Украйна твърди, че напредва към Бахмут, очаква касетъчни бомби от САЩ

Американските касетъчни бомби за Киев ще бъдат за отбрана, заяви Столтенберг, Германия е против предоставянето им

Обратно в новината

Коментари - Украйна твърди, че напредва към Бахмут, очаква касетъчни бомби от САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Натовски воиски в бахмут може да приключи скоро воината с атомна бомба . Украйна и Полша няма да има сащ и НАТО ще гледат като посрани

ли, че се трепят САЩ и Русия.... Украина е полето на бойните действия... Така беше и в Сирия и Югославия и Афганистан...

1. Украинците бомбардираха 8 години Донецк и Луганс,които искаха да се отделят от Украйна. 2. Руснаците помогнаха на местното население да се отдели от Украйна и започнаха да възстанвяват градовете. 3. Сега Украйна напада тези територии, като иска отново да ги приобщи към Украйна. Логичният въпрос е: Как очакваш местните хора, които си бомбардирал и избил хиляди техни цивилни роднини да се съгласят да бъдат част и управлявани от своите убийци? Насила ли ще правиш убийци и жертви един народ? Историята не познава такова нещо.

Логиката ти е на прост цървул русоробски!!

гадната Украина... По-лоша е от Ковид! Както ни баламосвоха и плашеха с Ковид... Пръснаха милиарди за глупости и ваксини... Унищожиха бизнеси и цели отрасли... сега е същото... Заради простите укри ще съсипят земеделието и туризма! Дано Русия да смачка украинците и алчния им клоун в зеленски дрехи!!!

Лъжат като цигани !

я махнете цензурата да чуем и видим ко казват руснаците! Те тия ясни кот каже ЦРУ

Бай Йордане, нали знаеш, че "медиите" се стремят, никога да не научиш истината??

3м,16см! Настрани и леко назад!

Напреднали с повече от километър.......много бе !

Този дърт педал Столти се опитва да ни прави на шарани. Как се използват касетъчни бомби за отбрана, когато това е 100% нападателно оръжие за масово поразяване на жива сила.

Ами Русия даизползва тактически ядрени заряди с малка мощност, и да обещае, че ще ги използва много внимателно, за да не пострада цивилното население в Киев и околностите?

Ами тогава и срещу Русия ще използват тактически ядрени заряди. Много внимателно. Първо в Севастопол, после....Ами там където трябва. Но най първо ще бъдат ударени в Беларусь. Зададе спаси принципа. Казвам ти дъще, сещай се снахо. Ако пък от Беларусь имат намерение да използват тактически ядрени оръжия, държавата им ще бъде унищожена. Нищо че са руски.

Кой ще се пише победител, от тази размяна на атоми.

Абе ясно, че Русия печели, просто временно е в отбрана. Докато минат летните отпуски. След това отново ще напредне до Киев за 3 дена...

Тя Русия печели вече от година и половина. И....тъпче на едно място. Тоя Бахмут го превземаха цяла година. И майноще не да го превзели окончателно. А там са само руини..

ли си или тъп? Не разбра ли, че не изостаналата украинска сбирщина воюва с Русия, а САЩ и НАТО

Усрайна уверено напредва към пълна капитулация, другото са краварски клюки! Живи и здрави!

Бандеровците няма да се спрат пред нищо. Преди да започне войната са надъхвали децата в училище да пеят песни за Бандера - украински военен с гордост го разказа това в интервю. Сега искат "да се отбраняват" с касетъчни бомби, щото уж и руснаците ги нападали с такива. Забравихте ли, че на украинска територия американците имаха лаборатории за биологично оръжие? Не в тяхната си държава, а близо до Русия. Чудно ми е ако в Куба или Мексико имаше лаборатории за биологични оръжия как щяха да реагират американците. Не бих се учудил ако Украйна спечели войната да отворят концлагери. Разбира се, няма как да спечелят, лошото е че както винаги в историята ни чужди сили ни тикат да влезем във войната на страната на губещите.

др0гаре, не се правете на разсеяни, сащ, вашата истинска родина и украйна не са страни по договора за забрана на касетъчни боеприпаси, а истинската ви родина ги ползва от ден първи на войната, просто сега и украинците ще ги ползват, по-съвременни и по-добри, нищо повече...освен повече станали "добри" руснаци... както казват украинците.

не прочетох, че Солтенберг е казал, че Русия използва касетъчни боеприпаси... Че нали Псаки каза, че ако Русия ги използва - това си е директно военнопрестъпление и щеше да се вдигне шум до небесата... Ааа, забравих, че е демократично само "наш'те" да ги използват... не е престъпление...

днес късетъчни бомби, утре атомни бомби...

Тези боеприпаси са забранени от повечето държави по света. Този нещастник наистина ли иска такива? И те ще свършат по същия начин, по който свършиха и снарядите с обеднен уран.

ама в Раша НЕ СА забранени :)) Ах ирония, каква си мръсница..

Голяма грешка на САЩ 1945 година ,вместо да се срещат с руснаците на Елба, да бяха се срещнали с германците на Байкал.

че са напуснали Бахмут, щом сега напредват.

Полуделите американци още малко и ядрени бомби ще им дадът.

Скоро ще намерят оправдание и химическо оръжие да им дадат. Съвсем подивя тоя свят, ще се изтребим за кефа на една шепа идиоти (и от двете страни)

...напредват към гробищата на Бахмут....

Еха с тия боеприпаси ще се гътнат доста руски свине. Много руски градове ще ходят при Кобзон мамка им мръсна азиатска болшевишкая.

ноооо,като гледам какво се случва с тези измекяри напоследък,се радвам искрено на съдбата им.

Добре, тройлечо, вярваме ти. А сега удри един боярщник и лягай, че сънчо мина.

към гробищата

Защо наричаш руснаците укросвине? Защото ги трепят в Украйна като свине ли?

Има международно споразумение против използването на касетъчни боеприпаси. САЩ го нарушават с лека ръка. Смешното оправдание е "те враговете също го ползват". А истината е, че вече изпразниха складовете и нямат много какво да дадат. Ама още са жадни за кръв.

'САЩ го нарушават с лека ръка' - КАК го нарушават след като не са го подписали? И понеже не са го подписали нито украинците, нито орките (хаха) - надявай се сега на Human Rights Watch :)))

Русия може да заличи Украйна за минути . Може ли Украйна да стори същото с Русия?

'Русия може да заличи' НЕ МОЖЕ. Шефът в Пекин няма да позволи - амбициите му не включват ядрен апокалипсис. Май не си даваш сметка твоите колко са прецакани.

Целта е да бъдат сринати Украйна , Прибалтика , България.

Бой по руските терористи!

Ходи доброволец де.. и бии

Може ли , може ли , може ли :)))

математиката не излиза. Миналата година Путя атакува Украйна и каза 3 дена. Пита се в задачата колко дена са три дена според Путя?

Путин не е давал срок. Винаги е казвал, че ще продължи колкото е необходимо. От друга страна още първите 24 часа кииф беше ограден от всякъде. значиза 3 дни могат да го затъркат няколко пути ако наистина решат. От къде ви копат толко дебили!?!

Той стигна бързо до Киев, украинците подписа ха уж споразумение и руснаците се изтеглиха. Само че се оказа че за пореден път нямаха намерение да го спазят и сега биват избивани систематично...

Украинците са прави винаги. Украинците не кеадът. Украинците не лъжат........ Или не? Русия ще ги смачкат. Просто бяха глупави да повярват на над западо.

Много правилно загавие: "Украйна твърди". Защото това няма нищо общо с истината.

Чакай бе те нали не бяха го загубили

дано скоро почнат да падат касетачни бомби и такива с уран над САЩ

Само чакай, някой да му играе войната! Боклук!

Винаги съм казвал: Войната срещу транс-националните корпорации може да се води в Украйна, но не може да бъде спечелена там! Трябва да се удря там където е силата им (корена им), иначе разрухата и геноцида ще продължат, а резултат няма да има! Дори ще имат предостатъчно време да се организират, а да им се подарява стратегическата инициатива е опасно.

Със аерозолни ракети ще разпръскват зомбимор и оркоубиец

Все пак украинци ще стрелят над украинските територии Защо някой подкрепят руската диктатура?

Украйна може многолесно да избие всички руски войници с метилов спирт, той не е забранен

Или козичка с вълчи капан

Дайте им и такива с обеднен уран, и ВХ газ може и хлор ... Поне да мрът всички градове и да върви индустрията на САЩ

Е те нали им дадоха и руснаците взривиха склада

...а вятърът дуна на запад и Полша отчете нива на бисмут 6-7 пъти над нормата

Мдаа... наакаха се малко поляците

и спрях да чета.

Не го цитирайте тоя Клоунешников,че много олеквате.

180 000 руски войници в Бахмут и Донецк ще бъдат избити до 2 месеца. Тогава войната ще свърши.

Първо е Артьомовск !!! Запомнете как се казва и ше се казва траверси с промо пакет :))))) Второ кръвопийци кастрирани касетъчните бомби са забранени но за Вас хамерикански лейберасти нищо не важи нали….. Трето нацистите напредват ама много много бързо не към Артьомовск а към техния нацистки гуру бандера и там им е мястото !

Вагнер го превзеха за половин година, сега укрите ще го освобождават една година.

На практика Бахмут е в тактическа блокада. Там няма вода и храна, а украинската армия превзе околните височини и по този начин контролира всички доставки с мощен артилерийски обстрел. Руските нойници просто нямат шанс. Същото ще се случи и с Донецк.

Украинците вече избягаха от височините. Много лошо ги удряла руската артилерия.

Крайно време е Украйна най после да получи касетъчни бомби!

От България

Украйна напредва асимптотично към Артьомовск. За незапознатите - означава, че може да го доближава, но никога няма да го стигне.

Също така някои психични заболявания могат да се считат за асимптоматични, ако представят някои, но не всички симптоми, необходими за клинична диагноза.

Къде е това? Звучи,като руски партизанин

Еми сега е моментът ние да им пратим от тези снаряди нали за това беше тука зеленият наркоман

Не знам как ще завърши тази война, но съм сигорен че след края, голяма част от Украйна ще е на никой.

Голяма част от онова, което беше Украйна ще е на Русия, за останалото ще се бият Полша и Румъния. Съгласно Чл. 5 България ще изпрати една бригада да помага на Полша и една бригада да помага на Румъния.

_stankow

Няма да изпрати. Чл.5 действа в случай на нападение над страна от НАТО. А ако Полша и Румъният тръгнат да си закръглят териториите, това няма да е нападение над тях, а агресия от тяхна страна. Никой няма да е длъжен им помага, камо ли с военни контингенти. Пък и като гледат какво се случва на Украйна, едва ли ще се решат.

То и съгласно Договора за Тройния съюз България не беюе длъжна да обяви влйна на САЩ и Великобритания, защото Япония беше агресорът, ама България си е България!

РСЗО Хаймарс със съвместими дълбоко взривни, термобарични, касетъчни реактивни снаряди. Един снаряд унищожава и изпарява в 100 м радиус всичко живо. Необичайното при тези снаряди е че нанасят най много поражения в окопи и бункери.