Украйна обяви, че е свалила руския стратегически бомбардировач Ту-22 (видео)

Според Русия причината за катастрофата е техническа неизправност - загуба на тяга на един от двигателите

Обратно в новината

Коментари - Украйна обяви, че е свалила руския стратегически бомбардировач Ту-22 (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво

- важното е да падат, заедно с оркската измет вътре. А късметлиите които оцелеят ще отидат на военен съд, където 'само изпълнявах заповеди' няма да мине, както някога в Нюрнберг.

Ишаллах !!! Нека мре руската измет!!!

ЦИТАТ : Според отбранителното ведомство катастрофата изглежда е била причинена от техническа неизправност - загуба на тяга на един от двигателите. е , то винаги е така , като самолета го думне ракета - губи тяга , поради повредени двигатели :))) На видеото пада като камък , а историята познава случаи със многомоторни самолети КАЦАЩИ със един отказал двигател или поне планиращи , оня пилот Съли даже приводни самолет в река Хъдсън без нито един работещ двигател. Пълни жалкари са тия москалски орки , айде едно време е минавал номера на сталинистката пропаганда и "Гаварит Масква" ама в днешно време.......и руските тетки и бабушки няма да се вържат.

Още Ту-чки и Су-чки ще падат, а пилотите в чували ще се прибират дамой. ха ха ха ха ха

Новая веха в войне: как Украина впервые сбила Ту-22М3 Следующая версия самолета существует в РФ только в одном экземпляре. 19 апреля Украине удалось впервые с начала войны сбить российский дальний бомбардировщик Ту-22М3. Этот устаревший, но все еще смертоносный самолет использует ракеты Х-22, перехват которых крайне сложен для украинской ПВО. Именно такие самолеты РФ часто использует во время массированных атак по Украине. . «Второй самолет Ту-22М3 развернулся и сбежал» Украина могла сбить 2 вражеских самолета стратегической авиации, но тот, что летел вторым, сбежал после «неприятности» с первым.

Стала известна судьба экипажа сбитого российского бомбардировщика Ту-22М3 Командир самолета, скорее всего, ликвидирован. Один из пилотов российского дальнего бомбардировщика Ту-22М3, который сегодня был сбит в Ставропольском крае, скончался. Об этом сообщил губернатор области Владимир Владимиров

Абе Тея краинци много филми са гледали.Бутнали са ми оная работа.Как ще го бутнат като се е връщал от мисия празен.Що не са го бутнали когато е бил въоръжен с ракети преди да ги изстреля по главите им,нали това е целта на занятието .от видеото се вижда как единия двигател гори и самолетът се върти в кръг падайки постепенно.По скоро аварирал двигател отколкото ударен с ракета Ако е ударен ще избухне и ще пада по друг начин.

Мурзилките са природно тъпи и без един двигател всеки самолет може да лети

Предполагам, че работите като авиационен специалист

Поредното доказателство, че украинците са нация техническа. Украинският технически гений е несъкрушим! Още тази година храбрите войни на светлината ще дефилират по улиците на Севастопол и Москва.

Относно дефилирането на украински войници в Москва и Севасдтопол, поради кадровия дефицит в украинската армия, това може да стане с американски и натовски войници преоблечени в украински униформи.

Това няма значение всички военопленници изглеждат еднакво жалко

Едно време се носеха приказки за една нация техническа, нация комунистическа :-)

Когато свалят на Путин самолета, нека да говорим пак. Сега изчакайте малко…

Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Веднага отивам да опъна някоя руска кучка! Да отпразнуваме заедно, ще и оставя даже двайсетачка отгоре!

Лъскай,лъскай!

уркаинците обявиха и че са изкопали Черно море(при това-с льжици:)))))))))))),побеждават по целия фронт и свалят всичко,що лети:)))))))))Даже перемогата така тръгна,че даже хукна,за малко да подминат Владивосток,както бяха набрали инерция;) И после спря токът и мечтите си отидоха:))))))))))))

Туй ней верно уе! Пильота пушил цигара и с фаса подпалил опашката. Никва ракета не го е удряла шъ знайти!

Голям смях ! Вся Зеленская сволоч гледа филми на Джорж Лукас и после сънува парад в Москва !

бай-дън, да не земеш да летиш с боинга уан! сакън сакато мозъчно педофилно ирландско, мръсно копеле! ще вкараш дебилите си в разход за погребение в безработни времена! всъщност, това юдеите с масурите по безумните тикви са като помаците. викат се турски неграмотници, но и презрените цигани ги ненавиждат. абе, типични "демократи" на нацистка, хитлеристка писта. вижте го само зеленски! призрак от секъде, но инак смел, та пърха! като един призрак киевски. да се цени живота е едно, но да цениш юдеите - това е престъпление срещу човечеството, защото юдеите са психопати и масови убийци! ..... Бог с нас

Гледайте в Трибун Тимур на какво се вика зверски, укросвински лобут :)

От Мариупол до Красногвардейское са над 300 км по права лоиния. А от Мариупол до предполагаемо местонахождение на батарея "Патриот" трябва да има поне още 80-100 км за да не бъде унищожена същата от руските дронове... Та, елементарната математика говори за минимум 350-400 км от укро тила до мястото на катастрофата. Е, няма такава ракета Патриот. Иначе иранските дронове щяха да ги свалят още над Персийския залив. Мисирки, мисирки... клъклъклъ.

А тия с червените минуси да си ги наврат при хемороидите !

Кой е казал, че е свален с Пейтриът??!? С-200Д „Дубна“ – с ракета В-880МН. Приет на въоръжение през 1976. Обсег 400 км, таван 40 км.

Посмали малко ... В-880МН е до 300км. ДО. Демек тука трябва да е направила двоен шпагат. СМЕХ

СКОРО СЪЩОТО С ИЗРАЕЛ ДЕБИЛуй-НАЦИ -ГОВНОЛУС - смаолет банана УАН! НА САЩ! Скоро сащото, но с с израел дебил уан! с допълненията към крилцата на "демократските" педофилчета с швесте полпви органи - гъз! всъщност вашия педогил, юдеят - призрака от киев ли свали самолета или пчросто това е поедения берихт от надрусаното клекало- жюдей пан бжзелински - насрал се от омраза към инаконекевците. ... Бог с нас

Абе ти идиот ли си, надрусан ли си или си обикновен дебил (да ме прощават истинските психично болни). по несвързани и малоумни словоизлияния няма в цялата мрежа. Толкова глупости сипеш, че просто няма как да се разбере какво мислиш или каква ти е позицията - просто бълваш СПАМ!

Думите стратегически бомбардировач са много силни за тая фърчаща кочина

Не бива да се бърза с коментарите , а още повече да се вярва на укровермахта , нека намерят и разчетат "черните кутии" и да проверят разговорите на пилотите . Зенитните ракети не удрят директно машината , а се взривяват до нея (под или над ) , от видеото се вижда че двигателите горят но няма специфичните следи от отсколките на зенитна ракета , а и по оцелелите част от фюзелажа не се виждаха . укровермахта може да си говори каквото си поиска ако е била зенитна ракета то щеше да има и следи от двигатела и и да се чуе взрив , сега като претърсят района за фрагменти от самолета ще намерят и от ракетата ако е имало такава . Версията за технически проблем е много по правдоподобна .

трябва да пращат в затвора за нацистка пропаганда като тази на червените другари

изказва логично мнение,различно от това на нацитата?Вероятно това е висша форма на демокрация,позната само на умнокрасивизмекяр:))))))))

Да не почна великата усраинска перемога ве :)

Русите си ги произвеждат, не просят и не въртят свирки за някой самальот :)

не е свален... руските самальоти сами си падат..ха.-ха Добре че сме в НАТО и руските самальоти- боклуци са история. ха ха ха

Точно руски си ползваме и ще си ползваме ;)

украинската пропаганда директно от източника при нас в дира :-)

Укровермахта няма средства с които да сваля каквото и да било на 300км навътре от границата с Русия. Да западното разузнаване може да следи полетите на руските самолети и да ги предава на слугите си в окрайна, но те нямат такива оръжия, колкото и да се хвалят и да пишат че са свалили нещо!

При загуба на тяга в единия двигател самолета няма как да е в пламъци. Бурлаците не са предвидили, че някой ще заснеме падането на самолета. ЕДИН ТАКЪВ САМОЛЕТ СТРУВА СТРАШНО МНОГО ПАРИ...И то свален с едно евтина ракета...Путин ще пикае бръснарски ножчета....

Абе бунак а колко струва една батарея пейтриът? А колко струват ракетите за нея, а сметай :))

Тия ръждиви кофи сами падат, нямат нужда от сваляне...

А ти какво си построил и какво родно има твоята армия бе ганьо :)

Ганьо ще викаш на жена си

Пак са пушили на борда. Ми шанс...

Не се връзва укропската версия. Обсега на ракетите които носи Ту-22 изобщо не налагат на бомбардировача да влиза в зоната на укро-ПВО-то. Извод: укрите лъжат с цел по-убедителна просия.

Имаше един виц за един каубой, дето си яздел из прерията и видял в далечината облак прах. Вперил по-внимателно поглед и що да види, племе индианци оцветени с цветовете на войната. "Ей сега ми се ... мамата!" казал си той, но вътрешния му глас му проговорил: "-Не още, бързо яхни в галоп в обратна посока!". Втурнал се той в галоп в обратна посока, както му подсказал вътрешния му глас, обаче от вдигнатия пепелак го забелязали индианците и хукнали след него. "Ей сега ми се ... мамата!" казал си пак той, но вътрешния му глас пак му проговорил: "-Не още, извади пистолета и застреляй вожда бързо!" Чул той гласа и веднага го послушал. Погледнал назад, видял индианеца с най-много пера, извадил пистолета и го застрелял, после си задал въпроса: "-А сега какво?", "-Ей сега вече ти се ... мамата!" отвърнал вътрешния му глас. Та и Украйна така.

И така, и така и трета година вече. А индианците все по-малко и по-малко. Вождовете също: къде убити, къде сменени. А каубоя продължава да "му се ебава мамата" ама си трепе. Та те така

Индианците, по-известни като укросвинки, вече правят 16-17та мобилизация ....

С този свредел и с този пожар на борда изглежда баш като повреда в двигателя, да не повярваш. Браво на ВСУ! Сега е ред на Ту-95 да се включи в редовното време и една подводница, заедно с със смрадливия и екипаж.

Х-22 е стара ракета, приета на въоръжение през 1968 г. Поради възрастта й, не я пускат от максимална дистанция 600 км, а наполовина, т.е. в обсега е дори на немодернизиран ЗРК С-200. Отделно не е особено точна. Има хубава статия в руската уикипедия, но не ми позволява да кача линк.

и за резевни части не става

Бате, и за жица ли не става?

УНИАН още от 2014 реди основно лъжи. Тия самолети пускат ракети с доста над 300 км обсег. Те за това ги ползват, щото нямат нужда да влизат в обсега на ПВО. Пускат ракети от 3 и 4 пъти по-голяма дистанция. Дори новите дозвукови са с височина на полета 20 м, там пак ням значение къде ще ги пуснат. Удеята е, че радарите не ги засичат. То в САЩ що Ф35 изпопадаха, значи ли, че някой ги сваляше. А видеото тотално нищо не показва, не знам за какво доказателство се води. А ако наистина е свален, те руснаците тия неща не ги крият, до сега всичко са си казвали.

А сега ще ни разкажеш и за А-50. Как така "сам падна" ВЗРИВЕН, независимо че носи само радар, на ТРИСТА КИЛОМЕТРА ОТ УКРАИНСКАТА ГРАНИЦА?

Че е свален, първи обявиха руснаци няколко часа след това. Начина не е ясен, има и съмнения сами да са го свалили. Но е бил на около 140 км от линията на фронта. Има вероятност да са ползвали ракета с радиус 160 км теоретично. Счита се грешка, че са го пуснали толкова близко. При максимум 140 км радиус на поражение на ПВО и то ракети, които са за Петриът, но не се знае дали ги доставят в Украйна, бомбардировачите няма как да бъдат достигнати. Пускат ракетите от няколко стотин км. Просто са извън обхвата на американското ПВО. А и не виждам какво се радваш толкова. Украйна няма бъдеще като държава. Технически е приключила. Заедно с нейната ликвидация, върви и ликвидацията на западната част на европа. Тя трябва да стана колония на САЩ и да поеме дълговете на САЩ, във вид на напечатана хартия долар. Само че май САЩ няма да доживеят този момент. Вече започват да ги избутват все повече от различни краища на света. Ако САЩ оцелее, това ще значи пълен крах на Европа.

Свален е от руското ПВО. Приятелски огън, престараване, грешка, какот искаш го наречи. Виж укросвинките защо още не са се похвалили, че са предизвикали наводненията в Сибир, това е загадка ?!

Тези, които не разбират, това което виждат на видеото, да отиват при наркома. Той си търси 500 хиляди глупаци, които да му спечелят няколко долара, че вече няма с какво да си купува прашеца.

Украйна освен да си свали гащите нищо друго не може да свали в момента.

Може да поема! Всичко каквото ѝ подадат!

Те орките и за кораба Москва казаха че бил с леки неизправности, а после стана подводница....

Кои орки го казват! Тези от посолството ли!!! Или Галя!!!

орките от кочината. Даже показваха как крейсера Масква го влачат на буксир, че и моряците показаха на плаца след една седмица, че нищо им няма.

Как кои (нерегистриран) "орките от кочината." Искаш да кажеш, ОРКИТЕ ОТ САЩ! Там зад океана е кочината на злите орки, световни терористи.

Моля без инсинуации: Москва ГЕРАЙСКИ ПОТЪНА! Вчера откриха паметник в Севастополь. Но понеже е война, мурзилките не смеят да кажат за колко смъртника е паметника А.ХА.ХА.ХА

Срам не срам ще си ви го кажа. Най си ми пасва да е черен и голям.

Тебе те знаем бе, травестит недоклатен

Най-големия кеф е да гледаш как русо-робите се гърчат в агония в опита си да защитят руската страна! Веднага отивам да опъна някоя руска кучка! Да отпразнуваме заедно, ще и оставя даже двайсетачка отгоре!

Да гледаш как краварските роби се държат за колесника на излитащия самолет

по-скоро отиваш теб да те опъне негъра от посолството, след като ти дадат центовете....

ПАРАД ПОЗОРА ЕСЛИ ПВО УКРАИНЕ "НЕХОРОШИЕ" ТО ПОЧЕМУ : В етот год не будет Авио изложение МАКС Москва.. У орки нечево показьйвает не осталось после Украина. Данные о колоссальных потерях России ЗА МЕНШЕ ГОДА в Украина : Самолетов – 348 Вертолетов более – 325 Российский бомбардировщик Су-24 потерпел крушение в Волгоградской области Это уже 15-я авиакатастрофа военных самолетов в России НА ИХ ТЕРИТОРИИ с начала войны. ТАКОЙ ПОЗОР БУДЕТ ВПИСАН В ИСТОРИИ И СОТНИ ЛЕТ ИЗУЧАТСЯ В ШКОЛАХ. позор россии

ахахаххахахххаххах

Красиво гори безанаговнетния боклук

С прашка ли? Или с картечница? Смешници!

Супер тъп русофил. Ти не виждаш ли видеото ?

А ти като си гледал, какво виждаш? Фашистко идиотче.

Факт

С-300 може да свали ТУ-22. Украйна има свое производство на С-300, които днес се насочват чрез ПЕЙТРИЪТ. Украйна имаше и 16 броя ТУ-22 , които през 1994г предаде на Русия, под натиск на САЩ. В Украйна, в заводите ЮЖМАШ, на които е бил директор президента КУЧМА, са произвеждани съветските самолетни двигатели и ЦЕЛИТЕ СЪВЕТСКИ ЯДРЕНИ РАКЕТИ. Украйна е от повече запозната със самолетите ТУ-22. Щото ги е произвеждала, блядь.

Щерев (нерегистриран) "че дай поне един пример..ха.ха " Гугъл е пълен с примери за американските летящи ковчези. От които и ние си поръчахме и платихме напълно преди много, много, много години. американска проститутка

Що е русофил- получовешко същество в наведена поза с задни части на изток към Путя и очи на запад. . Русоробите грухтят тук против Велика Америка…А всъщност: Ето Супер-оръжието срещу русофилите и руските троловете - Покажете им долар и веднага забравят всички опорки на Кремъл ... По принцип русофила е с айфон и немска кола . В процентно съотношение най-много подадени документи за зелена карта са РУСОФИЛИТЕ и такива от русия. . Руските "патриоти" и българските русофили лаят против свободна, демократична и богата Америка... И като се приберат в дома си веднага попълват бланките за емиграция и зелена карта. . НИКОГА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ РУСОФИЛ ОТИШЪЛ ДА ЖИВЕЕ В РУСКОТО БЛАТО. РУСОФИЛИТЕ ГИ ТЪРСЕТЕ В ГЕРМАНИЯ, ИТАЛИЯ, ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ, ИСПАНИЯ, АМЕРИКА и т.н. … ЗА РУБЛАТА Е ДОБРЕ ДА ЛАЕШ, НО ЕВРОТО И ДОЛАРА СА ИМ ПО-СКЪПИ

АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИК, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИК, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИК, АМЕРИКАНСКА МЪРШО, АМЕРИКАНСКО НИЩОЖЕСТВО, АМЕРИКАНСКИ МИЗЕРНИК, Заради такива като вас, американски боклуци и родоотстъпници България е бедна. американска проститутка

Когато самолет пада като есенен лист, говорим за загуба на скорост довела до срив на потока, съответно и до загуба на управление и подемна сила. При сваляне с ракета нещата са много по различни - самолетът пада със скорост и то на отделни парчета. Укрите пак ни предлагат бонбони Ментос.

Самолетът не просто пада в плосък свредел, двигателите му горят! Не само единия, и двата, иначе нямаше да загуби скорост.

Явно изобщо не си в час какво представлява една зенитна ракета и как се свалят самолети, много рядко с директно попадение!

Явно не си бил в казармата.

От много сигурен източник знам, че това е овчебийна и нагла лъжа на укро-фашиститет и юдео-масоните. Няма такав слуачай в нашта авиация! Най-вероятно укро-нацистите са уцелили някой макет на стратегически бомбандировач и сега пускат фалшиви новини надлаж и нашир из интернета!

че в Афганистан рашистите загубиха 115 самолета и 330 хеликоптера, свалени от бивши козари със стингери!

ако сега наистина са свалили Т22... няма да им е за първи път. Първият им път беше през 2008-а година, когато Украйна изпрати свои ПВО дивизиони в Грузия,които трябваше да осигурят "чисто небе" на грузинската армия в предстоящата война, която започна след като Грузия нападна пазената от руски миротворци Южна Осетия... А Украйна нападна Русия в Азовско море.

Честно казано и шумка да шумне на другия край на света укромастиите ще завият вой до небето, че трябва да им се дават още и още милиарди... като долнопроибми проститутки са. За щастие скоро няма да ги има.

ватнишки безаналогов свръхзвуков бомардировач Добре гори и пада, няма спор

Добре се вижда, че му гори опашката. Ракетата го е гонила и го е ударила веднага отзад. Така горяха и опашките на двата А50 радари, които бяха свалени от същите ракети.

Ех Петре Петре. Много филми гледаш. ПВО ракети не гонят самолети. Предвиждат траекторията и се взривяват на метри от самолета.

не е пял Изправи се гора от стомана, насочете се бойни дула на вечерна разходка. няма как да го знае.

я се огледай и ти, щото нещо ти дими задницата, недоклатен пубер...

Смешно. В по предната статия ни съобщават че Киев уволнили говорителката си за това че не успяла да излъже както трябва: "Според тях тя не е позволила правилното отразяване на разрушаването на Каховска ВЕЦ на Днепър от руските сили, което е накарало журналистите да търсят информация за случилото се от руски пропагандни ресурси." Изглежда друг киевски говорител го е страх да не го уволнят и бързо е решил да се застрахова като запише този инцидент като дело на Киевските тъпанари.

Статията за говорителката е на друго място, блядь. Говорителката говори публично пред медиите само това, което и разрешат.

Малко късно ГО вадят украинците, ама карай... Те са си свикнали да се излагат, чрез всичко, което могат, включително и нелепите си фейкове. Руснаците още рано сутринта обявиха, че поради повреда и авария, самолетът е паднал, на път към базовото си летище, след изпълнение на мисия. Екипажът се е спасил успешно и вече е прибран...

По проект Ту-22 носи 3 ракети ХА-22. Но е претоварен и бавно маневрен. Обикновено го товарят с по 1 ракета за нападение срещу Украйна. В случаят този самолет е пуснал 2 ракети. А може би е имал и трета. Бил е бавно маневрен и е светил на радара като Солнце. Ну, за ТУ-тя, НЕЧУКАЯСЬ!