Няма връзка между кризите в Сирия и в Украйна, заяви Меркел

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че западните страни няма да правят отстъпки на Русия по украинската криза с цел да спечелят подкрепата ѝ в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Няма връзка между кризите в Сирия и в Украйна, заяви Меркел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та нали САЩ създадоха хаоса на двете места!!!КАК ДА НЯМА ВРЪЗКА???

"Може би не за Крим" драги Потрошенко!

Кат няма връзка сложи си папионка лельо Мергел-на Вата.

Е това, ако не е наглост пък зараве му кажи! Тя май е склерозирала и не си спомня, кой подстрекаваше и финансира Майдана! Пък за Сирия, Запада е вода ненапита. "Умерената"опозиция на Асад я въоръжи баба ми. Как да няма връзка, като я има и е много ясна - Това е западната "демокрация" в лицето на Дяволския съюз на Сащ, Франция, Германия, Англия и другите пудели подкрепяши ги при всяка интервенция!

След като няма "световна конспирация" как така само правителствата на т.нар. западни "бели" дьржави работят толкова усьрдно срещу собствените си страни и народи в полза на частни корпорации от САЩ и го налагат силово дори и на най малките дьржави несьгласни с тази политика.Май ни мислят за по глупави отколкото сме а?

Тъпий ?! Както сам си се обидил , никой не може да те обиди .

Напротив, много общо има! Общото са екскрементите на Путин, изтропани и на двете места!

Много ти ти4а!

Тази жена е ментално изостанала! Или мисли, че ние сме ментално изостанали! И в двата случая - трябва да си ходи, там откъдето дойде- в САУНАТА!

Естествено, че е изостанала! Всички прогресивни люде знаят, че всички кризи и жертви се дължат на руснаците от 100 години насам! А тъпия Запад, вече 100 години снабдява Русия с най-модерни машини, съоръжения и технологии, за да може Русия да произвежда най модрено оръжие, предназначено да унищожи Запада! ВРЪХ НА ПОЛИТИЧЕСКИ КРЕТЕНИЗЪМ И НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО!

Гонзо!! В САУНАТА има място и за двама ви! Аз ще наглеждам температурата да не пада под 300 градуса! Сбогом!

Украйна сама не спазва териториалната си цялост, а връзка между кризите в Сирия и Украйна има и общото е, че и двете са провокирани и финансирани от САЩ, в което европейските страни начело с Германия и Франция участват активно дори против собствените си интереси. Все пак имаме късмет, че след разрухата на предателя Горби и пияндето се появи големият политик и държавник Путин, благодарение на когото Русия възвръща сили и Западът не ще може повече да си разиграва коня за сметка на останалия свят.

Егати тъпотиятя, егати лумпените! Честно заработи една вобла от руското посолство!

Разбира се,че има връзка.Връзката е установяване на американска хегемония в света чрез унищожението на Русия.А ЕС не влиза в сметката.Тя сама се унищожава.

Путин е прочел МНОГО ВНИМАТЕЛНО "Kanzleracte", от 21.05.1949 г. А там за Русия се е предвиждало, това което в днешните дни става. Именно: След 1985 г. два проекта - Харвардският и Хюстънският, планират Русия (не СССР) да бъде разчленена първо на 4 области, а после да бъде наситнена на малки, незначителни държавички - 26, 45 или 52 на брой (РФ). Така че и ти ... Чети малко преди да пишеш...

премести репликата ми към "ПРОСВЕТЕН", от 13:53 часа. За мене е ясно, защо.

4е Берл Лазар го е 4ел, щот много ще пищите!

Време е да си ходиш.Достатъчно поразии направи.Не ти вярваме вече.

Напротив имат връзка и целта на Сащ и ЕС е капитулация на Русия - Русия е слаба и има мюсулмански провинции където ще оттекнат действията в Сирия а на запад загуби Украйна и създаде омраза с действията си сред украинците- все повече военни операции и засилващи се санкции и създаване на нови огнища на напрежение ще доведат до целта рано или късно- е разбира се и ЕС ще трябва да рвшава проблеми като бежанския например и финансови разходи но това е нищо в сравнение с удара който Русия понася

Ако не бяха американците сега путин щеше да говори с меркел на немски

лелко, от изток и югоизток те заливат с орки и те скарват с естествяените ти съюзници, зер да скочиш в обятията на краварите и да подпишете ттип. Дано наистина мислиш наопаки на това дето говориш

Тая да си оправя фалшивите фолксвгени и да не мъчи публиката със глупостите си!

Колко ли тумори и рак по хората ,докара мърсотията от немският гигант -фолксваген?

Манипулацията на политиците и умишлените пропуски на медиите , говорят за благородната мисия, поведена от Съединените щати, срещу Ислямска Държава. Но, за да стигнем до Ислямска Държава първо трябва да си спомним ролята на Щатите за появата на муджахидините от Ал Кайда. Първо двете организации са обвързани; второ и двете организации са част от политиката на САЩ, която включва т.нар. контролиран хаос, създаван от радикали, които са подкрепени от ЦРУ и/или обучени от управлението и ръководени, за да изпълняват интересите на САЩ. Те може да са муджхадините в Афганистан през 1980-те, ислямски радикали в Либия и Сирия от близките няколко години, или крайно-десни радикали, които окървавиха Майдана през миналата година в Украйна. Общото между тях е, че петте корпорации, които притежават всички американски медии, респективно и клоновете им в целия свят, ги представят с благородни етикети като борци за свобода. Нека припомним, че дори Осама бин Ладен беше възхваляван в западните медии, когато САЩ подкрепяха неговите муджхадини срещу съветската армия. В Индепендънт той беше наречен Антикомунист и борец за мир.

Връзката между Украйна и Сирия е Америка. И двете щуротии ги създаде ЦРУ.

Меркел и мозък -нямат връзка!

Подсъзнателно Меркел каза цялата истина. Когато Кери преди време ходи на крак на Путин в Сочи, пазарлъка беше точно такъв-за вас Донбас, за нас Сирия. Само ч е Путин е много несговорлив човек. Иска си ги човека и двете. Като в анекдота за попа. Уверявам ви-това е цялата истина по въпроса. Хев а найс тайм.

Меркел "Украйна съвсем основателно очаква териториалната й цялост да се спазва, може би не по отношение на Крим, но за останалата част от страната", Това иска и Русия. Най накрая Европа го проумя.

Доколкото разбрахме, не само от дира, подписано споразумение този път няма.Всики пресконференции са "Пожелахте да чуете" и нищо повече. Вярваме на договори. А мераците на Меркел и Оланд и САЩ са си техни. Ще видим до 18 октомври как ще продължи над Сирия, и тогава коментари и за Украината ви

Ами Путин им го каза много ясно, че не са Обама и Оланд, които ще решат кой да е президент на Сирия и че това ше го реши само Сирийския народ!

Тази започна да ръси глупости като Обама. Явно забравя, че в Америка са малоумни и се връзват на всичко, докато Европа е малко по-различна и едва ли хората ще се вържат на този модел пропаганда и демагогия.

така така америка тъпи германия тъпи русия - умни с $80 минимална заплата май нещо логиката...

Кога за последно си бил в Русия да гледаш на работниците фишовете? Аме не слушай какви ти казва статистиката на НПО-то! Поне допусни, че може маааалко да е .... манипулативна!

Америка е потънала в заеми, които няма намерение да плати, както и няма намерение да върне златото на Германия. Ако го няма баланса и всичко е Америка, такива като тебе ще бъдат превърнати в зомбирани роби наблъскани с химия.

Aline Kern е руса и си позволила да подава ръка за поздрав и да гледа "горките, правоверни хора" в очите докато се опитвала да им помогне да си намерят квартира. Съответно, "горките хора" отказали не само да се ръкуват но и да говорят с нея. Съответно даже и не посетили квартирата, която им е била намерена. Те поискали да им бъде изпратен помагач, който да могат да уважават достатъчно за да говорят с него... След като споделя в мрежата, че се почуствала унижена и нежалана от гостите в собствентата си държава и това опитвайки да им помогне, тя веднагически бива определена като нацистка кучка и получва заплахи с убийство... Пита се, дали пришълците наистина не са прави за това, че същества изпростели до подобно ниво на болна толерастия, действително заслужават каквато и да е форма на уважение !? Интересно, как всемогъщата мамата свинка би коментирала, на мястото на Aline Kern !? Повече от очевадно е обаче, защо в програмата на мама свинка, никога не присъства ръкуване или конструктивен разговор с някой правоверен пришълец. Най-жалкото в картинката е, че подобна, болна креатура, през цялото време "обяснява" на широко за връзките между нещата...

хубаво бе 90% сте русофилите толкова ли няма някой кадърен да ви организира в партия и да промени статуквото???

... на вас, като лостофф и рамадан ви "организираха" партия и сте мОУ "умни", що не съберет поне 5% на изборите?

След като стана ясно,че повече кражби на укранска земя няма да има , на путин му е нужна нова война за да се прави на силен пред мужиците...

прогнози? ако тенденциите продължават така ако не пламне 3СВ в петгодишен програмен период путин е пътников

Това ли ти казаха спонсорите от НПО-то? Имат 5 годишен "програмен" период да свалят Путин! Да не стане така, че след 5 г. да смениш стрелките с тирета от срам да пишеш, щото "прогнозата" ти няма да се е сбъднала?

хубаво де изпуснах се :)))

плъзнаха болести зарази и извратеност в Европа със съдействието на баба. След време ще видим какво и е обещано

психичните разстройства на атакистите я имат 4% я не а се мислят за 90% мания за величие комплекси страхови неврози и аз съм седнал да се занимавам с това :)))) не съм психиатър

Тъп си, като стрелка! Непременно ли всички трябва да са "атакисти" и фенове на Болен за да не виждат очеизвадното - спонсорите ти от ФАЩ и ислямските им марионетки са агресори и вредни за човечеството?!

Браво ма Минке, как позна...личи си, че си била от соц. лагера, бавно ти загрява реотана!

Путин загуби ли Украйна и Сирия, е пътник заедно с малоумната му държава.

украйна вече не я и бори само ДНР му остана но и това ще загуби

Това имам предвид. Останала му е част от Украйна (ДНР) и няколко бази в Сирия, заради които си слага главата в торбата. ИД е най - естествения му партньор в региона.

импотентен " разбирачо", жал ми е за тебе и за това колко си самотен. постоянно драскаш несвързано тука за путин, вместо да си намериш жена.

Бързо бягай на лекар, че да те уверят, че Путин не е виновен за размера на малката ти буба.

Шок и ужас настъпи сред управляващите ни партии и политици. Хора като Росен Плевнелиев, Даниел Митов, Николай Ненчев и други видни американско настроени политици настръхната при новината, че над 90 процента от българите подкрепят авиоударите на Русия в Сирия! И това е според статистика на водещата национална телевизия БТВ. Анкетата се върти вече четвърти ден на сайта на телевизията. btvnovinite.bg/article/svetut/odobrjavate-li-udarite-na-rusija-v-sirija.html

пф тва че сидер и подобни са се мобилизирали не означава нищо казах ви направете си партия направете референдум след като сте 90%

magit@abv.bg

малоумник анкета по въпрос е това най-гледаната телевизия в България направи си ти партия с проамериканска пропаганда виждаме РБ 5 ПАРТИИ ПО 1% =5%

Тая все повече изкуфява и не знам защо е толкова усмихната, явно не си дава сметка какво става!

мн реваха за мински договор и отидоха неподготвени да преговарят с тандема путин лавров ... там на прост език пише ... крим е руски ... ще създадете 2 автономни републики ..като начало в рамките на украйна ... и ще ги възстановите от това което направита ... инфраструктура,пенсии и др .... какво сте очаквали от срещата в парий която има само работен характер

Оптимистичното е, че заявленията на безмозчните са хит и като всеки такъв и той ще омръзне.

не бъркайте агресивността на путин със сила не бъркайте усмивката на меркел със слабост :) в реалността ситуацията е все едно гледате озлобен боядисан ботоксов питчер срещу космически кораб :)))

Чавчест никой нищо не бърка.Но злобата те избива на такава простотия която просто няма аналози.

Абе, те объркаха изборната бюлетина, ти искаш....Седнали олигофрените, които се редят на опашки пред банките и фалират през равни интервали от 10 години, да дават акъл на Меркел..

"Усмивката? на бабето е признак на кретенизъм!

Големи "салтанати" - никакви резултати! Какво могат да решат "политическите джужета" от ЕС, които са зависими от "биг брадър".Не случайно преди години махнаха ОБЕДИНИТЕЛЯ на Германия и поставиха комсомолката МЕРКЕЛ.

истината е много много по различна ... на порошенко му е начукано канчето защото промените в избирателният закон не са направени Луганск и Донецк ще направят исканите избори през 2015 .. след поправките .... въпросът е че до тогава няма да има законна власт .. с една дума ... избори през октомври ще има и ще бъдат повторени след като порошенко направи реформите ....

България трябва да остане в ЕС,да излезе от НАТО и да сключи отбранителен съюз със Русия да ни пазят от турчолята.ТОВА Е.

Смешник И да се превърнем в полигон на Руската армия Втори Донбас? Няма да стане

Втори Донбас.Ех,дебил,дебил.И какво да чакаме американците да сбъркат като с болницата в Кундуз.Те се славят като големи познавачи на територията и населението.Бият където им падне.

Смешник Колко от "съюзниците" ни са православни? И кой ще те спасява, когато американските ти господари насочат насам идляма, а? А, забравих - ти сигурно ще се обрежеш и ще се отречеш от християнството, а? Тъпак, за втори Донбас говориш, а даже си нямаш на идея какво се случва по света.

хвърлих едно око и на новинарския саит "украинская правда " особенно под тази новина , на украински е написано -"украина виде суверинитет але без криму- меркел "и отдоло гневни укри ръсят коментари че били предадени и как меркел и пороша ги измамили и тн.т ..

Лъже тая Меркел , ах как лъже!И двете кризи бяха предизвикани от НАТО с цел смяна на проруски правителства с американски марионетки !Но това "нещо общо" не е за казване в публичното пространство!Дърта чанта , а ?

А бе общо взето, много паплач се навъдихме. Всеки отстоява интересите си и всеки иска нещо, мислейки си че е прав. Просто населението на земята доста нарасна. Ако на земята има 1-2 милиарда човека, които да живеят в определени райони с неголяма гъстота и живеят в хармония с природата, няма да има никакви конфликти. Обаче човешката лакомия край няма. Ако природата не намери някакъв естествен механизъм да намали човешката популация, то ние сами ще го направим с глупостта си!

Меркел подчерта, че двете кризи нямат нищо общо, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. ........ имат бабке , имат, от едно место ги финансират и ти бабке много добре го знаеш. Пак от там бабке тебе те подслушват. Но си стара .урветина и така те натискат да говориш...

А баба ви Меркел явно няма връзка с главния си мозък! Или просто има връзка с ционистката международна мафия!

Аха нямало връзка ... да бе да ... Едни и същи лайна разбъркани отвъд океана ...

Оня ден Путин вдигна джамия в Москвам. Очаквайте скоро и гей БАР до Кремъл - вътре си го има отдавна - кви езици си пускаха Брежнев и Тошо

същата американска подлога, като Горбачов, същата маша в ръцете на амриканците за съсипване на европейските ценности, култура и икономика.

Бабата клекна, Ердоганя клекна. Чакаме наш чехльо да клекне и това ще означава, че САЩ са развели бялото знаме на живо.

барем ти се изправи че после че оставяш ясно видима следа отзаде

Наш чехльо няма да клекне защото е отчайващо тъп и отчайващо зависим, ще се мятка като Матросов на амбразурата до последно.

То наш чехльо не кляка , той си е наведен с услужливо разтворени бузки, но в обратна посока.