Украйна се готви да стреля по врага надалеч с нови оръжия, собствено производство

На дневен ред Киев постави въоръжението с голям обсег на действие, дело на отбранителната индустрия на страната

Обратно в новината

Коментари - Украйна се готви да стреля по врага надалеч с нови оръжия, собствено производство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се защо руснаците толкова ги пазят??? Да постелят бомбен килим и всичко под ножа ! За всяка ракета па руска територия--1 украински град да изчезва !!! Тогава ще клекнат ! Като не искаха преговори- смлете ги без жалост !! Победителите НИКОЙ не ги съди !!!

В окоп около КИев.... защо не в окоп около Авдеевка или Роботино? Евтин ПР на пишман генерал, който войиците му не понасят.

Украинците се прецакаха много яко.

Как точно? И на тях ли 180 държави са въвели санкции?

_stankow

180 държави не са въвели санкции. А една-единствена държава, САЩ, наложи санкции, забрана за търгуване и други, на 180 страни. Санкциите не могат да бъдат едностранни. Забраната за търговия, засяга и двете страни. Впрочем - в еднаква степен. Ако не бяха заплахите на САЩ, едва ли и 18 страни щяха да се откажат да търгуват с Русия.

Ти идиот ли си? Питам дали на Украйна 180 държави са въвели санкции! Не питам за блатната кочина, там нещата са повече от ясни!

след митичните санкции -Русия стана 5- та икономика в света /Справка МВФ и СБ за 2023г./ и преди Гармяния и както писа Блумбърг разполага с неимоверно повече пари откогаато и да било. Причината-тези които въведоха санкции отдавна са едни военни и икономически джуджета-5% оскотял запад който го потопиха в рецесия и декапитализация. Това е положението с мега супер митичните санкции-плаща ги запада и всеки ден на ескалираща цена.

ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ СТАНКОФФ.

Да, през ден свалят самальоти или потапат корабли

Европа се управлява от завършени идиоти! Те се взеха много насериозно и решиха с подстрекателството на САЩ да събарят Русия! Пак сънуват и ламтят да я направят на парчета, а в този момент Индия и Китай печелят зверски като им продават пак руските суровини, но на 3-5пъти цената на суровината от Русия! Няма икономика, която да може да го издържи това! И като добавим и това пък, че "братята" американци освен, че спряха евтиния суровинен поток им взеха и голяма част от интелекта от млади хора.... то аз Европа я виждам само затънала в едно келяво блато и нищо повече!!! На ЗАПАД откачиха, но не виждат, че всъщност те самите се на.раха в гащите!!!

Завършения идиот си ти, поне за едно нещо позна, а това е че никоя икономика няма да издържи на това, задействай си другата гънка в мозъка и ще осъзнаеш коя икономика няма да издържи

с юани и рупии можеш да внесе в Русия само чай и банани. Русия изнася нефт за Китай и Индия, НА ЗАГУБА, само по 1 причина: ЗА ДА НЕ ЗАТВОРИ НЕФТЕНИТЕ КЛАДЕНЦИ в Сибир. Защото после няма да може да ги отвори. Баланса в неизползваеми РУПИИ е 140 тона банани на руснак. Но с рупии и банани не могат да се купят чипове от Тайван, Сингапур, Япония, Ю. Корея, САЩ. Русия е вече в стопански и икономически колапс.

_stankow

>>>с юани и рупии можеш да внесе в Русия само чай и банани С юани може да се внесе всичко. Каквото внася и България. Облекло, обувки, автомобили, лекарства, компютри, мрежово оборудване. Каквото може, и купува, Америка от Китай, това купува и Русия. Това купува и България.

Сериозно ли ? И как с твоята малка черупка ги пресметна тия неща ? Да се воюва с Русия, е безсмислено. Историята го е доказала на няколко пъти ...

Страцимире, каква история бе неграмотник? За последните 120 години потомците на ордата са спечелили всичко на всичко една война - ВСВ, и то с огромната и решаваща роля на милиони украинци и т.н. англосакси и кравари.

Заври си чиповете у гъзот та като те джаскат да не ти се разпаря толкова дирника

Абе клоун, ЕС и САЩ имат стокооборот с Китай и Индия над 2 трилиона долара. Територията заобиколена от цивилизация има едва 130 милиарда, над 15 пъти по-малко. Кой, викаш, е завършен идиот?!

Абе 100% делбил, колко е дълга на говедарите към Китай и познай ако те решат да направят това,което твоите "партньори" правят повсеместно какво ще стане с оная терористична организация фащ?Ама то трябва и акъл,не става само с е..не.....

Първо пишат за Украйна а после че Русия ги е "победила". Товарищи не пиздите! Преди 2 дни бе разцепен на ДВЕ руския самолет А50, който бе на 250 км в тила на Русия. Украинците работят по модернизиране и нови оръжия, но пълчищата орки не свършват. В това е проблема. Путин ще воюва до последния руснак.

Успех на Украйна, ние сме с вас!!

Дякона левски е истински убиец. И си е заслужил обесването заради това. Пък ти си го имай за идол като си промит мозък.

Да затваря и последния хохол да гаси тока!

Тва Зелю го сънувал и когато се събудил, видял, че краката му са отвити и дрогата му изшмъркана.

БАЕСЕФ, най-голямата химическа компания в Германия и ЕС, започна да съкращава бюджети и да съкращава работници поради високите цени на енергията и намаляващото търсене. БАЕСЕФ съкращава персонала в Европа с 1 милиард евро и планира да премести основната си инфраструктура в Китай.

Споко трол, не ги мисли немците а си вервай на московската пропаганда.

Защото покрай тях и ние ще го издухаме!

Акционер на тази фирма ли си, блядь?

Ха, акционер, той едвам му стигат копейките за пържени картофки във "Вкусно и точка", ти акционер!

“ 2024-02-25 16:04:21 Щерев (нерегистриран) Украинците в скоро време ще стигнат и до атомната бомба, никой да не се съмнява! ” Скоро ще я видят над Кинеф.

Ще има две олимпиади... Някой постоянно ще бяга до скривалищата....

по света има и други интеесни новини. Например - бягащия по коридорите на френската селскостопанска избложба Макрон. И как пристиган специални части да го спасяват от фермерската любОФФ. А по наще медии - само Зеленски това, Зеленски онова.

Те фермерите и ковчег му направиха на макарона. Шарен :)

Само ще ускори хода на войната. Браво! Че ми омръзна да се плезят онея с четвърти те глави- Порошенко ли беше

Войната между САЩ и Русия , ще продължи до последния украинец.

Нали не беше война!

Този наш "източен партньор", нарекъл се "ФСБ", ако беше в Русия, след подобни изказвания - "война", щеше да търка нара на някоя сибирска каторга. Но нали е в демократична държава, жужи примитивни мантри, за да унищожава демокрацията. Така е то!

В началото не беше, но срещу братска Русия се бият повече от 50 държави.

Като стрелят ?? Ще спечелят войната??

ЗАЩОТО НАД 95% ОТ БЪЛГАРИТЕ И НАД 57% ОТ ЕВРОПЕЙЦИТЕ СА ПРОТИВ ФАШИЗМА!!!! ЦЕЛИ 3 МИНУТИ ДИРАДЖИИТЕ НЕ СА ТРИЛИ КОМЕНТАРИ И НЕ СА ПУСКАЛИ НОВИНИ ЗА НАВАЛНИ!!!! ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА!:))))))))))))))))))))))) ДИРАДЖИЙСКИ НЕ КА ДЪРНИ МО ДЕ РАТОРИ!!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС И ДРУГИТЕ ЧЕСТНИ КОМЕНТИРАЩИ!!! ВИЕ ИЛИ НЕ КОНТРОЛИРАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И НЯКОЙ СИ ПРАВИ КАКВОТО ИСКА, ИЛИ СТЕ В ИГРАТА И МАНИПУЛИРАТЕ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ, ТРИЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ПРОТИВ ВСЯКАКВИ ЗАКОНИ, ПРАВИЛА И ПРОТИВ КОНСТИТУЦИЯТА!!!! ВИЕ СТЕ ПОЗОР ЗА МЕДИЙНАТА ДЕМОКРАЦИЯ!!! ИЗПАДАТЕ В СМЕШНА СИТУАЦИЯ КОГАТО РАЗБЛОКИРАТЕ ЧОВЕК, А СЛЕД НЕГОВ КОМЕНТАР ОТ ЕДНА ДУМА: "БРАВО", ВИЕ ОТНОВО ГО БЛОКИРАТЕ!!!??? ТОВА Е УНИКАЛЕН ПОЗОР!!! НА ТОЗИ САЙТ ПРЕЗ ЧАС ДВА, МОДЕРАТОРА МИНАВА С ОГРОМНА ФАШИСТКА МЕТЛА И ПРОЧИСТВА ГЛАСА НА НАРОДА!!! НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НАД 90% ПОДДЪРЖАТ РУСИЯ!!! ОТНОШЕНИЕТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ 70/30!!! ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПОСОЛСТВОТО!!! ПОЗОР!!! ДАЙТЕ СВОБОДА НА СПАС ДА ГОВОРИ!? НЕ БЛОКИРАЙТЕ ХОРАТА КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С ВЛАСТТА КАТО ВАС!! СПАС НЕ Е ЛИЗАЧ НА КРА ВА Р С К ЗА Д Н И Ц И!!! ФА ШИ СТ И, СПАЗВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА!! ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ПРЕД НАРОДНИЯ СЪД?!! Чл. 5. (1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да и противоречат. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. ТВЪРДО ЩЕ СПАЗВАМЕ ЗАПОВЕДИТЕ НА ПОСОЛСТВОТО! ЩЕ ТРИЕМ И БЛОКИРАМЕ КОМЕНТАРИ ПРЕЗ 10 СЕКУНДИ, НО ЩЕ ЗАТВЪРДИМ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПОСОЛСТВОТО!!!:)))))))

А Украинците за какво точно се бият с Руснаците? За да може ЕС да им праща мигранти от Африка? Или за да може ЕС да им затвори производствата и да им унищожи промишлеността и енергетиката? Или за да им казват как да живеят тия изкукали пенсионери начело с тая тъпа бабиера Лайнен? Може би за да има повече и по-пищни гей паради? За да плащат 2% ВВП за НАТО вместо парите да отиват за социални нужди и развитие? За да могат мутрите и ологарсите да грабят народа съвсем легално? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Стига с тоя канал. Всички сме отекли в канала.

Да се скрие истинската цел на тази война, която САЩ запали. Целта е да се изфака тотално ЕУ и да се спаси затъналата икономика на САЩ. Разликата между Русия и ЕУ е, че в Русия когато се хвърлят пари има военен комплекс, който дори след кражбите произвежда. В ЕУ с настъпилата вече деиндустриализация и растящата инфлация увеличаването на бюджетите за военните ще докара ситуацията до тотална стагнация на икономиката. Едните си имат ресурси. Другите ги купуват с надценка. Къде му излиза края? САЩ успешно унищожиха конкурентната икономика на Европа с идеята да направят опит да вдигнат собствената си през военният комплекс. Публично и Нюланд и компания заявяват, че парите за Украйна са обратно наляти в Американската икономика и създават работни места. Това е основата на проблема. Дотук добре, но Украинците са на свършване. Избягалите в Европа са наясно, че ще бъдат депортирани рано или късно. Само има един огромен проблем. Да вдигнеш армия и военен комплекс изисква време и много пари. Европа и САЩ нямат това време. Подпалиха глобална война. Съответно срещу САЩ ще са Иран, Китай, Русия. Бегъл поглед върху картата показва, че между тези държави има и сухопътна връзка, което ще увеличи ефективността им многократно.

Конфликт, доставките на повечето ресурси към Европа са по моретата. А вече едни хуси с джапанки успешно гътнаха Британски танкер. Схващате ли на къде отива логиката? Единственият начин Европа да запази нещо е да изрине назначените от Давос глобални лидери и да принуди следващите избраници да мислят за народите си. Не да следват командите на Давос и Неокон/Неолиб фашистите от дълбоката държава, които Тръмп публично оповести няколко пъти. Директно каза, че Байдън е заложник на фашисткият елит.

ще им бъде весело . Ще разберат как се живее в метрото

Има метро защото незнам дали се сещаш?

Нали това обясняваше. А са укрите се крият в метрото. БУХАХАХ

Какво правят в него?

Дали украинците разбират, че ако започнат да удрят цели навътре в Русия, всичките им заводи за оръжия ще бъдат унищожени?

дали ще бъдат унищожени?

Помисли малко дали украинците ще могат да поразявят цели зад Урал и чак до Владивосток, зашото руснаците могат да ги обстрелят и оттам.

Той Владивосток пак ще си е китайски скоро,какви руски заводи?

До „дали“ Не го принуждавай да се занимава с несвойствена дейност!

Рашъните и Киев щяха да завладеят за 3 дни! Руската наглост и лъжи нямат край!

Ако това не е поредният блъф, то самото допускане на такова производство от страна на Русия говори, че тази война е договорняк.

Мъчно време за сороснята и козяшките тролове. Вашингтон и коалиция от 50 васални страни направени за смях от една-единствена Русия в Украйна. Вашингтон, Лондон и коалиция направени за смях от пастирите на Йемен. Единственото постижение на краварската империя май е успешният геноцид, който провеждат в Палестина с израелските си съдружници. Засега там са успели да избият 30 000 цивилни. Могъщ натовски алианс, ей...

За три дни нашата армия ще стигне Ла манша! Ха ха ха ха ха!

Отивай или да умираш за Биндера или да копаш в мините, че няма снаряди.

И защо да не се радвам на живота, като гледам как путинофилите се гърчат?

Една единствена рассия с ирански дронове и корейски ракети превзе за 2години 3 села.

че големи били тия 3 села, колкото цялата територия на България!

Хора, разбирате ли, че КИТАЙ има най-голяма полза от тази дунанма/мурабе в Украйна!!!

Няма никва полза от каквито и да било военни действия. Това, че Европейските малоумници ще си сринат икономиките и ще му кацнат на дедовия, си е тяхно дело.

На Китай вече не му трябва Тайван.Ще си има Сибир.

На времето при СССР,Украйна беше основен производител на оръжие за съюза.Имат опит,имат учени и инженери свпособни са и сега да произвеждат съвременни оръжия,способни са и те да обстрелват от далече руската теритирия ,както тях ги обстрелват.

Научната мисъл на СССР беше украинска и то не само в отбранителната индустрия, наред с тази на евреите и арменците!

Сикорски,Корольов и още много други учени,изобретатели са украинци

Украинците в скоро време ще стигнат и до атомната бомба, никой да не се съмнява!

Най големият самолет в светс е Украински

Бил съм в Украйна по времето на СССР.Та нито един украинец не видях на ръководна длъжност.Само руснаци. За т.н " украинци" бяха запазени низшите изпълнителски позиции.При това точно в този сектор-отбранителна промишленост.Освен това за половин година не чух някой да говори на език ,различен от руския и не срещнах никой с тези измислени имена.

Ми защо тогава чакат българските БТР-и?

Кой пък ти каза,че ги чакат?Или по колхозната радиоточка дочу?

Абе най-доброто за Украйна е да запазят сега това, което е останало от нея и да подписват незабавно мирен договор, докато това е възможно ! Ако още се услушват, ще трябва да подписват капитулация !

И аз това казвам - трябваше СССР да подпише мирен договор и да даде на Хитлер земята до Урал вместо тия милиони жертви. Ма злият Сталин не щеше...

Тези укри патрони за Калашников нямат, с дългобойни оръжия собствено производство щели да се бият с Руси!

Ще. Ще. ЩЕ.РЕВ. ЯКО ЩЕРЕВ ЩЕ ИМА В УСРАЙНАТА. БУХАХАХА

Скромна анкета, какво първо ше бафнат украинците с новите си ракети? : 1/ Кримския мост 2/ Кремъл 3/Телевизионната кула Останкино 4/ Двореца на лилипута Вова

За лилипуткин не му мисли.Те са като матрьошките.След всеки има друг готов

Че няма да победят? Очевидно е за всички нормално хора. Аз даже обичам САЩ, Русия и Украйна по равно

Разгромът на НАТО в руска Украйна е тотален.

За един експеримент-ако Русия пусне в действие своите далекобойни оръжия.Ще се решат няколко проблема-няма да има нужда от украинска мобилизация-просто няма кого да мобилизират.Няма да има нужда от възстановяване -доста години там ще е невъзможно да се живее.Перфектна демилитаризирана зона.

Бай Дън каза как ще завърши подобен експеримент, цялата руска армия на територията на Украйна ще бъде унищожена, включително в Крим, както и целия руски Черноморски флот, при това само с конвенционално оръжие!

Тогава ще има Бял дом или една голяма черна дупка?И освен това изкукалия дъртак сигурно ще си говори с умрелите.Не че и сега не го прави.Ако сравниш някоя реч на Путин и Кукото ще видиш огромната разлика.И въобще не се надявай на конвенционална война.И понеже Запада има повече какво да губи ще вие , но ще го налапа.

На кого го каза? На Митеран или на Кол?

Желаещите да умират за ЦРУ и Нюлънд свършиха. Бандеровците се надяват господарите от Вашингтон освен свежо напечатани долари да им пратят и малко баламурници от Европа за окопите, че отвличанията от улиците не дават нужните бройки пушечно месо. В Укрорайха на мъжете от 18 до 60 години е забранено да приближават границата по-близко от 5 километра. Западни ценности и демокрация, а всички искат да избягат от Бандерастан. Явно не оценяват предимството да умрат за интересите на краварските банкери и оръжейни производители.

Така както се развиват нещата само "идеологически мотивираните" от ОТАН армията отиват там. Светът се чисти тихо от фашисти и олигофрени. В сегашната обстановка от Трактористи меткащи лйна из Европата, не мога да си представя как младите глобални лидери казват думичката: Мобилизация. Ще последва бързо почистване и изостряне на устройствата с име Гилотина.

Държава окрайна не съществува, скоро и този режим ще бъде разстрелян!!!!! Дано по скоро Путин и Русия да влязат и в нашата кочина

Носят плакати с надпис: Путин ела да ни освободиш от НАТО и Брюксел. Соросите са в шок. Все пак там управлява синът на Бжежински от тамошното Посолство. Провалът на ционистката кочина САЩ е чудовищен.

Не си мисли, че фермерите са в управлението на Полша!

"...нуждата на украинската армия от артилерия е по-голяма от възможностите на Украйна, Съединените американски щати и Европейския съюз, взети заедно..." Така ли?! Това означава само едно. Тръгнали са да се репчат на враг, който не е лъжица за тяхната уста. Решението е веднага да вдигат бялото знаме, да седнат на масата и да подпишат бузесловна капитулация, да слушат инструкциите на Путин и бързо да повтарят "да, господарю! Разбира се, господарю! Както кажете, господарю!" Иначе то и аз искам да имам харчове, които не могат да бъдат покрити и с оборотите на всичките казина в Лас Вегас и Монте Карло. Но си натискам парцалките и се въздържам от покупката на нови яхти всеки ден.

крайно време беше, не само европа и америка да печелят от войната, украйна също може да направи свръхпечалби от оръжейното производство

Сасипаха я тази държава! Това еврократите и американократите са за прибиванйе!!!!

Тя Рассия Пусин я разсипа.Не винаги е била толкова мизерна.

Докат тия си разправят приказки....след Авдеевка замина и Работино... Единствения им успех от великия контранаступ летото... Защо затриха 90 хилки и половината западна железария е въпрос без отговор...

Скоро ще бъдете , изпепелени.

Се мести в Ловов, а неонацистите остават два автобуса хора.

Ма поляците си го искат обратно. Кво ше праят мършите на Бандера? Познахте. Ще се пренесат в Булгаристан.

Хвалят се, че увеличават военното производство, ама се оплакват, че имат чести ракетни обстрели! Да, в нашите медии никога не казват поразените в украйна цели, но очевидно те се увеличават на брой. Виж за далекобойните оръжия, които искат и ползват Украйна, най-често целите са цивилни градове и населението в тях!

За съжаление Путлер е прекалено либерален и мекушав. Отдавна трябваше да е закрит този терористичен развъдник на нацяги, по Лондон да е нанесен термоядрен удар, а България и Румъния - освободени от американско робство.

Нема как баце. И той има шефове. Лондон сити е окото на Саурон. Не бъркайте с Британската кочина. Лондон сити е масонска държава в държавата. След като губят военната си мощ Британците създават организация, която управлява и крие авоарите и златото на 13 те фамилий, които ни дерат и убиват от векове. Никъв шанс мечтата ни някой да ни освободи няма. Просто поредният семеен еврейски скандалец и кървав ритуал.

Даде фира. Тоя път "наемниците" напуснаха на време системата и се изпокриха в храстите.

В Посрайна всичко е в бъдещо неопределено време!

Ейййй, проспаха я тая военна операция... За урките, иде реч!

Анджак сега ще настъпят котето по опашката и ще ядат гоилямата хурка.

Алооо.. Дир-а не пуснете ли по пет новини на ден за тая украИна - не ви върви...

Колко трябва да си идиот, че да настъпваш все една и съща мотика от две години насам!

Не съм чел статията но предполагам че Окраичената трябва да се подготвя за пълно заличаване!Дори съм готов да сеобзаложа!

В Роботине бе? Що бегате кат пилци? Нали тва ви беше перемогата от контранаступа?

Само дето врагът не е на изток. Истинският враг е този, който те използва да се биеш вместо него със съседа ти, понеже той мрази съседа. И като гледа отстрани как ядеш пердах, продължава да те нахъсва и да ти дава морална подкрепа. Вместо да ви разтърве. За да му е по-лошо на съседа, дори в крайна сметка да те утрепят от бой.

2 години "Ще, ще, ще" "Ще превземем Киев за три дни" "Ще победим" ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА 2 години празни дрънканици ХАХАХАХАХАХАХА