Размяна: Русия помилва Савченко, а Украйна - двама руснаци

Осъденият украинския военен пилот Надежда Савченко пристигна в Киев. В Русия пък пристигнаха двама руски войници, които Украйна размени за Савченко.

Обратно в новината

Коментари - Размяна: Русия помилва Савченко, а Украйна - двама руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА ЧОВЕК ЛИЕ ИЛИ НЯКАКЪВ МУТАНТ ОТ 3-ТИЯ ПОЛ... ЧЕСТИТО ПОРОШЕНКО...ЕТО ТИ ЛИЦЕТО НА УКРАЙНА ДЕБИЛ ДО ДЕБИЛ................ А ПУТИН ЗНАЕ ЗАЩО.............

Путин пак направи успешен ход. Даде един траверс а взе двама обучени войника и спечели много симпатии по целия свят.

В случая Путин просто нямаше полезен ход с този трън в задника Савченко. Тя или щеше да стане мъченик посмъртно или герой на Украйна - и в двата случая е символ, за който дълго ще се говори. А двамата "отпускари" вече са в забвение и ближат рани някъде. Не е ясно какво са му обещали, но натискът от вън е очевиден.

Украйна се освободи но ние сме още в лапите на комунистите, червени и пребоядисани

Това отдавна не са комунисти, капиталисти са.

им е стария! Пазарна икономика, справедливост-за тях са непознати думи.

За какво им е на руснаците лудата, с блуждаещия поглед, те са я разменили за по-стойностни хора. Заради шепа алчни политици, в Украйна страда цяла нация. Потрошенко, не наяде ли се бе, свинчо?! До 1917 Украйна я няма на нито една карта, това е руска територия. Америка и Западна Европа успяха брат срещу брата да насъскат?! 70% от населението на Украйна е с руски корени, ... Не ви ли е срам да пишете глупости, тролове, смотани, поне история четете.

За да завземе още едно парче земя към и без това огромната руска територия, азиатския кретен путлер направи така, че украинския народ, които до скоро бяха приятели на руснаците, в момента не могат да ги гледат! Украинците никога няма да забравят за Крим! Омразата към руснаците няма да изстине с векове там! Но от такъв кагебистки "стратег" какво друго може да очаква човек. Сега идва ред и на Грузия да мине по реда си, като безмустакатия кретен заграби и Осетия.

Украйна няма право да има претенции към Крим. Там живеят основно руснаци, винаги си е бил руски и ще бъде такъв. Крим се върна там където му е мястото, а също така трябва да се случи и с половината Украйна, чиито територии са си руски от векове.

...гнусен украински лизбиоCH....тази маи наистина се взема на сериозно...до каде докараха украинци и руснаци да се избиват едHи cрещу другi....та те са една крав....американските натовски гнусари...кои ти е брат...???...този с когото имаш общи корени..език...минало...или този дето като говори не го разбираш..не знае нишо за твоите традиции и обичаи..има различна душевност от твоята...тази пача се има за "герои"...и срещу кого ?!?...

+100 Много точно!

Каква и е диагнозата на тази мацка, ако е мацка де?

отново пуснаха лудите от лудницата, но не се знае дали са мъже или жени, първите отличителни белези не са факт....сигурно има и от двете...

Тази (този) защо тъй навъсено гледа, не се ли радва че е на свобода?

Тази откачалка КОЙ я пусна от Лудницата ? Клошарка но иска мястото на Потрошенко !

Чета руските коментари в нета: Путин се продаде на Американците! Заплашиха го че ще му замразят парите в офшорките. Станахме за смях- върнахме една престъпничка за двама предателя. Признахме си че нашите войници са в Донбас. Това е като шамар за повечето руснаци. Нашия Володя взе да се огъва. Той е само една марионетка. Постоянно се унижаваме , напоследък все нас ни бият. Обама миналата седмица му каза да помилва Надежда. Вовчик ти се излагаш, народа те подкрепя а ти плюеш на тях!! Путин все повече става либерал?? Започна се, после и Новорусия ще предаде.

ИДВАТ ГЛАДНИ ВРЕМЕНА!

Размяната беше единственият правилен ход на Путин.Но Русия е огромна. И там има достатъчно идиоти.

Интересно ти как би гледал след две години в руски плен ;)

На ле-во ! Новобранец кирлив !

Гузната съвест на руските агресори спрямо братската им Украйна с днешна дата има своята предистория в това видео от ноември миналата година:  link   Вижте разликите и приликите как украинците посрещат свободната Надежда Савченко и какво ( не ) се случва в Русия.

Тя не е Пилот а клошар ! ЧЕТИ маймун Украински !

Пропуснато е да се отбележе че украинския пилот го посрещнаха като герой, а руснаците само приятелките им ги посрещнаха и се прибраха доста гузно, брат брата убива при путлерова русие

Откъде го вдя това. Украинката се държеше просташки, а руснаците бяха семпли и просто по-умни. Питам се ти кой си, че виждаш това, което искаш, а не , което е.

или в Сибир или в Сирия!

Отпускарите се прибраха без танка . Няма бурно посрещане макар че на руснаците им тръпкат сърчицата за такова .

Маймун ти я изкара пилот , Тъпунгер прочети е ще видиш че е пилот на ЧЕТРИ КРАКА !

тя май е то?

Колко кг. трябва да е било това нещо, за да е в такова състояние след над година глад?

при Путин ще се подложат на такава диета за по дълъг период от време.

Каква диета? Тази се е угоявала.

Досега в нашата лудница не е имало такъв екземпляр като тази на снимката.

Пред тази сладурана едва ли ще мине номера с мъртвородените Мински съглашения. А вече е в парламента, скоро ще поеме и по-голяма отговорност. Да му мислят орките в Лугандония и Донбабве, а после и кримнашистите.

Ваучерче за курорт в сирийска Латакия, може би ;-))

Ония в Норвегия, некви компютри, плейстейшъни, фитнес зали в килията ... репресирана е, няма фитнес зала и надебеляла горката в руския затвор,тук дори умиращите от глад чупят кантара.

Не не-е, Хуйло не се предаде под международния натиск, а прояви вродената си доброта. Хуйло Милостивия ...

politi4eski i biologi4eski

от клетката в съда среден пръст на всички руски тролове!

Това "нещо" жена ли е? Хахахахаха!

На колко ракии трябва да си за да пожелаеш да чукаш тази "красавица"

Вчера Украйна размени за един Мъж две женки.

Така е, савченко пие за двама мъже! От самолета си поръча!

Чудя се руснаците какво точно празнуваха на 24 май?! Защото преди години, по времето на СССР, много от тях искрено вярваха, че Ленин им е написал азбуката! И да не би да са чествали неговия рожден ден?!

Празнуваха свалянето си от дърветата, бръсненето на козината, рязането на опашките и, хм ..., очовечаването чрез Българската азбука.

Ленин е роден на 22 април бе,ахмак! А този долу, дето се прави на ариец е обикновен пест !

Абе не е просто шило в торба,коментарите са,че Путин е натоварил на самолета политическа бомба за Порошенко,т.нар.Надя е от партията на Тимошенко и веднага е поискала място в комисията за нацсигурност към тяхната Рада,както казват в Холивуд-следва продължение

Властта в Украйна и ПП лично тепърва ще имат проблеми с това нещо.Момата не е много в ред.Очакваме нови клипове! Шило в торба не стои.

виж и погледа на момата- освен че мъж не е видяла последните две години сигурен съм че е за подходящата клиника както Щерев и компания съответно

Соросоиди да не са Ви намалили платата съвсем сте се разредили. Да не говорим за това, което сте публикували - Да се смее чавок или да плаче

Поздрави на платените писачи от Козяк Как е върви ли върви ли. Цент по цент за всяко постче вие станахте милионери

A

Ако не ми бяха изтрили поста по долу щеше да разбереш...ама айде да го кажа по цивилизовано....Няма мъж тази...мъж няма...няма кой да се навие на такова без няколко кила водка!

На украинския военен пилот Надежда Савченко цял свят и знае името и разбла за геройството и , а на мужиците които ги продават и размевят на хайван пазара даже имената им не знаят..ха.ха

Какво толкова? Размяна на военнопленници е имало и в древни времена, след като хората са отрекли човекоядството, а още повече след отмяна на робовладението.

Колко хубаво би било в един ден да измре всяка русофилска сган в БЪлгария!!!! Няма по-низш и мутирал индивид от българския русофил!! Заради подобни екскременти облечени в човешка кожа, България бива хвърляна в крайности-които водят до слаба икономика, престъпност, отхвърляне от цивилизацията, изостаналост във всяко естество-медицина, икономика, наука, образование, транспорт и т.н. За всяка злина сполетяла Родината ни, са виновни плазмодиите русофили-ниско платени са, но са с промити мозъчета и продават/предават дори родните си майки, братя, бащи, сестри!! Любимия герой на всеки мазен русофиле е Павлик Морозов-с идеите на когото са зкърмени от малки!! Затова не могат да понесат гледката на жената-герой, която е на свобода, засмяна!! Въпреки, че псува Путкин на всеослушание, въпреки иронията с която се подигра на руския съд показвайки им среден пръст и обръщайки гръб на съдиите по време на процеса, въпреки напрежението създала дори в руското общество-тя е на свобода и е герой!! А онези двама женчовци от ГРУ-пратени от Жужето да убиват цивилни-ореваха света с женски сълзи!! Жалко че в България повечето хора приличат на руските "спецназовци" в реването и жалването, а не на Савченко!!

Няма по-нагли същества от русофобите. Три пъти ни докарвахте национални катастрофи , сега и четвърти и пак русофилите им виновни. На калпав водолаз , водораслите му пречат.

Белким пукнете от злоба, келяви и нещастни русофилски тролове! Скоро, като свалят Жужето от престола-сами ще си прегризете вените! Ако не-ще висите по дърветата за назидание!

Нали сега сме в Европейският съюз и сме най-бедната страна.-виден резултат

че ти си провалил се журналист! или по лошо, вече знаем в какво още се превръщат провалените журналисти, освен алкохолици, а именно в тролове.

Какво падение само...да желаеш смърт за всички които не споделят твоето мнение...по-зле си от Хитлер...а може би си болен....

Досега в нашата лудница не е имало такъв екземпляр като тази на снимката.

Снощи в 18:19 форумец с ник нейм "МАЛКО ИНФО" ни дава списък на неконтрилираните от Сорос или Посолството сайтове, за да ги знаем и мразим. Глупаво го е направил, защото не се е сетил да прескочи автоматичната цензура на ДИР, която не позволява да се публикуват сайтове с домейни .сом и bg. Но той е изброил повече от 100 сайта. Това не е работа на един човек. Аз чета 4 - 5 сайта и пак не успявам да следя всичко в тях. Очевидно зад "МАЛКО ИНФО"стои за служба от поне 20 човека, която да се бори с неконтролираните от Посолството сайтове. Но тази организация си е избрала глупави служители! Те просто ни дават списък на свободната преса, която си струва да се чете.

...каквото ти спуснат от пасоля или от тролът който ви разпределя глупостите които да пишете във възхвала на путин и омраза към България и Българското! Нещастник!

Пак лазите из форума, сган турска!

Горкото девойче. Само кожа и кости. Тези гладни стачки и гадните руснаци едва не са я погубили.

Жужето квичи

А, ти се провикваш от джамията, леко, ще ти падне чалмата!

Савченко е патриот защото се подигра на руския съд показвайки им среден пръст на процеса срещу нея. Путин разбра, че е сгрешил и след нареждане на Оланд и Меркел, беше принуден да я освободи, надявайки се санкциите да отпаднат. Но както винаги, късокракото джудже направи грешен избор. Никой няма намерение да се отлагат санкциите срещу руската свинеферма. Прасетата ще продължат да гладуват, както го правят вече сто години.

За пореден път, Русия и Путин показаха кой командва света.

Света се командва от САЩ защото накараха ЕС да наложи ембарго над Русия. И в момента продължава, въпреки претенциите на Путака.

След разговор през нощта на Путин с Оланд и Меркел, на другият ден Савченко беше освободена. Някой клекна и всички знаем името му - Володя?

И как клекна, даде един траверс а взе двама обучени войника, голямо клякане , няма що. Да не говорим , че спечели симпатии по целия свят с този си умен ход.

А Русия и Путин ги командват арабите от СА като подбиват цената на петрола и държат послушна държавата бензиноколонка..ха.ха

Няма що?Големи симпатии си спечели Путин със анексията на Крим,войната в Донбас,свалянето на БОИНГ-а! Това са все причини заради които светът,,уважава" ,,умните"ходове на Путин!

Кончита, и се научете веднъж за винаги, Крим не беше анексиран а се проведе демократичен референдум, след който Путин уважи желанието на народа да се присъедини към РФ.

Порошенко /истерично/: -Да върнем Крим!!!! Путин /с усмивка/: -Крим вече го върнахте, още през 2014-та. Тепърва имате да връщате Харков, Киев и цяла Украйна.

Порошенко прави замяна, като дава 2 и получава 1. Може да върне Крим, като даде срещу него Киевска и Харковска области. Ама той като даде тях, то и цяка Украйна ще се присъедини към Русия (където и е мястото).

Хмм, че откъде ги намериха тези руски войници в Украйна? Нали Путин се кълнеше, че там няма никакви руски военни? Само ще да са ги отвлекли докато са спяли блаженно до съпругите си и са ги прехвърлили в Украйна. Естествено, дело на САЩ, МАЩ, НАТО, МАТО и всички врагове на честния Володка Путин.

Надежда сама е написала заявление до украинските власти, че е съгласна да излежи присъдата си в Украйна, съгласно конвенция от 1983 година. Нейните адвокати са я посъветвали да го направи. Следили са внимателно другото дело, но до последно не са мислели, че е възможно помилване нито от страна на Путин, нито от Порошенко. Истината се крие в среднощния разговор.

И какво? Цяла Европа била в еуфория, че една убийца на журналисти е на свобода. Но какво може да се очаква от държава ( Германия ) , дала на съд свой гражданин, понеже Ердоган се почувствал обиден. А и вече знаем, че Референдум, избори и свобода на словото не са много долюбвани фрази в "демократичния" свят.

Евродепутатите са били готови да гладуват заедно с нея.

Тя била убийца, защото си изпълнявала войнския дълг да защитава родината си. А руските военни какво са правили в Източна Украйна - да не са садили теменужки?!?!?

Воинският дълг, в цивилизованите държави, не включва целенасочено убийство на цивилни, в случая изрично обозначили се като журналисти. Но във неонацистка Украйна явно не е така. А внушенията към водачите на киевската хунта и към нашенските малоумни простестърчета имат един и същ източник.

Не е убийца, защото са убити руснаци. Щеше да е убийца, ако бяха загинали хора.

Щели да я развеждат из Европа. Така и казал ПП. Сега като я поведат по Европата трябва да и дадат силна доза успокоителни. Шоуто набира скорост!

Поредната гаргара с Путин!! Как Нуланд беше там и му обясни някои неща!! Че ако не освободи Савченко, ще унищожат всичките му самолети в Сирия още на пистата, както направиха със 4 Ми-24 и един Су-25.. Показно!!

Искаш да кажеш, че САЩ работят с ИД? Не е на добре за кариерата ти тези опити за мисъл. Няма да получиш центовете.

Абе какво стана с тия унищожени руски хеликоптери. Нещо май няма доказателства. Периодично ИД ни осведомява колко руски самолети е свалила. Ако беше вярно всичко, да не беше останал нито един самолет в Сирия. А иначе гледахме и сателитни снимки на руски войски в Украйна от американското посолство. Което после се оказа малък фалшификат. Та за доказателствата питам. В България не ядем бананите с обелките.

Савченко ми харесва повече като жена отколкото Путин. Някак си е с по - женствени черти от тези които Путин се е опитал да докара, въпреки многобройните му пластични интервенции. А виждам, че и гърди има, а късокракия няма такива.

Не знам какъв си коцкар, ама бешлик те правя за 24 часа, та и бурка ще искаш да носиш!