Украйна заложи на двустранните споразумения за сигурност

След като подписа с Германия и Франция, Киев го направи и с Италия и Канада. Следват още договори, заяви президентът Зеленски

Обратно в новината

Коментари - Украйна заложи на двустранните споразумения за сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уруспия Вони Бетер Лайнен.

Уруспия Вони Бетер Лайнен.

Са с меморандум???

То хубаво споразумения, но доколко може да им се вярва на обещаващите помощ!? Какво ще им направи Зеленски, ако се отметнат и си правят оглушки? Ще обяви война на всички или ще ги съди? Смехотворни гимнастики прави този.

След превземането на страна 404 от Русия нали не си мислим че Москва ще връща дълговете на Потника зелен. Госпожата знае как се лапа пишка та иска да продължи още един мандат с нова пандемия и лекарства.

Тия наистина заслужават голям кютек.

Позьори! Актьори, загрижени само за себе си.

Е, гаа ти ОДК-абетата , дето ги въртят тия мангали!?

....ха...ха...хааа...

Колко от парите за линейките и кувиозите за които събираме капачки влизат в тези 4 милиарда? За едни пенсионери питам, които мрат като кучета без лекарства и броят стотинки за хляб и кисело мляко... А? сган мръсна...

Пенсионерите ги убиват по друга схема. Освен с нискокачествена храна, елементарни лекарства които в Индия струват левче-две ги бутат по 50-60лв тук и по няколко. Не дават да се взима от там, понеже са планирали да станем по-болни и зависими. Тази година направо ни скъсаха да ни тровят с нови видове грипове и настинки, догодина ще е повече, уж мутации.

Кенефни ратии. Руснаците ги къртят по целият фронт. Нема лошо. Европа ще трябва да се освободи от Давоските курви.

:))))На коя държава е помогнало двустранното споразумение???На Чехия ли ,когато е имала със Франция и Англия,и СССР е искала да се изпълни обещанието,но Полша е блокирала СССР.Сега няма ли да е същото????

На снимката е цялата измет на планетата

какви са? Споразумения за ненападение ли? Няма да нападат Усрайна и тя няма да ги напада? :)

Между хората и животните???? Че животните никога не допускат най-простите да водят стадото.

-Сър, каква е разликата между усмивката на Вождесата и настъпения домат? -Джон, настъпения домат е естествен!

Гаранция - Франция!

Я да чуем кога жабарите за последно са печелили битка ! Вярно ! Победиха Албания ! Канада никога никой не са побеждавали !

Некъв Контранаступ имаше. Некви ОТАН уондървафли. Некой щеха да пият кафенце в Крим. Други щяха да вдигат статуя в Севастопол на Нюландски. Що така увехнали бе? ПЕРЕМОГАТА НЕМА ЛИ Я?

Досегашните споразумения колко сигурност осигуриха на укронацистите? :))) И защо са им такива замръзнали физиономиите? Преди година и нещо се хилеха и викаха "Слава Украине", ха ха ха!

Внимание! Тази статия е атакувана от организирана група руски поддръжници!

И поддръжниците на Пеевски бягате като укронацисти от Авдеевка ли? :))

Сме всички българи!

Цитирам украински опозиционери Кървавият клоун след 20 януари вече ще е нелегитимен

Дираджии, вие сте позор за България!!!

ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ ТУК КОМЕНТИРАТ ПРЕДИМНО ПЛАТЕНИ!!! 98%!!!! ВСИЧКО ДРУГО Е БЛОКИРАНО!!! САЙТЪТ Е ЦИРК!!!!

Уй за усраина :)

Фашисти.

Транспорт для Бурана и...Ровно 30 лет назад, 15 ноября 1988 года, состоялся первый и единственный космический полет орбитального корабля Буран.

Не знам за какво им е, но ако не искаха тая война планирана от Бжежински щяха да се включат в ОДКБ, както останалите бивши републики. С тези договори не оставят възможност за преговори за мир, защото те ще влезат в сила при склюзчване на примирие, което те задължително ще нарушат за да задействат НАТО срешу Русия, което руснаците няма да допуснат. А иначе тези договори със западняците струват колкото минските споразумения подписани със същите тези западняци. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Ако Русия победи, това ще доведе до разпад на НАТО и ЕС. Това напрактика ще е краят на западната цивилизация. САЩ ще се "капсулират" а и ще бъдат изолирани от Русия и Китай, а в Европа ще започнат множество войни за преразпределяне на територията, победител в които ще бъде този, който Русия подкрепи. В обозримо бъдеще Евразия ще е нов СССР със столица Москва. Тиранията и мракобесието ще властват хилядолетия по тези земи.

Западната цивилизация сама си е сложила края с нерегламентираната миграция. Няма как да внесеш 4 милиона сириеца и да искаш да изповядат западно-европейските традиции и ценности. Нито са римляни, нито гърци, нито католици. те са си араби генетично и верово. И традицията им и културата им и религията им. Да не говорим за език, и история и т.н.

Западната цивилизация е построена от имигранти и още от Римската Империя се знае, че без имиграция и интеграция, няма просперитет.

то пък точно сирриците си бяха супер светски, и точно те прибраха над милион и половина християни прокуди от Ирак след инвазията на САЩ

Уплаших съ :)

Ласточкине. Северне. Даун баце. Укромастиите свършват. Да не би тия крадци и убийци от снимката да са решили, че всички ще станем украинци? Щото на там отиват нещата. НАТО свали Ауакса на Руснаците. Явно искат война на всяка цена тия мърши Давоски.

Украйна е Руска,както винаги е била,не се мешайте в чужди конфликти.От тази Евро солидарност не разбрате ли,че жънете само несполуки,внимавайте да не "пламне" Света!

Надпреварата е в сферите и степента на влияние между Западна Европа и Щатите. Щатите са дали най-много пари и се предполага че би трябвало и ще имат преференции в инвестиции и някой решения; след това са англия и Германия, ЕУ са на опашката. Обаче, остава основен въпрос, че освен върнатите зони (анексите) до Днепър населението е над 78 % руско говорящо. Има статистики все пак през годините макар и супер трудно откриваеми. Така че, би трябвало Русия да имат влизание и преференции във инвестиции в тази област (от анексираните граници до Днепър.) Тоест аз съм за един модел който беше в Германия (и е): Разделена на 4 отчетливи зони на влияние.

Чета вчерашна статив в Дъ'ХИЛ, където военните анализатори на САЩ пишат, че Украйна няма шанс за победа дори с помощта на САЩ. Подкрепата за Зеленски окончателно се изчерпа, но се насилвам вътрешно да повярвам на европедерастката пропаганда която се леле из българската фашистка преса, но не успявам въпреки усилията които полагам.

Съдбата на Украйна е ясна - без достъп до море, без население, огромни дългове за десетилетия напред.

Кочината е олицетворение на бедност, престъпност, и корупция. Украинците предпочитат да се бият до смърт, но не и да живеят като руските фашисти. Разбираемо за всеки нормален човек.

Те ще живеят зле, поробени в дългове, обезличени като нация (на запад не ценят диверсията на етноси освен определени). Да освободят обаче това което е законно върната руска собственост от векове. Земята на която са в момента не е украинска и никога не е била.

И тебе ли като мене та ибът алабамските негри ?

За да превърне себе си един клоун в президент изби народа си и руши страната която го е създала. Наподобява Хитлер. И там един художник си мислеше, че е политик от висок ранк. Ако беше расул в западното общество на което продаде народа и страната си, сега щеше да свириш и представяш скетчове по гарите. Талантът било в наука, било в изкуство се цени толкова на Запад.

Съгласен. Да се надяваме, че путин скоро ще бъде свален от власт за да спре с тази лудост.

Той може да не бъде утвърден още след две седмици. Изборите са на 15-18.03. Русия е демократична и правова страна. Той просто е перфектен лидер и политик от висока класа, нещо което в момента не може да се предложи от западни страни и това е проблем. Затова и господин Байдън се кандидатира, а затова и господин Тръмп. Слаби са политическите елити на Запад. Това е. Това не означава че Президентът на РФ трябва да не бъде утвърден. За мен това е формалност. В допълнение - достатъчно ясно се показва от много структури на РФ че действат синхронно. Очевдно той не взема еднолични решения. Хората са зад него, но не и зад вашите псевдо-лидер и елити.

Интересно ми е защо всички тичат в Киев, а никой не отиде Донецк ? Там война има не от 2, а от 10 години !

Тази година Киев ще капитулира и ще ме вземат половината държава.

Подписва, но не с когото трябва. Тия подписи няма да му помогнат. Забрави много бързо как руснаците бяха стигнали до Киев и се върнаха заради Минските споразумения. Вторият път няма да се връщат. И без възможност за споразумение.

Следват още договори, та се питам знае ли някой какво подписа Гаргамел в Лондон, преди това Киро Тъпото подписа нещо с Кокайнчик, Денкофф подписва на воля и никой не ни бръсне за слива.Уж прозрачно, уж за България, а се оказа по тъмно, непрозрачно се подписват договори, споразумения. То може да се окаже, че и война сме обявили

Ходят да се разписват регулярно на васала. На инструктаж.

А нещо за мирни преговори да говори зеления?? Не , твърдо е решил да доизтреби украинските мъже които са останали в Украина.

Абе Трюдо май си е забравил нациста в Канада, нищо де, другия е там в средата на групата. :)

Тва е герой на Украйна който се е борил срещу СССР през ВСВ. Това не е нацист от СС Галичина. Нали така бе, соросминдили?

В нормална държава Вожда на Россия отдавна щеше да е в психиатрията,но в блатната империя ненормалното е нормално

И Мелони се продаде на глобалистите. А имаше потенциал

Контролирана опозиция. Доказан модел. Когато са недоволни им шибни жена. Повечето до такава степен са поткопоконници, че си отварят и двете бузи. За какво Брюксел е целия в кокошки. А мъжете пък са педераси. Ако искаш пример за контролирана опозиция; У нас това е Радев. Друг пример е Мъск.

ПРОСТО - КУРВОЛЯК !!!

А трябваше отдавна да заложи на мирни споразумения с Русия. Западняците го използват, пък зеленски си мисли, че го подкрепят. Всички видяхме, колко струват техните обещания.

Няма значение колко договори подписват. Резултата няма да се промени. Украйна ще падне.

Много обичам да шибам укрофашисти. Онождам ги а те се кефят! "Моля, пишете само на български език в коментара." АЗ ДА НЕ БИ ДА ПИША НА ФАШИСТКИ БЕ НЕЩАСТНИКО!

Трябва да Има Мир

Вий си трийте. Ама няка как Мюнхенския сговор и Будапещенския мемурандум от историята да изтриете. Колкото и с голям парцал да триете. А дори и собствените си статии от архива да не пускате по форума. Щото са с латиница.

Бай Тошо беше по умен от това хипофизни джудже Путин,смятайте на кой се кланяте русофилистици!

Си каза вчера, че тези двустранни споразумения нямат никаква правна сила. Сичката пара в свирката, типично за наркоманът и паплачта около него на снимката.

Тъп Путя,много тъп,загроби крепостните поне за век от цивилизацията Канибализмът ще стане национален спорт в Раша.

И ти ли си като мене тъп козяшки ЛГБТ-трол ?