Украйна се запознала предварително със засекретения отговор на САЩ до Русия

Вчера пред репортери американският държавен секретар Антъни Блинкън заяви единствено, че Вашингтон "изцяло се е координирал" с Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косовската война е въоръжен конфликт през 1998 – 1999 година между стремящото се към самостоятелност на Косово албанско мнозинство в областта и правителството на Съюзна република Югославия. Албанците са организирани в няколко групи, най-значима сред които е Армията за освобождение на Косово (АОК), а югославските власти използват армията, полицията и нередовни паравоенни формирования. Конфликтът е последната от мащабните Югославски войни. Сменете АОК със сепаратистите от Донбас и вижте как реагира светът при 2 идентични конфликта. Препратка Wikipedia

фейк 120%

"Украйна е знаела предварително какво ще кажат САЩ на Русия в писмото относно опасенията на Москва за сигурността и не е имала никакви "възражения" към съдържанието му, заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба, цитиран от ДПА."-:))))Щом Украйна е знаела предварително какъв е бил отговора на САЩ,защо тогава молиха Русия да не го публикува?Дано не са им го пратили текстово,че утре ще изплува в медиите,а ще вземат да обвинят Русия,че не държи на думата си.:))))

Защото Франция и Германия не подкрепят изцяло позицията на САЩ!

Другият път да пишат на шкурка, щото на тия писма им беше мека хартията.......

Що бе? Дайте да го видим тоя отговор.

КОЙ МОЖ ДА ПОТВЪРДИ,ЧЕ КАВОТО Е ДАДЕНО НА клоУна ЗЕЛЕНскУЙ да ЧЕТЕ е СЪЩОТО ,което е дадено и на Лявров!!!НИКОЙ!!!ТАКА,ЧЕ СПОКО,един от нашТе МАЛОумници "ВИКАШЕ" ТАКА ЗА ВСИЧКО,ДОРИ и ЗА АПРТАМЕнЧИКА цецо цв. : пУНТА мАРА!!!

Putler se snishava :)

проблемът не е в запознаването на украина със засекретения отговор на сащ до русия. проблемът е в засекретените цени, които трябва да заплати украина за "услугата" на сащ. всичко си има цена под надслова: нищо лично, просто бизнес.

Запозната? И какво от това?

Прислугата дали е съгласна.Важно е какво мисли Путин по въпроса.Защото той може да ликвидира цялата военна инфраструктура на Украйна за 24 часа с масиран авиационно -ракетен удар.И срещу него украинците нищо не могат да направят или противопоставят.Включително и завода им за турските дронове .Само един Кинжал и Байрактарите ще отидат в небитието.А да не говорим за комплексите за електронна война-най много да насочат такива ,ако има във въздуха по двореца на комедианта и да го опекат.

Болни мозъци война сънуват. Пропагандирането на война се преследва от законите на всички нормални страни...

Направо ме кефиш с познанията си, добре осмислени, добре анализирани, задълбочени, има много да се учим от теб, браво, пиши по-често.

Каква е новината тук?

И когато утре публикуват текста на Отговорът Порошенко пак ще ревне че в администрацията на Зеленски бъка от руски агенти... а руснаците ще се правят на изненадани.

Владимире, айде нападай я тая пуста уКрайна и да се свършва! На 4-ти почва олимпиадата. уКрайната няма да я има, да гледаме спокойно.

Слава на Украйна и велик народ който не се предава пред руските окупатори.

Хохол хвалится куму. - Миколо! Я был в России и москалям за Крым отомстил! - Да ты шо! Как? - Я им на Красной площади насрал! - И шо, тебя не арестовали? - Да не. Я аккуратно. В штаны насрал.

От лични впечатления/2 години/ мога да ти кажа , че това е боклук ,подобен на македонския.Пият много повече от руснаците , жените им са основно жалки проститутки.И това важи за западната част на територията.На изток са си чисти руснаци.Всичко в територията е построено основно от руснаци.

Това не отнема правото на един народ да бъде свободен от своите "братя" православни

Правилно ,не е като Щерев да се върти от една паламарка на друга,нали джемдър

Укрите са били "запознати" с отговора на Сащ, но не към Русия, а на този към Марсианците. Кой нормален политик заявил, че не иска да се разпространи отговорът му ще го даде и на хора, чиято човешка същност е само човешката им обвивка, в която се крият примати.

Ако САЩ нямаха тайни и претендират за открита и истинска демокрация защо не желаят писмото да се оповести и бъде публично.Дори и най вярващите в САЩ си задават въпроса,какво крие САЩ? САЩ винаги са играли двойни игри и съм убеден че и сега е така.

Какво чудно в това Блинкин да се координира със Зельонкин? Може да работят за един и същ отдел на Мосад. В украинското правителство остана ли някой без двойно гражданство? За американското не питам, там работата е ясна.

Ами то в крайна сметка си е конфликт подклаждан от САЩ. Ако не бяха спонсорилари държавния преврат, Украйна и до днес щеше да си е цяла. Но, Американците са алчни, искат всичко и веднага. А Путин бие през ръцете.

"Запознахме се с писмения отговор на САЩ, преди той да бъде предаден на Русия. От украинска страна няма възражения" това не е новина, защото е на три дни. Онзи ден това го каза Блинкен. Защо пускате стари новини!

Кой пита Украйна какво иска. Ако Украйна уважаваше себе си сама щеше да води преговорите. Сега преговорите се водят от Америка и Русия. Дори Европа никой не пита.