Украински депутати се сбиха заради руския език

Най-малко един украински депутат бе откаран в болница след сблъсъци във Върховната рада между десетки представители на управляващите и на опозицията заради оспорван законопроект за статута на руския език в Украйна, предаде Франс прес, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Украински депутати се сбиха заради руския език | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаеми Пишманчо. Преди да ми правиш забележки, вземи се консултирай с някой, знаещ езика Български. Първото ми изречение не е въпросително, а УТВЪРДИТЕЛНО, ако не си забелязал. Запетайките са си точно намясто, а чувството за хумор не се измерва с неправилното изписване на някои думи (например, вместо овца да напишеш увсъ). Това не звучи хумористично, а ПРОСТАШКО, ако не си забелязал. А колко сложни изречения мога да пиша си е точно мой проблем. Във всеки случай никога не допускам граматични и правописни грешки, нито случайно, нито нарочно. Познай защо.

Не е ли редно, преди да ПУБЛИКУВАШ нещо, първо да се научиш да пишеш. Потърси в речника как се пише СЪВЕТСКИ, а ако не го намериш, по-добре пиши РУСКИ. Иначе на всички им става ясно колко ти е умствения багаж.... Поздрави от СъвеЦкия Съюз (бивша Русия).

Мръсни комунисти...станишевци такива