Коментари - Ожесточени сражения се водят в Славянск, има убити | dnes.dir.bg
назад

Ожесточени сражения се водят в Славянск, има убити

Украинският вътрешен министър Арсен Аваков съобщи, че в Славянск се водят ожесточени сражения, има загинали и десетки ранени.

Обратно в новината

Коментари - Ожесточени сражения се водят в Славянск, има убити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинската армия от 1 месец все освобождават....освобождават и кво са освободили.

натирете всички руснаци в сибир !

Я прочетете откога Украина е държава на тоз свят. Запознайте се с историята и и после драскайте. И се замислете кой в това време създава насилие, подплава черги и се вре винаги там дето не го викат. откога е насилието по света. Защо. Създава ли го някой или то си е даденост като въздуха и водата!? Който бива прост, става мост.

не разбирам как може някой, който е сложен временно да изпълнява някаква функция, може да изпраща танкове и да стреля на месо по сънародниците си? такъв човек трябва да бъде съден в Хага. в световната история няма държава, която да е спечелила партизанска война. всички се провалят в това начинание - щатите във Виетнам, Русия в Афганистан...

имитация на воина. украинците знаят че ще загубят. и всеки знае това. води се някаква воина. накрая пристигат зелени човечета и до там. краи на воината. няма убити,няма ранени. има само изчезнали.

Личи си, че войските на турчинов действат изключително професионално: Сутрин за физзарядка превземат телевизионната кула на Славянск. След закуска се заемат сериозно с работа и превзвмат града. След обяда пишат изявления колко са добри в извършеното. И длед вечеря оставят работното си място в прилежен вид и се тазотиват по домове и казарми да спят. На сутринта... същия дневен ред... Какво да се прави... професията им е такава... За това и действат професионално...

lucius

Така е защото военизираните идиоти, каквито има във всяка армия, са с ограничени възможности. Предполагам Вие, ако имахте възможност, щяхте да сте сринали градовете до основи...

BЪPKOЛAKЪT

Не виждам защо би било необходимо да сривам или чупя, нещо което бих искал да имам... Съществуват си цели трактати за тактиките относно как и в какви условия се превзема град... за предпочитане непокътнат... Турчиновци обаче прилагат явно своя принос към този колосален труд добавяйки нова тактика: Скучно монотонно шляене в околността, докато нападнатите забравят, че са нападнати и приемат нападателите като част от пейзажа...

Само се чудя, как американците ще убедят украинците да си купят оръжие от тях. При положение че Украйна е задръстена с руско оръжие. :) Май ще стане същото като в Сирия. И двете страни се бият с руско оръжие, но едната пратка е доставена от САЩ. :)

Какво ? ... Защо ? И ! - Кога-Къде-И-Как ккказвате ?

order

НАТО няма ли да се намеси в Украйна, да бомбандира Киев, както направи в Югославия, Либия и на много други места? Или нещо май стандартите са двойни,...... изроди!!!! ИЗБИВАНЕТО НА СОБСТВЕНИЯТ НАРОД ... Е ЧИСТА ПРОБА ГЕНОЦИД!!!! Дори Янукович не изкара армията срещу народа си, но Турчинов го задмина и скоро ще настанат интересни времена. Ония дето опожариха Киев избиха сумати невинни граждани и превзеха властта с преврат били патриоти, а тия сепаратисти, окупатори и терористи???? В скоро време ша има народен съд за американоподлоговите ТЕРОРИСТИ дет скачат на народа!!! Никой МАСОВ УБИЕЦ не е прокопсал кат е убивал народа си!!!

а сутринта тимошенко призовава за война срещу руснаците.ето ги истинските агресори-звездите от майдан.

Кви агресори в собствената си страна? Путин реабилитира и възроди фашизма! Националните предатели в Украйна развяват руско-фашистки знамена! Някой може ли да си представи, кво шъ направи Путлер, ако на протестите в Москва, протестиращите тръгнат с развяти знамена на САЩ?

BЪPKOЛAKЪT

Те в Москва вече се вяха бойни нацистки знамена на път към кладата в подножието на Кремъл. И вражески войници маршируваха по улиците и, на път към сибирските лагери...

svetoslav11111@abv.bg

вън от темата-аз не знам защо вие,т.нар.елитни някакви си,мислите че като пишете постотии като например:кви,кво,шъ,ся,тва.......,изглеждате какви??интересни?оригинални?забавни?интелигентни?.....нито едно от тези не сте.

така.докато не са плъзнали луди русофоби-Славянск издържа,а атаката срещу Донецк е спряна още преди да стигне града в Семьоновка от опълчението!

Значи аериканската преса не знае какко колко и как са убити НО НЕ ИЗГОРЕЛИ ПОВЕЧЕ ОТ150 ЧОВЕКА При пожар това голямо здание с толкова прозорци от дим не могът да умрат !!! Аз съм строителен инжер и криво ляво знам че товане възможно ХОРАТА са заливали със смес от маш масло и бензин заливали горната част и ръцете на труповете са горели така че не може да се познае какъв пол е трупа(а долната част от талията) без никав след на пожар други са резали с мачети трети пребити с арматура и кози крак има застеляни и даже изнасилвани!!! И това и не знае ОБАМА!!!! а аз знам а сега де и не съм ОБАМА!!! КЪМ ДИРА БЛАГОДАРЯ

"Според вътрешното министерство на Украйна бунтовниците си служат с населението като с "щит" и подпалили къщи, при което има жертви." Има мръсен номер, който руските (и чеченски) десантчици да не са погодили ? Техен снайперист е убил момиче, сапьорите им минирали мост (пехотните мини са м/у-народно забранени!), с/у хеликоптери използват ракети З/В, стреляйки в "дуплет", за да елиминират топлинния капан (сп.м-р Аваков)! Въпреки това скоро ще бъдат заловени в капана Славянск и- съдени !

Извинявам се за двукратното съобщение.

Тея дори уважение към мъртвите нямат:youtube. com/watch?v=rQUU3DncJFk

Денят на страшният съд идва! Дали ще е сега или след някоя година не знам но идва! Хамериканската нацистка сган съвсем изперка!

ОТВРАТИТЕЛНО БЕЗЧУВСТВЕНО ГНУСНО ЛИЦЕМЕРИЕ ОТ СТРАНА НА САЩ Вашингтон. Американският държавен департамент смята, че сблъсъците в Одеса са започнати от проруските сили, предаде РИА Новости. Това е започнало понеже проруските сили и сепаратистите са атакували демонстранти. Не казвам, че това е основание да се горят живи хора, но има значение кой е започнал конфликта, ако искаме да предотвратим такива събития в бъдеще, заяви говорителят на департамента Мари Харф.

дам. и елитните протестаджии точно това декламират.даже тази сутрин мярнах един от тях по бтв,точно същите безумия плещеше,но доста го затапиха.накрая гледаше като съсел,на какъвто прилича и без това-хасанчо генов....

на 9.05 ден на победата жте превзема до варна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кървавата баня е в резултат на руската експанзия и имперска политика. Не може мирни граждани да водят воина с тежка артилерия срешту законното правителство. Руската империя сама смаза чеченците и унищтожи грозни и жителите му. Как е възможно руснаците да са толкова двулични и арогантни. Позор, анатема за тези безбожници, агенти на кгб!

Затова сега чеченците ще се бият в украйна, защитавайки руснаците :)

Що не си потърсиш в гуглето - "ТИМОШЕНКО в Одессе, дает распоряжение напаст на 9 мая на ветеранов войны". И да видиш видеото с разширение UK, а не RU... Да чеуш малко украинска реч, в която се казва "Да ги нападнем и след това да обвиним Русия в ПРОВОКАЦИЯ"!! ОТ ВИДНА УКРАИНКА - ДЕМОКРАТКА. А и нещо за 2004 година в Донбас, Крим и Одеса, заповядано от нея и изпълнено от бандеровци и СС "Галичината" ти е нужно малко да си прочетеш... Тогава УКРАЙНА СИ БЕ ЦЕЛИЧКА!!!

Pesh0

По-рано изпълняващият длъжността президент Олександър Турчинов призна, че жителите в Донецка и Луганска област подкрепят сепаратистите, което усложнява провеждането на силови операции там.

Като ти гледам правописа и се питам. : Колко ли такива неграмотници имаме в нашата мила родина? Където е модерно да си пишете на чужд език по форумите та чак вече не знаете как се пише Щ или Й.

dsco@

Царете на двуличието са по на запад, a ти си странна, анонимна птица, която използва сложни думи като експанзия и имперска, но пишеш воИна и унищТожи, не еба..ш и главните букви. И аз съм неграмотен, но има прости правила в българската граматика, които българите познават. Марш от форума Смит!

Преди шест месеца пищеше обратното за сирийските бунтовници, помниш ли!?

Преди шест месеца друга песен пееше за сирийските бунтовници и тяхната артилерия....

това е платен от запада провокатор

TMontana

Какво законно правителство бе еврогей,това,което дойде след майдана ли...?!

Комай държите да Не се Изказват Неща, Дир.бг... - Защо ?

Форума се бъгна хахаха айде по леглата :)))))

Цената на човешкия живот в България струва м/у 3 лв. и 20 000. Средно е около 300 до 500 лв. Това е крайно мизерно ниво от началото на прехода.

До 2030 г. ще са минали САЩ. Китай минава тази година САЩ. Духай супата с твоите американци

...спомни си за каво пееше Джим Морисън...точно за това мършаво американско правителство, корупцията и духовното падение...ама ти къде ще знаеш... В главата ти е била кока-кола, харлей и накаква въобръжаема"свобода". Няма страшно... Видьов ден ще дойде за всички ни...

има ли нещо по важно от човешкия живот в една цивилизация едва ли ------------------------------------- от тук трябва да се започне това е преоритета за решение

Има по-важно нещо от човешкия живот! Това нещо е как ще го изживееш! Затова хората помнят не тия, живели най-дълго, а тия, живели най-качествено, честно, благородно и тези, които са омразни на всички!

Срещата, Колега ! - Това Е А-то и А-то на Това, с което Сме Длъжни да Помогнем Ние ! Всички !! Заедно !!!

Има нещо, по-важно от човешкия живот! Това нещо е в това, как ще изживееш този живот, дали честно и благородни или в подлост и лицемерие! И човечеството помни само такива хора - майка Тереза и Хитлер, Муамар Кадафи и Владимир Путин. Мижитурките ги забравят.

Че сте ЗаПутин - бих предположил че И той-самият разбра.. - ама Наистина ли Сте И проХитлер, проКадафи ?!

Бих предположил че Вашето ЗаПутин - и той го разбра... ...ама Наистина ли сте И проХитлер И проКадафи ?!

Колкото искаш пред мониторчето...ние сме повече...нали ти казах...сложи и моето име в списъка на мразените от теб. Казвам се просто човек....хахаха

ьфганистан? Интересно,много, ама много интересно! Неграмотник да прави коментар.

струва ми се че към момента европа няма ход а в безходова ситуация трябва да има връщане към принципите все пак има си общочовешки принципи сметките назад парите назад на челно место човешкия живот това е няма друг изход от кашата

Срещата !

Общо човешки цености няма има само национални интереси!

В ЕВропа цари затишие, но ще последва буря. Ще видим какво ще стане на евроизборите, националистите може да спечелят и повече места от предвиденото. Европейските преси бавно, но с нежелание говорят за война. Меркел и Оланд и пр. държавни глави са се омълчали и въобще всеки се пита какво става. А става нещо страшно.

Във Франция - Вече Станаха, Колега !

*Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Докато хората са ходели на концерти на Джими Хендрикс и Doors, вероятно 90 процента от коментиращите тук руски гъзоблизци са се кълчели като обезумели шебеци на Разсветнали Яблани и Груши, Ой Катюша маленка мая...

Страшен мозък си уе хахахахаха

Докато ти си се кълчотил и ревал с телешки възторг на концертите на Джими Хендрикс и Doors (нищо против тях) мнооого други са ходили на концертите на музиката на Чайковски, на Рахманинов, Бърнстейн, на Коган, на Караян, на Васил Василев и т.н. бе кретеноиден и безмозъчен американогъзолизец!

Не знам, по моето време ходехме на Прешъс Уилсън и Емил Димитров, имахме лентови магнитофони и слушахме записи, направени от приятели в дискотеката (беше една в града ми). А от Катюша се интересъвам сега, на стари години ;) щото на западните сцени е пълно с педалчета, които не са ми симпатични! Но не си позволявам да обиждам тези, които ги харесват!

Кримчани до края на годината ще взимат средно по 1600 долара заплата, а ЕС трябва да ги е срам, че 7 години тласкат България на долу с непоносими правила и изисквания за българската икономика. Всичко това ще спре, когато политиците ни започнат да защитават националния ни интерес, който ни се полага по право. Да чакаме на ЕС и Русия да се сетят, няма да стане. Трябва агресивна политика, за да можем да си стъпим на краката. Пълна лъжа е ,че корупцията е виновна за лошите инвестиции в България. Нужни са ни национални приоритети дългосрочни като Южен поток и да се борим със зъби и нокти. Стига сме правили евала на всеки. Трябва силно гражданско общество, за да може да налага на политиците исканията на народа. Пак ще ни управляват тези боклуци, за това е необходимо българина да се събуди и да ги натиска с искания. Натиска на малкия и среден бизнес трябва да е най-голям, защото той е двигателя на икономиката. Трябва също така да се въведе 6 дневен работен ден и съкращаване на празниците. Какво е това всеки 3 ти ден от годината да е празник? Бизнеса губи много от това. Хората губят от това. Не нормалните практики трябва да бъдат премахнати. Както и нестандартните решения. Трябва да се следват дългосрочни политики в всеки един сектор на икономиката.

Сега нищо не зимат, щот не им работят банкоматите, нямат стоки от първа необходимост, дефицит, нямат вода, скубят си косите за малоумието си, щот се обрекоха на вечно робство и мизерия...

magit@abv.bg

Ще си говорим след 9 месеца пак. Първия етап от увеличение на доходите е факт с указ на Путин.

В момента не получават нищо, щото не им работят банкоматите, преизчисляват гривни/рубли, редят се на огромни опашки за стоки от първа необходимост и си скубят косите за огромния референдумски гаф, с който се обричат на вечна изолация и мизерия. А такива мръсни лъжливи копеленца като теб трябва да се екстрадират в любимата им мужикия.

magit@abv.bg

Не обиждай турчоле. Указите са подписани и първото увеличение на доходите е факт. До 9 месеца ще им е изравнен стандарта на живот. Банкомати се поставят лесно. Пример е България. Малко се запри

magit@abv.bg

Малко се запри тручоле. Първото увеличение на доходите е факт, а банкомати се поставят лесно. За пример е България. След 9 месеца пак ще си говорим

--> 'бизнесът' у Нас - на 'наште' ! ----> 'банките' - тоже !! -------> 'правителството' - хептен !! А ! - че И заплатите зер !, НО ! - Единствено-и-Само на 'наште' !!!

В Прибалтийските Републики т.н.георгиефски лентички са причислени към фашистката символика.

Нощта на дългите ножове Щурмоваците изиграват водеща роля в падането на Ваймарската република. Именно те се явяват основни сили на Бирения пуч през 1923 г. В началото на 1933 г. броя им нараства от 600,000 до 3 милиона души. Въоръжението им включва освен пистолети, и пушки и автомати. Лидер на СА еЕрнст Рьом. При завземането на властта от Хитлер, в неговите речи все по-често изказва мнение за края на революцията, което щурмоваците не одобряват и започват открито да критикуват новите ръководители на Германия, за новия курс на управление, като решенията им се стрували недостатъчно революционни. Под тяхно влияние в НСДАП се изгражда ляво крило начело с Грегор Щрасер. Превратът се очертава като неизбежен: можело да бъде извършен както от щурмоваците, така и от членовете на райхсвера (армията). Немските офицери се боели от повторение на болшевишкия сценарий, по който старата армия е разпускана, а на нейно място се формирали "революционни" въоръжени отряди, за каквито претендирали и щурмоваците. Хитлер се опитва да сплоти консервативните сили, и да сведе влиянието на щурмоваците до школи за военно-патриотично възпитание.

този с не приемливото име : намери начин да те срещна, ей - големи преживявания ще имаш - няма значение какво са ти бещали твоите ус-приятелчета - обещавам ти

Русофобите съвсем озверяват нощем, пък и сигурно им плащат двойно

напротив, майка ти тогава взема най-евтино !

Берлин Ю ТУБ: /watch?v=KH-cQJqdrnk

На 9 април 1989г. сальфецката работническо-селска червена армия с братската помощ на вътрешни войски извършва брутално клане със сапьорски лопати на мирно протестиращи тбилиски граждани. Събитията са известни като "Нощта на сапьорските лопатки" !!!

Кристалната нощ се нарича нощта на 9 срещу 10 ноември 1938, в която избухва стихиен погром над евреите в Германия и Австрия. 7 500 еврейски магазини и стъклата им изпотрошени (от където идва и названието Кристална), а много апартаменти били опустошени в атмосфера на омраза и презрение от членове на групите на SA и SS, в различни немски градове и села. Именно заради изпочупените стъкла, нощта се нарича кристална. Според анти-хитлеристката съпротива, погромът е осъществен по лична заповед на Хитлер и при организационното участие на Гьобелс и Химлер и е представен като стихиен израз на народния гняв. Разграбени са 191 синагоги (от които 76 напълно унищожени) и 815 магазина, принадлежали на евреи. 30 000 евреи са арестувани и изпратени в концлагери, а 40 човека[2] са убити през Кристалната нощ според официалната статистика. Според антихитлеристката съпротива, отговорни за събитията са водачите на Третия Райх, като впоследствие възникнала легендата, че Гьобелс и Химлер организирали този погром без знанието на Хитлер и той, като научил, много се ядосал. По-късно (след Втората световна война) ръководещият имперската преса Ото Дитрих опровергава тази версия и казва, че именно Хитлер е инициатор на Кристалната нощ.

За поддържане на благополучието, финансовия баланс и курса на долара на САЩ със страдания са плащали това народите на Иран, Гватемала, Тайланд, Лаос, Конго, Еквадор, Виетнам, Бразилия, Доминиканската република, Аржентина, Хондурас, Ирак, Боливия, Индонезия, Гана, Панама, Камбоджа, Чили, Никарагуа, Пакистан, Гренада, Мавритания, Гвинея, Буркина-Фасо, Парагвай, Хаити, Сомалия, Русия, Уганда, Египет, Ирак, Ьфганистан, Либия, Сирия, Украйна! Този списък не включва по-голямо количество неуспели преврати, а така също превратите в Африка и на други места, където намесата на САЩ е брутална и очевидна! Всякъде където е минала демокрацията на САЩ цари разруха и мизерия! Но...за това не се говори, освен ако се изкарва като борба за демокрация, свобода и права на човека!

Все повече хора започват да се замислят "случайно" ли не светна веднага червеният кръг на олимпийския знак при откриването на Олимпиадата в Сочи. Или наистина е било предупреждение? Разбрал ли го е който трябва? Не се спряха февруари "консултантите", дали те, "помагащите" на всички от списъка на "новия" "си" "ред", ще продължат с най-циничния си "сезон" и какво може да очаква като отговор "червеният" кръг, който "господарите" може би възприемат като свой "ореол"?

Малко пояснение: червеният олимпийски кръг е символът на континента Америка!

Ужасно е лицето на руския шовинизъм. Това може да ни постигне и нас - вече имаме 300 -350 000 руски собственици на имото, имат си партия, а вече строят училища и детски градини в затворени комплекси, настояват да си ги охраняват сами. Поддръжник на такива действия е например кмета на Бургас.

Във Варна видях на антената на една кола георгиевската лента на руските шовинисти.За едното чудо ще подпалят и нашата черга

Пазете Хубава Варна, Колега !

Имат си И ДАНС И 'правителството' И 'наште' 'банки' И 'наште' 'бизнеси' да Не забравяме, Колега !

Имаше един такъв идиот като теб - Сашко Белия му викаха...Е, вече го няма!!!

Украйна провъзгласи т.нар. опълченци за терористи, което е самата истина. Крминланите типове в Славянск са въоръжени от Русия с автомати, миномети и други оръжия, които са същите като използваните от руските спецчасти "Спецназ", съобщи мисковският незаивисим сайт "Грани.Ру". Нека Путлер да приказва, колкото си иска, че Русия не се месела в Източна Украйна. Ако Москва дръзне да нахлуе в Украйна ще последват истински санкции, които са от същия тип, които бяха в сила срещу бившия СССР и на практика след години доведоха да сгромолясването на империята на злото. Освен това ако Русия започне открита война сигурно ще прегази украинските войници за 3-4 дена, но ще даде много жертви, което ще удари имиджа на Путлер.

Имаше един такъв идиот като теб - Сашко Белия му викаха...Е, вече го няма!!!

Бой по руските боклуци! Бой по комунделските кратуни и олигарсите като джуджето Путкин !!

Юсуф как е Айшето бе аланкоолу?

...подпийнал яко и умиращ за сън! Тука е форум...не възглавница!!

След като побликуваха кадрите от екзекуциите от Одеса,апелирам: Цялата руска бляд да си остане там където е!Пет пари не давам за Путин или Украйна,но тези руско-украински скотове да стоят по-далеч от нас. Такава пасмина като тая-в Европа няма.

Фърлих на боп и Яценюк го виждам прибрал се при небесния си отец до края на годината. Много малко акъл трябва да имаш за да избиваш народа си.

Те БОП а на Цветанов само там ги пращаха.