Украйна ще изгражда нови ядрени реактори в разгара на войната

В присъствието на министъра на енергетиката и на посланика на САЩ е бил положен основният камък на реакторни блокове 5 и 6 на Хмелницката АЕЦ

Обратно в новината

Коментари - Украйна ще изгражда нови ядрени реактори в разгара на войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те хубаво започват да строят но питали ли са Русия? Да не стане като с летищата , тъкмо ги ремонтират и пристигат ФАБ-овете :))) , а и технологията на уестингхаусе не е никак безопастна . Някой знае ли какво се случи с нашите реактори , след края на 6ибаната сглобка още ли се предлагат за без пари на укрофа6агите ?

Строят нови реактори за руснаците.. Това се нарича гостоприемство!

Германия е в тежъл фалит- а там пребивават над 3 000 000 руснаци- нека Русия си ги прибере за да не гладуват в разрушената Европа.

Русия в момента изпитва недостиг на работна ръка. Искате да и го решите, и то с етнически техни хора, без всички проблеми свързани с наемането на таджики и узбекистанци? Че вие сте си пар екселанс агент на Путин.

трябва да изгоним всички с руски паспорти от България утре да не осъмнем с Руски Народни Републики на българска територия. Да си ходят на кални бани в гр Оркс и на фронта . Путтлеровия рай що не ги привлича а се измъчват в ЕС?

Значи не само 7-ми блок на Козлодуй ще гърми, но и 5 и 6 на Хмелницката АЕЦ!!! Важно е бизнесът на краварите да върви!!!

Така е .. стига ни е крал руския колхоз През 1959 г. натрупаните по време на Царство България 26 тона златни резерви тайно са преместени в Москва под предлог, че сградата на БНБ нямало да издържи на атомна бомбардировка.НЕ СА ВЪРНАТИ !!! 85 МИЛИАРДА ДОЛАРА Москва има да ни плаща за откраднати уранови руди. КОЙ БЯХА ТРУДОВАЦИТЕ И МИНЬОРИТЕ В УРАНОВИТЕ МИНИ??Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу. С изкопаната от тях руда е направена първата съветска атомна бомба.

Иди питай другаря Димитров!!!

Поне една уранова мина можеш ли да посочиш в Б-я. Аз живея където е имало наблизо две места за добив на уран, но не помня трудоваци да е имало. Преди 4-ри дни се навършиха 45г. от изпращането ни на първия Български космонафт в космоса и така държавата ни става 4-та космическа страна в космоса. За това не се сети , но за първата Руска атомна бомба с български уран се сети, и за всички други глупости дето си ги надраскал.

Нека ги почват, таман ще построят нещо и Руснаците с някоя летяща пералня ще го занулят. Украинските политици не ги слуша мозъка, до един са за психиатър.

ама много са лоши тези украинци . не искат хубавото руско робство а искат да се мъчат като свободни европейци.

И ти не щеш мойта бяла бургия, а черната

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

еми ето и ние да поръчаме и да инвестират американците и европейците в украинската енергетика ... и на нахуй да заминава путлер и топлоелектроцентралите които взривява

По 5 милиарда на реактор е цената на монтирането на двата безплатни блока от Белене.

Украйна ще летят до САТУРН следващата или по-следващата столетка.

телевизионният канал "Россия-24" излъчи видеокадри от посещението негово късокрако величество - Путин на на Луната ... естествения спътник на планетата Земя. Той инспектирал тази за укрофашисти.На планетата Земя .. Ще се върне с Луна 25.

Ще изгражда гробища, а не АЕЦ!

А. Арестович - национальная черта украинцев врать самим себе и другим, и если убрать эту ложь, то Украина рухнет. Золотые слова

Точно така ще правят няколко реактора за синтетичен прах, че нещо доставките закъсняват и Зеленият шмъркалан няма пудра и снощи не е правил Кекс. Сега да видим дали след снощните събития, дали ще стегне кокаиновите топки и ще се появи да проси пари и оръжие. Но това не зависи от него, а от чистотата на пудрата.

От Хюндай заявиха 60 месеца строеж и 10 000 работни места

то централата става опасна чак СЛЕД като заработи блока, бе! Кой ще я пази, докато блока се СТРОИ?

нали Германия обеща да даде един Патриот;)Другите 500 хил. патриоти още се търсят;)

Ама тъкмо случай при който американците да построят атомна централа на руснаците без пари!

Така е, половин милион загинали до сега, колко му е още един милион да дадат, какво му плащаш

за зеленчука 500 хил. убити са нищо,важното е схемата и парите да вървят;)Той затова сега реве като бенгалски тигър-защото парите секнаха;)

С нашите 2 блока са забравили да напишат

Голя смях! Украйна нищо не може да изгражда - няма пари, няма хора, няна възможност да защитава. И защо пишат такива глупости?!!!

Най -вероятно ще я пишат американска ,та ДАНО руснаците да не посмеят да я избомбят!

АЕЦ Белене кражбата на века.. милиарди се окрадаха и дамо гьол. трябва да се отървем от руските боклуци.

Ти сега гледай колко ще те обръска Уестингхаус!Белене ще ти се сторят джобни стотинки!

Полша 6 реяктора, в България и Украйна по 2 АР 1000 така цената пада до 5 милиарда долара.

Кага и къде е изграден блок на такава цена?5 милиарда само за реакторите -така може, ама за работеш блок -минимум 15 милиарда!Айде първо да яетем, после да пишем!

Май укрите мислят да слагат двата наши реактора, които сглобкаджиите им подариха, във въпросната АЕЦ.

Значи руснаците не обстрелват другите АЕЦ,а само тази,която е под техен контрол и има техни хора там???:))))))))))))))Колко трябва да си малоумен,за да вярваш на такава идиотщина???

Еми прост си, ако обстрелват другите те ще излезнат виновни а така обвеняват Украйна ....... това ватниците сте адски тъпи парчета

то само ще се обади-българска поговорка;)

А до Марс няма ли да летят

Става все по весело в хохлоцирка...ма кат си избереш за президент - клоун

Само Украйна и България са балъците, да плащат огромни пари за некачествените и недоказани боклуци на Уестингхаус.

защото няма пари;)Само ние плащаме,въпреки че нямаме:(((Друг е въпросът дали изобщо ще се строи нещо;)

И простотии...