Путин предлага мирни преговори за Украйна във Виена

Руският президент Владимир Путин е предложил на австрийския канцлер Вернер Файман Виена да бъде домакин на мирни преговори за уреждане на кризата в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Путин предлага мирни преговори за Украйна във Виена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали ти давах хапчетата защо не ги взе

Тази няма да я бъде!! Ще се бием до край- докато вземем Киеф!?

Така е! Неоспоримо!!

Щом предлага мирни преговори,значи е страна в конфликта!Всичките му лъжи и инсинуации лъснаха!

Путин е полудяващ вампир, според бившата му жена, тя най-добре го познава. Така, че какво предлага не е важно. Важно е с какво, ще бъде принуден да се съобразява.

Военнопрестъпниците Обама,Порошенко/Валцманн, Барозу и Расмунсен. ГТРИБУНАЛ РЪСЕЛ-Венеция.Гл.Секретар Лари Кинг. Причина- инспирирането на умишлени действия с цел разпалването на гражданска война в Украйна !!! Това е истината !!!!

Крадеца вика: дръжте крадеца...

Major Payne

Щом опряхте до италианското мешере нещата са ясни...

Нали ти давах хапчетата защо не ги взе

Така значи. Другарят Путкин първо плаши че руските войски могат да бъдат след два дена в Киев, Варшава и Букурещ, а после предлага преговори. Като оставим че чисто технически няма как за 2 дена руските войски да дойдат до Варшава, даже и без бой, да заплашваш съседите си е не само анахронозъм от времето ан Хитлер, но и признак на лош вкус. Пък е добре Вовката Путин да прочете малко история и да си спомни какво се е случило със съветските войски край Варшава през Гражданската война. И сега когато руснаците чуят името на маршал Пилсудски тръпки ги побиват. И има защо. Поляците са навряли в кучи гъз великата" Първа конна армия на "прославения" селяк Будьони. А пък и да не забравяме че Полша е близо 50 млн, Украйна - още 45, Румъния, и тя гони 25 млн. И трите не хранят особена любов нито към СССР, нито към Русия. Пък като членове на НАТО, Полша и Румъния веднага ще бъдат подпомогнати. И тогава Путьо ще види "кон боб яде ли". Той с Чечня се справи зорлем ) и не е ясно колко се е спарвил), ама нейсе Толкова за варшавската авантюра на съветската армия. Това с мирните преговори -добре. Нещата се решават с Преговори. Но във Виена най-добре знаят какво означават преговори под дулото на оръжията. През 1937. И едно е да те окупира братския немски народ, съвсем друго - руско-съветските гащници. И към момента във Виена на паметника на незнайния войн му викат "паметник на незнайния мародер-изнасилвач" . Апропо, това е най-мръсното място в иначе чистата Виена. Дали от глутниците руски туристи със съветски униформи (особено на 9-ти май), дали от недотам развитата любов на австрийците към Русия... Но ако трябва да сме честни Австрия дължи сегашния си просперитет на съветските мръсни пари и тяхната червена буржоазия.

та да предлага мирни преговори? Всико това са си вътрешни украински работи, Путлер да си наляга парцалките и да си гледа Альона.

нали него санкционират заради зулумите на Порношенко

Това си е негласно признаване, че той стои зад всичко, ставащо в Украйна.

Няма угодия на западните проститутки.

Вече ставаш - на всяко гърне-мирудия!?

Ей,много сте смешни-путинофили нещастни.Значи великият Путлер-щял да влезе в Берлин ,или незнам си къде.Прости и ограничени сте,стойте си на село и си гласувайте за Атака. Русията-това е една държава с БВП между Испания и Италия.Технологично е -поне 30 г.зад тях(Испания и Италия)Напъните на тоя противен азиатски гном с ботоксовата глава-са просто смешни.На тях вярват само тъпаците,дето по рождение са им облъчили мозъците.Само деградиралият олигофрен не може да види -че тоя е един агресор и подтисник (на собственият си народ).Целият свят е изолирал този смешник.Рашата вече е каталясала ,всеки ден те стават зле и по-зле.Остана им само едната пропаганда.Реалноста е друга-тя е тежка най-вече за това вредно азиатско племе-рашаните.Няма спасение за Путлер:няма да има Новоросия,няма да има Южен Поток. Цената на петрола пада.Русия не е способна да призведе нищо което да се продаде на свободният пазар.

Виж си проксито, дарлинг !

твойто

мъжко ли е или женско ...там пъстър свят а тук Марлоу

Шило

Я, пъстър свят се прави на детектив

Пъстър свят е класа и може да се прави на каквото си иска. А ти от шило най-много да станеш на отверка.

Путин е най-успешния политик на нашето време. Само силните се борят за мир, слабите налагат санкции, от които страдат народите им ! Успех !

Абсолютно си прав!На Вашето ВРЕМЕ,което за съжаление : СВЪРШИ!:)))

Че какво му е толкова успешното?!?! Че по доходи руснаците са зад редица бананови републики? Ами техните политици са по-свестни, защото без да имат богатствата на Русия народите им са по-добре. А тоя само си прави ПР, дръка оръжие и напада съседите. Дори няма смелост да го направи открито, ами подкукоросва местни и праща зелени човечета.

Успеше, колко да е успешен, колкото Хитлер в 1940г. А за 1945г. да не говорим.

Интересно како ще цилива сега Путлер,за да му се опрости грешката/по нашему ТАРИКАТЛЪК/ : -ръката на ОБОНГО /както ривър комунетата/ -или друго на някой западен политик? -Има и вариант 3: -как ще го приемат тоя плач самите руснаци? Нали4 Путлер го възхваляваха като ВЕЛИК /почти колкото КИМ ЧЕН УН/

Ти пък къв си сега, македонец ли си, банатски българин ли си...

Не виждаш ли, че е просто глупав !

на ръката. Следва приказката: "Кат не знаеш да заливаш на Дедо Поп ръката, ще му цаливаш газот" Та така и с Путлер

просто е абсурдно, едно "животно" (Путин) да се срещне и разговаря с "богоизбрано вещество" "като евреина прасенко", и да се очаква "диалог одобрен от печатарите на гущерчета"

Синя кама с уникален български. Междудругото, може да си по-спокоен, ако научиш, че и "Путин" (Шаломов) е "богоизбран" и такъв абсурд няма.

Чудя се ...От къде Путин има това спокойствие и защо още ги търпи ? Първо бил казал че за две седмици щял да стигне до Варшава ,но това явно не стресна хората ,затова сега измислиха че за два дни "бил казал " че ще стигне до Варшава! Аз пък мисля че че за два дни може да стигнат до Берлин и по-далече и никой няма да може да ги спре...защото запада и САЩ просто нямат ВОЙНИЦИ ,а само сборище от платени наемници !

Аз пък мисля ,че за два дни може да стигне до луната Путин, пеша!

как ще излезе от Берлин и дали изобщо ще излезе. Путлер прави същите грешки на Хитлер - няма идея как да излезе от ситуациите, които сам е надробил

Преговори няма.Украйна и потрошенко изгубиха.Точка.

Изгубиха робството и диктатурата на Путлер !

с име на шестолъчен...да го ду....ш

загубиха от АЛЧНОСТ И ГЛУПОСТ. ако бяха малко по умни ...можеха да цицат от Русия , но алчността преебава ВСИЧКО!

Дай му на комуниста да цица,да краде ,далаверка нещу ...Украинците искат свобода и демокрация ,не диктатура путинскя...набийте си го в кухите червени лейки!

последното в статията -- "Аз, президентът на Украйна Петро Порошенко, решително се обявявам за мир", заяви президентът на английски в отговор на въпрос на журналист. до вчера не коментирахме ли тука в дир. в една друга статия в която пороженко искаше оръжия и военна помощ ?

Познавам много добре какъв е живота в Русия.Ще ви кажа нещо: по-добре чистач в САЩ от колкото руснак в Путерландия.На този фон ,напъните на престъпника-кадър на КГБ-др.Путлер-да НАСИЛВА народите да живеят в СССР -това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! Виж ,БГ путинофилите са страшно гламава работа-това са облъчени по-рождение глупаци.

sawo

Нищо не познаваш, нищо...

че си чистач в САЩ разбрахме. щом това ти харесва,-воля твоя. само не давай определения за другите

Не мойто момче-не позна:)

ахмак

Ти да не си другия ник на пъстрата кака. По уен/на си от Митко Пешев ама той кретен

жаргонно название на ...женски полов орган, ТИ гей ли си се родил или после си се изпе...асил?

Познаваш ти, познаваш живота във Филиповци.... Гаден гад ! Лъжлив при това !

След като вчера сащ поряза мераците на парашенко,Путин ще си вземе каквото реши от украйна в следващите месеци.

Мирча Снегур, бивш президент на Молдова обявява мобилизация за война с Тираспол.Командуващия десантната бригада в Тираспол, ген.Лебед му се обажда и казва- Ще закусвам в Тираспол, ще обядвам в Кишинев и ще вечерям в Букурещ. Дотук мобилизация....

Борецът за мир Обама, обявен за военнопрестъпник от Трибунала заедно с Порошенко, Барозу и Расмунсен. Гл.секретар на този трибунал в който участвуват най-високи професионали н правото, журналистиката и пр. е Лари Кинг

Кремълския милиционер да си изтегли зелените човечета и войските от независима и сувернна Украйна и да вземе да спазва подписаните от Русия договорености при разпадането на СССР. Това е истинската основа за мирни преговори, а не мечтите му да търгува със Запада и независима и суверенна Украйна завзетите чужди територии и поробен народ.

Не я виждам нещо в последно време. Май от както я завряха в кучи гъз нещо не смее да влиза с тъпоумния си ник.

Тук има доста последователи на пъстрата магистралка, дето разправяше и ни разсмиваше, че завършила право. Браво браво каката си има последователи по тъпоумие. Дерзайте платени тролчета.

такива" борици за мир" като путин трябва да бадат саденини от боенен трибунал по-наи-строгия начин за да няма нови фюрери в европа.

Трибуналът Ръсел, основан във Венеция през 1967 г. от великите интелектуалци, учени и борци за мир Бертран Ръсел и Жан Пол Сартър, обяви за военни престъпници Обама, Барозу, Расмунсен и Порошенко, заради гражданската война в Украйна. Как е уса хлебарки, зле ли се чувствувате извън кенефите....

защо путин предлага мирни преговори наили не е учасник в воината?????този самвсм се умопобарка от страх за това което направи в украина.

Путин страхува Порошенко. Това е ясно. Но Порошенко не знае към кого да се обърне за помощ. Ходи във Вашингтон и Брюксел, но няма полза. Петро трябва да се обърне за ефективна военна помощ към българския върховен главнокомандващ на всички родове войски - генералисимус Росен Плевнелиев. Тогава Путин ще види Варшава и Киев през крив макарон. Роско ще го победи

Повръщенко и Плевню заедно ще се окакат от страх и ще си сменят памперсите един на друг ! Нали са съюзници !

ЕС и САЩ, които са съучастници и спонсори на войната не смеят повече да се нагъзват в Украйна, която се самоуби. И с това ще влезе в историята

психопата путин се усети че ще го смачкат и започна да иска мир. преди да иска мир трябва да плати за жжертвите и разрушенята в украина.

Много си тъп

Не Путин се усети, а демократите от УСА и ЕС в лицето на Австрия, Унгария, Словакия, а по-късно и други.

Уйлям Блум, един от най-авторитетните американски анализатори, журналист и публицист, създател на първия алтернативен вестник в САЩ (Washington Free Press), събра и подреди в две книги престъпленията на САЩ по света от 1945 г. до 2000 г. Книгите са: Държава престъпник: пътеводител за единствената световна суперсила (Rogue State: A Guide to the World,s Only Superpower) и Убитите надежди: интервенциите на САЩ и ЦРУ след Втората световна война (Кilling Hope: U.S. Military and CIA Interventions Since World War II), Списъкът на Блум съдържа: Интервенции на САЩ срещу 67 суверенни държави Бомбардировки на САЩ срещу 25 суверенни държави Намеса на САЩ в изборите - в 23 суверенни държави Политически убийства (и опити), организирани от САЩ - в 35 държави Прилагани изтезания - в 11 държави Общо за 50 години 167 случая на престъпно политическо насилие, извършено от САЩ след Втората световна война. Брой на убитите от САЩ при тези 167 случая - между 13 и 15 милиона души. Прибавете първите 14 години от нашия век и ще видите как кървавата сметка на САЩ нараства със скоростта, с която расте техният външен дълг. САЩ натрапват своите проблеми на света, за да ги решат за чужда сметка и на чужд гръб, да възвърнат изгубения (си) комфорт на еднополюсния (си) свят, за да бъдат вечен хегемон енергиен, икономически, търговски, военен, геополитически, глобален, планетарен, вселенски. Безразделен, безнаказан, безотговорен. Свлачище А Украйна? На кого му пука!

Към писателите от 'отбор Путин' По-стила ви на писане си личи че сте интелигентни и високо ерудирани хора и предполагам сте добре запознати с руските класици. Много бих искал да знам какво мислите - ако Толстой беше жив какво би било мнението му за вашия (нали ни не се засягате) лидер-исполин? Хм? И ако наистна вярвате в неговата непогрешимост и че Русия намахано крачи към 'светлото бъдеще' защо не сте поне малко по-великодушни? Има ли въобще място за злоба към жалките и бесплодни усилийца на 'хамериканци', 'евро-гей', 'ционисти' и пр. заблудени врагове на единомислието!? Русия или е ВЕЛИКА или е ЖЕРТВА но няма как да е и ДВЕТЕ едновременно. Велика? Тогава моля без оправдания с външни влияния, световното мнение няма голямо значение. Ако пък е жертва- добре, другите може и да са виновни (патриотите никога не търсят собствени недостатъци), но -тогава Величието отива под съмнение...

Но нищо н си казал!!! на това аз му викам--->ЛакЪрдий

Не настъпвай влюбените в алкашите по болния мазол! Акунин напускайки Русия каза - "На трезвия е неуютно в едни дом с пияния."

Най- после нещо смислено да роди главата му ...

и Боговете мълчат. ПУТИН: Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света. Вдигна средната заплата в Русия от 80 долара през 2000 г. до 700 долара сега. Увеличи средната пенсия 14 пъти. Национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост. Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Увеличи военните разходи 30 пъти. Издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно. (САЩ са на 4-то място). В момента строи няколко нови автомобилни завода. Забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина. Национализира ЮКОС и така защити интересите на държавата. Премахна закона "Споразумение за дележ на продукцията", приет от Елцин, за забогатяване на олигарсите Ходорковски, Гусински, Березовски и т. н., и за заграбване на руските нефтени залежи от американски и британски нефтодобивни корпорации. Развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия. Изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, и възстанови исторически истини. Организира най-пищната олимпиада в световната спортна история. Унищожи радикалните ислямисти. Смаза грузинската агресия. Предотврати американското нападение срещу Сирия. Върна Крим на Русия, тоест възстанови направеното от княз Потьомкин, Екатерина Велика, героите на Севастопол през 1856 г., героите на Севастопол през 1941 г. Има най-висок рейтинг на политик в света...

изчезвай с твоите простотии

Боговете мълчат пред фактите, но демоните говорят, въпреки тях.

Най големият износител на насилие в света е моята държава.Аз не мога да мълча ! Мартин лутър Кинг

И всички руснаци се видяха в чудо от него...

за да сте на 6-то място по БВП трябва много да се трудите и по-малко водка. Има още до 6-тото място, все още не са там рашките, пък и там да стигнат, пак е срамота за най-богата държава откъм природни ресурси, за които цял свят дава луди пари.

Много писано, много лъжи...

дгудгето което започна воината сега иска мир защото запада му каза че ще го смачка заедно с бензиностанцята му.

може само да пЪрди и произвежда шистов газ. За нищо друго не го бива горкия...

Путин е поредният политик, загубил ума си. По-сериозният проблем е, че руската нация като цяло е я е сполетяло същото. Пияндета. Държава, в която човешкият живот има ниски стойности, не е за хвалене, а за съжаление. И да се внимава с нея! ЕС не са се стреснали, просто внимават като отговорни политици. Простакът винаги е бил на страната на лудия побойник в училище, така че не се учудвам на безусловните русофили в България. По-скоро ги разбирам. И съжалявам.

Ама, верно ли си чак толкова зле, или само се правиш!? За пари.

Мирните преговори във Виена ще са между разкрития агресор Кремъл и нападната Украйна САЩ, Полша и Прибалтика никак, ама никак няма да доставят оръжие на Украйна. Само хуманитарни конвои със сини човечета, като ония руските хуманитарни със зелени човечета за окупиран Донбас

Русофилиите имат една отличителна черта: Хал хабер си нямат как се живее в Русия и сляпо служат на бащицата от Кремъл. Те не знаят, че храната е с ниско качество- буквално развалена. Те не знаят, че в Русия има пълно беззаконие за управляващите кръгове, те не знаят, че животът там е по-неспокоен дори и от тук. Русофилиите поназнайват само няколко стихотворения на дядо Вазов, но не искат и да знаят за зверствата на руската власт през последните 100 години. Днес да си русофил е синоним на невеж дивак, докато едно време е било въпрос на чест.

Драги, оттам съм. Точно обратното на това което пишеш. Ама какво може да кажа на човек, който освен замрамен пангасиус от Кауфланд нищо по хубаво не е видял. Сладки ли са ти шприцовани пилета окъпани в хлор? Защото това са в БГ магазини. Разрешени са от ЕС

що си напуснала тоз поднебесен рай и си дошла в адът на ЕС? Сигур по същата причина, поради която Европа се е напълни с руснаци - като таракани сте!

рускинята ,защо пазарувате в този евреиски магазаин????а доколкото вашите пелмени и борш сам ги пробвал но не стават за ядене от нормален човек.

защо рускините все се заглеждат по западняци и се облизват, като чуят думата "англичанин" или "германец"? Защо всеки разумен руснак гледа, как да се спаси от клоаката в тайгата? Защо най-богата държава на природни ресурси, за които цял свят дава луди пари, има пенсии около 100$ ? Защо нищо руско няма в магазините за бяла и черна техника? Нито един телефон, нито един компютър, нито една пералня или хладилник? Защо руските автомобили не могат да пробият на световния пазар, както примерно южнокорейските? само бомби има в кухите тикви на русопитеците

Днес ми разказваха за храната в няколко руски града. Интересно, ама хич не съвпада с твоето агит-обяснение. Освен това Русия е пълен фарс като държава, която се крепи на армия и полиция, а престъпността вилнее по всякакъв начин. Или просто държавата е престъпността? Да вземеш да идеш на Позитано 20 и там да лееш руски песни и да смучете пелмени с гриз и кайма.

Който не вярва, нека да гледа ежедневното публицистично предеване "Пусть говорят" по руската държавна телевизия ОРТ. Всеки път ми настръхват косите, като гледам живота в дълбоката руска провинция - потомствен алкохолизъм, чудовищна бедност, тежки болести, мръсотия, неграмотност, насилие, рекет, разбойнически нападения, междуетнически конфликти, разврат, политически и административен произвол... това е истинската Русия на Путин, скрита зад лъскавата фасада на богаташките дворци и лимузини в Москва и Петербург.

то това, дето го описваш, досущ като нашите села в България 1:1. Мизерия, разбойничество, ограбване и разбиване на домове от роми, нападане на стари хора. Да се чуди човек в ЕС ли сме или в Русия.

С кого е споделил потрошенко? Споделил е с дермото барозу, е, потрошенко е същият като барозу, смешник, ек дори не иска да коментира глупостите им.

що не се обадиш на шефа ти путлер (или вече ти е шефка кабаева) да пусне този пусти запис от разговора с Барозу, че да си дойдат нещата на мястото.

Путин разбира само от военни действия и пълно унищожение на жива сила. Но и това малко ме съмнява. Вече става ясно, че раздялата с Кремъл струва само земя, на която са строени всички етнически руснаци. И определено си мисля, че украинците трябва да се отърват от Кремъл на всяка цена, за да могат да гледат на запад, а не на изток. Животът в Русия е пълна трагедия. Руският народ е напълно потиснат и обезверен.

На презервативите също им казват "гума".

Учуден съм от броя на Путинофилите в нета. За тях явно Путин е мярка за политик и държавник. Но се питам защо пред руското посолство не се извиват опашки за руски паспорти? Виж за гадните САЩ и Канада за паспорт се чака и някоя друга година. Това сигурно е някакво раздвоение на личността за Путинофилите. Виж Българофоби колкото щеш. Няма цитирам Славейков какво е казала за народа, но това което го е казал е истина.

Не разбрах защо не заминеш за САЩ? А да, те за свои слуги май още не премахнаха визи. Не им трябваш , о, верни съюзнико.

Украинците ще се утърват от Русия само когато доброволно предадат на Русия земите населени с етнически руснаци, които по различни прищявки са били откъснати.

поредния хитър ход на путлер за отклоняване на вниманието..... ако е искал мир, нямаше да трупа войска в крим

За кога е предвидена официалната церемония по обожествяването на Путин, че искам да я гледам директно по телевизията?

За вчера.

Крим и ДомБaс сa руски зaвинaги,сaмо пълен нaйвник може дa се нaдявa нa връщaне,когaто чумaтa и еболaтa върнaт взетите жертви...хa...хa.

МИРНИЯ ПЛАН ВКЛЮЧВА РАЗДЕЛЯНЕТО НА УКРАЙНА НА ФЕДЕРАЛНИ ОБЛАСТИ - ГАЛИЦИЯ - В ЗАПАДНА УКРАЙНА , НОВОРУСИЯ , ПРИДЕНСТРОВСКА РЕПУБЛИКА , УНГАРСКА РЕПУБЛИКА И ОДЕСКА ОБЛАСТ .... С ФЕДЕРАЛНА ОБЛАСТ КИЕВСКА ОБЛАСТ И КИЕВ :)))

какво сата с долара? бутна ли го?

КАКВО КАЗА ЗА БРИТАНИК? ИЛИ МАЙ ЗА АВРОРА БАЛВОЧИ ВЧЕРА? ;)

що не сложихте и една снимка на яицето за повече драматизъм ,и интерес към статията

Колко дена преди да нападне Поляците, Хитлер им говореше за мир? А преди да нападне Франция? Да видим какво ще стане след седмица. Обзалагам се че се е наточил на някоя друга част от Украйна или друга бивша съветска република.

Договорът за ненападение между Германия и Полша (наричан също Пакт Пилсудски Хитлер) е договор, сключен между Германия и Полша на 26 януари 1934 г. и пътьом си поделят Судетите-)

ОТТЕГЛЕТЕ СИ ВОИСКИТЕ ОТ ГРАНИЦАТА НА УКРАЙНА И МОЖЕ И ДА НЕ ПРЕДЛАГАТЕ МИР...НА ВАШИЯТ МИР ВЯРВАТ САМО МАЛОУМНИЦИТЕ ПО БГ ФОРУМИТЕ...

стана тя, жожето пишПУНДА клекна ;-)

Той и Хитлер смяташе за два дена да стигне в Москва ,ама не стана.Явно дребните човечета едри мисли ги вълнуват.

хитлер пред путлер е като гигант. Не забравяй, че човечето от тайгата е има няма 160см... И не само за физически данни е подобно сравнението между двамата.

Ти колко си висок? Може и да няма 1,60, но ще те сгъне за 16 секунди на тепиха и ако си много голям ще станеш за резил...

Там ти е проблема, че за един политик съдете по ръст и обем. Колко по висок и огромен толкова по-умен? А дали?

Всички знаем, че правите черен пиар на Путин. И това, което правите е долно и отвратително. С вас е добре да се няма нищо общо. Визирам САЩ и Израел. След като сте способни да творите такива мърсотии.

Интелекта не е свързан с ръста. Наполеон също е бил нисък но французите го смятат за национален герои, а околните народи за завоевател.

"Путин предлага мирни преговори на Украйна"-това е доказателството ,че Путлер ВОДИ ВОЙНА с Украйна. По същество,Путлер е един агресор.Др.диктатор явно разбра ,че ще го яде дебел и взе да кляка.Но санкциите ще останат докато не върне Крим т.е. поне още 5-10 г.Достатъчно време РуSSията да заприлича на Сев.Корея.

Ами, ако не заприлича Русия на Сев. Корея кво ще стане!? Знаеш ли какво ще стане след 5 г.? "Приличащите" на сев. корейци руснаци ще си обикалят най-скъпите световни курорти, бедняците им ще идват за по 2 седмици на нашето черноморие, а такива като теб в "европейска" България ще броят стотинки да скатават, та да могат да отидат веднъж на 2 години за една седмица на мизерно бунгало...

Ще обикалят най-скъпите курорти, ако има кой да ги пусне.

Потрошекa е между чук и нaковaлня-aко продължи войнaтa,рискувa дa изгуби нови територии ,aко избере мирa нямa,кaк дa си върне Донбaс,зaтовa се опитвa дa печели време и дa лaвирa ,но е кaто рибa в мрежa,колкото повече мърдa повече се зaплитa и него ще го последвa съдбaтa нa Янукович,aко не го обедят преди товa !

Може ли някой да ми обясни, защо не се наложат санкций на Турция(и в последствие не се бомбардира), която е окупирала североизточен Кипър и създала там северно кипърска държава, която между впрочем е непризната от никоя държава! (с изключение на Турция разбира се!)

То Кипър дето се вика е стара история, ама Турция нали допусна от нейна територия сирийската опозиция да обстрелва с артилерия Сирия, че и бази за отдих им бяха осигурили.

Турция е под покровителството на световния жандарм САЩ, който си затваря очите за случилото се в Кипър, а продажните правителства на другите страни, слугуващи на САЩ, също.

Ако завърти една метла с танк на Мегданп Путинще постигне мир и разбирателство.Всичко друго е празни лафове

Путин май проумня, че прекалява и започна да търси начини да се измъкне сух от кашата, която забърка.

Та какво стана с Луганск и Донецк?

да уточним: обичащите путин не са русофили. ненавиждащите путин не са русофоби,. точно обратното

а руската икономика процъфтява, рублата расте :)

При всички случаи икономиката им е по-силна от тази на "европейска" България - среден доход на глава от населението над 800 долара месечно, а по черноморието ни е пълно със социално слаби руснаци!? Работещи българи трудно си позволяват и една седмица на мизерно бунгало!

Това, рублата, е голямата работа.

Я да ни обясниш тогава, защо японците плачат, като им поскъпва йената и се радват, когато се обезценява. Точно в момента еврото се обезцени. И това е посрещнато със задоволство в Европа. Щяло да стимулира икономиката. Очевидно от икономикс нищо не разбираш. Какво се пънеш да бълваш глупости.

Може ли да се има доверие на човек, който: Твърди, че руски войски в Крим няма; ПОСЛЕ: Руските военни заеха позиции в Крим преди референдума за независимост и за присъединяване към Русия Руските депутати поискаха да се учреди нов национален празник в чест на войските, които превзеха Крим.

как да е нямало руски войски в Крим?! Те имат там легална военна база с договор, даже плащаха наем на Украйна. Не лъжи че са нямали войски. дори руснаците казаха колко са. не са отричали да имат там армия.

ОЩЕ ПО-СРАМНОТО Е ЧЕ ЗЛОТО КРЕМЪЛСКОТО ДЖУДЖЕ ИЗНАСИЛИ ГОЛЕМИЯ СИЛЕН 2-МЕТРОВ БАЩА ОТ БЕЛИЯ ДОМ И В СИРИЯ И В УКРАЙНА :))))

Вие русофобчетaтa сте еднa негрaмотнa нискоквaлигицирaнa сбирщинa от помиaри,чудя се кaк си зaрaботвaте стотинките дето Сорос ви ги дaвa,вие еднa книгa не сте прочели през животa си и зaтовa не можете дa спорите с aргументи,a сaмо плюет! Истинaтa е че бълг.нaрод винaги ще бъде русофилски ,зaщото не може дa се отречеш.от етническите си слaвянски корени,не може дa се отречеш от източното прaвослaвие,a aко го нaпрaвиш знaчи не си достоен човек,a си продaжен биклук.Имa сaмо две държaви който сa го нaпрaвили ,(двa нaродa ) Мaкедония и Укрaйнa.,и двете държaви сa обречени и прокълнaти.!

Ако обичаш, първо се научи да пишеш грамотно...

Невъзможно е.Никога ! С този буламач в главата му ?!?!?

Много ли се засегна? Напълно е прав, че сте еднa негрaмотнa нискоквaлигицирaнa сбирщинa от помиaри. Проблемът е, че се вземате много на сериозно и сте си повярвали. От толко измисляне на лъжи, сами си почвате да си вярвате. А то си вярвате, че въобще някой ви вярва.

С всичко съм съгласен с изключение на едно - българите нямаме славянски корени! Това ти го е втълпила "историята" написана от нямащия и 30 г. масон иречек по поръчка веднага след Освобождението и приета до ден днешен, като даденост! Но това е друга тема!

На тези,които ми знаят корените ще напомня, че по време на съюза с Хитлер, нашите историци са променили корените ни на арийски!!!Сега ги сменят на авганистански, а Пайсий, който е писал История славяноболгарская е взел за основа книга на италиански историк"История на славянските царства"Наистина е жалко изпростяването на соросоидите и русофобите у нас-само това си знаят.....

Корените ни са тракийски и такива всъщност са и т.н. прабългари, които от хилядолетия са по тези земи, а не от 681 г. според иречковата "история"! Но това е друга и дълга тема...

То се вижда ти колко книги си прочел, щом твърдиш, че българите имаме славянски корени. Чел си учебниците по история на Московския университет

Не знаех, че масона иречек е завършил Московския университет!?