Украйна: Руснаците получават терминали "Старлинк" незаконно и засилват употребата им на фронта

Те ги взимали "контрабандно" от трети страни, каза говорител на украинската служба за военно разузнаване, без да представи доказателства

Обратно в новината

Коментари - Украйна: Руснаците получават терминали "Старлинк" незаконно и засилват употребата им на фронта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руснаци смачкайте ги тия украфишисти и я приключвайте тази УкраИна. Няма такава държава . Омръзна ни вече да четем и слушаме лъжи ! Слава РОСИЯ ! СЛАВА !

А Сополан Пусито какво ще изминджа по въпроса?

В България имаме основен проблем - кой ще пази тези, които трябва да ни пазят от престъпления, самите те да не извършват такива. Определено имаме нужда от инстиуция "Съдия Дред"

Опитват се да оказват натиск на Мъск, да им осигури техниката. А американците тяхната си военна няма да дадат, че винаги може да попадне вруски ръце.

Плаща акаунта?

Зеленку ги е продал на арабите, те на Русия :)

При вас всичко е законно, дори корупцията, кражбите и тероризма...

Тегаво е в кибуца усраина :)

свиден, пътнико... укрински....

Служби много точно си го описват ,трябва обаче да се разбира съдържанието а не да се чете повърхностно. И след това неграмотните журналисти да пишат . Тази услуга на Мъск може и да не действа на територията на руската кочина. Но действа на територията на Украйна която е окупирана от нашественика. Именно в окупираните територии руските фашисти ползват услугата с проставени от фашистки режими технически средства. Мъск да не се прави на ощипана мома

Тъп си като галош. Всички терминали са регистрирани в усрайна и се знае отлично, колко са и откъде се включват към системата, всичко друго няма как да се включи и да остане незабелязано, така че всеки един терминал различен от укронацистките веднага може да бъде идентифициран и изключен, но всъщност такива няма, освен ако не са пленени от руснаците и да ги ползват, но и това е почти невероятно защото се уведомява за всеки загубен терминал.

Крадена сателитна чиния.Ако неможеш законно да плащаш просто ще те изключат.

укронацистите не могат да простят на Мъск за подигравателните публикации в Х. Сега разпространяват фалщиви новини и се опитват да зллепоставят Мъск, но най-много да им спре услугата и тези съвсем ще изреват на умряло.

Не се мъчете отивайте на преговори.Спасете си хората.

Няма, няма. Сега генерал касапин ще види сметката на останалите.

:)Украинец,не е националност-украинец е диагноза!

Ай сиктер бе мръсна долна украинска сган.Абе светът не се върти само около Украйна,има още много,народи и нации които хивеят под слънцето.Искрено искам от Украйна камък върху камък да не остане,да бъде разграбена от комшиите и.

Да не би Старлинк да е създаден само за окраината???Имат,могат,ползват ги...Явно сега това ще спъне перемогата:))))))))))))))

Да не се окаже , че тези терминали са били подарени от САЩ на Украйна ! И Украйна да не може да обясни как се озовали в Русия !

По време на война няма закони.

Урко фашистите все по-очевидно губят войната.

Третата страна да не е Украйна?! Те там яко продават оръжията които им дават приятелите. Просто бизнес.

укрите утре май ще поискат Мъск да спре интернета в САЩ, за да не могат американците да гледат интервюто на Путин с Тъкър Карлсън! много са зле горките укри. Все космосът им крив!

Все едно, двама се боксират на ринга и единия се оплаква, че другия удря по-силно.

Като няма доказателства, к'во се плюнчи тоя!? А и руснаците не са толкова тъпи да използват Старлинк, че да ги засичат! Тези ги разправяйте на гейчетата от Европа!

Оперативните действия се водят на секундата. След време кел файда. И веднага след това сменяш айпито и мрежата.

Не мога да разбера откъде накъде бандеровците ще казват на АМЕРИКАНЕЦ на кого да продава терминали за интернет?! Мъск може да реши да продава само на Русия, и да не продава на Украйна. Нали уж бизнесът е свободен, пазарен?!! Или не политически!? Ако е политически - утре Русия може да реши да не продава нещо на България - например алуминий.... Ох, забравих, ние не строим самолети. Още правим само каруци - нали сме напреднала държава от ЕС!

живи ли сте още, бе копейдаджии пропаднали ?

Тука сме.Гледаме интервюто на Карлсън.Праща ви много поздрави

Интересна тенденция се офотмя...Колкото повече нещата в Раша се сговнясват,толкова повече тук се оправят.

да, гледам цените хвърчат яко нагоре. Явно се оправяме доста!

оправят те оправят те резаните анадолски маткапи направо вече са ти у правителството и от там пак те оправят... ББААХАХА мноо тъп ганьовски цървул си ве... фермерите затва сипат гюбре из целата ти кочина щот се орпавяш... ББААХАХА

Украинците където отиват . руснаците оттам се връщат !!

Интернета е измилен като военна техлогия в САЩ, която свърза част от воените им бази с университетите през 80-те години на миналия век. В момента това е технология с двойно предназначение, тоест цивлино и военно и не би трябвало да се ползва от руснаците. Не за пръв път украинците имат проблем с Илон Мъск персонално. Позлаедно техни дронове не можаха да ударят риски кораби в крим защото им спря интернета по време на самата атака, оказа се този интернет е спрян около Крим.

ти си търсача на гюбе и нищо вовече. обикновен смешник с амбициите на всезнайко! ББААХАХА

Всичко което правя е хора като теб да си изкарват копейките с пот на челото, нищо повече.

И на курпейката му отнесе двата крака Аплодисменти и благодаря ан братята Украинци!

Верно са ти братя. Тя майка ти ги е минала всичките Укро-Фашаги.

Ами оплачи се на арменския поп бе окрайнско тлъсто лайненце

Sm3hurk0

как и къде намерихте терминали, като панически бягате на запад ?

В Бензиностанцията вече няма ни гориво,ни ракети....

И неговите избиратели със също толкова нисък интелект, се наакаха от кеф и точат лиги на голия на Сорос

аа ами да... те са на лопатки и перални вече 2ра година, а Путин е болен от рак и има 7 двойника./.. бля бля... и един мармот...

Кремъл когато каже, че не прави нещо значи го прави. Природен закон от време оно. Дядя путя нямаше да напада Украйна. Сега не били сертифицирани по стандартите на външните им кенефи…

Ама гнусна измислена нация, като получаваха старлинг безплатно бяха смели, ама забтавят че монетата има и втора страна. Бей фашистов до конца....... Всяка изкуствено създадена нация рано или късно се разпада с гръм и трясък, справки Македония, Украйна........

И тая зима много мръзнах и цяла Европа ,поради липса на рускии газ,ама ме топли руски гъз,така че всичко е точно.

Апропо, повече усраински бежанци от България има само в Полша и Германия. Явно сме добра почва за безделници.

Абе дейба и ватниците.........кво стана с ГЛОНАС, с руския интернет, с руските навигационни системи и сателитно позициониране.....импортозамащение.......цял живот сте крали и лъгали и продължавате. Бездарници, лъжци и разсипници - това е руското племе. Отречено и от своите "велики" писатели и "мислители". Интересно как така, държавата СССР е създадена чрез държавен преврат в 1917 от един сифилистик, а сега реве, че видите ли, в Украйни имало държавен преврат в 2014 година. Бездарници, негодници, лъжци, манипулатори, мурзилки........утайката на човешкото общество. И тези щяли да създават нов световен ред. Тях не ги искат в селото, те за попската къща питат.

Тегаво, а?

Има и собствен Swift

Россия има само бездарен диктатор-джудже!

ха ха втори в света са в просизвдство на навигации за кораби, трета сила в ядрената енергетика, първа сила в производството на изтопи за лъчетераяищ и химиотерапи в света, в топ 5 в света по земеделие, собствено просиводство на агромашини и кобайни, топ едно в производство на атомни ледоразбивачи, ха ха топ 3 в военната авоация, топ 2 във военната техника, топ 8 в качество на образование, здравеопазване на ниво...ха ха булгаристанците с неподмити дирници, живеят в някакъв мъглив филм на СОРОС и употревяват силна дрога Най-красивото и чисто метро в света, ха ха най-дългата железница с неверятни услуи , ама как да знае Ганьо балкански, той е зает да ака във външния кенеф....ха ха

Суйфта не е нищо повече от Телеграм но за Банки. Банки които са решили че могът да си вярват, пускат съобщение от типа "Джон ми даде $1000 и каза да ги дадеме на Мери при тебе. Сложи $1000 на сметката на Мери, па ние с тебе после ще се оправим". Е тва е суйфта!!! Всеки може да го направи ако има нужда! Когато те отлъчат от Суйфта, те банват от Телеграм групата и се подразбира че другите членове не могът да ти вярват вече. Админа е САЩ. Така докато не си направиш твой телеграм канал, където Админа си ти.

защо пък да не си купят от трета страна , разбирай украина - старлинк

Глупости! И малките деца знаят че това веднага излага на риск руските военнослужещи защото локацията им ще бъде осветена за противника! Ако руснаците правят нещо с тоя Старлинк, то е за да подвеждат и объркват другата страна. Как ли па нема да си дадеш позицията на врага за да те прасне с некой снаряд!!!

Дори бих спекулирал и защо могът да го правят. Слагат въпросният Старлинк некъде си и го пускат. След малко координатите са дадени на ВСУ и те стрелят с Хаймарс. Това издава позицията на Хаймарса и от там руската контра артилерия цели по локацията на Хаймарса.

Явно територията, на която се ползва Старлинк е украинска и затова работи. Ако признаят територията за руска, Мъск ще спре услугата и вече няма да работи.

Русия не вярва на сълзи. Денацификацията продължава. Укронацистите нямат никакъв шанс

Наконец што,опять гуй за Раша!

Това е поредният фейк!!! Клиент съм на Старлинк от нейното публично оповестяване, използвам ги на вилата. При няколкото ми опита да пренеса системата им от вилата в основното жилище системата, не работи както е възможно с приемниците за сателитна телевизия, понеже модема е с геолокация и когато се премести на повече от 5 км от адреса където е регистриран той се само блокира (удостоверено от тяхната техническа поддръжка) Митове и легенди са и високите скорости при нея, доста от моите съседи се прехвърлиха от Старлинк на AT&T мобилната мрежа (LTE) и твърдят, че е по стабилно и по-евтино.

Явно си на Residential. Има си и MOBILE GLOBAL Best for international travelers 230 €/mo Unlimited Mobile Data inland

Описаното в тази лъжа е възможно да се осъществи единствено с първо системата на Старлик, това е с оборудване на канадската компания ТЕЛЕСАТ, от чийто LEO Satellites се доставя Интернет и Телефония на всички самолети, но Канада (която кани фашисти в Парламента си) едва ли ще допусне това. Канадците бяха първи в тази технология, но не я развиха напълни от което Мъск се възползва изцяло.

Ама що да е незаконно? Купуваш си терминали от ОАЕ. Плащаш си там и цялата годишната такса.. И си ползваш старлинка на местата от които можещш да фанеш спътниците му. Може и тез дет си взел като трофеи от храбрите усросолджъри да си ползваш.. Щото по логиката на усраинците, освен на тяхна територия, Мъск разпространява интернет НЕзаконно..

Не знам дали това е вярно или не. Но имам един въпрос. При положение че устройството издава локацията ти на Старлинк а Старлинк работи с американското правителство, кой от руската армия ще се освети по такъв начин?

Ма да ползват - само да не вземе илонка да прати координати на всеки терминал за да може украинците да разгледат къде какво има. :D

Орките що не си направят собствена сателитна мрежа, а използват тази на "лошия" Запад? Убава работа, ама руска.

Ами американците да спрат да ползват руска математика и руски ракетни двигатели! Не...не всички двигатели за ракети в САЩ са на Мъск. Има и такива които работят с руски двигатели!

"Руска математика"??? Буахаха, ти сериозно ли?

888? Ти верно ли? Бахти колко си зле! Да не знаеш за ролята на руската математика до всичко до което тачиш а да не знаеш че Земята кръгла! Оо...свещена простата!!!

начи врагът получавал разни неща незаконно нищо че си плащал за това... а вие получавате сичкото законно само дето не плащате за това... ами оплачете се на оон... или на арменския поп

Орки що не си направят собствена сателитна мрежа, а използват тази на "лошия" Запад? Убава работа, ама руска.

тя е направена за който си плаща..... засега само усрайна я използва безплатно...

Ядец! Укрите кво ревът! Ако толкова им е проблем това, то Мъск лесно може да спре Starlink за цялата територия на Руйна и проблема ще им се реши!

Веднага санкциии, вижте там на кой дойде