Български войници заминават на учение на НАТО в Украйна

Българската армия ще участва в две международни учения в Украйна през юли. Те обаче са планирани предварително и нямат общо с кризата в страната, увериха от МО.

Обратно в новината

Коментари - Български войници заминават на учение на НАТО в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Планираните" учения на НАТО в Украйна са просто дрункане на оръжия до оградата на Русия.Но САЩ като тартор в НАТО са го замислили такаче участват основно страни от Източна Европа, повечето славяни.И нищо чудно да бъде спретната някоя провокацийка(САЩ са си майстори на такива) докато траят ученията.И в такъв случай аз оправдавам каквото и да направи Русия.Путин е търпелив, но всяко нещо си има граници.После вече ще е късно да се обясняваме!

Не мога да разбера, що уете във форума, сякаш Апостол.....Карамитев е получил повиквателна

За чия сметка ще са ковчезите?

Значи български войници в Украйна може а руски в Русия е провокация-според тиквоида Митов.

Не мога да разбера, що уете във форума, сякаш Апостол.....Карамитев е получил повиквателна

Кой ги плаща тези учения, защото току що финансовият министър предложи населението да седи без ток когато не може да си плаща сметките.

Като кажа, че съм гласувал за Атака, значи, че съм гласувал за Атака! А вие суеци от Герб, ПФ, РБ,ББЦ знаете ли за кого сте гласували

Хора, не е далеч момента, в който ще пукне първата пушка... И след това всичко ще се случи доста бързо. Мисля си, че все още има време да кажем всички в един силен и ясен глас, че НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА, че НЕ ИСКАМЕ ДА НИ ВЪВЛИЧАТ ЗОРЛЕМ ВЪВ ВОЙНА, КОЯТО НЕ Е НАША и че ВСЕКИ, КОЙТО ДИРЕКТНО ИЛИ КОСВЕНО СЕ ОПИТВА ДА ВЪВЛЕЧЕ БЪЛГАРИЯ ВЪВ ВОЕНЕН КОНФЛИКТ С КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА Е ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ И СЛЕДВА ДА БЪДЕ ТРЕТИРАН КАТО ТАКЪВ!!! СЪБУДЕТЕ СЕ!!!

Единствен начин да няма война е кравария да изчезне. Това може да направи само вулкана. А той още се ослушва.

кът им нашльокаме канчетата на рашаните шъ ни дават гъзта по двадцат капейки барелата, хахаха

Ученията били предварително и не били свързани със събитията в Украйна??? Да разбира се. Предвидени са преди 1мес. Това също е предварително. Само не зная до кога ще ни правят на глупаци и наистина ли мислят, че им вярваме. Те американските евреи си мислеха през 1989г. че с планът им Ран-Ът ще накарат българина да заборчнее към банките, да си продаде имотите на тях,, но стана обратно. Българинът си продаде земите и пак си купи апартаменти и къщи. Печалбите от някакъв бизнес отново го обръща в апартаменти. А и продължаваме за ужас на всички американски банкери да харчим повече, от колкото печелим. Не се бийте българи славяни срещу славяните от Русия, Украйна, Чехия, Словакия, Сърбия, Полша. Шибаните чифути в САЩ точно това целят-да се избием помежду си. Да се разцепи Европа за да е слаба и бедна. За да я командват американските евреи и да черпят от природните богатства, евтини роби. Още ли не са разбрали това и от Еврогей парламинте в Брюксел. Не виждат ли, че планът действа и Еврото пада, за сметка на Долара. Безработицата расте, недоволството и протестите в различните държави се засилват.Гърция е пред фалит и напускане, Унгария и те са на ръба, Португалия и Испания само чакат и нищо чудно до края на годината да искат и те да напускат. Няма руски пазар, слаб руски туризъм и евентуален срив в газоподаването от Русия и .... А ние винаги сме били на дъното и сме се адаптирали към обстановката.

тук смърди на партенки и прокиснал квас !

Да го духате глупаци. !37 г от освобождението и за трети път водите война срещу освободителя ви. На страната на поробителите ви (англия е имала консултанти в турската империя, които са учили турците как да колят българи). Боклуци, дано измрете по бързо, за което дори ще си платите, ако не вие децата ви ще плащат за вашата тъпота и продажност.

азиатското джудже го чака Съд В Хага!

Да видим дали ще е джуджето или черната маймуна, прасченко и комсек меркел.

Ковчезите за чия сметка ще бъдат?

За собствена, като търпите си плащайте.

те така са свиканали , и ги търкалят като свине

Отряд Чавдар свири сбор. Желаещите да управляват България след 5 години, когато дойде краят на поредната война да в подножието на връх Мургаш в сряда 11,03,2015 г. Записването и разпределянето на длъжностите започва от 12,30 часа същият ден. Утвърдил програмата: Командира

Там не само Украйна.Това чисто подготвяне и въвличане на България в война с Русия.Толкова за тъпи ли ни смятат?

Не знам колко си дават сметка господата управляващи,КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ДА ВОЮВА ЗАРАДИ ТЯХ.КАК ВИЖДАТ ТЕ ,ЧЕ МОГАТ ДА МОБИЛИЗИРАТ НЯКОГО?Народът не е толкова тък ,колкото те си мислят

Ами естествено,че никой няма да ходи да воюва!Ще стане като във Втората Световна....България хем е била заета с вътрешна партизанска и гражданска война... хем за капак на всичко отгоре в един момент се е озовала ЕДНОВРЕМЕННО във война със САЩ,Великобритания и СССР от една страна и с бившия си съюзник Германия-от друга! :) Сега просто ще ги повторим същите "високи"резултати!:)

От кога Украйна е в нато?

Това членове на НАТО ли са ?Армения, Азербайджан, Белгия, България, Грузия, Молдова, Полша, Румъния, Сърбия, САЩ, Турция и Украйна.А от другата страна ще бъдат Китай ,Русия,Индия,Корея и цялата Латинска Америка.

Много ми се иска да кажа като Б.Б., някой май ще хване Путин за шлифера. Но ми е неудобно тия с извратената фантазия ще си помислят, че съм искал да напиша съвсем друго.

Събитията може да се развият бързо и неочаквано! Преди това Боцко може да хване Йоца Амстердамеца за бастуна!:)

Не само нашите "войни" могат да помогнат на Украйна. Нека и нашите дупедавци(политици) да покажат, как се унищожава държава за няколко години. Ето как България може да помогне за преодоляването на кризата. Демек има Украйна има проблем, след нашата делегация вече няма Украйна и няма проблем.

Много ми се иска да кажа като Б.Б., някой май ще хване Путин за шлифера. Но ми е неудобно тия с извратената фантазия ще си помислят, че съм искал да напиша съвсем друго.

сега стожер на фашистката хунта

По разбиранията на сащ и разните им нпо-та, свободна страна е тази, която пряко или непрако чрез подкупени политици се управлява от сащ а самата страна обслужва предимно американските интереси в ущърб на собствените. Такава "свобода" и СССР не си позволяваше да ни налага. Хайде честита ви свобота, и не забравяйте - кой не скача е червен!

Така лесно ще могат да се присъединят към руските въоръжени сили.

Кажи една причина да замениш сигурна заплата в страна от цивилизованият свят срещу 500 рубли на месец, докато те освяткат в някоя чужда държава по волята на Путин? Русофилия? Ще я забравиш, когато си между тях и те третират като чужд, какъвто всъщност си. Не си мисли, че си им по-близък от украинец...

ето ти една: сигурната ти заплата в България (членка на НАТО, ЕС и пръв и най-верен съюзник на САЩ) е 350-400 лв. А това с 500 рубли кой ти го каза? Иди и прочети официалните статистики на ЕС.

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

плювналиеф - шеф на армия теляци

Чехъла е срам голям за България! Цялата страна страда от малоумията му и дано по-бързо изчезне.

Да отмъстим за Немцов/ Германцев ли?/ !

Щом България е член на НАТО и Европейския съюз,то трябва да сме коректнтни парнйори,не може с партизаните-каскет с фашистите каска!

Ходи се gali с хамериканците в някоя НАТОвска колония!

А може ли да си представите гемията с танковете да земе да потъне в Бургаския... ?? Джилезцето да иде така -зян!! Що вериги и кияци можехме да закараме на пунктовете?!

Е, не съ кахъри толкоз, де! Покрайнските циганели ще го закарат! И те хляб искат да ядат , не са още в ЕСа , няма помощи!

Разбирате ли колко е страшно това което ще стане стъпка по стъпка пред очите ни. Учения на НАТО, бази на НАТО, оръжие на НАТО. Всичко това на наша територия. ЗАЩО? Искам да живея в мир. Къде е САЩ, а какво правят тук? Смятате ли, че толкова се интересува от Украйна? Всичко е интереси и пари. Но не трябва ние да участване в такива мръсни игри.

Тва гоо измислил Вуте! В двора ми ученее нема да има , а и аз никъде нема да ода! Ша прайм убави работи с кака ви Пена тука.

Много точно е употребена думата -заминават!! Лека им пръст!! Друго си е - Ще вземат участие....

Казва се "Лек им път!?"

..към Оня свят!

Браво бе Роско!Спишли спокойно бе нещастен главокомндващ?Какво доживяхме с турци на учение в Киевска Рус!

Ша води и синовете си!

много ученолюбиви тези нашите ?

Мии, сега слабаците ще си доучват.

bira_more

А после я Путин, я някой друг ще ни е виновен за това че сме се навряли между шамарите. Но, в никакъв случай няма никой наш да е виновен.

сигурно това е третата тайна от Фатима, така ярастно крита от всички

нещо на паси ли беше, кого питаха че да изпращат наши момчета в конфликт който не е наша работа.Или си мислят че това е само учение -сондаж на общественото мнение- е ми не сме за война с руснаците, нито идеологически(те са си на тяхна земя), нито военно (ще ни отнесат като куцо пиле домат).

Дано не се окаже, че отиват на заколение!

Руснаците правили учения покрай границите и в територии които са били части от Русия и бившия СССР, да предположим, че имат право. Ние ще отидем на учение в Украйна бивша територия на българите - да предположим, че и ние имаме право. Но останалите?

И да се не Връщат никога повече!!! ПРЕДАТЕЛИ!!!!

..най-добре си запомнил думата . простак.! Защо ли?

Политиката е много правилна!! Българите отиват в Киефф и.. Крим!! Тъкмо в Булгаристан ще останем ние! А,де?

Още по-ясно се очертава желанието на САЩ да хвърлят брадски народи един срещу друг.Тяхната агресия,ще продължава.Дилемата е,Русия или САЩ.Явно едната държава нежелае съществуването на другата.Крайно време е Русия да приеме факта,че войната е неизбежна.Трябва да се готвят с бързи темпове във всички направления.Всичко останало е илюзия.Крайно време е някой да укроти най-терористичната страна,която хвърля света в хаос.

българските воини ще отидат като аслани ище се върнат насрани.както винаги е било.

бъркаш, не винаги е било така, но от както сме с хамериканците може и така да стане!

Ба, нека си вирим huia сега, щото Парадът 9-ти май може да обезмисли ученията!

Що да емигрираме, като Путин може да дойде тук? Ще го посрещнем с хляб и сол , като освободител от натовските войски !

Както винаги българина чака да го освобосят!!! Затова сме на тоя хал!! Ми стани бе суло...направи нещо за твоята родина!!!!

За да "не съ арчи" много МО-то, добре ще е билетите да бъдат еднопосочни!!? А?

Така е! И други разходи ще има- ковчези, забрадки,...военни ритуали...

....А ВИЕ К'ВО СИ МИСЛЕХТЕ - ЧЕ ЩЕ ГИ ПРАЩАТ НА КУРОРТ ЛИ?! ЗАПОМНЕТЕ - САМО СССР ПРАЩАШЕ НЕ КУРОРТ, САЩ - НЕЕ!

Ако Русия отпразнува 70 годишнината на подходящото място, няма ли да се объркат "отдавна планираните учения"?

Тия ,които трябва да ходят в Украйна ,не са глупави ,направо емигрират по света .Ще им хванат опиците.Сърбия е на 1 ч. път

ако полегне на тревата в степта без каска, сателитът такава снимка прави , сякаш е на плажа!

В "Графиня Марица" имаше такъв лаф: "Ако към моите 100 прасета прибавим твоите 5000 - ще стане най-голямата свинщина в целия свят!" Та питането е защо малкото бългомразци, предвождани от Сидеров да останат, а останалите да емигрираме? Редно е да е обратното. Освен това Русия е много богата и има огромни територии, ще ви приеме гостоприемно...