Меркел изключи военна намеса в Украйна

Ангела Меркел изключва възможността за военна намеса в Украйна. Тя призова Путин да помогне за освобождаването на военните наблюдатели от ОССЕ.

Обратно в новината

Коментари - Меркел изключи военна намеса в Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя врачка каза ,че на 2 Май 2014 руски войски ще влезнат в източната част на Украйна за да предотвратят геноцида към руското население. Скоро ще видим резултата от предсказаниет0 ТЪРПЕНИЕ.!

Бабата на една моя съседка, известна врачка, междувпрочем, е направила следното предсказание: Ако няколко страни по света минат на друга резервна валута, примерно китайски юани, рубли, злато, сребро или паладий, Америка ще стане една посредствена икономика от сорта на Никарагуа. И такова дърво ги очаква, бедна им е фантазията. Неприятното е, че май Путин наскоро се е консултирал със същата врачка. И на него вече всичко му е ясно. Дали ще познае дъртата циганка.....

на баба ти да не е чела : Светът в ерата на многополюсните валутни войни ;-)

Най-важното в предсказанието е думичката "Ако"! Неприятното е, че май Путин наскоро се е консултирал със същата врачка и в резултат произведе едно много, много голямо и миризливо "АКО"!

Дано успеят да се споразумеят и да не се стига до война в Украйна! Аз лично се надявам на германската дипломация да спаси Украйна а и Европа. От руснаците може всичко да се очаква

До всички платени боклуци- има ясно казана позиция, че война няма да има! престанете да се вживявате в измисления си свят и погледнете реално, че никой от никоя страна не иска война! Само вие във този сайт! Защото само тук се толерира античовечност и ксенофобия!

хаиде, тролчета, даите още "аргументи"

и военната им техника е като зазовете им

сравненията между русия и уса са като между заз и порше :):):):):)

Ако ги блъснеш едно в друго, ще разбереш колко си прав! :))

Каква идея може да има 5 годишен хлапак освен блъскане на колички.

благодаря на тези, които непрекъснато ни развеселяват със сравнения между русия и уса :):):):):)

спомнете си как увиснаха дулата на иракските танкове

Kak?

Като твоя!

селскостопански експорт: link :):):):):):):)

Световните войни...Бой и еван се не връщат, нали фрау Меркел?

Ангелът Меркел го тресе шубето, че след 70 години историята може да се повтори и руски ботуш да стъпи на керемидите на Райхстага или Будесвера или там - каквото е.

Стара Европа помни какво е война (и то с Русия!), за разлика от САЩ, на чиято територия война не се е водила. Европейските лидери ще направят най-мъдрото нещо като се освободят по най-бърз начин от своите ментори от САЩ. Очевидната и все по-брутална намеса на САЩ в политиката на ЕС е пагубна за съюза. Европа като люлка на цивилизацията трябва да води самостоятелна политика. И тя трябва да изключва конфронтация с Русия, точно обратното - естественото място на Русия е в ЕС.

Просто факти за Русия на Путин: 1. Русия е 3-та по употреба и разпространение на наркотици в света след Афганистан и Иран 2. Русия е 127-ма по борба с корупцията в света, заедно с Гамбия, Пакистан, Мали, Мадагаскар, Кот'д Ивоар и Бангладеш 3. Средна продължителност на живота при мъжете в Русия е 64 години. В северна Корея той е 67 години 4. Русия има 750 000 000 000 $ външен дълг 5. По обща смъртност Русия е 10-та в света 6. По икономика Русия е 7-ма в света. след ... 6-тата Бразилия 7. Убийствата в Русия са ... 2.4 пъти повече от тези в САЩ 8. Русия е 3-та по самоубийства сред младите в света

"русия е нигерия със сняг"-сергеи брин "русия е бензинолонка, маскирана като държава"-джон маккекин Tолкова!

Ами били сме в Русия и не е така. :) Да те открехна - важно е и КОГО цитираш. Мозъкът или моралът на някои хора е пренебрежимо малък.

Ххахахаха :))))))

Я да пипна- май пак имаш температура...

За 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти. Увеличи военните разходи 30 пъти. Увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти (по ниво на брутния вътрешен продукт Русия се издигна от 36-то на 6-то място в света). Увеличи златно-валутните резерви на Русия 48 пъти. Върна 256 залежи на полезни изкопаеми под руска юрисдикция (под чужда останаха само 3). Национализира 65% от нефтената промишленост и 95% от газовата. Вече пета година поред Русия заема 2-ро или 3-то място в света по износ на зърно (в момента САЩ са на 4-то място). Средната заплата в на държавните служители се увеличи 18,5 пъти. Средната пенсия се увеличи 14 пъти. Намаляването на населението спадна от 1,5 млн годишно през 1999 г. на 21 хил. през 2011 г. - тоест, 71,5 пъти. Забрани депутатите в Държавната дума да имат сметки в чужбина. Предотврати американското нападение срещу Сирия.

Чудя се само след такива коментари като този на т.нар. "истина" и на безродникът/чката "теди/уса", като е толкова зле Русия ...абе що цял свят го тресе как ще се събуди Путин и какво ще каже? ;-)

Ами обадете се на Меркели й кажете да не говори с тази лоша Русия. Иначе не е по темата

Умница ми е тя,не е като американците дето след петилетка ще се молят да ги спасяват от побеснелите украинци,както стана с Бин Ладен например,има клипче в мрежата на католически поп,който благословя Майдана да избият-евреи,негри,москали,тоест руснаци,така че,ако американците не се виждат в този списък-техен си е проблемът,лошото е,че те имат навика да го стоварват от болната глава на здравата,последен пример са ипотеките, колите и златните ланци на техните афроамериканци,които целият свят плати под формата на световна икономическа криза

нека Меркел не слуша САЩ,а да има Европейска самостоятелна политика

Германия да стане москалистанска губерния под властта на султан пусин, това ли е европейската политика ?

иска им се на смотаните рашки,ама са понеже са некадърни комплексари и лузъри ,ще си останат с точенето на лиги и култа към оцъкления кагебеиски гущер и с ръфането на пушките,както позна роналд реигън

маскавското книяжество от владивосток до лисабон,нъл тъи ,таварищ....ооох,мокри руски полюции

и защо тази информация е поднесена така,сякаш американците натискат за военно решение в украина?нияма такова нещо!обама още след анексията на крим изключи категорично военна намеса на америка в европа.разбирам,че ви пускат опрните точки от масковското пасалство,но хората могар да се информират за световните новини в интернет без посредничеството на про-руския дир-ник и без пасалството да изкривява,манипулира и дезинформира хората в бг

umen citat nomer 2: "Путин изобщо не разчита на цените на петрола." :):):):):):):):):)

цитат на деня: "руснаците могат да минат без разни "благинки" на демокрациата ,но не и да зaгубят" :):):):):):):):):)

шъ ръфат пушкалата си както позна баи реигън

нали путин щеше да напад източна украина? маи нещо се отказа :)

Пак са те излъгали западните медии..

Германският канцлер Ангела Меркел съобщи, че студентите от България в Германия са около 12 000, което нарежда България на второ място след Китай по брой на чуждите студенти в германската република.

В германските университети образованието е солидно и задълбочено - такова, каквото бе в БГ преди четвърт век. Никак не е странно, че много наши студенти се насочват към немските вузове.

Путин изобщо не разчита на цените на петрола. И както каза един руски опозиционен писател (Виктор Егоров)проблемът не е до Путин. Ами 80 % от населението на Русия е по-консервативно от самия Путин .Победата(военната) и патриотизмът са издигнати на пиедистал. Санкциите само обединяват руският народ и вдигат подкрепата за Путин. Защото руснаците могат да минат без разни "благинки" на демокрациата ,но не и да згубят. И който познава руската народопсихология е тояно така. Нама комунисти и аниткомунисти по-голямата част от тях са на едно мнение. За руските земи и победи.

Никой не отрича пълната ненормалност на азиат-болшевишката популация.

анджък

да, в крим вече са много заети да си харчат огромните пенсии :)

да благодарим не президента путин, че толкова много и толкова бързо оцлабва руската икономика. побеждава се сам :)

Тъпите рашофильофчета дет дрънкат за гениалните ходове на джуджето-генсек да знаят, че Евромайдана срещу янукович спаси Украйна от пълен аншлус с москалистан. Включването и в мужикистанския торговый союс означава точно това. Сега битката е парче по парче, а както веч са в рецесия азиатците бая ще се озъбят от новите придобивки. Защо не постъпва никаква информация от ежедневието на кримските референдумджии ? Май почват да си скубят косити и да се тюхкат за проваленото си бъдеще.

Мамчето сигурно е сънувало пророчески сънища или си спомнило младоста в потрошената и окупирана Германия.Какво например би могъл да се поучи от младите си години Обама?

werwolf, ако тези данни ги вземаш от вестник правда - да

Ако Ройтерс и уса тудей са филиали на правда-а... А иначе според УС ннешънъл дебт клок дето събират петиции за конгреса и президента дългът на сащ с днешна дата е 17 451 373 099 961. долара И се увеличава средно с 2 милиарда и четиристотин милиона долара на ден като всеки сащ-нак от 318 132 621 население на сащ има да изплаща по 54 855 долара...

трябва да си луд....да обсъждаш подобна тема..със.сигурност има и по приятни начини за самоубийство.....

В Русия започна рецесия вече

От няколко месеца саудитците помпат петрол. Цените ако тръгнат надолу и устойчиво се задържат под $100 за барел, Путин ще фалира. Жалката им икономика на това разчита - цени на петрола над $100.

тъкмо ще има повече нафта за руските танкове, а като тръгнат те петрола ще скочи не се безпокой

Поредната малка крачка към успеха на Путин. Вчера Камерън, днес Меркел отказват да се бият за Украйна, а те са гръбнака на НАТО в Европа. Това означава, че играта продължава като война на нерви. Между другото Китай и Русия планират първото си съвместно военно-морско учение край спорните острови Сенкаку. Същите, за които Обама гръмко обяви своите гаранции, че са японски, нещо с което китайците не са съгласни. Още едно парченце в пъзела е днешното изявление на Транснефт, че преминава на разплащане в рубли с чуждестранните си партньори. Китай вече са предоставили кредитна линия в рубли за доставките. В упоритата конфронтация на САЩ с Русия, Обама все повече ми заприличва на Дянков, който щеше да пляска руснаците, а после отиде на работа в Москва.

Пий си лекарствата навреме ...младеж

Румен

Да не си от екипажа на Доналд Кук, та питаш за хапчета?

Тъпите ти деди и отци се тъй плямпаха за поредните успехи на мужикистанските генсеки, а то k'во стана ?

bmaleev@abv.bg

Палчинките се обръщат.... Няма еднострани работи на тоя свят...

а кво стана? Русия става все по силна

Румен

Не знам с какво право мърсиш името на Иречек, но ако съдя по речника ти, си Бате Гойко.

"Господарите" и "Редът" им, макар да браха голям срам пред света за некадърния военен преврат и още по-некадърното му идеологическо пропагандиране, все пак направиха "една малка крачка", но с "огромно значение" за войната си по придвижване към Русия: преминаване на психологическата граница да се заговори за абсурдни по цинизма си неща във връзка с Русия, но под формата на "отричане на противното": Изключена била военна намеса в Украйна , изключено онова, отречено друго... Уж отричане, а всъщност - въвеждане на темата за тяхна "военна намеса" там. Днес в Украйна, утре...? Утре къде? Къде утре? Баналният елементарен сценарий, еднакъв във всички страни по света, които са "демократизирали", винаги е пълзял по лакти и по корем все в една посока - Русия, заветната мечта, манията на "великите" западни сили, от която нямат отказване. А всъщност, замислял ли се е някой какво ще стане, ако си постигнат мечтата - завладеят и изкльопат целия свят и накрая - самата Русия? Какво ще правят тогава "господарите" (с билионо-милионно-трильонния им дълг към останалия свет)?

А какво би станало с сигани, живеещи от набези по чужди села, ако вземат, че завладеят и окрадат напълно всички и свършат къщите за обиране?

При толкоз много перфектни професионални обяснение на въпросите дет те вълноват и пак нищо не си разбрал, та продължаваш с изтърканите си тъпизмите.

Не ти се разбира, професионалисте. Български ли не знаеш, граматика ли...

дългът на америка е 68%, на япония - 227% коментираите

В същност дългът на САЩ е 100 процента от БВП а на Япония 57 процента от БВП, Русия 3 процента от БВП. Само пет държави в света нямат дълг и те са на задника на географията където демокрация не огрява. Държавата с най-голям дълг е Люксембург като дълга спрямо БВП на града държава е 4604 процента. За САЩ Китай и Япония държат пакета от 46 процента от външния дълг на САЩ. Интересен е факта и че САЩ дължи над 115 милиарда долара на Русия...

Истинският съюз не е ЕС или НАТО. Истинският съюз е между Германия и Русия, от Атлантическия до Тихия океан през, два континента.

Под командването на пусинско-кагебишката шайка ? Питай германците с к'ва любов и нетърпение очакват тоз съюз. В Германия кат влезна в някоя квартална кръчма да пийна бира с наденица и само леко чукна с чашата по масата и тихо реча "зиг", всички ме поздравяват с дигане на чашите...

Резултатът е като между Реал и Байерн. Голямо чукане на чашките пада ...

Фрау Меркел да не се услушва, да се прочистят от къртици армията и службите, да дигат военните бюджети, редовна военна служба,..., както бай ви Иречек на един дъх е катерил баирите с пълно бойно снаряжение.

Фрау не е съгласна. Ами кой ще плаща дълговете на Гърция, Испания, Италия, Ирландия, Португалия ... Сега се появи още един гладник - Украйна ...

pmotikov@abv.bg

Ще ги подарим на пусинската шайка, да си ги земат барабар с Украйна, Молдова, Приднестровие,..., абе който си искат.

тарикат, какво се пробутваш под капките? Кой е стока на Балканският полуостров? Не си прави комплименти! Знаеш ли: БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ - значи "един дол дренки".

Радой Ралин: Пиша ти от Плевен, драги Ванка. Помниш ли кагда пришол със танка? Беше млад, но се държеше мъжки. Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари. Помниш ли, как кушаше картошки? Наконец забърса три кокошки. После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия. А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата! Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня. Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила. После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки. Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси! Дружбата ни беше свята, чиста. Ние всички хранехме танкиста. А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканка Пазеше и немците, и чехите. Ние тук възпявахме успехите. С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята

Глупости!!! "Длъжен бях да те обичам, Ваня. Даже кръстих дъщеря си Маня." Ей затова нищо не излезе след 10 ноември, щото на власт дойдоха едни сини-пембени мижитурки, дето са се продавали и по времето на соца и след това. Само смениха клиента!

GDP is a measure of the total size and output of the economy. One measure of the debt burden is its size relative to GDP, called the "Debt to GDP ratio." Mathematically, this is the debt divided by the GDP amount. The Congressional Budget Office includes historical budget and debt tables along with its annual "Budget and Economic Outlook." Debt held by the public as a percentage of GDP rose from 34.7% GDP in 2000 to 40.5% in 2008 and 67.7% in 2011.[20]

Според доклад на фискалната комисия към американския Конгрес, публикуван миналия месец, през 2025 г. приходите от данъци ще са достатъчни единствено за покриване на лихвите по щатския дълг, които се очаква да нараснат от сегашните 200 млрд. долара до над 1 трлн. долара, както и за изплащането на социалните помощи и пенсии. Всяка друга дейност на американското правителство ще се финансира чрез нови кредити, се казва в доклада. Според доклада до 2035 г. увеличаващият се дълг може да понижи брутния вътрешен продукт (БВП) на САЩ на глава от населението с 15%. Това би означавало рязък спад на жизнения стандарт в страната.

Това казва и Аарон Русо още през 2007 година,отнасящо се за същата година ,а не за 2025. Интервюто е в тубата.

още по-интересно е , какво стана с него .

навремето един изчислил, че по време на строежa на аифеловата кула тя ще падне от тежестта си. събрали се хиляди и зачакали тя да падне. сега така чакат америка да падне :)

Тя отдавна е паднала в очите на честните хора!

pmotikov@abv.bg

Е кои са честните хора, къде се събират та да ги разгледаме ???

Средно статистическия немец става сутринта - излиза от гаража си от 5 стайната къща - пали колата си за 100 000 ойро и отива на скъполатената си работа.. Прибира се и е недоволен - БВП то е малко.. Средно статистическия руснак мръзне в комуналката - компания му правят домашно зделания алкохол , собачката и глада ноо е доволен - Днес ще гледа Путин по телевизията... Знаете ли ... прави са тия в Донецк.. В Русия се живее по добре..

Влез в реалността. Наркотиците са път без изход.

След 10 години: говорят си двама германци/ Али и Мехмед / . Али вика виж го тоя какво смешно има Гюнтер.

На този етап на Русия, не и трябва повече от връщането на Крим! Това е важна военно морска база! ЕС ще се задави икономически с Украйна! Какво да инвестира в Украйна, като Германия, Франция и останалите страни в ЕС имат свръх производство! Ако инвестират в нещо, то трябва да работи за Руските пазари! Получава се манджа с грозде! А, да поемат Украйна на хрантутене, както се хрантутят Испания, Гърция, Португалия, Ирландия, вече едва ли е възможно! Фалита на Украйна е неизбежен и страшен! Май скоро запада ще избяга панически от Украйна. Мисля, че за да се обърка всичко и да ловят риба в мътна вода, новите безпътни Украински държавници ще разпалят война с Русия, без да им е разрешено това от Запада!

Правителството на САЩ дължи еквивалента на 340 000 тона злато количество, два пъти по-голямо от добитото злато през цялата история на човечеството. За справка, САЩ притежава най-големите златни резерви в света 8114 тона.

САЩ притежават златото и от следващата история на човечеството така ли да разбирам? Виж си цифрите и за всеки третокласник е ясно че не се връзват!

да бе . кои е написал тези цифри . досега не е правен одит на фед . наи-много злато има китаи , русия и индия .

Кат знаеш че ще бият ясно е че ше си против боя :) Що не викаха така за другите войни??

Фалиралото търговско дружество САЩ е заплаха за цялото човечество! Гответе се скоро за официалното обявяване на фалита на САЩ, крах на долара! От 3- до 6 месеца Фалита на САЩ ще бъде обявен официално, оттам следва и автоматично разпад на ЕС! Скоро финансовите пазари в Америка ще започнат да се сриват главоломно, ще забият надолу като пиано от 10-ят етаж, тогава в цял свят ще настане финансов хаос! ИСТИНСКИЯТ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ НА САЩ Е НЕ 14 a 70 ТРИЛИОНА ДОЛАРА! Америка отдавна е фалирала, остава само да го обяват официално. Започва новата Голяма финансова депресия в света. Ще изгърми нещо такова, в сравнение с което Великата депресия от 1929 г. ще изглежда като раходка в парка. Ще започне разпадането на единния световен финансов пазар..

НЕ СМЕСВАЙТЕ РУСИЯ С КОМУНИЗМА .ЗАРАДИ РУСИЯ ОЩЕ ИМАТЕ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И ДЪРЖАВА.КОМУНИСТИТЕ ГИ ДОКАРА ХИТЛЕР,АКО ГЛУПОСТА И ЛАКОМИЯТА МУ НЕ БЯХА ТОЛКОВА ГОЛЕМИ ,КОМУНИСТИТЕ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ДОЙДАТ У НАС.

Най-сетне някой да го каже - Право куме в очи. Тъй си е, ако не беше Русия, сега щеше само баклави да правим.

Меркел е нашият човек в ЕС и НАТО . Ангела много майсторски будалка Барак и Жозе. А връзките на Берлин с Москва стават все по-здрави.

Лошо, САЩ и ЕС с техните сметки... По RT_com предават директно от Донецк, ега ти чудесията, ония пеят вече "Вставай страна огромная" и стрелят, не си играят. Ще кажеш, че нарочно го правят

Русия е зависима от ЕС. Колко марки автомобили, компютри, телефони, дрехи и храни от русия знаете?

Абе последния компютър като си го сглобявах, все хубави марки чаркове, ама видеокарта от малайзия, дъно от индонезия, процесора и той от там, хард дисковете китайски... Чак ме подразни това... и се успокоих с чудесната си финландска нокия, която колкото и да търках очи се оказа произведена в Индия... Викам, имам поне японско тв сони... японско ама нъцки, и то довършено в Китай... Единствената европейска техника в къщи се оказа монитора ми, прекрасен корейски самсунг произведен в Словакия... Не мисля, че руснаците са по-добре снабдени с европейска техника от нас европейците... А за колите, тъй или иначе в Русия са за фукня, че извън градовете им трябва от джип нагоре... по скалата, чак до танк и вертолет а такива неща руснаците могат да си правят и сами...