Украйна въвежда режим на тока

Това се наложи след като Русия на няколко пъти нанесе въздушни удари по нейна критично важна инфраструктура

Обратно в новината

Коментари - Украйна въвежда режим на тока | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те в скоро време ще започнат да светят на тъмно.Буууум

Нали побеждават, вече трябва да са на червения площад, или не

Руският боклук в нашата страна вече много се вмириса.А свинете плюскат и ядат евро субсидии,а не руските чорби.Е скоро и в РФ освен летящи моторетки друго няма да има.Трябва да ползват за ядене ядрените остатъци от миналото.

Няма жал за укропите))))))) Искат да са топка на Америка - получават си режим на тока))))))))

Е какво сега и батериите за фенерчето ми ли ще ме агитират да им изпращам?

Тука виждам как някои повтарящи се по стил коментиращи искат да ни внушат, че украинците ще се предадат на руснаците, защото са ги оставили без ток. Ххахахаха много ви е робско съзнанието мили роби. Това не само, че няма да стане, ами говори и за тоталната безизходица на руснаците. Тези дронове също ще свършат, а и Херсон е на прага да мине обратно при украинците. Един ток няма да ги уплаши, при това което вече изтърпяха.

Я обясни какво са изтърпели украинците като махнем източна Украйна.За западна да не говорим.

Браво Зеленски, към края на месеца започвай да ги учиш и да не ядат!

Сега в Украйна, скоро и в ЕС. Ние естествено ще сме в челната тройка.

Укрите и без това не се къпят, ама сега пък хептен. С бункерния наркоман веднъж годишно може да си пожелават ЧЕСТИТА БАНЯ

моментът Путин да каже, че не бомбардират централите, а налагат енергийни санкции на Украйна в отговор на санкциите на Запада спрямо Русия

Mи не...сега е момента Путин да каже че украинците се самообстрелват, че да обвинят руснаците за това. Така както и украинците твърдяха че Русия си била самообстрелвала Запорожката АЕЦ...

Бой по каските ... Украина без ток - той и без това е съветски... Тамошните бандеровските свини, както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Нали искат да се отърват от комунистическото наследство...сега е момента. Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун... А напролет руснаците ще подпукат оцелелите щото Харков и Одеса чакат...

Някои от украйнците (Северна Украйна) досега не бяха разбрали, че на тяхна територия се води война! Единствено заради облагите, като безплатно море в България може и да са разбрали, че се водят някакви военни действия някъде там по южната граница. Иначе нека малко и те да усетят от войната няма само ние да стоим на студено и без вода заради икономия на ток.

Гърция изпрати голямо количество оръжие на Украйна, а руснаците са ги освободили навремето от резаната паплач. Предлагам да бойкотираме Гърция като туристическа дестинация и веднага давам личен пример.

Ти от село не си излизал :)

За 7 дни, 30%, а след още 7?

Когато зеленият клоун изнася речите си, ще има ток :))) иначе няма да има.

Руснаците продължават да атакуват водното и електрическо захранване. Много ми е интересно както след 2 седмици дойдат студовете и температурите паднат драстично под нулата, какво ще стане. Предполагам, че останалите енергийни мошности просто ще спрат да работят заради претоварване и тогава какво ще правят милиони мръзнещи хора? Ще тръгнат на някъде?

Към Масква

Това е началото на края ! Точно така е свършила и Хитлеристка Германия ! Удари по инфраструктурата , режим на тока !

Така ще свърши и Русия

Мани, ракетите с чипове от перални, тъпата урсуса лайнен го заяви, еваха майката на укронацистите, ще ги върнат в 19 век скоро :)))) не само токът ще им спре, но важното е господрите им от сащ и ес да са доволни, пък обикновенте хора нека страдат :)

Ццццц, пак пропадна бизнеса на Киро. Нали щеше да внася ток от Украйна, почти без пари и на килограм! Ко стана , бе, шматко? Що не си при клоуна, да се гушкате? Урса на 18 този месец пак е пратила 2 милиарда !!!! евра на клоуна, да си посрещне разходите!! От нашите пари и данъци!! Еврофондовете са почти празни, какви пари чакаме ние, е неизвестно! Най много да кажат, колко сме гадни и как не сме изпълнили някакви абсурдни условия. Щото за клоуна да има пари!

Искаш да кажеш Урсула пак дялна едни пари със зеления от нашите данъци и си купиха поредния имот.

Руснаците имат такъв лаф: Ленин дал, Зеленски взял...

Sm3hurk0

Путин в скоро време ще почне да взима от зеленски :)))

Имат и друг лаф: Единият Владимир покръсти Украйна, а другият ще я опее.

Не мешай лафовете по народност....

"Не мешай лафовете по народност...." Няма как да ги омешам, защото украинец не е народност, а психично заболяване.

вчера слушах два разговора - с мъже от киев и одеса. не им показват лицата, гласовете им са изменени. и двамата са притеснени от предстоящата зима. ток и вода засега има и в киев, и в одеса. с някои прекъсвания, но като цяло има. хранителни продукти има всякакви. но цените са скочили и парите се се обезценили много. не знаят докога ще получават заплати. на някои места не изплащат заплатите в пълен размер. на практика е невъзможно да си намериш нова работа, безработицата е голяма. както казах - притеснени са. опитват се да понатрупат хранителни запаси. голяма част от помощите се продават в магазините и са недостъпни за нуждаещите се. в киев, казва човекът, вече е позахладняло. досега са се опоплявали с парно. в сградата няма комини, не може с дърва... само ток и парно, ако има ток. дано това безумие свърши по-бързо!!!

Sm3hurk0

споко... чак след като почне да му минава през акъла, че е по-добре да вземе на мушка клоуна - тогава да почне, да спре да се притеснява и да застреля клоуна.

да допълня. стана въпрос за лекарствата. и там по-високи цени, но по-лошото е, че се започват да изчезват. и в киев, и в одеса. мъжът от одеса каза, че преди не се е замислял, но се оказало, че голяма част от "обикновените" или "всекидневните" лекарства (тоя твърди, че над 50%) са били внос от русия и беларус.

Така става, когато по-развита държава бива нападната от изостанали орки

ЗАЩО РУСИЯ НЕ ИЗПОЛЗВА ДРОНОВЕ СРЕЩУ УКРАИНСКИ ВОЕННИ НА ФРОНТА, А СРЕЩУ ЦИВИЛНИ ОБЕКТИ? “Шахид-136 известен още като “мотопед” е много шумен и се чува отдалече. Украинските военни го разпознават лесно и го свалят с обикновено стрелково оръжие или със зенитки. “Гепард” на Вермахта ги схрусква само с 2-3 изстрела. Очевидно, че там “мотопедите” нямат шансове. Отделно не могат да поразяват движещи се цели. За сравнение, американските дронове камикадзе използват безшумен електродвигател и сами избират целите си. Насочвани обаче над малонаселени места те имат шанс да се промъкнат и +/- 200м да ударят големи инфраструктурни обекти и жилищни масиви, и да причинят вреда. Там и от стрелбата по тях няма полза, защото бомбата, която носят все ще падне някъде. Иран е доставил на Русия до 3,000 мотопеда. САЩ и Израел подготвят електронни средства за борба с тях и отклоняване. Украйна чака и нови зенитни оръдия. От 300 изстреляни от Русия досега дронове камикадзе, Украйна е унищожила 233(!) - това са близо 80%…

Украинците нямат зенитки. А да свалят дрона с обикновено стрелково оръжие шансовете са по-малки отколкото да спечелят от лотарията без да са си купили билет.

Какво разузнаване има на "Козяк"....?!

2022-10-20 06:24:22 да (нерегистриран) Ние сме на предела на бедност, която ако стане по-жестока, най-вероятно ще мрем масово. ----------- ЧЕРВЕНАТА КРЕМЪЛСКА , ЕНЕРИГИЙНА МАФИЯ , КОЯТО ГРАБЕШЕ БЪЛГАРИТЕ ПО МЕТОДИЧКА ОТ БУНКЕРА! МРАЗИМ ВИ БЛЯДОВЕТЕ БЕ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ! ЖИВЕЛИ СМЕ У ВАС ПРЕЗ СОЦА И ВИ ПОЗНАВАМЕ МАНТАЛИТТЕ МНОГО ДОБРЕ - НИ ЕДИН БЪЛГАРИН НЯМАШЕ ПРИЯТЕЛ БЛЯД ...С НЯКОЙ ОТ РЕПУБЛИКТЕ - ДА, НО СРЕД БЛЯДАВЕТЕ - НЯМАШЕ ПРИЯТЕЛИ!

Какво си се развикал рано, рано? В мензис ли си? Ха ха ха ха

Sm3hurk0

Събудил се е превъзбуден.. и мокър.., и отвит :)))) та за това врещи от рано.

Сега Байдън и Европа да започнат да доставят ток и вода! Как може такова нещо, да оставят съюзниците в такава мизерия!

Украйна=Ковид !

Да не се лигавим, а да бъдем истински солидарни и европейци и ние да си спрем тока , така ще сме лоялни нали ?

Е, как? С две ръце подкрепяме. Ние, от победата на Украйна най много келепир ще намажем. Ще ни дадат московски вилает Ха ха ха ха

Да въй в укрите! В царска България нямаше режим на тока, щото така въобще нямаше. Ха ха ха ха И парното не спираше , щото парно нямаше Ха ха ха ха

В "РЕЖИМА НА ТОК" - ЩЕ СЕ СПЕСТЯТ МНОГО ПАРИ ЗА СМЕТКИ , А В СЪЩОТО ВРЕМЕ "ПО ОБЕКТИВНИ ПРИЧИНИ" ОТПДАТ МНОГО "ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ" ДЕЙНОСТ, ВКЛ. И РАБОТА ! ОТ КЪДЕТО И ДА СЕ ПОГЛЕДНЕ - СПИРАНЕТО НА ТОКА ИМА ПЛЮСОВЕ ! ТАКОВА ПОЧИВКА И СЪН ЩЕ МУ УДАРИМ, КАТО СТОЙ ТА ГЛЕДАЙ !

Така е! Ха ха ха ха Например тази зима в Тексас, тези които имаха ток съжаляваха че са имали. Сметка 16 хиляди долара за месец Ха ха ха ха Тези без ток, рахат

... и един мармот завиваше в станиол шоколад...

Днес Украйна, утре цяла Европа.

Кеф!!!

Пътнически кораб/Украйна/ Лети торпедо към него. Капитанът Байдън вика боцмана Зеленски. Виж, занимавай пътниците да не се паникьосват. Зеленски събрал пътниците, сложил една маса пред себе си. Сега ще го извадя, ще го ударя по масата и корабът ще се разцепи. Айде бе? Ударил го и корабът се разцепил. Потънал корабът Украйна. Плуват един до друг капитанът Байдън и боцмана Зеленски, хванати за дъски. Капитанът: Абе Зеленски, какво направи бе? Торпедото мина покрай нас!

Докладът на комисията за разследване на събитията в Украйна към Съвета по правата на човека на ООН потвърждава военните престъпления на украинските въоръжени сили и описва няколко типични случая, съобщават световните издания. В Мали Роган (Харковска област) украинските военни умишлено прострелват в краката трима пленени руски войници. Един от тях е бил пребит с приклад на пушка по време на разпит. Близо до Дмитровка (Киевска област) украински войник стреля три пъти по вече ранен руски войник. В доклада се казва също, че на кадрите се виждат телата на други руски военни, които може да са били застреляни. Единият от тях лежал с вързани зад гърба ръце и рана на главата. МЕЖДУНАРОДЕН СЪД ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ КИЕВ И ВАШИНГТОН

Sm3hurk0

имам ги тези клипове..

както е тръгнало у нас ще ума бум на пазара на недвижими имоти и той ще бъде в купуването на пещери по планините!

Какво чакаш. Там ти е мястото.

2022-10-20 06:11:16 да (нерегистриран) Еби се, ние срещу Русия оръже няма да пратим! Те са от части славяни, като нас и няма да правим евроатнатическии схеми, славяни да убиват славяни. ----------- ЩЕ БЪДЕШ ОТНОВО НА ДЪНОТО ! БЪЛГАРИТЕ НЕ СА СЛАВЯНИ ! НИЩО ОБЩО СЪС СЛАВЯНИТЕ НЯМАМЕ ! БАШ СЛАВЯНИТЕ /ПОЛША И ЧЕХИЯ/ САМО ЧАКАТ СГОДЕН МОМЕНТ, ДА ВИ РАЗКОСТЯТ БЛЯДОВЕТЕ ДО ДЪНО !

Той пък еничар какви ги дрънка? Ние сме сводна държава, бедна, не можем да влизаме във война, да жертваме и без това малкото млади мъже на фронта, и да убием останалите в мизерия. Украинците да се оправят, като заплашваха с НАТО, Русия, сега на тъмно дни за размисъл. Да си свалят диктатора Зеленски и да сложат такъв с украинско самосъзнание, готов да говори за мир! Зеленият вероятно ще избяга при роднити в Израел, може и сина на Йосив Байдън да вземе, то и без това тази фамилия че я чистят от САЩ скоро, след като и там като осъзнае защо е тази война. Ние сме на предела на бедност, която ако стане по-жестока, най-вероятно ще мрем масово. Заслужава ли си, в името на чужда кауза? Да си оправят там, каквото са си надробили, ние имаме сериозни проблеми кога да сложим зелето, да купим свещи и т.н. Аз лично предпочитам да имам ток, интернет, водоснабдяване ...

От поведението на руските военни се вижда, че се борят да удържат позициите си и нямат много опции. През идвашата зима е ясно, че тези позиции нема да се удържат без жертви и отстъплението е неизбежно. въпрос на време е кой първи ще нападне. За едните е отчаян опит, за другите просто напредване и прогонване на врага. Вече е ясно, че руснаците ще пожертват нови 100 000 души за защита на чужда земя и после ще трябва да разчитат на ядрения си арсенал, но ще отворят пътя към Кремъл без защита.

Ясно е че гумата е спукана!

Sm3hurk0

Сега ще си правят селфита на тъмно :)))) Гледах видео в тубата, как се прави селфи на свещ в Украйна :)))) - не може да се разбере, украинец ли е или негър :))

Не виждам много селфита на укропитеците с горящите електроцентрали! Ха ха ха ха А трябва да се радват, че строежите на социализма си отиват Ха ха ха ха Ще си построят западни

Пестете енергия бабиното, в зимата. В Украина зимата е по-сурова от България - замръзват тръби, в тоалетната няма вода, отиваш кензиш то няма кое да отмие каквото си произвел - трагедия! И евроатлантиците искат и при нас да стане така ... А пък София на какво ще стане, като градинките спрямо хората .... лайна дето и в Индия не са виждали ...

Само уточняващ лек въпрос, ако може? Какво ще се кендза? Ха ха ха ха

Байдън направи забележка на Зеления, да спре, да се оплаква, че не му доставят достатъчно оръжие! Ха ха ха ха И там взе да омръзва. Ха ха ха ха

ДЪНОТО Е БЛИЗКО .... И Е ОСТАВЕНО САМО ЗА "ТЯХ" .... НА ВАС ЩЕ РАЗДАВАТ ...НА ВЪРХА !

айде и у нас! нали подкрепяме зеленски и европата!

Представяш ли си Зеленски какъв е нагъл, да взима 80% от енергията от Русия и в същото време да я заплашва с НАТО. Руснаците не са технологично добре военно, сравнени с НАТО, но две неща разбират - че срещу атома не може да се рита и че пропагандата в интернет, не може да се осъществява без ток. Кой има желание за по-скъпа храна, без говира и ток?

Като при комунизъма. Нали толкова много си го искаме.

Ами ако бяха направили така, че сега през капитализма да се живее по-добре, никой нямаше да идка комунизма.

БЛЯДОВЕТЕ БЪДАТ РАЗБИТИ , ТЕРИТОРИЯТА ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ НИЗВЕРГНАТА ОТ ВСИЧКИ И ПАК ЩЕ БЪДЕ НА ДЪНОТО И НИЩО НЯМА ДА НАМАЖЕ, ЗАЩОТО ЩЕ И КАЖАТ - "ТИ ДАДЕ ЛИ ОРЪЖИЕ?! НЕ ! СТОЙ СИ ПАК В ЪГЪЛА И ЧАКАЙ НА КОМАТ ХЛЯБ !" ДАЖЕ И СЕГА ДА ПРАТИ, ВЕЧЕ Е КЪСНО, ЗАЩОТО ВАЖНО БЕШЕ В НАЧАЛОТО ДА СЕ ОПРЕДЕЛИШ, А НЕ ДА СЕ ОЗЪРТАШ - "КОЙ ШЕ СПЕЧЕЛИ" С КОЕТО ПОКАЗВАШ, ЧЕ НЕНАДЕЖДЕН !

ИЗПРАЩА ВЕЧЕ ОРЪЖИЕ - ПРАЩА НА УКРАЙНА ВСИЧКОТО НАЛИЧНО БЛЯДСКО ОРЪЖИЕ, КОЕТО ИМА! САМО ТЕРИТОРИЯТА ОЩЕ НИЩО НЕ Е ПРАТИЛА ... И ЗАТОВА Е МРАЗЕНА И ОТ НАРОДА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОТВЪН !

Еби се, ние срещу Русия оръже няма да пратим! Те са от части славяни, като нас и няма да правим евроатнатическии схеми, славяни да убиват славяни. Украиницте като се хванаха на номерата на еврея Зеленски, какъв ще го ядът тази зима? Тази война ще убие поне няколко милиона украинци, не само на фронта! Ние сме свободна държава и сами решаваме във война да не участваме!

Първо запознай се с етническата структура на Русия ( голям процент са монголо- азиатска паплач които са мохомедани). Русия не е Москва е Санкт- Петербруг… Второ - кои сте Вие? На Копейката малоумната пасмина? При референдум избора ще е НАТО и ЕС

Украинският външен министър заявил, че се обръща за първи път от бомбоубежище към ЕС Ха ха ха ха За по сигурно, дори е извел кучетата си от Украйна Ха ха ха ха Иначе укропитеците да врат на фронта! Ха ха ха ха

Френски ресторант гони укропитеци, казвайки им Viva Putin https://mobile.twitter.com/runews/status/1582771248115109888

Sm3hurk0

Яко.. на хората по света почнаха да им омръзват украинските номера :)) В скоро време и шамари да им дават безплатно.

Не ги мислете украинците и на тъмно ще трепят орки,вече са специалисти .

Голям скандал! Укро , висш представител в изказване е оплюл здраво Байрактарите, че не ставали за нищо и били корупционна сделка. Ужас! Ха ха ха ха Били свалени още първите дни. Да използвали ги само за корекция на огъня и за нищо повече. Ха ха ха ха От Турция им казали, че щом е така, да се оправят сами! Ха ха ха ха

Дойдоха в ЕС и те, добре дошли

Ко става призрака от Киев да не е в отпуска?

Той за това е призрак, щото само са го мяркали с ъгълчето на окото, без да са го виждали реално.

Преди столетия атаманът Богдан Хмелницки, за да спаси Украйна от Запада (католическата Полша), е сдал доброволно страната на православната Русия. Днес евреинът Зеленски е решил да унищожи Украйна като я върне на Запада. Резултатите от демоничните действия на тоя сатанист са вече налице. Като изпълнява пъклените планове на ФАЩ и неговите марионетки, той провежда геноцид над православния народ там. Избива и руснаци, и украинци. Русия има историческата задача да унищожи киевския фашистки режим. Бъдещето на Украйна е в православната общност, а не при извратеняците на Запад!

Сега фашистите може да се разстрелват на място!

Уж Слуга на народа, а пък целият им народ слугува на евреина...