Лидерът на Донецката република избяга в Москва

Председателят на Върховния съвет на самообявилата се Донецка народна република Денис Пушилин е напуснал поста си поради "преминаване на друга работа".

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на Донецката република избяга в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

става ясно че човекът отива на нова РАБОТА, интересно каква е била досегашната му работа, когато си на работа имаш и работодател от всичко излиза че работодателя му е Големия червен брат, между другото този човек не е украинец и преди кризата никога не е бил там, един факт който се скрива за да може да се прокара тезата че това е народно споннтанно движение, нещо което вече и уличните кучета не вярват даже и кокал да им дадеш.

плъховете 1-ви напускат потъващия кораб!!!!

драги регистрирани и нерегистрирани пишещи време да помислите за вас лично и да живеете за себе си наслаждаваи те се на пасажа ви на тази земя не е необходимо да се обиждате когато някои не е на вашето мнение и е безсмислено в съботнате вечер да натрупвате негативна енергия в себе си.препоръчвам ви да прочетете "размишления" на фридрих ницше . приятна вечер

Тоя терорист се е върнал на макя си у ... Ама защо са го пращали в Украйна този долен гнусен терорист ? Не питам кой го е пратил - ясно е !

лидерите на сепаратистите са световно известни убийци,негодници и страхливци !

господа соросоидни майдановски протестиращи, не се радвайте, няма защо! Денис Пушилин беше говорител, а не лидер на ДНР. Ще го повишават, никъде не бяга!

Да, бе, той се насра от страх, сега като почнат холандците да го търсят да даде едни обяснения пред техните съдилища... ще го повишат в затвора от "куриер" на "жена за всички". В смисъл вече ще го еб..т само най-старите, и само по три пъти на вечер, което си е наистина повишение в затвора.

не е избягал, а е отишъл на официално посещение.

Това сигурно аз си го измислям, нали другарю... Денис Владимирович Пушилин 1-й председатель президиума Верховного совета Донецкой Народной Республики

Руската партенка Денис Пушилин е напуснал поста си а ако се върне в Украйна и живота си

Большая шматка!!!

Отива си в Москва в централата на КГБ.

Вижте в Ютуб за разговора на Аарон Русо с Ротшилд, и след това решавайте на коя страна ще застанете. На Мрака или на Светлината?!

до дир.бг: тука има болни хора, избягали от карлуково, обадете се спешно да си ги прибират

другарят председател напълни гащите с кафяво от страх, отива в москва да му избършат гъза

той с кафяво,ти с бяло.знаем ви протестърите от коя страна сте.....

Когато си обуваш гащите гледай кафявото да е отзад а бялото отпред таварищ

Сутринта преди поне 4 часа влизах,сега пак и все същите протестърски отрепки и дрънканците им............трагикомедия сте.

"друга работа" хахахахахахахахахахахахаха Само олигофрени като нашите бесепари могат да повярват на това "обяснение" за бавноразвиващи се. Щото като свалиш граждански самолет с 300 души на борда, сещай се колко държави ти пазят топло място в колко затвора... припари му под гъза на "председателя".

В Малайзия няма да изкара и месец.

А, що, ще изкара бе! След една седмица вече ще говори с тънък гласец, ще му викат Дениса Прекрасная, или пък Дълбокото гърло...

ЗА РАЗЛИКА ОТ СОРОСОИДИТЕ - НИЕ ГЛЕДАМЕ И ДРУГИ ТЕЛЕВИЗИИ И СРАВНЯВАМЕ ИНФОРМАЦИИТЕ. Вчера той даде интервю по руската ТВ Россия 24. Не става дума на никакво "БЯГСТВО". Не си измисляйте фалшиви новини всеки ден. Човекът напуска един пост и преминава на друг. Толкова ли е ненормално това? Кой е женен за поста си като СерГЕЙ? .... вие май само така разбирате политиката - заемаш някакво място до-животно!

Може да гледате и сравнявате, ама не можете да мислите. Все повече достигам до извода, че само изключително природно неинтелигентен човек може да е русофилодебил.

да ви вземе запас и да ви прати в Украйна!

От Украйна отива да заеме друг пост в... Русия?! Вярно сте дебили.

И кои са тези други, като изключим Россия 24...

късметлия е този Денис... спечели си екскурзия в Сибир от лотарията на КГБ. из дневника на ПуШилин: ден първи: 5,00 ч. ставаме всички и се строяваме за лечебната физкултура. Носене на камъни. 6.00-закуска - малко нафта и 300 спирт. 8.00ч. почивка и свободно време- всеки си избира между повторна лечебна физкултура и копаене на дупки.

Гледам, че червено - кафявите тролове са си изяли пицата, надървили са чизмите и маршируват ли, маршируват из форума.

Не ме разбрахте. Не ви се заяждам, че на сащ им е мек, а и вие сте меки. Просто, според мен, войната е неизбежна, а дали и нас ще ни отнесе - божа работа. Светът се върти все по-бързо, докато накрая се пръсне. За миг излезте от клишетата си и се огледайте. Животът, както го познаваме, е към своя край. Което ми напомня.. Последните няколко месеца ви написах доста нелицеприятни неща. Извинявам ви се. Може и да не сте особено интелектуално активни, но такова отношение не е редно към други човешки същества, ако и да са само обвивка... Да се простим, да се приготвим, вие си купете пуканки и кола, и да гледаме. А да, като се изстрелят ракетите по-наши, натовски позиции, ще има време колкото да се прекръстим. Така че си оправете и нещата там с религията...

третата световна е на ред. Ще започне съвсем скоро (всъщност тя вече се води, но никой още не го признава официално!)

АБЕ УКРАЙНЦИ БИТЕ СЕ НА ИЗТОК И СВАЛЯЙТЕ САМОЛЕТИ А НА ЗАПАД БЛЪСКАЙТЕ АВТОБУСИТЕ А БЕ ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯ КРАЙ !!!!!! НАЛИ БЪЛГАРИТЕ СМЕ В Е.С+НАТО Е СКОРО ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ВЛЯЗАЛИ СПОКО БЕ !!!!

русофилчета колкото и да подскачате волен и губернатор на някоя руска област да го направят атака с цялата си про-руска пропаганда преживяха пълен провал!!!! народа може и да говори по навик про-русия и може би от срах но всъщност знае че бъдещето ни е в европа и гласува за европа!!! ай

глупак.

ПИПО

Усмивка, защо си мислиш, че ни пука за Волен?:))) Защо си мислиш, че ако някой е русофил, трябва да бъде и атакист? В живота няма само черно и бяло. Ето ти самият бленуваш както за Анадола, така и за Европа.

срещал съм хора като теб взимат шамари шамари и тичат за още :))))) защо?? не знам явно искат да си докажат нещо

Коя Европа бе, пич? Тази, превзета от мюсюлманите ли? Милиони турци в германия, милиони араби във франция, милиони пакистанци в англия, милиони араби в испания... негри в холандия, милиони турци в дания... Ти за тази ЕВРОПА ли искаш да гласуваш!? Ами гласувай си...

Pesh0

тези ги разправяй нанякой друг . Може даса милиони в германия , ама и след 3 поколения са 3 та ръка хора . Знаеш ли как изглеждаджамия в германия ??????????? Обикновена къща , на която германците великодушно са разрешили да нарисуват наедната стена минарета . Това редом до катедралите , от които ти се завива свят, като ги видиш колко са високи.

А вие от посерняшка мрежа-асан,иво и цона,дерзайте!Долари не се изкарват лесно!

Американската армията избяга от Ирак! Тук някакав служител отишъл на друга работа и голем рев???

както избягаха от Афганистан, Сърбия...

Кажете обича ли Путин кацапите, които се дънят в изпълнетието на поставените им задачи? И как ги наказва след това? Уважаеми български рубладжии! Гледайте, какво ще се случи с тоя кацап. Гледайте добре и гледайте, какво ви чака - Възмездие Путина! Тоя до няколко седмици ще се подхлъзне от перона на Московското метро и ....

Умното ми протестърче,браво!

може и да реши да сложи край на живота си , хапвайки пирожка с уран от пекарната на КГБ... или да се наруга няколко пъти в гърба... в русия е демокрация вече и има право на избор

Укрите губят войната!Поздрави на асан от посерняшка мрежа.

и после пусито нямал нищо общо със самолета...Скоро идва времето или светът да унищожи всичкото русопитек или горските хора да поумнеят и сами да си го пратят при муамар и садам

Тоя като Благоев и Димитров след септемрийското въстание 23-та- бяга от България,ама пак ще работи за благото ,само че на сигурно.А мужиците ,останали в Украйна,ще го отнесат...

типажи из дира: пипо мъжкаря чукчата финансовия експерт сеньора дето познава лично всички световни лидери детройта дето постоянно си намира ключа от бараката :)))))))))))) трябваше да съм писател :))))

ПИПО

Усмивка, колкото и да ме ласкаеш, няма да те огрее :)))

само наистина изключително глупав човек може да се чувства поласкан от това :))))))))

За вярата на русофила бронебойни патрони няма открити. Сега чакайте развихряне на конспиративните теории как това което виждате не е това което виждате.

Айдееее.... още един кацап избяга у Москалия! Но Путин ще го прати на ссылка да бичи дървесина в Сибир!

Ало,академици,дайте и за мен отгово аз и от кой свален?Уж нямаше тогава Путин?

верно ще ме уморите от смях сега се оказа че щатите и в югославската война били загубили в болните мозъци на русофилите :))))))) абе идиоти сърбия скоро ще е в ЕС и НАТО кой загуби :))))))) смотаняци

Успокой се че опръска екрана.Спечели огромна победа за цял свят-циганската държава Косово.Честито!

Де факто вторите санкции на Обама към Москва са Акт на обявяване на война! Незабавно след това стратегическите ядрени ракети на Индия и Китай са приведени в състояние на пълна бойна готовност! Китай и в момента прегрупира флота си в азиатско-тихоокеанския басейн! Военните действия са въпрос на време, на няколко дни! Досега не си давахме сметка, но Индия ще се окаже един от основните противници на сащ, заради убийството на Раджив Ганди. Протестъри, Индия е най-голямата демокрация в света, защо е срещу любимият ви краварник?

Искаш да кажеш, че Индия и Китай искат да нападнат най-големият си търговски партньор САЩ - ухахахахахахахаха! Тъпотииии! :D Прав си обаче... насочват ги срещу Москалия! Точно миналата седмица Си Дзинпин каза, че никога интересите на САЩ и Китай не са били толкова преплетени, колкото до сега. Сигурно визираш апетита на Китай към Източен Сибир! Може Обонго и Китаецът да си поделят Рашка!

ТИ НА КИТАЙСКИ ЛИ ГО СЛУША?

Излизай на контрапротест пред НДК с Мишо Шамара! Може и пред хамериканското посолство.

Много жалко, че САЩ нямат ядрени ракети! Затова пък съюзниците на САЩ (Индия и Китай) имат и са ги насочили срещу Москва! Така че кравите в САЩ могат да си пасат спокойно, но не и и пияндурите в Москва!

Най-важното е че укрите губят войната за Донбас и американският план пропада.Както стана и със Сирия.

като почитател на абсурда много се радвам на такива неща: идивид със снимката на че и име - пипо се прави на мъж :))))))))))))))))))))) и се чувства превъзхождащ другите хора :)))))) тва и вонегът не може да го измисли :)))))))) живота е цяло чудо

ПИПО

Копеле и мене ме радва :))))

Ама снимката кърти мивки, кой нормален човек ще си сложи портрет на терориста Че Гевара, хахаха

Ако по улиците срещнете хора с тикове, крещящи сами на себе си с лица изкривени в гримаса - да знаете, че сте срещнали рублофил. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Предстои срещите по улиците с отчалки да се зачестяват с всеки избягал в Москалия кацапски терорист!

Ще ти се да срещаш себеподобни.

Прав си - всеки иска да среща себеподобни, а не побеснели, побъркани от омраза към света рубладжии!

ПИПО

А ако видите човек пред банка, който иска да развали 25 цента, значи е някой от вашите:)) Изкарал си е надника от постове и иска да ги обмени в стотинки:))

2-3 протестърски помияра сами си задават въпроси,отговарят си,надъхват се взаимно.............егати жалката картинка.И си мислят че вършат нещо,постигат нещо,значат нещо.....

атака 1%?

фактът е че никой не е избил толкова хора колкото комунистическите диктатори ленин - десетки милиони сталин - над 30 милиона мао - над 70 милиона червени кхмери латинска америка .......... какво повече има да се коментира не знам как може да има още хора които поддържат такива "хора" путин открито си каза че смята разпадането на ссср за трагедия! какъв да го наречеш освен кагебеец и комунист!!! подпали война в европа! вън от украйна

ИМА ЛИ НЯКОЙ ОТ НАШТЕ РУСОФИЛИ ДА Е ЗАБЕГНАЛ В РУСИЯ?

разнообразете малко репертоара бе,помияри протестърски.............

ПИПО

Има, успокой се.

Янукович избяга в Москва. Този хубавец избяга в Москва. Явно боклукът се събира в една кофа. Абе троловете, защо все бягат в Москва, а не другаде?

"Краставите магарета през 9 хълма се надушват и се събират!" Българска народна мъдрост

НЕЕЕ, РУСОФИЛИТЕ ТРОЛОВЕ ОТИВАТ В ЗАГНИВАЩИЯ ЗАПАД, ХАХАХА

Откак Стрелков отиде в Донецк нещата потръгнаха добре,браво Стрелков!Бий укрите!

Дир, излагате се с това отразяване на новините... Първо, защо лепвате в заглавието "избягал" - за да има повече прочитания на статията ли? И второ, пълни лъжи са това, че украинската армия имала контрол над нещо. Украинската армия отнесе някакъв невероятен тупаник тези дни и в момента е обърната в отстъпление. Вчера точно това коментира Игор Стрелков - че няма да спира военните действия в момент, когато противника е плътно обкръжен.

в България нещата наистина са много объркани .... голяма част от русофилите забягнаха в империалистическия сащ и фашистка западна европа а голямата част от "русофобите" са си в България сигурно са станали русофоби защото ясно виждат пагубното въздействие на русия над икономиката и политиката на България??

Това е защото на Запад е такова робство, че като идеш там и веднага намразваш Запада и ставаш русофил... ...пардон - рублофил! Тук има доста личности в този форум, които си го признават! :D

Сигурно си много заблуден, за да не виждаш кой разсипа страната със "щастливи кокошки" и "закон за кривите краставици".

ПИПО

Ние в САЩ сме ги изпратили с цел :))) Нали виждаш резултата, 17 трилиона дълг :)))) След няколко години, (американците) ще започнат да бягат тук при нас. Такава е стратегията:)))) Ама ти не се притеснявай, в Анадола, ще бъдеш ок :))))

ТОЯ СИГУРНО Е ИЗВРАТЕН УБИЕЦ КАТО ЧЕ ГЕВАРА. ЧЕ ГЕВАРА Е НАБЛЮДАВАЛ ПРЕЗ ОТВОР В СТЕНАТА КАК ИЗТЕЗАВАТ ДО СМЪРТ И УБИВАТ ПРОТИВНИЦИТЕ НА КАСТРО.

А ти тези новини от задния си отвор ли ги вадиш?

Плъховете винаги първи напускат потъващия кораб...

да хваща влака за Москва. Откъде накъде ще обижда българите на комунисти, ренегати и платени с долари. За какво да харесвам Путин и руските олигарси - за скъп ни Белене, за скъп ни Паток, за скъп ни газ...Знаем, че парите ни за скъпото не стигат до руския народ, но може би стигат до Волгин?

няма да мирясат, нито Обама ще спре с инсценировките, а двулична Европа и сами знаем на какво е способна. Ще въртят ще сучат и все като протестърите - Русия агресор и дайте ни газ и пари! Ами нека тогава! Украйна си е Русия и без друго! Да влизат руснаците, само внимателно - да спрат преди табелите Берлин!!!

ТИ БЪЛНУВАШ, ХАХАХА

Няма нищо вярно в твърдението,че в Луганск са навлезли украински войски.Виж изтребването на цивилни жители на града продължава,това е факт.

Хем няма войски, хем изтребват населението? Как бре?

Ти за артилерия,авиация и самоходни гаубици чувал ли си?Или не те взеха в казармата,понеже беше връзкар?

Да, точно обратното - украинските сили в момента са яко притиснати, но явно са толкова жалки, че продължават да лъжат на поразия.

Я се разберете за опорните точки :D Явно както всичката руско-болшевишка работа, даже за опорните точни не можете да се разберете! Жалки и смешни рубладжии! Усещате, че скоро ще пресъхне рубладжийника ви.

Няма начин честен и нормален човек да стои по цял ден в този форум и да бълва еднообразна,тъпа и злобна помия.Такива като зъл дух,разни смехове,бегеец може да бъдат само платените отрепки от протестна мрежа.

ПРОЧУХ СЕ СРЕД КОМУНЯГИТЕ, ХАХАХА

А какво ще кажеш за тези, които по-цял ден следят, какво правят протестърите? Те доброволци ли са или са рубладжии?

Същите отрепки като тебе.Ти с нищо не си по-добър от тях.

ПИПО

Специални тия, не вярвам. Че кой идиот би дал пари за подобни постове.

вярно е.

Тошкенце, когато пишат за възхвала на великия Путын... и вие ги превъзнасяте тия журналисти. Като напишат реални факти - били боклуци :D Както ви е удобно, тъй се извъртате... ама сте гъвкави като змия!!!

По физиономията му ще го познаете, още преди няколко месеца като го видях и си казах: "Типична мутра, мафиот! Досущ като нашите."

кои нашите?от герб?

Мутрите в България са създадени и водени от ДС. ДС - Държавна сигурност в служба на Партията БКП, преименувала са на БСП.

Българските мутри са от БКП. В коя партия членуват сега няма значение. Има ги и в ГЕрБ, има ги в БСП. В ДПС всички са мутри.

РУБЛАТАААА, ПАДААА, ХАХАХА