Коментари - Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас | Днес.dir.bg

Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас

Германия, Франция, Русия и Украйна постигнаха съгласие за незабавни мерки в украинския конфликт, съобщи късно снощи германското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас | Днес.dir.bg

Коментари

ПОСЛЕДНАТА ДУМА ЩЕ Е НА РУСИЯ ЗА У КРАЯ!!!НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ АГРЕСОРИ ОТ ЗАПАДНАЛАТА ЧАСТ НА СВЕТА!!!У КРАЯ ЩЕ Е ВИНАГИ НЕОТМЕННА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!!

Решението е пълна денацификация на бивша Украйна! А който се противопостави с оръжие или по друг начин - утилизация по сирийския пример!

Американците хвърлиха 5 млрд.долари. Обучаваха в Полша и Латвия бандеровците и извършиха въоръжен преврат. Новите престъпници забраниха руския език и народа в богатия изток скочи. Въшльовците от Галичина тръгнаха на война, за да крадат богатия изток. но трактористи и миньори ги направиха на таратор. Спасиха се чрез Минск.Русия укрепва и САЩ правят всичко възможно да я върнат назад и да я направят послушното куче, наречено Елцинова Русия.Няма да стане. Руснаците не са роби като нас българите и са го доказали.

Напълно подкрепям, така е!

Проблема има елементарно решение: разполагане на сини каски по границата между Русия и Украйна м размирните райони и между украинската армия и формированията на Донбас и Луганск. Тогава ще се разбере кой на кого помага, било с хора, било с оръжия и едва тогава да се прилагат Минските споразумения.

ООН категорчно отказа, а и там има има наблюдатели на ОССЕ, така че отдавна се знае кой кого подкрепя и кой не спазва договорките...

Украйна е вътрешен проблем на Русия.

За бивша Украйна има три варианта: 1. Минск-който не решава проблемите, а просто ги отлага за по-нататък 2.Малорусия - към която ще се присъединят все повече области от бивша Украйна и която ще се обедини с РФ на по-късен етап и обособяване на див запад в Европа-Галиция 3. Пълен разпад и тотална деградация Засега не е ясно кой вариант ще се наложи като водещ. Наблюдават се елементи и на трите.

Не се занимавайте с глупости. Или обявете война с американското оръжие(и тогава няма да получите и троха от МВФ). Или изпълнявайте Минските договори - изменете конституцията и дайте автономия на Донбас в рамките на Украйна. Трета опция като единна държава нямате.

Имат!!! Изчакват десетена години още, да се разпадне източният им съсед и отцепниците сами ще се върнат в Украйна!!!

Украйна и Русия нямат определена граница.

Киев ни разправя лакардии, че на изток воюва с руснаците, въпреки че цели три години не може да представи доказателства за присъствието на руски войски там. В същото време Киев категорично отказва да воюва в Крим, където със сигурност са руските военни!?!? Усещате ли как се опитват да ви манипулират от 3 години????

Тези "големи бизнесмени" какво се страхуват от клас прослужено време. На пример на заплата от 700 лв. Чистото увеличение от клас е 4 лв на година. Стават смешни! върху този клас също се начисляват осигуровки! Просто безмислено е тяхното роптаене! За пореден път се вижда че господа паралийте не мислят за работниците си. Заради тива като такива бизнесмени нивото на експроатация расте. А тези господа не мислят, че като увеличават екплоатацията, сами те режат клона на който седят! В един момен няма кой да им работи. И от лакомията си сами си копаят гроба. нивото на производствените отношения в страната са като през средата на 19 век, а след това какво идва. тези господа живеят само за днешния ден. Те не мислят за утре и за в бъдеще, че са зависими от работниците и служителите си!

Къде е тук Донбас? Я пак и по-конкретно.

За киевската хунта войната, която разпали на югоизток срещу собственото си население е единственото средство за оцеляване и обяснение за всички негативи, които Украйна инкасира след преврата, сегашните и бъдещите такива...

В момента на териториите на източна Украйна се провежда антитерористична операция и военнитие имат силно ограничени правомощия за пълномащабни действия. Ако се въведе военно положения армията ще има възможност да изпълнява пълноценно функциите си - да осигурява териториалната цялост на държавата( ако е боеспособна разбира се, за българската съм сигурен, че в момента не ще може да го направи).

Щото украинците хич не искат да стрелят по роднините си в Донбас.

Каквото искам да кажа съм го написал и то пределно ясно. Това, което ти се опитваш да внушиш е че ако например на Кърджалийско или Разградско им се прииска автономия техните братя от Пловдивско и Ямболско на драго сърце трябва да им позволят после да се присъединят към Турция например или Гърция.

Дърят се "децата на Сорос". Първо, Сорос и Америка за България "реформираха" образованието и най-вече историята, сега се дърлят и за т.н съдебна рИформа . . . . а сега . . . колкото и да не си го признават, но след Крим идва още един подарък за Путин . . . . а тихо и кротко едни избори да бяха провели, без да палят в Одеса и Крим, досега отдавна да сме забравили, но . . . .т.че вероятно и Меркел, и Макрон ще гледат да пробутат Путин да храни 32 млн украинци, иначе всичко ще отиде да работи в Полша и Германия . . .

Украйна е затънала в корупция и хаос,на самите украинци им е отдавна писнало и им е все едно за тези територии.Никой не иска да воюва ,затворите им са пълни с дезертьори.А когато нямаш подкрепата на народа,не можеш да победиш.Тези области никога вече няма да бъдат украински.За добро или зло, това не знам.

Поредната простотия на Путин за да ,,го видят''!Заради Украйна,Крим,сваленият самолет и войната в Сирия Русия ще става все по зле,а санкциите срещу нейното ръководство все по тежки!

Усещате ли как след САР за Путин идва реда и на бивша Украйна?

Не, защото Украйна не е лъжица за малката му милиционерска уста.

НЕ Е ИМАЛО,НЯМА И НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,НАРЕЧЕНА УКРАЙНА!!!

Така е . Политически ветропоказател е. Малко като го сплашат или му дойде на баир и кляка. Обръща меките части.

И като така, дали е върне Донбас на Украйна и ще си посипе ли главата с пепел? А няма ли да се оттегли в манастир? Ей, това, Соросоидите, хептен се размечтахте... От гфорещините ще да е...

Държава Украйна в истинския смисъл никога не е съществувала. Това е географско понятие в полския език, придобило някакъв политически смисъл едва преди 100-на г. Векове наред този регион е част от титлата на руските царе като Малорусия, така че инициативата на Донецк има пълно историческо основание.

И с това се е съгласила дори РФ и подписала документи в потвърждаващи това. Ние не живеем в миналото и пропагандните исторически измислици, а сега. Сега русия се е съгласила да има държава Украйна. Тук няма място за никакъв ревизионизъм и реваншизъм. Те са присъщи на фашисти и нацисти.

kerelov@poshta.net

Най-вече на комунисти....

А сега на територията на бивша Украйна държава няма...

Путин онзи ден се звереше за Лугандония и се заканваше на запада и Украйна. След 2 часа разговор си обърна четирибуквието и се съгласи с каквото му кажат. Ей това е политик и мъж.

Сили на ООН на границата с Русия не знам, но между украинските военни и Донбас - да.

Не забавно изтегляне на руските агресори от Украйна ,това е решението или тотални санкции на русия и огромна военна помощ за Украйна.

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

За тия мерки се говори от години, но фашистите от Киев отказват да ги спазват! И сега когато получиха още 20 трупа квичат на умряло, а с тях квичи и западът, който ги поддържа...

Руските подлоги са толкова заслепени в поддръжката си за руските фашисти, че няма биха приели и създаване на Малотурция на нашите земи. Боклуци а не българи!

Троле, прочети и чак тогава пиши. Фашисти е имало на много мекта, но в Русия не. В Украйна - да и те са воювали на страната на Вермахта срещу Червената армия. Включително кримските татари, които дори подариха бял кон на Хитлер, а сега реват на умряло.

Какво се седнал да се занимаваш с един боклук

В момента има авторитарен режим в Русия с елементи на нацизъм. Фашисти е имало на едно място - Италия. Дори и другарят Желев успя да докаже това, че разлика между фашизъм и комунизъм няма. Комунизма временно отрови много страни.

Кримските тараи посрещнаха Хитлер клато освободител, защото Сталин ги изгони от родните им места и ги натири из цял Сибир. Засели на тяхно място руснаци. Затова не го обичат татарите.

Кримските татари и тези в Запорожието са предавали на хитлеристите руснаците живещи в тези райони.Били са в бандата на фашагите и що руснак е избит с тяхна"помощ" Затова след войната Сталин ги е "наградил с разходка в Сибир", а е трябвало да ги разстреля . Това е и мотива на песента,спечелила Евровизия, че на украинците фашисти им било мъчно за татарите предатели.

Правилно са постъпили татарите, но мащабът е бил малък. При първа възможност ще поправят мащаба.

Подмяната на кримските татари с руснаци е започнала още през 1937-ма година. Завършека е през 1944-та, когато за 3 дни са изгонени от родните им места почти 200 000 души.

Прогресивното човечество просто не може да остави младата украинска демокрация срещу грозното лице на тероризма,разпространяващ се като зараза чрез руският език още от най ранна възраст.

ти си толкова демократ, колкото майка ти е почтена жена.

Дай определение за тероризъм!

докато европа не скръцне на шоколадчето нищо няма да стане! Поредното "раздалечаване" на топовете!

"Над 20 украински военни бяха убити през последния месец в източна Украйна" ами ако шоколадения бос не ги пращаше да стрелят по донбас щяха да са си живи и здрави при семеиствата си .

Да де но ни един от Майданци в правителствното не праща сина си на първа линия на фронта а пращат пушечно месо !Надали ще спре конфликта след като някои искат да правят Велика Хазария !!!Ма и те не пращят синовете си на фронта !!!

Коментари - Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас | Днес.dir.bg

Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас

Германия, Франция, Русия и Украйна постигнаха съгласие за незабавни мерки в украинския конфликт, съобщи късно снощи германското правителство.

Обратно в новината

Коментари - Нормандската четворка обяви незабавни мерки в Донбас | Днес.dir.bg

Коментари

ПОСЛЕДНАТА ДУМА ЩЕ Е НА РУСИЯ ЗА У КРАЯ!!!НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСНАТИ АГРЕСОРИ ОТ ЗАПАДНАЛАТА ЧАСТ НА СВЕТА!!!У КРАЯ ЩЕ Е ВИНАГИ НЕОТМЕННА ЧАСТ ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ!!!

Решението е пълна денацификация на бивша Украйна! А който се противопостави с оръжие или по друг начин - утилизация по сирийския пример!

Американците хвърлиха 5 млрд.долари. Обучаваха в Полша и Латвия бандеровците и извършиха въоръжен преврат. Новите престъпници забраниха руския език и народа в богатия изток скочи. Въшльовците от Галичина тръгнаха на война, за да крадат богатия изток. но трактористи и миньори ги направиха на таратор. Спасиха се чрез Минск.Русия укрепва и САЩ правят всичко възможно да я върнат назад и да я направят послушното куче, наречено Елцинова Русия.Няма да стане. Руснаците не са роби като нас българите и са го доказали.

Напълно подкрепям, така е!

Проблема има елементарно решение: разполагане на сини каски по границата между Русия и Украйна м размирните райони и между украинската армия и формированията на Донбас и Луганск. Тогава ще се разбере кой на кого помага, било с хора, било с оръжия и едва тогава да се прилагат Минските споразумения.

ООН категорчно отказа, а и там има има наблюдатели на ОССЕ, така че отдавна се знае кой кого подкрепя и кой не спазва договорките...

Украйна е вътрешен проблем на Русия.

За бивша Украйна има три варианта: 1. Минск-който не решава проблемите, а просто ги отлага за по-нататък 2.Малорусия - към която ще се присъединят все повече области от бивша Украйна и която ще се обедини с РФ на по-късен етап и обособяване на див запад в Европа-Галиция 3. Пълен разпад и тотална деградация Засега не е ясно кой вариант ще се наложи като водещ. Наблюдават се елементи и на трите.

Не се занимавайте с глупости. Или обявете война с американското оръжие(и тогава няма да получите и троха от МВФ). Или изпълнявайте Минските договори - изменете конституцията и дайте автономия на Донбас в рамките на Украйна. Трета опция като единна държава нямате.

Имат!!! Изчакват десетена години още, да се разпадне източният им съсед и отцепниците сами ще се върнат в Украйна!!!

Украйна и Русия нямат определена граница.

Киев ни разправя лакардии, че на изток воюва с руснаците, въпреки че цели три години не може да представи доказателства за присъствието на руски войски там. В същото време Киев категорично отказва да воюва в Крим, където със сигурност са руските военни!?!? Усещате ли как се опитват да ви манипулират от 3 години????

Тези "големи бизнесмени" какво се страхуват от клас прослужено време. На пример на заплата от 700 лв. Чистото увеличение от клас е 4 лв на година. Стават смешни! върху този клас също се начисляват осигуровки! Просто безмислено е тяхното роптаене! За пореден път се вижда че господа паралийте не мислят за работниците си. Заради тива като такива бизнесмени нивото на експроатация расте. А тези господа не мислят, че като увеличават екплоатацията, сами те режат клона на който седят! В един момен няма кой да им работи. И от лакомията си сами си копаят гроба. нивото на производствените отношения в страната са като през средата на 19 век, а след това какво идва. тези господа живеят само за днешния ден. Те не мислят за утре и за в бъдеще, че са зависими от работниците и служителите си!

Къде е тук Донбас? Я пак и по-конкретно.

За киевската хунта войната, която разпали на югоизток срещу собственото си население е единственото средство за оцеляване и обяснение за всички негативи, които Украйна инкасира след преврата, сегашните и бъдещите такива...

В момента на териториите на източна Украйна се провежда антитерористична операция и военнитие имат силно ограничени правомощия за пълномащабни действия. Ако се въведе военно положения армията ще има възможност да изпълнява пълноценно функциите си - да осигурява териториалната цялост на държавата( ако е боеспособна разбира се, за българската съм сигурен, че в момента не ще може да го направи).

Щото украинците хич не искат да стрелят по роднините си в Донбас.

Каквото искам да кажа съм го написал и то пределно ясно. Това, което ти се опитваш да внушиш е че ако например на Кърджалийско или Разградско им се прииска автономия техните братя от Пловдивско и Ямболско на драго сърце трябва да им позволят после да се присъединят към Турция например или Гърция.

Дърят се "децата на Сорос". Първо, Сорос и Америка за България "реформираха" образованието и най-вече историята, сега се дърлят и за т.н съдебна рИформа . . . . а сега . . . колкото и да не си го признават, но след Крим идва още един подарък за Путин . . . . а тихо и кротко едни избори да бяха провели, без да палят в Одеса и Крим, досега отдавна да сме забравили, но . . . .т.че вероятно и Меркел, и Макрон ще гледат да пробутат Путин да храни 32 млн украинци, иначе всичко ще отиде да работи в Полша и Германия . . .

Украйна е затънала в корупция и хаос,на самите украинци им е отдавна писнало и им е все едно за тези територии.Никой не иска да воюва ,затворите им са пълни с дезертьори.А когато нямаш подкрепата на народа,не можеш да победиш.Тези области никога вече няма да бъдат украински.За добро или зло, това не знам.

Поредната простотия на Путин за да ,,го видят''!Заради Украйна,Крим,сваленият самолет и войната в Сирия Русия ще става все по зле,а санкциите срещу нейното ръководство все по тежки!

Усещате ли как след САР за Путин идва реда и на бивша Украйна?

Не, защото Украйна не е лъжица за малката му милиционерска уста.

НЕ Е ИМАЛО,НЯМА И НЯМА ДА ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА,НАРЕЧЕНА УКРАЙНА!!!

Така е . Политически ветропоказател е. Малко като го сплашат или му дойде на баир и кляка. Обръща меките части.

И като така, дали е върне Донбас на Украйна и ще си посипе ли главата с пепел? А няма ли да се оттегли в манастир? Ей, това, Соросоидите, хептен се размечтахте... От гфорещините ще да е...

Държава Украйна в истинския смисъл никога не е съществувала. Това е географско понятие в полския език, придобило някакъв политически смисъл едва преди 100-на г. Векове наред този регион е част от титлата на руските царе като Малорусия, така че инициативата на Донецк има пълно историческо основание.

И с това се е съгласила дори РФ и подписала документи в потвърждаващи това. Ние не живеем в миналото и пропагандните исторически измислици, а сега. Сега русия се е съгласила да има държава Украйна. Тук няма място за никакъв ревизионизъм и реваншизъм. Те са присъщи на фашисти и нацисти.

kerelov@poshta.net

Най-вече на комунисти....

А сега на територията на бивша Украйна държава няма...

Путин онзи ден се звереше за Лугандония и се заканваше на запада и Украйна. След 2 часа разговор си обърна четирибуквието и се съгласи с каквото му кажат. Ей това е политик и мъж.

Сили на ООН на границата с Русия не знам, но между украинските военни и Донбас - да.

Не забавно изтегляне на руските агресори от Украйна ,това е решението или тотални санкции на русия и огромна военна помощ за Украйна.

Защо няма санкции срещу фашистката хунта в Куев? Отговорна за хилядите избити от нея украинци! Да припомним, че преди 3 години, на 2-ри Май 2014, в Профсъюзния дом в Одеса, бяха застреляни, изнасилени, бити до смърт, изгорени, разчекнати и т.н. над 50 мирни украински граждани. От убийците на Пороченко!

За тия мерки се говори от години, но фашистите от Киев отказват да ги спазват! И сега когато получиха още 20 трупа квичат на умряло, а с тях квичи и западът, който ги поддържа...

Руските подлоги са толкова заслепени в поддръжката си за руските фашисти, че няма биха приели и създаване на Малотурция на нашите земи. Боклуци а не българи!

Троле, прочети и чак тогава пиши. Фашисти е имало на много мекта, но в Русия не. В Украйна - да и те са воювали на страната на Вермахта срещу Червената армия. Включително кримските татари, които дори подариха бял кон на Хитлер, а сега реват на умряло.

Какво се седнал да се занимаваш с един боклук

В момента има авторитарен режим в Русия с елементи на нацизъм. Фашисти е имало на едно място - Италия. Дори и другарят Желев успя да докаже това, че разлика между фашизъм и комунизъм няма. Комунизма временно отрови много страни.

Кримските тараи посрещнаха Хитлер клато освободител, защото Сталин ги изгони от родните им места и ги натири из цял Сибир. Засели на тяхно място руснаци. Затова не го обичат татарите.

Кримските татари и тези в Запорожието са предавали на хитлеристите руснаците живещи в тези райони.Били са в бандата на фашагите и що руснак е избит с тяхна"помощ" Затова след войната Сталин ги е "наградил с разходка в Сибир", а е трябвало да ги разстреля . Това е и мотива на песента,спечелила Евровизия, че на украинците фашисти им било мъчно за татарите предатели.

Правилно са постъпили татарите, но мащабът е бил малък. При първа възможност ще поправят мащаба.

Подмяната на кримските татари с руснаци е започнала още през 1937-ма година. Завършека е през 1944-та, когато за 3 дни са изгонени от родните им места почти 200 000 души.

Прогресивното човечество просто не може да остави младата украинска демокрация срещу грозното лице на тероризма,разпространяващ се като зараза чрез руският език още от най ранна възраст.

ти си толкова демократ, колкото майка ти е почтена жена.

Дай определение за тероризъм!

докато европа не скръцне на шоколадчето нищо няма да стане! Поредното "раздалечаване" на топовете!

"Над 20 украински военни бяха убити през последния месец в източна Украйна" ами ако шоколадения бос не ги пращаше да стрелят по донбас щяха да са си живи и здрави при семеиствата си .

Да де но ни един от Майданци в правителствното не праща сина си на първа линия на фронта а пращат пушечно месо !Надали ще спре конфликта след като някои искат да правят Велика Хазария !!!Ма и те не пращят синовете си на фронта !!!