение за изхвърляне на Нагло сакските окупатори

Просто ,си представям американски танкове Абрамс и Леопард в Рус .А бе вие ,нормални ли сте ,хомосеки ли сте ,платени тъпи говеда ли сте.Та нали само един изгорял Абрамс или Леопард с пречупен кръст в Русия ще вдигне целият руски народ за родину и тогава жална им майка.

Още едно кацане с моя самолет на Червения площад и след уволненията -с червената армия е свършено

а хелем па американските танкове като влязат в Масква...

Хахаха........руските танкове няма да издържат и до Словения.....сами ще аварират.... :-) Справка воения парад на червения площад :-) :-) Каквито им са колите ( Запорожец,Лада,Москвич) такива са им и танковете :-) :-) :-)

За съжаление Рогозин е прав! От този ЕС само пропаднахме тотално като българи и вървим към тотално затриване! Същата е работата и с НАТО и Българската армия! Моите уважения към братушките - пияни, заляни и не знам какви още, но са патриоти не се се предават лесно! Че кой досега се е опъвал на краварите?

С какво се хвалят на света впиянчените братушки??!!! Е, когато си импотентен, не ти остава нищо друго освен да раздуваш лакърдии, какъв мъж си... Другарят Рогозин трябва да поработи повечко върху рекламните послания на Русия към света, все пак не сме 1956-та, а 2015-та година, и хората не ги влекат нито землянки, нито ватенки и нито танкове-чудо...

ПРАВИЛНО ЗА САМОВАРИТЕ НЕ ТРЯБВА ВИЗА.

Ние много обичаме дулата на руските танкове-дълги и дебели! вундербах!

Може ли човек живеещ в 2015 да смята че танковете ще струват нещо в една тотална война.Тези са невероятно изостанали!

Комплексарите, които никой не ги харесва, размахват юмруци и налитат на бой, защото са абсолютно наясно, че са противни боклуци и не могат нищо друго, с което да се изявят!!! Милият Рогозин, не му е за пръв път да се изтропа на метено - явно той е гласът на табуретката, ОСОБЕНО в случаите, когато на онзи не му е удобно сам да се изпусне в медийното пространство!!! И като влязат с танковете- какво??? Вече влизаха с танкове - и в Берлин през 45-та, и в Унгария през 56-та, и в Чехия през 68-ма, и в Афганистан през 78-ма, и в Украйна през 2014-та - от тяхното влизане с танкове остава единствено поуката, че когато РУСНАЦИТЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛИ, НЕ ТИ ТРЯБВА ВРАГ!!! А през това време капитулиралите през войната германци и японци работят като пчелички, и теглят напред всички, и най-вече победителите, които 70 години продължават да бълнуват за танкове и вонящи солдатски ботуши... КРЕМЪЛСКА ГНУС!!!

точно! Браво!

Много коментари по статията нещо? Защото е прав или защото не е? Май иам нещо вярно в думите му. Европа ще яде опашката, ама ще е рязана и некъпана.

Ръси простотии от слабост. Нямат си Пушкин имат си Рогозин.

Те и американските танкове и ракети и самолети ,нямат нужда от визи!!

Ами да отидат първо да пракратят безобразията на ИД , защото не сме забравили че те я създадоха. И сега заради американците има тези поток емигранти в Европа. Да се се лъжем . Където са стъпили американци трева не никне 100 години. Мръсници долни. Ама господ ще ги накаже. Ония черняци ще ги изколят някой ден.

buRgbuRg1

:) Нащте комКопелдаци щаСливи , с руски танкове на екскурзия из Европа ! Разнасят си бълхите , въшките и вонята ! :)

А ти ако не си платен то пък на! Изсираш се не само в Дир ами къде ли още не :P

Лаладжия! А дали той ще скокне в първия танк, който тръгне на безвизово турне? Едва ли...

Тая любовница на Кадиров, какво пак се е изсрала в медийното пространство.

Танковете дето взлизат без виза в Европа не са Руските а Американските.

Ми какво чакате?? Пускайте ГИ!! Украйна за 24 часа ЩЕ забрави че е имало "хпроамерикански майдан"!!!

Ако са такива каквито бяха на парада ще закъсат още преди да стигнат границата!

Рядко противно лайно е тоя.

Путофилите, марш да целувате краката а руснаците! Това призова Рогозин преди година. И да нахат с кърпичка там, където са танковете. Отива им на уродите! Още по-добре, ако полегнат по коловоза, поне ще им аоттървия от накой друг простак и предател.

Грешите господине, имат нужда от виза толкова, колкото и вие от разума мисъл ! Защото с тях е лесно, но без тях лично на вас, струва ми се вие трудничко!

След като поканиха дипломат и го върнаха от летището, това е втората простащина, на която ставаме свидетели днес. Очевидно е, че тази нация е събрала простотията на света в по-голяма концентрация от обикновеното. Да ти се доповръща. Ето това е постигнала нацията за 100 години уродлив строй, толкова могат. И поради това живеят като скотове. Путя, време е не само да намалиш минималние цени на алкохола, но и да го дотираш. Падението ти вече е такова, че няма значние!

ми тои го направи това преди няколко месеца - намали цените и акциза на алкохола под предлог че 'руснаците имали нужда да отпуснат колана малко' точно преди няколко месеца го направи, иначе за храната не му пука и не иска да внася но виж алкохол става

Ми ходи да повръщаш. Що си се захванал с руснаците? Те въобще не се интересуват от теб.

плаши с танкове и помисли защо - май много им дойде ембаргото, къде отиде рублата след това проклето ембарго, а и не могат руски велможи да отидат в проклетия Запад да си папат паричките там като хората - не ги пускат като прокаени.

Та къде отиде рублата казваш? Я пресметни, за една година на коя валута стойността е паднала повече - на еврото или на рублата? Ще останеш много изненадан!

хахаха Ти пак ли за другаря рубла ще обясняваш какъв могъщ бил.. :) Взимай си рублите и не ги мисли тия с евро. :)

не разбрах как ти се свиди соблственото ти дупе - като поддържаш този който го заплашва с танкове. И да те светна - ако нямаше НАТО щяха много да са под руски ботуш - не само Крим, а цяла Украйна, а ние на първо място.

Рогозин е напълно прав. Но преди руските танкове да стигнат границата на ЕС, ракетите вече ще са полетели...

видиотени от алкохола руснаци, и бъллгари, които ни плашат с атомни бомби, ама те ще падат избирателно само на главите на останалия свят, като Русия, Сев.Корея и разните там африкански племена останат непокътнати, дори и от облака. То водката както и райкийката не прощава.

В главите на тези олигофрени няма такива свързани мисли, каквито им разгръщаш. Те реагират с единствен нерв: бой; бомба; танк; война. И понеже резонира с уродливия глас в тях, пригласят.

Такива шегички са като на голо дупе. Хитлер и Сталин се шегуваха така и подпалиха света, изроди червени.

Като не сте заплаха ,защо окупирахте Източна Украйна и Крим ???

Украинците най-добре знаят че на русите танкове и БТР-и визи не им трябват. И на "отпускарите" от СПЕЦНАЗ визи не им трябват. И на агентите на КГБ (или като се нарича там сега) визи не им трябват. Но др. Рогозин, той и др. Сталин е мислил така. Изведнаж е осигурил безавизов режим за съветските танкове в Полша през 1939. Точно както и др. Хитлер. После по същия начин е "освободил" от визите Латвия, Литва, Естония. След няколко месеца се е опитал да "освобождава" и Финландия, ама тъпите финландци не разбират що е то безвизов режим с Русия и има ли той почва във Финландия". Та се наложило война да водят за установяване на безвизов режим на съветскте танкове. И Румъния се е "израдвала" на безаивзовия режим и на съветските танкове през 1940 като са й взели Молдова и Буовина. Пак чичко Сталин. И товадокато чичко Хитлер установява безвизиов режим в Европа - Ноевегия, Белгия, Холандия, дания, Франция и с кого ли още не.. Е, чичо Хитлер с еоказа много мръсна гад. А др. Сталин чист като изворна вода. Да,ама.... Пак започна да налага безвизов режим за танковете. През 1948 в ГДР, Чехословакия и Полша през 1956 в Унгария, през 1968 в Чехословакия, през 1979 в Афганистан. А у нас от 1944 си има перманентен безвизов режим за съветския аскер благодарение на родните комундета. Такива шегички на уж отговорни съветси другари самко казано неумесни. А ако някой е тръгнал да плаши някого, нека не забравя кой му стои отзад. Щото Китай отдавна има някакви планове за Сибир....

Във връзка с това, което си написал стои въпросът, Защо нациска Германия напада СССР на 22 юни 1941г? В мрежата има много интересни материали.

Първо,не напада т.нар. ссср щото такова нещо просто не съществува.(ссср това е съветска русия плюс окупираните от нея други държави-термина е плод на болния мозък на един наследствен сифилистик-улянов) Той напада НЕ русия а СЪВЕТСКА русия, с цел унищожаването на комунистическата каста в русия.Русия не може да бъде унищожена а и няма за какво,докато унищожаването на споменатата каста е задължително.ЗА да има живот на земята.

Щото който удря пръв удря два пъти, а Сталин е стоварил 10 пъти повече танкове и самолети и 3 пъти повече войска на границата и се е готвел да махне визите и за Германия. Хитлер е нямал друг избор освен да удари пръв и да поизравни шансовете, дори и с риска Англия да го бомби в гръб.

Колегите по-долу са го обяснили много добре. Аз само ще си позволя да допълня още нещо. Какво е съотношението на силите? СССР е разположил 22,500 танка срещу 4800 немски танкове и САУ (танковете са около 3800). Със самолетите положението е одобно. Само ри хората ма приблизително равенство. Но без отчитане на мобилизационните възможности на СССР, които са 3 пътипо-големи от тези на Германия. Съветската армия е разположена в конфигурация за настъпление (за какво са то 22500 танка в отбрана?). И това е основната причина за първоначалния разгром. Всичи знаем какво се е случило сИзточна Европа в 1945 - 45 годин съветско робство. Я да помислим какво би се случило с ЦЯЛА Европа ако СССР бе нападнал Германия. Към онзи момент Германия владее цяла Европа (с малки изключения). Нали си представяте след пробива на немския фронт каво се случва когато 22500 танка са юрнат на Запад като стоманена лавина. Нито има какво да ги спре нито кой. Това се е случило и през 1945, само че тогава е имало англо-американски войски. А през1941 е нямало. Та май Европа трябв ада е благодарна на Хитлер че не е допуснал съветските пълчища по-назапад отБерлин. Щото както с еказва в един виц: "как влиза в чужд дом немския войник? - Отговор - катопочука най-учтиво". А как влиза в чужд дом съветския войник? Отговор - с вратата с ритник". Навсякъде където е имало и немски и съветски войски могат да потвърдят че е така. И съвсем не е случайно че паметникът на съветската армия във Виена неофициално се нарича "Паметник на неизвестния мародер и изнасилвач"

Еврогейците пищят ма не мислят като въвеждат санкци сега усетиха каквое.... Като почнат да падат атомни бмби геьовете ще разберат че с Москва майтап не бива ма ще е късно...

Преди да почнат да падат, трябва първо да литнат! А състоянието на руската аеро- и космическа промишленост в момента е превъзходно, както се вижда от поредицата грандиозни провали!

Това не е шега, а заплаха, тъй като е изразена от отгорен фактор формиращ руската политика. А и едва ли има някой, кото да обори тезата му, че танковете не с нуждаят от визи.

ТАНКОВЕ ЛИ? СЕГА ДА НЕ ВИ Е 1944Г.?!! СПОМНЕТИ СИ ГЕН. КОЛЕВ И ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ТУТРАКАН. Времето на руските танкове, карани от озверели, пияни танкисти мина, товариш Рогозкин.

питам аз, като американците били толкова прости, Обама бил бледа сянка на Путин, е то не всеки може да е международно ченге, четяща нация - ако на пиенето му викаш четене - може.Та ако сте най-най защо рублата се намира толкова ниско и ако нямахте газ, кво щяхте да продавате, за да ядете?

заплашва с танкове - комунисти. Преди с танкове заплашваха, а и тъпчеха протестиращите, недоволните от руския ботуш - по-възрастните си спомнят танковете в Унгария, Чехия. А и наши войници бяха избивани в тази агресия.Няма да ви посрещнем с китки. Членове сме на НАТО - фукня смрадлива. НЕКА ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ - иска се дупе за това.

Виж ся "натовец"ако твойто дупе не ти е мило,мойто ми се свиди.А ти си мечтай за някой черен африкански мукар,поне мечтите за натовски К.Р са безплатни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако трябва да избираш пред това да загубиш задника си или да да имаш задник но ДА ЖИВЕЕШ ПО ПРАВИЛАТА НА РУСИЯ,кое избираш?А това че ако русия не бъде спряна,времето на нейното гостуване тук наближава.

Какво, като сме членове на НАТО? Знаеш ли, кои воюват в американската армия? Порториканци и доминиканци, на които са обещали, че няма да екстрадират семействата им от САЩ. Родените в щатите в най-добрия случай могат да се съгласят да станат оператори на безпилотен самолет. А от ЕС войници, които ще отидат там където се стреля по тях може да намериш само сред поляците. Но и те ще воюват само до първия куршум свирнал край ушите им.

аз мотористи не видях в Германия, че танкове ли? :)))) ко стана със мастиите дето бяха тръгнали на мотори?

buRgbuRg1

:) Тая Рогозка много шегаджийка , и носела на шега , като женка си и дочерката си ! :)

То за съжаление и за дроновете няма...