Украйна не изпълнява ключово условие за членство в НАТО

Ген. Хайнрих Браус не изключва възможността рано или късно Путин да предложи на Запада замразяването на украинския конфликт

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За живеещите в паралелна реалност придружена с ракия и салата-Бункерното Джудже е пътник заедно с неслужилият и един ден в армията фанерен маршал Шойгу Сергей Кужугетович (Кожугетоглу) и гавазина на Боря алконавт Золотов. Армията търпи поражение след поражение. Първо угроби ВДВ под Гостомел и най боедпособните и окомплектовани части на Киевското направление въпреки че Генералитетът му каза че 100 хил. групировка е крайно недостатъчна. После котлите под Изюм и Красный Лиман. Херсон едвам се държи. Последният пирон в ковчега си го заби с мобилизацията.Вече публично има търкания на генералиретът с Кадиров, и с ФСБ.Като се има предвид колко обичат Рамзан Ахматович последните и кой свитна баща му Ахмат, Рамзан Ахматович също е пътник при смяна на режимът. Пред Русия стоят не леки дни, която групировка дойде в Кремъл ще трябва да се справя с вътрешни безредици и граждански войни.Първи ще пламне Кавказ и Чечня. Това го казват Игор Стрелков-Гиркин, полковник Сивков, Вячеслав Мальцев и т. н. Колкото до влизането на Украйна в НАТО. Ако имат желание САЩ и Великобритания тя ще влезе, какво мислят някакви генерали от органът със затихващи функции наречен бундесвер няма голямо значение.

Стамат си го е казал много добре. Аз само се интересувам защо са толкова грамадни двете горили. Риторичен въпрос.

Ядреното оръжие, тактическо или стратегическо, действа върху общирна територия и не признава граници. Използването на ядрено оръжие в Украйна ще засегне и съседни страни, членки на НАТО и руснаците го знаят прекрасно. Реално те умишлено нанасят поражения на територията на Нато, а товая няма да остане без последствия. Следващите ходове ще се развият само за минути и тогава няма кум, сват или баджанак. И всичко ще е насочено най вече към най "личните магарета" и техните свърталища, защото те са виновници за създалата се ситуация и тя може да бъде спряна само когато те бъдат елиминирани. Така, че от нас зависи най малко, да не казвам никак, какво и дали нещо ще остане след подобни действия. Който си въобразява, че след ядрена атака ще живее в разкош, да шантави държавници!

"Няма на искам" човеко не си наясно ама пишеш. Ето защо повечето хора не гласуват. Защото не умните вземат инициативата и бръщолевят не умни притчи.

Абе тея не разбраха ли че Евро съюза и НАТО не ги искат. Искат им територията и да са мъртви по възможност.

Войната или по-точно "военната операция" ,както много правилно я нарича Путин ,ще продължи още максимум три-четири месеца, докато украинците ,които започнаха да се настаняват в Западна Европа не получат право на постоянно пребиваване, а те ще го получат също както навремето турци, араби и всякаква паплач от Африка са го получили и тогава с топ не можеш ги мръдна оттам. Няколко години след това тази война, която направи Украйна популярна и "различна" от Русия ще отшуми и покрай сегашните "украинци" много "окупатори" ще минат между капките. В ЕС се усетиха, но за съжаление законите им работят така, че да допускат подобни тарикатлъци и някои успяват да се възползват.

Укроджуджето Зеленски е в състояние на излъганото камилче, а украинския народ е ПРЕЛЪСТЕН И ИЗОСТАВЕН ОТ ЛЪЖЛИВИТЕ ЯНКИ !!!!

Не става да се ескалира така конфликта. Обаче всякаква подкрепа заУкрайна е нужна. Да не забравяме, че украинците пазят НАС от Путинския режим. Оръжията сами не стрелат - трябва да ги държи някой, който е готов да рискува живота си за свободата си. Вие готови ли сте? Не мисля. Тук има само едни мрънкачи, на които им дойдоха нагорно няколко ритника под колоните, та камо ли да погледнат право в дулото! На който сме му притрябвали, с ритници ще ни завладее

Чакай бе, Украйна ни пазела ? Не трябваше ли НАТО да ни пази, какви ги бръщолевиш ?

Украйна сега пази и Нато и ЕС. Това имам предвид като казвам НАС

Мойто дите, ако имаш три четири деца и нямаш пари за ракия, а видиш на банките и на "приятели" с пари, работиш за 300-400 евро на месец или изобщо си на улицата, къде ще отидеш, когато "родината" те зове. Назаем не може да вземеш защото си неплатежоспособен и съответно не можеш да се спасиш зад граница. И тук г-н Зеленски "ти предлага" възможност да излезеш от калта или да те закопаят в нея, но това не е сигурно даже и на си на предна линия получавайки 1500 евро

България ще подкрепим Украйна в НАТО!!!

ти не си България и не ми говори в НИЕ! ти не си ние, боклук! Като подкрепи македония, кво стана? Сраха ти в устата! Тия са по зле и от макетата

Значи "алиансът да не бъде въвлечен във военен конфликт". Смешник. Сигурно не НАТО, а някакви зелени човечета снабдяват украинците със съвременно оръжие и разузнаватилни данни, сякаш не НАТО, а някакви извънземни изпращат инструктори и наемници, обучават украинската армия. Абе вие, натовците, защо си мислите, че хората не могат да съберат две и две.

Ти си долен Путин искам и комунистичеко мекере.

Украйна ще остане прецакана на край.Ни на САЩ,ни на НАТО им дреме за Украйна,ще бъде използвана и захвърлена,печелят се ари от войната,изпълнява се стратегическата цел-срив на Европа,никой няма да рискува ядрена война,че да ги вкарва в НАТО."Приятелите" на американците ще са прецакани на края

Столтенберг малко след това реагира. Един въпрос от мен: ако Украйна загуби, това прави ли ги загубеняци?

Погром и смърт на ватата! Друго няма!

Боят настана, тупкат сърца ни ! Ето ги близко нащите душмани ! ЗА СВОБОДНА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ , САМО ВЪЗРАЖДАНЕ !!!

Лягай да спиш бе, алкохолно-панелен плъх.

може да е зависима сама он масква , според възграждане.

Подписал нещо,някъде с някого!А къде са хората които го подържат???Нали е в Киев,никой не обстрелва Киев,защо няма хора покрай него,даже и като статисти???Я го сравнете с хората на Донбас-жертви ходейки да гласуват,но гласуват!Жертви по време на концертите,но са там!А той(Зеленски) слуга и той не знае на кой е слуга,но му е готино:((((

ТО ЩОТО ТЕРИТОРИЯТА НЯКОГА ГО Е ИЗПЪЛНЯВАЛА - ЧИСТ ТРОЯНСКИ КОН , КОЙТО ЩЕ СТОИ В НАТО И ЕС, ДОКАТО НЕ ГО ИЗГОНЯТ И ДОКАТО МОЖЕ ДА СМУЧЕ ПАРИ, И ЩЕ БЛОКИРА, СЪБОТИРА И СЪБОТИРА ВСИЧКО И В ДВАТА СЪЮЗА ! ЧЕНГЕТО СИ Е ЧЕНГЕ ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ - КЛЕЛО СЕ Е ВЪВ ВЯРНОСТ НА "МАТУШКАТА" МУ "АСВАБАДИТЕЛКАТА" !

Която е твърдо против всякакви форми на фашизъм, национализъм, расизъм и т.н. е подкрепяна само от крайно националисти във всяка една държава. Как аджеба се случва това?

:)))Путин ако иска всичко да приключи,ще направи само едно ще разстреля всички американски сателити в космоса.Няма нужда от ядрено оръжие.А русия това го може да го направи,не напразно преди 7 месеца американците виха като Върколак на пълнолуние,как така руснаците са стреляли в космоса:)))при това сваляйки си свой спътник,с малката подробност ,че той е бил на 500км.Забравили бяха,че Русия не е стреляла в космоса след последният изстрел от СССР в 1988г.А сегашният е на 500 км.А всички други държави правили опити през този промеждутък са стреляли на не по далеко от 250-300 км.Това Канада,това Индия,това Китай,За САЩ не говоря.Воят им е не че са нарушили правилото,а защото те не могат да достигнат тези километри:)))А там някъде на по долни километри са американските разузнавателни спътници,както и спътниците на смартфоните:))))

си зле Кайче! Ако руснаците можеха ,досега да са го направили.

Нали искате ядрена война с педераси .

Баа му и боклука!

НАТО и Западът/САЩ имали "изключителни средства за проследяване". Западът веднага ще разбере, ако Русия се кани да нанесе ядрен удар някъде! А как НАТО не успяхте да забележи кой, кога и как взриви 3 тръби на Северен Поток в морето, където страни от НАТО провеждаха по това време учения на НАТО??!? Кое е лъжа от двете? Излиза че точно НАТО взриви СП.

Западът има над 300 спътника, но "не разбра" кой свали Боингът над Украйна!??

Сателитите не виждат подводници или малки подводни дронове, даже когато са руски.

Избързваш. Има си разследване, което датчаните казаха че ще започне след минимум две седмици. Дай им време. Ще се установи неизвестен извършител.

Зеленски води Европа за носа към самоунищожение.

Товар отмъщението на еврейте.Заради втората световна.Сега тласкат към нова световна.Е....зависи колко умни са лидерите днес

"Под тактически ядрени оръжия се разбират ракети с малък или среден обсег между 500 и 2000 километра." Този генерал май бърка "тактически ядрени оръжия" с "тактически ракети с малък и среден радиус". Тактическите ядрени оръжия имат малка мощност - например 1, 2 или 5 килотона - и могат да се използват на полето на боя с тактическа цел. Имаше данни дори за ядрени снаряди с 0,5 килотона. Обаче вече има хиперзвукови ракети, чиято разрушителна мощ е сравнима с ядрената, без да са ядрени оръжия. С такава ракета руснаците в началото на войната разбиха противоатомен склад в Лвов.

Ако Русия използва ядрени оръжия срещу Украина то НАТО ще отговори.Защото това е нападение срещу Европа

ИСТИНАТА

само ако Украйна е член на НАТО, а тя не е! И няма да стане, докато е във война.

Но Франция може да напусне НАТО и да окаже помощ на Руската Федерация в случай че този юридически неграмотен и неченозарделен индивид Зеленски не спре на границата на Русия. Колко бързо това може да стане?

може, ако президент е Льо Пен. С президент Макрон - Франция е слугиня на САЩ.

Франция даде безвъзмездно даде военна помощ на Украина във вид на самоходни гаубици,хуманитарна помощ ,милиони евро помощ

ГледАх на късокракото монголоидче шаломов и му се паднА път...

Усрайна приключи, щото укрите се вързаха на чифутите.

Направихте си пропагандата 1 ден преди изборите! Ама какво стана с компенсациите за тока, защо правителството и всички медии пазят гробно мълчание?!

Западните тайни служби обявиха още през Юни че Владимир Путин е починал.Защо още се държат сякаш е жив .Така Зеленски може да започне преговорите за мир защото ще се срещне с двойник на Путин. И защо не признаят че английската кралица е убита от атака на руски дрон. Очевидци разказват че колекцията и от шапки е отишла на кино при атаката.Това явно е за отмъщение...

"Защо още се държат сякаш е жив .Така Зеленски може да започне преговорите за мир защото ще се срещне с двойник на Путин. И защо не признаят че английската кралица е убита от атака на руски дрон." Всичко това отдавна е признато. В лудниците на България. Как да не е признато?

А вече и Елизабет II е убита от руски дрон, освен че Путин отдавна е мъртъв… проблемът се задълбочава!

България разполага с поне 80000 бежанци от арабските страни.Що не вземем да ги кастрираме,да ги изкъпим,въоръжим и ги изпратим в помощ на Украйна Така поне ще са полезни на Европа А и ние ще трупаме точки Може и някое евро да падне.

Сега в Украйна се води ГИГАНТСКА БИТКА между силите на доброто (Украйна, Америка, НАТО) и силите на злото (Русия). Нека всеки ден се молим на Бог, силите на доброто да победят силите на злото (Русия). И обстановката в Европа и света да се нормализира най-сетне.

Не набърквай Бог в мръсната игра на Щатите. И дано Доброто победи.

Но нали и аз това казах? Нека доброто победи!

И 150 плюса да си изплющиш ,както се плющите едно друго във фабриката за руски тролчета педерастчета пак ще си останеш руско тролче педерастче...

И 150 минуса да изплющиш ,както се плющите едно друго във фабриката на козяк тролчета педерастчета пак ще си останеш американско тролче педерастче...

ДА, в Украйна се води ГИГАНТСКА БИТКА между силите на доброто .. Само дето се им разменил местата, което се вижда от съотношението на минуси и плюсове, които си получил!

Точно така.Да,се молим на Бог и Силите на доброто да победят.И Нека не учим Бог кои са добри и кои лоши,той знае.Да се Свети Името Му

Според мен Украйна изпълнява всички условия за членство в НАТО. Защо да не я приемем още сега? Можем дори ние българите да внесем кандидатурата в Съвета на НАТО и да я предложим за приемане в отбранитения пакт.

може ние да излезем от НАТО, за да може Украйна да влезе.

Аз лично съм съгласен Украйна да влезе в НАТО, но само ако ние излезем оттам!

Писна ми от тези дребни мъжленца и старци алцхайнмерин. Подлудиха света с техните амбиции и жажда за власт

Не можеш да ги слагаш наравно в мотивите-амбиции и жажда за власт. Докато западът е зад Украйна единствено поради алчност и жажда за ресурси, то Русия е срещу тях за да не убиват руснаци и да не разрушат Русия таква каквато иска да съществува.

Ако Украйна влезе в нато, това значи че България е във война с Русия. Това ли искаме

Ние трябва да подготвим и изпратим в Украйна една голяма модерна армия. Която да изгони руснаците.

Като казваш ние, имаш предвид и себе си. Заминавай...

Сащ не събориха Берлинската стена, за да освободят половин Европа, а за да я поробят цялата. И виждате че това е точно така

Брей, имало баррм един високопоставен НАТО-вски офицер, който можел малко от малко да мисли. Не коментирам дали е прав или не, ама малко поне вкарва разсъждения, причинно-следствена връзка, "ако това, то онова" и т.н. Щото до сега само някакви, дето витаеха в облаците, се изказваха от името на НАТО.

- нещатна ситуация (чети взрив) с руски самальот. Добрите новини днес не спират :)

Цитат: "В днешно време разполагаме с изключително прецизни средства за проследяване. Така че Западът веднага ще разбере, ако има някакво движение." Въпрос: Тогава как не успяхте да "забележите" кой, кога и как бомбардира 4 пъти тръбите на СП2 в акваторията на членки на НАТО, където се провеждат учения на НАТО? Извод: Как да вярваме тогава на "сигурната" защита на НАТО, за чието въоръжаване плащаме авансово и не получаваме нищо срещу това, с което ставаме все по-уязвими и зависими?

Сега се коригират грешките на Горбачов при разпада на СССР.

Само Дира ли се стеснява да пише,че Украйна взе Лиман.

И все пак Украйна ще изчезне.

Що стана бре?!...

Към нас условията бяха, да си нарежем танковете и ракетите, да си унищожим войската, между другото :)

Пак по-добре, отколкото украинците, на които Кремъл им взе ядрените ракети, дори без да влязат в Нато. Е, верно че им обеща да не им нарушава границите, ама то вече не важи, много време мина оттогава.

Е нека погледнем и другата страна че украинците обещаха да спазват правата на малцинствата вкл. българското а вместо това събраха 100+ човека именно от малцинствата и ги запалиха живи и им забраниха да говорят и пишат на майчините си езици и им затвориха училищата и какво ли още не.

подписаха "Минските споеазомения" Защо не ги спазваха?

https://twitter.com/Phillip32355624/status/1576117008760197120/photo/1

За какво ни препращаш към снимка на украинска проститутка? Знаем, че това е основната професия на дамите там, не е нужно да напомняш.

Грозна селянка тормози животно.Ужас

Даже и неразбрах защо вдигнаха толкова шум.... Ефектът щеше да е ясен..... Икраина няма да в съюзи. Икраина няма да влезе в НАТО. Единственото защо се използват е това че са толкова тъпи и съгласни да се изтепат до последният украинец....

БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО НЕ ИСКАМЕ ВОЙНА НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ПУШЕЧНО МЕСО НА ЧИЧО САМ

но ТИ вън от НАТО и България- вече е наложително.

Понеже тук се радват разни "военни експерти", че паднало някакво село. Ок. Така е при партизанската война. Русия не води широко-мащабна офанзива в Украйна. Тя води партизанска война и целта не е Киев. Русия има 5 военни окръга. В инвазията в Украйна тя ползва само 2 - западният (Z) (дето това Z го направиха на реклама) и Южният (О). Останалите 3 окръга цяло лято си правеха учения в Далечниа Изток "Восток 2022" и военни игри "АрМИ 2022" с участието на над 10 други държави и бойна техника, която, ако се насочи на запад, би унищожила не само Украина. На въпрос защо не се пренасочат части от 3-те окръга на запад е казано, че няма нужда от това. Аз не съм Путин, но явно той си има стратегия. Само съобщавам факти.

'Тя води партизанска война и целта не е Киев' Много олекнаха целите бе ватя - а с денацификцията и демилитаризацията ко стана?! Че и за преговори закъканиза гъзоликия ви пишман-фюрер (а преди го интересуваше само капитулация ). и FYI - Лиман, както Изюм и Купянск не са 'села' а ключови логистически възли.

Целите не са били никога Киев. Аз ходове не мога предвиждам. Явно Вие работите в Командването или в ГЩ и знаете повече :)))))ХАХАХАХАХА

Интересно, А разпердушинените рогвардейци и десантчици плюс разбира се (вече многократно пердасана) 1-ва гвардейска (хаха) танкова армия що щяха там през Февруари ? За километричната колона от 'заблудени туристи' сигурно също ли си забравил? А как Путя кривеше ботоксната морда: 'Сааамо някой да се намесел в спйецапирацията- Таааакъв отгавор щели д получат де не били сънували' Е, намесиха с доставки на модерни западни оръжия, разузнаване и логистика. И?!

Оох, благодаря, че ме успокои. Имах нужда от малко кураж и топла патриотична информация. Бях се притеснил, че губим на фронта. А то само сме се правили че губим, всъщност печелим. Ура! Путин е велик! Той знае какво прави. Умрели били 50 000 руски войници. Така е трябвало да стане. Путин всичко е разчел. Той не прави грешки.

Абе колеги, какво става с нашата армия? Защо отстъпва трудно отвоювани територии. Не схващам нещо.

Разбира се. Първо трябва руснаците да им скъсат ташаците, после да се надупят и т.н.

И Лиман утече...Нещо да кажат рашистките тролчета по въпроса как героично бяга Самая Могучая?

Виц: Седят на стъпалата на Президенството в Киев двама руснаци от Забайкалски военен окръг , Вася и Петка. Минава Зеленски като си бърбори нещо. Вася се обръща към Петка : Петка , кой е тоя .? Петка : Някакъв наркоман , разправял че бил ПРЕЗИДЕНТА .!

Мечтателя Зеленски от еврейски произход ! Няма да има НАТО за Укро-Нацистите , а само бой по канчето !

Тъпо ????? (нерегистриран) ТЪПО ! СОРОСЧЕ !