Украйна свали възрастта за мобилизация на 25 г.

Промените в закона "За Военни задължениея и военна служба" влизат в сила утре

Обратно в новината

Коментари - Украйна свали възрастта за мобилизация на 25 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деца ще умират заради нивите на Каргил! Зеленски трябва да приключи като Мусолини.

Колко много украински вдовици ще има за утешаване а силите вече не са тези които бяха.

Русия ще ги смели на шницели нашмьркания докога ще унищожава децата на осраина

Струва си да попита човек за тях. Все пак не са като доста по-евтините руски деца, за които никой русофил не пита.

га избираш комедиант и шут за президент...загиваш в окопа и те заравят с багер

И защо цяла година се бави закона...те им ги казаха каубойците ...до последния украинец..

Направо сваляй възрастта на 10 години и не си играй на дребно.

Руско дупе кой не е ебал ... той света не е разбрал !

После ще стане на 22. Тая държава е свършена. Дрогираният жид я затри...

Направо да ги почват от 5 годишни.... Скапан откачалник е зеления.

В края на Втората Световна Хитлер беше намалил възрастта за мобилизация до 12г. ама полза нямаше.

Мда...хохлоюгенд

Зеления е твърдо платен да ги занули братята Укри, ценности, какво да го правиш.......

Абе по-важно е, че всекидневно чистят Земята от никому непотребни руски паразити ....

jingiby

Слава на КГБ, БКП и руските коппейки...

jingiby

Да здравствует Капуттлер...

jingiby

Хайл Путллер...

Зеления наркоман как се насади на пачи яйца не е истина... руснаците казаха, че след като не иска да прави избори и не признава демокрацията, след като му изтече мандата за тях става нелегитимен президент и съответно легитимна цел за премахване. Това пък отвързва и ръцете на малобританците и на сащисаните... ще има олимпиада кой да го освитка пръв :))) Руснаците още преди време казаха, че няма да им отнемат това удоволствие на западняците да си го очистят сами и да си направят кефа, както със навалния

Стига си баламосвал второкласници, кажи с какво натъпкахте Навални. Беше ли той легитимна цел?

Зеленски намали мобилизационната възраст на 25 години Президентът на Украйна Владимир Зеленски все пак намали долната възрастова граница, на която човек може да бъде мобилизиран на фронта, от 27 на 25 години. Така той изпълни негласната поръчка на САЩ, изразена по-рано от американския сенатор Линдзи Греъм. Върховната рада прие закон за намаляване на мобилизационната възраст още през май миналата година, но тогава президентът не го подписа. Всичко се промени, след като американският сенатор Линдзи Греъм, един от най-омразните вашингтонски ястреби, посети Киев през март тази година.

Върви по пътя на хитлер, поне знаем какъв ще е краят му.

Да пращаш на война хора, които не искат да се бият за келепира на някой си зад барата - демокрация ли се нарича?

Точно така Зеленски, изпълнявай нарежданията на твойте господари от САЩ, Война до последният украинец. Тези до 27 са вече мъртви и инвалиди. Сега е ред на тези до 25 години. После жените и децата и планът е изпълнен. Но с това войната няма да завърши. Започва изпълнението на другият план н САЩ. А именно унищожаването на най голямата заплаха за запада, православието. Да се готвим, ние сме следващите.

То пък голямата заплаха, при това на народи, които са си атеисти като нашия, айде не се филмирайте излишно:)

Зинченко и други подобни, които гонят топката в европейските първенства ще ги викат ли? Зинченко даже 27г. навърши наскоро. Да не се скатава в Арсенал.

Има мегдан да смъкват още надолу. След втората перемога ще взимат всичко, което може да ходи.

Тук става напечено , в България имат такива Мъже . Как ще ги арестуват от Военна Полиция ? Та те са собственици на Хотели в Банско , София и Слънчев Бряг ? Явно имат вратичка в Закона за Мобилизация - за Бизнеса има 9% ДДС ?

Военан полиция да ми гриза хуя, само да ми паднат дреме ми тогава каквото ще става ще става.Никлой на сила не може да те накара да се гърмиш (не бия)

Сенатор Линзи Греъм ще е доволен.

Спрете се бе хора!Разберете се.

А в Русия всичко над 18 е под ножа баце !

Да седнат на масата за преговори и да се разберат като роднини, няма никакъв смисъл от повече жертви.

80% от украинците вече са с промити мозъци. Те вече не признават родители и родословно дърво. Те не разговарят с близките си в Русия защото са им набили в главите,че са някакви специални. Таза нацистка паплач само унищожение ги оправя и точно това ще се случи. Жалко е ,че и в България вече се напълнихме с такива безмозъчни твари но на нас няма кой да ни помогне с прочистване.

Май нещата вървят към 20к от България, 25к от Гърция, 60к от Румъния, 50к от Полша, още към 50к от балтийските държави, плюс който още се включи. На печелившите, честито!

всеки, който има нещастието да попадне на фронта в осрайна срещу руснаците ще бъде пратен при бандера.

Невинна кръв, пролята за алчността на шепа безбожници! Но, Господ иде!

Според козяшките измекяри украинците защитавали родината си,а според официални източници няма никакви желаещи да мрат на фронта и се налага да правят всякакви гимнастики,за да съберат някакво число хайванчета:)))))))))))))Като сваляне на възрастта за мобилизация за разширяване на обхвата,лов на "захисници" по спирките на гр. транспорт и ред други:))))Ще излезе,че нашите соросмастии са по-големи украинци от тях самите:))))))))))))))))

Що така само с 30 хиляди войници загуба

Да се чете: "Украйна свали възрастта на отвличаните и пребивани за насилствена мобилизация на 25 г."

На теория си прав, но никъде по света и в историята няма и не е съществувало такова нещо, като ненасилствена мобилизация. По рождение ти си собственост на държавата. Един ден с развитието на цивилизацията това може и да се промени, както много неща са се променяли през вековете за добро, но в момента това са фактите.

едно е да подлежиш на мобилизация и когато те повикат,да се отзовеш....друго е,да те вземат насила и да те набутат в окопа...Ако не изпълниш задължението си по първия казус,подлежиш на военен съд,но пак няма да те пратят насила,а ще ти дадат избор-искаш или не...При втория случай няма избор-просто те доставят на място;)

Не съм стока, за да съм собственост на никого бе, аз съм човещко съществео в демократична държава. Не искам да умирам за родината не го мправя, ти обичаш родина и умираш, нали това е демокрацията. Луд ми е дедовия да си дам живота за някаква си земя.